Isabella Löwengrip har frågestund

Isabella Löwengrip har haft frågestund i sitt kommentarsfält, där många av frågorna handlade om hennes och Pauls förhållande, framtida bröllop och eventuella barn men också ett par instick av mer politisk karaktär. 
Isabella svarar flera gånger på sätt som får läsaren att förstå att hon värnar mycket mer om det privata än tidigare och om hur hon tackar nej till att svara på frågor som kan vara laddade, exempelvis Kakan Hermansson/Ebba Busch/ Ellegalan-situationen för att slippa få sitt svar uppblåst i kvällspressen.

Förut skulle jag alltid ha en åsikt och slåss för den, nu kliver jag hellre ett steg tillbaka. Det ger mig inget att uttala mig. // Isabella

Här kommer ett utdrag från frågestunden. Vill du läsa den i sin helhet så hittar du den i kommentarsfältet HÄR!


43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Camilla, vad tyckte du om att hon avbokade intervju i radio bara för att du skulle vara med?

   Hon var väl rädd för lite tuffa frågor och följdfrågor.

    Hmm. Jag tror mer självrespekt. Mycket som skrivits om henne härinne är väl nån sorts psykologisk studie i flockbeteende och vuxenmobbing. Hade också sagt ”tack men nej tack” om jag var hon. Låter väldigt ohälsosamt om hon skulle slösat energi på bloggbevakning (tycker Camilla är svinduktig men inläggen om Bella gick ofta klart över gränsen för acceptabelt)

     Exakt. Fullt begripligt och jag hade också tackat nej.

    Isabella har väl svårt med verkligheten och speglingar i verkligheten, Det är bara logiskt att Isabella undviker den som har speglat hennes prestationer i verkligheten.

   Trist, särskilt som intervjun handlade om så mycket mer än hennes siffror. Allt hon betytt för branschen mm.

    Sen blev vi inte intervjuade samtidigt heller som någon typ av partiledardebatt, utan vid olika tillfällen som sagt. Jag har redan gjort min.

     Jaha, det lät på henne som att ni skulle mötas där. Så märkligt beteende. Hon har avbokat flera grejer när hon inte får plocka frågor i förväg.

  Jag känner bara… Bella = Zzzz

  Meh, den där Hanna. Klart familj och vänner inte har rätt till en (avgörande) åsikt över vems partner ska vara när man är vuxen. Upp till en själv. Skitsamma vad andra tycker.

   Ja vilken konstig fråga.

   Åsikter kan man väl ha. Men inget som måste efterföljas.

    Ja jag tycker det är jobbigt när mina föräldrar eller vänner inte gillar min partner men det kanske bara är jag

     Jag tänker så här. Om min familj ser någon varningsklocka som jag inte ser. Kör på, tyck illa om honom.

     Att ha en åsikt om åldersskillnaden. Couldnt care less.

      Svaret hon ger säger väl att åldersskillnaden har diskuterats, och inte så positivt.

       Frågan var ju om familj och vänner hade åsikter om åldersskillnaden. Och där håller jag med om att deras åsikt är oviktig. Om familjen (som i anons kommentar) skulle ogilla ens partner så är det så klart trist, men om de ogillar partnern pga åldersskillnad så kanske det är de själva som ska växa upp.

     Klart det kan vara jobbigt men skulle se ner på nån som lämnade sin partner för att föräldrarna inte gillade hen (om det inte fanns en objektiv anledning typ våld). Väldigt osjälvständigt låta nån annan bestämma vem man ska leva med.

      Speciellt om det som i frågan till Bella handlade om partners ålder.

       Håller med 🙂 särskilt om den yngsta i relationen är i 30 årsåldern och har två barn. Då får man väl ändå räknas som vuxen.

    Nej och man behöver ju inte lyssna på någons åsikt.

    Man kan alltid ha åsikter, men man behöver inte alltid yttra dem.

  Haha, kommentaren om plagiering av kommentarer? What? Är det ens en seriös fråga?

  Isabella gör inget som behöver bevakas längre, är tråkig så klockorna stannar.

   Isabella blev ju stor som bloggare just för att hon uttryckte starka och mestadels kontroversiella åsikter om allt mellan himmel och jord. Hur länge ska hon hålla sig på banan med prat om likadana hotell, röda naglar och beiga kläder? Nu när det inte verkar bli några bröllop eller bebisar? På ett slag i alla fall.

    Tror hon har en ganska stabil följar bas idag. De som följer gör nog det för att de gillar henne och har följt henne länge. Och med stabil följar bas menar jag inte hennes påhittade siffror, menar bara att de som följer henne följer henne oavsett. Uppenbarligen tillräckligt många för att hon ska kunna gå runt på det.

     Det är sant men jag undrar hur länge det kommer att hålla. Jag har följt Isabella sedan 2008 men nu tycker jag att hon börjar bli för tråkig rent ut sagt. Nu lever hon väl gott på försäljningen av Löwengrip men säg om 5 år, 10 år. Med den grandiosa levnadsstandarden? Räcker det med prat om likadana hotell, röda naglar och beiga kläder?

  Tyckte svaren var härliga. Hon verkar verkligen ha landat i något i sig själv.

   Håller med, tyckte hon verkar ha landat och hittat ett lugn i sin tillvaro. Är (genuint) glad för hennes skull. 🙂

  Fick en bättre bild av Bella nu. Hon verkar ha växt som människa.

   Ja hon blev rätt trevlig snabbt efter hon förlorat sitt imperium. Började svara på kommentarer å så. Tänka sig.

  Kloka svar tycker jag. Eller så är det att man blir mesig när man blir äldre. Men fattar verkligen, många av de saker det skrivs om är ju verkligen petitesser. Det kan vara kul att diskutera elle galan, ebba b och kakan för att det är ett samtalsämne men när DET får större uppmärksamhet än kriget i Ukraina fattar jag om ingen vill spä på något som egentligen bara är ett plask i en ankdamm.

  Hennes svar är så för att vinna tillbaka förtroende hon har förlorat. Tyvärr så tror jag att hon inte har förändrats… Hon måste vinna tillbaka läsare, då får hon mer spons vilket leder till mer pengar etc. Det är planerat. Hon får mycket hjälp av Paul, det märks.

   Ja hon har ju haft perioder tidigare när hon varit sådär trevlig och jordnära, tex runt när hon fick Gillis, mycket kommunikation med läsare etc. Men sen byts det ut mot den här överlägsna attityden, hade det varit en vän hade det varit som små knivstick, många åsikter om ”folk” = alla andra tråkiga grå människor som inte levt livet osv. Jag läser bloggen ibland för att jag gillar den på något sätt men tror inte att det egentligen är personen Isabella som visar sig eller att hon denna gång har mognat/utvecklats eller liknande. Det är bara en blogg och tror inte det är speciellt personligt egentligen.

    Just så känner jag med alla bloggare. Tror inte de är så personliga som de kan verkar. Alla, precis alla, kör på ett koncept.

     Visst, alla spelar en roll. Mer eller mindre. Tror man annat så är man nog bra naiv.

  Så ingen av dem har ett jobb med andra ord?

   Hur kom du fram till den slutsatsen?

   Skulle inte jag heller ha om jag hade tillräckligt med pengar för att klara mig utan.

   Dom får ju in pengar, så du kan nog vara lugn.

  Kul att hon verkar nöjd med sin relation och Paul tycker jag. Fint par.

  Hon börjar mer och mer känns irrelevant.
  Mer känd nu för att tidigare varit en kändis.

  Hon känns så annorlunda och det på ett positivt sätt. Det viktigaste är inte längre att ”skapa drama” utan det viktigaste är sådant som verkligen betyder något. Den känslan får jag iallafall.

  Att Isabella skulle ändra de uppgifter på bloggen med mera som hon snabbt ändrade till när hon själv ville, det kommer nog inte att ske i första taget. Nu kommer hon ju knappt på hur det går till.

  Konstig naturlag det där. Vad kallas den underliggande faktorn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *