Hanna Fribger och Carolina Gynning frontar Bubblerooms nya kampanj

Carolina Gynning och Hanna Friberg är två influencers i ett gäng kändisar som Bubbleroom anlitat för att fronta deras ”Just be you-kampanj”.
Jag har fattat att Hanna Friberg har en stor förkärlek till fjädriga skor, jag förstår bara inte varför.
De ger ju enbart känslan av det här. 
Hellre inga skor by Gynning än fjäderskor by Friberg.
Aniho…

Känner mig så peppad över att få vara en av frontpersonerna för Bubblerooms kampanj JUST BE YOU – som handlar om att tro på sig själv, vara sig själv, leva livet fullt ut, drömma stort och skita i vad andra tycker och tänker. Det finns ingen bättre känsla än att blomstra, vara den bästa versionen av sig själv och inte hålla tillbaka. Följ ditt hjärta och ge världen något unikt – dig själv! // Hanna Friberg

Stolt och glad över att få vara en av frontpersonerna för Bubblerooms kampanj ’Just Be You’ – en kampanj som handlar om att vara sig själv. Något som jag verkligen är i alla lägen och står bakom till fullo. Livet blir så mycket roligare när man lever det fullt ut, drömmer högre än högt och verkligen går sin egen väg. Så våga stå för vem du är och vad du tycker, låt ditt hjärta och din soul leda dig och genom att göra detta ger du världen något helt unikt, nämligen just dig själv. // Carolina Gynning

Parollen för kampanjen är att ge världen någonting unikt, nämligen dig själv.
Jag tänker att det hade varit mer unikt om Carolina och Hanna själva hade fått skriva sina texter själva, för hur unikt är det att de båda uppenbart fått ett manus att följa?

När man sätter inläggen tillsammans så blir det uppenbart och varken unikt eller inspirerande.
Men men..
Känner du att du trots allt vill köpa kampanjen med hull och hår och ”be your best self”- gör en ”memory rub” från Star Wars och intala dig själv att du bara sett ett av inläggen. 🙂
Inzpooooo!

You’re welcome, Jedi master.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De har ju skrivit texterna själva. Det är bara slutklämmen som är lika.

    Och Carolina – wow!! Så snygg.

    Men så vacker häst ?

      Jaa, hästen är finast! Vad är det för häst? Jättefin iaf!

        Inte säker men skulle tippa på att hästen är en PRE

    Så snygga som modellerna är här köper jag gärna klänningarna och läser inte ens texten?

    Blir kräkfärdig av all denna narcissism och ”Yass queen” mentalitet. I den lilla filmen verkar flunsorna riktigt odrägliga och hänsynslösa.

      Just be you – måste man agera som ett psykfall då?

    Fin reklamvideo faktiskt och fina klänningar, iaf vissa 🙂

    Går väl att köpa? Finns så många kliniker för plastikoperationer.

    Finns inget som gör en mer unik en en massa fast fashion i polyester. Har liksom känt mig som en helt annan människa innan, men om jag köper detta kommer jag äntligen känna mig som mig själv!

    Reflektera istället varför du måste jämföra 2 kvinnor och deras kroppar! ?

      För att jag är på en skvallersida där vi snackar kändisar och jag är själv kvinna och jämför hellre kvinnokroppar än manskroppar.
      Trött på att man ska vara så politisk jävla korrekt hela tiden.
      Varenda jävla helg tjötas det om Bianca etc så nu gör jag det med.

      Nöjd?

        Frågan kvarstår: varför ska du jämföra två kvinnors kroppar mot varandra? Och hävda att den ena är ’snyggare’ än den andras?
        Vill du skicka in en bild på dig och en på din vän så kan vi alla sitta och jämföra vilken vi tycker är snyggast?
        Nej exakt, tänkte väl det.

          Ursäkta men vad gör du på en skvallerblogg om du inte vill läsa jämförelser mellan utseenden? Eller kanske specifikt kvinnor, du skriver kvinnor, har du inte problem med folk som jämför mäns eller ickebinäras kroppar?

            Varför måste man jämföra kroppar och utseenden bara för att det är en skvallerblogg…….?

          Om hon och hennes vän har valt att fixa sina kroppar på olika sätt kan det väl vara kul att jämföra, tycker jag iallafall.

      Don Quijote hade större möjlighet att lyckas besegra jättarna än folk som tror att vi kommer sluta bedömma människors utseenden/kroppar
      Det kommer aldrig hända, lägger ingen värdering i det, bara säger som de är.

      Båda har ju betalat dyrt för att deras kroppar ska se ut på ett visst sätt, men de har valt väldigt olika utseenden (Gynning kurvig med stor bakdel, Ingrosso supersmal med stor byst). Klart det är kul att diskutera vilken typ man föredrar.

        Gynning gav upp smalhetsen, iaf officiellt. Innan vevade hon hur ”fit” hon skulle bli, alla löprundor o s v.

          Hon är ju väldigt snygg som hon ser ut nu. Särskilt med tanke på att hon är 40+. Jag vet att hon är opererad men hon har valt ingrepp som ser bra ut på henne. Många gör sig så oproportionerliga men hon ser proportionerlig ut.

    Har inte handlat hos Ellos sen jag kunde köpa mina egna kläder! ?

      Vad är det för fel på Ellos?

        Sist jag kollade hade de en uppsjö av olika märken, både billiga och dyrare. Lee, Levis, Didriksson, vila, Tommy hillfiger, only, desigual… bland flera flera andra. Vet inte heller varför man inte skulle kunna köpa dessa märken från just ellos..?

      Vad har Ellos med detta och göra?

    Om ni inte sett Carolinas vlogg, kan jag varmt rekommendera den!
    Hon och hennes kille och barnen i en skön blandning! ??? Så rolig!

    Så urbota trött på identitetspolitik i reklam, snark. Hade varit mer uppfriskande om nån vågade STÅ för att man kränger yta, istället för att krysta fram nåt sorts ”djupare budskap” om att ”älska sig själv”, ”älska alla kroppar”, ”göra världen till en bättre plats” osv. Kräks.

    Den kan du köpa för en stor summa pengar!

    Pga skitväder känner jag mej som en påse blä så nu ska jag ta fram en sopsäck och klippa ut för armar och huvud och vara mej själv ?

    Var kom bianca in i det här?

      Antagligen för att både hon och Gynning har fixat sina kroppar och då är det kul att diskutera hur olika de har valt.

    Hur kan man snacka så mycket dynga – när det handlar om något så taffligt som att KRÄNGA KLÄDER?????
    Och ”be yourself” betyder i min värld att vara, inte att köpa och för guds skull inte mer kläder, framför allt inga nya! Var nöjd med vad du har och gör dig fri från tanken att ditt liv blir bättre med nya kläder! Våga vägra! Var istället! Be yourself!

    Tycker Carolina ser väldigt obekväm ut där hon står, som om hon drar in magen.

    Carolina Gynning och budskapet be yourself går verkligen inte ihop ?

    Hade kanske blivit inspirerad av någon som är sig själv genom att le och vara lite uppåt. Inte stoneface med halvöppen mun

    Antar att Gynning är snygg för sin ålder, dt vet man ju inte riktigt pga alla ingrepp o operationer osv. – men hon är iaf snygg för sin ålder tack vare ingrepp/operationer. Hon vill se ung ut, men här bland alla unga tjejer, märks det verkligen att hon är typ 45. In get fel i det men åldern kommer alltid ifatt o kan aldrig mörkas. Svårt att programmera om kroppsspråket o operera in nya ögon- det är där åldern sviker henne.
    Juste, det är en enda person som har munnen öppen o porrig blick i trappen. Det säger en del.

    Katia mosally dök upp som jury i idol men nu ser man henne överallt bland dessa flunsor.

    Den här Gynnings text känns ju typisk i ljuset av hennes beslut att inte vaccinera sig mot covid, ”eftersom jag är mer rädd för vaccinet än för sjukdomen”. Att vaccinet inte alls hastats fram utan tvärtom i princip låg färdigt när pandemin bröt ut (det som tog tid var mest att identifera virusets genetiska kod) och att all vaccination handlar om populationens säkerhet och inte invidivdens – det skiter Gynning uppenbart i. Eller så är hon för dum för att förstå resonemanget.

    Heja superegoism – nu i skepnad av….vad hette det? Bubbleroom, va? Så trött på dessa influencers och deras fullkomliga likgiltighet inför andra människor att jag kan spy!

    JUST BE YOU ?
    Stolt och glad över att få vara en av frontpersonerna för @bubblerooms kampanj ’Just Be You’ – en kampanj som handlar om att vara sig själv. Något som jag verkligen är i alla lägen och står bakom till fullo. Livet blir så mycket roligare när man lever det fullt ut, drömmer högre än högt och verkligen går sin egen väg. Så våga stå för vem du är och vad du tycker, låt ditt hjärta och din soul leda dig och genom att göra detta ger du världen något helt unikt, nämligen just dig själv. Love C

    Frigber? ?

      Förlåt, fribger står det ju

    Gynning + vara sig själv. Snacka om oxymoron?

      Eller hur!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.