Hanna Friberg visar upp gull och mysbild

Förra gången vi fick höra om Hanna Fribergs kärleksliv så gick det inte så bra – om detta nu var den förra gången vill säga.
I det inlägget kan ni läsa om killen som Hanna övervägde att ge en av sina hemnycklar till, ett erbjudande som snabbt drogs tillbaka när hon fick reda på att han varit otrogen mot henne.
Ett kort utdrag ur inlägget:

För några veckor sedan dumpade han plötsligt Hanna på en fest, där de mötts upp för att prata, och hon fick tillbaka sin nyckel.
Anledningen till detta var enligt Hanna att hon fått reda på att han skrivit med en tjej medan hon var i Sydafrika, där han frågat om han kunde få komma över.
Killen påstod att detta inte var sant, men avslutade trots det relationen.
Hmmm…varför då, kan man ju undra….
Jo, för att det kröp fram att detta inte var den enda tjej kan kontaktat och frågat om lite ”sällskap”, toppat med att han var otrogen och låg med en annan tjej, flera veckor innan han dumpade Hanna.

Nu visar alltså Hanna Friberg upp en kille på sitt Instagramkonto och skriver ”Väldigt kär i dig!”, någonting som kommenteras av vännerna och kollegorna med mängder av hjärtan.
Att offentliggöra vem den unge mannen är, är helt upp till Hanna, (och honom då så klart)

Jag tänkte lämna er med en kommentar som jag håller med om barnsligt mycket.Jag vet inte riktigt varför, men det gör jag..

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas ju verkligen att det inte är samma kille

   Det ser ut som samma kille.

    Vet inte vem den förra killen var men denna kille har ju kommenterat på bilden så ni som vet kan väl se om det är samma?

     Givet var hon lägger upp middagar från är det samma.

     Den killen som var otrogen har väl inte kommenterat? Han heter ju Max?

     Killen på bilden har inte alls kommenterat. Det är han som var otrogen.

   De är tyvärr samma kille som var otrogen mot henne innan. Får väl hoppas på att han har ändrats sig men man är ju lite tveksam med tanken på hur hjärtekrossad Hanna blev 🤷🏻‍♀️🤔

  Varför går man tillbaka till en som varit otrogen mot en och inbilla sig att det inte kommer hända igen?!

   Särskilt när han är nio år yngre och uppenbarligen inte mogen alls

   Syns på bilden varför. Där i hans stora fina famn så tar säkert hjärnan lite paus.

    Fina famn?

     Ja alltså, det syns på bilden att hon säkert känner så.

  Blir så konstigt också när hennes kompisar gjorde nån slags video och nu ska de bara ååååååh vad gulligt

   Visar bara hur fake alla är i den världen.

  Hade inte stått ut med att halva Sverige visste hur illa ens partner behandlat en 😭
  Än mindre velat ta hem en pojkvän till föräldrarna som vet att han behandlat mig så illa. Hade verkligen tyckt hela situationen hade känts så konstigt! På nåt sätt känns det synd att hon inte ger det mer tid att gå vidare, och få bli kär i någon som aldrig skulle vara otrogen.

  Men nej! Inte gå tillbaka till någon som gjort så…

  På tal om ”kärlek” vad gör antonija på ett nelly event för 02 – 06or (de yngre tiktok kändisarna) ? Varför är hon aldrig bjuden på de ”riktiga” eventen med eliten som finns på Instagram & Youtube?

   ”Eliten” Hahah. Skulle knappast kalla dom eliten 😅

    Alice bianca kenza och övriga 100 som är på deras andra events är just eliten om man jämför med denna nelly fest, där det är tiktokare tidigast födda 2002……

    Stämmer ju? Hon är aldrig bjuden på events från exempelvis Saint Laurent, Cartier, By Malina etc. Förstår dock de som bjuder, hade inte velat ha med henne på ett seriöst event.

     Ja det jag menar, Man har aldrig sett henne på de större eventen, eller kalas bröllop osv. Fast varenda flunsa verkar bjuda in just varenda flunsa även om de är vänner eller ej osv.

  Det är samma kille hon sa det i torsdagens avsnitt av två meter dumheter

  Har ingen koll på den tidigare killen men om det stämmer att det är samma kille vill han ju bara bevisa att han inte aaaalls är sådan douche som alla fick reda på. 100 %. Det kommer högst troligen inte sluta bra – absolut inte så här tätt inpå.

  Men jättekul OM han gjort någon supersnabb inre resa och gått till botten med ett sådant enormt bekräftelsebehov och att det faktiskt funkar mellan dem nu. Jag håller dock med ovanstående, skulle skämmas över att ta tillbaka en sådan partner. (Särskilt efter så kort tid!)

  En gång otrogen alltid otrogen”…. 👀

  Känns som hon pratat på ett sätt som öppnat för att hon skulle ta tillbaka honom ända från breakup:et, så är inte förvånad! Smart eller inte, hoppas bara på det bästa för henne 🙂

  Maxjohnler, same dude

  Det är samma kille Max Johnler

  Det ryktas om att Antonija busade till dt med Alice ex Filip Vong i helgen…

  Att han:
  1. Inte gillar eller kommenterar bilden
  2. Var otrogen flera gånger innan och legat med flera tjejer efter dem gjorde slut
  3. Inte kan svara på varför han han var otrogen (och dessutom blir backad av både Lovisa o Hanna som säger att ”det är klart han inte kan veta det”)
  4. Att han inte vill berätta vilka han haft sex med utan tycker det är bäst att Hanna inte vet (och att hon håller med om det?!)

  Tyder på att detta tyvärr kommer ske igen! Det finns människor som ändrar sig, men i detta fall känns det tyvärr ossnnolikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.