”Du förstör mitt liv”…

Bildkälla: Sanna Guidetti Instastory

Sanna Guidetti postade dessa två videos (som jag skärmdumpat) på Instastory. 
Jag undrar om Sanna förstör dotterns liv, på samma sätt som funktionärerna förstörde Stockholm maratonlöparnas chans till banrekord? ??

Oh no, too soon?
??

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

    vad? fattar inte

      Löparna i täten för herrarna som en del trodde kunde ha tagit rekord visades först fel väg av funktionär som flaggade de åt fel håll och sedan av polismotorcykel och uppsakttades tappa ca en minut på det hela.

      https://www.dn.se/sport/miss-i-stockholm-marathon-tatklungan-leddes-fel/

        Angående ”Jag undrar om Sanna förstör dotterns liv, på samma sätt som funktionärerna förstörde Stockholm maratonlöparnas chans till banrekord?” alltså. Sannas två bilder fattar jag inte riktigt.

        Den biten fattade iaf jag, men fattade inget om Sanna Guidetti.

          Dottern är 5 år och sa ”du förstör mitt liv”

    Tack för tips?

    Vadfan är det här för inlägg?

    Vad pågår…?
    ???????????????????

      Vafalls??

    Jag brukar inte vara trögtänkt, men nu förstår jag ingenting.

    Vilka videos? Ser bara två stillbilder

    Hur är det möjligt? Funktionärernas enda jobb var väl att se till att de sprang rätt? Oerhört lätt att springa fel där, när bilen tar höger, men de ska svänga vänster, så de borde haft en tydligare spärr där. Det som är synd är att det sedan tar tid att få dem att vända. De springer ju förbi flera funktionärer på vägen, som står helt handfallna.

      Det är inte Stockholm maraton folk inte fattar…

    Jämförde Sanna sin dotter med maratongrejen eller på vilket vis ska det vara ”kul”?

      Jag tror att Sanna har postat två icke-relaterade stories.

      Antar att det är Camilla som gör ännu en av sina väldigt oklara jämförelser och ingen fattar något.

    Är det någon som tittat liiiite för djupt i roséflaskan den här sommardagen?

      Det tror jag faktiskt inte, men händer det något av värde i ankdammen för flunsor? Det här var väl ett helt ok inlägg. Sanna försökte vara tragikomisk kanske i och med trotsig unge.

    Kapten här!

    Sanna Guidetti lägger upp en bild där hon skämtar om att hennes 5-åriga dotter är som en tonåring för att dottern sagt till Sanna att hon ”förstör hennes liv”.

    Camilla tyckte det var lite roligt och passade på att dra en parallell till missen som funktionärerna i sthlm-maratonloppet gjorde när de råkade leda löparna fel, och således gjorde att löparna missade chansen att kunna slå banrekord.

    Kapten checkar ut!

      Trodde det var fem st tonåringar som sagt det till Sanna. Lite oklart var det allt.

      Men Sanna la ut storyn om maraton eller vad?

        Hej igen!

        Sanna la ut en bild på sina storys där hon fotat några som springer maran. Emojin ”??” indikerar någon typ av beundran inför löparna. Som går att se på bilden har hon inte skrivit något mer på den, och därmed inte heller om missen som funktionärerna gjorde. Information om att missen uppstått är istället något som går att läsa om i andra nyhetsmedier.

        Hennes två storys är inte relaterade till varandra mer än att det är upplagda av samma person. Camilla gör istället kopplingen mellan dem och skojar om att dottern upplever att Sanna förstör hennes liv på samma sätt som eventuellt maratonlöparna kanske känner för funktionärerna som förstörde deras möjlighet till banrekord.

        Gissningsvis gjorde Camilla en felbedömning kring hur allmänt känt missen i maran är, vilket verkar förvirra läsare som inte förstår att denna information inte kommer från något innehåll som delats i detta inlägg, utan är info man bör ha med sig från annat håll för att förstå detta inlägg.

          Det som är oklart är väl inte själva händelserna utan kopplingen mellan dem. Det finns väl absolut inga likheter mellan vad en trulig femåring säger till sin mamma och totalt hjärnsläpp hos funktionärer på ett maraton?

            Nej, kopplingen är mellan vad femåringen sa och mellan vad de troligtvis arga maratonlöpararna eventuellt känner gentemot funktionärerna som förstörde för dem. Det är ett skämt, humorn ligger i att löparna troligtvis känner sig arga på funktionärerna och Camilla skojar om att de kanske är lika arga som Sannas dotter verkar vara.

              Ja kanske är de lika arga, eller mindre arga eller mer arga. Problemet är inte att folk inte vet vad som hände under Stockholm maraton utan att kopplingen var oroligt svag.

                Haha otroligt ska det stå. Ska jag dra ett svagt skämt om att det dessutom är o-roligt hehehe.

      Heja Kapten Belle! ?? Tack!

      Camilla kan lägga in Bellas förklaringar i inlägget så alla fattar… ?

    Skulle tippa på att Sanna citerar sin 5-åring i det hon skriver och Camilla sedan gör någon form av koppling till gårdagens maratonlopp…

      ”Kul” ?

    Definitionen av oklart inlägg.

    Jag fattar ingenting av det här inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.