My Martens och bloggen

Kommentar: Jag tycker att du är en sann inspiratör. Många hade gett upp för länge sen. När man följt dig i rätt många år så ser man verkligen att du har en förbannat stark drivkraft och när man är trött och orkeslös, nedstämd eller fylld av självömkan och går in och läser din blogg så tycker jag att man får ett helt annat driv. Du bara tar dig igenom allt som gladiator 🤩😂 Tack för att vi får följa dig ❤️ Svar: Men så glad jag blir!!! TACK❤️ Jag uppskattar verkligen att du tar dig tiden att skriva det till mig ❤️ Jag har på senaste tiden tvekat lite kring huruvida man uppskattat mitt bloggande eller inte… då vissa människor ”bakom” kulisserna i branschen har ifrågasatt just det . Därför blev jag extra glad över att läsa din kommentar ❤️🥹 TACK! Kram kram

Från My Martens blogginlägg.

Jag har på senaste tiden tvekat lite kring huruvida man uppskattat mitt bloggande eller inte… då vissa människor ”bakom” kulisserna i branschen har ifrågasatt just det. // My Martens

My Martens svarar på en kommentar och skriver att ”vissa människor ”bakom” kulisserna i branschen har ifrågasatt hennes bloggande”.
Vilka dessa människor bakom kulisserna är vet jag så klart inte.
Däremot vet jag att My slutat som bloggprofil hos Aller Medias ”Må bra” men att bloggen ligger kvar där så länge så att besökare ska kunna läsa den och hitta gamla inlägg.
En av mina läsare ställde frågan till Aller som svarade så här.

My har slutat som profil hos oss men bloggen ligger kvar på sin url så länge så besökare kan läsa den samt hitta tidigare inlägg.
Mail från Aller Media

Kanske skulle Mys blogg passa bäst på Strong Mamas hemsida? (om någon sådan finns)
Hennes kollega Pischa Strindstedt har gjort så, vilket verkar fungera bra för henne.
Att samla alltihop på ett ställe liksom?

Och helt ärligt…
Vad spelar det för roll om någon ”bakom kulisserna” ifrågasätter någon annans bloggande?
Vill man blogga så ska man givetvis göra det, på de plattformar som finns tillgängliga för en.
Det är ju trots allt gratis och fritt upp till var och en att läsa och besöka den.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar bara om du har ändrat tiden när inläggen publiceras?

   Verkar vara 2 gånger om dagen, kl 9 och kl 14

    Jag håller fortfarande på att återhämta mig och borde egentligen vara helt sjukskriven, men jag tycker det är roligt och kännr att det ger energi att skriva inlägg när jag orkar, så därför kommer det lite inlägg då och då.
    Vissa dagar mår jag bra, andra dagar har jag fortfarande jätteont och behöver vila stora delar av dagen.
    Målet är att vara tillbaka på ordinarie publiceringar så snart jag mår bättre.

     Känn ingen press, tror dom flesta förstår ❤️

      ❤️

     Krya ❤️ Och tack för att du ändå orkar skriva

     Trevlig helg. Kanske vill du
     sen berätta vad som hänt? Puss på nosen till Selma och THK och lilla snöboll. Kramis. 😊😙

     Krya på dig Camilla! Vi kan tipsa om saker, så blir det förhoppningsvis enklare att posta de stunder du orkar ❤️ ta din tid!

     Tips: Antonija har postat en video. Det är det mest patetiska jag sett på ett bra tag, kommer med massor ursäkter, påstår att hon är en av de mest aktiva kreatörerna, att hon redan mentalt (?!) hade lämnat förhållandet långt innan, att hon tvingades flytta ihop med Oliver (well… för att hennes PAPPA tog Olivers lägenhet? 😂) etc. Ja, som sagt. Patetisk brud och video.

      👆🏻👆🏻👆🏻💯

       Men va? Jag gillar VERKLIGEN inte Antonija, tycker hon är otroligt jobbig och tror sig vara svinkul men det här var typ det ”bästa” jag har sett från henne? Lugn, ingen hets och armar/händer överallt, förklarade sakligt personligt men inte privat. Tycker inte heller att det var några ursäkter? Ganska legit anledningar väl och kändes genuint for once? Också det med Alice ex att ingen fotade de övriga 4 som var där.

       Nejmen alltså gillar henne fortfarande inte hahaha men där måste jag säga att jag inte alls håller med!

        Och jag tycker hon spelade under hela klippet. Svartvit bild för att få det dramatiskt. Att hon är lugn och inte viftar på händer är för att hon stenhårt vill få folk att tro henne.. Så känner jag iallafall! Allt känns som ett enda skådespel. Och ursäkterna?! samma trötta ursäkter efter varje breakup. ”Jag hade processat detta läääänge” och att hon tvingades flytta ihop med O?! Snälla. Kom inte med bullshit. Och hade hon haft respekt hade hon 1. Inte varit otrogen. 2. Inte gjort saker publikt med en kille.

        Kommer bli intressant att höra O’s sida nästa vecka!

         Okej 😂 Jag är inte that invested i just A & O så jag får ta ditt ord!

         +1000! Tänk hur lågt en människa kan sjunka och hur mycket hon kan förstöra sitt varumärke? 😂 VEM vill ens synas med henne? Trodde aldrig jag skulle säga det: men all credd till Oliver som fått stå ut med henne och fått agera husslav åt henne. Hoppas han inser sitt värde och kommer på benen igen. Hon förtjänar inget annat än att karma kommer och biter henne, vilket det sannolikt lär göra. 🙂

  Bakom kulisserna? Kan man undra vad hon menar med. Hon är allt bra märklig My, genomskinlig och manipulativ. Nu skriver hon att hon väntat på cancerbesked – men det var ju ingen cancer – och det var väl hon som inte ville oroa sin son men ändå skriver hon nu att hon väntat på cancerbesked. Alltså, allt för sympatier och mer uppmärksamhet. Det ska vara drama för fler klick, att folk inte fattar.. men det gör man om man följt henne i många år, då ser man mönstret och hennes strategier.

   Ett besked angående cancer väntar hon väl på?

   Det är ju inte så att man efter att ha fått ett besked om att man har cancer som man får ett besked om att man har cancer. Det blir ju bara konstigt.

    Men det finns ju godartade tumörer. Har hon fått drar på biopsin som visar att det är en elakartad tumör?

     Svar*

     Det visade sig väl vara bara godartade tumörer?

      Då är det ju inte cancer. Även om hon vill få sympati så är det också ett skräckexempel. Dom flesta kanske inte vet skillnaden och så sitter hon där och kör på värsta tänkbara.

     Nej ingen elakartad tumör, den var godartad/ofarlig men hon menar på att hon ska operera bort en knöl till. Det märkliga är att hon nu säger tumörerna var godartade, tumörerna som i flertal MEN tidigare har hon sagt tumören som i ental.

     Hon säger att hon har en till som ska utredas. Som hon säkerligen vill ha besked om snabbt så att hon inte behöver vara orolig.

      Så klart jobbigt att vara orolig men My kommer säkerligen dra ut på beskedet, utåt sett alltså, så att det ska gynna henne vad gäller klick, likes och kommentarer dvs mer klirr i kassan för henne så länge följarna hänger kvar.

       Hon är väldigt oäkta. Hon skriver som hon var påverkad av något, det är väldigt förvirrat. Framför allt dramatiskt. Hon hade ju fullsatt med tider innan migränen/tumörerna/? så efter detta så inget mer om dem. Men alla förstår ju att hon inte alls hade fullsatt. Tror hon har stora problem med verklighetsförankringen. Eller tror, det är ju uppenbart.

    Hon har inte cancer. Hon har en tumör. En tumör är inte lika med cancer. T ex är ett födelsemärke en tumör. Men det ger väl inte lika många klick.

    Minnie vad??! Nej hon väntar inte besked om cancer och har inte väntat på besked om cancer men hon har tagit bort en knöl/tumör som analyserats och visats sig vara ofarlig. Man kan nästan tro att My vill ha cancer iaf vill hon få folk att tro att hon kanske har det, hon vill att andra ska leva i ovisshet och vara nyfikna för det är värdefullt för henne.

     I väntan på analys väntar hon väl ändå på cancerbesked??

     Hon har ju hela tiden sagt att en till ska undersökas. Så då väntar hon väl på att det ska göras så att hon kan få ett negativt besked.

      Fast man säger väl ändå inte att man väntar på cancerbesked för att man väntar på analys, ja My säger ju det då och det av en anledning.

    Men det är ju skitkonstigt att säga att man väntar på cancerbesked? När jag hittade en knöl i bröstet väntade jag på svar på biopsin, jag väntade inte på cancer.

   Människor bakom kulisserna menar hon ju såklart de på Må bra eftersom hon fått gå därifrån. Visst är My manipulerande och lätt att genomskåda, mönstret är tydligt och likaså hennes strategier. Att skriva om stroke, tumör och cancer ger värdefull exponering och sympatier. Alltid när hon förlorat följare, vänner och likes så kommer drama och snyft. Kollaps med misstänkt stroke tror jag fabriceras och kryddades för extra tyngd och tror att operera bort knölar/knutor/tumör var planerat sedan länge, hon skrev om att hon gjort en liten operation någon månad innan denna omtalade operation, vilken hon nu har plåster efter, ägde rum. Observera också att hon nu säger att det var godartade tumörER, flera alltså fast hon sagt hela tiden att det var EN tumör hon opererat bort.

    Hon skrev tidigare att det var tre knölar. Så är det inte två stycken hon har fått besked om då?

    Och en kvar?

     Jaså har hon sagt tidigare att det är tre knölar? Men då var det inte under den s.k kollapsen som de hittades då för efter det så har hon ju bara gjort EN operation och sagt att den tumören, ental, var ofarlig och att en till ska opereras bort.

      Hon kollapsade och då röntgades skallen på henne och då hittade de tre knölar. Och då varvade hon upp om cancer. Nu säger hon att en till ska göras. Vad som är sant vet jag inte.

  Offerkoftan på. Som vanligt mao. För 10 dagar sen skrev hon som rubrik i bloggen – ”Att vänta på ett cancerbesked är svårt”. Hon har ju inte cancer. Tänka logiskt är inte hennes grej. Häromdagen skrev hon om en ”klinker” som åkt från Malmö bara för att få träffa den berömda träningsprofilen 😎

   * nu ser jag att ovanstående gjort samma iakttagelse.

   Visst är det sjukt att hon nu i ig-inlägg skriver att hon i flera månader väntat på cancerbesked – hon har ju inte cancer, det var en ofarlig tumör – och om hon inte vill oroa sitt barn, vilket hon tidigare skrivit, så varför skriver hon då så – jo för uppmärksamhet, hon behöver klick för reklamen. Fanns nog ingen klient (klinker) som åkt från Malmö för att träna med My. Det kryddas o förvrids.

   Här i Malmö har vi tyvärr inga gym eller personliga tränare alls, så det är klart att någon åkt till Stockholm för att träna på stuckaturgymmet.

    Ni kanske inte har kristallkronor heller där nere i Skåne.

     Nej, det är bara pizzavalv och laminatgolv här.

  Hur länge får man vara kvar på en bloggportal som ”Må Bra” som ju ändå är en tidning i grunden om man inte längre representerar dem? Att arkiv finns kvar fattar jag, men att lägga upp nya inlägg..? Som dessutom är snurrigare än snurrigast och mest handlar om Mys dåliga mående eller Lifesumrabatt och hur bra det är…

   Ja varför ska hon behålla deras när hon bara skämmer ut sig? Att förknippas med My är inget positivt.

  Om hon är så rädd för cancer så är det dumt att ”grilla” dekolletaget. Med så där många fläckar är det riskfyllt att sola sig grisrosa.

   Det är aldrig riskfritt att sola. Just sayin

  Skulle tro att 9/10 frågor som ställs till henne skriver hon själv. Ser inte bättre ut 🙈

   Allt som vanligt då. Har inte läst, men antar att det är om kolhydrater och macro. Det finns en stor benägenhet till upprepningar × 100.

   Ja visst är det så, det gör hon. Idag för att kunna göra reklam för Mikes gym Marbella haha. My är så lätt att genomskåda.

  Strong Mamas hemsida är lika rörig som My. Den där 50-åriga Mia har väl visats som exempel på viktminskning i flera år nu och är det överhuvudtaget samma person på före- och efter-bilderna? Sen en halshuggen My i underkläder fast tvärtom i tid. Från smal till stabbig.

  Hjälp – jag har nageltrång så nu väntar jag på besked om amputation.

   Och jag har migrän… 🤯

    Då har du en misstänkt stroke eller hjärnblödning ju.

     Jag tänker kanske att dekapitera är aktuell🙃

      Du verkar ändå lugnare än My trots det stora ingreppet som väntar🙈😂

    Ambulans och rollator? 😉

     och plötsligt hade hon haft halvsides förlamning också, det la hon till efter ett tag, och det har hon även kört med tidigare för några år sedan. Ännu en sjukdomsbild och rehab igen och igen… det är lite märkligt. Svårt att tro på My men visst hon har säkert opererat bort en knöl, som hon ville kalla tumör och nu att hon väntat cancerbesked, tumörer säger hon nu också fast hon sagt ofarlig tumör innan, i ental alltså, märkligt. Den så kallade kollaps tror jag var kryddad för extra drama och sympatier då hon förlorat sin bloggportal, vänner och tappat följare. Att operera bort knölar var nog planerat sedan tidigare men hon behövde exponering och få upp likes och klick, och det lyckades. Nu döljer hon antal likes igen på de poster som får få likes.

      Före pladdret om cancer hade hon inte kunnat duscha på 14 dagar pga en operation. Då lät det som hon opererat sig i rövpartiet. Leverfläck? Var i mars eller april.

       Härligt! Länge sedan det handlade om RÖV i kommentarsfältet.

  Må Bra? Och jag som trodde att hon bloggade för Må Dåligt, med tanke på allt elände hon ständigt råkar ut för de senaste 100 åren. Hennes fejkade ansträngningar för att få uppmärksamhet är sjukt.

  Tar liter prover (blod) då och då.
  Väntar också besked om att de inte visar cancer, det är ju iof sig inte det som proverna är beställda för, men jag får ju ändå besked om att det inte är det. Likväl som jag får besked om att det inte rör sig om underarmsbrott.
  En inställd spelning är också en spelning så att säga

   Ja det mesta har man ju inte!

  Alla människor är olika rädda för att få cancer.

   Ja så är det. Många av oss har katastroftankar och ångest. Man få ju hitta sina egna strategier men att göra content av det… Nja.

   Hon har inte cancer. Hon har en tumör. Det är inte samma sak

    Jaha utredde ifall det var migrän?

     Vem är jaha? Vem utredde?

  Svar*

  Att hennes blogg ligger kvar på Må bra även om hon slutat där är inget konstigt. Majoriteten av blogg.se’s toppbloggare ligger fortfarande kvar på portalen fast de slutat för länge sedan.

   Men hon har inte slutat som de andra. Hon fortsätter att lägga upp inlägg hos Må bra som hon inte längre representerar, har ett sammarbete, varför?

  Vet man varför samarbetet med Må bra avslutats?
  Hon har ju bara bloggat där sedan februari 2021.

   Antagligen för att hon varit taggig i sina svar till läsare, argsint och ilsk. Dessutom så är det väl inte särskilt passande på Må bra om hon ständigt mår dåligt, det är ju ständiga sjukdomar på både henne och sonen, malande återkommande om sjukdomsbild, rehab osv osv. Men My själv kommer säkert ge sken av att hon vill ha sin blogg på strongmamas hemsida istället nu hehe.

    Det var väl samtidigt som hon uppmanade sina läsare att rotera på kaktusar. Det var hon själv som gjorde bort sig i allt snack om Covid-19, vaccinationer, karantän och fan och hans moster.

  Kalla inte Pischa för hennes kollega för det kan få folk att tro att de jobbar ihop och att My är likvärdig med Pischa, det är hon INTE. De jobbar alltså INTE ihop och My är inte på långa vägar lika kompetent som Pischa och har inte samma erfarenhet. Den ”bakom kulisserna” är väl Må Bra då som inte vill ha My som profil/bloggare på deras sida längre, så My menar väl att det är dem som ifrågasatt.

   Jo konstigt då de inte synts tillsammans i något sammanhang på flera år. Om hon ska rekommendera en annan PT kan man undra varför hon inte rekommenderar sin vän Nette som också jobbar som PT. En av de få som synts till i Mys sociala medier sista tiden. Kan det skurit sig där med eller har Nette tappat orken då My verkar vara en krävande vän som tar mer än hon ger. Det är det uppfattningen har jag fått efter att ha följt henne i några år.

  Hon har aldrig varit i närheten av någon cancer överhuvudtaget. Det är bara påhitt alltsamnans. Och det är vidrigt hur hon kan skrämma upp sitt barn med att mamma ev. har cancer. Hur kan Socialtjänsten inte vara inkopplade där? Pojken blir ju till och med filmad när han ligger dödssjuk på sjukhus i Covid.

   Det ä ju samma som att vänta på besked efter att man opererat bort ett födelsemärke, gjort mammografi eller tagit cellprov.

   Man ropar ju inte varg före beskedet!!!!

   Hon är fööööööör mycket!

   Allt för klick 😏 spelar ingen roll för henne om hon lägger ut sin son för allmän beskådan eller sig själv. Hennes omdöme är inte det bästa.

   Fast pojken var inte dödssjuk, det där var också kryddat. My använder sonen för klick.

    Ja det var också hittepå.

    ”Jag ligger på sjukhus men mitt team har skött bloggen och instagram så att det är jag som lägger ut bilder.” Hon hade inte varit hemma över påsk utan legat på sjukhuset med sin sjukdom.

    Men sen kollade man på Annas och Kins instagram så var My med på flera bilder där ändå. Vet inte vad hon ljuger så mycket för? Helst när det är så uppenbara lögner.

     *så att det ser ut som att det är jag som lägger ut bilder

  Lite OT men är så nyfiken på vad andra tycker om Majas märke Lis Bonnie och deras kläder? Någon som köpt och kan bedöma kvaliteten?

  Jag tycker en hel del baskläder (typ skjortor och så) ser riktigt riktigt bra ut men en hel del ser också så märkligt ut. Skumma passformer och snitt. Hejar verkligen på Maja!

   Den här tråden handlar om My

    Det är ok med OT om andra influcensers

  100% hon själv som skrivit den där kommentaren. ”Pernilla” 🙂 LOL

   Skulle man kunna tro för om man följt My i många år så har man genomskådat henne och hennes lögner, snyft och självömkan, då kan man hennes mönster och taktik. Visst är my driven men man blir snarare trött av hennes snyft, självömkan, skryt och hittepå. Jobbigt att opereras och ha oro men det kom ändå lägligt då hon tappat så mycket följare och likes och behövde få upp sina siffror. Så nu har alla nya följare fått veta om hennes gym, och all exponering i tidningar som skrivit om hennes misstänkta stroke och tumör har varit värdefull för hennes business. My brukar dra sjuksnyft med jämna mellanrum då hon tappat följare, vips så ökar det igen, funkar varje gång. Hon var rolig häromdagen när hon sa att hon använt Lifesum i många år innan hon blev ambassadör haha nej. Undrar om Kin är hennes syster fortfarande och bästisen Tilda var är hon? Det är väl inte så att My ljuger och snackar sk*t så att vänner därför vänder ryggen till?

    Jag är blockad av Anna. Men har inte sett henne hos My på länge. Verkar de umgås fortfarande?

    Visst är det ju synd om My som varit och kanske är orolig. Men ropar man vargen kommer så många gånger så kan man inte klandra nån för att inte tro henne.
    Hon satt i karantän i hundraelva dagar, träffade inte en människa. Var sååå sjuk. Men det hon skriver stämmer aldrig, hon var på Mikes under sin sk karantän hon påstod hon hade.
    Hon har haft feber i två veckor, men kollar man bakåt har hon varit ute som vanligt, tränat och träffat folk. Som sagt stämmer inget.

    Tilda och Bobby är också borra. Tur att Dr Alban fortfarande orkar bjuda henne på lite jippo.

     Och Åza var inte bra för Mys energi. Dumt att inte vara rädd om de som orkat med My.

     DrAlban och Mys pojkvän Jonas är kollegor med gemensam bekantskapskrets. My är med på event just för att Jonas är bjuden.

  Vad håller Julia och Bingo på med i stories? Skämskudde
  Stackars ellery beachhouse

  Nån som har koll på vart man kan följa paow?

   Snapchat!

   onlyfans? 🙄

  Vidriga människa! Själv sitter man med bröstcancer och hon använder detta för klick och överdriver/Ljuger. SKÄMS TAMEFAN!! 🤮

   Jag håller med! Sitter i cancer sitsen själv. Dock med Hodgkins Lymfom. Vilket jag även antar att det är det hon utretts för. (Eller något slags lymfom) Jag har gjort en liknande resa som hon men det är väldigt mycket i hennes historia som känns helt off för någon som spenderat dom senaste sju månaderna på samma sjukhus och på dom avdelningarna hon påstår sig vara på. (Fast den avd hon säger sig vara på existerar inte eller så säger hon fel) Jag har gjort samma biopsier, röntgen och prover. Mycket känns fabricerat tyvärr..

   Beklagar och hoppas att allt kommer gå bra för dig !!!!!

  Löjlig sak att bli less på men jag blir galen av Mys musik på storyn. Den där jäkla yummy låten😱😱😱😱
  Den och ”Goooood mooorning”

  Jag borde inte ens titta där, hennes gröna smörjor hon gör iordning gör mig illamående.

   Åh tack, samma här. Stänger av ljudet direkt.

  Såja, nu har Antonija satt världens största offerlofta på sig! Wow så manipulativ.

  ”Tyck synd om meeeej även om jag betett mig vidrigt snäälla”

   Jag får intrycket av att under hennes youtube-klipp där hon ”förklarar vad som hänt mellan henne och Oliver” så ljuger hon eftersom hon har svårt att titta in i kameran och tänker efter väldigt mycket på vad hon ska säga. Hon vill inte heller säga något om otrogetsryket men förklarar andra saker väldigt detaljerat. Väldigt manipulativ överlag. Men jag har ingen aning, bara intrycket jag fick.

    Yes, känner helt samma!

  Komiskt som kopierats från Flashb*ck . Kolla filmen!

  Ursprungligen postat av Tova.
  Nu har hon fullt upp med att skriva frågor till sig själv och ger svar som får henne att framstå som seriös. Hur många ggr har hon inte gjort denna leken. 🥱🙄
  Trots att hon skrev frågan själv kunde hon inte svara på om hon har sjukpenning.
  Klart hon har sjukpenning,….
  Suck, hon är ju Vicky Pollard från Little Britian upp i dagen. 😅😅😅

  https://youtu.be/7sB5LU3jqC4

   Hahaha nu kommer jag tänka på Vicky varje gång det står nåt om My 😂

  Jag kan förstå att det är stressande med operation. Vad jag inte fattar är apparaten runt… så mycket sjukdomsvistelse, rullator??

  En eller två ofarliga tumörer opererades bort och halva läkarkåren kallades in i olika specialistteam…. va??? Det funkar liksom inte så.

  Här har det snotts grejer från många olika håll. Jag tycker det är respektlöst både mot hennes familj, följare och de som faktiskt är sjuka!

  Förstår att hon blev av med bloggandet hos Må Bra. Hon påstår att det var hon som avslutades, men nu skriver hon ju där.

  Må Bra borde kolla upp detta!

   Hon spelar ju på folks ignorans och förstår inte att det finns läsare som dels själva varit/är sjuka dels arbetar inom sjukvården och som faktiskt vet att så som My beskrivit går det inte till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.