En uppdatering från My Martens

Det här inlägget postade My Martens igår, där hon uppdaterar följarna om vad som sker med hennes hälsa.
Efter att läkarna uteslutit stroke så hittade de tre tumörer i hennes hals som opererats under dagen.
Hon skriver att ”detaljer kring utförligare svar än så behåller jag inom familjen med hänsyn till att jag har barn”, vilket jag tror kan vara sunt.
Jag hoppas hon kan göra detsamma vad gäller sonens vidkommande i framtiden. 🙂

Krya på sig till My!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Önskar My snabb bättring, lycka och välgång.

  nä blanda inte in sonen i den här utmaningen f My. Plumpt.

   Ja det var onödigt. Men ack så typiskt här.

   Håller verkligen med. Typ hånande. Usch, hoppas hon kryar på sig ?

   Fast det är ju My som blandar in sonen, hon utnyttjar sin son till max, och nu låtsas hon att det är för sonens skull som hon inte berättar mer MEN det är ju för att hon inte vill berätta utan My vill att folk ska undra, fortsätta följa och ge sympatier, likes och klick. Det är taktik, tragiskt att somliga inte förstår det och att folk blir oroliga för att hon ska få mer klicks. Vidrigt att spela på.

    Hennes guldkalv som fått utstå så mycket för att My vill ha snabba pengar.

    Håller helt med dig Anonym.
    Hon har än den ena än den andra åkomman också som hon inte berättar om.
    Hon hade nån ”dödlig” sjukdom redan innan och nu är det tumörer i halsen.
    Jag önskar ingen människa sjukdom och elände men skriver man om det så kan man vara ärlig.
    Sonen lär väl få veta vad hon skriver, läser inte han bloggen så finns det säkert andra som upplyser honom om det. Sen tycker jag nog hon ska lämna honom helt utanför bloggen, i alla fall när det gäller bilder.
    Jag tycker hon ska ge sina följare hela historierna. Man vet inte vad som är sant eller inte.
    Hon vill ha sympatier och det FÅR hon från mig om hon är ärlig.
    Att skriva och utelämna gör bara att man tröttnar på att läsa alls.
    Sen är det ju så att hennes blogg är lite tråkig när det bara är ”rövslickarnas” kommentarer som kommer med.
    Hon får krya på sig för vad det nu är hon drabbats av men My, om du läser kommentarerna här så var ärlig med allt.
    Låt inte dina läsare spekulera och fundera utan skriv vad felen / felet är

  Det gör hon ju för att folk ska tro det värsta och fortsätta skicka hjärtan, och för att hon sett kommentarer härinne om att det var smaklöst av henne att skriva offentligt och få det att låta så allvarligt med tanke på barnets känslor och rädslor som kan uppstå. Så lägligt att hon nu kan skylla på att hon ”inte vill berätta vad det är för ”tumörer” med tanke på att hon har barn” så kan folk undra lite till och hon får fler klick.. Det är ju taktik. Och hur oroar sig barnet mindre av att hon inte berättar offentligt utan bara säger a men inte b offentligt?? My vill ju att folk ska ana det värsta, så hon håller mystiken uppe och får sympatier, klick och uppmärksamhet. My är så manipulativ.

   Bra ändå om hon har börjat tänka på sin sons känslor även om jag förstår hur du menar ( anonym 21.20). Att hon gillar att lägga ut sjukhus bilder på sig själv har framgått under många år.
   Inte så kul att se när det har gällt sonen. Fotats sjuk i allt för många bilder. Hoppas att han nu iom sin stigande ålder själv kan börja sätta stopp.

    Tror knappast My skrev så nu för att hon tänker på sin sons känslor, det borde hon ha gjort innan det förra inlägget isf, nej det handlar ju om att hon fick kritik för det härinne och för att hon än en gång kan använda sin son så hon inte behöver berätta mer om situationen – hon vill ju inte det för hon vill ju ha kvar läsarna som ska vara ovetande och nyfikna, därför berättar hon inte. Så som hon utnyttjat sin son för klick tidigare, och det lär fortsätta. Troligtvis så vet hon att det är ofarliga knutor el sköldkörteln men hon vill behålla skenet av att det är allvarligt för sympatier, likes o klick. Är så My brukar jobba.

   För några månader sökte hon uppmärksamhet genom att visa upp sig i testgrejer för sömnutredning. Sömnapné gjorde hon en grej av före resultatet. Dock fick hon ju förväntad reaktion – ”Men My, vad har hänt?”. Hon upplever sina sjukdomar innan en eventuell diagnos. Den där sömnapnén talades det inte mer om. Vi är väl många som minns när hon hade ”superkraften” ADHD? Inget nervsystem var det väl också ett tag. Ja hej och hå!

    * sedan

    Ja även då med den sömnmaskinen fick hon folk att tro att hon var inlagd och allvarligt sjuk, när hon bara skulle mäta sin sömn hemma. Och folk skrev massa kommentarer och undrade och blev oroliga vilket hon inte besvarade utan lät folk tro att hon var inlagd, som flera gånger. Ja två diagnoser påstod hon att hon fått på samma gång- utmattning och ADHD men senare skrev hon att hon aldrig hade fått någon ADHD-diagnos. Alltså My. Verkar som att tom flera av hennes nära vänner sett igenom henne nu och då kommer alltid sjuksnyft och likaså när hon förlorat följare och inte fått många likes då kommer snyft och drama och då ökar besökstatistiken igen och det vet hon. Hon är beräknande My, och ömkande.

     Och sen kalla sig coach inom både det ena och andra. De som övergivit henne har förstått att de lär rädda sig själva. My kommer att bli kvar i sin lögnaktiga värld med uppblåst ego.

    Jo alla diagnoser/sjukdomar som det visar sig att hon inte har/ har haft har hon berättat om. Före, under och efter diverse utredningar.

    De diagnoser/sjukdomar som hon de fato har medicineras/opereras/behandlas för är hemliga verkar det som.

  Och My som skulle ta en pause från sociala medier för att samla kraft inför operation och ev. efterbehandling, gick sådär. Eller menade hon att det var en veckas pause, Inte lätt att förstå.

   Paus.

    Tack?

     Varsågod!

    Är ju internskämt från d som följer Anna Book.

   Det var en ny taktik hon hade att vara tyst – efter att folk här påpekat hur hon aktivt uppdaterar som en iller i vanliga fall när hon är ”döende” eller sonen är ”jättesjuk”, då brukar hon ju uppdatera ofta för att få fler kommentarer och sympatier MEN det har påpekats och setts igenom så nu ville hon skapa uppståndelse och verka riktigt dålig genom att inte ”orka uppdatera eller ge några kommentarer”. Sedan skrevs det här igår att det är hennes nya taktik att vara tyst så då måste hon ju uppdatera nu och även påtala att ” hon vill inte berätta mer av hänsyn till att hon har ett barn” vilket också påpekats här att det var dumt av henne att skriva som hon gjort och kanske skrämma upp sin son. Hon är illmarig så, manipulativ men alltid helt genomskinlig om man följt henne och sett hennes mönster och taktik.

   Anna är det du?

    På tal om Booken…..såg en så ”rolig” bild på hennes fötter i instaflödet idag…..höll på att…svimma.
    VEM i hela världen solar sig fotbollsläderpukabrun år 2022…..

     Ja skulle det föreställa snyggt eller, såg mest ut som att hon överdoserat fötterna med dark BUS som went wrong haha. Vem tror på att hon solar solarie och vem fattar inte att hon gör reklam för det där solariet varför ska det annars visas upp varje gång hon säger sig vara där och sola? Tanexpress heter det väl. Genomskinligt så det förslår.

  Tolkningen hennes ”lägga locket på” med hänsyn till att hon har barn, skulle kunna betyda att det är något riktigt allvarligt hon drabbats av. Hade det varit ”bara” sköldkörteln så hade det knappast skrämt barnet att ev läsa det, så det kan vara riktigt illa med hennes hälsotillstånd.
  Alternativt kan det ju vara att det inte är något allvarligt alls…. Men då hon lagt ut det som en fri tolkning till att hon lider av allvarlig sjukdom, som visar sig inte vara det, nu behöver skona barnet, på så sätt att om det kommer ut att hon ropade varg (igen) skulle kunna försätta honom i obekväma situationer från andra barn i sin omgivning som hört sina föräldrar (ja, mammor såklart) om att My bara målat upp en allvarlig situation för att skapa click.

  Så jag drar nog slutsatsen ändå att…. Det inte var så allvarligt trots allt.

  Ändå imponerande att hon lyckades göra reklam för Lifesum från sjukhussängen, flera filmklipp. Det måste man ändå medge.

   Ungefär samtidigt som hon påstod att hon inte kunde tala eller var medveten om sin omgivning, hon måste ha en dubbelgångare. Pausen var inte särskillt lång… hon kan ju bli bortglömd.

   ..ni vet att man ofta filmar INNAN det läggs ut?

    Att det inte sker EFTERÅT fattar vi faktiskt.

    Ja men du vet att man vet hur ett sjukhus ser ut? Var tuber i bakgrunden, en tydlig sjukhussäng och en skjorta/tröja över henne som en filt där det stod 70-80 kilo i kragen (vikten är såklart irrelevant men hela grejen)

    Den filmen hon la ut skulle vara när hon sa att hon inte kunde tala och var omtöcknad, ändå kunde hon göra reklam med misstänkt hjärnblödning…inte så trovärdigt.

  Det är ju taktik av My. Hon vill att följare ska vara i ovisshet för folk skriver då hjärtan och ger henne likes och klick och det är precis så hon vill ha det. Hon behöver uppmärksamhet och högre statistik. Lägligt att nu kunna skylla på sonen för att hon ”inte vill berätta” utan folk ska få tro det värsta ett tag till, för det är positivt för My. Möjligt att hon ska operera bort någon knuta eller sköldkörteln men hon vill få det att låta så allvarligt som möjligt, likadant alltid så inget är nytt. Hon har påstått flera gånger genom åren att hon fallit ihop hemma, blivit medvetslös av feber osv. Skrivit som att hon och sonen varit döende och fått det att låta som de varit inlagda i veckor när det bara handlat om några timmar. Hon ska göra sin första operation skriver hon, bara det att hon skrev för ett antal veckor sedan att hon gjort en operation som hon inte berättat om. Hon vill ha sympatier och fler klick, allt är taktik även om hon kanske ska göra en operation nu. Allt anpassar hon efter vad folk skrivit och påpekat här och vad som krävs för stunden. Sorgligt att somliga går på hennes manipulativa snyftdravel. Vidrigt att spela på allvarliga sjuktillstånd för att tjäna klick och pengar, som så många ggr tidigare.. alltid så när karriären inte går som på räls, när följare minskat, vid misslyckanden och när vänner vänt ryggen.

  Eftersom hon skriver tumörer och inte cancer antar jag att tumörerna var benigna och inte maligna. Hade hon haft cancer hade hon säkert inte dragit sig för att skriva det, även om hon har barn.

  Tyvärr känner jag mig lite skeptisk mot My. Jag hoppas inte hon försöker mjölka klick eller sympatier just nu. Att ha benigna tumörer är inget farligt eller livshotande. Det är inte cancer och man bör inte få det låta som det är cancer om man faktiskt inte har det. Har haft väldigt aggressiv bröstcancer nyligen och det är vidrigt. Har stor risk att få återfall de närmsta åren och inte få se mitt barn växa upp. Cancer är inget man vill ha. Skulle bli arg om My försöker påskina att hon har cancer om hon inte har det.

  Känns väl sådär med tanke på att My Martens tidigare har delgett oss alldeles för privata stunder/ detaljer om sonen. Men vad gör man inte för att hålla sig fast i rampljuset. Tragiskt.

   På sätt och vis använder hon honom även här för att det ska tjäna hennes egna lömska syften. Dvs för att maskera den egentliga sortin från alla misslyckade projekt, samtidigt som hon desperat försöker hänga kvar som influenser.

  Oj vad jobbigt att veta man har tumörer. Hoppas hon snart är bra.

   Tumörer kan också vara helt ofarliga, lyckligtvis ? Ordet tumör låter ju hemskt, men behöver inte betyda cancer eller att det är något farligt.

   Alla har tumörer. En leverfläck är en tumör (i medicinska termer).

  Hon bloggar i alla fall på Må bra spm någon här häromdagen skrev att hon inte gjorde. Sen undrar jag vad ni är för slags människor som hånar henne? Hur kan ni vara så empatilösa?

   Det handlar inte om att vi saknar empati utan att man sett igenom luftslottet och det överdrivna likessökande beteendet.

   Fast hon står inte med bland deras bloggare. Hånas hon verkligen eller är det bara så att många inte köper hennes drama-inlägg med tanke på hennes historik av lögner, påstådda sjukdomar och näradödenambulansfärder osv. My är svår att ta på allvar, vissa går över lik liksom… man ser mönstren och hennes strategier. Är det inte empatilöst att få folk att befara det värsta? Varför inte vara tyst tills hon vet om det är någon fara eller helt ofarligt. Finns ju en anledning att hon kallar det tumörer liksom, det kan ju vara helt ofarliga knutor i halsen vilket är ganska vanligt, men hon vinner klick och värdefulla sympatier genom att skriva vissa ord och vara lite otydlig. Tycker My beter sig sjukt osmakligt ibland, hon är manipulativ, men önskar henne inte sjukdom.

   Tror det beror på hennes trackrecord av alla hennes tidigare påstådda dödliga sjukdomar. Sedan är det hennes sätt att lägga fram det på. Det är lite pojken och vargen över det hela.
   Bara så med hennes Studio och klienter. Så hemligt och konstigt. Tror att fasaden håller på att rasa. Sanningen kommer alltid fram.

  Är det Anna Book som städar hos Maggan?

   Tror nog inte det men lite kul skrivet av Maggan då hon själv eller någon anställd bäddat som Anna Book ?

    Var tvungen och kika in. Kul med sängen. Och vilken ordning i hemmet med den lilla extra omsorgen som Anna brukar ge.

  De här senaste inläggen från My visar hur manipulativ hon är. När hon la ut inlägget om misstänkt stroke/hjärnblödning framgår det att hon då visste att det inte var det.
  Läs inläggen noga och tänk tidlinje så ser ni.

  Jag tror att hon opererats för ofarliga sköldkörteltumörer idag. Och jag tror hon vet det. Men jag tror hon vill skapa drama. Trodde inte det tidigare, men de senaste inläggen har fått mig att inse hur manipulativ hon är.

  Jag tror inget från My längre.

  Men det är sant att om ni googlar på tidningen Må Bra och kikar på bloggare så är My Martens borttagen. Så hon bloggar inte längre för dom. Så lämpligt för lite sjukdom för sympati från Mys sida.
  Dock om man kikar på Mys blogg står det fortfarande Må Bra. Kan tänka mig att hon genom kontrakt har uppsägningstid att flytta bloggen.

  Jag tror att det börjar skaka ekonomiskt runt My. Det går ju inte bara att starta upp, man måste ha kunder och verksamhet också för inkomsten. Tror att hennes kollaps beror på ekonomisk stress – vilket inte är att förakta…

   Det jag inte riktigt förstår är hur de i hennes närmsta närhet (pojkvän, A.B. etc) kan hjälpa henne upprätthålla den här fasaden av att hon är sjukare än vad hon är (OM hon inte är så ”allvarligt” sjuk vill säga)..

  Läser man hennes blogg så ser man att det inte finns eller knappt finns kommentarer på hennes inlägg. Men de senaste 2 inläggen. Där har det skrivits en väldig massa kommentarer.

   Precis så, hon hade tappat en massa instaföljare och fick knappt några kommentarer och ytterst få likes på sina insta-poster och DÅ kommer ALLTID snyftinlägg om sjukdomar, och det har snyftats och pikats på rätt bra från My senaste veckorna, brukar också ske när hon gjort bort sig, blivit ovän med folk eller vänner vänt henne ryggen. Detta är ett återkommande mönster. Det är alltså Mys strategi. My vet att det funkar med sjukdramasnyft för att få tillbaka följare o läsare, funkar varje gång, vips så har statistiken ökat igen. Och så vill hon gärna ha sympatier. Hon vill få hyllningar och sympatier det gillar hon, man ska tycka synd om henne.

    Detta blir väll en anledning till att ställa in träningsresa, stänga gymmet mm. Antagligen har hon inga kunder alls, men nu har hon en anledning att ställa in.

  Men hur vidrig är du på en skala? ?

   Vadå? ”Kroppen svarar inte” har hon sagt i 10 år så då är det väl fel även på ”huvudkontoret”. Nej visst fan, det är ju dit hon tar taxi när det gäller nysatsningar i bolaget. Och för att få hjälp med proffsiga hemsidor.

   Betala 10.000 och var smal till midsommar ?

    * bli

   Fast vad som är vidrigt är väl att ömka så fort saker inte går ens väg och spela på diverse sjukdomar och människors oro och känslor för att få uppmärksamhet, öka sin statistik och tjäna mer pengar. Det är förbannat smaklöst som My håller på med överdriv, hittepå och vinklingar och att utnyttja sin son för att tjäna pengar. Dessa dramainlägg om sjukdomar kommer med jämna mellanrum på Mys kanaler, det är ett sätt för henne att hålla sig relevant och intressant. Att åka till akut/vårdcentral för att ta bilder och använda vårdresurser etc för att vara relevant är inte klokt.

    När hon till och med lägger ut bild på nummerlappen till provtagning.?

  Ja hon fäller verkligen krokben för sig själv den här tjejen.
  Sammantaget står väl allt ganska klart: Hon väljer att inte gå ut med sin tidigare ”dödliga sjukdom/diagnos” eftersom hon inte är ”redo för det”.
  Hon väljer också att inte gå ut med ytterligare information kring de nyfunna tumörerna och konsekvenserna av det pga ”orkar inte”
  Väljer dock att skriva om utredningar kring stroke som är gängse rutin om man kommer in akut med de symtom hon beskrev. Betyder alltså inte mer än så, man har uteslutit det. Det görs snabbt och rutinmässigt men den detaljen utelämnas.

  Kramen som hon kanske mest skulle behöva, drunknar ju nånstans på vägen av bekräftelsebehov och manipulativt beteende. Önskar på riktigt att hon förstod hur fel det här blir.

  Tycker faktiskt synd o My ? alla dessa piller smoothie lifesum mm , men ändå alltid sjuk ? tror snarare på stress med ekonomin, såg att hon söker pt till studion ! Det bästa måste väl vara o ta ett vanligt jobb på ex sats el Nordic w ) önskar My allt gott

  Det är ju taktik av My. Sorgligt att somliga inte förstår… Folk skriver hjärtan och ger henne uppmärksamhet och det är precis så My vill ha det. Möjligt att hon ska operera bort någon knöl eller sköld körteln men hon vill få det att låta så allvarligt som möjligt, likadant alltid så inget nytt liksom, det är mönstret och taktiken. Flera gånger tidigare har hon påstått genom åren att hon fallit ihop hemma, blivit mevetslös av feber, åkt in akut osv. Skrivit och fått det att låta som att hon el son varit inlagda i veckor när det bara handlat om några timmar. Hon ska göra sin första op skriver hon, bara det att hon skrev för ett antal veckor sen att hon gjort en op som hon inte berättat om. My vill ha uppmärksamhet och allt är taktik även om hon kanske ska göra en op som hon troligtvis vet är ofarlig men hon vill ha klick och sympatier och allt anpassar hon efter vad folk skrivit och påpekat här och vad som krävs för stunden. Tragiskt att somliga går på det.. Sjukinlägg och snyft kommer med jämna mellanrum så hon håller sig relevant. Osmakligt att spela på sjukdomar för att tjäna pengar och click.

  Det är en hel del som har skrivit att det tydligen är ganska vanligt förekommande att få cystor i halsen vid sköldkörtelproblem och även att dom opereras bort. Det är förhoppningsvis ”bara” det hon har drabbats av, men på hennes inlägg låter det som att det skulle kunna vara värre än så. Det är inte bra att få något att låta som cancer eller annat, om det inte är det. Men vi vet ju inte hur det ligger till som sagt, allt blir bara spekulationer…

   En cysta är en tumör på medicinskt språk och tumör låter mycket farligare…

  My life, My Freak show.

  När ska den här misstänka stroken egentligen ha inträffat ? På mys blogg står det att hon åkte ambulansen samma dag som sonen cyklade till skolan efter vintersäsongen ???? Januari ???

   Precis min undran???? Och vad för vintersäsong har Täby om de inte kan cykla då??? Har Täby legat en längre tid under snö-och istäcke?

  Jag tänker direkt att hon inte vill berätta mer just för att det är godartade (ofarliga) tumörer. Hon vill att det ska låta mer dramatiskt än det egentligen är.

   Exakt så.

  Fast hon agerar ju precis tvärt om. Att värna om familjen hade varit att INTE jobba med cliffhangers och slänga ur sig stroke, tumör, ambulans osv. Logga ut från sociala medier (tydligen gällde det inte hundens insta). Bättre att skriva att hon fått vissa bekymmer med hälsan, är omhändertagen av vården och bett om att ingen spekulerar av hänsyn till familjen.

  Förut flyttade hon jämt och ständigt
  Nu är hon sjuk
  Manisk och depressiv
  Att ingen i hennes närhet kan hjälpa henne
  Hon behöver ett vanligt liv även om de är trist i hennes ögon
  Borde hoppa av allt som handlar om mediabekräftelse och klick
  Det är oansvarigt av henne att fortsätta såhär med en son på heltid
  Herregud vilka katastroftankar kan måste gå runt med :/…

  Flyttar
  Gör om
  Öppnar studios
  Byter vänner
  Byter bilar
  Och hela tiden vacklar hälsan!

  Reklam för Rosenstein och Lifesum.

  Trots sjukvårdsteam, blodprov flera ggr i veckan mm.

  Repeat på detta och man kan bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.