Katrins bikiniföretag säljer även hundkoppel

Katrin har varit smart nog att stänga sin profil (för att få fler följare) och följer ni inte henne så står det så här i hennes inlägg.

Katrin Zytomierska köpte upp bikiniföretaget ”Love by Lola”, ett uppköp som omfattas av en hel del drama. 
Klicka HÄR så kommer du till alla blogginlägg om saken. 
Det senaste som jag skrivit om är att Katrin startat upp ett nytt företag – Dsaints – där hon använder Love by Lolas Instagramkonto med alla dess följare.
Företaget har nu vidgat sina vyer och säljer utöver bikinis, även padelkläder, kläder och hundartiklar.
I avdelningen för hund säljer Dsaints tre olika hundhalsband och koppel, som kommer i ett set.

Bildkälla: https://www.dsaint.se/sek/dog

Föga förvånande kommer dessa produkter från Aliexpress/Alibaba och föga förvånande så verkar Katrin och Dsaints inte ens tagit egna produktbilder utan använder rakt av de som finns på den kinesiska sidan.
Att svenska företag har återförsäljare i Kina är inget konstigt, men att man inte orkar ta egna produktbilder?
På TRE produkter?

Katrin ska göra ett engelskt poddavsnitt – Pique, the true story. 
Hon skriver att hon ska mjölka skiten eftersom det genererar pengar.
Vem hade inte gjort det? Bollen är ju redan i rullning liksom…
🙂

Hand upp, alla som inte hade gjort det?

Tack för tips!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså allt som har med den ”bönan” är bara trash, trash och trash!

   Börjar bli lite mycket fillers tror jag. Ser helt stel ut. Påminner om Houswifes-gänget typ..

    Massa, massa filter bara. Hon ser inte ut så där.

     Exakt! Hon som alltid skryter om hur snygg hon är. Sluta använd filter då och visa ditt riktiga jag då i så fall kan jag tycka! 💁‍♀️

   Ja Karen, förlåt Katrin behöver mjölka allt som går att mjölkas. Inga direkt imponerande resultat från hennes företag. Tips Till Karen, ta en kurs i engelska på komvux.

    Facetune 100%

  Herregud så lik hon är TrubbelTanja på sista bilden

  Tycker hela hon ser photoshopad ut men kanske är så hon ser ut? Är något skumt med bilderna, eller ljuset.

   jo hon ser skitskum ut. snygg men absolut inte sig själv 😂

    Smaken är verkligen som baken, delad. Var tvungen att googla för att på riktigt veta att det var hon. Snygg, photoshopad mm? I mina ögon hjälper nog inte filter mm. Verkligen inte snygg. Och nej…jag är ingen fotomodell men anser dock att jag har rätt att tycka till.

     Ingen har rätt att tycka till om andra människors utseende

      Nån som facetunar sig till oigenkännlighet är nog undantaget.

   Tycker hennes arm/armbåge intill midjan på sista bilden ser jävligt wonky ut alltså. Men även utan den detaljen tycker jag redigeringen är rätt uppenbar.

  Är verkligen all PR bra PR? Har dom nya följarna tillkommit för att handla verkligen?

   Skulle inte tro det. De vill nog bara spana in en svensk Karen.

    Hon är dock polsk.

     Det vet inte hennes utländska följare.

     Hon är väl född och uppvuxen i Sverige dock? Alltså svensk. Lägg ner vardagsrasismen, tack.

      Vardagsrasismen? Hon benämner sig som polsk. Pratar polska och barnen har polska som hemspråk.

      Sluta bli kränkt för allt

       Men knip igen om du inte är invandrare och vet hur det är att bli rasistiskt bemött.
       Någon skrev att Katrin är svensk och fick mothugg att ”nej hon är polsk”. Det enda utesluter inte det andra, många med invandrarbakgrund ser sig självklart som att de tillhör två folk (och kan ofta två språk, eftersom du drar upp det med), men det ÄR kränkande att få höra ”nej DU är inte svensk, för du är polsk!” från någon annan. Är säker på att Katrin hade sagt emot om någon sa det till henne.

       Är själv 2a gen invandrare och blir inte ett dugg kränkt av att få höra att jag minsann inte är svensk trotts att jag är född här och mina föräldrar är medborgare. Det jag tänker när jag får den kommentaren är hur pinsamt okunnig personen som säger den är. Bra kan jag tycka för då vet jag vem jag inte vill bli sedd med. För ingen vill ju bli sedd tillsammans med korkade människor.

   Hur många nya följare fick hon efter det här?

    Vem vet

  Köper hon alltså in krimskrans från kina och säljer det som sitt eget eller är det kopior tillverkade i Sverige, och så har hon snott bilderna?

   Jag vill oxå veta mer om försäljningen av detta. Rätt bra marginaler ändå. Köper hon 1.000 halsband så lär hon få d för några tior och säljer vidare för 399:- 😱
   Gräv mer i detta CamCam!🙏

    Det är ju inte olagligt? Hur tror du företag går runt? Säljer för inköpspris? 😅

     Rolig du är själv. 🤣🤣🤣🤣 Har du hört talas om ocker?

      Fast det öring inte ovanligt att Salerno köper för 400 spänn inte kostar alltför mycket att köpa in.

      Vet inte om du har hört talas som ocker. Det är hundkoppel som säljs, inte direkt som att det inte finns andra ställen som säljer det. Som till exempel Aliexpress.

       Vet du vad ocker är?

        Det kan aldrig vara ocker att sälja dyra hundkoppel.

         Det beror på hur stort påslag hon lägger på anskaffningspriset.

          Nej.

          Hört talas om efterfrågan? Ju mer folk är villiga att betala desto högre priser. Dessutom sätter man sig i samma kategori som konkurrenterna. Vadå, ska hon tacka nej till 200 kr för att vara snäll?

           Vet du vad efterfrågan är? Här får du den lagliga definitionen av ocker.
           ”Ocker är enligt svensk rätt ett brott som består i att den som utnyttjar någons trångmål, oförstånd, lättsinne eller beroendeställning till att bereda sig förmån, som står i uppenbart missförhållande till vederlaget eller för vilken vederlag inte skall utgå, döms för ocker till böter eller fängelse i högst två år.”
           Solklart att de rör sig om oförstånd, iallafall av kommentarerna att döma som inte förstår varken betydelsen av ocker och efterfrågan.

           22:07 förstår du själv ens vad du läser??!

           22.55 höll på att fråga om du är läskunnig men du kan uppenbarligen skriva. Så då måste det vara något annat. Problem med läsförståelsen?

           @Anonym 22:07, iställer för att citera Wikipedia och missförstå vad de syftar på, är ett tips att kolla källan Wikipedia citerar. De citerar nämligen detta:
           [9 kap] ”5 § Den som vid avtal eller någon annan rättshandling utnyttjar någons trångmål, oförstånd, lättsinne eller beroendeställning till att bereda sig förmån, som står i uppenbart missförhållande till motprestationen eller för vilken motprestation inte ska lämnas, döms för ocker till böter eller fängelse i högst två år.”

           Att skriva ut ett pris på en vara som du enbart har en bild på och vad det är för slags produkt och storleken på produkten och någon köper produkten baserat på denna information, uppfyller inte ocker.

           Vidare, @Anonym 22:07, du måste fortfarande kunna bevisa att
           1. Du har oförstånd som är rimligt och att säljaren är fullt medveten om detta,
           2. Att säljaren utnyttjade ditt oförstånd.

           T.ex. säg att du ska köpa en bil och är totalt okunnig om bilar. Många är totalt okunniga om bilar och vet inte vad de kollar på. Om säljaren är medveten om att du är totalt okunnig om bilar och utnyttjar detta för att sälja på dig en bil dyrare än hen hade kunnat sälja den bilen för om du var kunnig om bilar, då är det möjligen ocker. Men fortfarande inte nödvändigtvis.

           Ingen kan påstå att de är totalt oförstående om hundhalsband på ett sätt att det ligger hos säljaren (Katrin) att förstå det iom att köpet sker online, samt att den enda infon som ges om hundhalsbandet är utseende och längd. Inget av det, även om du är totalt oförstående om hundhalsband och Katrin på något vänster vet det när hon säljer till dig, gör att man kan påstå att hon utnyttjat ditt oförstående för att sälja till ett högre pris. Att du inte visste att du kunde köpa samma slags hundhalsband billigare någonannanstans innebär inte ocker på hennes part.

           MS jag vet vad jag citerade. Det torde vara tämligen enkelt att bevisa ocker då samma produkt saluförs till väsentligt lägre pris. Att det råkar vara en influenser som saluför produkten berättigar inte ett orimligt påslag.

           Att någon säljer samma produkt till lägre pris är inte ocker. Går du och skriker ocker på en ICA Nära butik som säljer en Marabouchokladcaka mycket dyrare än vad den säljs för på en ICA Maxi butik? Men sure, kör på din version av ocker och försök komma någonstans med det i ditt liv, räkna med att bli utskrattad.

    Vad ska Camilla gräva i? Att ett företag gör vinst på produkter de säljer?

     Kan väl vara en god idé att varna alla som inte förstår bättre. De som har råd blir inte lurade. Det är alla andra.

      Men detta är absolut inte ovanligt på något sätt. Massor av butiker gör exakt samma sak.

       Just det lurar av människor pengar för att de kan. Då är det väl jättebra att varna folk för dessa hästhandlare.

        Menar du att företag som har vinstmarginaler lurar folk?

         Nu väljer jag att tro att du bara spelar dum för du vill tjafsa.

          Svara på frågan i stället.

           Vilken fråga?

           Beror på storleken på vinstmarginalen. Det är nästan lite roligt att käfta med människor som så uppenbart inte vet vad de pratar om. Men att slösa på tid är onödigt.

          Om man bara säljer vidare produkter är det ju inget problem – man får ta hur mycket betalt man vill. Däremot är det ju ett problem om man hävdar saker om produkten som inte är sann (att den är egendesignad, tillverkad i ett land den inte är osv.). Vilket en del andra influencers har gjort tidigare, t.ex. köpt in smycken eller diadem från Ali och sålt själv och marknadsfört som produkter de själva designat, att de vart med i produktionen, besökt fabriker osv.

          Men om man som Katrins företag ovan bara lagt ut den lilla infon, då ligger ansvaret hos kunden att ställa frågor om var produkten kommer ifrån om det är viktigt att veta innan inköp.

           Tror du verkligen pådrag du skriver?

           Ja, eller vad menar du? Om ett företag gör falska påståenden om sina produkter, då förtjänas det att grävas i och synliggöra. Om allt företaget säger är sant, men de bara undviker att säga något, så är det ju helt upp till köparen att ställa frågor eller eftersöka mer info. Beställer man bara med knapphändig info och är sur för att man hade kunnat köpt det billigare någon annanstans, då har man bara sig själv att skylla och vara sur på.

           Eller blir du förbannad om du väljer att köpa en liten chokladkaka för 50 kr från ett nattöppet livs levereas av Foodora mit i natten, när du sedan ser att du kunde ha köpt samma slags chokladkaka för 10 kr på en ICA Maxi själv mitt på dagen?

           MS du är duktig på att argumentera men dina argument behöver inte vara korrekta för den sakens skull. Du vet mycket väl att det som avses inte är att köpa läsk på ICA Maxi eller Kalle på hörnet. Det handlar om att köpa in billiga produkter och sälja dem dyrt under sitt eget varumärke med enda syfte att maximera vinsten. Vi pratar dessutom om ett varumärke med redan skamfilat ryckte som försökte använda folks rädsla för att sälja omega 3 produkter under pandemin under falsk marknadsföring.

           Men det är inget olagligt med att göra så i sig. Det blir olagligt och möjligen ocker först när andra kriterier uppfylls. Att Katrin sysslat med annat tveksamt företagande tidigare hör inte till diskussionen om det är ocker eller ej hon gör sig skyldig till nu. Faktum är, att helt enkelt sälja en varare dyrare än den säljs på andra ställen är inte ocker eller olagligt i sig. Oavsett hur mycket du vill det.

       Framförallt är det märkena som gör den här typen av pålägg. Återförsäljarna har inte dessa marginaler.

        Märkena, vad menar du?

         Är det inte ganska självklart att det är märkeskläder som menas? Allt från Adidas och Bondelid till Valentino och Hermès

      Fast så gör många butiker.
      Fattar inte att man ens kan bli förvpnad

    Hon kommer inte sälja så många av dessa, och jag skulle bli förvånad om hon har mer än 5 i varje färg på lager. Det är det som är det ”positiva” med den här typen av butiker, de beställer från leverantör först när de får en order från kund.
    Det är så enkelt att ha en webbshop med brett utbud idag.

     Dropshipping

    Hej
    Även företag Fyndig säljer alibaba krimskrams- säkert många flera.🥴
    Tycker inte det är ok någonstans!

    15.36//
    Även Fyndig företag säljer krimskrams från Kina- säkert många flera, utan att man vet det.
    Illa tycker jag.

     Men snälla, det mesta som säljs är tillverkat i Kina och andra lågprisländer för att det är just BILLIGT. Det är ju så företag bildas och växer och tjänar pengar. Läs på lite om hur det funkar istället för att känna dig lurad. Allt i vårt samhälle går ju ut på att tjäna pengar (bortsett från ideell verksamhet).

    Det mesta som hon tagit in i butiken finns på Wish. Där kostar tex. kopplet 40.-, såklart tillkommer skatt på det.

   Nää bilderna e inte snodda

  Nyfiken på vad som hände med den lilla reseromansen med en gift man. Som skulle ”lämna sin fru” (den gamla metoden…), men sedan inte gjorde det…

   Ojsan, berätta mer.
   Antar att det står mer på FB…får kolla där.

   Va, vadå har hon sagt det själv? När och var? Har ej hört något om det.

   Hon har varit på resa med en man – ja. Hon sa även i podden att hon trodde att hon var kär.

   Är han gift? Hur vet du det?

    Finns mer info på FB. I senaste podden kom en fråga från en tjej vars kille gått tillbaka till sin tidigare fru.
    Katrin: – Du får svara Bingo. Vad ska hon göra? Vad ska jag göra?

  Oj, mycket facetune på den bilden 🙈

  Om hon talar lika katastrofal engelska som hon skriver så lär ingen fatta någonting. Herregud vilken patetisk människa.

   Och i kommentarerna skrev hon ”tänk om jag va stadsminister” 🥲

  Hon har dragit in midjan med Facetune på första bilden. Kolla gatan bakom

   Likaså på sista, krukan är sned.

  Welkommen bäck Camilla på ren Svengelska….
  Denna typ av inlägg är bäst!
  Lurendrejeri som ingen annan ger sig tid att granska.

  Känns som något DennisM skulle sälja.
  Någon som vet hur hans företag går nu för tiden?

   Ingen aning, men med tanke på att han och hans partner köpt en herrgård så får man anta att det går bra 🙃

    Pinsamt att köpa en herrgård för Aliexpresspengar 😂

     Men han som grundade AliExpress är ju värd flera miljarder dollar.. Är det också pinsamt? Eller syftar du på att han just köper in saker från AliExpress och säljer de som sina egna?

      Att han köper in och säljer som sin egen design ja…. Det var väl rätt tydligt?
      Aliexpress grundare och DennisM är väl två typer av människor.
      DennisM är en falsk typ som lurar småtjejer medan Aliexpress är en site där folk har små butiker i en enorm butik. Hade DennisM varit öppen med att allt är kopior från kina så hade jag haft mer respekt för honom.

      Underbar kommentar. Vet du ens vilka som grundade AliExpress och kan du nämna någon i styrelsen? Vill du ha en ledtråd? Det sitter faktiskt en svensk i styrelsen. Dock antagligen ingen du känner till.

       Du är inte uppdaterad. Det sitter ingen svensk i styrelsen idag.

       Jag antar att din kommentar är till mig? Min fråga var genuin nyfikenhet och ingenting sarkastiskt.. Hur kan du ens bli triggad av det? 🤦🏻‍♀️ Ja, jag vet vem som grundade AliExpress men varför angår min kunskap dig?

  Varför har hon innetofflor utomhus?

   Haha tänkte också det.

   Har sett massor av ungdomar på senare tid utomhus med innetofflor, gärna med lite pälsfluff. Dock är de max 25 år, oftast 15 och definitivt inte 45. Men har man åldersnoja så har man… Blir mycket ”trix o fix” men till sist ser man patetisk och konstgjord ut. Tiden går inte att stoppa oavsett hur mycket man betalar och svälter sig 🤷🏼‍♀️

    Gucci gör ju pälsklädda sandaler och loafers för flera tusen? Knappast för ungdomar.

     Jo, dom är för ungdomar.

      Säg det till alla medelålders rika damer på Manhattan.

   Och även om det kanske är modernt med liknande tofflor ute, så måste det väl bli väldigt svettigt med pälsskor i 30 grader? Väldoftande fluffskor

    Jag hade mina inneskor med mig på midsommarfirandet på Öland som jag gick runt i hela tiden. Ser inte riktigt problemet? 😅

     Blir lite tramsigt när det går åt det här hållet i kommentarsfältet, ärligt talat. Inget fel på hennes sandaler alls, det är ju en smaksak.

  Men vem är det på bilden?? Inte Katrin väl?

  KAN inte se att det skulle vara hon? Förstår inte 😅

  All alkohol börjar ta ut sin rätt så hon måste börja redigera bilderna 😂

   Med eller utan alkohol. När har hon sett bra ut?

    Elaka människor blir så fula. När de är som Katrin så spelar det ingen roll hur de ser ut. Fulheten lyser igenom.

  Necklace? 🤣 Det heter COLLAR.

  Va hände med följande citat som tanten myntade för några år sen;
  •… ”jag är sååå nöjd med min långa näsa o tätt sittande ögon”
  •…”jag behöver inte nya pattar för att va sexig o läcker”
  • …”jag är helt naturell, inte ens gjort läpparna”
  •…”jag är såå nöjd med mig själv behöver inte ändra på nåt öht”

  Men hur va det nu med filter o retuschering igen? O attityden. Jobba lite på den INNAN du börjar dra in o lägga till.

  Bianca har kämpat så hårt för att få fram hennes dagkräm så drömmigt drömig

   Ja, hon har ju ”krigat” med sin pussmun som vanligt. Meningslös människa.

   Hahaha den meningen var så sjukt konstig när hon sa det. Kommer fortfarande aldrig köpa något av en person som förändrat hela sitt ansikte

   Nu blev det nog lite syftningsfel här!
   Bianca har kämpat hårt med att få fram Katrins dagkräm – är det detta som åsyftas?

   Har Katrin en dagkräm?
   Inlägget handlar ju om Katrin!
   Om det inte är Katrins dagkrämer vi pratar om så borde det stå ”sin dagkräm” med syfte på Bianca själv.
   Vems dagkräm syftar du på?
   Är ordet ”hennes” kanske tänkt att innebära Therese Lindgren? Eller är det kanske Ida Warg? Man får helt enkelt inte ihop det!

   Och om det inte är Katrins dagkräm utan Biancas eller kanske någon helt annan – vad gör kommentaren här under denna bilden och detta inlägget?

   (Och vi hoppar över att nämna ordet ”drömig” som ju faktiskt inte ens finns! Jag förstår faktiskt här att ordet sagts avbantimgen Katrin eller Bianca beroende på vems dagkräm vi diskuterar. Med tanke på uttrycket gissar jag på Bianca – det låter som något hon skulle kunna säga!
   Men ordet finns alltså inte! Det är därför inte heller felstavat vilket det varit om det faktiskt excisterat!

   Det finns ett ord som heter drömlik, och att något är drömlikt betyder att något är likt en dröm, romantiskt, vackert eller overkligt.
   Och det är kanske Katrins dagkräm – vad vet jag! Jag har helt ärligt aldrig testat den.
   Hade inlägget däremot handlat om en produkt från Ida Wargs kollektion hade ordet med stor säkerhet nämnts!
   Hennes produkter har verkligen detta epitetet! Både ”drömigt” och en väldigt speciell ”formula”!
   Detta är ett riktigt favoritord som
   Ida ständigt svänger sig med…

   Så – nu mår jag så bra som fått detta ur mig!
   Ja – jätteviktigt och otroligt skönt!

    Även ditt ord ”avbantimgen” är ett ord som inte finns. Och det stavas ”existerat”.

    Om man nu ska leka petimäter.

     Anonym 11:53
     Om du ska vara sådan så menar hon ”av antingen” och inte existerat. Läs om läs rätt! 😉

    Oj då, nu blev det tokigt – De glömde visst att stänga din parentes!

  Katrin har fet åldersnoja!
  Dessutom är hon den mest osympatiska personen. Lika elak som hon ser ut.

   Åldersnojan är inte det som är frånstötande med henne. Att hon har noll impulskontroll, lite likt en annan polska i ropet just nu, och att hon säger elaka saker är verkligen det som tar priset med KZ.

    Rätt, precis ALLT med Katrin är motbjudande.

  Facetune™

  Måste alla som gör reklam på youtube reklammarkera videon eller hur funkar det? Julia Frölich som tog över dotterns kanal när hon inte ville fortsätta gör ofta samarbeten och reklam men jag ser aldrig någon markering.

  Väldigt märkligt inlägg hon lagt upp senast om Daniel Paris också. Ungefär som att han varit borta i ett halvår eller nåt

   Hade han inte varit bög hade de slagit sina påsar ihop för länge sen. Samma typ av skrot och korn.

  Retuschera midjan så att hela gatan lutar och blomkrukan på andra bilden har blivit helt skev… 🤦🏼‍♀️ Hon får käka mer av sina knäckebröd tror jag bestämt 😂

   Hon är så patetisk!
   Katrin 45 år vill vara 20 igen…

  [Borttagen kommentar]

  Är det inte dags för Alex Schulman att göra upp med sitt förflutna ännu en gång och skriva en bok om sitt äktenskap med Katrin?

   Jag hade aaaabsolut läst den

   Skulle sedan vilja läsa Katrins ”inget filter” sida av deras äktenskap 😅

   När det begav sig var han den mest vidriga idioten i sverige!
   Elakare än Kissie men ”vuxen” som hoppade på allt och alla.
   Tror faktiskt hon var den vettigare i deras äktenskap.
   Sen när det tog slut och han teäffade Amanda insåg han väl att han behkvde steppa upp tio nivåer för att få det liv han alltid drömt om.
   Så den där boken kan han köra upp, aldrig jag stöttar en så falsk människa.

   Det är så konstigt att ingen av dem någonsin har berättat om skilsmässan. Jag vill ha detaljer!

  Vad hände med stämningen från Love by Lolas ägare? Kom Katrin undan som vanligt eller?

  Hon säger ju inte att hon har designat dem själv el att de är tillverkade i Sverige så vad är problemet? De är köpta av en grossist typ Alibaba precis som alla andra importerade varor som sen säljs vidare av återförsäljare i Sverige. Majoriteten av alla produkter i affärerna är import från Kina. Att grossistpriset inte är det samma som återförsäljningspriset är väl ingen nyhet så funkar det ju med allt vi handlar .

   Precis, fattar inte att folk blir så ”förvånade” och känner sig lurade. Lite allmänbildning behövs bland fler skribenter här.

  Skulle jag säga till mina följare och de som köper av mig, att jag ska ”mjölka skiten ur den här kossan för degen (pengarna) ska in” hade min trovärdighet och mitt anseende fullständigt brakat ihop. Min chef (jag har både A- och F-skattad verksamhet) hade kontaktat mig och trott att jag blivit galen. Förmodligen mer eller mindre krävt att jag tagit ner inlägget och förklarat att jag varit drogad pga olyckshändelse eller nåt. SÅ illa det där ser ut!!

  Går ju att sälja som en bundle på sinful. Bikini + tillhörande koppel

  D i e t p i l l e r R e d u c t i l till s a l u .

  Å n g e s t ? x a n a x och s t e s o l i d

  S ö m n p r o b l e m? i m o v a n e och s t i l n o c t.

  S n a b b l e v e r a n s.

  Y n c @ p r o t o n m a i l .c o m

  Samma plastikkirurg som Sandra Bullock..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.