All I am’s solprodukt färgar till och med kakel

Bildkälla: All I Am Beauty Instastory

Är det inte fantastiskt? 
Till och med kaklet ändrar färg av All I Am Beauty’s ”self tanning drops” enligt deras före och efterbild.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bilderna kan väl vara tagna i olika badrum?

   Det kan dom vara, men hur troligt skulle det vara?!

   Spegeln är ju på samma ställe dock?

    Helt rätt.

   Och skjortan är en likadan bara mörkare liksom tjejens ögonfärg och ögonbryn? Syns iof inte på den här bilden len syntes på insta.

   Kall ton vs varm ton.
   Första grejen jag fick lära mig i photoshop typ.
   Blått ljus/filter gör en bild kall (bra för vinterbilder eller för att göra en gul-ish inomhus bild mindre gul) och ett gul-orange ljus/filter gör en bild varmare (bra tydligen för att se brunare ut lol eller fixa en inomhus bild tagen i vit ljusrörsbelysning mindre blå).

  Är man alltså förvånad att bilder justeras i reklam? Tandkrämer som gör tänder vita osv. Allt redigeras. Det kan man utgå från.

   Betyder det att det ska vara okej?

    Sa jag det?

     Typ

      Jasså, då får du nog läsa om.

       Det kan man utgå ifrån minimerar problemet. Man ska inte behöva utgå från det utan reklam borde vara krav på att visa upp sanningen.

        Jag säger inget mer än att det inte är något som borde förvåna. Det är reklam, de vill sälja.

        Säger inte att det är okej.

         Tänker att om man ens tänker att man kan utgå ifrån det så gör man det på något sätt okej. Inte handlingen i sig, men förekomsten. Det låter som att man skakar på axlarna och typ jaja det är så det är.

          Då tolkade du in annat än vad jag skrev och det får du svara för själv. Tror inte att jag behöver säga en tredje gång vad jag skrev heller.

           Det var ju inte EN människa här som tolkade dig fel då….

           18.31 vilket kanske säger en del om dem som kommenterar här idag…

           Nä men jag kan inte svara för deras tolkningar oavsett hur många de är.

           Jag skrev vad jag skrev och sen lägger folk ord i munnen. Så kan det vara.

    Du ställer en uppenbart retorisk fråga. Uppnådde du vad du tänkt dig med den? Om du inte förstår att reklam är tillrättalagd med retuscherade bilder kanske det egentligen handlar om att du känner dig dum och lurad. Eller så är du bara allmänt grälsjuk och får en kick av att tjafsa med folk.

     Nej jag uppnådde inte alls vad jag tänkte med den retoriska frågan eftersom det uppenbarligen tolkades fel av de som läste den. Jag är inte alls här för att tjafsa, varken med dig eller någon annan.

  Sådan reklam skall alltid reklameras.

  ?

  Ser rätt retuscherat ut på båda bilderna eftersom att kaklet är helt snett och ojämnt.

   Tror det är spegeln du ser.

  Släpp det här nu, det finns inget innehåll i det

   Släppa vad? Att företaget har köpt reklam via en influencer som gör ett uruselt jobb? Hade jag varit köparen av reklamen så hade jag sagt upp samarbetet.

   Du har så rätt i att influenserprodukter ofta saknar både innehåll och syfte annat än snabba cash till influensern.

  Har dom där 2 systrarna någonsin gjort något seriöst? Snart konkar dom väl och tröstar sig i Maldiverna eller nåt ?

  Hahahahaha fattar ni inte att alla dessa flunsor tycker att allmänheter är lågbegåvade. Eftersom dom gör såna där inlägg, det ena sämre än det andra, och ÄNDÅ säljer dom en massa produkter. och vilka köper??? jo, alla lågbegåvade och desperata personer som tror på allt som visas. Hahahahaha

   Fan vad högt begåvad jag är då som inte går på deras reklam och köper produkterna.

   Jag testade en produkt, älskade den och har nu köpt flera produkter som är nya favoriter för mig. Den enda produkter jag inte tycker om är deras peeling, den är för stark för min hy. Varför skulle man vara lågbegåvad för att man testar någonting som man tycker verkar bra?

   Jag har köpt 6 produkter från all I am och jag älskar 3, gillar 2 och ogillar 1. Mitt iq är 129 enligt mensas test ?

    Hahahahahahaha

    IQ mäter din förmåga att tänka logiskt. Reklam handlar om att väcka känslor och har inget med logiskt tänkande att göra.

     Tror att det var en passning till ts som pratade om att vara lågbegåvad.

      Ok, antagligen var det så. Dock håller jag med om den första delen, dvs att många flunsor verkar tro att följarna köper allt med hull och hår och är helt oförmögna till kritiskt tänkande.
      De som marknadsför sina produkter via flunsor vet att flunsorna har en homogen grupp av följare som befinner sig i en ålder där de är jag svaga. Något reklammakarna utnyttjar och som självklart även flunsorna fattar att utnyttja.

       Precis så.

   Vare sig du vill leka smart så blir även du påverka av all reklam, bara det att du inte tänker på det eller vågar erkänna det, smart nej inte mycket. ?

    Nej man blir inte påverkad av all reklam. Det man blir påverkad av är om man faktiskt har funderat på att köpa en produkt. Ser man då reklam för just den produkten så är man mer benägen att köpa just den produkten. En annan variant är att man gillar person a. Om person a gör reklam för någon produktlinje är man mer benägen att köpa någon av produkterna som a gör reklam för. När det gäller just den typen av reklam är det inte så noga om reklamen kan uppfattas av vilseledande eftersom man har så mycket förtroende för person a. Man litar på det som person a säger om produkten.

   Min mormor har köpt någon influencerprodukt. Bland annat från Warg och löwengrip. Hon har varken Instagram eller koll på influensers men tyckte väl att produkten tilltalade henne. Jag fattar ju att hon inte är målgrupp men du låter rätt så dömande. Du kanske ser dig som smart men lite ödmjukhet skulle kanske inte skada.

    Min mamma följer inga influencers men ville testa Löwengrips hudvård, eller vad det nu är, kanske bara är schampo och balsam? Jag har dålig koll.
    I alla fall, hon ville testa, och det kunde hon väl få göra egentligen men dum som jag var på den tiden så ”förbjöd” jag henne att göra det så hon köpte inget just den gången i alla fall.

    Undrar om det är nu jag borde köpa något därifrån till henne i mors dag-present??

     Du förbjöd din mamma att köpa något hon ville ha? Och hon gjorde som du sa? Jösses vilken familj.

      Herregud. ”Förbjöd” står det. Måste folk här inne gå igång så jävla hårt och dessutom döma direkt. Du var inte med, du vet inte jargongen. Jag skulle aldrig förbjuda på riktigt och hade hon verkligen velat hade hon gjort det.
      ??

  hon råkade även bära samma skjorta ??‍♀️

  Jag har hittat flera nya favoriter hos All I am. Deras mascara är den bästa jag testat! Jag har köpt dropparna och hoppas att det blir en fin färg av dem och inte orange.

  Jag vet hur vi kommer runt detta problem – de behöver göra reklam för BUS och tandblekning i SAMMA INLÄGG ? eftersom det ena ska bli orangare och det andra vitare borde de inte kunna redigera så mycket… annars blir ju tänderna gulare också.

  Ja, influencers har otur när de ska ta före- och efterbilder. Svårt med ljuset…

  Märkligt dock att ljuset alltid är mörkare på efterbilderna, och att färgerna är rikare och djupare… Aldrig blekt och trist som på förebilderna…

  Lider med Bianca mfl…

  Pinsamt.

  Hur svårt kan det vara? Antingen se till att inte manipulera bilder, alt säga som det är, det blev kanske inte så stor skillnad…Kräks på all reklam om fake mirakel. Ta detta med Collagen pulver som enl vissa flunsor ”gör mirakel” med deras hy och så visar de en hårt filtrerad bild..Skämmes ta mig fan. För mig är det obegripligt hur vissa människor kan gå på detta. Som att spola ner pengar i toaletten typ. Mår illa av vissa kända personer som har pengar så det räcker och blir över och som ändå väljer att lura folk för reklamintäkter. Kan inte nog lovorda de offentliga som väljer att aldrig göra reklam, har integritet och kvar sin trovärdighet imo.

  OT Therese Lindgren – stör mig sååå på hennes thumbnails för val-filmerna. Att hon ska stå så piffig och söt medan bilderna på partiledarna är fula och galna! Gahhh

   stör man sig inte på alla hennes thumbnails egentligen

    Nej jag har nog aldrig någonsin lagt märke till bilderna ens, ser jag att någon jag följer lagt upp en video klickar jag, tänker aldrig på bild eller videons namn?

    Du verkar störa dig på allt och alla

    Jo absolut, men inte på samma sätt som dessa. De andra är ju alltid så anspelade på sex. Dessa är bara fula

  Varför skrivs de i get om Clara Diefke som ÄÄÄÄÄÄLSKAR ett visst klädesplagg för att nån vecka senare sälja de?

   Hon gör väl som alla andra influencers? Försöker tjäna pengar.

  Bara jag som blir irriterad på unga mammor Nathalie Eklind när hon gör samarbeten. Känns väldigt oprofessionellt

  Både bianca och klara har gjort reklam för merch (?) På youtube, men ingen av de har lagt in att det är reklam.

  Jag har köpt den och den funkar fint, både att bygga på färgen gradvis genom att jag har den i nattkrämen samt att den inte verkar färga av sig på kudden 🙂

  Alltså, man förstår ju att det är svårt att ta två bilder och få exakt samma ljus vid två olika tillfällen. Men det roliga är att det ALLTID blir varmare ton på efterbilden.

  Om det är så som alla påstår så borde det ju kunna vara varmare på före bilden och kallare ljus på efter bilden på någons bilder iallafall. ?

   Men det jag tänker är att om före-bilden tas under dagen, i ett badrum med fönster så kommer ljuset vara kallare pga dagsljus strilar in. På kvällen kommer det vara varmare pga inget dagsljus, bara gulvarmt glödlampeljus. Det är mina 5 cents, tycker det är helt rätt att granska influencers marknadsföring men just denna diskussion verkar rätt oproportionerlig.

  Hannah och Amanda skrattar (som vanligt) hela vägen till banken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.