#tortilla challenge

Are you ready for a challenge?
Den har utmaningen går alltså ut på att man:

1. fyller munnen med vätska och handen med ett tortillabröd

2. kör sten, sax, påse

3. den som vinner omgången får smälla till den andre i ansiktet med sitt tortillabröd.

Innan jag fortsätter det här inlägget så vill jag poängtera att det aldrig är okej med våld, oavsett om det sker med en övergiven bit majsbröd från fredagstacon eller med annat tillhygge.
Men….

VILL du ta den här leken till nästa nivå så skulle jag rekommendera den till nästa AW på kontoret. En bibba Gosa och ett paket tortillabröd (valfritt märke. Ej spons) kan liva upp vilken arbetsplats som helst.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ganska oskyldigt ändå. Jämfört med typ kärringtestet, min barndoms challange.

   Vad gick kärringtestet ut på?

    Suddade på armen med ett suddigum och tävlade om vem som kunde stå ut längst med smärtan (som uppstår med tiden, först gör det inte så ont).

   Ja att sudda på handen jävligt snabbt och hårt?

   Har flera (typ 3) olika kompisar som fortfarande har ärr efter det där. ?

    ??‍♀️

   Den, enkronan mot knogarna och spraya Axe på handen för att sen tända eld där man sprayat.

  Förstår inte nöjet i att leka med mat och filma fånerierna.

  Tror jag är för gammal för att förstå nöjet i detta ? (30 plussare).

   Samma här ?

  Ot – men av en slump hamnade jag på Måndagsvibe-podden. Dagens avsnitt. Aldrig hört dessa människor innan, men.. Sättet de pratar om tvätt och städ – haha alltså vilken verklighet kommer dom ifrån? ? ”kan till och med hoppa över att äta ute typ två ggr i veckan för att få hjälp med tvätten, städerskan tvättar sängkläderna men steamar/stryker inte. Det är så värt! Man vill ju ha hotellkänsla!”

  Haha alltså.. Jag har aldrig hört nån diskutera så på det viset ? Inser att de få influencer jag följer ändå lever mer likt mig. Och jag gillar det märker jag. Stängde av podden såklart, men blev helt chockad ?

   Varför chockad? Förstår inte. För att de köper städtjänster? Skönt ju.

    Ja säkert! Blev bara chockad över att det lät så verklighetsfrånvänt. ”Vi har två barn och är två arbetande föräldrar, vi hinner inte”.

    Alla gör som dom vill! Men jag umgås inte med folk som ”hoppas över två restaurangbesök” för att gå hotellkänsla hemma ?

     Forts. Jag följer typ Mimi Höglin, Helen Torsgården. Det blir en väldig kontrast ?

     Håller med. Det är märkligt att alla hann städa och tvätta själva bara för tio år sen.

      Plus att influencers jobbar hemifrån!! Alla vi andra, när vi jobbar hemifrån, hinner slänga in en tvättmaskin eller två. Influencers klagar onödigt mycket. Hur många seriösa entreprenörer klagar så mycket på hur stressade de är?

      Allt jobb är jobb och jobbigt såklart, men att ha ett vanligt jobb, en chef att behöva vara till lags samt kollegor att behöva samarbeta med är helt annorlunda. Kommer bara ihåg för någon månad sedan när Bianca lagt upp storys om att hon försovit sig en måndag morgon till något möte. Det är liksom inte acceptabelt på en vanlig arbetsplats. Alls.

       Nej det är det ju såklart inte, men det händer ändå titt som tätt att någon försover sig till ett möte.

        Bianca gör det dock oftare än så och lägger alltid upp det på story, har märkt det

      Ja, precis. Mamma och pappa jobbade båda två, med 4 barn. Vi hade ingen städhjälp eller tvättservice. Sånt gjorde man själv på helgerna, med hjälp av barnen.

       Ja men hur skönt är det inte att ha helgerna fria till något man tycker är roligare än att städa? Visst jag hade kunnat lägga några timmar varje lördag på att städa, men jag åker hellre på utflykter med mina barn eller träffar vänner.

        Men det är ju skillnad på att inte hinna och att inte vilja

         Alla har 24 timmar per dygn, att säga att man inte hinner är ju att säga att man prioriterar (vill) annat.

         Jag vill inte städa, så jag köper tjänsten. Jag jobbar extremt mycket mer än 40 h per vecka så visst skulle jag kunna säga att jag inte hinner, men sanningen är att jag prioriterar annat.

      Man hinner väl nu med men vissa prioriterar annorlunda. Kan man slippa så gör man väl gärna det.

       Dom här supercurlade tjejerna vet inte hur man gör när man städar.
       Dom kan inte.

      Det är väl för att sanningen är att man inte hinner för att man prioriterar roligare grejer. Och inget fel med ert. Jag hade också kunnat tänka mig att slippa städa och göra något trevligare.

      När mina barn var små (ca 17 år sedan) hade vi också städhjälp. Så värt att kunna lägga tiden på barnen istället för att stressa med att hinna med allt.
      Självklart gick jag och plockade undan på kvällarna när barnen somnade. Men när jag hämtat barnen på förskolan efter jobbet så kunde vi laga mat ihop. Gå på promenad/leka mm. En gång i veckan kom städerskan och gjorde grovjobbet. Tvättade golven, skurade kök och badrum, dammade överallt. Så behövde jag bara underhålla det fram tills nästa gång.
      För mig var det ett life hack.

      Nu är barnen stora och har sedan flera år tillbaka istället fått lära sig att hjälpa till att städa. Men de första småbarnsåren underlättade det mkt

       Det gjorde du rätt i.

     Ja inte så konstigt att inte hinna. Eller hinna och hinna, då prioriterar man ju bort nåt annat. Förstår om man hellre vill ha tid med familjen eller intressen.

     Jag har inga barn, jobbar bara hemma och kan styra min arbetstid. Men jag byter lät ut två restaurangbesök mot att ha städerska. Att ha städerska är underbart. Komma hem till ett rent hem med nybäddad säng mm är det bästa jag vet. Tror de flesta i min omgivning har städhjälp när jag tänker efter.

   Det hon sade var också ”det är ju inte så att städerskan stryker utan hon tvättar och torktumlar, det är ju nytvättat men ändå skrynkligt… Det är liksom inte hotellkänsla och dåå har vi ändå säng och sängkläder från Carpe Diem…. Det är ju en LYXIG säng”

   Så kul hur sådana där C-kändisar alltid ska vara så materiella och hur viktigt det är att berätta hur dyrt alla deras saker/middagar/väskor/lägenheter är!

  Och det här är kul för någon utomstående att kolla på därför att?

  Tänk om dessa ungdomar läste böcker istället för att sprida new levels of stupid…

  Why?

  Tänker ”Yes, klockan är efter 12 och nytt inlägg på Bloggbevakning”. Kommer hit och hittar… det här. En (för mig..) helt okänd tjej, noll substans i innehållet och med 20 kommentarer efter nästan två timmar där hälften handlar om annat. Nej såklart kan inte allt passa alla, men bättre än såhär kan du Camilla!

   Sanna är enbart känd för hon är tillsammans med Carl Déman i JLC

    Fast hon har byggt en egen karriär så.

    Och följdfrågan, vem är han och vad är jlc?

  Men vad är själva utmaningsaspekten? Att inte skratta och spruta vatten? Vad har tortillan med saken att göra?

  Jag fattar inte det roliga?

  mvh frågetecknet

  OT sågspån Tramsfrans att Framgångsakademin har en challange att man ska få orgasm varje dag….? verkligen ett tips för framgång

   Jag tror poängen är att få folk (främst män) att sluta titta på porr för sexuell tillfredsställelse. Det är en rätt stor ”grej” på amerikanska self help-konton just nu, att uppmana killar att sluta titta på porr. Det är sjukt bra tycker jag! Fler killar borde lära sig bli kåta/få orgasm utan att titta på porr.

    Porr har fan förstört flera generationer män. Porrkuk och beroende är sååå vanligt.

  Ogillar verkligen när folk leker med mat, tycker det är respektlöst och korkat.

  Det roligaste jag sett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.