Var så goda, här får ni skvaller!

Kort info:
Antonija Mandir dumpade Oliver Hunt för att hon behövde vara ensam – läs om det här.
Killen hon ses med är Philip Wong, Alice Stenlöfs ex.

De fyra undre bilderna kommer från Exonohbarb och jag kan inte annat än hålla med Nessa.
Sätter man sig på Strandvägen 1s uteservering så VILL man synas. Annars sköter man det betydigt mer diskret och väljer ett annat, mer undanskymt ställe.

209 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fokusera på själv i en vecka? 🙈

   En vecka är ju 1 min för en flunsa! 😄

    Jag gillar att denna kvinna var väldigt mycket på Julia i Ex on the beach, för att killarna ville ha henne, shame:ade henne, sa att man inte kan vara med andras ex osv. Väldigt brutal utfrysning inför andra. Men nu, några år senare.. ja du. GG Antonia.

    ??

   Vad är det som säger att de är på dejt i dessa bilder?!
   Man kan fokusera på sig själv och dessutom träffa folk

    Du vill helt enkelt inte förstå vad folk reagerar på.

     Nej berätta?

  Hon är så WT. Spelar ingen roll hur mycket pengar hon har, det går inte att köpa klass vilket märks när det kommer till henne.

   Är klass det viktigaste här i livet?
   Man kan tro det när man läser här inne.

   Som att det är alla mål här i livet

   Är det där menat som en förolämpning?
   Alla har inte som livsmål att bli en stel tant på östermalm som strosar runt på NK och saluhallen på fredagseftermiddagarna.

   Vissa vill komma hem och fira helgen i soffan, utan byxor, men en pizza framför Netflix och rapa högt för att man dricker sin öl för snabbt.

    THIS 🙏🙏🙏

     ?

    Vill man verkligen sitta hemma utan byxor och rapa? Är det något man behöver? Man kan väl chilla hemma på civiliserat sätt…

     Eller så sitter man på Strandvägen 1 och skrattar. Valet är fritt, men att sträva efter att uppfattas ha klass av någon annan känns ju lite sorgligt.

      Personligen tycker jag att S1 är väldigt trevligt men jag tycker också om att chilla hemma i mjukiskläder. Men jag sitter inte och rapar när jag är hemma för det.

     Du borde prova! Det är riiiiktigt skönt 😍

     Rapa är inte riktigt något man väljer…

     ”Det som händer när man rapar är att luft som man svalt kommer upp igen. När vi sväljer luft, så byggs det upp i övre delen av magen och orsakar spänning, vilket får esofagus phincter-muskeln mellan matstrupen och magsäcken att slappna av. Resultatet blir att luften trycks upp i strupen och kommer ut ur vår mun.
     Denna ventilations mekanism skyddar magsäcken från överdriven expansion samt så att matsmältningssystemet kan fortsätta göra sitt jobb.”

     Så ja, behöver man rapa ska man rapa.

     x spruckit än?

    Amen! Folk som tänker klasser är så otäcka och ändliga människor! Blä!!! 🤢

    Tror du missförstår vad menas med klass. Du behöver inte vara en stel Östermalm brud för att ha det.

     Vad är klass för dig då?

    Fattar inte varför gamlingar på Östermalm alltid får ta skit när klasskampen startar här? De är ju ändå försvinnande få och överklass finns i hela Sverige

     Jag har genom mitt jobb träffat några rika tanter som troligen går in i gruppen ”gamlingar på Östermalm”, och alla har varit väldigt trevliga. Sedan har man träffat dessa ”vet du inte vem jag är, jag är känd för fan! jag ska gå föra alla andra och får bete sig hur fan jag vill”…

    Men varför tror du att klass identifieras med att vara stel och bo på Östermalm ?

     Är inte det mer av det du kallar ”klass” än att käka pizza i underkläder framför ett avsnitt av Simpsons?

      Klass är för mig att ha värderingar man lever efter och moral. Man är absolut inte en stel och tråkig människa för det.

      Tro mig, även rika människor är vanliga människor. De är bara att de inte berättar exakt allt det gör för alla. De rapar, prutar, bajsar, går runt i bekväma kläder eller underkläder, och chillar i soffan framför tv:n

    Tycker inte det handlar så mycket om NK och Östermalm utan snarare om att vara obildad, ohyfsad, fläka ut hela sitt liv, ställa upp i dokusåpa, inte kunna uttrycka sig etc…

  Eller sa kanske hon gillar Strandvagen.

  Inte ska hon val behova gomma sig. Tycker mer att dom som tar bilder pa henne ar lite lustiga.

   Ja vi är alla olika hon gillar att synas och det är ok. 😊

   Fast då gör man ju ett val. Om det skvallras om att man träffar en vis kille, och man inte vill att det ska komma ut offentligt, då äter man ju inte öppet på en av de mest offentliga platserna där alla kommer se en.
   Dock var detta nog medvetet val, nu kommer det skvallras mer, och hon kommer få mer uppmärksamhet.

    Spot on! Folk är fan naiva. Hennes inlägg just nu är så cringe.. och manipualtiva. ”Tyck synd om mig” Näe, tycker inte synd om människor som aktivt sårar andra med att vara otrogna. Oliver har bekräftat det om någon undrar.

  Eller sa tycker hon om Strandvagen?

  Tycker dom som tar smtgbilder pa henne ar lite lustiga..

   De allra flesta smygbilder på kändisar är vanligtvis beställda.

  Klart att hon får mer klick genom att visa sig öppet med någon. Känns inte så genuint då.

  Varför skulle fokusera på mig själv innebära att man inte dejtar..?

   Tack, exakt så. Om inte det är att fokusera på sig själv, att bejaka sina behov, så vet jag inte vad.

   För att man inte lär känna sig själv om man hattar runt bland killar. Åtminstone inte jag.
   5 år som singel och det är först nu det senaste året jag börjat finna mig själv (och lagt dejting på hyllan.)

    Om det nu är så att hon träffar honom i dejtingsammanhang.

     Klart att det är, de var på samma midsommarfest och nu ses dom tillsammans i stan, sen har vi ju nellyfesten. Jag skulle vilja killgissa och säga att Antonius förstod att oliver var ett lowLife och dumpade honom. Philip är ju ett otroligt uppköp!

    Alla är inte som du. Ingen är bättre eller sämre för det!

    Jag var singel i sju år men tycker nog att jag kände mig själv och mina behov bra redan innan. Jag har ju liksom umgåtts med mig själv sedan jag föddes, jag behövde ingen singelperiod för att lära känna mig själv bättre.

   Tjejen snackade nyss om giftermål, barn, husköp och gud vet vad med Oliver. Sedan tar det slut, hon förklarar att anledningen beror på att hon ”behöver lära sig vara själv”, men syns två dagar senare med en ny kille? Säga vad man vill men det är ett rent ut sagt äckligt beteende.

    Tror inte anledningen till varför dom gjorde slut stämmer hon va väl bara tvungen att säga nånting inte den riktiga anledningen

     Exakt. Och samma jävla melodi om att ”denna process har varit en tid redan” som att gottgöra sitt beteende. Väldigt oskön!

      Men vad skulle hon skriva då för att göra folk nöjda? Kan folk sluta låtsas som att det inte är jättevanligt att inte säga/skriva ut den exakta anledningen till varför man gör slut med en partner. Att säga att man behöver jobba på sig själv kan bara vara ett sätt att inte hänt sig sin expartner för hundratusentals, varför skulle det vara fel?
      Den enda som är ett riktigt creep här är Nessa som stalkar och smygfotar andra människor. Hennes besatthet av Antonia grundar sig i att Antonia inte slickar hennes arsle som alla andra influencers. Märks så väl att när någon inte ger henne uppmärksamhet så hamnar de på hennes hatlista.

       Hänga ut sin partner*
       Vill också tillägga att jag inte har mycket för till Antonia och har kritiserat henne ganska hårt när hon marknadsfört vissa produkter. Men någon måtta får det vara.

        Fast det blir ju inte alls bra om hon ljuger om anledningen för Olivers ”skull” (om det nu var därför hon hittade på ”jobba på sig själv”) men sedan sätter sig på Strandvägen ett par dagar senare. Hon vet att hon blir fotad. Hon vet att Oliver kommer se bilderna. Hon bryr sig inte. Så att hon bryr sig om Olivers känslor är bullshit. Plus att hon, som andra skriver, var på honom i heta stolen om att de skulle GIFTA SIG. Om han nu inte ville, vilket jävla tur? För tydligen var barn och giftemål viktigare än personen hon ska dela det med. Det är läbbigt.

         Plus att Oliver har bekräftat att hon var otrogen. Pinsam brud.

          Vart? 😨 Hon är vidrig. Men har missat hans bekräftelse.

        Hon var otrogen mot honom på Let’s dance finalen, så väldigt oskön är hon absolut. Och gör slut en tid efter det, och vips så är man och hånglar upp/middag med Alice ex.

    Från det att de gjort slut tills de gick ut med vet vi ju inte. Förmodligen lade de inte ut det på dagen.

   Tänker också att bara för att de ses på restaurang betyder det väl inte att de dejtar? Får man inte ha manliga/kvinnliga kompisar? Det är ju inget skvaller eller bevis på nåt, mer än att de är ute 😂

   Och som du säger, OM de dejtar – varför skulle det innebära att man inre fokuserar på sig själv 😅

    Hon har hånglat med honom öppet på en nellyfest. Vill hon inte ha uppmärksamhet så hade hon inte gjort detta öppet.

     Eller så va de fulla och sugna? 😂 Har ni aldrig gjort sånt?

      Nej. Det har jag aldrig gjort medans jag varit i ett förhållande med en annan person. Det är nog främst såna som du, Antonija, som sjunker så lågt. ”😂”

       Vad menar du? Var A och O fortfarande ett par när Nellyfesten ägde rum?

        Nej men de var ihop när hon var otrogen på Let’s dance finalen. Inte långt efter det gör hon detta.

   Det behöver det såklart inte betyda, men Antonija skrev väl uttryckligen i sin frågestund att hon nu för första gången ska vara själv för att hon behöver hitta sig själv. Att då börja dejta på nytt efter någon vecka och dessutom då träffa en väns ex känns väl ändå lite udda.

    🎯

    Fast hur bra vänner är hon och A egentligen? känns ju mer som ”influenser”-kollegor och inte vänner.

  Hur orkar någon med henne överhuvudtaget?

   Undrar samma sak. Skrikig, ocharmig, falsk, ohygienisk och girig.

   Skönt att Oliver kom levande därifrån. Hoppas dock hon hjälper honom med ett boende nu när han sa upp sitt eget efter att hennes pappa flyttade ut.

    Vad menar du med ohygienisk?

    Undrar också vad du menar med ohygienisk.
    Har för mig att jag sett någon skriva att både hon och Oliver är det, minns inte om personen förklarade vad den menade dock.

  Man kan väl både fokusera på sig själv och äta med sällskap?

   Ja att träffa vänner brukar vara bra när man är nere.

    Att hångla och ha en ”sommarflirt” hon erkände nån vecka efter uppbrott känns dock lite annorlunda.

    Märkligt hur hon efter varje dumpning behöver ”hitta sig själv” och boooom så hittar hon en ny. Samma ramsa varje gång! Det är nog vad folk reagerar på.

     Det jag inte fattar är hur vanligtvis privata killar vill dejta dessa tjejer som ska synas och höras överallt… Som partner till dem blir du ju i bästa fall förlöjligad, i värsta fall typ cancelled. Allt privat ska vädras ut och alla ”äkta” stunder ska bli content. Särskilt med antonija? Han borde tänka om… fort.

   Hahahaha ja SJÄLVKLART kan man det!!! Herreguuuu vad folk är märkliga!!! Jag har både fikat, tagit en öl och käkat middag och lunch med vänner både som singel och som par.
   Jag ska berätta en…..ja, en ganska obegriplig sak för er flickor.
   MAN KAN HA VÄNNER OCH MAN KAN HA SÄNGVÄRMARE, är man singel måste man även då ”sköta kroppen” ibland.
   Hoppas hon förtar runt och gör det kroppen och knoppen vill tills hon tröttnar.

    Chilla

    Brukar du också hångla med dina manliga vänner medans du är i ett förhållande? För det är nämligen såna ”vänner” dessa är.

  Det kanske inte är en dejt? Hade det smygtagits bilder om hon suttit där med en tjejkompis istället?

   Ser ut som om det hålls händer där ett tag. Men visst – kör på! Fokusera på sig själv och ”träffa en kompis” på Strandvägen. Extra uppmärksamhet cashing!

    Betyder ju inte att hon är ute efter ett nytt förhållande bara för hon går ut med någon.

    Så man kan inte fokusera på sig själv om man håller nån i handen?

     Men gud ”anonym”. Vi fattar vad du tycker. Move on.

      Och vi fattar vad du tycker, move on!

      Bryr vi oss ens om vad hon gör? Varför denna diskussion?

     Svårt att hålla handen när han har båda händerna på bordet..? Eller han kanske har tre händer, vad vet jag, har ingen aning om vem människan är.

  Läste någonstans att hon varit otrogen. Mot Oliver då antar jag? Är det något som är ”bekräftat” eller mer lösa rykten/antagande?
  Någon som har hängt med i svängarna?

   Det är sant.

   Det var Clue news som sa att han fått uppgifter om att hon varit otrogen mot Oliver och att han har bevis. Dessa bevis ville han inte dela med sig av men avslutade med att säga, att om Antonija skulle hävda att detta inte är sant så skulle han kunna dela med sig av dessa bevis.
   Antonija har inte nämnt något om den uppgiften. Wonder why? 🙊

    Fy för att hävda att detta är nyheter och sprida sånt dom han absolut inte har att göra med

     Snarare fy för att bedra en människa man säger sig älska.. Hade hon haft rent mjöl i påsen så skulle hon ju ha försvarat sig? Nä men istället väljer hon att vara tyst och mysa runt med en väns ex istället.

      Man kan inte bemöta all skit och alla rykten som går om en.
      Visst är det nedrigt om hon bedrog honom. Men att sprida skit som ”nyheter”

    O fick frågan om A varit otrogen, och han svarade varken ja eller nej på frågan, utan svarade väldigt kryptiskt, men läser man mellan raderna så fattar man att A gjort något.

  Ska hon sitta inlåst?

   Ja. Tydligen enda sättet att fokusera på sig själv.

    Men gud ”Anonym” ja vi fattar vad du tycker, move on

     Men gud anonym tror du alla anonym är samma person 😂

    Jag hade känt mig sjukt respektlös mot mitt ex, om man som A och O påstått sig varit riktigt kära, några dagar efter man breakat sitter på Strandvägen med en ny kille och medvetet fotas. Hon hade ju fakriskt kunnat hållt låg profil i några veckor om hon hade respekt för den andre, jag tycker inte sånt här beteende är okej oavsett. Gäller både killar och tjejer, känd som okänd. Att direkt gå ut med en ny är som ett bevis på att man inte brydde sig så mycket om det man nyss hade!

     Exakt! Men glöm inte.. hon har haft tiiiiiid att processa detta LÄNGE ✊🏻✊🏻

   Åh gud vad dramatisk 🤦🏼‍♀️
   Två veckor efter uppbrott och hon hånglar öppet med en annan kille, samt sitter på middag och håller hand. Om inte annat så är det vidrigt mot sitt ex.

    Nej, men det hade varit vidrigt om han inte var hennes ex.

    Nej. Stopp nu.

    1. Hon hånglade med killen medans hon fortfarande var i ett förhållande med den andra killen, som hon snackade bröllop, barn och hus med.

    2. Hon hävdar att hon gjorde slut med Oliver för att ”vara själv, trivas i sitt egna umgänge, umgås med sig själv”. Eh.

    3. Denna killen som hon ryktas dejta är en kompis ex. Precis som Oliver också var en kompis ex.

    Varför ens skydda en sådan människa? Hon är brutalt falsk och ocharmig. Hoppas Alice ex springer därifrån lika fort som Jack gjorde.

     Och manipulativ!
     Hon svänger allt till att få vara martyr nu. Folk ska tycka synd om henne när hon vet exakt vad hon gör! Detta är vad hon ville. Att hon inte förstår att hon bort sig är hennes egen sak, men hon vet absolut vad hon gör.

  Rätta mig om jag har fel 🙃
  Men var det inte något likande med Denise och Oliver?!
  Hon var väl ”vän” med Denise och sen gick och började dejta och hålla på med Oliver framför hennes ögon?
  Blev väl ett drama om det med?

   Träffades inte Denise och Oliver i någon typ av otrohetsserie?

    Tror personen menade att Antonija gjorde så mot Denise

     Ja, precis! Ser nu att det blev otydligt!

      Det var inte otydligt alls.

     Ja det var alltså inte ett svar utan en fråga som kom upp när jag läste kommentaren. För visst träffades de väl i någon serie där de var där med sina respektive?

      Ja dem var där med sina respektive och Oliver var otrogen mot tjejen han åkte dit med. Temptation Island hette det.

       Just det ja. Så var det.

   Ja det blev det , finns några inlägg här om det

    Ja det VAR det * haha bra det går

   Jo, det var exakt så. Det är ett mönster hos Antonija att vilja ta rester från sina vänner. WT.

   Hon hade i flera sammanhang träffat Oliver och Denise (som ett par) och fortsatte sedan vänskapen med Denise. Plötsligt började hon dejta Oliver och gilla alla hans foton på sociala medier, vilket Denise ifrågasätter. Antonija nekade dock till att det skulle vara något. Slutligen kommer det fram att dottern kommit hem och berättat för mamman Denise att hon ”sovit mellan pappa och Antonija”.

   Antonija ansåg dock att de ”inte var vänner”, så hon hade tydligen ingen anledning att berätta det (även om hon fick frågan). 🤔

    Trevligt att kalla människor för andras ”rester”.

     Tycker det är mer ”trevligt” hur Antonija beter sig.

     Att dejta vänners ex är ett så otroligt tecken på svag karaktär. Deras attraktion för personen är grundat i osäkerhet och bekräftelsebehov och har inte uppstått på naturligt sätt. USCH! Samma gäller för killarna.

    Fast det var ju inte så att Antonija och Denise var speciellt nära vänner. Sveriges influenser värld är inte direkt stor så känns som alla är bekanta med alla.

    Precis som Alice och Antonija, har de ens umgåtts mer än på event?

     Ja de blev vänner i Costa Rica när Alice fortfarande var tillsammans med Filip och Antonija var tillsammans med Jack samt att de gjort en del youtubevideos ihop.

      Jo, men det var ju länge sen, är de vänner idag?

    D gjorde slut med O eftersom D inte tyckte deras relation funkade. Sen kom A och flörtade med O och sen blev A och O tillsammans.
    Så det var D som valde att göra slut, och A hade ingenting med det att göra.

  Får man inte alls umgås med det motsatta könet samtidigt som man fokuserar på sig själv? 🤔 är kanske bara en ”kul grej” liksom och inget förhållande.

   Men dom är ju på StRaNdvÄgEn! :O

   Men vad tror du själv? Antonija är livets mest uppmärksamhetssökande person, hon måste få uppmärksamhet.

   Förstår dock inte helt denna killens nedgradering? Vem vill synas med Antonija?

    👏🏻👏🏻👏🏻

    Exakt min tanke.. vad håller han på med?!

  Men gud vad alla här ovan är sjukt tråkiga! JA man får umgås med en vän av motsatt kön och ja ja ja man får dejta o fokusera på sig själv samtidigt men kan ni inte hålla med om att det här är extremt tätt inpå Olivers och Antonijas break? Senast i maj lägger hon upp bilder och indikerar på att han är pappan till hennes framtida barn, så JO detta är extremt smaskigt skvaller! Tack för det CamCam! Och ni som inte uppskattar skvaller, vad gör ni ens här? Kanske fortsätta läsa i era lexikon hemma på kammaren istället torrbollar

   Det är Antonija som fått sina små tjejkompisar att skriva massor random kommentarer här om att hon minsann ”HAr RäTTttt att DeJtA vem hOn vilL!”, de begriper nog inte hur ocharmigt det får henne att framstå. Mer än man redan trodde var möjligt liksom 🙂

    Vilken löjlig kommentar. Är det jobbigt att inte alla tycker att det här är världens scoop?

    Haha jag är inget big fan av Antonija. Men tycker fan människan har rätt till att dejta hur tätt inpå hon vill, äta ute med killar/tjejer utan att det är en dejt eller dejta vem hon vill för det. Ett förhållande tar inte slut den dagen man går ut med det. Move on.

   Nej, det här är verkligen inte ”extremt smaskigt skvaller”, det är knappt skvaller eftersom hon dels är singel och dels sitter öppet på en mycket välbesökt restaurang.

    Hur tänkte du försvara hennes otrohet?

   Fast man ska inte hångla med sina killkompisar när man är i en relation.
   Jag tror ingen har problem med att man har kompisar av motsatt kön, ifall man beter sig som kompisar, men uppenbarligen har A inte gjort det…

  Jag känner mig verkligen som en person med koll när jag läste inlägget och sedan behövde googla Antonija, Oliver, Alice, Philip och Strandvägen. Det går bra nu!

   Jag behövde förresten googla Nessa också. Herregud, jag har inte koll på någonting.

    Vet du vad? Jag tycker det är ganska sunt. Och jag delar dessutom din ”bristande” kunskapsbank när det kommer till influencers..

   Du missar ingenting. Alla dessa är typ E-kändisar, och totalt oviktiga.

  Men hallå där! Jag tycker att vi kvinnor istället ska stötta varandra än snacka ner! Varför ifrågasätta en kvinna, som tar för sig av livet? Har hon slagit ihjäl nån? Nej just det. Applådera istället kvinnans frigörelse att få ta egna beslut i sitt liv.

   Varför skulle jag stötta någon enbart för dennes kön? Jag stöttar en person för att hen gör något bra, inte för att hen är en kvinna.

   Man kan kritisera kvinnor och ändå vara feminist och en bra medsyster.

   Däremot vet jag inte riktigt vad det är som ”kritiseras” eller tas upp här…? Denna Antonija har gjort slut med en man hon hade ett kortare förhållande med. Nu är hon eventuellt på dejt. Jaha? Att hon ska fokusera på sig själv och sitt liv är väl inget hinder för att gå på några enstaka dejter? Finns inget som tyder på att hon gifter sig med denna snubben om en vecka tänker jag. De kanske bara har kul i varandras sällskap eller bra ligg…?

   Älskade vän, är det här verkligen rätta platsen för dig?

    🤢🤮

   Nej, stöttar inte beteenden jag anser felaktiga. Kön kvittar i sammanhanget.

   Varför läser du ens denna blogg om du faktiskt har dessa åsikter?

  Men det sitter ju någon annan vid samma bord… då kanske det inte är en dejt utan de är flera som hänger.

   Gör det? Hur syns det?

    På benen till vänster om Antonija 😊

  Som de byter partners med varandra i influencer-världen, de känns nästan som swingers allihopa

   Haha det är lite udda faktiskt!

   Ja, det måste vara svårt att dejta där de bor. Alla verkar ha varit med varandra eller åtminstone dejtat.

   Alla kompisgäng är väl såna.

    Nej?

  ”Alla nyhetssidor” Really?🙄

  Det sitter ju en tredje person vid bordet också, hur vet man då att det är en dejt? Varför har man inte fotat hela bordet?

   Hur vet du det? Jag ser bara två.

    6 ben på 2 människor? Ok

  Hon har ju börjat klä sig som Alice också 🙈🙈🙈

   Faktiskt! Pinsamt

  Vad har hon för fel på läpparna? Nej, visst ja, man får absolut inte kritisera någons utseende när de tryckt in fillers, silikon, botox och annat i sin kropp. Glömde det.

   Ok solstråle.

   En bra tumregel är att inte vara elak mot andra, oavsett vad de har fyllt sina kroppar med eller inte.

   Jag förstår inte att det ska vara så svårt för en del att förstå, vissa lär sig detta redan som barn.

   Näsan är i alla fall inte fixat.

    Hon har lagt fillers i näsan.

     Då är det riktigt dåligt gjort. Hade klagat.

     Hade krävt pengarna tillbaka för den där näsan. Fillers fick den att se större ut än vad den redan var.

   Det är väldig skillnad på att kritisera och bara snacka skit.
   Det är det senare som många opponerar sig emot på grund av att det inte är snällt.
   I en värld med obegränsat med möjligheter, välj att vara snäll.

  vad betyder det ens att fokusera på sig själv? alla säger de men vad innebär det egentligen?

   För mig handlar det om att lyssna på vad jag själv behöver just nu och ge mig själv det.
   Speciellt om man har levt i ett dåligt förhållande där man kanske fokuserat mer på att få förhållandet att rulla än att må bra själv. Då är det nog extra viktigt att rå om sig själv med det som ger en bra energi. Behöver inte vara isolering och meditation liksom.

   Hennes definition var tydligen att vara ensam eftersom hon skrev att hon vill lära sig att vara i sitt eget sällskap, inte behöva umgås med andra och ”älska det” eftersom hon alltid ”varit med andra”. Kul att slänga ut en kille med den ursäkten, för sen att ta in Nima som inneboende och samtidigt ”dejta” sin andra kompis ex (precis som hon gjorde med Denise). Urk.

    Kanske gillar egentid varvat med knulla. Inte alltid man får någotdera i ett förhållande.

    Haha exakt🙈

    👏🏻👏🏻🎯

  Alltså…jag har ingen aning om vem hon är förutom att hon syns här ibland, så jag sitter inte här som ett fan och försvarar, men kan man inte låta en tjej leva? Det här är skitlöjligt. Låt människan gå ut och ta ett glas med vem hon vill, det spelar väl ändå ingen roll om hon gjorde slut med någon igår eller för fyra år sedan. Hade hon gått och gift sig hade det varit en grej, men det här är världens ickedrama.

   Är du medveten om var du kommenterar? 🙂

   Du har ”ingen aning” om vem hon är. Kanske du inte ska kommentera då? 🙂 Hon är den personen som skällde ut en servitris utomlands och vägrade betala för att hon ej gillade maten. Dessutom personen som hånglade med en annan kille på en fest medans hennes egna väntade hemma. 🙂 Även samma tjej som enbart dejtar sina kompisars ex. Tjejen som hängde ut Linn Ahlborgs klädeskollektion. Tjejen som promotar falska smycken. Tjejen som utnyttjar sin killes tidigare boende genom att låta hennes farsa bo där, när farsan flyttade ut och killen säger upp boendet, då gör hon slut med killen.

   Listan kan göras lång. Men du kanske har fått en bättre uppfattning nu och förstår varför jag tycker att man bör vara försiktig med att skydda andra innan man vet hur vidrigt dem kan bete sig?

    Du summerade henne perfekt! 🙌🏻

  Tycker hennes leende är så överansträngt bra. Hade gärna haft henne som kompis eller rumskompis.

  Har hon på sig samma tröja när de är på ”dejt” som kvällen de allegedly hånglade?

   Snart kommer en story likt denna

   ”Skulle baaaara fokusera på mig själv! Festa, hänga med vänner och bara leva life! Och så mittiallt stod han bakom mig i baren och bjöd mig en drink och här är vi nu!”

    Ja visst sa hon exakt samma om varför det tog slut med Jack? Det gick snabbt med Oliver för hon & Jack hade haft det dåligt länge, hon hade funderat på detta & bearbetat i månader? Var hon otrogen mot han också tro? 🤔

  Jag har craving på en youtube video från Tanbyclara där hon läxar upp kompisar som tar andras ex 😁

   Har hon gjort en sådan video?

    Nej, men hon har gjort ”läxar upp era killar” och då skickar tittarna in sina texter om killar de träffar och hon läser upp texten och sätter de på plats.
    ( Älskar Klaras ”Faa-aan!”

  Jag ska googla så jag får veta vem hon är. Absolut inte elak eller ironisk.

   Du är inte skyldig att redovisa dina googlingar 🙂

   Gör inte det, du missar inget viktigt.

  Viktigt att skriva till att hon befinner sig på Strandvägen 😁 vilken tönt!!

   Strandvägen 1 är en restaurang.

  Haha, jag förstår verkligen inte scoopet med detta. Hon umgås alltså med sina vänner på en uteservering? Jaha, okej.

   Om man läst om hennes beteende år efter år så kan du se ett klart mönster i hennes beteende.

  Hon borde sluta spruta in saker i sina läppar.

  Och Jo, det gör hon.

  Angående att hon sitter på en uteservering med en snubbe. Vem bryr sig?

  Om bloggbevakning vill gräva i andras privatliv och starta funderingar. Så borde hon berätta helt öppet om sitt egna liv först.

  Vad var det för komplikationer du drabbades av? Och varför är du inte öppen med vilken ”planerad operation” du gjorde?

  Märkligt att det ska vara så hemligt

   Varför ska man behöva dela med sig av sådana saker tycker du? Vi är nog många (utom du då uppenbarligen) som tycker att sådant är privat.

   Det är väl ändock en viss skillnad. Influencers tjänar stålar på att vräka ut sitt liv på sociala medier. Gör Camilla det?

    Ja.

     Nej. Hon återberättar vad andra postat. Finns en stor skillnad där!

   Bloggen handlar inte om Cam och hennes liv. Så vore konstigt att skriva om det.

  Hon ser verkligen ut som en av de sju dvärgarna.

   Ditt namn ger ifrån sig lite falsk marknadsföring. Det är väldigt lite 🥰 i dina kommentarer

    Men hon säger Sanna saker 😛

  Det enda jag kan tänka på när jag ser Antonija är när hon var med i ex on the beach och hon desperat sprang omkring med en dildo hon lånat av en annan tjej därinne, och Hon bara MÅSTE få orgasm, så folk skulle hjälpas åt så hon kunde komma?? De satt en annan tjej under en filt och pullade henne med en dildo. Är jag den enda som minns detta spektakel? Tycker hon är så äcklig.

   🤢🤢🤢

   Jaaa tack för den påminnelsen! Haha ouff

  Att gå ut med att ”jag älskar Oliver men tiden var inte rätt för oss” och ”nu ska jag vara ensam för första gången och att hitta mig själv”, för att sedan efter drygt en vecka börja träffa någon annan (en väns ex dessutom) känns så otroligt respektlös. Säga vad man vill om Oliver som pappa men jag tycker genuint synd om honom. Man går inte vidare så snabbt från ett genuint förhållande med äkta känslor.

  Antonija ger mig verkligen vibbarna av en dryg tonåring som försöker framstå som äldre. Gapig, avsaknad av konsekvenstänk och totalt okänslig inför sin omgivnings känslor.

   Yes håller helt med dig på den. Vidrigt är vad det är!

   Känns som hon hamnat i fel klientel med Camilla läckberg i den där serien, och nu försöker leva upp till ngn hon inte är.
   Vilka är ni som gjort henne stor? Snälla berätta

  Förstår inte alla kommentarer ovan huruvida hon ska hitta sig själv eller inte. Problemet är väl hennes mönster med att ta branschkollegors ex som är jävligt wierd. Alice och hon har umgåtts en del, spelat in youtube videos ihop och den första bästa killen hon går på dejt med är hennes ex? Finns väl miljontals fiskar i sjön, varför först Denise ex som hon var bekant med och nu Alice ex. Ursch, hade varit livrädd att ha henne som tjejkompis.

   Exakt!!

   Jag menade bara att det känns respektlöst och nonchalant mot Oliver att först säga att man behöver vara ensam för att hitta sig själv, för att sedan direkt gå vidare med någon annan. Håller helt med dig angående branschkollegors ex, det känns nästan som att hon avsiktligt försöker provocera vilket förstärks av att hon tycks gå vidare så lätt.

    👏🏻👏🏻🎯

  Är det nån som vet om det är slut mellan Oliver o Antonija?

   Nej, tror inte det. 🤫🥱😏

  Men herregud. Får hon inte träffa andra män för att hon gjort slut med sin pojkvän? Hon är väl en fri människa att göra vad hon vill. Hur kan det ens provocera någon? Dessa bilder säger ju inget annat än att hon fikat med en man. Och OM hon nu dejtat, låt henne.

   Att vara otrogen är i min värld inte ok. Vem hon träffar efter att det tagit slut är bara strategiskt från hennes sida.

  Kanske är det för att Philip är en ”vanlis” men jag tycker att det är så fel av henne att börja dejta honom. Nej, hon och Alice kanske inte känner varandra jättebra men de är ändå kollegor på ett sätt. Det finns miljoner andra killar. Måste hon börja träffa just honom? Aja kärleken kanske är för stark vad vet jag

   Hennes kärlek är speciellt…. STARK!

  Bara jag som tycker att Filip också har ett ansvar i detta? Är det inte otroligt respektlöst mot Alice att strula med en utav hennes vänner samt umgås med henne när det är uppenbart att hon försöker provocera Alice? Filip och Alice verkar ju vara goda vänner utåt. Om jag och min kille gjorde slut hade jag aldrig gått till hans vänner? Någon respekt har man väl efter alla år tillsammans..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.