116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vissa influenser förnekar sig aldrig. Har Margaux någonsin haft ett arbete som inte inkluderar reklam för massa skräp? Har ingen koll på den kvinnan förutom att hon exploaterar sonen hela tiden.

   Ja hon har sålt mobilabonnemang och sånt tror jag 🙂

    Ok, tack för svar 🙂

    Bemmaningsföretag

   Hon har ju skrivit både barnböcker och nu senast en erotisk roman. Varit programledare i några kalkonprogram som endast kört en säsong.

    Ok jag är orimligt nyfiken på vad som hänt mellan Queen Feyli och Lifeofshabels!! De var såååååååna bästisar och älskade varandra så mycket alltså 😂 och helt plötsligt ovänner?!

     Jag är också nyfiken!!! Queen Feyli var inte på LifeofShabels möhippa heller…

      Nej de blev tydligen ovänner innan det, och det var ju inte alls länge sedan hon blev vald att vara tärna.

     Tydligen hade Shabel (eller vad hon heter) planerat möhippa med sina brudtärnor precis samtidigt som Hoda skulle ha invigning för sin nya salong.

     Riktigt barnsliga båda två. Ena dagen är man ”syskon” som ska resa tillsammans och andra dagen syns det hur ”nära” de faktiskt var. 😂 Allt för content.

      Något stort och personligt hade queen feyli sagt.

      Ja det visar bara hur riktigt fula dessa flunsor är. Inget är genuint oftast och så vi idioter som går på alla deras skitsamarbeten och bara sväljer allt med hull och hår 😑 Vi får 10% rabatt på plastkläder från Gina och NAKD för de att kunna köpa Fendi och Chanel. Helt otroligt.

  🙊😂

  Har typ glömt av henne. 🙈

  Jacob.. vilken jävla hycklare.

  Haha CamCam on fire 🔥😂🙌🏻

   Fast jag tycker att det här var lite väl taskigt skrivet. Är kängan åt Margaux eller Jacob? Får hoppas mot Jacob eftersom det var han som inte ville exponera Arnold men nu är okej med det. Margaux kan ju både vilja ha med Arnold i viss del av sitt material + anse att familjen är det viktigaste i livet. Ingenstans har hon skrivit att det viktigaste är att tjäna pengar som du insinuant skriver i inlägget. Så isåfall är det väl Jacobs kovändning som bör diskuteras och då borde det framgå att det är mot honom du (om du nu gör det) riktar kritiken.

    Hon blev ju dock känd och har fortsatt sitt kändisskap på att just exponera sitt barn. Skiljemeningen då var ju att hon ville fortsätta exponera sitt barn. Vilket hon fortfarande vill? = hon vill tjäna pengar på sitt barn. Vilket också han vill numera.

     Tycker ändå att det har skett en betydande skillnad på sättet Arnold närvarar i deras content nu (sen första kritiken kom) än de första åren i Arnolds liv.
     Melina Criborn och Nause, Bingo och Katrin, Molly Rustas, Melina och Salomon, Fayme m.fl har ju med sina barn betydligt mer i sitt content än Margaux och Jacob. Är man av uppfattningen att Margaux och Jacob är så himla fel ute (vilket de möjligtvis kan vara, tänker inte gå in i den diskussionen) så borde ju tongångarna låta likadant på dem övrigas kanaler, vilket det inte gör. Är det då frågan om barnets rätt till att inte exponeras offentligt alt. att föräldrarna inte ska kunna göra sitt levebröd på sin/sina avkommors bekostnad vi diskuterar? Isåfall kanske fler personer borde dras ut i det publika ljuset av Camilla med exponering på den här bloggen. Jag tror inte det är rätt väg, men då är hon åtminstone konsekvent i sitt agerande. Kan tänka mig att de flesta av oss inte hade velat få vårt föräldraskap synat under lupp på det här sättet. Och finns det då fog för att kritisera föräldraskapet – syna alla influencers som använder sina barn i sina kanaler på samma sätt.

      Ja, det är ju skillnad på hur barn är med i människors sociala medier. Är barn med för att de ingår i ens liv och vardag eller är barn med som den primära säljmagneten? Det sistnämnda är absolut nej. Följer själv inga sådana konton. Det förstnämnda kan ju bero på – och då i synnerhet hur mycket av barnens integritet som bibehålls och värnas om.

    Tycker också det är lite cyniskt över lag att tro att enda orsaken/ huvudsakliga orsaken till att man vill ha en bra relation som separerade föräldrar är pengar.

    Oklart vad som fått Jakob att ändra sig men det finns ju ett mellanting mellan full exponering och att klippa bort varenda bild på internet.

  Vilken stark och djup rekommendation

   Ja, en djup insikt. Har du barn – ägna dig åt dem 🤷🏼‍♀️. Minsann. En del vaknar sent… Pengarna före allt!

    I deras fall är det snarare, du har 16 år på dig att tjäna pengar på dina barn. Börja redan vid förlossningen för att inte tappa intäkter.

    Barn är väl bara en gullig accessoar som man kan köpa matchande kläder till och använda som underhållning? Du menar att man måste GÖRA något med dom också?! Orimligt.
    Aint nobody got time for that!

    Det var väl inte att umgås med barnen som var rekommendationen, utan att försöka hålla sams separerade föräldrar emellan. Skulle ju vara härligt om det var en självklarhet för allt och alla. – men det är det ju inte.

     Men det blir så konstigt hela grejen. Hur länge har de ens hängt på det här viset? De har alltså varit osams sedan separationen (och förmodligen innan ett tag också) men nu hänger de och har kul tillsammans som bästa polare sedan några månader tillbaka. Snacka om omvändning och för barnets skull måste de ju i princip fortsätta detta (trots eventuella nya partners och/eller barn) om det inte ska bli totalt förvirrande för honom. Är det verkligen tid att uttala sig om hur man bäst förhåller sig till sitt ex NU eller kanske man ska vänta några år innan man framställer sig själv som en förebild? För övrigt hade jag personligen föredragit att ha det som Bellas barn, föräldrar som kan umgås normalt då och då, via högtider etc men utan det där supervänskapliga utan tydlig gräns mellan de olika familjerna.

    Det gäller ju för influensorna att så snabbt som möjligt suga ut så mycket pengar som möjligt. Vad har de för meriter när de i yngre medelåldern upptäcker att de tidigare trogna följarna har utvecklats och försvunnit och de yngre helt solklart inte är intresserade av blivande tanter i yngre medelålder, fullsprutade med utfyllnad och inte så mycket mer att visa upp än ett tidigare beige hem som hysteriskt förändras i takt med nya trender.

  Ett så fint halsband 🪩

  Hur länge har ni fått vänta med att få besked efter en arbetsintervju? Jag håller på att dör av att vänta, två veckor sedan jag hade intervjun.

   På mitt nuvarande jobb ringde de 3 timmar efter min intervju! Så bra gjort!
   Två veckor? Ring och kolla!

   Sa de inget? Två veckor skulle jag gissa att de gått vidare med andra intervju eller liknande med andra kandidater och meddelar alla andra när rekryteringen är klar.

    Tror jag också. Fortfarande inte hört nått! Tack alla för svaren. Får leta vidare, jag som var såååå intresserad av det här jobbet.

     Vi hade den diskussionen hemma för ett tag sen. När det dröjer typ 1v + har de alltid gått vidare med en annan. Är de intresserade hör de av sig snabbt.
     Men det betyder inte att man inte får jobbet, den första de gick vidare med kanske inte passar. Lagom kul att vara 2a eller 3ehandsalternativet kanske men ändå 🙂

   Det kan nog skilja sig åt mellan olika arbetsplatser men efter två veckor tycker jag det är helt okej att kontakta dem och fråga hur rekryteringens status ser ut. 🙂 Lycka till!

   Ring själv upp så visar du ju intresse? Heja dig!

   Har de inte gett dig nån tidsram då? Ja, de kan ha gått vidare, men de kan också vara upptagna med annat, hålla på med referenstagning osv.

   Min chef sa ”jag har av mig senast på torsdag” (blev i princip lovad jobbet på intervjun). Sen gick dagarna och jag hörde inget 😑 Efter tre veckor ringde de och sa att de jättegärna ville ha mig.

    Vilken nagelbitare.

   2 veckor känns ju länge om de nu inte angav någon tidsplan under intervjun.
   Nu drar ju alla semestrar igång vilket kan göra prossesen lite mer utdragen.
   Jag skulle ta kontakt och be om en återbetalning.
   Hoppas du får jobbet!

    Återbetalning 😂
    Älskar aurocorrect!

   Håller alla tummarna för dig. Jag är själv jobbsökande för tillfället och ser en tendens att företag tar det vidare väldigt snabbt när de väl är intresserade av en kandidat. Kalla in till intervju, referenser och erbjudande brukar man få inom några dagar om man gått vidare i en process. Företagen vet om att många sitter på en uppsägningstid som kommer göra att det tar ännu längre tid innan den nya personen kan börja jobba. Det är i alla fall min erfarenhet från jobbsökning. Jag hoppas för din skull att du får jobbet! Om inte så är det bara upp på hästen igen och fortsätta att söka.

   10 min senast 😱 Annars – ca 1 vecka.

   Nuvarande: 1h efter intervjun.
   Annars väntar jag fortfarande på besked jag var på intervju för i januari 2017…de skulle höra av sig😂

   Intervju en fredag. Dom skulle ringa för referens på onsdagen veckan därpå för till sist återkomma på fredagen med svar. Fick samtal på onsdagen direkt efter dom tagit referens och erbjöd jobbet direkt.

  Kollade in hennes ig o yt. Förfärligt, helt otrolig exploatering av ett fullständigt ordinärt gulligt barn som de klätt upp lite tuffgulligt sådär och som de coachar/klipper så att det blir sådär skojsigt. Både mamman och pappan verkar helt tappade re föräldraansvar. Klart de tjänar pengar men det måste ge en ordentligt fadd smak i munnen att vara så obegåvade att de inte kan få en inkomst utan att sälja ut sin son.

   ”Skyltdocka. På presskonferenser, i artiklar, i krönikor, i böcker. Det är jag som får ta bort henne från skyltfönstret. Skruva av ärmarna och sätta dem rätt igen. Sätta på henne kläder. De andra dockorna kan inte hjälpa till. De har också blivit felmonterade. Sätt inte ut barnen i skylten med namn och fotografi. Inte på Facebook, inte i bloggen, inte någon annanstans. Klä dem, men inte i betraktarens kläder. Det tar lång tid att laga skyltdockor.”

   Felicia Feldt, 2011. Felicia försvann.

   Tänk den dagen den lilla killen blivit större och inte kan skilja på vad I hans barndom som var äkta eller content.

    Gud den här kommentaren gjorde mig så ledsen. Verkligen huvudet på spiken. Så många timmar hos psykologen för att bena ut vad som var äkta och vad hans föräldrar gjorde för pengar. Fy fan vad sorgligt. De borde skämmas! Truman Show irl. Hör henne ofta motivera deras exploatering av sonen men att han får en stor del av pengarna och kommer vara rik när han blir vuxen. Säger ju en hel del om vad de värderar i livet. Pengar verkar vara det enda de bryr sig om och de fattar inte hur det påverkar barnet. Gissar att antingen blir han minst lika girig när han är vuxen eller så får han känslomässiga problem och många terapitimmar. Tur att han har råd att betala dem!

   Vad taskigt skrivet

    Sant dock🤷🏻‍♀️

  Ja tänk att man kan ”glömma bort”det viktigaste”? Beror nog mest på hur mycket status man vill uppnå med att ha allt möjligt krims krams eller kanske är man för upptagen av sig själv? Barn och hälsa är rätt oslagbart och har man även tak över huvudet, mat på bordet och kanske en att dela lyckan med och kära nära vänner är det väl fullständig lycka och bonus?

  Någon som vet men Worges pojkvän ärsom syns i Lojsans vlogg?

   Norsk kille, Gullik något? Titta vilka hon följer så hittar du nog honom

  kan vi inte prata mer om Vanja Wikströms minting-grej???? så fascinerad av den här världen

   Vad handlar det om? Vad har jag missat?

    Vanja Wikström som är influencer/tidigare företagare med en del andra företag som Rimlig träning och Glammom har gett sig in i den här kryptorelaterade tech-grejen som kallas NFT:er. typ bilder/konst som är digital och där varje verk är unikt och inte möjligt att kopiera, men en NFT ska också vara som en biljett in i en klubb. NFT:erna kostar 1200 kronor och så länge du äger en har du medlemskap till ”klubben”, men de ska också kunna öka i värde. (Men många NFT-projekt minskar i värde eller dör ut helt). Det är väldigt mycket hype i de som ”tror” på detta, men en del undrar också om det är lite pyramidspel över det hela? Jag vet inte vad jag tror riktigt, försöker mest hänga med och förstå. Det ska säljas 10 000 NFT:er i den här kollektionen, 5000 till allmänheten och sedan 5000 till investerare. hittills har det sålts typ 1700.

     Tror absolut inte på idén. Herregud börsen och världsekonomin svajar och det sista man vill investera i nu är ju inom tech. Sjukt dålig timeing.

      det är 100% kejsarens nya kläder

   Hur lång tid brukar det ta att sälja slut efter mint? Tyckte hon skrev i ett tidigt inlägg att hon trodde de skulle ta slut snabbt, men det verkar ju inte vara fallet.

    också supernyfiken på detta!

   Ja, det hela är så märkligt. Vad betyder egentligen ”floor price”? Igår var det typ 0,169 och idag 0,09?
   https://opensea.io/collection/world-of-alidia

   Jag är också supernyfiken på detta! Har följt Vanja länge och har väl haft ganska stort förtroende för henne, men fattar nada av den här kryptogrejen och undrar hur det kommer att sluta?? 1 700 av 10 000 kan inte vara bra, eller vad förväntar man sig? Känns knäppt att köpa medlemskap i en ”klubb” där ingenting ens finns, utan bara är löften (co-working space osv)? Jag känner lite att man vill väl vänta så att man ser att det faktiskt realiseras innan man köper nåt, även om priset (eventuellt) blir högre då…

    Håller med, kommer inte gå in i detta. Låter så oklart med co-working spacet med yoga mm då det krävs en långsiktig finansiering och stor lokal. Projeket hade, från min sida, uppfattats som mer hållbart över tid och intressant om det endast fokuserat på virituella aktiviteter med klar profil (utbildning, nätverk mm inom konst/tech/krypto för kvinnor).

  Paow nya insta, någon som vet namnet ???

   Jag undrar också.

  Fröken Duktig har pratat.

  Lätt obehagligt hur du fastnar vid vissa människor typ som IL och margax. Gör bara så du låter bitter eftersom du gullar med helen T som exponerar sina barn lika mycket och gör reklam med sina barn. Nej kom inte och säg men helen är annorlunda, det är exakt samma scenario bara olika familjer. Och alla som kacklar här inne var lika arga på Jakob som margax isåfall

   vart har helen & hennes man bråkat om exponering av barnen? vart har hennes man skrivit artiklar om att man inte ska exponera & tjäna pengar på sina barn?

    S jag säger inte att Helen gjort exakt samma saker som margax. Men Helen exponerar sina barn och gör reklam i sina barns namn vilket ”CAM” har vart tydlig med är det hon stör sig mest på med margax. Jag förstår inte varför hon isåfall gullar med Helen när hon gör likadant på den Biten.

    Dessutom
    Märker man direkt hur hela kommentarsfältet svärmar för att försvara Helen nu

    Så det är okej att Helen exponerar sina barn och gör reklam med dem men det är inte okej när margax gör det?

    Så är det okej om margax flyttar ut på landsbyggnqden då och börjar ha samma livsstil som Helen, är det de det handlar om? Eller har ni bara favoriter ? Handlar det ens om barnets bästa (att inte bli exponerad för er??)

    För att förtydliga jag är varken ett fan av Helen eller margax jag tycker de gör ungefär samma

     Hon heter inte Margax.
     Och när hyllar camcam Torsgården? Har knapp sett henne nämnas här inne.

      Jag vet hon inte heter margax stör det dig haha du verkar veta vem det handlar om 👻

   Jag håller helt med dig, kommenterade ovan. Ska någon ha skit så är det väl Jacob som gjorde en helomvändning efter att de blev vänner igen och han kunde ta del av kändisskapet och kosingen (Camilla hejade ju på Jacob då under tiden då han inte ville exponera Arnold – förstår därför inte varför det här inlägget handlar om Margaux och inte Jacob – makes no sense).

   Att Margaux nu skriver att det viktigaste i livet är familjen och att Camilla översätter det till ”Det viktigaste i livet är att tjäna pengar” är väldigt oschysst skrivet. Är det helt uteslutet för dig Camilla att Margaux och Jacob efter separationen nu landat på rätt köl med varandra och hittat ett sätt att förhålla sig till varandra som är bra för hela familjen och samtliga närstående släktingar? Måste din första slutsats vara att antyda att Margaux gör det enkom för pengarna?

    Precis fokusera mer på Jakob än margax, CAM låter så himla bitter när hon säger såna där kommentarer

     Tycker jag att du låter mer bitter i dina kommentarer än Camilla.

      Vad bra att du fick det ur ditt system ”anonym” 😀

      Det finns väl 100 exempel på CAM att vara bitter bara hennes kommentar att pengar är det viktigaste låter bittert

   Sandra Beijer lade ju upp adlinkar på sin bebis bilder samtidigt som hon klagade på att vara mamma, typ. Kändes så jävla girigt och knepigt.

  Jag tycker också att det viktigaste är pasta, vin och att lägga ut saker på instagram!

  Reagerade på hennes vlogg när de kollade på huset i Saltis. De tog taxi dit och Arnold satt utan bältesstol, sen cyklade han utan hjälm och hängde på en brygga utan flytväst. Inte mycket säkerhetstänkande där inte
  Och 28 miljoner för det huset, förstår typ inte hur det är möjligt att folk har råd!

   Det är svarta pengar och svarta kontrakt. Det är därför folk har råd med såna sjuka fantasisummor och råd att leva i en sådan extrem lyx. Det handlar om väldigt mycket svarta pengar i kändisvärlden.

    Hur menar du att de får in de svarta pengarna på sitt bankkonto utan att det kollas upp, om det nu är så stora summor? Samt, tror du på riktigt att folk cashar upp ett hus ?! 😂

   Reagerade också över säkerheten, under bilresan på vägen dit såg han ut att sitta utan bälte överhuvudtaget! 🥺

  Har det kommit ett inlägg om bloggdokumentären på SVT, där Alexndra Nilsson,Katrin Z och Desiree Nilsson medverkar?

  Om jag har missat det vore det supersnällt om någon kunde länka 🙂 om det inte finns ett inlägg tycker jag det vore kul att läsa ett.

  tackar ödmjukast.

   oops, ser att Cam också medverkar. hoppsan hejsan. Iblnad är det bra att tänka innan man skriver. sorry.

   Ja det var ett inlägg för några dagar sen med tips att se dokumentären.

  Någon som vet vad som händer med Paow??

   Såg henne på sin polares insta. Dom är utomlands ihop.
   Kunde inte låta bli att tycka att det såg så sorgligt fjuttigt ut med deras billiga, lilla, slitna och sketna hotellrum där resväskorna tar upp hela golvytan.
   Nyss reste hon på lyxresor och shoppade på Prada varje vecka.

    Dojjan jag har tänkt det samma. Hon har ju levt lyxliv och bott o ätit på finaste restauranger. Är nog svårt att ställa om nu. Känns inom mej som Alexander gjorde slut på dåligt sätt.

    Åh vilken insta då?

     Oj! Ja vad hette hon? Denise? Jag skriver om jag hittar. Har noll koll på hennes vänner, det dök upp i flödet bara.

     Josefinottosson heter hennes polare på insta 😃

    Verkar varit en sponsresa så hon har ändå inte behövt betala själv 🙂

  Sorry OT men… Jag fattar att du behöver få in stålar för att kunna driva den här bloggen men nu har annonserna ballat ur fullständigt. Förstör hela intrycket. Förut var det bara den där irriterande rullvideon men nu är det flera banners som dessutom följer med när jag scrollar. Fruktansvärt irriterande! Ja, jag vet jag kan installera adblock och det är precis vad jag tänker göra men jag vill att du ska veta hur din blogg upplevs med alla annonser.

   Tror inte Cam kan påverka det faktiskt

   Hon kanske kan trycka på nyheter 24. Dålig användarvänlighet kommer påverka sidantalet på sikt. Det tror jag inte Nyheter24 vill. Allt utom rullvideon försvann med adblock iallafall så det är jag glad över.

    100 st som kollar på en reklam eller 99 st som kollar på 2 reklamer. Jag tror inte N24 bryr sig…

     Jag syftade inte på mig själv, jag installerade adblock så jag fortsätter läsa.

   Jag läste denna bloggen varje dag förut läser några gånger per år nu också för jag är trött på alla som är bittra och cams obsessions med vissa 😳 bara att move on till någon annan kanal 😀

    Jag är inte bitter, jag bara påtalar hur dålig annonsplaceringen är..

     Jag kallade inte dig bitter Hanna jag sa att jag själv läser mindre här för att det är så många bittra i kommentarsfältet. Och också hur CAM obsessar över vissa personer. Menade att det bästa är att läsa mindre här rent generellt

      Hej då, bitterfit*a.

       Vem kallar du bitterF anonym ? Dig själv?

       Moget

      Främsta anledningen att sluta läsa får väl bli bristen på inlägg. Har nyheter24 inga anställda som kan hoppa in.

      Nämen jag kan känna precis så här ibland mvh en annan anonym

  Skvaller!
  Linzors expojkvän uglynorth har börjat med gay🌽 och lägger ut klipp om det på tiktok.
  Vet inte om du skrivit om Linzor förr men hon har ändå över 200k på instagram och 800k på youtube.

   Vad gör det då? Att någons ex lägger ut saker frivilligt….? Så länge han inte tvingar på folk det eller blir tvingad själv 🤷🏼‍♀️

  Fy vad jag ogillar när helt oskyldiga barn används av influencers för att tjäna pengar. Värst är hon Jane Maria som har byggt en karriär på sin dotters cancer? Hua.

   Ja, detta hade jag velat se ett inlägg om! Alltså vissa flunsors väg till att bli just influencers som tjänar pengar på content, när deras content ibland är högst tvivelaktig. Tyvärr raderas ofta just de diskussionerna då de verkar ses som ”elaka”…? Jag kan på rak arm komma på en hel drös med flunsor som gjort sig en karriär på sin egen eller andras svåra sjukdom, på gråtvideos/gråtbilder, ett destruktivt leverne, m.m. och varför kan inte det ifrågasättas? Ingenting är svart eller vitt. Jag kan förstå att JM är en röst för föräldrar som kämpat med något av det svåraste vi kan tänka oss; se sitt barn nästan dö i sjukdom. Tror att många som varit där känner tröst av att inte vara ensamma i den sitsen. Men å andra sidan, när inlägg om barnets hälsa varvas med samarbeten med billiga klädmärken så blir det lite osmakligt ibland? När man kan säga upp sig från sitt jobb för att skapa content på barnets hälsa eller ohälsa? Verkligen ett ämne att ta upp…

   Ja, jag håller med. Det är helt fruktansvärt hur hon har exploaterat sin dotters sjukdom. Hur resonerar man när man publicerar bilder på och berättelser om sitt barn i den mest utsatta position, ståendes inför döden? Hur rättfärdigar man det för sig själv? Vad har man för uppfattningar om föräldraskap, omsorg och kärlek när man står lutandes över sitt döende barns sjukhussäng och tar en bild för att lägga upp på Instagram, då istället för att lägga en hand på barnets kind, krama, hålla om. Vidrigt.

   Ja, hon mjölkar ju verkligen ut allt hon kan ur situationen kan man säga. Så tråkigt när någon med ett faktiskt budskap, insyn i en svår livssituation eller en egen nisch övergår till att vara en vandrande reklampelare för billiga skitkläder, Desenio och HelloFresh, precis som alla andra. Prata om att vattna ur allt som var unikt med ens konto. Men passande nog under detta inlägg – det viktigaste i livet är att håva in pengarna! Show me the money!

   Ja och mamman till ett av barnen med downs syndrom i serien Bonusfamiljen. Philousophie på insta, hon är extrem! Närbilder på när barnet är sjukt osv

   Var margaux känd före hon blev gravid?

  D i e t p i l l e r ?
  R e d u c t i l och M y s i m b a

  Å n g e s t ?
  x a n a x och s t e s o l i d

  S ö m n p r o b l e m?
  i m o v a n e och s t i l n o c t.

  S n a b b l e v e r a n s.

  Y n c @ p r o t o n m a i l . c o m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.