Ida Warg Beauty släpper smink

Företaget Ida Warg Beauty har gått som tåget – tuut tutt – och framgångarna har inte låtit vänta på sig.
Sedan Ida Warg startade företaget så har det bland annat lanserat brun utan sol-produkter som blivit otroligt omtyckta, och även hud- och hårvårdsprodukterna har hyllats stort.

Nu tar företaget klivet in i sminkbranschen och startar med att lansera bronzers och highlighters.
Highlighters kommer kosta 199 kr och bronzers hamnar på priset 249 kr.
Tre olika färger finns av varje produkt, men det som slår mig allra mest är mångfalden på modellerna som används på bilderna, samt att de inte framstår som retuscherade.
Det är mycket trevligt att se. 👍🏻

Jag ska köpa och prova.
Så klart.

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Befriande mot Biancas approach med öppen mun och halvslutna ögon och en känsla av död skyltdocka.

   Asså ja! Och priserna. Mer rimliga.

    Håller helt med!

   😅😅😅

   Verkligen ett stort plus att instruktionen när bilderna tagits inte är ”försök se sexig och megakåt ut”

  Passar bra ihop med BUS. Ska oxå prova när d hoghlighters jag har är slut.

  Åh, så kul och spännande. Älskar hennes produkter, shower moussen t ex är fantastisk och ljuvliga dofter.

  Trevliga bilder, målgrupp verkar vara lite mer mogen ålder!
  Det sistnämnda baserar jag enkom på att jag är övermogen till åldern och tycker reklamen är bra 🙂

   ”lite mer mogen ålder” = inte fjortonåringar. Tilltalande bilder! Förmodligen köpstark målgrupp också, så det kommer nog gå toppen

   Det här gillar jag. Bra priser och tycker sminket ser fint ut.

  Att Biancas stora nyhet är att hon ska ha en talkshow. Herregud vad det inte går hand-i-hand med hennes brand. Varför gör hon detta???? Får skämskudde-vibes direkt 😂

   Så hon får inte rebranda? Hur lever ni människor egentligen, söker ni aldrig nytt jobb och försöker utmana och utveckla er själva? Sjuk avundsjuka!

    Har verkligen noll med avundsjuka att göra, och är absolut inte emot rebrand. Men detta känns som ett föör stort steg som inte kommer lyckas. Det är bara vad lilla negativa jag tror denna morgon, men hoppas såklart för hennes skull att det blir bra! ☺️

     Det gör du inte, du får skäms kudde.

      *skämskudde

       Nu är det jag som får skämskudde

        Absolut ingen skämskudde för det Fambam! Alla fattade vad du menade och den enda skämskudden ska gå till den som pekar ut fel andra människor gör.

      Men vadå, jag kan väl få skämskudde-vibes även om jag hoppas det går bra för henne??? Vad bitter och sur du var idag, herregud.

     Håller helt med dig Olivia!

    Haha nej här inne är det verkligen en bubbla för negativitet. Man är ett fiasko om man testar något som floppar. Man ska ha vett nog att inte sticka ut hakan och testa något nytt. Herregud, lev människor och våga testa på olika saker i livet även om ni inte ”kan” från början.

     Nu handlar det inte om att testa nytt vad jag kan se. Utan för att folk inte känner att hon passar i det sammanhanget. Jag kan inte se hur hon kan ge mer än andra intervjuare där ute? Hur hon redan pratar i vloggar etc är låg. Tror det är vad folk är förbryllade över.

      Tack!! Herregud vad alla ska misstolka allt som missunn. Jag hoppas för hennes skull att det går bra, men är skeptisk! Det måste man väl få vara utan att vara en människa som är emot att folk lever och testar?

      Och jag menade inte heller just exakt denna kommentaren utan attityden till det mesta här inne .

    Bianca anser jag inte ens är allmänbildad ! Antigen spelar hon korkad eller så är hon det ? En talk show ?? Hennes nivå är på en 14 åring och är övertygad om att hon kommer fråga sina gäster … hur ofta de knullar eller hur stor snopp de har .. den nivån har hon . Visst drivande affärskvinna men hennes succé är att hon lånat ut sitt efternamn och andra gjort hennes jobb ! Vet man inte ens att man måste betala räkningar och hyra så har jag svårt att tro att hennes företag blomstra pga av hennes höga prestanda

   Är rätt skeptisk men kanske har fel. Det visar sig.

   Fast kan nog bli ok ändå tror jag. Är inte något större fan av B men hon är ju ändå en underhållare. Sen tror jag ju att unga personer är målgruppen. Inte jag som är 35 +.

    Skavlan är dessutom inblandad.
    MEN, tror folk är övertrötta på Wahlgren/Ingrosso.

     Jag tittar inte ens på familjen, är ändå trött.

     Ja du satte nog fingret på det. De få gånger jag zappar på tv så är det Wahlgren/ingrosso överallt. Har inga problem med Bianca men hon är överallt att jag blir helt anti av den enkla anledningen att det blir för mycket. Bara suckade när jag läste om Talkshowen. Finns det INGA andra människor i Sverige? Och är de anställda på tv kanalerna SÅ rädda för att våga prova släppa fram någon ny med talang?

     Och deras snack saknar ingen.

     Jag tänker att det inte automatiskt behöver bli bra bara för att Skavlan är inblandad. Han och Bianca är ju olika på väldigt många sätt. Blir konstigt om hon ska kopiera honom på nåt sätt.. men vi får se vad det blir!

   Minns ni Ricky Lake (hur det nu stavades)

   Kanske kan bli lite så :-), då finns garanterat en målgrupp

   Tycker ändå att det passar henne bra, tror hon faktiskt kan vara charmerande och ställa bra frågor till gäster utan att få dem obekväma. Skavlan blev ju hur stor som helst utan att ställa särskilt intressanta frågor, gäller nog mer vilka slags gäster man lyckas få.

    Ja hur ofta de har sex och hur mycket mens värk de har …. Typ i det stuket ! Är ju Biancas image att prata som en fjortis om sex

   Finns det något Bianca har gjort som inte blivit succé?
   Säga vad man vill om henne men hon kan ju sin grej.

   Känns lite som att hon når det som var Isabellas dröm för ett par år sedan.

    Jag håller verkligen med. Säg något Bianca gör som inte blir till guld? få har hennes utrstrålning framför kameran. Hon är charmig och bjuder på sig själv. Hon har dessutom mer erfarenhet att BLI intervjuad och tid framför kameran än någon av gubbarna de sätter som talkshow hosts idag så hon har ALL möjlighet att göra det riktig bra.

    Superkul ju!

     Japp! Plus att folk älskar att hata henne… Hon vinner vare sig man gillar eller ogillar henne och bara det är en förmåga!

    Hennes datafodral vart väl ingen succé

   Det kanske blir hur bra som helst! Men, kan inte låta bli att undra om det är en så bra idé. Förhoppningsvis kan tv-folket sin grej, och vet vad som går hem osv, men eftersom hon syns ö v e r a l l t undrar jag om inte folk blir lite mätta.

   Det var faktiskt lite oväntat (för mig iaf!). Kommer att kolla om det är roligt (tänk Ricki Lake och alla ”han är inte pappan”-shows) men inte om hon bara bjuder in typ Alice och Lovisa.

   Varför skäms du för det?
   Talk Shows i sverige brukar hålla 1-2 år, låt henne testa sig fram.

  Camcam, kolla Sara Bolays story om Adriana Lima!! Jag kokar

   Hej sara

   Otroligt dumt uttryckt av henne, definitivt. Finns inte så mycket att ”missförstå” heller i det hon skriver som hon nu försöker påstå. Vissa saker kan man tycka utan att säga högt/skriva ut.

   P.S Så ingen frågar vem hon är –
   Sara Bolay är en fd ex on the beach deltagare, fd vän till Alexandra N och bor numera i Dubai. Jobbar med ”fitness” app och säljer bikinis.

   Kommentaren syftar på att Sara la upp en bild på höggravida Adriana Lima och skrev först att hon inte kände igen henne (pga viktuppgång) samt att hon tycker att A är modig som går på gala och står i rampljuset, trots sin förändring utseendemässigt (viktuppgång).

    S söker nog bara uppmärksamhet

    Så jäkla vidrigt uttalat!

  Mimi höglin släpper nytt hon med!

  Utan reklammarkering på videon dock! Blir spännande att se om hon kommer reklammarkera varje gång hon pratar om produkterna i en vlogg framöver 😊

   Videon på instagram var väl reklammarkerad? 🤔

  Med handen på hjärtat, hur miljövänligt är smink att tillverka och att få fram?
  Någon som vet på ett ungefär hur många olika märken det finns när det gäller smink?

   Vet bara att mica är extremt oetiskt.

    Fast det finns ju etiskt mica också som framställs i labb.

   Lika många som det finns influenser 👍 ett par alltså 🙄

  Tycker det är så fantastiskt att vi äntligen går mot mer mångfald på modeller, det är verkligen på tiden. Visst, det finns fortfarande de som inte blir representerade men otrolig skillnad nu jämfört med bara fem år sen. Reagerar verkligen när jag ser reklam med bara 90-talssmala modeller och det visar ju verkligen vilken skillnad det är. Inget fel att vara smal såklart kan jag väl tillägga men det kännas förlegat nu att endast ha vita unga size 0-modeller. Hoppas det håller i sig.

   I programmet Projekt Runaway så hae de börjat med modeller i flera olika storlekar. Det finns även en modell dom kallar sig för DD och är könslös. ( glömt bort ordet) jag hoppas att det är rätt namn.

  Snygga färger på produktförpackningarna, gillar reklamen mkt och priset.
  Kommer nog köpa faktiskt, jag som aldrig köper Influencernsgrejer.

  Finns det verkligen marknad för fler sminkmärken?! 😮

   Det borde inte vara så stor skillnad mellan de olika märkena. Blå är blå och grön är grön och det finns i olika nyanser. Det borde inte vara så stora skillnader på de olika ingredienserna.

   Smink och kläder har en sak gemensamt, man köper märket på produkten och inte själva produkten.

   Borde inte men eftersom det är en influencer så förmodligen

   Men om du tänker så om allt kommer vi ju aldrig ha något utveckling i världen? Tänk om Apple tänk ”nej men det finns ju redan PC datorer” eller ”man kan ju redan ringa på en Blackberry så varför ska vi göra en iphone?”.

   Nya sminkföretag kan ju driva både hur reklam, användande och hållbarhet ser ut för branchen i stort. Tycker vi ska uppmundra när folk vågar!

    Behöver vi all utveckling då verkligen?

     vad händer om vi står stilla?

  Behövs det? Nej. Kommer jag köp? Förmodligen inte.
  Men fina förpackningar och blir mest nyfiken på highlightern. Bra att det produceras i Europa också

  Mångfald å lite kvinnoförtryck tyvärr.

   Hur menar du nu?

   Antar att du menar kvinnan i sjal?
   Tycka vad man vill om islam men faktum är att många kvinnor bär sjal av egen vilja och de behöver finnas representerade också.

    ”egen vilja”…

     precis ”egen vilja”.

      hjärntvätt

     Eller så kan vi bestämma att kvinnor själva inte får säga hur de vill klä sig eftersom vi vet bättre. Hum hum.

     Du borde nog ta och resa lite eller typ lära känna lite folk från andra kulturer än din egen. Finns massor av tjejer som har slöja av egen vilja, precis som det finns muslimska tjejer som inte har slöja. Och sen finns det de som inte har något val, och det är självklart hemskt, men det är lååångt ifrån alla. Punkt

      Och sen finns det dom som blir dödade för dom umgås med killar och klasskompisar. Fy fan. Helt sjukt!!

       Smink i sig är väl kvinnoförtryck. Finns absolut ingen som hade lagt så mycket pengar o tid på detta om inte utseendehetsen på kvinnor fanns.

   Fatha som är modellen på bilden bär av egen fri vilja sjalen. I själva verket så grundar sig hennes egen affärsidé utifrån att det finns de som vill bära sjal och som vill ha ett bättre urval.

  Du köper inte för egna pengar antar jag utan tar det på företaget som omkostnad va?

  Stort grattis till Bianca som fått sin egen talkshow, inte illa. 😀

  Herregud. VEM köper alla flunsors smycken smink kläder osv osv?! Jag undviker ALLT som kommer från flunsvärlden, vill inte sponsra nånstans.
  Jävla dravel och skräp.

   Jag håller med, men det känns som att just Ida Warg har lyckats p g a att hennes produkter faktiskt inte är skräp. Äger inget själv, men har kompisar som använder både BUS och hårspray o s v som jag lånat – och de är bra! Tycker även marknadsföringen av sminket som man kunde se i inlägget känns väldigt nutida och inkluderande, och som någon nämnde högre upp så riktar den sig inte till 14-åringar med veckopeng utan till en köpstarkare målgrupp på typ 25+. Smart drag

  Värt att nämna är att Fatha som är modellen i sjal själv är en aspiring entreprenör som visar framfötterna och inte ”bara” modell.

  Så du har till slut insett att Ida Warg och Ida Warg Beauty inte retuscherar sina bilder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.