Happy Ending?

Först när jag läste det här så tänkte jag att ”Gud, vad naiv hon är, vet hon inte vad ”happy ending” betyder?” 
Sen förstod jag och kände mig lite korkad över att ha tänkt så. ??‍♀️
Det var ju just DET som var poängen, att försöka byta betydelsen av uttrycket ”happy ending”.
Tack, jag hittar ut själv. ?

Vad är ”happy ending” för dig, förutsatt att du är med på den här aktiviteten att försöka ändra uttrycket?
Är du det inte så behöver du inte svara på frågan utan kan ändra dig åt annat.
För mig är det mer en känsla, än en specifik sak. Typ att gå och lägga mig i sängen på kvällen och känna att jag och livet är ”i fas”.
DET är en ”happy ending” för mig, för det betyder att så mycket i mitt liv, är och mår bra. ❤️


Tillägg kl 15:36.
Har gått och nynnat på den här låten sedan jag skrev inlägget.

https://www.youtube.com/watch?v=s8QYxmpuyxg

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  A happy ending for me is a Gold shower?

   Ska du skämta så gör det snyggare tack.

   Du hade behövt ägna dig åt något annat…

  Att dö med ett rent samvete. Jag har levt enligt min värdegrund och inte utnyttjat andra människor för pengar, framgång, berömmelse…….

   Vad säger Paolo Roberto?

  När jag får somna. Happy ending varje kväll!

  Att mina närmaste mår bra
  Alla friska och krya

  Att vakna upp på morgonen och krama om min älskade men svårt sjuka mamma som har kämpat för mig i 35 år och som jag nu kämpar för.

   ❤️

   <3

  När min mamma ringer på kvällen och låter glad och inte längre gråter och inte vill leva. Att få massor av fler år tillsammans med henne i mitt liv vore det bästa happy ending för mig.

   ❤️

   <3

  Fattar inte syftet med kampanjen? ”Happy ending” är ett vedertaget uttryck för en sexuell handling över hela världen. Vad ska en instagram-kampanj på svenska görs för skillnad? Sexuell exploatering stoppas liksom inte för att vi försöker ändra betydelse på ord och uttryck.

   Är väl inte mer än en kampanj. Jag hade i alla fall inte hört talas om organisationen innan men var in på deras hemsida nu för att se vad de arbetar med. Kampanjer som detta är väl ofta mer i syfte att uppmärksamma något, tror inte att någon tror att läckbergs eller någon annans happy ending kommer att få stopp på trafficking.

   Tänker mer på happy ending som slutet i hollywoodfilmer.

    Hahaha jag med. Fattade noll.

   Tyckte det var kul att just Läckberg, hennes ex Martin Melin gav ju happy endingen ett ansikte då 1997…

  OT – Bianca promenerade hem igår med, vad såg ut att vara, Phillips hund på en story. Är de tillsammans igen tro?

   ja

   Har man gjort slut bara för att folk får för sig det?

    Nej men när det kommer till Bibbzz och Filippe så kan man vara ganska säker.

    Japp, enligt folk här ?

   Nu kan ju Bianca inte snyfta om näthat längre så då ville hon istället påpeka att hon minsann inte får något hat numera utan bara kärlek och beröm, och så viskar hon. Tycker hon beter sig så pinsamt och divigt, hon kom 30 minuter för sent och ett helt team fick sitta och vänta men det skulle de inte vara sura för tyckte Bianca. Sedan hennes sista story om filtergate, som C inte tog med konstigt nog för det var ju det värsta och mest pinsamma, när Bianca skriver om ”bittra medelålders och unga fina tjejer som bara gör sitt bästa.. och Bianca känner sig sund och tillfreds” och så pusspose och flirtande på det.. och ”kärlek” som avslut. Asså.

    Undra förresten varför hon måste sitta med och se Wahlgrens värld-avsnitt för att godkänna, hon har ju hoppat av och alla som är med i något avsnitt får väl inte förtitta och granska MEN antar att det är viktigt nu för Biancas och Benjamins karriärer att de inte säger npgot som kan skada deras karriärer så därför måste de få kolla och godkänna. Och enligt Bianca så kommer ett avsnitt bli såå jobbigt för henne, igen, och hon visar en sida hon aldrig visat tidigare – har hon ju sagt flera gånger nu, inför andra säsonger också. Gissar att hon kommer sitta och gråta över hat och allt hårt jobb hon lägger ner dagligen stackars naaw. Tur att hon får sina olika drömmar uppfyllda varje dag iaf som hon nyligen sa. Tror förresten de spelat in sista säsongen av WV nu, och Pernilla filmar andra program, ett är väl om husbygget. WV kunde de göra om till Wahlgren & Wistams istället så det handlar om både P och Sofia med familjer och vänner för de har ju samma vänkrets också.

     Hoppas! Såå oerhört trött att se deras nunor överallt..Så det har varit slut igen mellan P & B, helt missat det? Råkar veta att Philippe är en riktigt bra kille, hoppas därför han hittar ngn stabilare som inte behöver bekräftelse var eviga minut på dygnet.

  Att vi klarar klimatkrisen, så får se

  Vilken härlig bild, så 80-tals glammig, typ.

   Ja Camilla riktigt skiner som den stjärna hon är!

    Stjärna? Deckarförfattare?

  Att ha suttit på ett mysigt kafé hela dagen och skrivit massor, för att sedan avsluta kvällen med mysig middag på favoritrestaurangen med vänner och/eller maken.

  Att kunna sova bra. Är så härligt med en hel natts sömn. Det blir jag lycklig av.

   Jag ger blod och den bästa belöningen med det är att jag sover som en däckad sten efteråt. Vaknar upp utvilad som en liten prinsessa morgonen efteråt och tänker alltid att jag skulle vilja ge blod varenda dag ?

  Att bädda ned sig i en nybäddad säng slutet av dagen och krama om min sambo❤️

  För mig är det nog ganska förknippat med typ… böcker och filmer? Det är ju sällan några lyckliga slut i riktiga livet liksom. Inte dagligen i alla fall? Eller okej, i riktiga livet också där det helt enkelt ordnar upp sig efter att ha skitit sig (folk som hittar tillbaka till en lycklig relation, någon som blir frisk igen efter längre sjukdomsperiod, eller nåt sånt).

  Känner bara att det är skönt att dagen är slut när jag ska lägga mig. En mindre dag på den här planeten. Härligt värre.

  Happy ending är för mig ett lyckligt slut på något, bra saker, dåliga saker. Någonting som blivit riktigt bra. Idag skulle jag kunna tänka på min jobbdag som ett ”happy ending”. Bra samarbete med sköterskan, trevliga samtal på jobbet och känslan av att ha gjort nytta för någon annan. Jag har aldrig tänkt på det i sammanhang kring trafficking till exempel som i instagraminlägget så jag blev lite förvånad över det. Jag har visst levt under en sten vad gäller den kopplingen……

  På tal om Läckberg, blir det ingen mer säsong av Powerkvinnor? Blev det bara de två säsongerna som spelades in under samma period dvs innan den första säsongen sänts så var den andra också inspelad ju. Såg förresten att Simon skriver att promenader/steg bildar kalorier det var nåt nytt hehe lika mycket kalorier i en promenad som i en latte tydligen. Så tokigt det kan bli. Och Bianca tycker tydligen det är typ overkligt att gå en promenad ensam.. eller att passera sig själv menar hon nog hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.