Morgoninlägget raderat

Sedan jag tidsinställde mitt morgoninlägg har Youtubern Kammi tyvärr fått låta sin vovve somna in och därför tog jag ner det.

All kärlek till Kammi. Jag är så ledsen för hennes skull.
❤️❤️

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  💔😢

  Fina Anton ❤️ All kärlek till Kammi ❤️

  Beklagar verkligen Kammi! Stor kram till dig! ❤️❤️❤️❤️

  usch, jag har en hund själv och gråter lite varje dag när jag tänker på att hans liv är betydligt kortare än mitt. Jag är så ledsen för Kammis skull och hoppas verkligen att hon kan få känna glädje igen. Vila i frid Anton ❤️

  Den kändes. Stackarn. Fina Anton. ❤️ Beklagar Kammi. Han var halva kanalen i så många år.

  Började gråta när jag såg Kammis story hon la upp igår. Så tragiskt och sorgligt. Och så hastigt. All kärlek till Kammi i denna svåra tid. Dom var en underbar duo i många år. Anton var halva kanalen 💕♥️ Hoppas kammi finner tröst och styrka i denna tuffa tid nu och repar sig. 💕♥️💕
  Livet är så skört 😢💕

  Vem är Kammi?
  Så oerhört tragiskt när ens bästa vän hastigt rycks ifrån en. Ens familjemedlem. <3 🙁
  Finns inte ord för den smärtan. </3

   Jag har följt denna bloggen i flera år men är ändå förvirrad. Men jag TROR Kammi är Camillas mamma? Och då torde Anton vara mammans hund?

   Hur som helst så beklagar jag förlusten, det är fruktansvärt att förlora sina husdjur. <3 🙁

    Kammi är en youtuber och hunden har varit med nästan hela tiden, från valp till nu. Han har haft en stor plats på kanalen.

     Okej, då hade jag helt fel, ber om ursäkt för det! Inte lätt med många lika namn. Nu minns jag faktiskt att jag såg någon posta om detta igår kväll på instagram. Trodde först Camilla var ledsen men inser nu att inlägget nog handlade om denna Kammi då och därför togs bort.

   Visste inte heller men man får upp kontot om man sker på Kammi på Instagram.

   Kammi är en youtuber, en av de första, varit igång i 10 år. Mysig kanal. En hel del resor inom Sverige där hon testar på olika lite udda resmål, som älghotell, varghotell, övernattar på en öde ö, osv.

  vem vad va?

   Kommentarer som dessa kommer alltid när någon förlorat någon och är i sorg och det på mig svider det alltid till när jag ser dem. Det känns på något sätt respektlöst, men jag kanske är ensam om det.

   Kammi är hur som helst en av våra första YouTubes och kommer upp väldans fort om man bemödar sig att googla…

    Den här bloggens kommentarsfält är väl inte direkt känt för att vara fullt av respekt och medmänsklighet. Jag är snarare förvånad att det inte var fler muttrande kommentarer här under.

     Men bara för det så behöver man ju själv inte bidra till det? Istället har man ju världens chans att hjälpa till att ändra klimatet här inne!

    Fast helt ärligt, var det inte ett ganska otydligt inlägg då? Bloggens skribent heter Cam, hennes mamma verkar kallas KammiMami eller Kammi, och Cam har dessutom en hund. Plötsligt dyker ett inlägg upp där det bara står att en Kammi har behövt avliva sin hund. Om Cam bara hade lagt till ”den populära youtubern Kammi…” så hade det varit mycket lättare att förstå vad som har hänt.

     Det är Camimami du är ute efter. Och visst, det är väl likt, men inte så jättelikt.
     Senaste gången hon dök upp med namn i ett inlägg var typ 2018…

   Finkänsla och sociala skills är inte dina främsta sidor va?

  Usch vad sorgligt 😭 tänker tillbaka på min älskade hund som blev 14 år och min mentalt sjuka hund som bara blev 2 år. Ett avsked är det värsta som finns.

   Inget blir sig likt igen ❤️

    Nej 😭❤️

  Är Kammi Camilla?
  Är det hennes hund?

   Nej. Sök på Kammi på Instagram så ser du.

    Instagram verkar dock ligga nere.

     Läs upp i tråden, man har förklarat vem Kammi är.

  Blev så ledsen när hon berättade💔har följt Kammi och Anton i så många år så det kändes verkligen i hjärtat💔 jag hoppas att Kammi kan få vila och få sörja med stöd från familj och vänner❤️❤️

  ♥️ ♥️ ♥️

  Min hund ska få somna in kl 14:30 idag, jag är helt trasig. 💔😢

   Lider med dig. Gått en tid för mig men är fortfarande förkrossad. Livet är så mycket tråkigare, och då har jag ändå en hund kvar.

   ❤️💔 Finns inget värre. Lider verkligen med dig.

  Kan någon berätta vad som har hänt? Har ingen aning om vem denna Kammi är men sökte upp hennes insta, men där finns inget. Det var tydligen en story men den är borta nu.

  ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.