Baby Boom Boom

Det är så många influencers som väntar smått att det nästan är enklare att skriva om vilka det är som inte gör det.
🙂
Isabella Jedler postade det här inlägget igår där hon avslöjar att hon ska bli tvåbarnsmamma om allt vill sig väl.
Verkligen inte enligt plan, men hur ofta händer det, egentligen? Livet gör fasen som det vill, mer än i bara Jurassic Parkfilmerna.

Ulrika Forsberg går in på upploppsrakan i och med vecka 30.

Sofi Fahrman visar upp månadsmagarna i sitt Instagraminlägg.

Medan vissa av Arvingarna får barnbarn så väntar Casper Jarnebrink tillökning med sin nya flickvän.

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis allihop!
  Härligt med lite ljusglimtar i dessa tider. 🙂

  Som han skaffade bakom ryggen på sin fru och som hon fick reda på genom att Caspers mobil plingade till med en bild på ultraljudet. Nice.

   Män är djur

    Sådana män är inte däggdjur i alla fall! Möjligtvis reptiler, de är lika obehagliga!

   Låter ju som att det var lika bra för henne, nu slipper hon honom ?

   Och nya tjejen, hur vågar man vara med en man som uppenbarligen inte har problem med att göra någon ny kvinna gravid under tiden? Undrar bara.

    Casper har dessutom haft det beteendet i många år. Tycker mest synd om hans exfru men skulle tyvärr gissa att nya flickvännen också kommer råka ut för detta.

     Exakt den fördomen har jag haft om honom i alla år, varför vet jag inte, ngt han utstrålar bara, och så visar det sig stämma…ofräscht. Nya tjejen kommer säkerligen råka ut för repris tyvärr.

    oh well, nya tjejen var ju också i ett förhållande när hon träffade Casper sååå hon har väl ungefär lika risky beteende som han.

     Ja men dåså. Lycka till med livet båda två då ?

      Det är ju inte olagligt att va otrogen.

       …Nej? Det är vi nog alla med på faktiskt.

       Jo enligt äktenskapsbalken kap 1 andra paragrafen så är det faktiskt olagligt. Dock inga rättsliga påföljder.

       Det är inte olagligt att vara en oskön och otrevlig person heller, men ingen kommer vilja vara med en om man är det. Varför skulle det inte vara ett äckligt beteende bara för att man inte får böter eller fängelse för det?

       Jag skulle aldrig vilja ha en relation med någon som gått bakom ryggen på någon man lever i en relation med. Det tyder på att man är en opålitlig människa och just pålitlighet är en av de viktigaste egenskaperna jag söker hos en partner.

        Tips på Netflixserie: Clark Olofsson.
        Ganska oskön o fixa massa brudar

         Okej?

         Det är tjejer som har haft en trasig uppväxt med känslor och trygghet som dras till dessa personer. Det är enbart en destruktiv osund relation.

       Nej men man kan fan ha lite respekt mot den person man delat sitt liv ihop med och skaffat barn tillsammans med. Gör slut och ligg sen om det nu är så jäkla nödvändigt. Hur jävla svårt ska det vara,

       Kanske inte det som är saken utan att det är ett svek, oärlig och egoistiskt och svekfullt. Respektlöst mot människor man BORDE bry sig om och vara rädd om. Men det finns människor som bara ser sig själva.

     Verkar passa bra ihop! ?

     Hir bet hon då vems som är pappa

      Tror du att alla gifta par ligger minst en gång om dagen eller?

       Måste man ligga varje dag för att vara säker eller osäker? Räcker inom rimlig period.
       Men jag hade om jag var man och gjorde en tjej som hade pojkvän gravid inte litat ett skit på någon som ljuger för sin partner och är otrogen, om vem som är pappa ?‍♀️

     Så den stora frågan är, VEM är pappan till barnet!?!?

   Va du skojar! Fy vad vidrigt. Män är svin! Hur vet du att det gick till så?

    Det har stått på Stoppa pressarna ett tag och även bekräftast av exfrun Helena.

     Har det bekräftats av exfrun någon annanstans eller bara hos Stoppa Pressarna? ?

     Stoppa Pressarna skriver ju så mycket skit. Exempelvis att Anna Book älskar att ta härliga morgondopp i poolen hemma i Märsta. Trots att de inte har någon pool. ?

      Helena bor i en ny lägenhet inne i stan, men de skrev i dag att de fortfarande bor tillsammans.

      Tror det är så att Casper bor kvar i villan tills han får tillträde till nya huset bara. Eller så är de bara skrivna där tills allt gått igenom.

      Eller bor och bor, han bor nog hos sin nya tjej Therese som har en lägenhet i Lerum. Tar ju fem minuter med bilen mellan Floda och Lerum.

       Jo, men har hon bekräftat att det gått till så som du påstår? Var isåfall?

       Haha, vilket hotshotliv där mellan Floda och Lerum!

      Hahahaha

      Men det – poolen alltså – är ju helt säkert bekräftat av Anna B själv.

      När Casper och frun separerade var nya flickvännen redan gravid sen 2 mån så Ja han var otrogen och exfrun har hintat om detta i en intervju med Aftonbladet eller Expressen (minns inte vilket).
      Casper har iaf sjunkit som en sten för mig!

       Ja, det är jag på det klara med. Men att det avslöjades på just det sättet som det påstås undrar jag om frun har bekräftat?

       Iofs vet det då VI fick veta att de skulle gå skilda vägar… inget man går ut med första dagen eller?
       Men visst känns det onekligen som att det hände i felmärkning som Casper själv sa.
       Dock sa han väl i en annan intervju att dejtande inte var på tapeten ännu. Nu vet vi varför

    Jag har inte läst Stoppa Pressarna men det är bekräftat av hans ex Helena.

   Inte riktigt så. De hade delad digital kalender och där hade han lagt in tiden för ultraljud och namnet på tjejen.

    Effektivt sätt att göra slut på ändå.

    Smart kille…

    Praktiskt ändå att vara dum i ordets samtliga betydelser.

    Nej shit vad sjukt 🙁

   Ja, men det är ju inte barnets fel.

    Har någon skrivit det, att bebisen är skyldig till allt?
    ”Jäklar bebis som bestämde sig för att göra en kvinna gravid helt utan att fråga om lov.. Så fräckt att bara krypa ut ur Caspers snopp sådär och sedan in och bosätta sig olovligt i Thereses ägg. Fy sjutton bubblor vad jag kräks på sådana fräcka bebisar. Hoppas den förstår vilket kaos den ställt till det med”

    Haha va? Jo det är bebisens fel att Casper var otrogen.

   Vilket jäkla gubbslem. ?

   ?

   ”Jag är glad och lycklig” sa Casper till tidningen. Själv kunde jag inte låta bli att undra hur hans fru lär ha mått när hon insåg detta. Gissar att hon stått för all markservice/barnuppfostran under många år när han varit på turné… och så gör han en ”ung” tjej på smällen. Så jädra fult, rent ut sagt!

   Att man blir kär i nån annan och skiljer sig, det är en sak, men att vara otrogen är inte ok! Att dessutom hela Sverige får veta att man blitt bedragen pga graviditeten som nu outats måste ju göra obeskrivligt ont.

   Hoppas nu att detta får ordentliga konsekvenser för honom (och nya bruden för jag tycker man är medskyldig om man vet att någon är gift). Han har ju sett som en charmig och go gubbe tidigare men en person som beter sig så är ju uppenbarligen allt annat än en schysst snubbe. Snarare en pisspotta.

    Tycker du har helt rätt!
    Hoppas inte lille bebisen får skit bara av sina syskon, inte dennes fel att pappa inte kan hålla dragkedjan stängd.

    Jag gillar Arvingarna, dock fick jag taggarna ut när Casper för ngt år sedan sa i en intervju att den som sagt att man inte gjort ngt litet felsteg om man varit ihop i över 20 år, troligen ljuger. Då tänkte jag att han var en sliskgubbe, för jag håller inte med honom. Tänkte redan då att hans fur nog tyckte det var ofräscht, men samtidigt vet man ju liksom inte vad de haft för upplägg angående hångel osv.

    Men det sägs att han hade en yngre tjej i gbg innan den här nya tjejen, så jag hoppas hans exfru verkligen känner att det blev bra till slut. Nu slipper hon den otrogne, medans hon fortfarande är relativt ung och snygg och kan ut och leva loppan. Hon slipper även småbarnsåren igen och kan njuta i sin nya lyxlägenhet i centrala göteborg.

     Ja vilken sjukt konstig sak att säga! Vad har man för moral (och syn på andra?) då?

     Jag lever sedan många år med en partner och även om livet och kärleken såklart går och har gått upp och ned under den tiden, konstigt vore det annars, men jag har aldrig gjort något ”snedsteg” och jag tror inte min man heller gjort det , även om jag såklart inte kan vara säker. Men att utgå från att alla i långa relationer varit otrogna säger ju en del om honom, uppenbarligen. Det känns som det finns en del likheter mellan Casper och tex Glenn Hysén som ju också setts om en ”go gubbe från götet” men som varit otrogen i sina äktenskap och lämnat då han hittat nån annan. Hur kan man lita på en sån?

     Ja, jag unnar hans exfru all lycka till. Hoppas hon om ett tag kan känna att livet är riktigt bra.

     Precis! (det med hans fru, nu kan hon ha ett fritt liv och slippa markservice osv och framförallt ett otroget gubbslem) Han osar ju ”har svårt att hålla gylfen stängd” med hela sin person, har alltid tänkt detta och är inte ett dugg förvånad. Kommer en repris om några år, garanterat. Kan tycka man är naiv som tjej som går på det hela dock.

    Hon har berättat att det kändes som en kniv i ryggen men att hon nu ska fokusera på sig själv och sina barn. Svinpäls.

   WHAT?! Näe, fy fan. Casper som var min favorit när jag var liten! Hade fan ett nattlinne med Arvingarna på och min docka hade ett matchande. Those were the days alltså.

   Va åh herregud!

   Äckligt!

  Det roligaste med arvingarna är att jag hörde personen bredvid mig hos frisören prata om det för några veckor sedan, att Casper skulle ha gjort en 20 år yngre tjej gravid. Tror det var hon som brukar klippa Casper i Kungsbacka som pratade om det med sin kund. Trodde det var skvaller och rykten, men så var det tydligen sant. ? Herregud så pinsamt och stackars Helena och barnen.

   Varför skulle han åka ända till Kungsbacka och klippa sig när han bor i Floda? 😀
   Har jag svårt att tro.

    Folk reser långt för ”sina” frisörer, inte det sjukaste jag hört direkt att köra 40 min för en frisörtid när man klipper sig en gång var 3-5 månad haha!

    Var nyfiken på hans instagram och råkade nu hitta en bild där han klipper sig hos Hair By Angels i Kungsbacka! Tydligen sant alltså: frisörer vet allt

     Men oh ja. Jag är salongschef och har 9 frisörer som veta både det ena och det andra men det roligaste är ju att alla andra i salongen också får veta det…!

   Prata aldrig med en frisör.. Skämt åsido 😛

  Vad lite stelt att Janebrinks tjej går ut med att de ska bli föräldrar 7 månader efter skilsmässan.

   man kan ju separera långt innan en faktiskt skilsmässa men håller med om att det i detta fall inte har gått rätt till

    Fel att det har skett efter en skilsmässa?

   Så är det förmodligen, man är sannolikt överens att gå isär en tid innan skilsmässopapprena är inskickade och godkända hos tingsrätten. Men det blir så himla tydligt för utomstående när man gör sin matte att i Janebrinks fall gick det FORT.

   Jag läste i GT(tror jag) mellan raderna att de inte verkar vara ett par. Han sa bl.a. att de inte ska bo ihop.

  Off topic men ändå inte (frågar för jag är nyfiken): Jag och min make är väldigt säkra på att vi inte vill ha några (jag är 32 han är 31) och inom kort ska han göra en vasektomi. Hur många som läser detta har också gjort ett aktivt val att inte skaffa barn?

  Älskar barn och har inget emot dem, är så lycklig över att jag har syskonbarn och det räcker gott för mig!

   För mig kom känslan av att vilja ha barn väldigt sent. Sa alltid, sedan barnsben, att jag skulle inte ha barn för jag har andra intressen i livet. Runt 30 kände jag ”jo men kanske ett barn ändå?”. Velade lite till men nu förra året när jag fyllt 34 började jag försöka bli gravid. Min man har känt ungefär likadant hela tiden, från nej till kanske till ja… Menar nu INTE att alla ändrar sig som gjort det beslutet, men för mig har det råkat vara så bara. Jag hade nog inte vågat göra något för permanent för att hindra befruktning, men avskyr man kondom eller hormonella medel så kanske en vasektomi är en god idé. Jag hade kunnat köra på kondom fram till klimakteriet om jag valt att inte skaffa barn, det har aldrig stört mig (inte min man heller). 🙂

   Jag har steriliserat mig. Vill absolut inte ha barn.

   Inga barn, finns tillräckligt med barn i min närhet jag kan älska och bry mig om.

   Vill nämligen INTE har egna.

   Aldrig velat skaffa barn och kommer inte ändra mig…. men som alla sa (förr) ”tänk om du ändrar dig”
   Mitt svar har alltid varit, jo visst, man kan skaffa barn och hoppas på att man ändrar sig innan barnet är fött- men tänk om jag INTE ändrar mig??? Vem ska ta hand om det barnet då?

   Det är som att gå runt och skaffa random grejer man INTE vill ha, bara för att man KANSKE vill ha det sen.
   Kanske ska köpa mig en orm, vill ju inte ha en men för tusan, jag chansar!

   (och ja, jag vet, man kan inte jämföra att skaffa barn med inköp av orm det är inte riktigt samma sak, men nästan 🙂 )

    Nej, barn är ju ett ännu större ansvar. En orm kan man ju lämna bort lite lättare. ?

    Jag förstår definitivt din jämförelse och tycker du resonerar sunt.

    Själv har jag ett barn men hade definitivt kunna leva ett liv lycklig utan. Jag älskar barnet, ångrar det inte och är lycklig med min lilla familj, men jag är nog egentligen en sån som skulle vara lyckligare utan barn. Så kan det också vara!

     Härligt med sund ärlighet!??

    Håller med om att många framförallt i detta kommentarsfält säger att man ska skaffa barn medan man är ung och kanske vill ha barn och skita i hur det blir med karriären, för att annars kanske man aldrig får några barn. Skitsamma om man varken har ett stabilt förhållande eller stabil inkomst!

     Hmm, jag är nog en av dem som tyckt att någon som frågar inte ska vänta tills studierna är klara/huset är köpt/drömjobbet är landat och man jobbat där minst 5 år för annars är man en douchebag/what not. Men då har det rört sig om folk som VILL ha barn men undrar när det är ett bra läge. Inbillar mig att det perfekta läget aldrig kommer.

    Gud vad arg jag blir på alla som tycker folk ska skaffa barn ”för man ångrar faktiskt aldrig ett barn”.

    Helt sjukt att rekommendera andra, på lösa grunder, att pröva och se. Särskilt eftersom vi vet att en viss andel faktiskt ångrar sina barn. Så hänsynslöst mot barnen att gå runt och kläcka ur sig att det är oooomöjligt att ångra sig, det är ju barnen som drabbas när det faktiskt händer.

    Låt folk vara, och låt folk låta bli utan att vi andra lägger oss i.

    Förstår hur du menar, tycker det var en bra jämförelse. Tycker man ska respektera andras val oavsett om det är att skaffa barn eller inte.

   Jag har! Är 38 nu och är supernöjd. Har aldrig känt att det är dags, inget liv som passar mig. Vasektomi är ju superbra, skulle valt det pm jag inte var tvungen att använda hormoner av andra skäl.

   Jag är kvinna. Har aldrig velat ha barn. Steriliserade mig direkt när åldern var inne. (Tror att det var 25 år). Aldrig ångrat mig. Trots att jag åt p-piller var jag ändå alltid orolig att bli gravid.

   Jag och min blivande man ska inte heller ha några barn och han väntar precis just nu på en tid för vasektomi (vi är 34 och 35).
   Jag har aldrig velat ha barn, inte han heller. Delvis för att jag är en självcentrerad person som vill lägga den tid och de pengar jag har på mig själv och min sambo och delvis för att våra gener inte är fantastiska och inte roliga att föra vidare, skulle jag tro.
   Men egentligen behöver man ingen specifik anledning, vill man inte ha barn så vill man inte. Punkt.

   41 år och fortfarande ingen längtan efter barn.

  sofi farhman har jättesnygg gravidstil

   Ja, har hon ”vanliga” kläder eller kläder för gravida tro? Själv har jag otroligt svårt för att hitta snygga kläder som gravid.

    Tycker att det känns så onödigt att köpa gravidkläder. Liksom man använder dem en väldigt kort tid i livet, men jag kanske är snål bara?

    (Kunde använda alla mina vanliga kläder förutom att jag fick köpa ett par gravidbyxor på slutet, trots viktuppgång på 30 kilo. Men som sagt, jag kan mycket väl vara lat och snål)

     Oj! Första grav klarade jag mig bra på ett par gravidbyxor som jag fått, kombinerade med lite lösare överdelar och klänningar som jag redan hade. Men då gick jag knappt upp i vikt + jobbade hemifrån 3 dagar i veckan pga pandemi. Denna gång kan jag absolut inte ha några av mina vanliga kläder alls och önskar att jag köpt lite mer gravidkläder (nu är det såpass kort tid kvar att jag inte riktigt kan motivera det längre).

     Är med snål men vill känna mig som vanligt. Känns som min klädstil gått från fräsch och trendig till basic. Ska försöka hitta snygga klänningar alla fall.

     Det tyckte jag också och använde mina vanliga. Som blev uttöjda och inte gick att använda efteråt (inte alla såklart, men en del). Riktigt korkat så här i efterhand. Istället för att bara köpa och och sedan sälja lite begagnade kläder för gravida.

     Gick du runt i ett par byxor? Ja du låter snål

    Jag köpte absolut inga gravidkläder, eller jo – några tajts med extra magplats. Hade vanliga kläder med bra stretch, klänningar etc. När jag var höggravid på vintern hade jag en jacka som kunde knäppas i två lägen, en smalare variant + en vidare.

     Byxor och jeans måste man ju köpa nytt då magen ska få plats i byxan.

      Vi som var unga på 90-talet är brinnjävliga på att sy i kilar, sprätta bort kilar, sy i nya kilar och så vidare på alla möjliga sätt.

      Så slakta hellre befintliga byxor du ändå inte är helt överens med och ”kila” på ??

       Exakt!
       På syslöjden fick vi också lära oss att sy på muddar – funkar också som gravid: kör på en fet mudd i midjan på allt!

        Funkar väl bara på riktigt låga jeans eller? Eller menar du att man ska ha gylfen öppen och sen en lång tröja över?

       Varför förstöra ett par byxor som fungerar? Då har man ju ett par byxor mindre när man väl slutar vara gravid? Är det inte bättre at skaffa ett par anpassade för gravida och sen sälja dem? Finns mycket begagnade gravidplagg.

       Eller tar du bort kilen efteråt? Isf var det smart.

        Folk här klarar verkligen bara att läsa en halv mening åt gången. Det står:
        ”Så slakta hellre befintliga byxor du ändå inte är helt överens med och ”kila” på”
        ”byxor du ändå inte är helt överens med” INTE ”byxor som fungerar”

      Man måste inte ha jeans. Vet inte varför jag skulle börja använda jeans just som gravid.
      Jag hade en hel del snyggare (vanliga) byxor med resår i midjan som jag använde genom att sätta resåren lågt, under magen + ett långt linne eller skjorta över.
      Den där oerhört märkliga gravidkonstruktionen över magen på jeans och andra gravidbyxor vill man ju ändå inte skylta med – ser ju bisarr ut.

   Fast ärligt, vem går runt så gravid? Tycker mest hon verkar livrädd att lägga på sig och vill se så slimmad ut som det bara går.

    Wtf

  Vad är det för en kvinna som skaffar barn med en gift man. Shane on you. Jag läste Jennifer Wegerups krönika igår om kvinnor som älskar kriminella män, med tanke på Clark Olofsson. Hon ställde sig frågan ”Vad är det för fel på kvinnor?”. Ja, det kan man fråga sig. Män är djur. Men det är ju något allvarligt fel även på kvinnor.

   Jag tycker Jennifer överdriver å det grövsta. Hon får det att låta som om var och varannan kvinna skriver kärleksbrev till dömda mördare. ”Alla de som går till tråkiga jobb varje dag, betalar skatt, handlar, lagar mat, skjutsar ungar och väntar på semestern, kämpar för att betala räkningarna, gör rätt för sig, gör sitt bästa. De borde få kärleksbrev och bli serier.” Haha ja de allra flesta kvinnor är väl just ihop med en vanlig Svensson som jobbar på kontor och betalar skatt? De flesta kvinnor som längtar efter tryggt familjeliv och kärlek springer snabbt ifrån män med halstatueringar som spenderat x år på anstalt.

   Lisa, you again?

   Jaaa men låt oss rikta ilskan och skammen dit den hör hemma sen tidernas begynnelse: på kvinnan. Inte nog med att kvinnor förväntas ta större ansvar för sin omgivning mn män, de ska dessutom ta ansvar för mäns handlingar. Så himla praktiskt ändå.

    Nej, men man kan ju ta ansvar för sig själv.

  Oj vad Sofia klär sig snyggt

  Kanske inte intresse finns för läsarna här, men snälla uppmärksamma Sara Bs graviditet!! Hon la upp det på story igår

   Om det inte finns intresse här är väl knappast ngn mening med att uppmärksamma det?
   Vet inte ens vem människan är.

   Är det du själv tro? Varför vill du annars att det skall uppmärksammas?

    Nejmen chilla nu. Är det Sara bolay som menas så har människan 165k följare och borde således klassas som en ganska stor influenser. Och inlägget var ju på tal om graviditet så det var väl inte helt orimligt.

     Tycker det är heeelt ointressant.
     Finns ju ännu fler gravida som inte nämns här.

     Ja det är Bolay jag menar. Anser personligen att hon med så många följare bör väcka intresse här men när det postas ett inlägg om just baby boom och hon inte nämndes så blev jag förvånad över det helt enkelt

      Det finns inget om någon graviditet på hennes Instagram?

       Kolla hennes storys från igår

        Det finns inte ett spår av någon graviditet där heller.

         Du ser inte att dom har banderoller där det står ”baby” och hennes kompis har lagt ut ”you Will be loved unconditonally”

          Nej och då har jag kollat alla hennes stories två gånger.

           Kristine_angeshi

           Men hur fick du HELLO BABY till att hon skulle vara gravid? ?

           För att hon i nästa story skrev ”@sara. you will be loved unconditionally”. det kanske bara är jag som tolkar det så men tycker det är en typisk sägning till någon som är gravid. aja, vad vet jag!! 😀

           i en annans story fick också en bebistallrik med sked

          det står ”you are loved unconditionally baby”, inte you will be. jag tolkar det som att hon syftar på sara

  OT

  Liv G (som var med i Unga föräldrar) har lagt upp på story att deras hamster dött, hans hamsterhjul hade ramlat på honom så han hade fastnat.
  Dom begraver hamstern, vilket man absolut ska göra, men i en matlåda av plast. Kunde man inte tagit någon kartong, vika in fint i lite tidningspapper eller liknande? Göra en bädd med fina blommor och bara gräva ner är väl det bästa, men finns kanske en chans att något djur gräver upp det då.

  Men bryts en matlåda av plast ner lika långsamt som en pet-flaska så kanske någon unge gräver fram den om 200år, lite häftigt ändå.

  Tycker så synd om hamstern som dog på det sättet ?

   Finns det en enda hamster som dött en naturlig död av ålder? Tror fan alla är med om nån orimlig olycka.

    Jaså? Vad då för olyckor?
    Tänkte att det är vanligast att dom bara ligger döda i buren en dag.

     Det var lite ett skämt men tycker att man alltid hör om nån hamster som katten ätit upp, fastnat i dammsugaren, råkat hänga sig själv eller nåt. Olycksdrabbade djur.

      Jaha, det gick över huvudet på mig? började fundera på vad för olyckor som kan hända i burar?

      Fastnat i dammsugaren som i att den krupit in va? Inte att någon dammsugit upp den hoppas jag. Fy fan isf.

    Jag hade en hamster som jag köpte på blocket för att jag tyckte synd om henne. Hon bodde i en sån klassisk hamsterbur (som borde vara olaglig pga för liten). Jag Byggde ihop en stor bur och hon levde i 3 år med mig. En morgon hittade jag henne död utanför hennes hjul. Kvällen innan hade hon varit extra pigg och skuttat omkring mer än vanligt, hon var ju gammal för att vara hamster så hon hade mest sovit sista tiden. Jag tror att hon dog av åldersrelaterad sjukdom, typ stroke eller hjärtat.

    Funderar på att bli volontär till smådjurschansen, det finns så många smådjur som har det hemskt ?

     Jag såg en riktigt intressant men hemsk tiktok om att hamstrar tydligen går i dvala/idé? Om man hittar sin hamster plötsligt och den ser död ut men inte är likstel så är den i dvala. Kommentarerna var fulla av folk som var hysteriska med tanke på att de begravt sina hamstrar levande i tron om att de dött..

     S
     Du har ett stort hjärta. Blir så glad när jag läste din kommentar. ?

    Kommer att tänka på en av brorsans ökenråttor som dog på grund av att han råkade sätta sig på den. Den andra ökenråttan dog däremot av ålder. Fick en hjärnblödning, den lille stackaren,

   Men gnäll

   Förlåt men hur orkar man lägga energi på hur en främling begraver sin hamster? Skönt att inte ha värre problem än så

    Tog varken någon direkt energi av att kolla hennes instagram eller skriva detta faktiskt.

    Inte så att jag är upprörd, arg eller känslomässigt engagerad i det, det hade såklart tagit onödig energi. Krävs mer än en nedgrävd matlåda för att jag ska bry mig tillräckligt så det påverkar, tack och lov.

    Skönt att vara en så grund person att man tror att man bara kan ha en tanke i huvudet!

   Tycker också synd om hamstern som troligtvis fick en plågsam död.

   De KAN ha valt låda i plast för att hindra att något djur gräver upp och mumsar i sig hamstern.

   Oavsett låda måste de gräva rätt djupt för att undvika att det blir uppträtt igen.
   Eller ja, djupare vad säkerligen många pallar för en hamster..

   Fast personligen känns en pappkartong rimligare, som liksom multnar ner i takt med hamstern. En plastburk med rutten hamster i all evighet känns sådär i tanken.

   Jag och en kompis hittade ett par döda fågelungar som barn. Vi begravde dom i en plastlåda. Av någon dum anledning fick vi för oss att gräva upp lådan efter ett tag för vi blev nyfikna på vad som hade hänt med dom. Alltså… fy han för den sörjan som låg där i lådan. Uääääck

    Man hade inte dom smartaste stunderna alltid som barn ?
    Var lådan genomskinlig eller var ni tvungna att öppna den för att se?
    Vill inte ens tänka hur det luktade isf?

     Den var genomskinlig. Vi tittade genom lådan några sekunder innan vi skrek rätt ut och bara släppte lådan där i skogen och sprang hem. Det var en äcklig sörja med lite små delar som låg och skvalpade. Glad att jag inte behöver komma ihåg lukten också.

      Fy fan.. det är verkligen en sån lukt man hade kommit ihåg också, urk.

    Haha, vad roligt att ni fick för er att gräva upp den. Alla konstiga saker man gör som barn alltså.

  Casper ser jätteobehaglig ut, tycker jag. Som att han ska spricka, typ.

   Jag får känslan av honom att kan känner sig förmer än andra. Jag vet inte varför, jag tror ändå jag har hört att han är trevlig mot sina fans. Min känsla är antagligen fel, sjukt irriterande att känna så. ?

    Det störiga är att han är väldigt trevlig. Jordnära och positiv.
    Det vill man ju på något vis inte tycka nu längre. Sen har man ju inte en aning om hur hans och exfuns förhållande egentligen varit. Det är bara de som vet och saker kan ju späs på och överdrivas åt alla håll.
    Men har det gått till som det står i pressen är det ju inte så fräscht.

     Det är väl snarare ett bevis på att människor är mer komplexa än bara bra eller dålig. Att man kan vara jordnära, snäll och trevlig mot fans, en bra artist, trevlig granne eller arbetskamrat, en bra vän osv och samtidigt svika sin fru. Det ena behöver väl inte utesluta det andra, eller?!

   Ha,ha,ha,ha, roligaste kommentaren idag!?Men jag fattar lite hur du menar, helt utspänd och röd liksom och sen snortighta stuprör på det gör ju inte det hela bättre..

    Just det! Byxorna!! ? Inte fina alls.

  Nina Glimsell har fått sitt barn också! (Marcelos ex, känd från PH)

  Jag var besatt av arvingarna som liten. La 50 öre i en drömbrunn att jag och casper skulle gifta oss. Idag not so much

   Haha, dagens skratt 🙂

   Hahaha jag också. Var med i deras fanclub ?? en gång åkte jag och mamma och såg när de uppträdde på någon danslokal i en småstad. Jag trodde där och då att mitt liv aldrig någonsin skulle kunna bli bättre än så.

  Ulrika F. hur snygg?!! ?

   Inte speciellt..

  Casper gör exakt som hans egen pappa under uppväxten. Han träffade (otrogen?) tydligen någon ny när casper var tonåring och skaffade nya barn.

   Tyvärr inget unikt beteende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *