Dödsångest och en stolt vän

Igenkänningen är total, trots att jag varken har ett hus i ett varmt land eller en son att dofta i nacken.
Men istället för hus i varmt land så blir det pappas svampställe, och istället för son så får det bli THKs volanger på magen.
Förhoppningsvis gör den globala uppvärmningen att vi i framtiden bara har somrigt väder, för då känns kanske antalet somrar inte lika ödesmättat som nu?

”Hade jag varit bög hade jag också velat vara tillsammans med din kille, han är den snyggaste och skönaste killen jag träffat….”
Så skriver Samir Badran till Viktor Frisk.

Da fuck?
Om Samir Badran hade varit bög hade han alltså inte velat vara tillsammans med Viktor, utan med hans fästman – som är den snyggaste och skönaste kille han träffat?
WHAT?
INTE VIKTOR?
Nä nu…
Jag känner mig nästan lite sekundärkränkt å Viktors vägnar – broderliga vänner set aside, men det är kanske bra att jag stannar där? ?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Intressant hur du väljer att fokusera på just de orden och inte allt det andra fina…

   Det är skämtsamt menat, men missar man det så förstår jag att man kan uppfatta det så som du gjorde.
   Men det är alltså skriver med en skämtsam intention.

    Då kanske andra ordval än ”da fuck” är mer lämpliga för att visa att du skämtar, att du sedan blandar inlägget med en seriös bild om dödsångest gör inte saken bättre.

     ??

     Jösses människa, du måste ha det svårt med mycket.

    Haha, jag tänkte precis likadant! Men givetvis tycker jag att Samirs text också är underbart fin! Han menade väl!

     Ja, han är en stolt vän som skrev ett superfint inlägg. ?

  Tycker det var fint skrivet av Samir! Jag vet iofs inte bakgrunden, men jag tolkar det som att folk haft åsikter om vem Victor borde vara ihop med? Och Samir säger att han tycker att Victor gjort ett bra val, att han stöttar det och skulle gjort likadant själv. Sånt vill man väl höra, jag blir skitstolt om nån säger att de tycker min kille är snygg o trevlig.

  Fast han kallar ju Viktor för sin bror osv, då kan man inte k samma veva mena på att man hade velat vara tillsammans med honom. Ser det mer som att han stöttar sin bror och försäkrar honom om att han har gjort rätt i valet av partner och så.

   Exakt!

  Att lyckas hitta något att klaga på i en så fin text är ändå en talang av något slag.

   Det var sarkastiskt!!!! Herregud

  Han hade kanske, rent hypotetiskt, inte velat vara ihop med Viktor som han ser som en nära VÄN.

   Precis, han menar väl att hans fina vän gjort ett kap och att han är glad för hans skull!

  När man är nära vänner kan det kännas som syskon (särkilt om man rest/bott ihop en del), får äckelkänslor av att eventuellt ligga med någon av mina nära – bekanta däremot framkallar inte sådana känslor.

  Viktor är ju hans ”bror” skriver han ju.
  Vem vill vara tillsammans med någon man står lika nära som ett syskon? ?

  Jag tyckte det var rätt roligt skrivet, och har full förståelse för hur han formulerar sig just eftersom han ser Viktor som sin bror. Allt som allt var det fint skrivet tycker jag. Jag förstår dessutom att Cam uttryckte sig skämtsamt vilket kanske inte når fram till alla.

   Jag förstod också att det var skämtsamt men tycker ändå att det är synd att det alltid ska ”nypas åt” lite också. Varför inte bara uppmärksamma en fin text utan ett nyp?

    Men va fan? Det är väl ändå skillnad på att ”nypa till någon” och att skämta? Skulle väl snarare säga att det alltid är ett gäng som SKA missuppfatta bara för att…

     Exakt. Blir så matt av folk som tar åt sig konstant här inne!

      Jag tog inte åt mig.

  Skulle inte heller vilja vara tillsammans med någon som jag såg som mitt syskon och har en syskonkärlek till ? Fint inlägg av Samir!

  Sök anställning på Hänt Extra, Camcam. För ett är säkert, du hade sopat banan med alla andra s.k ”journalister” som varit där sen 1930. O nej, det är ingen merit sas

   Tack, vad fint skrivet!

  OT Josephine Qvist är singel igen! Man fick inte fråga eller spekulera vad hänt.

   På den här sidan får man ju spekulera och min gissning är att det tog slut för att Josephine är så oskön. Jag tycker att hon är otroligt snygg, men hennes personlighet…

    Jag antar att det bara är för att han inte ska bo kvar i Sverige och de vill olika saker.

   Har verkligen inget till övers för Josephine men rätt ska väl ändå vara rätt? Hon skrev väl ändå att hon inte ville ta emot frågor om uppbrottet och att hon inte vill prata om det. Inte så konstigt enligt mig. Brukar man vanligtvis spekulera kring folks uppbrott i deras DM?

   Är inte aaaalls förvånad så oskön som hon är!

  Ot. Min brors dotter som är 13 har börjat snacka operationer med mig och hennes pappa. Hon undrar varför alla influencers har små raka näsor. Och väldigt smal midja osv. Att hon också vill operera sin näsa. (Hennes näsa är redan liten).
  Sa till henne att sluta titta på dessa idiot influencers, de lever i en fejk värld och är egentligen olyckliga. Blir verkligen äcklad av de flesta av de. Usch.

   Ja, det är ju bara att säga sanningen. De opererar sig, fyller på med gift i nyllet.
   Bra sagt!

   Säg till hennes pappa att det är fanemej hans ansvar att se till att hon inte lägger sin tid på att följa massa skit.
   Blir fasen chockad när man inser hur många barn som följer Jocke och Jonna, och Bianca osv.

    Jag har inte mkt till övers för Jocke och Jonna men det är ju inte utseendehets och operationer och perfekta släta ansikten där iaf. (Konsumtionshets och märken från Jockes sida dock).

   Det kommer hon inte att göra eftersom influencers är en lika stor del av deras liv som spice girls var på 90talet och Paris och Nicole på 00talet. Ta pratet istället. Fråga varför hon känner så och förklara risker och problemen med operationerna istället för att sopa det under mattan. Var tydlig med att man inte ska ändra sin kropp efter trender för att det förändras i omgångar ändå. Plötsligt står man där med stor rumpa och smal näsa när den hetaste trenden är liten rumpa och näsa med karaktär. Att säga till en tonåring att sluta titta kommer aldrig funka.

    Håller med! Och att säga att dom är idioter är inte heller särskilt smart. Det hon ser överallt är ju att dom tjänar pengar, har snygga killar, roliga å många kompisar, går på feta klubbar, gör reklam för stora företag osv. Lite som att säga att kokain är för pundare och att alla droger gör att man förstör sitt liv. Det funkar ettag men såfort man sen träffar en ”normal” som tar droger å faktiskt är skön, har ett bra jobb osv så raderas allt mamma har sagt. Bättre att berätta som det är. Det bra och det dåliga. Alla perspektiv. Varför det såklart lockar att operera=hon vill va fin, hon vill se ut som dom, hon vill ha bekräftelse. Men sen vilka risker som finns. Och att man ska tänka noga och länge innan man ändrar på sitt utseende. Många blir inte nöjda. Många ångrar sig. Prata om att bli bekräftad för den man är, vad man kan och hur man är mot folk ist för hur man ser ut. Osv osv

     Bra skrivet, många bra tips på hur man kan leda in diskussionen. Tror också på att uppmuntra till andra aktiviteter och intressen, en del kanske man kan dela med sina barn också. Fokus på annat, sätta andra mål och minskad tid att följa influensers. Yngre personer har ju oftast inte ekonomin heller till att både göra diverse ingrepp och resa, ha häst, köpa bostad eller vad man nu vill göra.

    Konsekvenstänket är inte fullt utvecklat förrän vid 26 års ålder. Tror därför att såna här resonemang inte biter på 13-åringar, tyvärr. Säger inte att jag vet vad man ska göra och jag håller med om att det är hemskt så som utvecklingen med ingrepp och kirurgi ser ut. I bästa fall skulle det inte vara tillåtet att utföra något innan 25 år men det inser jag ju också inte är genomförbart…

  Hade väl varit jättekonstigt om han sagt att han ville vara ihop med Viktor som ju är hans vän? (Lite som när alla homofober grips av panik när de får veta att någon är gay pga tankevurpan att den personen automatiskt kommer att bli intresserad av en själv bara för att man är av samma kön.)

  Gullig och fin text av Samir till sin vän!

  Samir är bara så gullig ?

  Äh, men skärp er ni som säger att Camilla letar fel. Ni kastar glas i stenhus, eftersom ni gör samma sak just nu.

  Ibland kan man väl få skämta till det? Ingen skada skedd.

   Ellerhur!! Så tröttsamt

  Vad är kopplingen mellan Fornis och Samirs inlägg?

   Ingen, men inget av inläggen kunde bära ett inlägg på egen hand så därför fick de dela på ett.

  Usch vad nedstämd jag blev av Fornis inlägg. Den där tanken hade hon kunnat hålla för sig själv istället för att kontaminera andras tankar med den.

  PS hon kan skaffa sig hur många somrar som helst med det nya köpet och inte bara femtio eller vad hon nu räknade med som gjorde henne deppig.

  Någon som minns hur denne frisk skulle bli vän med alla personer som hade följare förut? Varenda en.

   Ja, visst var det han som hängde med Micah? Tonårsmamman. Kanske bara jag som kommer ihåg henne förresten? Undrar hur det gått för henne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.