Isabella Löwengrips bok blir film

Isabella Löwengrips bok ”Isabella” blir film eller tv/serie efter att rättigheterna sålts. 
Tror ni det kommer bli en bra film?
Kommer ni se den?
Vad tror ni att en viss – i boken omnämnda ex-pojkvän – tycker om det här?
När jag frågade honom så ville han överhuvudtagen inte kommentera och helst inte ens bli omnämnd.

Vem tror ni kommer spela Isabella? 

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Visste inte att hon skrivit en bok 🙈😂
  Hon spelar nog sig själv. 🙊

   Jag har inte följt Isabella så mycket på rörliga bilder, tittade nyligen på några föreläsningar hon gett från diverse scener och blev nästan chockad av hur speedad hon är live. Talar snabbt, skrattar en aning för högt och ler nästan käken ut led. Alltid raka svar utan eftertanke eller andningsuppehåll. Däremot var hon bra när hon intervjuade andra. Har hon någon slags HD?

   Intressant intervju med IL. Spontant tänker jag att det finns ett riktigt bra intro till ”suicidalrisken” när IL preppat med tabletter och vin och glömt att nagelskulptrisen som skulle komma. Bara att boka av de mörka tankarna, få naglarna fixade och därefter åka taxi till psykakuten. Med snygga naglar, topp ju när spännbältet ska på för ect:n. Filmiskt! Go Koppel, go

  Nu har jag inte läst boken, men läst många recensioner och tror jag har ganska bra koll på vad som är i den – och jag är ganska taggad? Jag tror det kan bli en väldigt intressant film/serie. Och den första skådisen som poppade upp i mitt huvud, utan någon fundering alls, var Sofia Kappel. Vet inte varför. Men jag hoppas på henne, tror hon hade gjort Isabella väldigt bra och hade varit kul att se henne som huvudroll i mer (efter Pleasure).

  Att någon köpt ”optionen för film- och tv-rättigheter” är ingen garanti för att det blir en film eller tv-serie.
  Därtill behövs PENGAR och dessa brukar komma från ett eller flera produktionsbolag som har avtal med någon distributör, olika beroende på om det är en spelfilm eller en tv-serie.
  Lena Koppel har skrivit manus och regisserat för flera olika kanaler tidigare bl a TV4/Cmore, Viasat och Kanal 5/Discovery.

   Ja det är en bit kvar till att bli en film. Hon är en person som det finns en historia att berätta om. Men det är just det, hon som person är inte intressant utan det som är intressant är allt kaos som hon själv skapat runt sin egen person. Blir det film av har hon tappat kontrollen över sin egen berättelse. Sedan krävs ett manus. Boken är rätt tunn litterärt vilket kommer att kräva mer än det vanliga arbete. Men blir det film så kommer jag nog att se den om den inte är för pinsam.

   Fast anledningen att bokmanuset är köpt är ju för att göra film av boken, tycker det är häftigt faktiskt. Kvinnan som köpt är ju både regissör och producent och har gjort ett antal filmer. Spännande tycker jag, klart man kommer se den det kommer nog de flesta här att göra.

  Kanske Lena Koppel som även gestaltar huvudrollen 😂😂😂

   🤦🏼‍♀️ Tack!

    Stor risk att du Camilla målas upp som en fixerad kring Isabellas senare liv. Hur känner du kring det? Jag tycker inte att du är det men Isabella tycker ju det.

     Fast det är ju inte Isabella som ska göra filmen?!

     Jag har inte läst boken, pratar Isabella om Camilla i boken?

     Jag tror inte ens att jag nämns i boken så det är ingenting jag funderar över. 😊

      Jo, du nämns vid namn.

       Jasså?

        Citat ur kapitel 54 ur Isabellas bok:

        ”Vi förstår snart att Expressen inte har gjort något fel, men en av advokaterna uppmanar mig att ta kontakt med Camilla som ligger bakom bloggen Bloggbevakning. För det är framförallt där de värsta sakerna om mig skrivs. Eftersom kommentarerna inte modereras, ligger de kvar och hetsar andra att skriva ännu värre saker.
        Länge tänker jag gå vidare med min idé att kontakta Bloggbevakning och vädja till henne att ta bort de värsta kommentarerna om mig, eller se över om jag på något sätt kan ta till rättsliga åtgärder. Men det stormar för mycket runt mig. Jag orkar helt enkelt inte, och jag drar mig tillbaka.”

   Varför?

  Tror faktiskt det här kan vara underhållande, hände sjukt mycket för ”Blondinbella” under en period. Stora galor, skriverier i tidningar, att vara mamma samtidigt som man reser varje vecka…. Speciellt eftersom det känns som att den livsstilen hyllas av många på sociala medier (att vara en hustler, en entreprenör som jobbar 24/7)

  Jag kommer definitivt titta, oavsett om det blir film eller serie. Ville se hur det kommer gestaltas och hur Lena Koppel kommer sätta sin prägel på det hela.

  Jag förstår att det är lönsamt att sälja rättigheterna men det innebär också att Isabella inte kan påverka hur man vrider eller vinklar storyn. Kan bli det hon befarar i sin blogg, mycket fokus på mörker och elände. Jag förstår inte att hon inte tar det på mer allvar. Nu har jag inte läst boken men vad jag hört finns mycket man kan göra till drama.

   Jag tänkte lite samma här, hon förlorar kontrollen över storyn. Lite som Clark på Netflix, först känner man att jäklar var de romantiserar honom och hans liv, men ju längre serien går framstår han som en manipulativ psykopat som skadar alla i sin omgivning…

    Ja hon tappar kontrollen över berättelsen något som hon tidigare tagit upp som skäl till att inte låta andra göra film av hennes liv. Tyvärr görs mycket TV idag som går ut på att överdriva människors personlighet och egenheter eftersom det har ett underhållningsvärde.

    Ja men om man ser eller lyssnar på något dokumentärt om Clark Olofsson (t ex dokumentären ”Clark – En rövarhistoria”) så framstår han också som en manipulativ psykopat som skadar alla i sin omgivning utan att ha någon insikt i det egna beteendet, så det kanske är den sidan som är mest sann som kommer fram då.

     Kan hon inte ha skrivit i kontrakt vad som får komma med och inte?

     Var Clark en sexdåre? Försökte se serien men herregud vad sexscener som inte gick att se då barnen var hemma……

     Oh ja, håller med. Menade bara att om han själv fick bestämma så hade nog de delarna inte varit med i Netflix-serien, då han mest verkar gilla att hylla sig själv. Läste en intervju där han sa att han inte sett mycket av den och att han sålt rättigheterna och därmed inte hade någon makt över hur de vinklade och vred på det.

   Hon måste vara i rätt desperat behov av pengar och verkar inte ha funderat igenom konsekvenserna. Hon kommer inte att kunna påverka innehållet och självklart kommer manus att göras mer dramatiskt än boken, annars är ju historien totalt ointressant för en större publik än ILs lilla följarskara. Tror det kan bli riktigt pinsamt för henne själv men även för hennes barn. Varför vill utsätta sin familj för detta?

    Hon vill inte att man hänger ut hennes ”nära och kära”. Men det om något har hon ju själv gjort i olika sammanhang

    Ja, märkligt att hon säljer och speciellt såhär tidigt. Familjemedlemmar kommer ju figurera och som du skriver, framför allt hennes barn, kul för dem att bli spelade av skådespelare efter ett manus där någon tolkat hur de agerade under åren. Historien berör så många fler och att inte ens ha kontroll över det känns väldigt egoistiskt.

     Intresserat att se om barnen får några repliker. Mamman o pappan lär ju säkert figurera. En tuff uppväxt i Jakan vad jag förstår.

      Ja, det blir nog en gripande scen där barnen är hungriga efter skolan (fisk till lunch) och allt som finns i skafferiet till mellis är Pågenlimpa.
      En riktig gråtscen.
      Sen kommer pappan hem, den hårt slitande advokaten, och ger dom kreditkortet åt barnen att unna sig nåt gott till fredagsmyset.

    Hon är ju som sagt inte ”känd”, mer än i en liten krets. De flesta har ingen aning om vem hon är, även om hon vill tro det.

  Många influensers böcker som blir film/serier. Undra hur det går för Therese projekt?

   Undrar om den någonsin kommer komma ut… 🤔

   Hon hade ju ett produktionsbolag med iaf.

  Det blir något i stil med Inventing Anna Delvey, säkert underhållande! Ser framför någon ung skådis, typ Nikki Hanseblad.

   Det är uppenbart att Lena Koppel ser en affärsmöjlighet i att göra the true story av inventing

    *Anna

    Vad då ”true story of inventing”? Anna Sorokin är ju en riktig person 🤷‍♀️

     Ja den svenska versionen.

   Det var precis det jag såg framför mig när jag läste. Och Bloggbevakning kommer att vara journalisten

  Hon kanske jämför sig med Anna Delvey?

  Har Egoina stängt ner sin blogg? Kommer till en WP-setup-sida när jag försöker gå in på den.

   Undrar samma! Hon har ju ändå snackat om det.

   Tror det är en bugg, samma på gabposs blogg

  Ja tänker spontant att det kommer bli väldigt tråkigt om inte Hajen-dramat omnämns. Men samtidigt borde han ju kunna hävda förtal såsom hon skrev om det när det begav sig.

   Men kan han det om de skriver att filmen är ”inspirerad av boken Isabella”? Och om de ändrar typ alla detaljer som namn, ålder och liknande? Jag bara gissar här men tycker det ofta görs filmer där folk framstår som ganska hemska och så är de baserade på riktiga personer och deras omgivning.

    Visst inspireras författare av verkliga människor och händelser som sedan förvrängs och förvanskas. Men skillnaden är att författarens inspiration är känd enbart för hen eller en mindre skara. Hajen är känd, tack vare Isabellas blogg, för en stor grupp människor.

    Jag tänker att han kan hävda det på hennes skriverier och inte om det är med i film eller inte. Men han vill nog inte skapa mer drama kring hela grejen.

   Han kan kanske göra det men inte säkert han får rätt för det. De som stämde den där Olof Palme-serien förlorade väl om jag minns rätt?

  Sofia Karemyr!
  Kommer absolut att titta, annars är man väl inte en värdig läsare av bloggbevakning 😉

  Men vem spelar CamCam? Den rollen kan bli en episk villain, som en korsning av sjöhäxan Ursula och Miranda Priestly.

   Filmen ska väl ändå handla om Isabellas galenskap och inte Camillas rapportering. eller?

    Varför skulle inte Camilla kunna vara med?
    Hon har ju ändå vaskat fram sanningar och avslöjanden som bidragit till händelser i Isabellas liv.

     Min kommentar handlade om Annas bild av Camilla. Klart hon kan vara.

   Jag omnämns inte i Isabellas bok, så jag tror inte problemet kommer uppstå. 😁

    Filmen måste ju ha en camcam! Skulle ju bli perfekt för att föra storyn framåt och visa publiken vad som händer bakom kulisserna.

    Men nämns du faktiskt inte ens? Jag tror du gjorde det i samband med sifferavslöjandet.

     Det stämmer, står i kapitel 54.

  Vem tycker ni ska spela rollen som Isabella?

   Alba August eller Molly Nutley kanske?

    Alba august hade varit drömmen 😍 hon är så bra!

    Tänkte också på Alba, men tutor utseendemässigt att Molly passar bäst. Och så skulle Helena Bergström spela en gammal Isabella på ålderns höst ;)!

   Det lär ju bli några olika skådelspelare så som hon hoppar från barn till vuxen fram och tillbaka i boken.

   Gunilla Persson!

  Hanna Alström?

   Gillar henne… men hon är ju över 40, det borde vara någon i lite mer rätt ålder.

   (Mvh drygt 40 och rynkorna kommer 😉 )

    Jag gillar inte Hanna. Hon är otroligt manipulativ och falsk

     Vad grundar du det på? Nyfiken…

     Då har hon väl i och för sig lätt att gå in i rollen som Isabella…

  Jag tror absolut att den kan bli underhållande…. är ju lite samma stuk som Inventing Anna på netflix.

  Ser fram emot!

  tänker spontant ellen bergström

  Bellas hittepå och ljugliv tilltalar inte mig vare sig som bok el filmatisering. Är helt otroligt att det ska mjölkas pengar ur allting. Att sälja ut sig själv och sitt privatliv på det här sättet visar bara på hur inkompetent hon är dvs saknar hjärna och förmåga att försörja sig på ett vettigt sätt.
  Att ha en offentlig person som mamma/anhörig måste vara otroligt jobbigt då personen ständigt måste klamra sig fast i rampljuset på det här sättet. Hade Bella inte sjabblat bort LÖWENGRIP och fått storhetsvansinne hade hon kunnat vara framgångsrik på riktigt idag.

  Nej tack! Då lägger jag min tid på annat.

  Exakt de två jag tänkte gissa på. Förmodligen Alba

  Elsa billgren ska vara med i mästerkocken VIP. Och när alla andra på gruppbilden bara står och sitter vanligt så måste Elsa sticka ut ett ben och sträcka på tån, plus hålla i en hårslinga. Vad är det med den människan, varför kan hon inte bara vara naturlig? En annan fråga är varför jag fortsätter följa när jag stör mig så. Två fantastiska frågor att diskutera vidare här som extra OT-krydda i Bellas tråd. Vassego..

   Första tanken: hur sura är Anna Book att inte hon är med?

    Ja lite trist att inte få de henne laga pulver-bea

   Gillar ändå Elsa men det känns som att hon är så ängslig och att det beror på att hon bara umgås med människor som tävlar om att vara mest härligt avslappnade. De verkar upptagna av att saker ska vara på ett visst sätt så det blir en evig jakt för Elsa att vara ”rätt” så hon får vara med och leka med de coola kompisarna. Att hon är härlig skulle nog komma fram mer om hon släppte det umgänget och sammanhangen och insåg att hon inte behöver passa in.

    Och vad är det med en snart-40-åring som måste hävda sig genom sin familj – ni vet, de är så konstnääääärliga och specielllllllla – hela tiden?
    + glöm inte: hennes man är ju engelsman! (hans pappa flyttade till Sverige på 40-talet…)

   Åååh, bilderna gör ju nästan ont att titta på.
   Mest utspekulerade posen + mest osäkra leendet.

    Hon ålderskrisar lite tror jag.

  🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Bella har ju skrivit fiktion i hela sitt liv, så nu kanske hon har hittat rätt.

  Det börjar kanske tryta i penningpungen. Man kan ju inte påstå att hon numera har några större samarbeten. Hon ska ju både bygga ut sitt hus och bygga stuga i fjällen,! de stora sponsorerna uteblir så får man väl sälja det som eventuellt har intresse. Koppel har väl hittills inte lyckats att göra några storfilmer, men vem vet, kanske är det nu det sker 🤓

   Är nog Paul som bygger i fjällen

    Lever han på ärvda pengar? För inkomsterna är ju minimala.

     Ja. Underhåll.

  Alva Bratt (som blond) från Eagles borde göra Isabella. Hon spelar överklass så himla bra.

   Bella är knappast överklass.

    Nu ja, men antar att filmen inte ska handla om nutid. Tänk lite.

     Fast hon har inte heller tillhört överklassen tidigare?

   Haha Bella är ju en typisk medelklassmorsa från förorten. 🙂

   Håller med om att Alva Bratt är ett perfekt val. Hon är fantastisk i Zebrarummet och tror hon hade gjort det galant.

  Alltså på riktigt vem vill göra en film full av lögner ?

   Lena Koppel.

   Dom flesta filmerna är ju inte sanna, så är väl inte så konstigt egentligen.

    Lögner & bedrägeri, faktiska händelser alltså inte film utan verklighet fast i förskönad version? Tipsa mig gärna om du sett en sådan film .

     Wolf of Wallstreet? 🌝

      Men snälla du, du kan väl inte jämföra Hollywood med
      Bella ? Hahah

       Hahaha eller hur?😂😂

  Ser fram emot att få se 900 000 statister i Umeå berätta att de fortfarande följer Bellsan.

   Yes – detta!

   En uppenbar felskrivning som dras upp i nästan varje inlägg om IL. Hur många år sen är det nu, snart 10? Skall det tjatas om det i 10 år till? Har ni inget nyare att komma med?

    Felskrivning? 🤣

  Nä, känner att hennes historia redan mjölkats i bloggen, i boken och i diverse intervjuer så det kommer nog inte intressera mig.

  Undrar vad miljardären tänker om detta. Han verkar ju vilja vara lite ”anonym”.

   Vem av dom? Hon träffade ju en del

    Vill minnas hon hade en kort affär med ES. Det livet verkade inte passa honom så bra..

     Även PS så dom är minst 2

     Hon hade en kort affär med en annan miljardär också.

      Vem?

    Tänker på den korta affären hon hade med E.S. Men den mannen önskade sig nog ett annat sorts liv.

  Kul för hennes mamma och pappa…

  Antar att den kommer gå under film genre fantasy?

  Nu är jag negativ men jag tror inte det blir en film. Att ha sålt rättigheterna till film är inte en garanti att det blir av. Det är en ganska lång process. Inte minst hitta finansiärer.

  OM det blir en film blir det nog en ny Crossroad (Britney Spears film)

  Bilden på Bella i uppslaget, ser ut som att hon bara har ett gigantiskt bröst.

  Har nog fått solsting 🤪

  Agnes Lindström ska spela Bella så klart!

  Folk gör vad som helst för pengar.

  Matilda Källström

   ???

  Ja nu har hon sålt sig. Om nån hostar upp pengar och filmen görs så kan ju det vändas och vridas , inte till hennes fördel med all säkerhet. För den som hostat upp pengar vill ha dom plus ränta tillbaka. Och snaskigheter säljer.

  Titanic 2, eller vad ska skiten heta?

  ”Vem vill göra en film full av lögner??? Kanska en film om ett liv bild på lögner? Det kan faktiskt bli intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.