Har ni sett ”Allt som blir kvar”?

Bildkälla: Sandra Beijer blogg

Sandra Beijers serie ”Allt som blir kvar” har nu släppt avsnitt 1-4. Jag har sett 1 och 2. 
Sandra bjuder på en ”behind the scenes” till serien, vilket många av hennes läsare verkar uppskatta.
Efter fyra avsnitt börjar serien landa lite hos tittarna och det är en sak som de allra flesta verkar hålla med om, nämligen att karaktären Miron – spelar av Oscar Zia – är extremt obehaglig.
Det upplevde jag inte honom som i avsnitt 1 och 2 så jag behöver verkligen kolla ikapp.

Ni som sett serien, vad tycker ni?
Så här låter det i kommentarsfältet under Sandras senaste inlägg.

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har sett 3 avsnitt och tycker serien är obehaglig och tråkig. Kommer inte se fler avsnitt.

    Trots att avsnitten är så korta får jag kämpa med att inte plocka upp telefonen och börja scrolla. Den är så tråkig!

    Skulle det där vara något att känna till?
    Följer inte Sandra men ändå.

    Hmm vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men serien är inte så bra. Allt känns så pretentiöst, Miron är SJUKT obehaglig och han borde verkligen spelats av någon mindre känd. Oscar Zia är ju Oscar Zia liksom.

    Det känns som att man siktat på drömmiga, gif- och citatvänliga scener, rosaskimrande rave, picknick osv.

    Nu har jag inte läst boken, men visst påminner serien extremt mycket om the dreamers? Såg den filmen för massa år sedan och tyckte även den var obehaglig haha

      Hon har skrivit ett inlägg om att hon inspirerats av den och bett teamet kolla på den innan de började spela in. Tycker det märks lite väl mycket

    Tycker tyvärr inte om serien. Är inte heller något fan av hennes böcker även om jag gillar Sandra och bloggen. Serien är långsam, utan handling och med väldigt tråkiga konversationer som inte leder någonstans. Förstår känslan de vill få fram, det där destruktiva när man gjort slut med någon och bara vill göra en massa roligt och vara wild and crazy men det når inte ända fram och känns ganska platt. Tycker jag.

      Sen håller jag också med om att den är lite obehaglig. Känns som att Miron begår ett enda stort ”övergrepp” ( i brist på bättre ord) på Mathilda och att det ”romatiseras” att tvinga någon att göra saker de inte vill. Så ja, Miron känns obehaglig men serien förklarar liksom inte om han ska vara det eller ej vilket gör att man blir lite förvirrad. Men det kanske kommer i senare avsnitt.

        Måste det förklaras? Är han det så är han väl det?

          Nej, men man brukar ändå få ett grepp om karaktärerna i filmer och serier tycker jag. Här får jag inget känsla eller något grepp om någon av dem vilket gör att de känns grunda och förvirrande. Men nej, det behövs inte alltid förklaras tydligt hur karaktären är om det är bra gjort på annat sätt.

            Boken är banal, i brist på bättre ord. Det är som att läsa ett läsarbidrag i någon ungdomstidning av en helt vanlig tonåring med författardrömmar som aldrig blir till mer än drömmar. Med det som grundmaterial blir det svårt att göra annat än en platt tv serie.

          Det som skulle behövt förklaras – tror jag – och det som folk antagligen vill åt när de reagerar på att han är otroligt obehaglig är väl varför Matilda bara köper det rakt av. Jag förstår att deras bindning antagligen ska framgå lite ”mellan raderna” och kanske förklaras senare, men uppenbarligen fungerar inte det greppet riktigt. Man hade behövt plantera deras grundläggande vänskap/beroende what ever redan från början. Hade kanske räckt med ganska lite. För nu framstår det som helt obegripligt varför hon är så jagsvag inför honom när han är en sån uppenbar idiot och då är det svårt att känna med Matilda på det sätt man kanske skulle behöva.

            Huvudet på spiken!

        Om ni tycker att det är viktigt att tydligt veta från början vilka man ska betrakta som snälla och dumma så kan ju jag som läst boken berätta att Miron defintivt är kategori dum.

        Det är väl typ det som är hela handlingen.

          Ja alltså utan Miron så skulle exakt noll saker hända i boken/serien.

      Väldigt stolpig dialog och inte så trovärdig. De pratar så oerhört högtravande och dramatiskt. Tror det hade funkat bättre om de pratat normalt, eller så som unga vuxna pratar.

        Dialog är bland det svåraste att skriva. Det märks tydligt i den här serien

          Ja det är ju väldigt sällan man ser en serie där de fått till en naturlig dialog. Tycker inte alls det här är sämre än annan random svensk teveserie på SVT (finns många värre).

            Jaa varför blir dialog på svenska alltid så stel? Klarar knappt av svenska filmer och serier längre just på grund av det. Är som att ingen minns hur man pratar längre.

              Ja, jag har också tänkt på det! Märkligt nog tycker jag vissa komedier är bättre på detta än drama. Solsidan kan ha rätt naturlig dialog medan dramaserier ofta har det där högtravande teater-sättet att prata på…

                Bristen i dialogen kan även bero på skådespelarens brist på skolning. Många skådisar idag är självlärda och kan bara spela sig själva. De har aldrig fått lära sig att komma i karaktär.

                  Matilda är dock inte självlärd utan har gått någon teaterutbildning. Oscar Zia är väl självlärd däremot antar jag!

              Ett undantag är Tunna blå linjen, där har de lyckats få till en dialog som faktiskt är som folk pratar på riktigt. Men det är verkligen ett undantag.

    Men VARFÖR skulle man vilja ha med en salivsträng??? ?

      Ja, jävligt äcklig bild. Måste va ännu värre i rörlig bild.

      Sandras förkärlek för hångel antar jag. ? Kyssar i all ära men att slabba runt med tungorna i flera minuter… Eh nej inget för rörlig bild tänker jag…

        Gillar också hångel men brukar inte bli några salivsträngar..

    Hehe

    Håller med kommentaren som ifrågasätter de som skriver att den är obehaglig. Varför är det konstigt, finns många obehagliga karaktärer och tv-serier? ?
    Och den som inte kan kolla mer, wow vad känslig.. Det är ju baserat på en ungdomsbok, inte direkt Motorsågsmassakern eller liknande… ”mörkt”.

      Tycker också det är konstigt, det ska väl vara mer och mer obehagligt, det är väl det som ska vara ”nerven” i berättelsen?

    Har sett 3,5 avsnitt. Ska fortsätta se. Inte helt landat i vad jag tycker än med ett jag uppskattar är:
    -Tycker de fångat riktigt mycket kvav sommar-stockholmskänsla. Känns typ varmt när jag hittar. Älskar de t
    – Känslan av att vara 20 år, typ studentlägenheter sms inredning, jobbet på Coop, allt möjligt.
    – gillar Matilda som skådespelare (Oscar Zia betydligt mindre, men han är väl knappt skådespelare heller till skillnad från henne)
    -Att de lagt mycket energi i detaljer, estitik och musik. Om jag lägger bort telefonen och liksom sjunker in i tempot tycker jag absolut man istället kan få en givande, lugn upplevelse i estetiken och detaljerna. Men man får ju inte vänta sig action.

    Det jag tycker är mindre bra är kanske att de inte blandat in något annat, det är en och samma stämning rätt igenom. Och det finns ingen distans i den. Sandra Beijers blogg tycker jag om eftersom hon blandar det där lite ”allt är vacker, detaljer osv” med att helt plötsligt ha lite distans och humor, som liksom tar udden av det där poetiska så det blir mindre pretentiöst. jag har läst hennes blogg i massor av år och tycker hon håller balansen men klarar inte av t ex Elsa Billgrens eftersom jag tycker att det saknas den där lite bitigare tonen, där är bara det vackra hela tiden i h det blir så tråkigt helt enkelt. Ointressant. Så tycker jag teveserien tyvärr är också, hittills.

    Boken tyckte jag inte var någon höjdare, tyvärr.

    Det sämsta jag sett på länge. Nästan sämre än Eagles.

      ? Eagles! Dialogen och skådespeleriet hos alla föräldrar är en ENORM skämskudde!

      Första säsongen är väl ändå rätt okey. Sen blir den så töntig

      Den har jag sett varje avsnitt av ?men jag inbillar mig inte att den var bra. Det mest orealistiska var nästan att den där fåniga no one knows me better than you do-låten blev en hit.

    Tror ni att denna serie hade blivit:
    1. Producerad
    2. Hyllad av recensenter

    om Sandras mamma inte var den hon är i TV-branschen?

    Bara att utgångspunkten var ”baluba ringde och frågade om jag ville skriva en serie om något” – det är liksom inte så det brukar gå till för vanligt folk.

      Joo men ibland ringer faktiskt Disney och kollar om jag har lust att slänga ihop nån liten film men jag brukar säga att jag är upptagen.

        ?

      Ja det tror jag. Så snabba som folk är att kritisera saker idag.

        Nej den hade inte blivit producerad. Boken hade inte ens blivit utgiven av ett betalande förlag. Orsaken, den är medioker och hade kunnat skrivas av vem som helst som har basala svenskakunskaperna.
        Ett solklart fall av att kontakter och pengar öppnar dörrar.

      Ja det tror jag, däremot tror jag varken böckerna eller serien hade gjorts om hon inte hade så många följare redan. Än mindre att hon fått översätta diktböcker. Det tror hon nog inte ens själv, eller?

      Precis som det är en god affärsidé att sälja smink ihop med Bianca Ingrosso är det en god idé att ge ut böcker och producera teveserier med Sandra Beijer som har x tusen i följarskara redan från början.

      Tror det är förlegade idéer att det skulle ha med hennes mamma att göra. Ingen kommer kolla på hennes teveserie för att hon har en välkänd mamma, det går inte att jämföra med värdet i bloggen/ instagram. Förlag och producenter älskar att ge ut influencers grejer. Varför har typ Jocke och Jonna gett ut böcker liksom? Knappast för att de anses fina i litterära kretsar, utan för att de säljer som smör till nya målgrupper. Bianca Ingrosso har inte en talkshow för att hennes mamma är känd heller, utan för att man vill åt alla hennes hängivna följare.

        Sen undrar jag verkligen vilka recensioner som varit hyllningar? Utom typ Smålandsposten.

        Om man läser Sandras egna inlägg kan det såklart verka så eftersom hon klipper ut vissa citat. Men recensionerna i sin helhet är inga hyllningar, eller var hittar ni dem isf?

      Nepotism finns i alla branscher, så det är väl inte så konstigt egentligen. Orättvist, ja. Men inte ovanligt.

    Otroligt B tyvärr, på gränsen till skämskudde.
    Sorry .

    Jag älskar Sandras blogg och har följt den sedan 2007 tror jag. Eller tidigare…? Tycker om henne, hon går sin egen väg och är smart och cool. Men… Hennes böcker?! Har läst två och tyckte de var så otroligt dåliga. Allt som blir kvar har platt och konstig dialog, huvudpersonen har noll personlighet, och den handlar inte om något särskilt. Minns inte vad den andra heter som jag läst, men den handlar om 14-åringar om jag minns rätt. Som har fest, förhållanden, och heta hångel i hissar. Bättre dialog i den men jag kunde inte relatera för 5 öre?! Kanske var jag extremt töntig och efter som 14-åring men sexiga hångel upplevde jag inte förrän typ 4 år senare… För mig gör sig Sandras texter bättre i kortare format. Tycker hennes längre blogginlägg om uppbrott och känslor är tusen ggr bättre än böckerna.

      Håller med dig. Jag tyckte också boken om 14-åringarna var betydligt bättre skriven och minns ett par scener ur den fortfarande ( kan inte heller relatera till deras liv till ens 1 %, men det känner jag iofs inte att jag måste kunna heller. Kan inte relatera till SB liv idag heller och värre blir det för varje år, i takt med att jag odlar mina Svensson-sidor medan Sandra blir ihop med kulturchefer). Funderar lite på att ge hennes tredje bok en chans eftersom jag ändå tyckte att hon utvecklas mellan ettan och tvåan.

      Jag har uppskattat Sandras blogg, krönikor och även noveller så jag upplever också att hon är bättre i korta texter. Men jag vet inte om det är längden i sig egentligen? (Böckerna är ju också ganska korta). Eller om det kanske är att hon är mer bekväm och avslappnad med formatet, medan det lite mer pretentiösa/ ansträngda kommer fram i böckerna? Upplever att hon kanske känner sig mer fri när hon skriver en bloggtext än en bok. Kanske blir hon bättre på böcker när hon gjort några till.

        Ja du har nog rätt att böcker lockar fram något pretentiöst. Tror att en bok skapar stor prestationsångest medan ett blogginlägg är ”mindre seriöst”, alltså ingen kommer ju att recensera ett blogginlägg och plocka isär det inför massor av läsare. Ett blogginlägg är glömt efter någon vecka medan en bok är för evigt. Kan tänka mig det känns lite så för Sandra.?

          Jaa precis, det kanske inte plockar fram det bästa i hennes skrivande? Kanske blir lite överarbetat?

          Sen kan det kanske vara att man helt enkelt inte har så lätt för att hitta på massa skönlitterära gestalter / berättelser som blir intressanta heller. Det måste vara svårt :p

      Sandra skrev i ett blogginlägg att hon inte heller var särskilt nöjd med boken (Allt som blir kvar) pga att hon var tvungen att skriva den ganska snabbt pga anledningar jag inte riktigt minns. Därför tyckte hon det kändes extra kul att få göra om den till teve-serie och bearbeta om den. Har inte läst boken men har för mig att det är ganska mycket som skiljer sig.
      Själv tycker jag serien är ganska fin, nyfiken på vart den här vägen. Däremot har jag personligen sjukt sjukt svår för karaktären Matilda, får rysningar av tjejer som verkar så hjälplösa samt beroende av andra killar i en livskris. Hela livet nerkokat så är killar rätt dumma i huvudet ofta, så käre värld prata med dina tjejkompisar istället.

    Extremt värdelös precis som boken.

    Jag gillar den inte. Tycker både Miron och Matilda är elaka och obehagliga. Finns ingen jag bryr mig om eller sympatiserar med.
    Sen är serien sjukt orealistisk och pretentiös.

      Miron ska väl också vara Joakim?

        Tror kanske lite, men jag ser inte att Joakim gjorde sådana övertramp. Tror miron står mycket för vad Sandra gjorde mot sig själv under sina två dramatiska break ups.

        Vad gjorde Joakim då?

    Sett alla 4 avsnitt och tycker de 2 första var okej. Sen blir det irriterande mycket Oscar Zia i varje sen.
    Tycker att den fångar bra stämningen som ung, när man hängde med folk som egentligen kunde vara allmänt jobbiga och hade konstiga idéer om än det ena och det andra pga att man just är ung och söker efter vad man gillar. Som när de kräver att killen ska skolka från jobbet och inte ens få ringa och sjukskriva sig, allt för att de istället ska dricka GT. ?

      *scen

      Ja det är verkligen The Oscar Zia show.

    Ja det tror jag, däremot tror jag varken böckerna eller serien hade gjorts om hon inte hade så många följare redan. Än mindre att hon fått översätta diktböcker. Det tror hon nog inte ens själv, eller?

    Precis som det är en god affärsidé att sälja smink ihop med Bianca Ingrosso är det en god idé att ge ut böcker och producera teveserier med Sandra Beijer som har x tusen i följarskara redan från början.

    Tror det är förlegade idéer att det skulle ha med hennes mamma att göra. Ingen kommer kolla på hennes teveserie för att hon har en välkänd mamma, det går inte att jämföra med värdet i bloggen/ instagram. Förlag och producenter älskar att ge ut influencers grejer. Varför har typ Jocke och Jonna gett ut böcker liksom? Knappast för att de anses fina i litterära kretsar, utan för att de säljer som smör till nya målgrupper. Bianca Ingrosso har inte en talkshow för att hennes mamma är känd heller, utan för att man vill åt alla hennes hängivna följare.

      ” Ingen kommer kolla på hennes teveserie för att hon har en välkänd mamma”

      Det är ju inte det någon tror heller? Grejen är ju att hon får chanser pga sin mamma som andra dödliga inte hade fått. Läs: nepotism. Hela tv- och filmbranschen är byggd på det.

        Precis!

        Jag tror att hon får mer chanser pga sin blogg än sin mamma. SVT älskar ju tittar-siffor? Varför skulle de annars sända program som typ bäst i test? Tror det kände handlade mer om att känna rätt personer förr, när det var lite mer pretentiöst. Idag tror jag det handlar mer och mer om att generera bra tittarsiffor, och är tror jag exakt alla i SB bransch ligger bra till oavsett vad deras föräldrar heter.

        Vilken större influencer har INTE fått göra teve i någon form?

          Lite skillnad på att få producera en hel dramaserie och att springa runt med en hink på skallen i Bäst i test dock

            Tänkte inte på bäst i test utan diverse märkliga talkshows och intervjuprogram och allt vad det är Tror vi kommer se betydligt fler teveserier med inlfuncers inblandade. Säkert kort för att få många tittare att använda deras namn.

    För mycket hångel för mig! Jag tycker det är lite äckligt att se folk hångla. Kyssar är trevligt, men hångel med salivsträng är bara to much för mig. Mysigt när man är ensam med någon man gillar, inte så mysigt att se på.

    Varken läst böckerna eller filmerna så tycker varken bu eller bä. Blir inte särskilt intresserad heller när jag läser kommentarerna här.

    Haha här kan man lita på att de negativa kommentarerna kommer rassla in, fantastiskt förutsägbart!

      Vad tycker du själv då?

      Men vad då? Om något inte är bra ska man bara vara tyst då?
      Bättre att vara ärlig om vad man tycker.

        Visst, men här kan man ändå lita på att sågningarna haglar – alltid!

    Förstår inte heller varför det ska vara en grej att ”en av karaktärerna är obehaglig”. Jaha? Finns väl massa serier/filmer med en dum/elak/ond/obehaglig karaktär? Snarare en grej att den är tråkig och långsam och man bryr sig inte om vad som ska hända, dessutom pratar personerna på sjukt konstigt och onaturligt sätt, alltså otroligt konstig dialog.

    Gillar inte alls skiten

    Jag tycker att det är lite märkligt att Sandra skrivit flera böcker och nu en serie. Jag tycker inte att hon är så bra. Hon gör ofta skrivfel i sin blogg. Hennes rykte om att vara en bra ”skrivare” härstammar ju främst från typ 2010 när hon skrev krönikor med en pretentiös slutkläm. ”Bra” i den kontexten var alltid ämnet hon skrev om, vilket för hennes läsare innebär kärlek och fylla.

    Jag tycker att Flora Wikström känns mycket mer som en etablerad författare som skriver väl även i sin blogg. Men ändå är Sandra den som alltid lyfts som ”författarbloggaren”. Ganska oförtjänt tycker jag.

      Det handlar väl lite om att när hon slog igenom var de andra stora bloggarna inte så… välskrivna. Så i jämförelse med de andra var hon ett litterärt geni.

      Hon skriver ju bättre än Blondinbella iaf, som gett ut fler böcker….

      Lite sent svar här nu men ja jag tänker ofta på att hon skriver dåligt grammatiskt och på andra sätt språkligt fel i sin blogg och tänker ofta på vad hon själv sa en gång att hon gick dåligt på svenska-delen på högskoleprovet men jättebra på matte-delen. Eller citera inte mig men iaf bättre på matten.

    När jag ser Oscar Zia tänker jag bara på första delen i Melodifestivalen när han pga nervositet var nära att kräkas hela tiden.?

    Har inte läst boken så jag tittar helt utan förväntningar.Är mest nyfiken då det känns som om Sandra Beijer är lite hypad. Efter första delen kändes det lite som om att det skulle kunna vara en ny motsvarighet till filmen G typ. Stämningen i sommar Stockholm när man är ung,fri och careless. Men sen tycker jag att den tappade det rent tempomässigt och blev i flummigaste laget. Man hör tyvärr inte dialogen ordentligt (som i många svenska produktioner) så jag tycker att en textning hade inte suttit fel. På ett sätt gillar jag att produktionen känns tidlös på något vis men samtidigt blev jag besviken att den inte porträtterar samtiden mer vilket jag hade väntat mig. Det som slår mig efter att nyligen ha sett en tysk serie (Echos/Katakomben) är det sorgliga hur accepterat och vanligt det har blivit bland unga att stoppa i sig diverse narkotiska preparat blandat med alkohol. Oscar Zia är riktigt obehaglig och jag antar att han spelar sin roll bra eftersom han verkligen känns som en manipulerande psykopat.

      Man kan välja svensk undertext! Jag har alltid det jag tittar på textat (svårt att processa intryck), så även denna serie.

    Men hallå så mycket negativa människor. Jag läste även kommentarer under inlägget om My Martens jag trodde att det skulle bli bättre efter denna artikel men nej det blev det inte.

      ”PUBLICERAD: 14 MAJ 2021”

      Varför länka till en artikel som är över ett år gammal?

        För att stämningen bland kommentarerna borde ha blivit bättre efter ”åtgärderna” som infördes under det här senaste året. Naturligtvis.

          Jag tycker att diskussionen här är ganska saklig ändå. Det är ju väldigtstor skillnad på att säga att någon är ful, eller att säga att man inte uppskattar personens arbete.
          Alla som var besvikna över hur Game of Thrones slutade är ju liksom inte näthatare. Samma sak här. Vissa tycker inte att serien är bra. Det får man både tycka och skriva.

        För att kommentarsfälten inte blivit bättre. Har läst flera kommentarer i flera inlägg som är riktigt elaka.

    Får väl tala för andra sidan då..noll koll på Sandra och boken men tycker serien är bra för vilken typ av kategori den tillhör. Dialogen är väl inte så bra men det är den väldigt sällan i ungdomsserier, fotot och faktiskt storyn i grunden är ändå bättre än förväntat. Känner igen mig i Matildas situation och hennes relation med Miron och det betyder väl att de fått en att känna någonting.

    Jag har inte annars nagon asikt om serien forutom att jag storde mig nagot otroligt pa the continuity error i forsta scenen typ – dar ciggen hoppar mellan Miron och Matilda beroende pa kamera vinkel och ingen har kommenterat detta nagonstans – varfor 😀 sa, nu kanske jag kan slappa det nar jag fick skriva av mig, haha

      Jag la också märke till det, scenen när de sitter på marken och är lutade mot väggen – eller hur?

      Åååh jag störde mig som fan på det. Huuur kunde det släppas igenom?! Typ första scenen i serien, hur kan det missas. Eller så hade dom inte tillräckligt med bra material när det skulle klippas till och så var dom tvungna att köra på. Har funderat mkt på detta ?

    Jag kollade på avsnitt 1 pga att Sandra skrev så mycket om det. Sån skit! Är nog för gammal för serien.
    Men jag tittar in på Sandras blogg ibland, tycker den är fin. Och så skriver hon om mina gamla hemmiljöer, Söder och Rivieran, och det är mysigt att återse.

    Camilla, varför får mina kommentarer alltid ”Your comment is awaiting moderation”?
    Jag läser inte här dagligen och kommenterar sällan. Är väl inte så elak, tycker jag?

    Mirons karaktär ska väl dessutom vara baserad på hennes vän (?) Joakim. Kan ju inte vara jättepopulärt hos J?
    Men de kanske inte är vänner/umgås längre.

      Eller hur, han har ju kommit och gått i bloggen under åren men nu är det längesedan man såg honom. Skulle ju vilja veta vad som hänt där egentligen

    Låt mig börja med att säga att jag ÄLSKAR Sandra Beijer, och hennes blogg är den enda jag läser nu för tiden. Tycker hennes krönikor och små microtexter är fantastiska.

    Men. Den. Här. Serien. Får typ ångest varje gång hon skriver om den på bloggen, för den är SÅ dålig? Förstår inte alls alla som tycker skådespelerskan som gör Matilda är bra? Tycker hon känns så tillgjord, osammanhängande och det är bara… cringe? Att hon är den som gått en skådespelarutbildning är ju märkligt.

    Oscar Zia/Miron är den enda behållningen i serien, men det jobbiga där är att jag tror han gör rollen så bra för att han själv är lite som karaktären? Om man sett honom i typ Benjamins när han bara är sig själv, och hänger med hon Molly Hammar så märker man att de är rätt osköna?

    Kommenterar aldrig här men behövde typ ventilera.

    Såg precis avsnitt 3, fattar inte vad Simon menar när han säger ”Förlåt för kyssen”? Är det meningen att man ska fatta att de har kyssts utan att det visats? Hon kysste ju en annan kille där vid vattnet? Väl?

    Detta inlägg finns i Flashback-tråden om Sandra Beijer. Någon som vet sanningshalten?

    ”Apropå vad som är hämtat från hennes riktiga liv: i ett av avsnitten som kom idag ”dödshotar” karaktären Matilda sitt ex och det har Sandra också gjort har jag hört! Dock jävligt mycket grövre än det var i serien. När hennes ex Magnus hade lämnat henne för en tjej på hans jobb (den tjejen som enligt ryktet hade trekant med honom och Sandra) skrev Sandra något i stil med att hon skulle komma till byrån de jobbade på med en yxa och mörda honom och hans hora. De var tvungna att säga till cheferna att det fanns ett hot men vet inte om de faktiskt polisanmälde.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.