Anitha Clemence ryter ifrån till frågvis följare

Anitha Clemence svarar att hon har semester när en följare ber om information om båten hon tillbringar semestern på.
Följaren blir sur och hoppas att Anitha blir bemött på samma vis när hon behöver tips.
Anitha har 57 000 följare på Instagram. Är det rimligt att begära att hon ska svara alla som kontaktar henne om vilka kläder hon har på sig, vilken krog som har de bästa drinkarna eller vilken båt hon hyrt för sin semester? När det inte ens finns en adlink att slänga in?

Jag tycker nästan inte det – semester eller inte.
Vad tycker ni?

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Trodde först det va DU som hade lagt ut det på Instagram, men det är alltså hon själv…!?
  Herregud människa.

   Den människan är så uppblåst och otrevlig så jag förstår inte ens hur hon kan ha några följare. Tiden hon lägger på sitt otrevliga svar kunde hon ha lagt på att bemöta följaren på ett vänligt sätt. Eller inte alls. Ingen normal människa förväntar sig svar från någon man följer, men om flera hör av sig med samma fråga så brukar ju en normal influencer svara kort i en story. Hade varit rimligt i detta fall. Fy fan vad pinsam hon är.

    Jag håller med! Hon svarade ju. Har man semester och är ledig så man som följare acceptera det.

    Förstår inte att Anita lägger denna tid och energi. Bättre att blockera denna typen av följare och inte själv lägga sig på samma låga nivå.

     Varför ska hon blocka någon följare som ”bara” är tjatig?
     Ett enkelt ”Jag har semester just nu”? Men nej, sån är inte Anitha. Hon måste hugga och vara lite spydig.
     Det är bara sån hon är.

      Det är väl bara att svara på frågan eller att inte svara alls?
      ”Testa Google” är bara spydigt och onödigt. Hennes följare är ju hennes kapital.

  Jag vet inte, om ditt yrke är influencer, dvs att influera andra.. sedan blir du arg när du gör det. Om du har semester, logga ut. Lägg upp bilder i efterhand. Svårare är det inte.

   Och då vet vi att anitha inte gör några avdrag på resan alls. För det är ju inte jobb.

  Absolut inte, det kan man inte förvänta sig. Men OM hon väljer att svara så är det ju gratis att tänka på tonen och hur man uppfattas 🙂

   Hon hade inte behövt svara alls om hon är på semester

    Precis! Bättre att inte svara alls än att vara otrevlig och snorkig mot någon som bara ställde en fråga.

     Men HUR kan hennes svar ses som snorkigt? Vad har hänt med samtiden när det krävs femton emojis efter ett svar för att det inte ska ses som otrevligt?

      Exakt! Läskigt!

      Normen är smileys, och använder du inte det så blir tolkningen av din text annorlunda.

      Smileys idag är lika viktigt som vilket tonläge/ansiktsuttryck du använder när du pratar. Något måste vi gå på för att veta hur sinnesstämningen är hos den andra i text.

       Problemet är att smileys betyder olika för olika personer… och kan tolkas lika fel som en text.
       Jag överanvände oxå smileys förut, men insåg att det var lite farligt om det var till folk som inte var de närmaste

       Behöver du en smiley för att läsa in sinnesstämning? Vafan hände med ett enkelt nej? Eller måste hon kvittra som en jäkla fågel och gulligulla med folk när hon inte känner att hjälpa en random främling? Tycker det var ett fullt rimligt svar och inte otrevligt alls. Hon hade kunnat skrivit kolla själv. Fortfarande rimligt men inte särskilt trevligt.

   Håller med. Man kan ju helt enkelt stänga av kommentarer om man nu vill lägga ut bilder från sin semester och inte vill svara på frågor.
   Kanske skulle vissa ta semester helt ibland.
   Som Magdalena Graaf t ex, som tydligen drabbats av hybris. ( säger jag som inte gillar när man kapar trådar)

    Håller med. Men då kan man ju missa att bli likebombad.

   Jag är lite kluven. De här människorna jobbar med att influera – då känns det som att de ju faktiskt bör svara på frågor som var något är köpt och hur de sydde ihop sin semester. Sen har jag aldrig förstått människor som ställer en fråga i t ex ett kommentarsfält när Google finns. Och jag fattar att man inte kan svara på 100 frågor om dagen men då kanske man bör ha en assistent som svarar på sånt, om man nu ska jobba som influencer.

  Om hon nu har semester varför
  Svarar hon ens denne person då? ?‍♀️

   Haha exakt. Och det tar väl då exakt lika lång tid att ge ett riktigt svar. Tror hon vill bråka bara.

    Haha ännu längre tid! Jättelång arg kommentar, hamna i diskussion samt sen lägga ut på stories? och om hon tänker att hon vinner på att bråka lite för att få mer kommentarer och trafik så jobbar hon ju ändå?‍♀️

     Samtidigt så gnälls det att man inte likear bilder osv.. man ska göra ditten och datten för att följa dom på rätt sätt.
     Har dom poddar ska man ge positiv feedback på rätt ställe inte via DM för då ser ju ingen..??‍♀️

   Hon argumenterar med att hon har semester, och sedan tar hon sig, trots det, tid att skriva en arg bibel till läsaren, bli emotionellt involverad, ta print screen och lägg upp på sociala medier.

   Hade hon semester eller inte? ?

  Å andra sidan vill ju Anitha och andra med sociala medier att det som läggs ut ska synas, få reaktioner. En enkel fråga som krävde ett enklare svar än den kommunikation som blev.

   Verkligen!!

   Fast det är ju en kostnadsfråga. Hur mycket tjänar hon på att hjälpa EN följare via DM? Syftet med kontot är att tjäna pengar?‍♀️

    Hur mycket kostar det henne att svara trevligt? Lite goodwill vinner man mycket på.

    Hur mycket ”vinner” hon på att svara på frågan, eller hur mycket ”förlorar” hon på att sva argt för att följare reagerade på hennes svar?

    Oavsett så ”kostar” hennes tid. Och hon valde att ”förlora inkomst” på att ge ett lite argare svar än att faktiskt bara svara på frågan som tagit mindre tid och energi. Hon hade också kunnat skippa att svara.

    Jag tycker du har principiellt rätt och eftersom det inte är något samarbete så vill hon inte svara på frågan då den inte genererar direkt inkomst. Hon glömmer väl att trovärdighet också är att kapital på sikt.

  Det är väl bara att inte svara personen…?

   Men sen lägga ÄNNU mer energi på att ta skärmdumpar och posta på stories…

   Precis. Svara inte bara.

  Fast bloggare gör väl samma sak på jobbet och på semestern. Skriver inlägg. Det hade här tagit henne lika lång tid att svara på frågan som att skriva det hon nu skrev. Antingen ignorera eller svara på frågan.

  Tycker att följaren blir överdrivet kränkt av Anithas första (trevliga) svar…

  Är det verkligen att ”jobba”, att svara på en DM på en bild man har lagt ut? Så fånigt. Lägg inte ut något då om du är ledig?

  Stop making stupid people famous.

  Det är väl bara att inte svara? Folk skulle väl förstå om hon inte gjorde det på sin semester, tänker jag? Skriver sällan på DM till influensers, och de gånger jag gör det så kan jag ju inte förvänta mig ett svar… Om jag får ett svar blir jag ju glad såklart, men blir såklart inte sur om jag inte får det. Har 100% förståelse för att det inte är doable att svara på allt. Frågan är ju varför hon behöver vara otrevlig och hänga ut den här konversationen med en följare. Lägg ut ett allmänt inlägg istället isåfall, ”Tack för alla era DMs, kommer tyvärr inte hinna svara på dem nu under min semester.”

  När en influencer blir kränkt över att ha råkat influera. Det är alltså upp till följarna att fatta när hon har privat semester (och ändå postar som vanligt) eller spons-semester? Kan ju vara en idé att skita i att posta i ens kommersiella kanal om man inte vill få frågor som dessa under högst privata semestrar?

   Och om Skatteverket frågar, då svarar hon att inget kopplat till resan var jobb? Allt är privat och inget på företaget?

  Svarar samma sak som jag skrev i den andra tråden.

  Förstår inte varför influencers, vars arbete är att influera folk, blir sura när de lyckas med just det ?‍♀️

   Därför att väldigt många har hybris och ett klart överskattat ego.
   De är små otrevliga divor helt enkelt, som inte tål de minsta kritik och tror att världen snurrar för dem enbart. Dessutom anser det att om någon kritiserar är det endast av avundsjuka. ?

    Kunde inte ha sagt det bättre själv! De vill både ha kakan och äta upp den. Ibland suktar de efter uppmärksamhet och ibland vill de vara privata. Vissa influencers skriver ju varje dag från semestern och uppdaterar följarna precis som vanligt. Inte helt lätt då att veta när de är i sin yrkesroll och när de är privata och inte ska bli störda.

  Kan förstå henne. Vad är det med folk som frågar random folk, eller kändisar,
  Saker på nätet och förväntar sig svar?

  Kan fatta att hon blir trött och skriver googla.

  Samma sak här i kommentarsfältet ibland,
  Man undrar ju om folk är helt bakom.

   Hon har en otydlig roll. Är hon influencer eller inte? Vill hon ha kommunikation med sina följare eller inte? Det framgår inte att hon är på privat semester – många influncers får ju sponsrade resor. I sitt tillägg på stories skriver hon att hon har rätt att fråga sina följare om saker, men att de har ingen rätt att fråga henne. Så kan det ju vara, men varför vill man ha en sådan attityd/relation? Om hon inte vill ha följare och interaktion så måste hon vara tydligare innan. Ingen vinner på detta tjafsande och dåliga beteende.

    Det är inte otydligt alls. Vill hon ha en privat semester utan frågor så får hon skaffa ett privat konto där hon lägger upp sådana bilder m.m. Lägger hon upp saker på ett konto som vanligtvis är för jobb så får hon faktiskt skylla sig själv.

     Uppenbarligen är hon otydlig eftersom hon blir förbannad när någon skriver till henne

      Hon väljer själv hur tydlig hon vill vara. Detta faller enbart tillbaka på henne själv.

   Jag kan hålla med dig om det första, men jösses vilken ton hon har den där Anitha alltså. Hon verkar inte trevlig nånstans. Varför följer folk henne ens, vad är det hon har att komma med som är intressant öht?

    Hon är gräslig.

   För att influencer är ett yrke (enligt dom) där följarna förväntas bli nyfikna, agera och KÖPA. Hur fan ska nån hålla reda på när Anitha har semester eller när hon kränger saker?

   Så jävla snorkig attityd. Byt ”jobb” eller lägg aldrig någonsin mer ut samarbeten eller sponsrade länkar din lättkränkta fåntratt.

    Mycket bättre att göra som tex forni då och bara logga ut.

  Så konstigt när influencers jobbar hårt för att bli tagna seriöst och för att uppfattas som ett riktigt företag, och så kommer vissa och beter sig som vederbörande. Ett seriöst företag hade aldrig svarat så. Hon ifrågasätter att fråga en främling om tips men personen frågar ju henne som influenser, dvs. Som företag. Vill hon inte ha sådana frågor kanske hon ska nöja sig med att bedriva en icke offentlig instagram.

  Jag tänker att om man känner för att vara en sjyst medmänniska så kan man kanske ta sig den lilla stunden att svara på frågan.
  Alternativt inte svara överhuvudtaget, tar mer energi och tid att skriva det långa svaret än att bara svara på frågan.

   Enligt Exonphspoiler så har Felip haft sex med en annan tjej och Bianca, Lovisa och Lojsan ringde till tjejen och frågade om sexet var bra. Detta hände för tre veckor sedan. Fräscht beteende. Jag har all förståelse för att Bianca inte mår bra då men att agera som tjejer i 9:an???! Hon borde ta en time out

    Dags för Bianca att ta tag i sitt liv om hon vill ha barn och ett familjeliv och dumpa sin skit till kille.

     Tråkigt att inte ens en 40 miljoners lägenhet kan stoppa han från att va oschysst

      Otroligt konstig kommentar. Menar du att pengar skulle hindra någon från att vara otrogen?

      Det är ju Bianca som tror att hon blir lycklig om hon bara har en jättedyr och jättestor lägenhet att lalla runt i.

    Så barnsligt. Han hade väl sagt till tjejen att han var singel också så det är ju knappast hennes fel

    Mest förvånad (om historien är sann) över att tjejen de ringde svarade. Jag svarar aldrig på okända nummer ?

     Det där kan vara den tramsigaste nojan. Berätta, vad kan hända om du svarar på ett okänt nummer? Vad är man rädd för?

  Jag har fler följare än Anitha och både förstår henne och inte. Folk frågar SÅ mycket, vill ha tips, länkar och svar på allt möjligt. Problemet är stories skulle jag säga. Folk ser ju inte att jag fått frågan 50 gånger innan. Om man publicerar en bild i flödet och jag svarar på en fråga kan ju alla andra se svaret och behöver inte fråga igen. Om det blir sjukt mycket frågor om något på stories struntar jag i att svara alla personligen och lägger upp en ny story med all info så alla kan se.
  Mina följare är superviktiga för mig och självklart skall de bli behandlade som värdefulla kunder då det är pga dem jag kan jobba med sociala medier, samma för Anitha tänker jag. Dock förstår jag henne då många har väldigt svårt att googla eller be om tips av sina egna nära och kära eller på öppna forum som här tex.

   Men är det inte bara nåt som ingår i jobbet? Att man liksom får leva med att det är så, att det är en av de ”negativa” aspekterna i jobbet som influencer? Men man kan inte bli arg/sur och agera i affekt, det är ju inget personligt utan en del av jobbet. Jag jobbar på myndighet och där finns jättemycket jag stör mig på Men jag skriker liksom inte på kollegorna i fikarummet.

    Absolut, det är ju en del av jobbet och man kan ju lösa det på smidigare sätt om man inte klarar av trycket. Svara allmänt i en ny story eller inte svara alls. Risken är ju att Anitha förstör lite för sig själv/sitt personliga varumärke när hon svarar på det sättet hon gör.

    Instämmer! Jag jobbar med kommunikation och skulle aldrig först lägga ut ngt om jag inte har tid att ta frågor osv som kommer av det första inlägget. Att planera för det är en del av mitt jobb. Borde vara influensers också…

  Fast vad är grejen? Lika lång tid som det tog henne att skriva det där dryga svaret kunde hon bara skrivit ett ord vad det är för båt. Alltså tål verkligen inte den människan. ?? Så otrevlig och osympatisk. Vill alltid bråka och sen hänga ut folk öppet.

   Det är hennes personlighet att bemöta folk på detta sätt har ingenting med tid att göra.

   Hon skrev det såklart i syfte att lägga upp det på stories.

  Det är trevligt när flunsorna svarar men inget jag kan kräva, det förstår man ju.

  Fick svar av Läckberg en gång då jag undrade över en restaurang vid deras hotell. Blev förvånad och glad.

  Annars blir jag ofta ignorerad när jag skickar klädfrågor till influensers. T ex av Bisse m fl mindre kända

  Men det blir väl allt vanligare att allt fler inte klarar av att googla? Många vill bli matade med direktlänkar.

   Ja, eller ens läsa ett helt inlägg! Jag kan göra ett inlägg, kort och koncist, med alla uppgifter. Sen skriver nån en kommentar och frågar om exakt det jag skrivit under bilden. (Men jag är ändå artig och svarar snällt…)

    Ja gud vad jag stör mig på det! Följer en inredningsinfluencer som ibland delar andras bilder och taggar personen längre ner i sin text. Då är det alltid folk som skriver ”du är så påhittig” ” du gör alltid så fint” för de inte läser överhuvudtaget

  Så drygt och elakt! Som att hon är så mycket viktigare än ngn annan. Får hoppas många frågor om båten, kläder etc – lägg ut ett gemensamt svar på stories eller under bilden. Alt skriv ett gemensamt att du tyvärr inte hinner svara på alla frågor eller inte svara alls – att vara dryg och elak är ute! Hoppas många avföljer och att färre företag vill samarbeta.

  Ska bli kul att se hur kaxiga alla influncers blir om Instagram/Facebook stängs ner i Europa ?

   Håller tummarna att detta verkligen går igenom?

   Varför ska det eventuellt stänga ner?

    Men snälla googla

     ?

     Bästa i dag!

   Hoppas ?

  Tänker att det skulle kunna vara möjligt att göra en kort lista med namn på de saker och tjänster som används, så slipper följarna fråga så mycket/riskera att göra profilen i fråga på dåligt humör, vinst för alla eller hur? =)

  Jag förstår inte riktigt varför ger man hela uppmärksamhet? Det är inte första och lär inte vara sista gången hon beteer sig så här mot en följare.

  om alla bojkottar tanten så kanske hon kan bemöta folk bättre!

   Skall stå:
   Jag förstår inte riktigt varför ger man henne uppmärksamhet? Det är inte första och lär inte vara sista gången hon beteer sig så här mot en följare.

   om alla bojkottar tanten så kanske hon kan bemöta folk bättre!

   Gilla

    Därför att det här är en blogg som ”bevakar” andra bloggar. Är det något som sticker ut så skrivs det om just det. Oftast är det ju såna här lite udda personer som utmärker sig.

   Instämmer till fullo!

  Hon har alltså semester från att vara trevlig också..? (Eller beter hon sig alltid såhär?)

   Hon är en bitch och det är sen gammalt.

    Borde man som influencer inte vara mer rädd om sitt varumärke än så..?

     Det kan man tycka, men tänk på Katrin Z, en mer otrevlig person får man leta efter.

  Tycker hon har en väldigt tråkig ton när hon skriver. Sett flera sånna här konversationer. Lite som att hon ”står över” den som skriver
  Tror inte hon tycker det men är ju så det uppfattas, drygt. Hade varit bättre för hennes ”brand” att inte svara och sen lägga på storys en snäll påminnelse om att inte DMa med sånt man själv kan hitta svar på. Tror vanliga följare inte tänker på att många dom följer får TUSENTALS DM i veckan

  HUR ska hennes följare fatta när hon är på semester eller när hon jobbar? Hon är patetisk.

  Känner lite dubbla känslor. Nej, klart inte ens en influencer behöver svara på varenda fråga om precis allt de gör på sin semester. Å andra sidan; när hon skriver ett svar långt som en roman kunde hon ju lika gärna svarat på frågan. Och; om man nu är en influencer och per definition är en vandrande reklampelare som 90% av tiden vill att följarna ska engagera sig genom att intressera sig för ens sponsrade resor, kläder, inredning m.m. så kanske det är svårt för folk att veta när de 10% av tiden då man inte är sponsrad, inträffar. Och då kanske man kan kosta på sig att vara generös FAST man inte tjänar pengar på det.

  Hon har såklart inte skyldighet att svara på allt, det vore befängt, men i det här fallet så känns det mer som att hon vill bråka än något annat. Hon hade ju kunnat svara på frågan, vilket tagit lika lång tid, och sedan bett följaren googla om det kommit följdfrågor. Eller bara strunta i att svara alls, det går bra det också!

  Så många influensers som inte svara ö h t. Varför bryr hon sig ens. Ignorera.

  Den stora frågan måste väl ändå vara vilken jätte det är som är tacksam?

   Hahaha det hade jag frågat som svar om jag var Anitha ?

  Antoija mandir. Vi har sett din röv nu.

   SÅ fint med lite RÖV i kommentarsfältet!

  Å är man på semester eller vill slippa kommentarer. Så går det ju att ta bort funktionen att svara direkt på en story. Men hon vill väl någonstans att folk ska kunna kommentera/interagera.

   Eller lägg inte upp privata saker på ett jobbkonto ?‍♀️

    Precis. Å Hon borde ju kunna ha räknat ut på förhand att frågor skulle komma…

  Att vara influenser är ett heltidsjobb. Vill man inte jobba utan ha semester behöver man inte posta ens på Instagram? Sen hade hon i
  Överhuvudtaget inte ens behövt besvara följarens fråga.

  Simple as that. Är hon 44år eller är hon fyra kan man ju allvarligt fundera på…

  Hon kunde struntat i att svara alls. Meeeen folk saknar verkligen förmågan att googla !? Jag har fan sett dom mest korkade frågorna som ställts till influensers , och blir häpen av trögheten. Ärligt hade nog jag också tappat det tillslut.

  ”Google är ett knapptryck bort” gör ju egentligen de flesta influencers jobb
  Överflödigt.

  Jag tror hon vill skapa en debatt för att försöka uppfostra sina följare! Men tycker det är lite väl när hon själv inte kommunicerar detta bättre än att dumförklara sina följare och skapa tjafs och vara otrevlig. Det är trots allt hennes följare som gör att hon kan kalla Instagram för jobb.

  Eftersom hon har ett blandat konto med både privata – och sponsrade inlägg så är det ganska svårt att hänga med när det är ok att ställa en fråga och när det inte är det.
  De flesta väljer ju helt enkelt att inte svara när man inte har tid, lust eller möjlighet.
  Men jag tror att hon skulle tjäna på att vara lite tydligare inför sina resor och lägga ut att detta är en privat resa, jag har semester och kommer därför endast att posta privata inlägg och jag kommer inte att svara på några DM´s. Njut gärna av mina bilder men jag kommer inte kommunicera mer än så.

  Hon får göra som på alla andra jobb när man ska ha ledigt; man hänvisar till att man har semester och att man inte är nåbra under en viss tid framöver. Visa tydligt att detta är ledig tid!
  Då kan inte följarna förvänta sig att hon ska vara en privat reseguide.
  Men tjänar man pengar på sina följare så tycker jag att man får ha liiite överseende med vissa kommentarer och frågor. Precis som i vilken bransch som helst!

  Hade inte klarat av att vara influencer pga att folk är så jävla lata och ska fråga om allt. Men å andra sidan hade jag inte ens svarat personen i det här fallet

  Såklart inte! Orimligt.

  Visst att likes på instagram kanske inte har någon betydelse.
  Men att Anita med hennes nästan 60.000 följare bara får ett fåtal likes, knappt några hundra vissa gånger? Det känns lite som att det bevisar hur omtyckt hon är……..

   Eller att hon har köpt sina följare.

    Förmodligen!

  Om en kollega skulle svara på ett mail på ett sådant vis och sedan hänvisa till semester hade det vart annat liv i luckan. Dessa influensers ska ju (när det passar) framstå som professionella och hårt arbetande. Om du inte vill få frågor- svara inte på din mail- i detta fall: lägg inte upp

  Influensers jobbar ju, enligt sig själva, stenhårt, oftast 12-18 timmar per dag. Så då behöver de ju vila ut på alla sina olika semesterresor.

  Jag funderar om svaret följaren får helt enkelt beror på att Anita inte blir sponsrad och därför inte vill dela med sig! Hon har givetvis ingen skyldighet att dela med sig vad hon gör eller vem hon åker med etc men då behöver man heller inte svara alls på kommentaren hon fått från den som skrivit.

  Tycker också att det hade varit bättre att inte svara alls. Jag kan också tycka att personen borde kunna ta reda på saker själv. Däremot konstigt att blanda in att hon har semester. Tror det är svårt som följare att skilja på privat semesterresa och influenser jobbresa. De gör ju liksom samma sak, speciellt de influencers som är dåliga på att reklammarkera när de åker på jobbresa.

  Tror det tog 10 ggr så lång tid att skriva det där som det hade tagit att svara på frågan

  Hur gammal är människan egentligen?

  Grattis till vinnaren av parfymen ?

  Det är ju det bästa!
  Alla inom exempelvis kundtjänst eller lärare, som får frågor man inte känner för- jag har semester.
  Som lärare kan man ju få väldigt random frågor, precis som på sin fritid.
  Vilken härlig stämning det skulle bli i samhället.

  När folk frågar istället för att googla så tror jag många gånger att det beror på att de är ensamma och bara vill bli sedda. Många ställer ju självklara frågor. Jag tror inte att det handlar om att de vill veta något, utan bara att de vill få kontakt och blir sedda och hörda av någon.

  Jag såg att flera andra skrivit det innan och det var det första som slog mig också faktiskt att hon lika gärna kunde struntat i att svara alls. Hon hade ju tid med att skriva ett ganska långt snäsigt svar så hon hade nog tid att svara på frågan också vilket hon borde gjort från första början istället och sluppit se ut som en surmus. För jag tyckte det var ett otroligt drygt svar och jag skulle aldrig svara så om någon av mina läsare/följare frågade mig något.

   Att vilja vara ”du” med inkomstkälla, dvs följare, är väldigt viktigt.

   Men här biter hon handen som föder, hon har UPPNÅTT sitt mål, följarna interagerar med henne om triviala saker.

   Men DÅ blir hon en dramatisk kränkt privatperson.

   Klantigt och osmart
   Men vad kunde väntas?

  Ändå underbart att svara att hon inte tänker svara ??

  Anitha gjorde exakt samma förra sommarn när hon va på semester, så hon hade la kunnat stänga av kommentarerna lr nåt när hon VET att frågor kommer att komma denna gången. Alt planera ett inlägg med sin rutt som hon kunde referera till. Men tror det är ett sätt att få större flöde faktiskt, hon har rå-koll på algoritmer o sånt.

   Var det då någon frågade om hennes killes jacka, typ? ”Fin jacka var kommer den ifrån”
   ”GOOGLA!!!” ???

  Hon var väl på dåligt humör i Tällberg också.

  Hahaha hon har semester men orkar tjafsa vidare om varför hon inte svarar? Normal människa ?? Det är väl bara att inte svara alls? Vad är det för fel på människan.

   Ja verkligen märkligt, pinsamt, och Anitha brukar svara samma sak, att folk ska googla när hon får en fråga även när hon INTE har semester. Sedan så ska inte influencers behöva svara på allt men orkar man svara- googla, så kan man lika gärna ge ett kort svar.

  Bojkotta henne, så får hon semester för alltid.

  Hade varit smartast att inte svara alls.

  Jaså det tycker du inte hon kunde svarat på, märkligt, om IL snäst av en följare så så hade du säkert skrivit helt annorlunda – att det var hemskt dåligt av henne osv… men Anitha ska det smöras för nu efter att hon hånade dig… och vissa andra slutar du aldrig mo.bba. Själv tycker jag det var oerhört pinsamt av Anitha, tramsigt, hon kunde väl bara svarat Bodrum eller den andra orten hade ju gått snabbare än att skriva googla och sen en lång utläggning. Knäppt översitteri. Bra svarat av följaren, att hon sen också svarar – jag har semester – när Anitha konstigt nog ber henne utveckla… och fjantigt av Anitha när hon sen svarar likadant öh.. töntigt.

  Anitha är bara ute efter att bråka. Det är det enda hon är bra på. Förutom att hon också är expert på att använda ord som hon uttalar helt fel ? Hon TROR alltså att hon säger rätt så är hon helt ute och cyklar. Det hade gått snabbare att bara svara följaren trevligt än att bete sig som hon gör. Jobba inte som influencer om du inte vill ha interaktion med dina följare!!!!

  Samma visa som förra sommaren. Att HON inte lär sig, bara att låta saken bero.
  Att idiotförklara sina följare skapar bara tråkig stämning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.