Vad menar Sara Bolay här?

Ex on the beach-profilen Sara Bolay har postat följande stories på sitt Instagramkonto.
Hon menar att hon blir missförstådd, medan det för många andra är glasklart vad det är hon säger här.
Inser hon det inte själv, eller vad handlar det om?

Jag tolkar det som att det värsta som kan hända henne är att gå upp i vikt, om än under en graviditet, och att hon skulle stänga in sig och aldrig någonsin visa sig offentligt om det skulle hända henne.
Vad är er tolkning?

 

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När hon säger ”det är inte så jag mena”, det är ju precis så hon menar 😅😅
  Får förövrigt ont i ögonen av att läsa hennes text och hur hon skriver.

  Äsch, orkar inte.
  Hon är totalt ointressant.

  Fultolkning. Jag tolkar det som att Sara tycker det är modigt att Adriana visar upp sig på röda mattan(?) trots att hon ser HELT annorlunda ut. Såg inte heller att det var hon.

  Till skillnad mot typ Kylie Jenner som stängde in sig hela sin graviditet.

   Och varför är det modigt att ”visa upp sig fast man ser heeelt annorlunda ut”?

   Exakt vari ligger det modiga? Förklara gärna för det enda jag kan tolka det som är att (ni tycker att) hon borde gömma sig, att vara modig är ju att göra något man egentligen inte vågar.
   Så varför skulle hon inte våga gå på gala?

    Det är väl jobbigt att som supermodell se helt förändrad ut helt plötsligt. Och nej, tycker såklart inte att hon borde gömma sig? Hade däremot haft förståelse för det då jag själv inte vill visa mig när jag inte ser ut som vanligt av olika anledningar.

     Låt oss hoppas att det enbart är idolsvansen som är jagsvaga.

     Nu var det ju inte hon själv som tyckte det var jobbigt utan andra som tydligen tycker det är jobbigt att se hennes förändring.
     Återigen: vari ligger det modiga att hon går på gala som gravid?

      Vem tyckte det var jobbigt att se förändringen?

    Normalt för en vanlig genomsnittlig människa, inget särskilt egentligen. Men för en supermodell vars hela rykte och karriär gått/går ut på hennes utseende och att utseendet alltid är på topp, så kan jag hålla med om att det är något…modigt känns fel ord. Men det känns lite uppfriskande att se.

    Det betyder inte att man tycker att hon borde gömma sig, eller att någon annan borde gömma sig. Men om man förstår hur sjuk den industrin är och hur hårda människorna i den kan och hur många gravida kändisar/modeller som på grund av detta så blir väldigt skygga under sin graviditet, så kan man uppsakatta att Adriana Lima inte låser in sig för det. Generellt, de gravida kändisar/modeller som tenderar visar sig ute mycket under sin graviditet är de med ”perfekta” gravid-looks. Sådär när man går upp i vikt på precis ”rätt” ställen, inte är särskilt svullen och man inte hade kunnat ana att personen var gravid bakifrån eller oavnför axlarna.

   Jag undrar också varför det är modigt? Ser inget fel? Bara en vacker gravid kvinna.

    Ingen har sagt att något ser fel eller fult ut.

    Hon är skitsnygg, men hon ser extremt annorlunda ut mot vad hon brukar göra.

     Så hon är modig som visar sig för att hon ser ”extremt annorlunda” ut? Fattar ingenting.

      Hur kan du inte fatta? Det är inte socialt accepterat med viktuppgångar i Hollywood. Särskilt inte för en kvinna som levt på sitt utseende under superhårda krav på att vara smal.

   Jag tror att Adriana Lima är glad att hon mår bra efter att hon i en tidigare graviditet drabbades av havandeskapsförgiftning och fick föda sitt barn flera veckor för tidigt, och därmed struntar i om hon enligt en svensk c-kändis väger x kilo mer än vanligt.
   Kanske sagda kändis själv en dag förstår vad som är värt att prioriteras.

   Och hur är det modigt att visa upp sin gravida kropp? Ja det är klart att kanske man har den inställningen när hela ens självbild sitter i fillers. Nej ledsen undrar helt ärligt vad det är för fel på Sara.

  Sara har väl alltid små pikat folk som har några kilon för mycket, enligt henne.

  Vad är vitsen med att se ut som Xena The Princess Warrior? Man behöver inte skämmas för att kroppen förändras under graviditet, men man behöver inte heller spöka ut sig.

   Håller med! Adriana passar inte i den där eyelinern, fattar inte att hennes team envisas med den.

   Spöka ut sig?Tycker hon var skitsnygg i den dressen.

   *Xena the Warrior Princess. Tycker I regel illa om språk-polisande, men nån måtta får det vara! 😅

    Om man extraknäcker som språkpolis här behöver man ett liv…

   Fast detta är kulturellt. Adriana är som jag själv, brasilianska, och här ska man vara färgsprakande och ha ”mycket personlighet”. Och ja, man ska ”spöka ut sig” så fort man får tillfällighet. Det är del av vår livsstil och livsbejakande kultur. Inget ont om det svenska subtila, stilrena och lagom. Men alla lika, alla olika.

  jag reagerade inte på ”gravidkilon” utan det jag reagerade på att hon har så mycket fillers i ansiktet, vilket hon säkert haft förut men det verkar framgå mycket mer nu när hon är gravid

   Hon kanske mycket väl har fillers, men hur hennes ansikte ser ut just nu tror jag är en effekt av svullnad. Om man kollar på bilderna från strax innan graviditeten så ser hon ju något annorlunda ut än när hon var mer aktiv som modell för några år sedan, vilket är helt naturligt pga både att man åldras och möjligen fillers/andra ingrepp. Men oavsett så ser hon ännu mer annorlunda ut just nu som gravid, vilket säker bara är vanlig graviditetssvullnad.

   Hon är ju prego! Vissa samlar mer vätska än andra, inget konstigt med det.

   Det är väl ett resultat av viktuppgången?

   Reagerade också enbart på det

  Det säkert en hemsk tanke att kroppen kan förändras ganska mycket under och efter en graviditet ifall man sätter sitt värde i sitt utseende, vilket antagligen inte är helt ovanligt bland t.ex. flunsor.

   Föll visst bort ett ”är”.

   Det är nog inte kroppen som åsyftas här, utan hennes ansikte som är näst intill oigenkännligt. Fortfarande supersnygg dock.

  Tacka vet jag Rihanna som visade upp sig i en ena kreationen efter den andra när hon var gravid – så kul att se! En gravid kropp är det vackraste som finns. Där inne finns det liv!

   Blev lite trött på henne.

   En gravid kropp är det finaste som finns? Jag tycker gravidmagar är lite… obehagliga. Och ja, jag har barn själv.

    Jag är gravid just nu, men tycker ändå det är så himla akward med snacket om det vackraste som finns och att det skapar liv.

    Ganska mycket med graviditet är creepy. Även om det helt klart finns många djurarter som har ännu obehagligare forplantningsmetoder än vi människor.

   Det tycker verkligen inte alla…

   Finns liv i alla kroppar, just saying.

  Jag vet inte vad hon menar om hon inte menar det hon skriver, men jag hade inte heller gått på en gala i den där klänningen. Det verkade säkert coolt i teorin, men jag vet inte… allting bara väller ut på nåt sätt. Jag tycker inte att nakna gravidmagar är snygga.

   Håller med. Tycker gravidmagar dessutom är läskiga. Särskilt de som ser ut som de ska explodera när som helst🙈

    Ja precis. Den där mittsträngen, ådror och bristningar, konstiga färger, och sen nånting som rör sig där inne.
    Folk har gjort skräckfilmer på det temat liksom.

     Min gravidmage hade inget av det du beskriver, förutom ett barn inuti då

     Haha eller hur! Fast jag tyckte det var illa nog att se twilight när hon var gravid. Kommer visserligen inte ihåg nånting, mer än att jag tyckte det var äckligt och därför aldrig velat se om den😅🙈

   Nej den var ju inte särskilt snygg, passande eller smaklig.

   Det tycker ju alla, egentligen. Eller grvaidmagar brukar ju bara protsätteras i en viss vecka (typ vecka 25-32 kanske?), om de har rätt form samt om de sitter på en i övrigt smal kvinna.

  Jag tycker hon är supersnygg!

  Ha ha, folk gör verkligen allting de kan för att hitta fel. Hon menade förmodligen ingenting annat än det som hon skrev, att hon helt enkelt inte kände igen henne. Jag känner ofta inte igen folk, pga annan frisyr, glasögon, kläder osv. Och även om hon menade att hon inte gillar hur hon ser ut, så behöver hon inte menat vikten, utan hon kan ju lika gärna menat de hiskeligt fula kläderna. Att folk orkar alltså!

   Gör kläder att du inte känner igen folks utseende? Har de huva på sig då eller?

  Han har typ magrutor på gravidmagen? Har aldrig sett förut 😅 läste om att hon typ opererat in det men vet inte 🤷🏼‍♀️ Oskönt skriver av Sara dock

   Var… Var ser du magrutor?

    Nu täcker ju klänningen det mesta, men hennes senaste visning kan man se hela magen och det är liksom magrutor ovanpå gravidmagen ☺️

  När en influencer som inte har modellkropp lägger upp bilder kommenteras det ofta som modigt. Här på BB hittar vi några inlägg bak Nellie som la en bild på sin kropp efter graviditeten. Det var också modigt. Nu är det någon som kommenterar att en annan kvinna är modig för att hon visar upp sin gravida kropp. Det blir fel för då antyder man att det är något konstigt med en gravid kropp. Var går gränsen här? Varför fultolka sådant som uppenbarligen är välmenat?

   Fast det är ju knäppt att man måste vara modig för att visa upp sin kropp i olika skeden i livet eller? Tycker ingen av dem är modig utan de är så det ska vara om vi hade en normal värld utan utseendehets

   Lite skillnad på att skriva att någon är ”modig” bara och att något är ”ser ni vem det är? modigt att visa upp sig sådär. Det hade jag nog inte gjort i hennes ställe”. Tyckte det var ganska giftigt formulerat.

    Jag läste det mer som beröm för att hon vågar för det hade inte sara vågat. Å andra sidan är det inte svårt att förstå varför det blir förvirring om vad hon vill uttrycka med den där meningen.

  Ge inte henne uppmärksamhet ens. Hon är ju liksom inte ens myndig i hjärnkontoret ännu. Kroppen må vara men huvudet……

  Jag vägde 56 kg när jag blev gravid. Födde vecka 39, låg på 89 kg då. 5 dagar efter förlossningen låg jag på 64 kg. Det mesta är vätska mina vänner. Mina läppar stod ut och mitt ansikte ben höfter armar var runda som bollar.

   Så sorgligt att man ens orkar bry sig om vikten när man är gravid.
   Det är naturligt. Enda gången man ska bry sig om vikten är när man är överviktig utan orsak då det kan påverka hälsan negativt.

    Du har rätt. Men hjärnan kan verkligen leva sitt eget liv under graviditet. Jag har aldrig lidit av ätstörningar, men blev oplanerat gravid och har nog aldrig fokuserat så mycket på min vikt som just nu. Är i vecka 32 och vägde 55 kilo innan graviditet, väger mig VARJE dag och försöker träna samt hålla maten nere till den nivån som rekommenderas men inte mer, helt stört och vet verkligen inte vad som hänt sedan jag plötsligt blivit så besatt av vikt 🥲

  Det modiga är att hon trots sin viktuppgång vågar stå på sig och glänsa. För viktuppgång är inte accepterat i Hollywood/som kändis och hon skiter fullständigt i shit-stormen. Det va väl därför kylie gömde sig, för att slippa allt hat under sin viktuppgång. Något som ofta följer en graviditet helt naturligt.

  Så ja förstår hon som postar. Hon uttryckte sig inte tydligt nog och då väljer folk att feltolka.

  Helt fine för mig. Är aldrig intresserad av såna inlägg. För en del är det väl ett sätt att samla likes, hjärtan osv. Det märkliga är hur folk går igång på det.

  Förr, alltså under 1900-talets tidigare haft, så tyckte man ju faktiskt att gravida kvinnor skulle gömmas. Att man skulle dölja det med kläder men även att man skulle hålla sig hemma när man var gravid för att inte visa upp det för folk. Även om det var en planerad graviditet inom äktenskapet osv. Ganska konstigt tanke idag, eller hur? Du ska man ju snarare ”klä fram magen” (så man inte istället, ve och fasa, tas för TJOCK!)

  Lite kul ändå att svaret på frågan ”Vad fan menar du?” är att man tycker man blir påhoppad utan att folk ens frågar vad man menar. Den frågan hade ju varit ett gyllene tillfälle att förklara för personen hur hon menar, om hon nu anser sig missförstådd.

  Att folk alltid känner ett så starkt behov att kommentera någon annans kropp/utseende.. Och att de anser sig ha rätten…. Sluta bara, fucking punkt.

  Vad menar hon? Har hon aldrig sett en gravid kvinna..

  Kan vi inte bara konstatera att Sara är ganska ätstörd och att hennes ätstörning frodas i en kultur och ett klimat där bantning, träningen och att göra allt för den perfekta kroppen premieras. Jag tror att Sara skulle haft panik och mått jätte dåligt vid viktuppgång pga graviditet (som många ätstörd tyvärr gör) och applicerar det på Adriana. Well well det är hur som helst super problematiskt med hela Saras kontanta vikthets. För hennes jävla sumready eller vad det heter handlar ju varken om ”hälsa” eller ”nyttighet” utan bara att bli smaaaaal.

   Glöm inte alla operationer, fillers, och annat i hennes försök att uppnå ”den perfekta kroppen”. Räcker inte att bara var smal…

  Väljer faktiskt att snälltolka Sara här, jag tror tyvärr inte att hon riktigt lyckats uttrycka vad (jag tror) att hon menar. Kanske syftar hon på att Adriana Lima arbetar som fotomodell och alltid bedöms för sitt utseende och i vanliga fall smala kropp och att det utifrån den hetsen skulle vara alltför jobbigt? Inte att gravid = ful eller att tjock = ful?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.