Egoina vill sluta med sociala medier

Jag är inne i en period då jag funderar på om jag vill fortsätta med sociala medier. Om jag vill dela med mig av mitt liv. Samtidigt har jag gjort det så länge att jag knappt vet något annat. Just nu önskar jag att mina kanaler handlade om något annat än mig. Jag får fortsätta fundera. Kanske kommer lusten tillbaka. Kanske behöver jag göra på ett annat sätt. // Egoina

Jag hoppas verkligen att Egoian hittar ett sätt att arbeta med sociala medier som hon trivs med. Hon är en av mina stora favoriter och en av de influencers som känns absolut ”minst köpt”. ???? Min största komplimang btw.

Hon borde anställas på någon av de stora nätverken som ”influencer coach” och ”instruktör” för att drilla nya, up n coming influencers att inte bli fullt lika världsfrånvända som vissa av deras nuvarande kollegor.
Bra idé ju! Visst?

Vem skulle du sakna mest av de flunsor du följer? 

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ingen alls. Skulle vara underbart om alla försvann.

   Varför ens läsa denna bloggen om du ogillar alla så mycket? ?

    Varför hänger du upp dig på vad jag gör? Jag läser sällan alla inlägg här och även om jag gillar en del influencers (Alexandra Nilsson till exempel) så kommer jag inte sakna någon om de slutar med sociala medier. Jag kan gilla en del vänner men inte bry mig vart de tar vägen sedan.

     That eacalated quickly ? obehaglig vän du är!

      Du känner inte mig eller hur? Så behåll dina åsikter för dig själv eller är du en sådan som träffar alla dina 5000 Facebookvänner över en fika varje vecka?

     Hänger inte upp mig, frågar bara. Tyckte det lät lite underligt bara. Om man vill att alla ska försvinna är ju det enklaste sättet att inte följa dem eller läsa här, så slipper man ju dem ?

    Man kan ju också läsa här för att ha lite koll på samtiden och av samma anledning som man läste En Ding Ding Värld (googla om du inte tillhör den generationen). Jag följer noll influencers och tycker det sättet att göra reklam på är osmakligt manipulativt. Detta är ju ingen fan girl klubb.

  Oavsett vilket jobb man har är det väl rätt normalt vilja utvecklas eller kanske testa nåt annat. Hoppas egoina blir nöjd hur det än blir!

  Johanna Leyman.

  Enda jag skulle sakna är just Egoina så hoppas hon kommer fortsätta vara aktiv i sina kanaler/skriva <3

  Jag har aldrig tidigare varit så nyfiken på Egoina som jag är just nu i hennes liv, så vore snopet om hon slutade nu.

  Kan inte komma på någon.

  Jag hade saknat Alexandra Bring om hon skulle sluta!!

   Hon är faktiskt jättehärlig!

  Inte/inga flunsor – MEN jag skulle sakna Bloggbevakning rysligt mycket!!!

   Jag med!

   Hade varit den jag saknat mest också!

   Japp!

   Följer inga influencers, men läser här regelbundet.

  Ja jag vet att jag är basic, men hade faktiskt saknat att följa Bianca. Speciellt på YT.

  Skulle sakna asmongold. Såg hans bevakning av amber och depp.

  Sådär bra idé, vet inte vad hon skulle kunna bidra med till en 13-20 åring som vill bli influenser

   Hon är ju utbildad kommunikatör, så hon har ju mycket erfarenhet förutom bloggandet.

    Jag förstår inte vad hennes utbildning har med ”mycket erfarenhet” att göra?

    Det är såklart en erfarenhet att ha pluggat, men man är ju helt oerfaren om man bara har pluggat. Erfarenhet får man av att göra, inte av att läsa. Eller menade du något annat?

    En genuin fråga, försöker inte vara dryg.

     Hon har arbetat som influenser i många år och är utbildad inom kommunikation och jobbar inom det med. Det om något är väl erfarenhet. Minst tio år dessutom

  Alexandra Bring och Egoina. De enda jag följer av alla flunsor, då de känns som de enda vettiga

  Sandra B och Egoina.

  Skulle sakna Egoina, Sandra Beijer och Bloggbevakning. 🙂 Annars ingen…

  Jag önskar det fanns mer skönhetsbloggare. Det och inredning är mina favoriter. ?

  Bianca!

   Åh vad glad jag skulle vara av att slippa se och höra hela denna familj! ?

  Min absoluta favorit Malin Ruden har tyvärr redan avslutat sin blogg. Men skulle verkligen sakna Trendenser om hon packade ihop.

   Åh Malin, min bästa också! Alltid så fina inlägg

  Skulle sakna Egoina väldigt mycket. En av få som jag följer numera.

  Helen Torsgården!

   Ja! Hennes vloggar förgyller verkligen söndagarna ??

  Sandra Beijer har den enda bloggen jag fortfarande läser (förutom BB hehe), tyvärr har den fått sig en rejäl nedgång iom hennes graviditet (eller kanske snarare i samband med att hon började jobba mer med TV-serien. Synd att hon lägger ner mindre tid på bloggen men förstår om hon vill byta bana.

   Håller med dig, läser den fortfarande varje dag men undrar alltid ”varför?” Bloggen har blivit så tråkig. Men jag lever väl på hoppet…

    Haha samma här. Hoppas att hon plötsligt smäller till oss med en otrolig text, som hon ofta gjorde för 2 år sedan och längre tillbaks…

  3res på instagram. Älskar hennes content och hon är så himla mysig.

  Jag skulle sakna Underbara Clara mest faktiskt.

   +1

  Skulle tyckt det var jättetråkigt om Linn Ahlborg slutade, har följt henne i över 10 år nu så hade känts lustigt på något sätt.

  [Borttagen kommentar]

  åååh skulle sakna flora wistrom, gabriella skog, forni och bloggbevakning. resten kan absolut byta karriär

  Hanapee och bloggbevakning, verkligen ingen mer

  Bara denna blogg ?

  Saknar redan Onekligen och en handfull andra ”småbloggare” som lagt av. Precis som många ovan har jag inte riktigt någon som jag följer längre.

   Saknar också Onekligen!

  Vem är det som skriver Isabella Löwengrips inlägg? De är numer skrivna på ett mer eftertänksamt, analytiskt och ett vuxet sätt och de har inte varit det tidigare! Kan det vara Paul?

   Eller så har hon bara ändrat sitt sätt att skriva. Jag har haft min blogg sedan 2007 och skriver inte på samma sätt nu som jag gjorde då. 🙂

  Andrea Hedenstedt!! Älskar

  Skulle sakna Helen Torsgården, men hon är nog den enda jag skulle sakna

  Jag skulle sakna Blondinbella!

  (Obs! Ironi! ??)

   Kul!

   (Obs! Ironi! ??)

   Vilken unik kommentar!
   (Obs! Ironi! ??)

  Läser inga andra bloggar än denna, men finns flera youtubers jag skulle sakna om de la av. Däremot är det väl bara att sluta om man vill, eller gör man ett sånt inlägg för att få höra att folk vill ha kvar en? Annat jobb lär hon väl få om hon vill.

  Ärligt talat finns det inte en enda influencer jag skulle sakna. Tvärtom. Jag tror världen hade blivit en bättre plats utan dem.

  Helen Torsgården <3

  Skulle sakna Egoina om hon slutade, precis som jag saknar Josefin Knaves blogg!

  Ärligt talat så hade jag inte saknat någon, jag följer ingen särskilt engagerat utan det är mest att de rullar i bakgrunden på tvn.

  En tanke som slår mig när jag läser kommentarerna är att det är väldigt många som verkar tycka att influencers är roten till allt ont och att världen skulle bli en mycket bättre plats utan dem.

  Varför läser man ens den här bloggen om man har den synen på personerna som det skrivs om?
  Tar det inte mer energi än vad det ger att gå in här och läsa?

  Jag skulle sakna Egoina! Sörjer fortfarande att Spiderchick la ner bloggen, saknar verkligen den. Egoina får inte också försvinna!

  Orelaterat, men den nya video-reklamen här är vidrig! Läser man på mobilen tar de över hela sidan och är irriterande. Går knappt att läsa längre tycker jag 🙁

   Testat en ad blocker? Genuint frågat…

  Hade saknat ihjäl mig efter egoina om hon slutat. Hon känns som en kompis.

  Idag skulle jag inte sakna någon förutom denna blogg. Inga influencer direkt men bloggare på den gamla goda tiden: Fredrik Backman och David Sundin. Oj vad jag sörjde när de slutade blogga! Förstår att båda två var tvungna att sluta eftersom fokus kom på nya saker. Men jävlar vad jag har skrattat åt deras texter!

  Läser bara Sandra Beijer, Flora Wiström, Elsa Billgren och Underbaraclaras bloggar numera och den enda av dessa fyra jag på riktigt skulle sakna är Clara.

  Har börjat läsa Elsas blogg mindre frekvent än tidigare för jag gillar inte hur hon blivit som person (av det hon delar med sig av) efter att hon träffade Sofia Wood och bytte ut hela sin stil och personlighet.
  Sandras blogg har blivit skittråkig sedan hon fick barn.

  Egoina och Helen Torsgården är de enda influencers jag följer, de känns så genuina ☺️ Hoppas att bägge kommer fortsätta för evigt ?

  Följer inga ’ flunsor ’ så skulle inte sakna någon. Läser här och får en sammanfattning. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.