Vad hände med Kenzas hund?
Det är tydligen många som undrat över var Kenzas lilla vovve ”Armani” tagit vägen, och i sin senaste video svarar hon på det. 
Han har helt enkelt fått flytta hem till Aleks pappa då barnen inte förstår att han är gammal och att de måste vara mjuka med honom. Kenza tyckte inte det kändes rättvist att han skulle behöva springa och gömma sig under sängen för att komma undan dem så nu bor han hos Aleks pappa och gör gubbiga saker ihop.

En sak som blev så tydlig för mig när jag tittade på Kenzas video på när hon gör “vardagssaker” är hur lång tid det måste ta att göra alltid, om man gör det så här.
Jag tog några skrämdumpar så häng på…


Kenza går och filmar sig själv.


Sen måste hon ställa ner kameran och gå tillbaka igen för att kunna filma när hon går förbi.


Sen måste hon vända kameran så den kan filma bär hon går iväg.


För att sen bjuda oss på när hon springer tillbaka och hämtar den igen.


Nu är hon inne i mataffären och har ställt ner kameran någonstans så hon kan filma när hon shoppar kylvaror.


Som sedan klipps till närbild av grädde, vilket inte alls är vad hon öppnar dörren till. Zoooooo failz!


Klipp till när hon ställt ner kameran på någon annan platsi butiken för att den ska kunna fånga henne där hon strosar mellan hyllorna.

Avslutningsvis får vi se hur Kenza placerat kameran på ett elskåp eller liknanade för att filma hur jobbigt det är för henne att kånka hem alla saker hon filmat att hon köpt.

Hon behöver helt klart en praktikant som kan filma piruetter runt henne när hon är ute och vardagsbestyrar – det ser vi ju alla, eller hur?

Eller stod praktikanten utanför med hennes ballonger, för de var ju inte med inne i mataffären?

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jobbigt jobb! Jobba smartare.

   Hon skulle lätt kunna jobba smartare genom att exempelvis anställa en assistent. Hon har definitivt råd, grejen jag reagerar på är att hon har all denna tid att jobba på detta sätt 😳 har hon inget annat att göra av all sin tid??

  Tyckte det var lite sött att hon teasade i stories på instagram förra veckan att hon skulle visa hur man bakade tårtorna hon hade på kalaset i sin nästa vlogg! Sen visade det sig vara färdiga tårtbottnar, sylt och vaniljvisp :’) typ så alla som inte orkar baka en tårta från grunden redan gör en tårta (vilket såklart är helt okej)

   Haha.. jag garvade bara. Jag höll på i flera dagar med en studenttårta. Nu testbakade jag fler olika bottnar mm men men ändå? 😂😂
   Vill ni att jag lägger upp mitt recept på hur jag kokar ägg? Sneeeeek preeeeview!?

    Lägg gärna upp hur du steker ägg. Mina blir aldrig bra 😕😉

   Håller med! Konstigt att de inte ens orkar bara en egen tårtbotten liksom 😂

    Inte konstigt, vi köper det mesta hel eller halvfabrikat eftersom tid inte finnes

    Orkar? Köpta är så mycket godare. Hägges iallafall.

    Jag har tid göra egna men köper alltid färdiga. Mycket godare.

     Haha nej 🤣

    Det är ju ingen grej att inte baka egen tårtbotten såklart, det roliga är ’receptet’ som likt Booken är typ 3 olika saker (tårtbotten, jordgubbar och grädde). Sveriges vanligaste och enklaste tårta, eller?

   Dom kan ju inte smutsa ner sitt nya svindyra kök!

  Jobbigt och va influenser.

   Jag vet inte, för jag har aldrig provat. Men det går ju att göra samma jämförelser med andra typer av jobb också. Inte bara med influenceryrket.

   I början av mitt arbetsliv jobbade jag inom vården: Låg timlön, inga raster, fysiskt tungt. Nu har jag ett annat typ av jobb: kontor, styr min arbetsdag själv, barista på kontoret men väljer oftast att jobba hemifrån, tjänar mer än det dubbla, flexar etc. Finns det någon som är villig att betala din lön, så är det väl ett riktigt, värdigt yrke – eller?

    Vad jobbar du med nu om man får fråga?🙈

   Att vara*

  Kan ändå tycka att det där är ganska bra av henne. Hon lägger ju ner mer arbete och tid i sina vloggar och säga vad man vill om ”onödig” tid, men hon gör ju sitt jobb ordentligt då och utnyttjar timmarna väl.

   Osäker på om Kenza är mamma ledig eller ej, men iom att lägga upp på instagram och youtube räknas som ett jobb så spelar det väl ingen roll (då hon gör det.) men det ENDA kenza lägger upp är snygga bilder på sig själv, reklam, när hon ska på lunch eller event.
   Hon verkar aldrig jobba med The Every? Hon verkar aldrig ha möten…? IDK hon verkar verkligen bara vara en tjej som är hemma och är snygg och lägger upp bilder.

   MEn ja, lite jobbigt är det ju att gå fram och tillbaka och hämta kameran…

    Det är inte det enda hon lägger upp…. glöm inte hennes kaffebild varje morgon pga har sovit dåligt PGA HAR BARN och sedan samma bild varje kväll på mellis (kexchoklad, te med mjölk, macka med messmör). Verkligen noll variation på hennes flöde.

     😅😅 fy fan va tragiskt allt har blivit..

     Min vän jobbade på ett ställa K (och många andra flunsor) ofta besökte. Kan meddela att hon äter så extremt pyttesmå portioner. Har svårt att föreställa mig att hon äter alla snacks på kvällarna. Hon berättade t.o.m. en gång att hennes kille blir galen för att hon jämt är hungrig, men samtidigt aldrig äter sig mätt.

      Alltså snälla, vad vill du med den här kommentaren?

       Vad friskt att någon servitis nånstans lagt på minnet hur mycket Kenza ätit upp på sin tallrik och sedan berättat det för sin vän

        Äh snälla, många hade gjort det

       Fast det är väl jätteviktigt att det kommer ut? Speciellt med tanke på hur hon ofta lägger ut att hon äter diverse saker som inte direkt är lågkalori-mat. Hon vill få sig själv att framstå som tjejen som kan äta allt men ändå ha perfekt kropp när så inte är fallet.

      Hon är garanterat typen som låtsas äta massor och att hon är naturligt smal . Hon liksom många andra måste halvt svälta sig för att vara så smal. Det trista är att de låtsas äta massor och inte visar sanningen. Hon är vacker dock.

       Fast det är inte nödvändigtvist att hon ”låtsas” eller svälter sig. Faktiskt är det precis så här många som är ”naturligt” smala är. Det är inte att de har enormt snabb metabolism, nästan ingen har någon extremt snabbare metabolism än de flesta (finns variationern förstås men de är rätt små ändå). Utan det är att de ofta äter mindre än de själva tror. De känner att de äter ofta – och det gör de – och blir hungriga snabbt. Men tenderar vara för att de äter rätt lite varje gång de äter, men det är normalt för dem så de tänkter inte att de är relativt lite. De kanske äter en chokladbit varje kväll, men inte hela chokladkakan.

       Det betyder inte att man svälter sig eller låtsas äta massor, det är faktiskt helt normala matvanor för folk som är relativt smala och håller ungefär samma vikt utan att aktivt försöka göra det.

        Håller med. Så äter nog de flesta naturligt smala som varken tänker på sin vikt eller vad de äter. Jag har länge funderat över vad det beror på att jag alltid kunnat äta vad jag känner för utan att gå upp i vikt. Det är alltså inget medvetet utan något inbyggt som vissa av någon anledning har.

       Men vi måste sluta med det här. Jag äter skitmycket mat, chips och godis mm och har vägt strax över 50 kilo sedan jag var tonåring och jag är 35 nu. Visst, jag promenerar en hel del men That’s it.

     Haha skrattade högt åt denna! 🤣🤣

    Hon är föräldraledig ja. När hon inte har kidsen är det mer ”jobb” med hennes företag osv.

   Hon redigerar inte sina video loggar själv – dvs öppnar inte datorn och för över klippen, går igenom dem, klipper bort, fixar övergångar mellan klippen, letar upp passande musik, lägger till diverse animationer osv osv. Det är det som tar arbete och tid. Filma är det enklaste i hela processen när man ska vlogga. Vet inte om jag kan hålla med om att det är speciellt imponerande?

  Man får väl lära barnen att vara varsamma med hunden?

   Kanske inte så kul för hunden under tiden barnen lär sig.

   De är små barn. Går inte bara att lära.
   Har en åttaåring som ff busar för mycket med katten, och han älskar henne mer än någon av oss andra …

    Tycker verkligen barn bara SKA lära sig att visa hänsyn o vara snäll mot alla djur. Spec om barnet/barnen är i skolåldern 🙄

     Klart att dom SKA lära sig men med så små barn är det inte det lättaste. Antar du inte har barn.

      8 år är inte litet.

      Hej!
      Jag har 3 barn. 6 månader, 3 år och 5 år.
      Min hund är lika gammal som Mani, dvs 15 år. Nästan blind och döv.
      Min hund fick jag när jag var 16 år. Jag är 31 nu. För honom är jag hans allt, och han kommer vara med mig tills den dagen han tar sitt sista andetag.
      Jag har lärt mina barn sedan dag 1 att hunden får vara själv när han vill och klappa fint,
      Det handlar om att uppfostra, så sluta hitta på ursäkter och vara skit lata. Att hon lämnade bort sin hund är det lättaste istället för engagera sig, det är inte så dom bor i en trång 2a inne i city utan dom har gått om plats för mani.
      Jag älskar min hund, han har varit en del av mitt liv så länge och jag kommer gör allt för hans sista år ska bli perfekta med den han älskar mest- mig.

     Emma
     Håller bara med!

    Sorry men en åttaåring som inte kan ta en enkel instruktion om att inte busa med en levande varelse som är ömtålig och känslig? Varför? Fattar om det handlar om en 2-åring men är inte en åttaåring gammal nog att förstå?

     Sagt till 100000 ggr. Även resten av familjen. Välkommen med tips. Han avgudar katten dessutom och lyssnar på allt annat man säger..

      Verkar inte som att säga till fungerar.

      Bli arg?

      Och vad skulle hända om katten säger ifrån ordentligt? Kattens fel då ? Eller??

      Man får hoppas katten säger ifrån rejält så han kanske lär sig..

       Då blir den säkert avlivad. Fy för folk som låter sina ungar behandla djur illa.

        Ja säkert.. fy fan så tragiskt. Jag växte upp på en gård och om vi gjorde något eller var dumma/oförsiktiga med djuren och djuren sa ifrån eller rev så fick vi skylla oss själva. När djuren säger ifrån och man inte lyssnar så förtjänar man helt ärligt att få sig ett hugg.

      L
      Ta detta på allvar med att han är hårdhänt med katten.

      Jobbigt läge! Försök skydda katten tills han mognar (det kan sluta illa om katten får panik och säger ifrån själv). Om han inte kan lära sig, kanske får han inte vara själv med katten alls? Klart det är tråkigt om han älskar katten men det kan ju också vara ett sätt att lära sig : ingen katt tills beteendet sitter.

      Konsekvenser, kan det vara något?

    Oj, det låter inte normalt! Hur skyddar ni katten då? Kan ju inte bara acceptera det sådär?!

     Håller verkligen med. Känns inte riktigt bra. Katten måste verkligen skyddas! Undrar om barnet kanske brister i empati?

      Jag jobbar med barn och åttaåringar ska fatta sånt där.. Kanske kolla med BUP?

   Är det inte bättre att en gammal hund får lugn och ro?

   Kan vara väldigt stressigt för en hund som i värsta fall biter för att få vara i lugn och ro, eller utvecklar stressbeteenden som att käka möbler eller riva loss sin egen päls.
   Bättre att börja träna hunden innan barnet kommer men alla har ju inte tillgång till en massa småbarn.

   Kan ju dock vara så att hunden inte gillar höga rop och stoj heller, det kan man ju inte tvinga barn att sluta med

    Varför skulle man inte kunna det?

     HAHAHAHA

   Har du haft egna barn som varit under tre år?

   Vi kämpade med våra barn och tre katter, men gammelkatten på 18 år ville vi skona från barnens (välmenande) påhitt så han fick pensioneras hos svärföräldrarna.
   De yngre katterna (sex och nio år) har idag en harmonisk relation med barnen, den stora katten får vara ifred pga säger ifrån, den lilla älskar att bli kelad och lekt med på barns vis och hänger efter dem frivilligt (😅).

   Idag är barnen fyra och fem, och varje gång vi hälsar på hos svärisarna (ca en gång i veckan) ser vi att det var rätt beslut, han lever prima pensionärsliv där med deras andra gamla katt 🥰

   Jo men vad ska hundstackarn göra medan du uppfostrar din ett åring? Hunden förtjänar en fin miljö under sin pension.

   Visst ska man lära barn att vara varsamma med djur, men en hund ovan vid barn och på sin ålders höst kanske inte är den som vill vara där under läroperioden? Som allt annat man lär barn tar det ju ett tag innan det sätter sig, särskilt små barn.

   Sen är det verkligen inte alla lite.äldre djur som är så sugna på att bli utsatta för barn i deras blotta existens heller.barn rör sig snabbare, är mer högljudda, har högre röster. Det kan en valp vänja sig vid men kanske en hund som närmar sig pension kan få slippa?

   Håller helt med! Stackars hund att bli bortlämnad 😢

  Är det bara jag eller är det så j*vla provocerande med influensers som ”jobbar” och gör INGENTING samtidigt som de får 6 siffriga belopp per vecka medan jag som vanlis jobbar 7-4. Så verklighetsfrånvänt. Jag kommer aldrig köpa begreppet från de här personerna ”influcencer är faktiskt också ett jobb!!” NEJ.

   Vill även påpeka att jag inte är avundsjuk. Men att de inte behöver lyfta mer än 2 fingrar och tjäna multum genom att svara på lite mejl och ha ”jobbmöte” på restaurang i 4 timmar :))))

    Ocjh att vi ska tycka lite synd om dom som behöver gå fram och tillbaka när dom filmar.

    Fast asså egentligen… LITE avundsjuk är jag ändå 😂 Jag älskar mitt jobb men fan att tjäna typ 7 miljoner när jag handlar mjölk om jag bara filmar det. Det är så sjukt absurt bara 😂

     Förstår dig helt!! Men behåller hellre mitt vanliga jobb fast med deras lön. Men inte ”pressen” de får stå ut med. Kolla bara exempelvis Hanna Friberg som i flera år lipat över att hon aldrig hittat sin plats i livet samtidigt som hon har 355 resdagar per år. Vad konstigt att du mår som du gör.

      Det är ju intressant dock – På många sätt är det ett enkelt yrke, och du blir provocerad av hur lite de behöver göra för att tjäna så bra som de gör. Samtidigt är det ju absolut inte alla som skulle ”klara av” att vara influencer. Inte därför att det är komplicerat eller fysiskt jobbigt, utan därför att det är psykiskt påfrestande och kräver att du ger upp din integritet, bjuder in ALLA att kommentera och ha åsikter om dig (ju fler som ser dig desto mer tjänar du liksom…), lever i en värld full av fejkande relationer där ingen skulle tveka att offra dig för klick. Med ständig press på att vara relevant och enorm uteseendehets.

      Säger inte att yrket är värt en massa pengar för det – men jag hade personligen inte pallat det (eller velat göra det) för de pengarna de flesta tjänar.

     😅😅

     Vem vill ens se det? Hur är det intressant, att nån går till mataffären?? 😄 Följer inte så många influencers men det här var ju ett lågvattenmärke??

   Vilka följer du? Det är ju oss de får pengarna ifrån

   Sluta bidra till att de får pengarna då?

    Jag följer inte någon av de på sociala medier och köper inget de gör reklam för. Finns det något annat sätt man bidrar till att de får pengar? Om inte så är jag nöjd med min insats! 🙂

     Du sitter här och diskuterar dom samt bidrar till Camillas inkomst som också är en del av hjulet som gör att den branschen fungerar

   Är du lika frustrerad över alla fotbollsspelare och hockeyspelare som har en otroligt soft tillvaro?
   Alla som ”enbart” sitter i olika styrelser?
   Alla som lever på ärvda pengar?
   Alla alla programledare /skådisar som jobbar några gånger/år å sen har ledigt?

   Menar bara, att influencers får så mkt slut för att ha softa jobb men aldrig några andra yrkesgrupper?!🤔
   Förstår om en specifik influencer sitter å KLAGAR om att den har det såååå jobbigt osv men att bli frustrerad över att nån har det softare?
   Liksom, jag har vänner som mest går å drar på dagarna å ändå tjänar rätt bra. Good for them tänker jag då

    Fast alla flunsor klagar ju på hur jobbigt deras yrke är… Och lite skillnad på till exempel ett fotbollsproffs som tränar typ dagligen och spelar match varje vecka, det är inget soft jobb direkt…

   Men varför börjar du inte jobba som influenser ?

    Är ful tyvärr.

    För att hen har ett RIKTIGT jobb 😂 förmodligen inom ett kvinnodominerat yrke, de är alltid där man hittar gnälligast människor

    Krävs väl att man har typ anorexia bla…

   Varför blir inte du en influenser då?

   Jag måste ju dock erkänna att jag är avundsjuk, hade också velat ha ett lättare arbete där lyxiga utlandsresor med hela familjen ingår och där jag dessutom tjänar hur mycket som helst.

   Jag har dock inte orken (eller utseendet, haha) att KANSKE lyckas bli stor på sociala medier, så jag får bara sitta här och vara avundsjuk. Men jag tycker inte att det är mindre jobb än något annat, bara att jag önskar att jag hade det 😅

   Va inne på Diana Moseni (från PH) instagram. Hon slapp köa på Arlanda för att en följare kunde hjälpa henne gå före alla andra. Det stör mig att särbehandla folk, oavsett vad det gäller. Det va också en följare som bokade hennes passtid (!) för hon inte kunde själv 🥲

   Eller som i förra inlägget skrev jag om Måndagsvibe, där Lojsan (?) hellre skippar två restaurangbesök i veckan för att få allt tvättat och manglat. Räcker inte med tvättat av städerskan, för det måste se lyxigt ut.

   Ja.. Tur jag älskar mina sängkläder lite skrynkliga 😅😂

  Och vips blev hon sponsrad av Mathem

  Har också en treårig son men vi lägger oss alltid runt 21-tiden och sover till ca 7–8 på morgnarna. Kanske är det jag som varit alltför generös med sovtiderna, hmm. Vet att jag därtill hade lite komplex när jag tidigare jämförde pojkarna och insåg att N verkar ha varit blöjfri hur länge som helst medan jag inte ens hade börjat potträna ännu (löst nu iofs). Dessutom tycks N vara väldigt långt gången i talet till skillnad från min, som iofs kan alfabetet i rätt ordningsföljd, skillnaden mellan höger och vänster m.m. men absolut inte så komplexa meningar. Förstår naturligtvis att det varierar kraftigt mellan individer, ändå spännande att jämföra enligt mig. Hyser en fascination för människor som lever en så totalt olik vardag en själv.

   Var nöjd med hur du gör!!!!! Var sak har sin tid, det gäller inlärning för barn och det gäller oss vuxna.

    Tack, gulliga du. Det ska jag försöka applicera på mig själv också! ♥️

   Jämför inte ens sådär. Inte åt nåt håll.

   Barn utvecklas olika.

  I fluencers gör så märkliga saker..nu fotar J Toftby sig själv rörd till tårar i kollektivtrafiken.
  Hur blev det så här,,?

  Fint att låta hunden få lugn och ro.

  Älskar hennes vloggar, hennes personlighet som jag gillade i bloggen förr kommer fram igen. Instagram är så sjukt ytligt och tråkigt.

   Jaaa. Håller med! IG var inte hennes grej för varumärket. Mycket bättre koncept nu 😊

  Säkert det bästa för hunden, men kan ju tycka att man tidigt borde lära barn att de ska vara varsamma mee djur (Alla djur, inte bara gamla) Förstår att det är svårt att lära en ettåring eller vad hon nu har, men de ska väl inte vara ensamma tillsammans oavsett.

   Hunden är rädd säger hon. Han är 15år. Är väl ett bra beslut att hunden får bo hos närstående om det inte funkar med barnen. Svårt att helt skilja barn och hund ifrån varandra hela tiden?

    Hej!
    Jag har 3 barn. 6 månader, 3 år och 5 år.
    Min hund är lika gammal som Mani, dvs 15 år. Nästan blind och döv.
    Min hund fick jag när jag var 16 år. Jag är 31 nu. För honom är jag hans allt, och han kommer vara med mig tills den dagen han tar sitt sista andetag.
    Jag har lärt mina barn sedan dag 1 att hunden får vara själv när han vill och klappa fint,
    Det handlar om att uppfostra, så sluta hitta på ursäkter och vara skit lata. Att hon lämnade bort sin hund är det lättaste istället för engagera sig, det är inte så dom bor i en trång 2a inne i city utan dom har gått om plats för mani.
    Jag älskar min hund, han har varit en del av mitt liv så länge och jag kommer gör allt för hans sista år ska bli perfekta med den han älskar mest- mig.

   A
   Helt rätt!

  Ni som menar att det är mycket jobb för henne; ni är väl medvetna om att hon inte redigerar sitt egna material? Det är dock det som är absolut mest tidskrävande i hela video-blogg processen.

  För övrigt måste jag bara rata den där bilden i början på hennes blogg – Aleks och Nikola ser ju helt off ut??

   Hon är ju hemma med yngsta sonen. Eller tror du hon låser in han i ett rum om dagarna?

    Vad pratar du om? Varför skulle hon låsa in sin son i ett rum?

  Gäsp så ointressant att se folk handla mat 😝

  Folk som klagar på att hon lämnar bort hunden är helt världsfrånvända. Hon fattar ett beslut som fler hundägare borde fatta.
  Hunden är 1000 år gammal och så där små barn är en fara för både hunden och sig själva.

  Kenza gör det enda rätta här. Om man haft hund och har barn VET man att man kan inte lita på hunden och man kan inte lita på små barn.

   Du har så jävla rätt.

   Därför lämnar man dem aldrig ensamma tillsammans?? Vanligt vett.

    Har du barn själv? Ibland måste man lämna djur och barn ensamma. Även om det är i 1 minut. Man kan inte vaka över dom båda hela tiden.

     Fast det ska man, de kan skada varandra.

      Ja, och då menar hen ju att det är bäst att de flyttar ifrån varandra

       Många klarar dock av att ha djur och barn.

   Hej!
   Jag har 3 barn. 6 månader, 3 år och 5 år.
   Min hund är lika gammal som Mani, dvs 15 år. Nästan blind och döv.
   Min hund fick jag när jag var 16 år. Jag är 31 nu. För honom är jag hans allt, och han kommer vara med mig tills den dagen han tar sitt sista andetag.
   Jag har lärt mina barn sedan dag 1 att hunden får vara själv när han vill och klappa fint,
   Det handlar om att uppfostra, så sluta hitta på ursäkter och vara skit lata. Att hon lämnade bort sin hund är det lättaste istället för engagera sig, det är inte så dom bor i en trång 2a inne i city utan dom har gått om plats för mani.
   Jag älskar min hund, han har varit en del av mitt liv så länge och jag kommer gör allt för hans sista år ska bli perfekta med den han älskar mest- mig.

  Och Lojsan säger i senaste poddavsnittet att dom minsann är två föräldrar som jobbar och därmed inte har tid att tvätta? Haha herregud.

   Jävligt svårt att slänga i en maskin då och då när man jobbar hemifrån och har en nyrenoverad tvättstuga hemma. Så andra som är två arbetande tvättar inte?

    Haha attans då.. så vi kommer inte ha tid att tvätta längre från och med september när barn nummer två kommer. Får passa nu 😉

   Är ju många vanlisar som har städhjälp mm, inget konstigt.

   Fast hon sa väl att deras tvättmaskin är trasig i någon vlogg också och att de var väldigt smidigt att få hem tvätten tvättad och vikt?!

    Det TS skrev va från idag, jag skrev en OT under förra inlägget. Hon nämnde inget om trasig tvättmaskin, däremot tvättar städerskan MEN det blir ju skrynkligt 🤪😅

    Alltså podden va från idag*

  Tack Bloggbevakning!

  Efter detta inlägg från Dig har jag bestämt mig för att en gång för alla lägga bloggar, instagram, Youtubes och allt vad de heter, på hyllan.

  Detta är så hjärndött, att jag inte vet var jag ska börja. Men jag slutar här. Som grädde på moset identifierar jag att jag inte är en robot när jag lägger denna kommentar genom att trycka på alla övergångsställen jag ser.

  Fattar ni hur efterblivet vi lever?

  Hur många av alla influencers som skaffade hund har kvar den? Såg att Ellinor Bjurströms hund också flyttat. Tycker dock att de gör det bästa för hunden, men är det någon som har kvar sin hund öht?

   Alexandra Nilsson, Therese Lindgren, Lundells….

    Två av de du nämnde är barnfria. Det är nog en nyckel till att ha kvar sina djur 🙂

     Beror på hunden. Vissa hundar blir skitstressade av barn, andra tolererar dem och så finns det de som älskar barn. Tyvärr vet man inte alltid på förhand hur det kommer gå men blir ledsen för hundarna som måste byta hem, även om det är det rätta 🙁

      Mer rätt vore nog att inte skaffa barn så man inte riskerar att hunden tvingas flytta

   Viktoria Bergh från eotb verkar inte ha kvar sin hund de köpte för ca 1 år sen som valp. Jag har inte sett den på ganska länge…

   Alexandra Bring.

  Har en känsla av att hon börjat med Youtube för att dra in pengar (alltså att hon ”måste” jobba på) tror de hade hoppats på en större visst på hårvårdsmärket och att det skulle bli lite ”caia effekt” sedan drog ju renoveringen iväg rejält, de var väl 1 miljon över det dom beräknat de kostade osv… vad jobbar Aleks med btw? Aldrig förstått det.

   Ja! Tror att hon var tvungen att få till ytterligare en kanal då algoritmen på instagram inte är till influencers fördel mycket länge till. Hon är smart som gör sin transit nu, dessutom roligt att få se henne i annat format.

  Kan ändå verkligen uppskatta influencers som gör saker och ting själva. Jag förstår att alla inte har tid och möjlighet att rodda precis allt på eget bevåg, men tycker att många influencers idag anställer assistenter och liknande för saker dom både hade hunnit och klarat själva.

  Bra att hon fattade att hunden inte ville vara med hårdhänta barn! Det var lite därför jag väntade tills sonen var 7 år innan jag skaffade hund igen. När sonen var så pass i ålder så kunde jag lita på att han skulle få en kontakt med henne och veta att man inte tar hårt i djur. De är absoluta bästisar idag. Vet inte någon hund som kan Roblox så bra som min bullterrier 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.