My Martens uppdaterar efter operationen

Efter att ha kommit till sjukhus och läkarna kunnat utesluta stroke och blödning i hjärnan så hittade de tumörer i My Martens hals.
Vilken typ av tumörer det rör sig om har My inte uppdaterat om, men nu har hon i alla fall publicerat ett nytt inlägg där hon berättar att den första operationen, som skedde för en vecka sedan, har gått bra.

Skönt att höra, och ett fortsatt krya på dig till My!

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är sant! Livet kan förändras drastiskt på en sekund! ❤️

  Bara synd att My har ropat varg lite väl många gånger….. I hennes kommentarsfält har delats många som bär på erfarenheter av operation av godartade körtlar, som de antyder är vad hon har drabbats av nu. Det är inte jättelätt att bortse från ”content” och likesfiske när det gäller hennes historia.

   har du opererats någon gång?

    Haha varför frågar du hen det? Behöver inte va en jättegrej.. 😄

     Du låter empatisk?! 🙄

   Nej allt detta likefiskande hon sysslar med och vill få folk att tro det värsta. Finns ingen som gör mig så trött och irriterad som My med hennes manipulativa snyft, så osmakligt. Synd att hon får uppmärksamhet även här för det är precis det hon vill ha. Hennes hälsa och viktuppgång har hon tjatat om så länge, betydligt mer än 1.5 år som hon pratat om försämrat immunförsvar, viktuppgång för kropp svara ej osv osv. Detta drar hon upp så fort hon tappat läsare och följare och vips så ökar det igen och hon får sympatier och uppmärksamhet. Inget om att dessa ”tumörer” var ofarliga? Detta snyft nu om sämre hälsa senaste 1.5 året beror ju på att hon måste kunna skylla sin viktuppgång på något och hon har inga kunder så det kom lägligt nu, och hennes statistik behöver öka vilket det gör vid sjuksnyft, sedan blir hon sällan inbjuden på event längre så det beror inte på sviktande hälsa i första hand. Hur hade hon ork till alla gymflyttar och träningsveckor på Mikes i Marbella då?? Sen ska ni veta att hon ligger inte på sjukhus nu utan hon är hemma men hon vill gärna få det att se ut som att hon är inlagd.

    [Borttagen kommentar]

    Du kanske inte ska följa henne, du verkar inte må bra av det.

    Men om du retar dej på henne så mycket varför läser du hennes blogg?

   Nej, det är tydligt. Många är vi som vet hennes strategier och ser mönstret men alltid några som går på det. Smaköst så det förslår.

   Ja det går inte att lita på henne.. jag menar hon och hennes son är ju döende varje år, enligt My själv då, och diverse sjukdomar dras upp när det liksom behövs för att få upp statistiken, för att få fler click och sympatier. Sjukbilderna fungerar varje gång och det vet My. Jag blir rent ut sagt äcklad av henne, av hennes manipualtiva sätt och taktik. Ser lätt igenom hennes taktik och ser mönstret. Förlåt men jag har svårt att tro på henne och svårt att tycka synd om henne. Tror inte extrem trötthet begränsat hennes umgänge utan snarare att folk inte vill förknippas med henne och hennes lögner och kanske inte orkar med… My har orkat med Marbella iaf. Glömmer aldrig för några år sedan när hon skrev flera gånger om dagen om hur sjuk och dålig hon var ojoj det var täta uppdateringar men så den dag det var tv-gala som hon var inbjuden till så var hon plötsligt helt frisk och det var inga problem. Nej alltså, jag litar inte på något som kommer från My.

   Vad i helvete vet du om hennes körtlar eller inte? Usch vilken otrevlig äcklig kommentar.

  Ser fram emot Mys TED Talk!

   Nej tack, ge henne inga idéer nu. Märkligt att hon kunnat hårdträna på Mikes i Marbella i perioder under detta senaste 1.5 år, och alla flyttar av gym hon gjort. Detta snack om dåligt immunförsvar, sköldkörtel, oförklarlig viktuppgång och allt vad det är har hon tjatat om länge, i flera flera år. Det dras alltid upp med jämna mellanrum, Alltid när hon tappat läsare och följare och när vänner vänt ryggen. Det är en strategi och vips så ökar följarna igen. Nu saknar hon gymkunder så det passade lägligt att göra denna operation nu, och något att kunna skylla viktuppgång på. Säkert helt ofarliga knölar men det nämner hon inget om för folk ska tro det värsta, så osmakligt, och hon är hemma nu och INTE inlagd vilket hon gärna vill få folk att tro för extra klick och sympatier.

    😆😆😆🥱 pinsamt!!

    Jag vet ingenting om My Martens och har aldrig besökt hennes blogg. Däremot har jag själv underfunktion i sköldkörteln och det går att behandla med ersättningshormoner. Är det vad hon drabbats av kommer hon att få sådana utskrivna och då bör symptomen också försvinna när hon är välinställd.

  Hemskt på alla sätt och vis. Men jag klarar tyvärr inte av när folk tar selfies på sjukhusen och skriver mer eller mindre direkt från operationsbordet. Det hör inte hemma där. Och vad har att hon gick in i väggen för 5-6 år sen att göra med detta.

   Instämmer på pricken.

   Och kavlar upp skjortan så att kanylen ska synas.

    Så sjukt märkligt att hålla på såhär. Då utgår jag från mig själv, att jag skulle behöva operera mig eller något och ta en selfie med uppdragen skjorta. Haha

     Om jag dessutom hade varit hemma rätt länge efter op skulle jag lägga upp en bild hemifrån och inte en veckogammal bild.

      Ja hon lär ju varit hemma en vecka. Men väljer ändå en sån bild?

    [Borttagen kommentar]

   Säg det till 56kilo…hon har flera gånger bloggat från operationsbordet i bokstavlig betydelse. Jag begriper inte syftet med det. Är det någon gång man vill bara i fred är det väl sådana gånger…eller blir behovet av uppmärksamhet till slut så stort att man måste berätta om precis allt, även det mest privata…?

   Håller helt med. När jag gjorde en enkel och okomplicerad operation, fick jag bo hemma hos min mamma för eftervård eftersom jag inte fick vara själv de första dagarna. Första 24 timmarna orkade jag inte ens svara på sms, min mamma uppdaterade anhöriga/vänner om att allt gått bra, osv. Efter dag 2 svarade jag bara på sms och kollade film, att skriva på sociala media och ta bilder på mig själv fanns inte ens på kartan.

   Men sen reagerar väl alla olika efter operation. Vissa kanske är upp på benen och pigga efter ett par timmar. Medans andra ligger hemma och känner sig dramatiskt ”döende”.
   Tror dock jag var onormalt dålig efter operation eftersom sköterskan från sjukhuset som gjort operationen ringde 2-3 ggr/dag i 5 dagar efter operation för att kolla hur jag mådde, ändra ev doser i medicinerna och sätta in nya mediciner, osv.

  My har bla lag ut:
  ”Med hjälp av anhöriga så pausas allt runtomkring mig, på obestämd tid för att ge mig själv alla förutsättningar till att samla kraft och energi för kommande operationer, och behandlingar”
  ”detaljer kring utförligare svar än så behåller jag inom familjen med hänsyn till att jag har barn.”
  Varför är hon då så utförlig i det hon lägger ut om sina tankar och mående. Sonen är 11 år och läser säkert det som skrivs av och om My.
  Varför inte hålla det kort. Min OP har gått bra tack för all omtanke eller något
  liknande.

   Också den att hon av omsorg för sin son inte vill gå in på några detaljer, samtidigt som hon gladeligen i flera år delat massa detaljerad och inte sällan känslig information om samma son..? That makes sense 🙄. Oavsett, hoppas att det inte är elakartade tumörer och att hon snart är frisk.

    Just det ser jag också hos 56kilo. Häromdagen skrev hon att båda hennes yngsta döttrar fått tandställning. Jag kan inte föreställa mig att min mamma någonsin skulle lämna ut någon information om mig (om hon nu bloggade vilket hon inte gör). Men många följare verkade ivriga att få diskutera hur det var när deras barn fick tandställning…jag förstår inte den viljan att diskutera privata angelägenheter med främlingar på nätet. Vidare har Åse gjort reklam för kosttillskott som dämpar oro och ångest och säger att både hennes äldsta och en av hennes yngre döttrar använder detta. Återigen förstår jag inte varför man lämnar ut barnen på det sättet? Man får hoppas att de blivit tillfrågade och gett sitt samtycke, men ändå…det inger mig en känsla av obehag eftersom ingenting verkar vara heligt. Och att berätta att två av ens döttrar äter kosttillskott för oro och ångest och sedan bifoga en reklamlänk till preparatet i fråga tycker åtminstone jag är att gå väl långt…då tjänar man ju pengar på barnens ohälsa.

  Härligt för My 🙏 tror dock det har varit kanske lite för stora förväntningar på sin pt studio 🤔 hon söker iaf pt 🤔 krya på dig My tror att du läser här 🙏

  Krya på dig My! ❤️
  Strunta i alla elaka kommentarer här från bittra människor.

   Måste man vara bitter för att man inte tror riktigt på allt My skriver?

   Håller med! 🙏🏽

   🐑🐑🐑

  Har personligen varit med om ett trauma som fick förödande konsekvenser för min familj🥺💔
  Hoppas verkligen inte My ropar ”varg” återigen😨
  Samtidigt hoppas jag all lycka till hennes välmående🙏🏼❤️

  [Borttagen kommentar]

  Och i vanlig ordning är alla så peppande och trevliga härinne 🫤

  Jag har ingen koll på My sedan tidigare. Hur kommer det kännas för er som skriver att hon överdramatiserar och ljuger om det visar sig att hon är allvarligt sjuk? Är det inte lika hemskt då för att hon ropat varg tidigare?
  Jag kan bara tänka mig att jag hade varit tyst att om jag misstrott en person om en så allvarlig sak.

  I vilket fall så går My igenom en jobbig tid just nu och jag önskar henne att krya på sig 💓 operationer och ovisshet är jobbigt!

   Du har gått rakt i fällan 😎

    Nej det har jag inte! Jag har aldrig sett henne tidigare (förutom när det står om henne här). Men jag skulle aldrig skriva ut att jag misstror någon om en sådan sak för jag hade mått otroligt dåligt om det visade sig att jag hade fel.

     Lika illa att misstro någon som säger sig ha cancer och antyder att är allvarligt som det är att antyda att den cancer man har är allvarlig om den inte är det.

      Men två fel gör ju inte ett rätt.

       Nä men i detta fall är bara det ena rätt.

   Om du inte har koll på My kanske du inte ska uttala dig?
   Jag har inte skrivit nåt själv men förstår de som inte tror henne. Inget hon skrivit har stämt hittills. Så varför skulle människor tro henne nu helt plötsligt? Även om det skulle vara sant?
   Ljuger man sig blå som hon gjort i många år är det ju svårt att få människor sen att lita på en.

   Håller med, fy f*n för det här kommentarsfältet. Det är ingen som slås av tanken att shit, här har jag kastat slut på henne så många gånger och så låg det något allvarligt bakom.

   Och nej, jag känner inte My, jag är inte hon och följer henne inte ens. Men det här kommentarsfältet får mig att vilja kräkas över mänskligheten

    Slut = skit

  Nej, du är inte elak eller avundsjuk bara för att du inte tror på allt en person säger.

  Nej, jag tror inte på allt My säger.
  Hon har svårt att inte blanda i lögner bland sanningar vilket gör att hennes trovärdighet sjunker.

  Visst hon är säkerligen sjuk.
  Frågan är i vilken sjukdom?

  Så otroligt många stavfel på hennes hemsida, ser verkligen oseriöst ut.
  Sen skriver hon i vi- och oss-form men det framgår inte vilka som jobbar mer än My själv (som alltid är sjuk). Men nån jobbar tydligen dagligen med att hjälpa mammor/kvinnor.
  Hänvisas flera gånger till att My har en gedigen utbildning. Hade ju varit lämpligt att skriva ut vilka utbildningar hon gått och blivit godkänd i…

  Alla kommer att dö av något.

   Så osympatisk kommentar i detta fall

  Hon har väl gjort nån mindre operation.: hennes stora problematik är ju hennes bipolära sjukdom.. som kan ge viktuppgång och trötthet pga mediciner. Kan också påverka sköldkörteln, men det vill hon inte kommentera. Då får man Levaxin.
  Allt är bara ljug och svammel från hennes sida…

  Krya på dig My. Men ärligt talat. Kavla upp ärmen och sen posa så man ser kanylen? Jeeez. En aning desperat för likes ärligt talat. Håller tummarna att tumörerna är benigna.

  Självklart vet hon redan att det är något godartat tillstånd som hon håller inne med i det sista för att få content. Folk som instragrammar sig själva ”nyopererade” är ju dumma i huvudet och har knappast fokus på huruvida de är dödssjuka eller ej. Jag jobbar på en onkologisk avdelning. Tro mig, det är fullkomligt selfie-fritt, pga folk är sjuka på riktigt. Tycker detta är djupt oetiskt, att appropriera på att ha en mkt värre sjukdom än den man faktiskt har för att få content. 2022 och sociala medier gick för långt redan vid Dackefejden.

   Oj, jag som aldrig dokumenterar mig själv gjorde det väldigt mycket under min cancerbehandling och den var inte direkt enkel med cevrixcancer typ 2b

  En vanlig människa hade gjort ett inlägg hemkommen från sjukhuset.

  Kanske skrivit att op gått bra, är hemma och vilar mig nu! Tack för alla tankar på mig.

  Detta känns som dramafiske. Hur mkt kan hon dra ur sina sjukdomar……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.