Läkare stoppar Biancas filler-planer

I den här videon berättar Bianca Ingrosso att personen som brukar göra fillers på henne, sagt stopp för att injuicera mer material under hennes ögon. 
Ingreppet kallas ”Tear trough” och ska reducera ringar under ögonen, något Bianca säger sig haft sedan barnsben.

Han ba ’Nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon’, ett – för att jag har jättehög tendens för att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det liksom bara jätte puffigt här. Och två – du har inte så mycket kinder som kan väga upp dina fillers så därför kommer de rinna ner.

Så that’s too bad. Annars älskade jag att lägga fillers under ögonen för det bara piggade upp. // Bianca Ingrosso

Förlåt en förvirrad Bloggbevakare, men hur kan detta vara ett problem för henne?
Hon har ju sin ”OMG och AMAZINGLY bra ögonkräm” som trollar bort allt sådant, så varför ens fundera över fillers?
Så lät det ju senast det begav sig, men kanske har hon glömt bort detta?
På samma vis som hon ”glömde bort” att ögonkrämsresultatet var resultatet av en annan fillersbehandling hon gjort, snarare än från en krämig produkt på tub?
Jag undrar om någon form av stödanteckningar i telefon kan vara något för henne, så hon slipper glömma bort saker hon sagt eller gjort tidigare?
Jag menar, hon blir ju så arg när man påpekar det, och det är ju bara onödigt slöseri med tid och energi.
Bättre att lägga den på annat, som att skriva stödanteckningar. 😉

Alternativet är att ”tjoffa” in fillers i kinderna också för att förhindra att ögonfillersarna rinner ner.
Frågan är ju om hon i så fall måste injicera någonting för att förhindra att kindfillersarna i sin tur rinner iväg?
Finns det ”stopp-fillers”?

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läskigt att spruta in material i ansiktet!
  Sen gammalt gäller att aldrig pilla på sår i ansiktet eftersom det kan ge infektioner och ansiktet är nära hjärnan.

   Helt rätt

  Tycker synd om henne som verkar ha en skev uppfattning om sin kropp/utseende då hon ständigt försöker ändra på den/det.

   Jag fattar inte vad hon håller på med. Hon har ju tidigare sagt att hon gör fillers och ingrepp för att hon är en sån publik person, är med på tv och syns hela tiden, samt all stress det medför för henne… varför inte göra något annat med sin tid då, något mer givande än att nagelfaras i tv? Men nej nu ska hon starta sin egen talkshow där hon är mittpunkt och folk ska titta på för att få se mer av henne?
   Ska bli spännande att se hur hennes utseende förändras i takt med produktionen ..

   Läste just en artikel om frivilligorganisationer i Sierra Leone där de inte har råd med diesel för att kunna driva sina syrgasmaskiner på ett barnsjukhus så barn har dött som en direkt följd till det.
   Där, hade ju Biancas tid, pengar och engagemang verkligen gjort en skillnad.
   Fatta om hon kunnat sponsra sjukhuset med en solcellsanläggning för att garantera framtida strömtillgång och hur många barns liv hon direkt räddat med en sån aktion?!
   Men nej, hon vill hellre prata om ringar under ögonen och glow.
   Inte undra på att hon känner sig tom och deppig när hennes liv bara handlar om och bygger på yta.
   (Ja jag har skänkt en summa till ovan nämnda, men jag är ju fan fattig i jämförelse så mitt bidrag kan ju bara leda till medicinsk hjälp under begränsad tid, inte till att uppgradera sjukhuset för alla behövande)

    Vd har du själv gjort för situationen i sierra leone?

    Är det inte lite väl mycket begärt att Bianca ska blanda dig i sådant?

     Varför är det för mycket begärt? Tycker att vi begär alldeles för lite av våra medmänniskor.

      Vad menar du med begära och hur tänkte du tillämpa det?

     Hur menar du egentligen. Att folk har det svårt är något som Bianca inte ska behöva bry sig om?

     Det skrev jag ju längst ned i kommentaren?

     Varför är det så jobbigt för vissa när någon ifrågasätter miljonärer?

   Hon skaffade också botox för hon såg sig själv på tv för mycket och hon såg rynkor.

    Hennes botox syntes rejält i tv-rutan i fredags, hennes panna var alldeles blank med en vit typ fyrkant på som man ofta ser på dem som har botox i pannan, som liksom lyser nästan. Hennes näsa var alldeles glowig också men det kanske bara var smink. Hon kändes ganska osäker i intervjun och klantade sig lite. Hon har ju för övrigt gjort mer än bara botox, fillers och bröst.. har man ju hört.

     Brösten SER man att hon har gjort. Vad var det för intervju? Vill kolla

      Efter fem på 4:an

     Tittade på yt klippet här och man ser tydligt att panna och näsa är onaturligt glansig. Det är riktigt läskigt vad hon gör mot dig själv och kan inte låta bli att undra hur hon ser ut om 10 år när det naturliga åldrandet tagit fart.

     Det som ser ut som flottigt i ansiktet är det alla kallar glow….hahahahaha japp, det är precis så man ser ut om man använder dom grejerna. Snyggt?? Nope, nej, definitivt icke.

      Haha, precis så ser det ut

  Oj vad du sätter tonen med det där inlägget. Så förminskade att kommentera hur hon reagerar, är du så perfekt att du aldrig glömmer vad du skriver eller gör? Skulle inte tro det.

   Fast när Bianca försöker sälja något som uppenbarligen inte funkar, krämer och så. Då tycker man att lite innanför pannbenet skulle vara bra att ha.

    Men då är det företaget som ska kritiseras inte vad för personliga behandlingar Bianca gör.

     Bianca Ingrosso AB är ett företag.

      Det är Caia som säljer produkterna.

       Försöker du spela dum nu? Bianca är företagets reklampelare och vore inte mycket värt utan Bianca.

       Bianca fakturerar väl för alla samarbeten hon gör?

       Det är ju tack vare Bianca som produkterna och Caia är så populära.

   Ser inget fel på hennes ton i inlägget? Biancas inlägg är sorgligt och skrattretande på samma gång. Hon ifrågasätter hennes sjuka beteende på ett sarkastiskt sätt.

   Dock klarar inte Bianca av detta inlägg. Hon ser nog detta som ”hat” som precis allt annat som lite kritiserar henne.

    Var har Bianca gjort ett inlägg? Det enda som länkas är en YT-video.

     Ja, video. Ber om ursäkt!
     Hon har gått ut med det och det är det viktigaste.

   Fast det handlar ju inte om att Bianca glömt utan att hon är manipulativ och vill sälja. Hon har lagt fillers i kinderna också men det vill hon inte stå för, bara att hon gjort i läppar och under ögon, trots att man ser tydligt hur hon lagt fillers i kinder och fått högre kindben och ett fylligare ansikte, det var liksom plattare innan. Dessutom erkänner hon ju nu att hon lagt i lobialvecken alltså från näsa ner till mun. Detta är så klart ett försök till att få folk att tro att hon inte har fillers under ögonen längre utan att det är Caias ögonkräm som får mörka ringar att försvinna, hon har ju marknadsfört även den nya med att den tar bort mörka ringar. Så detta uttalande är definitivt ett försök till att sälja mer ögonkrämer, manipulaiv strategi. Hennes byst har ökat i omfång också, betydligt.

    Behöver inte vara fillers i kinderna. Botoxar man käken så käklinjrn blir smalare ser kinderna större och puffigare ut.

     Nej du får inte fylligare kinder av botox men det kan göra ett ansikte smalare typ. Bianca har både botox och fillers, det är synligt och det får hon göra om hon vill, det är upp till henne. Men ljuga sig blå för att sälja produkter och tjäna pengar är ganska fult och lågt däremot.

      Nej, det skrev jag inte. Botoxar du käkarna så slappnar de av och kinderna framträder mer. Källa: sjuksköterska som gör injektioner. Varsågod att googla på botox i käken.

   Håller fullständigt med. Va det inte nåt inlägg sedan där det absolut inte skulle diskuteras utseende och så vidare?

   Förstår varför Bianca tröttnar, hade jag med gjort.

    Menar du på att du inte förstår diskussionen som inte har ett dugg att göra med utseende?

    Fast inlägget handlar ju inte om utseende utan om att Bianca ljuger för att sälja produkter, och att hon låtsas glömma saker, hur hon så lägligt ”glömmer bort” vissa saker. Nej alltså. Inlägget handlar om hur Bianca ljuger och manipulerar sina följare för att tjäna pengar.

     Ja det ”glöms” flitigt i den familjen när det gäller samarbeten…En vecka ”är det något som är magiskt och det allra bästa” veckan därpå, något annat. Helt obegripligt hur företag väljer samarbeten, el för den delen att en del människor går på skiten. Vill minnas att PW sa att hon inte ens gillade Cava och att om det skall vara bubbel så dricker hon enbart Champagne, sen kom hennes egen Cava….

   Håller med!

   Verkligen förminskade ton mot snygga och framgångsrika kvinnor här. Däremot är det en jäkla schysst ton mot överviktiga, vänsterfolk och miljömuppar

    Och vem är du, en bakåtsträvande kvinna vars roll i livet är att vara ögongodis för mannen?

    Tycker Bianca förminskar andra personer ständigt och inte minst förminskar hon ju sina älskade följare. I övrigt ligger det något i det du säger men inlägget handlar ju om Biancas lögner och hur hon ”glömmer” när det ska fylla hennes syften liksom.

   Skärp dig nu lite. Bianca marknadsför sina Caia produkter som mirakelkurer med sitt eget ansikte som bevis. Varje ifrågasättande att det skulle vara fillers bemöter hon som att det är hat och trakasserier från andra.
   Nu konstaterar hon att hennes läkare vägrar henne mer fillers för att ta bort mörka ringar som när det passar hennes syften används för att marknadsföra serum från Caia.
   Bianca inte bara förminskar sig själv hon visar dessutom upp en oärlig sida av sig själv. I Biancas värld är det uppenbart att ändamålen helgar medlen.

   Lite sent nu men jag håller helt med. Jag tycker Camilla ska snegla mot hur tramsfrans skriver om hon vill ha ”glimten i ögat” eller vara ironisk eftersom det oftast snarare blir insinuant eller elakt. Det går vara rolig och ironisk men ofta trillar det över på fel sida.

   Resonerar du likadant kring andra multimiljonföretag? Eller bara när det kommer till din idol?

    Har du något mognare svar än att Bianca är min idol?
    Jag resonerar likadant när det kommer till hur man diskuterar kvinnors utseende. Självklart ska och kan man kritisera användandet av fillers och botox. Men detta inlägg var ett bra exempel att använda, det går skriva ironiskt utan att vara insinuant. Men det är din blogg och du skriver precis som du vill såklart. Jag anser bara att det finns andra sätt göra det på 🙂

     Mitt svar var till ”anonym” kl 12:12 men det hamnade längst ner i tråden och la sig under ditt inlägg. 🫣

      Haha jaha, jag förstod inte riktigt varför Bianca va min idol 😂

       Jag fattar det, världens sämsta svar! Det hade nästan varit bättre med ”MENDURÅÅÅÅ!?”
       😂

  Om hon slutar med fillers under ögonen kommer hon att börja se ut som gamla Bianca igen. Vilket är bra!

   Det ligger ju redan där nu, hon ska bara inte fylla på mer.

    Fillers går ut efter ett tag om man inte fyller på

  Det är väl inte konstigt alls att någon som Bianca som är van att göra de här behandlingarna tycker att det suger att inte kunna göra det? Tänker att man måste sätta sig in i hennes utgångsläge när man analyserar hennes reaktion på det. Jag som inte gör fillers tycker det är löjligt, men jag kan förstå om hon tycker att det suger.

   Varför tycker hon att det suger? Vad exakt är problemet? Hennes magiska ögonkräm ska väl funka utmärkt nu när hon inte får göra injektioner!

    Exakt så. Det är ju bara bullshit som så mycket annat Bianca klämmer ur sig. Det är strategi. Hon ljuger om det behövs för att sälja, likaså hennes mamma. Tragiskt att vissa köper allt Bianca och Pernilla säger (och säljer) med hull och hår. Folk är naiva.

    Bianca har väl glömt att hon går på salong och gör ansiktsbehandlingar med laser också för det måste väl vara hennes hudvårdsprodukter och i synnerhet nya serumen och oljan hon så länge drömt om som hjälper hennes hud att bli fin. Hon glömmer väl också att hon/de filmar och fotar med filter när sminket från caia visas upp . Mycket är bs och fejk.

     Tror orsaken varför många köper allt med hull och hår är för att de är så ”sköna med sin chill och spralliga/töntiga personlighet”.. Dom kan inte RÅÅÅ för att dom säger lite tokiga saker…
     Folk kan inte blir sura på dom för att man inte kan ta dom på allvar!

     Väldigt strategiskt! Men kollar man på dom utan att följa dom så ser man ganska snabbt igenom denna fasad.

     Word!

      Word till ”Jasmines” kommentar alltså!👍

    För att hon är van vid att göra det och tror att hon behöver det. Därför är det lätt att förstå att det suger för henne. Oavsett hur bra hennes kräm är. Inte testat den. Har du?

     Det är ju bara ännu soligare i så fall..

  Försvinner all fillers tillslut om man slutar?
  Tex i kinder, under ögonen, näsan osv. Är allt material borta sen eller när det flyter bara ut så det ser ut som att det måste fyllas på men finns egentligen där?

   Tror att kroppen ”äter upp” (inte rätt term men du fattar) materialet, men att det ibland går extremt långsamt och att viss filler bara ”fastnar” och inte försvinner

    Tack för förklaringen 🙂

    Allt material försvinner inte, men mycket. När det gäller läpparna är det nästan omöjligt att få tillbaka sin ursprungliga form eftersom fillersmaterialet töjt ut huden. Fillers kan även migrera och lägga sig på andra platser i ansiktet, vilket är särskilt illa när man gör under ögonen som Bianca – då sätter sig materialet som klumpar under ögonen istället. Nån gång kommer hon nog få en dålig effekt, det är väntat.

   Verkar inte som så riktigt, snarare att det ”erroderar” från ursprungsplatsen (pga blod och sånt antar jag) och sprider vidare sig i ex. ansiktet. Som jag förstått det kan folk som varit frikostiga med fillers på ”moon faces”, det vill säga att den stora mängden filler man sprutat in liksom expanderar hela ansiktet. Så man upplevs som svullen, eftersom hyaluronsyran som man vanligen sprutar in drar till sig vatten = vätskefylld, och då hyaluronsyran migrerat sker svullnaden i hela ansiktet och inte ex. enbart under ögonen. Kan vara det som skett med Bianca.

   Här är två videos som är intressanta om någon är intresserad av:
   https://www.youtube.com/watch?v=8kg16UM3YnE
   https://www.youtube.com/watch?v=VV-VbyNhzUM

   Effekten tynar bort och i värsta fall så kan huden se värre ut efteråt om man slutar fylla på, eftersom det blir som ett hålrum efter det som funnits där. Jämför person som tappar mycket i vikt och ser ihålig/trött ut i ansiktet pga minskat fett. (Inte mitt påhitt utan info från plastikkirurg.)

    Precis, huden töjs ju ut om man gör det hela tiden och ju äldre vi blir, ju mindre drar den ihop sig, iofs olika för alla, men huden i ansiktet är ju väldigt mycket tunnare och känsligare för påverkan än övriga kroppens hud. Kan bli ”skinnpåsar” om man har benägenhet för oelastisk hud och då måste man liksom fortsätta fylla på.

  Varför svullnar hon upp och lägger på sig vätska i ansiktet?
  När jag kollade på hennes youtube förr sa hon ofta ”är så svullen i ansiktet idag”, ”ber om ursäkt för jag är blek och svullen” osv. Aldrig något jag tänkte på dock.

  Är jag också svullen i ansiktet ibland utan att jag tänkt på det liksom? 😅 förstår att ni ej kan svara på det, men är alla svullna och samlar på sig vätska ibland?

   Fillers kan väl lägga sig i klumpar och därmed täppa till flödet och göra att det blir svullet istället.

    Salia Amalia!Önskar jag kunde va på plats om 200 år när dom börjar gräva upp oss!Silikon botox syror !🤣🤣🤣🤣

   För att vissa samlar på sig mkt vätska på olika ställen tex när man sover.

   Jag blir också jättelätt svullen i ansiktet, framförallt på morgonen. Om du inte har märkt av det blir du nog inte svullen. Själv blir både ögon och näsa svällda, men det brukar lägga sig under dagen. Kenza brukar ju klaga på att hon blir så svullen om läpparna på morgonen, men hon har ju uppenbarligen vunnit genlotteriet, det är sedan gammalt.

   Jag vaknade ofta med svullet ansikte under de värsta perioderna i min bulimi, eftersom salt/vätskebalansen i kroppen helt sattes ur spel. Säger inte att det behöver vara så i biancas fall, men kände bara igen det från egen erfarenhet.

   Bulimi. Kräkningar syns tydligt i ansiktet. Har själv fallit tillbaka i bulimin flertal gånger, och min mamma ser det direkt.

   Hon har ju bulimi så kanske har med det att göra. När jag hade bulimi blev jag väldigt svullen i ansiktet efter kräkningar

  Kommer ihåg hur fruktansvärt jobbigt det var att vara så utseendefixerad, jag studerade varenda liten detalj i ansikte/kropp. Är idag 30 år och så himla glad att jag är ”fri” från det där. Vågar inte ens tänka på hur jag hade sett ut om det hade varit lika populärt med fillers/operationer när jag var 18 år.

  Tycker på riktigt att det är sorgligt för det handlar som någon ovan skrev om en väldigt skev uppfattning om sin kropp/utseende.

   Är 30 och har precis börjat studera varenda liten detalj på ansikte och kropp🙈

    Haha! Exakt samma! Är väl på ett sätt mindre brydd om hur jag ser ut idag än för 10-15 år sedan. Men innan 30 fanns ju inte ett enda ålderstecken att störa sig på. Klipp till fyra år senare och det känns som att mitt ansikte rasat totalt. Hoppas naivt att åldrandet ska sakta ner lite snart 😅

     Åldrande saktar väl inte ner så länge man inte dör, vilket ju är ett trist alternativ…. Är man orolig vid 30 lär det inte bli lättare vid 40, 50 osv. 65? Då ser man t.ex. Lisa Marie Presley vars ansikte ser ut som en stel mask och tänker att det är så, så himla sorgligt alltsammans. Ja, inte det naturliga åldrandet utan fixeringen vid ett ansikte som ser ut som om man är 19 år.

      Jag stirrade varje dag på mina rynkor mellan ögonbrynen och tänkte på dem så fort jag såg mig själv i en kamera, för typ ett halvår sen. Nu har jag.glömt bort dem fram tills jag läste den här tråden.

      Om jag inte tänker på dem längre så gör det egentligen inte så mycket att se finns. På det viset tror jag åldrande kan ”bromsa”, alltså att upplevelsen av åldrande är subjektiv och kan ändras utan uppenbar orsak.

      Precis! Visst skulle man vilja ha kvar ”plumpy” skinnet hela livet, men i mitt tycke är det ju absolut inte ett alternativ att fylla ut facet till typ en ballong. (Presley, Madonna mfl) Då föredrar jag personligen lite häng här & där rent. Vad jag inte förstår är, ser de inte själva hur det ser ut när de ser sig själv på foton? Fattar man ju kan bli ansiktsblind när man håller på, men när de kollar på bilder från innan borde de ju se? El kanske det är så, att när det gått så långt går det inte att sluta, för då faller allt ihop som en ballong som tappat luft, pga all uttänjd hud?

   Usch det är där jag är nu, är aldrig nöjd någonsin med mina detaljer

    Tror aldrig man kommer bli nöjd så länge man tittar på sina ”detaljer”. Då tittar man så noga att.man definitivt kommer hitta grejer att vara missnöjd med.

   Haha samma här. Satt med en spegel och kollade hyn i olika ljus. Så skönt att ha blivit frisk från det med lite mognad…..

  Är skrämmande när man kollar gamla bilder från typ lets Dance och början av wahlgrens värld, är inte samma person. Kan förstå att man inte vill vara mörk under ögonen men om bara det hade räckt att sminka över som för de flesta av oss nöjer oss med

   Googlade precis Bianca Lets Dance, trillade nästan av stolen. Det är bara knappt 6 år sedan men j ä v l a r vilken förändring på exakt ALLT! Tänder, haka, läppar, käke, näsa, hud, ögon… Klart det kostar och tar energi att totalt förvandla sig sådär på kort tid och sedan uppehålla det. Förstår inte ens varför hon håller på så mycket, hon blev ju känd med sitt gamla utseende och har haft samma pojkvän sedan dess. Var kommer pressen ifrån att ändra sig?

    Från henne själv, en ätstörning gör att man får skev kroppsuppfattning.

    Det kommer väll pga Caia. Att hon och andra? vill ha ett visst utseende på henne så hon säljer mer smink. Undra hur hon ser ut om 10 år?

    Hon har väl inte gjort något med näsan?

      Hon må ha gjort fillers och botox men näsan ser fortfarande likadan ut. Hon har en fin näsa redan.
      Länken du skickade visar ingen skillnad.

   Bianca har inte bara mörka ringar utan även ”gropar”. Därav fyllde hon ut, för att få det jämnare.

   Förstår inte varför man ska tycka så mkt om vad en person väljer att göra med sin egen kropp.

    För att hon mestadels har unga följare som matas att man måste ändra på sig för att det inte duger hur man är född. Därför måste fillers osv diskuteras

    Nu vet jag att det är känsligt att prata om vikt och så… men dessa gropar kan komma av att man t.ex. är underviktig/undernärd. Samma sak med att vara mörk under ögonen. Bianca är ju öppen med sina ätstörningar…

    För att det valet sällan är så enkelt som att man gör det för sin egen skull och plötsligt en dag vaknar och tänker ”gud vad jag vill spruta in fillers i fejjan idag”. Den extrema utseendehets vi lever i påverkar framför allt kvinnor och sätter spår psykologiskt och ekonomiskt, och är en direkt följd av framför allt ungas dåliga mående.
    Självklart gör alla myndiga personer precis som de själva vill men kan vi sluta låtsas som att det finns en enda person som skaffar sillisar för att de själva vill sitta och stirra på dem hemma i soffan, eller förändrar hela fejset för att de verkligen helt oberoende av andra råkar vilja ha exakt samma fejs som alla andra som förändrat fejset har. Man förändrar sin kropp för att den ska tillfredsställa den manliga blicken, vare sig man kan erkänna det eller inte. Och det begränsar kvinnor på så många sätt.

   Hade jag råd hade jag oxå fixat mer med mig än jag göt nu.

    Tragiskt

    Varför?

     Jag gillar gamla och nötta hus och möbler men gillar inte rynkor och hängig hud på mig själv.

  Om någon här funderar på fillers?

  Kolla in den här lilla filmen först!
  https://amp.svt.se/nyheter/inrikes/sa-kan-oseriosa-aktorer-forstora-ditt-ansikte-med-fillers-och-botox

  Bianca har gjort en Kylie Jenner. Kollar man på gamla bilder kan man knappt se att det är samma person. Ledsamt när unga, snygga tjejer mår så dåligt att de känner att de behöver förändra hela sitt utseende för att känna att de duger.

   Fast det handlar nog mest om att de har så mycket pengar och faktiskt KAN förändra och förbättra, de flesta med mycket pengar gör ju det menar jag. Lovisa t ex har ju också fixat en del. Har man råd så fixar man mycket så är det, behöver inte bero på dåligt självförtroende/låg självkänsla. Det har ju liksom blivit typ en statusgrej också, är du rik ska du va snygg typ, ska synas att du är rik.

    Fast har man bra självkänsla så blir man väl inte påverkad av att någon annan inte tycker att man är tillräckligt snygg. Skulle aldrig ändra mitt utseende på serviser oavsett hur mycket pengar jag har

  OT
  Men skrattar lite åt mammor som hyllar sig själva på mors dag.

   Varför då?
   De kanske har usla män som mest tänker på sig själva.

   Man är väl mamma året om. Varför ha en specifik dag att bli hyllad på?

   Det gör de med all rätt. Vad exakt skrattar du åt?

   Tycker det är fantastiskt med människor som kan peppa och hylla sig själva.

   Cred till alla som inte lägger upp en bild på sin mamma idag i sociala medier. Så tröttsamt, jag bryr mig inte om era mammor jag har en egen 😂

  Tänk den dagen dessa opererade kvinnor får en dotter och alla säger: ”Du är så lik din mamma!” Hur förklarar man då att man har ändrat det utseende som dottern har ärvt för att man inte var nöjd med det?

   Kommer säkert babyfillers i en snar framtid! 🤪

    Eller genetisk design på arvsmassan

  Har ni några tankar om när ni tycker det är ”bäst” tid på året att ha en nyfödd? Sommar/vinter?
  Personligen tänker jag att det vore bäst typ sen höst/vinter/tidig vår, för att hinna komma förbi de första tre tuffaste månaderna till sommaren. Eller är det snarare lättare att hantera de tre första månaderna under sommarmånaderna? Haha, djupa tankar här..
  (Obs! Vet att det aldrig går att ”planera” en graviditet)

   Jag har en född på hösten och en född i januari, tyckte det var jättebra i och med att jag är värmekänslig och hade varit jobbigt ha smällvarm sommar med nyfödd bebis.

    Som januaribarn tyckte jag att det var lite jobbigt att vara äldst jämt. Äldre än alla andra i klassen, hamnade i puberteten först, var längre än alla andra, hade tråkigt på lektionerna för att alla andra var ”efter” osv.
    Det är kanske inte så för alla januaribarn, men så var det för mig.

     Barn födda tidigt på året klarar sig ju överlag bättre i livet, blir bättre i skolan och i sporter osv eftersom har ett försprång jämfört med resten av årskullen, så hade man kunnat välja hade jag velat ha barn i jan-feb för att underlätta barnets framtid så mycket som möjligt.

      Det är faktiskt ganska intressant, jag läser på en av de universitetsutbildningar med allra högst antagningspoäng i Sverige och majoriteten av alla i klassen är födda jan-mars. Undra om det bara är en slump eller om det är något strukturellt

   Beror på vad du får för ”typ av barn” och hur du själv är. Har man svårt att ta sig i kragen och ta sig ut med barnvagnen (om barnet gillar att ligga där) är varken snöstorm, slask eller 30’ sol så himla peppande. Bor du i lägenhet är det inte kul att ha små barn på sommaren tycker jag, blir ett projekt att ta sig ut med alla grejer mot om man har egen trädgård. Jobbigt med små barn när det är jättevarmt också om man inte enbart kan hålla sig i skugga. Jobbigt att få små barn mitt i vintern och bylsa på så mycket kläder när man ska gå mellan hus och bilen till BVC (om man inte kan gå dit). Sen tyckte jag inte att de tre första månaderna var värre än resten men som sagt allt det jag skriver är ju beroende på hur man själv är och vad barnet gillar och accepterar.

   Helt klart april eller maj.Du slipper värsta RS-perioden och slipper de tjockaste kläderna på bebisen. Får du barn på sommaren kan du inte bada på minst 6 veckor och så är det bemanningskris på förlossningen vartenda sommar. Får du i april maj får du/ni två lediga somrar med barnet och sen kan börja på föris i augusti.

   Våren! Så att man kan vara ute på sommaren och promenera etc. På vintern är det hemskt att ha en nyfödd, alla kläder som ska på innan man kan lämna hemmet, snö och slask och modd och regn med barnvagnen… vidrigt!

   Fick barn på sommaren och jag tyckte de va jätte jobbigt med tanke på värmen så blev vi väldigt mycket inne första tiden,

   Men som du skriver, de är inte jätte lätt och planera 😅

   Har två barn födda i augusti och tycker det funkar bra! Bebisen hinner bli lite större innan den kallaste vintern och högre risk för rs-virus. Första månaderna häckar iaf jag mest inomhus och då har det varit skönt med höst- och vintermörker. När bebisen börjar krypa/gå är det vår/sommar/tidig höst och och man kan vara ute mycket tillsammans 🥰

   Om jag kunde välja skulle jag nog välja typ mars. Ljuset har börjat komma tillbaka. Man håller sig ändå isolerad fösta perioden men när den är över är det lite trevligare ute och man ”missar” inte hela sommaren även om det första tiden blir kämpig.

   Tillhör dem som tyckte första månaderna var en fullkomlig mardröm, men en fördel just ljusmässigt är ju att man oavsett årstid kan försöka komma ut just de ljusa timmarna så jag (dom kan ha lite ljusstyrt mående annars) mådde ändå bra av det.

   Mina barn är födda i mars och april.
   (Planerade till att födas på våren)
   Mina argument för mars och april
   Jag var inte höggravid på sommaren
   Barnen hann växa till sig lite till sommaren
   Mindre risk för RS
   Härligt att kunna vara utomhus och få dagsljus
   Mindre risk att frysa om tuttarna om man måste amma utomhus

   Dom tre första månaderna kan ju vara mkt bättre än följande sex.. Man vet inte 🙂

  Någon som vet vad Bianca gjort för behandling av sin haka?

  Kolla bilder/filmer på Bianca från ungefär 2018 och bakåt så kan man se att hon hade liknande haka vad Benjamin har. Större, rundare och mer av ett underbett.

   Troligen botox i käklinjen för att få den mer avslappnad, samt fillers för att fylla ut ansiktet så hakan ser mindre ut. Hon har ju även fixat läpparna så överbettet inte syns lika mycket.

    Snarare ett resultat av viktnedgång, tror jag.

     Underbett försvinner inte med viktnedgång

      Nä det försvinner med tandställning. Hon hade ju det också .

  Det verkar väldigt betungande att veta att ens karriär till stor del hänger på ens utseende.

  Gick in på Google och skrev Bianca då och nu. Vilken skillnad! Hon är sig rejält olik. Dessutom ljusar hon upp sin ögonfärg på bilder när hon egentligen har mörkbruna ögon.

   Nej hon har inte mörkbruna ögon.

    Om man tittar på den här bilden är hennes ögon mycket mörkt bruna/svarta.

    https://www.pinterest.dk/pin/611856299372402666/

     Min vän har gröna ögon. När det är mörkare och på ”mörkare” bilder, kan ögonen se en aning mörka ut. Beror på ljuset.
     Hon har ju verkligen inte svarta/mörkbruna ögon…

   Klart att hon har mörkbruna ögon egentligen. Sett Walgrens värld tidiga säsonger och gamla bilder? Hennes riktiga ögonfärg är som brödernas

    Nej, aldrig sett Wahlgrens värld men gamla bilder ja. Hon har inte mörkbruna ögon och vad syskonen har tänker jag ej kolla upp. Inte direkt så att man har samma ögonfärg som sina syskon ändå.

     Öh? Det kan man mycket väl ha. I din kommentar låter det som att det är omöjligt att ha samma ögonfärg.

  Det känns befriande att en läkare säjer nej till Bianca, borde sagts för länge sedan, Biancas behandlingar har aldrig behövts. Dåligt av läkare att inte säja nej till henne. Bianca är faktiskt ovanligt vacker som hon är. Fillers och botox gör henne inte vackrare. Tycker att tonen i bloggbevaknings-Camillas inlägg är otrevligt, hon kan framföra vad hon vill utan att vara otrevlig.

  Tja, som om det inte vore tillräckligt med all den microplasten som vi tydligen får i oss🥺

  ” du har inte så mycket kinder som kan väga upp dina fillers så därför kommer de rinna ner”
  Vad i hela världen menar hon här? Är det svenskan som hon inte riktigt behärskar? Förstår hon inte vad ”väga upp” betyder, eller är det något annat hon försöker förklara?

   För lite underhudsfett i kinderna och därför kommer hennes fillers att ”vandra” ner mot kinderna? Kanske inte har med fettet att göra iof, killgissar nu 🙈 men nåt sånt kanske

  Så synd, tyckte verkligen hon var jättesöt innan allt och nu ser hon bara fixad ut… Men ja, vet att det handlar om vad hon tycker… Men måste vara svårare idag att se det fina när alla ingrepp dominerar. Tror dock det kommer lägga sig snart och bli ”ute”. Precis som med silikonhetsen för 20 år sen.

  Sorgligt bara hur många hennes unga fans säker tar efter detta.

  Hon kommer aldrig bli nöjd! Så sorligt.

  Hur orkar du vara så avundsjuk på Bianca? Denna avundsjuka måste ta sån otroligt onödig energi från dig. Varför inte göra något annat och vettigt med livet?

   Maja, lägg ner. Det är INGEN som är avundsjuk på Bianca! Försök att ta in det även om jag förstår att det är svårt. Det är Bianca själv som lagt ut en video där hon erkänner botox, fillers etc …ska vi inte få kommentera det?
   Tycker du att det etiskt ok att pracka på sina unga följare ansiktskrämer och skönhetsprodukter som sägs ta bort en det ena och än det andra när det i själva verket är fillers och botox som används?
   Jag tycker inte det…
   För övrigt gillar jag Bianca så det har inget med hennes personlighet att göra.

   Hur orkar du själv lägga energi på att misstolka vad folk faktiskt skriver?

  Tycker det är lite synd om folket som köper hennes magiska husvårdsprodukter för en jävla peng när det finns fantastiska märken därute för bra priser som funkar.

  Bianca är sjukt snygg, både nu och då.
  Hon har alltid varit vacker och det har spelat in i hennes framgång, och vem som helst som hade varit i hennes situation hade mest troligt också fixat sig.
  Tycker det är så hemskt att vi kvinnor alltid är ”damned if we do, damned if we don’t”.
  Kan vi inte bara sluta kommentera på varandras utseende

   Fast snälla varför tror folk att alla skulle operera sig och förändra våra ansikten om vi blev kändisar med mycket pengar?

    Precis! Jag tycker att det är hemskt att unga, vackra, tjejer förstör sina utseenden på det sätt som är vanligt nu. Om de tycker att de behöver i den åldern, hur ska de då inte tycka när de är i 40-årsåldern? Var går gränsen kan man undra?

    Du förstår ju uppenbarligen inte vad kändisskap och att vara i det publika ögat innebär.
    Alla som kritiserar B för sina ingrepp utgår från sig själva och sina liv. Och ja det är enkelt att sitta hemma på soffan i falköping och säga att ”jag skulle aldrig operera mig om jag blev känd” för du lever i en isolerad bubbla där det inte ingår i normen att ”fixa sig”. Precis som att B lever i en kändisbubbla där det är norm att fixa sig.
    Hade hon varit en vanlis då kanske hon inte hade känt samma behov av att operera sig men nu är det en ”naturig” del av hennes värld.

   Nu kommenterade du ju just själv B’s utseende…Sen kryllar det av vackra tjejer i detta land (och andra länder) som inte blir framgångsrika (hur man nu mäter framgång? Nån kanske tycker att ta en juridikexamen och jobba mkt probono är framgång, en annan tycker kanske att hen lyckades snärja den där überrika partnern är framgång..) i den bemärkelsen att man tycker att tjäna mkt pengar är framgång och som jag utgår från att du menar i B’s fall, så är mkt av hennes sk framgång pga född i en familj där det finns kontakter, hon kom ju tex på tapeten iom Wahlgrens värld och det ena gav det andra. Sen hade hon kanske lyckats starta ett sminkmärke ändå, det lär vi aldrig få veta, men det hade inte fått så mycket publicitet om det inte vore för att hon var med i detta program med sin kända familj, den saken är det inga tveksamheter kring.

  Har gjort tear trough. Bäst jag gjort, alltid mått dåligt över mina ringar under ögonen. Samt kommentarer från omgivningen att man alltid ser trött ut fast man egentligen är utvilad har ju inte gjort saken bättre. Nu efter att jag gjort tear trough så har inge nämnt mitt ”trötta utseende” den enda som ser skillnad egentligen är jag själv, vilket är skönt. För när jag kollar mig i spegeln så ser jag den personen som jag alltid känt mig som. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.