En kommentar från Ida Warg

När Ida Warg väl svarar på kritiken om före/efterbilden på Ida Warg Beautys brun utan sol så gör hon det på ett mycket professionellt vis, där hon även skriver att hon kan förstå om man tror att bilderna är redigerade eftersom det är så svårt att återskapa ljuset i bild nummer 1, i bild nummer 2.

Jag inspireras av Idas sätt att svara och ska jobba mot att vara ännu mer saklig i hur jag formulerar mig vad gäller ämnen som detta.
Föredömligt! ??

 

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Enda sättet att riktigt jämföra är ju att man bara smörjer in halva kroppen och låter resten vara. Först då kan man vara säker på att man fotograferas i exakt samma förhållanden.

   Går ju dock att filma och redigera så att tex ena benet ser blekare ut eller underkroppen är blek men överkroppen brun.

   Dock kan ljuset träffa från olika håll och då blir det ändå inte rättvist.

  Proffsigt svar? Nja hon är ju lika manipulativ som Bianca, Ida säger ”kolla på mina tiktokvideos så ner ni färgen bättre” bara det att man kan lätt redigera färgen och lägga på filter där också, även i rörligt material kan filter läggas på. Hur lättlurade tror hon att följare är. Och vilket bs att hon inte vet hur man redigerar/retuscherar en bild, märkligt att ingen influencer vet det när de blir påkomna.. Nej så lågt, hur korkade tror de att följarna är. Sedan så kanske Ida Wargs bus är bra och visst ger den färg men man ser att Ida ofta är väldigt mycket blekare i vanliga stories än i reklambilder och reklamklipp. Och Bianca har ju berättat att hon regelbundet gör spraytan på salong. Även youtubers är sponsrade och får betalt för att göra reklam.

   Det handlade om att hon svarade på ett proffsigt sätt. Tvärt emot Bianca som beter sig både otrevligt och oproffsigt.

    Proffsigt med en uppenbar lögn om att hon inte vet hur man redigerar bilder? Vad som är proffsigt kan man ha olika åsikter om vet du väl.

   Vad är det som anses vara retuscherat på bilden?

  Det här sker väl i all reklam?! Eller tror ni att tänderna på tv-reklamen blir så vita av en tandkräm? All reklam vill sälja, det är inte konstigare än så.

   Och neeeeej jag är inget fan till varken ida eller Bianca och använder inte brun utan sol själv.

   Såklart! ”Gammal reklam” som finns i tidningar och tv är Väldigt retuscherad, i allt. Mycket mer än influensers.

   Ja och alla mascara-reklamer där de uppenbarligen har lösfransar, haha

  ”Jag vet inte ens hur man gör”… alla vet väl hur man redigerar en bild på instagram. Höj och sänk på några reglage och färgerna ändras. Är ju supertydligt att det har gjorts på denna bilden, särkilt på hårbandet.

   Men verkligen. Och hon som dessutom jobbar med Instagram.. Sämsta lögnen jag hört.

    Ja lite så man tänker faktiskt. Ser ju Ida Warg överallt och fått intrycket av att företaget är seriöst och har hyfsat stor del på marknaden, om hon nu inte vet hur man gör och då inte tar in hjälp, så undrar man ju…känns inte så proffsigt el seriöst.

  Om man inte tar bilderna i dagsljus är det ju inte så svårt att få till exakt samma ljus på båda bilderna. De lär ju ha ringlights och diverse studiolampor hemma, så det är ju lätt ordnat.
  Budgetvatianten är ju att ställa sig i ett utrymme utan fönster, typ badrum, garderob och liknande och ta bilderna där. Exakt samma ljus oavsett tid på dagen.
  Inte jättesvårt.

  Ot kanske men varför är bus en sån stor grej egentligen? Känns som att det i princip bara är jag som inte använder det. Onödigt mycket jobb och pengar för att ändra hudtonen litegrann liksom, är du blek så är du väl.

   Ja det är nog bara du som inte använder det.

    Nu läste du som fan läser bibeln ?

     ?

      Kendall ”cucumber” Jenner

       ? Va.. fattar inte?

   Använder inte heller bus längre. Gjorde det ett tag och sen såg jag mig själv på bilder och insåg att fan vad fult det är. Det syns ju så tydligt att det inte är naturligt och oavsett så ser man alltid lite orange ut, även fast man inte tror det själv.

    Samma här. Är en riktig blekfis och testade bus förra sommaren, men när jag såg mig själv på bild såg jag verkligen hur fult och onaturligt det såg ut, fast jag tyckte det såg okej ut irl. Skippade bus för gott efter det. Plus för att slippa den vidriga lukten också!

   Vet inte hur det ligger till för andra men jag känner mig otroligt mycket snyggare o fräschare med lite färg. Jag till o med känner mig piggare. Tycker även att jag ser slätare ut men det är säkert bara en optiskt illusion ?Tycker oxå att ljusa kläder el pasteller passar min hud bättre o att mina blågrå ögon får mer liv. Det är iaf jag varför jag älskar bus. Äskar att vara i solen iofs men har blivit nogrann på äldre dagar med högt solskydd.

    Knepet som funkar för mig för att undvika att det blir orange är att inte ta för mycket o då hellre lite oftare.

   Jag använder det bara vid utvalda tillfällen, ex bröllop och fester, och tycker det ger mitt ansikte och kropp ett lyft. Särskilt när jag ska bära festkläder som visar hud eller är färgglada? har otroligt blek, röd-rosa, hud och får lätt utslag i ansiktet och har massor med knottror på överarmarna. En omgång bus gör det mentalt lättare att bära kläder som visar just armarna. Är dock inget fan av att använda det varje dag så som vissa gör eftersom det kan färga sv sig på sängkläderna och helt enkelt för att jag är för lat? dessutom har jag extremt dåligt pigment så även om jag hade velat blir jag inte brun av solning, så det har jag gett upp helt och hållet pch övergått till spf 50 och bus när jag vill vara brun om somrarna.

   Använder inte heller och tycker det är så fult när man ser att folk använt det på hur det ser ut på tex händer och fötter

   Efter 30+ år av kommentarer om hur blek och vit jag är använder jag nu lite tanning drops i min hudkräm. Jag blir inte brun, men lite lite mindre blek. Det maskerar den där genomskinliga blåaktiga blekheten som gör att folk frågar om jag är sjuk. Nu är jag bara ”vanligt” blek.
   Ganska orimligt att man ska behöva ändra sin hudton pga kommentarer, men det blir liksom tröttsamt efter ett tag.

    Jag får också kommentarer om min genomskinliga hud. Orkar inte lägga pengar och tid på att ändra den bara för att folk kommenterar den. Jag slutar lyssna och tänker på något annat i stället, typ på tom hardy som gosar med hundvalpar.

   Jag använder det ej och kommer aldrig göra heller. Känns kladdigt och artificiellt. Som att ta foundation (vilket jag inte heller diggar) på hela kroppen. (Och jag vet, det är inte samma sak, men färgar av sig gör det ju…) Dessutom ser många ut att få ”Trumpnyans” i facet, obegripligt att man vill vara orange i facet?! Sen ser man hur färgen liksom fastnar på knogar odyl, ger ett ”smutsigt” intryck imo.

   I ”vanliga” världen känner jag inte att jag träffat så många busare

  Svaret är trevligt men det varken förändrar eller förklarar att bilderna är tydligt redigerade. Visst, det är nice att hon inte får ett meltdown a la BIanca men det ökar heller inte hennes trovärdighet i sakfrågan.

   Håller helt med. Anser att det är ett sansat svar i relation till det tidigare. Men fortfarande infantligt och hon far ju med osanning de korta raderna… haha tänk en CFO som skulle hänvisa fel i en årsredovisning till att hen inte kan excelsnurror ordentligt.. nivån är orimlig.

  Inte lika illa som Bianca men dock pinsamt, manipulativt svar av Ida. Trams att låtsas inte veta hur man redigerar en bild, vet inte hon så vet ju de runt Ida det men det är klart hon vet, och det går att lägga filter även på tiktok-videos. Du låter väldigt naiv här eller kan det vara så att du typ h otats eller betalats så du gör snabbt fin reklam ist och nu ett inlägg om att Ida är professionell och har ett bra svar. Du verkar bli skraj när influencers blir arga för något du skrivit om dem, iaf somliga, för inte kan du vara så naiv.

   Hur lyckas du alltid komma runt blocken?

    Eller hur. Samma tugg om och om igen, flera likadana kommentarer under samma inlägg.

     Va?! Var har jag skrivit samma sak? Sanningen verkade svida för somliga, alltid sådana härskarteknikkommentarer då.

      Som dina försök att komma med pekpinnar.

     Vilken dialekt har hon för er? För mig är hon en kvinna i 60-års åldern som är väldigt ivrig och pratar tornedalska när jag läser i mitt huvud.

  Det borde vara en självklarhet att de bemöter kritik som vilket företag som helst. Inget man borde berömma dem för.

   Nu missuppfattar du. Bianca och Ida fick samma kommentarer om filter. Bianca svarade som en otrevlig hånfull 12 åring och Ida gav ett trevligt proffsigt svar.

    Va? Poängen var att Idas svar inte borde generera hyllningar, det ska väl vara självklart att hon liksom andra influencers ska svara sakligt och proffsigt på kritik. Biancas svar förtjänar dock all kritik.

     Tyvärr är det så att så fort en flunsa får, i detta fall befogad kritik, så skriks det ”hat”. Man får bara gulligulla med dessa stackars flunsor och svälja allt de kränger med ett leende på läpparna. Annars är man bara bitter och avundsjuk.

      Ja, men återigen, acceptera inte influencers sätt att bete sig som tonåringar. Fortsätt ifrågasätta och fortsätt utkräva sakliga svar på kritiken. Det är hela min poäng. Till slut kanske de lär sig. Be inte heller om ursäkt för att kritiken lyfts fram och om de faktiskt bemöter kritiken sakligt så är det ingenting de ska hyllas för. Det är deras jäkla jobb.

  Bättre svar än bianca i allafall

  Maggan Graaf gör ju reklam för Ida Warg, kan det vara så bra jag menar hon om någon känns inte särskilt trovärdig men visst hon når ut till många och kanske gillar hon verkligen produkterna. Graaf känner ju Mona som är kompis med hon som driver företaget Ida Warg. Var det förresten någon som såg instaposten M Graaf la upp i lördagsnatt, som sen togs bort, där hon kallade några f*ttor, vet ej om det var sitt ex med fru eller om det var hennes följare hon kallade så, det var en väldigt konstig post, oklar.

   Det är ju typiskt Maggan Graaf när hon klunkat vin. Så pinsamt, tänk att hon aldrig lär sig.

  Jag tänker att det nog i så fall kvittar hur de gör för allt kan ju redigeras. Om man misstror alla deras sätt att visa upp så finns det bara ett sätt: att testa själv, först då får man ett korrekt svar. Men det kostar ju att köpa och testa. Sedan har vi alla olika hudtyper så samma produkt kan bli olika på två olika personer.

  Vilket sammanträffande att kontrasten och färgen blev högre på bägge efterbilder, eller jag menar ljuset….

  Tom en lågbegåvad klarat av att redigera med mobilen ?

  Är det BARA jag som ser att knuten är x-akt samma på båda bilder?
  ”Pannbandet” eller vad man skall kalla det är justerat, lite åt sidan, men själva hårknuten på huvudet är samma på båda bilderna.

  Guldstjärna till Ida som lyckas med en sådan bedrift – att få en knut identisk två tillfällen på raken.

  Eller menar hon att det är samma dag båda bilderna har tagits?
  Kan man få den effekten under en dag?

  Ja, ja, det är svårt det här med filter och bilder och sånt…. 🙂

   X-akt var en ny förkortning ?
   Men ja, den är precis likadant ja.

   Bilden är nog garanterat tagen på samma dag.

   Hon har nog smort in sig i sin bus och sen direkt tagit en bild när färgen är som mörkast och sen lagt på ett filter. Tror jag

  Men alltså smörjer man inuti öronen och ögonlocken också eller (använder inte bus).

  Pinsamt av dig att sätta två kvinnor mot varandra sådär. Speciellt när du själv inte vet hur man svarar ordentligt på kritik.

   OMG var detta pinsamt? Hahahahahahahahaha

    Är du Bjankka? Du låter som hon

     *Är du Bianca? Du låter som henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.