Josephine Qvist om alla rykten

Nu har Josephine Qvist tagit bladet från munnen och väljer att bland annat bemöta de rykten som cirkulerat sedan hon offentliggjorde att det var slut mellan henne och hennes hockeyspelande pojkvän.
Hon tar upp tjejen som skrev till henne att pojkvännen varit otrogen, och varför hon svarade på hennes meddelanden. Hur hon mer ville veta vad hon hade att säga, än att hon trodde på det som tjejen skrev.
Hon kallar dessa ryktesspridare för ”pure evil”och sorgliga människor, som hon tror att det är försent för. Försent att förändras och finna lycka och hon hoppas att karma en vacker dag kommer ta dem.
Ungefär så här lät hennes text. Jag har bara styrt upp den med ett och annat skiljetecken och någon enstaka omformulering.
Annars är det Josie Qs text så som hon publicerat den.

Det får vara nog med alla rykten nu. Jag är en människa – inte en maskin, robot eller skvallerblaska. Varken jag eller Nick har varit otrogna. Det är folk som velat såra mig och förstöra mellan oss som hittar på saker och sprider detta vidare.
Det var en tjej som skrev till mig att Nick varit otrogen.

Jag trodde inte på det men ville få information om henne så jag svarade henne. Det var för att få reda på vem som skrev/hittade på allt då hon hade skrivit även innan och påstått samma saker. Då gav jag henne inget för jag trodde inte alls på det, men nu ville jag som sagt ha information för att kunna ta reda på vem det var som skrev, men jag trodde aldrig på henne. Jag vet att han inte varit otrogen.

Så, Nick har inte varit otrogen, jag har inte varit otrogen. Vi älskar varandra och pratar med varandra fortfarande.
Vi har tagit ett break för det är jobbigt med distansen och för vi behöver landa en stund på egna ben för att bli en bättre version av oss själva. I framtiden får vi se om vi hittar tillbaka eller inte. Jag litar på honom och dessa människor förstör inte mellan oss utan det enda ni gör är att sprida rykten som ger mig extrem huvudvärk.

Kan alla sluta sprida lögner och se detta som snaskigt gossip. Detta är mitt liv – sluta!
Jag förstår inte hur dessa människor faktiskt kan njuta av detta. Ni är ”pure evil” och karma kommer ta er en dag. Ni måste ha så otroligt sorgliga liv och måste må så dåligt som måste skada andra för att boosta er själva i 5 minuter för att sen återgå till ert miserabla liv.

Jag vill säga ”grow up” och att jag hoppas att ni en dag kommer må bättre så ni slipper bete er så här, men tyvärr tror jag det är försent för dessa hemska människor att förändras och hitta lycka.
Ni kommer alltid må skit och jag hoppas att ni faktiskt någonsin känner lycka igen. // Josephine Qvist

Om ni helt plötsligt blev offentliga personer, skulle ni då dela med er av ert privatliv?
Vissa kändisar gör det, andra gör det inte alls.
Hur hade ni resonerat?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För sent*. Sorry.

    Jag tror att det är klokt att hålla så mycket kring privatlivet just privat. Men jag vet inte, kanske gör det att man vill vara privat att det blir mer spekulationer istället. Samtidigt har ju ingen annan något med någon annans privatliv att göra.

    Var har hon skrivit detta?

      Vet inte..ingen rök utan eld..så att säga

        Det är väl iof i dagens samhälle väldigt vanligt med extremt mycket rök utan nån som helst eld…Jag skulle troligtvis kunna starta ett rykte om att Zlatan och silvia hade en affär genom några fejkkonton och så 14 inlägg här eller på flashback. Så funkar ju tyvärr människor, de går igång på andras drama, inte sina egna…

    Rick, Nick…vet hon inte vad hennes kille heter?

      Det är ju Camilla som skrivit.

        ”Jag har bara styrt upp den med ett och annat skiljetecken och någon enstaka omformulering.” Så du menar att en enstaka omformulering innebär byte av namn?

          Nej, det menar jag naturligtvis inte. Försök en gång till.

    Hade han varit otrogen hade hon gått ut med, precis som hon blottat ut sina ex och deras otroheter. Hon älskar att vara ett offer och få ”naaaw gumman meddelanden”

    Jag är redan väldigt privat av mig och vill inte att folk vet någonting om mitt privatliv. Mina kollegor vet inte var jag bor, vad jag gör på fritiden, vad jag tycker om olika grejer eller att jag är gift. Jag föredrar att hålla människor på distans.

    Är otroligt okänd.

      Skulle önska att det var samma för mig. Vill också ha låg profil så att säga. Men funkar ju inte helt i praktiken, folk är så förbenat nyfikna. Hur gör du när de frågar, säger du bara ”det svarar jag inte på”..? Kanske ska man testa det:p

        Nja, jag svarar lite svävande typ.

          Haha, okej, ska prova det.

            Abs

          Ha, jag är exakt likadan. Och så spelar jag dum som att jag på riktigt inte förstår frågan och svarar på nåt annat.

            – Var bor du någonsin?
            – Öööh jag förstår inte frågan…
            – Bor du i stan, eller kanske utanför?
            – 42

      Men jösses kan du inte ens berätta vad du gör på fritiden? Vad tror du de ska använda informationen till? Vad pratar du ens om vid fika och lunchrast?

        Det finns ju tack o lov arbetsplatser där man slipper dela fika- och lunchraster med kollegor.

        Varför skulle jag prata på lunchrasten? Fika har vi inte, endast 30 min lunchrast.

          För man är trevlig och social mot sina kollegor? Glad du inte jobbar på min arbetsplats

            Man kan väl vara trevlig och social utan att fråga ut sina kollegor om privata och personliga grejer. Jag avskyr folk som dig på arbetsplatser, ni tror att ni uppfattas som trevliga och sociala men ni anses väl mest vara snokiga och jobbiga 🙂 prova att prata om nåt som inte involverar nån annans privatliv, det går- jag lovar.

              Prova att vara trevlig mot dina kollegor. Det går – jag lovar ?

                Jag tror att det är du som inte fattar att ”trevlig” inte är synonym med ”snokig” och ”gränslös” 🙂 testa vara trevlig med dina kollegor själv 🙂

              Fast personen skrev ju att hon var tyst, det är sjukt otrevligt

                Men snälla har vi inte kommit längre? Alla människor tycker inte om att småprata. Vissa trivs bäst med att vara tysta och bara lyssna. Det är inget fel med det och det behöver inte vara otrevligt. Folk måste sluta gnälla så fort någon inte är utåtriktad och social. Låt folk göra vad som känns bäst för en själv.

            Fast jag är otroligt glad och trevlig och är nära vän med många kollegor både från nuvarande och tidigare arbetsplatser. Men det finns många nyfikna tanter som inte vet någonting om mig för jag inte tycker det är relevant. På samma sätt valde jag helst bort att fika/lunch med de som malde på om sina skittråkiga privatliv. Jag vill och behöver inte veta massa om deras barn, barnbarn, svampplockande mm. Sedan så gillar jag att dejta och ligga med betydligt yngre killar på min fritid samt festa till det rejält och det är ingenting dessa personer behöver ha vetskap om. Kanske kan berätta att jag gillar typ att spela tennis eller om att jag ätit middag på något särskilt ställe. Ibland kanske jag hintar om något spännande bara för att de är så förbaskat nyfikna, sen berättar jag inget mer.

              Fast det är ju som sagt skillnad att småprata och berätta alla detaljer om allt

        Fick mig att fundera , men är ganska social och gillar att prata . Men ingen frågar mig om någonting om mitt liv. Så fort jag frågar hur det är så är det precis som alla bara öppnar sina kranar och öser på om sina liv, sina problem . Varje gång . Så då sitter jag där och lyssnar och sedan är rasten slut . Så nej jag berättar ingenting , för andra är inte intresserade .

      Jag kanske är lite sjuk i huvudet men när jag träffar folk som är sådär ENORMT hemliga så går jag helt in i att ta reda på saker om dom. Boende och eventuella äktenskap är ju lätta att hitta åtminstone. Och de flesta har någon form av spår på nätet, om än inte alla förstås. Jag kollar inte upp alla sådär förstås men om någon är väldigt hemlig så triggas min nyfikenhet något otroligt…

        Obegripligt agerande i min värld. Vad är det du tycker är så intressant? Alltså vad ger det dig att ta reda på att revisor Lisa är gift med Bertil och att deras hus taxeras till XX kronor? Genuin fråga:)

          Jag har inte reflekterat så mycket över det egentligen. Generellt kan man väl säga att jag är intresserad av människor – älskar att läsa bloggar, älskar när folk berättar om sina barn och förlossningar (kan iiiinte relatera när folk säger att andras barn är ointressanta haha)… Då berättar ju folk självmant såklart, men det är verkligen något som triggas av hemlighetsmakeri. Då vill jag veta ÄNNU mer.

          Någon undrade om det beror på att mitt eget liv är trist och det ligger säkert något i det ?

          För det ger mig såklart ingenting mer än lite tillfällig tillfredsställelse att få veta. Haha.

        Hjälp

        men oj vad obehagligt beteende. Är det för att ditt eget liv är trist eller?

          Haha ja, det kanske är det?

            Alltså kan inte alls relatera till den nyfikenheten kring någon annans liv och person kring saker de inte väljer att berätta, men så länge du stannar vid att kolla upp offentliga uppgifter och lämnar det där så är det väl inte så mycket att uppröras över.

            Tror att det för många av personerna som inte delar med sig inte har så mycket att göra med att de inte vill att någon ska veta att de bor på Granstigen 15B tillsammans med Kurt Östberg eller att taggats i några bilder från Sweden Rock 2008 och från Kroatien 2017, utan att det snarare bara är ett ointresse av att öppna upp för någon djupare bekantskap eller vidare diskussion. Alternativ att de gör bedömningen att ett mer övergripande svar är vad som efterfrågas och att ingen har något intresse av att veta något mer.

            Är själv en kombination av dessa, så det var intressant att läsa din kommentar. Dels är jag försiktig med att liksom ”bjuda in” olika människor, för kan uppfattas som utåtriktad och social vid ett första möte men jag har egentligen ingen energi för småprat eller att utveckla relationer så vill inte sätta mig i en situation där någon som uppfattar mig som en bekant/vän, och kanske blir besviken eller uppfattar mig som otrevlig om jag inte vill prata vidare vid andra tillfällen, eller att den tänker att mitt ointresse och avståndstagande beror på just den personen. Jag bara föredrar att äta min lunch ensam liksom, måste typ göra det för att hushålla med min energi så jag överlever veckan.

            Därutöver, om någon frågar vad jag gör på dagarna så svarar jag kort och gott att jag pluggar, har nog inte en enda gång svarat att jag pluggar till jurist utan att ha fått en följdfråga om att specificera. Att komma med en utläggning om var jag pluggar, vilka kurser, eller hur länge jag har kvar skulle aldrig falla mig i, skulle kännas lite muppigt att anta att någon bryr sig så pass att den är intresserad av detaljer. ? Berättar dock absolut om någon frågar, och dessa känslor sitter verkligen bara hos mig och är verkligen inget jag skulle komma på tanken att tänka om andra som berättar om sina liv, tycker om att lyssna på andra och även att engagera mig i vad de berättar, får ibland höra att jag hade varit en väldigt bra psykolog, haha. ?

              Ja det är ju inte som att jag bryter mig in på Granstigen 15 och luktar i folks trosor, det klart jag stannar vid offentliga uppgifter haha! Eller, offentliga uppgifter och sånt som dom skriver på internet ?

              Jag är själv en person som oftast svarar ganska kort för jag tror inte att folk är särskilt intresserade av mig, även om de frågar. Så jag förstår den grejen.

              Jag tror inte jag är så obehaglig i praktiken… Ligger inte och smyger i någons buskar liksom 🙂

                Haha nej alltså min kommentar om offentliga uppgifter var mest riktad till personen som skrev att det var ett obehagligt beteende, med tyngdpunkt på att det inte är så mycket att bli upprörd över. ?

      Oj jag trodde jag var privat av mig men du är snäppet värre. 🙂 Mina kollegor vet inte heller något om mina fritidsintressen, tycker det är privat. Samma med musiksmak, vill inte höra suckar om hur Håkan inte kan sjunga rent.

        Jag brukar säga ”de som sjunger perfekt är ofta dötrista med låtar utan innehåll” när folk klagar

          Sanning 😉

      Rolig kollega ? ”Jaha vem är du då? Var bor du?”
      ”Du ska skita i mitt privatliv!!!”

        1. Jag har aldrig fått frågan ”vem är du då?”.
        2. Jag är inte otrevlig. Bara tyst och privat.
        3. Visste inte att det här var så…upprörande?

          Det är inte upprörande! För att citera thåström ”det är ni som är dem konstiga- det är jag som är normal.” Stå på dig även om somliga har mindre respekt för andras integritet än vad du har.

          Bara tyst ???

      Jag har en sån kollega och det är ärligt talat dötrist! Det enda det går att tala om är jobbet. Jag menar verkligen inte att man måste dela varenda detalj om sitt äktenskap eller vad man har på bankkontot, men efter ett år vet jag inte hur gamla hennes barn är (vet att hon har barn iaf) om hon har en partner eller nåt endaste om sitt liv…Hon är inte blyg och tyst, tvärtom pratar hon mkt på jobbet men alltid bara om just arbetet.

      Jag tycker det kan vara trevligt att småprata en liten stund om helgen på måndag morgon eller berätta något som rör fritiden över fikat/lunchen, men hon är sååå tråkig att prata med eftersom hon inte bjussar på en stavelse extra. Fattar inte vad hon liksom tror jag ska göra med infon? Nu verkar hon vara samma med alla så det är nog inget personligt mot mig. Men jag drar mig verkligen för att sätta mig vid henne på lunchen för då vill jag inte prata jobb utan ”bara umgås” en stund och ha trevligt.

        Och alla vill inte ”ha trevligt” och småsnacka på jobbet ☺️ Hon tycker antagligen det är skönt att du väljer att inte sätta dig bredvid henne på lunchen.

        Håller med, förstår inte varför ens fritidsintressen är så himla privat. Då börjar man ju undra vad det är för intressen man inte vill prata högt om. Det är ju ändå skillnad på att småprata alldagligt vad man gjort i helgen och att berätta varje detalj

        Hehe låter som att hon helst inte vill hamna bredvid dig på lunchen heller.

        Jag delar inte heller med mig om något gällande mitt privatliv. Orkar inte en gång till, vill inte ha någon form av relation till mina kollegor.
        Jag har gjort det på varje arbetsplats tidigare, jag kan verkligen inte fästa mig vid en arbetsplats igen.
        Är helt okej med att man tycker jag är tråkig och otrevlig. Min familj och vänner är de enda jag bryr mig om, resterande får tycka vad dom vill.

      Min första tanke är att det beror ju helt på vilken typ av arbetsplats om detta hade funkat!! tänker att jag ALDRIG hade kunnat vara anonym och inte delat med mig, men vi är också 4 stycken i vår grupp… 🙂

      Snälla rara bara en googling bort ?

      Men staten har ditt dna och din adress. Banken kan strypa ditt konto godtyckligt. Din bil har en inbyggd gps så du kan alltid spåras. Din telefon avlyssnar dina samtal.

      Vad pratar du och dina kollegor om då?! Om det är fikarast tex?! Vet att alla inte är lika känslomässigt engagerad i sin arbetsplats som jag har en tendens att bli.
      Men tycker ju en av fördelarna med ett jobb är ju en kamratlig stämning. Sen är jag inte den som berättar allt om mig själv från början heller, utan mer till dem man lär sig är intresserade

    Kan faktiskt inte tänka mig ngt värre än att vara offentlig person. Skulle jag bli det helt plötsligt hade jag gjort allt för att förbli privat i mitt liv och skulle inte dela ngt. Ryser när jag tänker på sk kända som bjuder in skvallertidningar och visar upp sina hem, eller sitter och berättar om sitt liv och vad allt med det innefattar i ngt program som sänds inför hela svenska folket. Fattar att vi alla är olika och för en del är det typ högsta drömmen att bli ”kända”, el iaf uppskattade nationellt, men för mig vore det mardrömmen att inte få vara privat i mitt liv. Tänkte just härom dagen på de som sas.föds in i det hela, som tex. Kronprinsessan och deras barn, och tänkte för mig själv att man så väldigt mkt hoppas att de blir förskonade från all granskning och nyfikenhet, men förstår det troligtvis inte kommer bli så och tycker så oändligt synd om dem.

    Kolla Hudfixaren på tiktok, dömer ut Caias produkter?

      Varför är det ?-roligt?

        Kanske är ? för att den inte är så revolutionerade och magiska och one of a kind som Caia påstår??‍♀️

    Ska hon säga som rackar ner på Elin i varje podd typ. Så dryg och missunnsam person

      Exakt, tycker så synd om Elin, men gillar Elin så mycket så därför fortsätter jag lyssna på podden! Men helt otroligt hur J täcks klanka ner Elin och de Elin dejtar/ligger med! Alltid! ?

        Hon är så jäkla avundsjuk på Elin! Det är så genomskinligt för hon tycker att allt ska handla om HENNE och bara HENNE..

          Och J ska ha det sista ordet på allt, på ett sätt eller annat!

      Ellerhur!! Vidrigt beteende

      Exakt, hon ska inte säga ett skit. Hur hon behandlar sin vän är för mig hundra gånger värre än vad en okänd säger åt en influncer!

      Ska vi börja #freeElin??

    På jobb och med vänner är jag ganska öppen om vad som händer mej. Men inte till obekanta. Fast man har ju berättat en del på ÖS men det gör ju andra med. ?

    Tror att man kanske glömmer bort själva kändis-biten ibland. Sitter man hemma i soffan och slänger upp ett inlägg på insta, så kanske man inte tänker att det är så många som läser/tittar osv. Sen skriver ju folk helt sjuka grejer, eg borde man kunna vara hur privat man vill men det funkar ju inte.

    Usch som dryg människa hon är

      Jag har ingen koll på henne, varför tycker du att hon är dryg?

        Hon beter sig som en översittare. Och är riktigt nedsättande mot Elin i podden.

    Har vi avverkat #swedengate? ?

    Så roligt att vår sjuka historia nu flyter upp till ytan Inför hela världen. Händer detta än idag?

      Tycker inte det är konstigt att familjer gör så, snarare vettigt.

        Haha åh nej, är du en sån som gör så alltså?

        Extremt konstigt för mig att man låter barn sitta kvar på rummet utan mat.

      En svart amerikansk kvinna får reda på att vi brukade kalla chokladbollar n-bollar och nu hatar alla Sverige för att man inte bjuder gäster på middag. ? Finns ju betydligt roligare saker att håna Sverige för om man nu ska göra det.

      Har egentligen inget riktigt att basera detta på iom att jag varken har barn eller är ett barn längre, men TROR att det inte är lika vanligt idag? Känns som en grej dagens föräldrars föräldrar gjorde, så dagens föräldrar som upplevde att vara den som fick sitta kvar på rummet gör inte så i samma utsträckning?

      Vi måste komma ihåg i vilken verklighet som vi befinner oss i. Den här stormen kan höra samman med en påverkanskampanj.. Timingen är ju rätt intressant om man säger så.

      Åh jag är SÅÅÅ TRÖTT på det här med maten. Jaha du fick inget. Okej din mamma bjöd alla. Ingen bryr sig. Passera.

    Om man fläker ut sitt liv när det är på topp får man ta ett frågorna vill bli besvarade sen när man kraschar. Löjligt att värna om sitt privatliv när det är det man säljer.

    Verkar jobbigt att va kändis.

    Hon vill både ha kakan och äta den, men livet funkar inte så.
    Om man väljer att fläka ut hela ens liv på nätet, att skriva om sitt liv och sin vardag som inkomst, ja då får man faktiskt ta att folk även kommer prata om ens liv, oavsett om det är positivt eller negativt prat.
    Vill man inte att folk ska prata om en liv, då får man skaffa sig ett jobb som inte går ut på att fläka ut sitt liv för exakt var enda människa.

    Problemet är väll att hela influenserkonceptet handlar om att dela med sig av sitt privatliv. Som offentligt i form av ex skådespelare eller artist kan man hålla allt privat, för det är egentligen inte relevantmen jag tror att en influenser som inte delar med sig snabbt blir ointressressant. Särskilt de utan annat koncept än typ är snygg, vart med i PH och kränger skönhetsprodukter.

    Men snälla bloggbevakning! Kalla inte dessa människor ”kändisar” som bara gått omkring i string under en hel produktionstid i skitdokusåpor som Paradise H, är det att vara ”kändis” när man gått imkring o bara visat sitt stora arsel??

    Carolina Gynning däremot, hon är en ”kändis” en riktig konstnär o entreprenör!!!!

    Alltså hon blev ju känd eftersom hon har varit med i ex on the beach 4 gånger… det programmet handlar ju liksom om att fläka ut sina relationer och ex. Så det är väl inte så konstigt att folk undrar eftersom det är därför hon är känd ??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.