Ökar influencern priset med dryga 6000 % på färdiga produkter?

Uppdatering: Jeanette har börjat radera de inlägg jag bäddat in här under, så jag bäddar in nya. ? Jag har ju så klart skärmdumpat alla inlägg som hon nu raderat så allting finns kvar här hos mig

Här kan ni även höra Jeanette Svedberg själv berätta om ”processen” bakom framtagandet av en av produkterna

Sjuksköterskan Jeanette Svedberg – med estetiska kliniker som huvudfokus –  kallar sig ofta för ”den ofrivillige influencern”, trots att det är från sociala medier hon fått sina allra flesta kunder.
I ”Trust Magazine” återkommer Jeanette ständigt till sociala mediers betydelse för den egna verksamheten, och hur hon byggt upp en lojal och ständigt växande kundkrets utan finansiärer och utan traditionell marknadsföring, något hon fortfarande är både stolt och lite chockad över.
Hon har över 100 000 följare på Instagram och hennes företag – där hon samlat alla sina verksamheter – omsatte över 2 700 000 kr under 2021.
Hon är alltså en ganska så framgångsrik influencer, om än ofrivillig.

Bortsett från sina kliniker så säger sig Jeanette även ha ett eget underklädersmärke och ett eget skönhetsmärke som heter ”Jeanette Svedberg (JS) by Scandinavia”.
Så här står det på företagets hemsida om skönhetsmärket:

Vidare utvecklades hudvårdsserien JS by Scandinavia främst  med tanken för hennes mycket medvetna kunder. Idag har hudvårdsmärket nått ut stort och blivit populärt.
[…]

JSbyScandinavia skincare står för effektiv hudvård med skonsamhet i fokus. Vi vill hjälpa huden på alla vis. Inte stressa den, inte mätta den utan vårda den och låta den få utveckla sin mjukhet, spänst, lyster och glow.

Även din hud behöver stressa ner, tas om hand, nå ett lugn och JSbyScandinavia hjälper dig gärna med det.

Företaget säljer en uppsjö av produkter och priserna är rätt väl tilltagna.
Exempelvis kostar en lermask för ansiktet 1200 kr, en body spray 875 kr, ett glow oljeserum för ansiktet 1300 kr och en fuktkräm till ansiktet med Q10 har en prislapp på 950 kr och det är den här fuktkräm med Q10 som jag kommer fokusera på i det här inlägget. (Principen som framkommer går att mer eller mindre applicera på alla hudvårdsprodukter som Jeanette Svedberg säljer på sin hemsida.)

Jeanette Svedberg skriver att hudvårdsserien JS by Scandinavia utvecklades främst med tanken för hennes mycket medvetna kunder, och i intervjun med Trust Magazine beskrivs det som att hon har en egen hudvårdsserie.
Vad som räknas som en ”egen” hudvårdsserie är så klart upp till var och en att tolka fritt, men sätter man sitt namn på ett gäng produkter och beskriver hur man utvecklat hudvårdsserien JS by Scandinavia och kallar den för sin egen så tror jag att de flesta människor antar att personen bakom dessa påståenden varit med i den kreativa processen att ta fram och testa alla dessa produkter för att få dem så som man vill ha dem.
Har Jeanette – som står bakom JS by Scandinaiva – gjort detta?
Jag ser det som mycket tveksamt och här är varför. (Jag ska försöka ta er igenom det här så pedagogiskt jag bara kan.)

Den finns en brittisk sida som heter ”Hera Beauty Wholesale” och som erbjuder färdiga produkter för företag att enbart sätta sin logga på innan de kan läggas ut för försäljning. Man kan se dem som en grossist för färdiga skönhetsprodukter.
Alla produkter säljs per liter och ju fler liter man köper desto billigare blir literpriset.

Jag fick ett tips om att det fanns vissa likheter mellan JS by Scandinavias produkter och de produkter som såldes av ”Hera Beauty Wholesale” och beslöt mig för att ta mig en titt.
I det här exempelet kommer jag använda fuktkrämen med Q10 som JS by Scandinavia säljer för 950 kr.
Hos ””Hera Beauty Wholesale” finns det en färdig fuktkräm med Q10 att köpa och sätta sin ettikett på och jag roade mig med att ta texten som finns på den sidan och köra den genom Google Translate för att se vilka likheter som fanns mellan ”Hera Beauty Wholesales” text och den text som finns på JS by Scandinavias sida.
När jag var klar med det så jämförde jag ingredienserna i ”Hera Beauty Wholesales” fuktkräm med Q10 med den som JS by Scandinavia säljer. Ni hittar båda jämförelserna här under. Vi börjar med texten.

De båda produkterna är inte bara identiska, utan JS by Scandinavia har även använt, både beskrivningen och ettikettförslaget från ”Hera Beauty Wholesales” rakt upp och ner utan någon som helst förändring.
Men…
Det finns en förändring mellan ”Hera Beauty Wholesales” fuktkräm och JS by Scandinavias fuktkräm, och det är priset.
På ”Hera Beauty Wholesales” sidan kan återförsäljarna göra produkterna mer personliga genom olika extrakt som ger en marginell prishöjning per liter produkt.
Huruvida JS by Scandinavia gjort detta på sin fuktkräm med Q10 vet jag inte säkert, men det framgår ingenstans på produktens sida att något sådant skett. Jag utgår ifrån att det i så fall skulle stått med bland ingredienserna.

Så vad betalar då Jeanette Svedberg och JS by Scandinavia för sina produkter som de köper som de är från den här grossistfirman i England?
Jag har fått tag på prislistan och här ser ni en del av den.

Skulle Jeanette köpa 1 liter produkt så skulle det kosta henne £ 26.22 (322 kr)
Skulle hon däremot köpa 25 liter produkt så skulle priset sjunka till £ 20.97 (265 kr)

Det här är den enda produkten som inte anger vilken mängd varje flaska innehåller, men jag skulle tro att den innehåller kanske 50 ml?
Det betyder att Jeanette Svedberg och JS by Scandinavia får ut ungefär 20 st flaskor per liter produkt och om mina beräkningar stämmer – i runda slängar – så innebär det att produkten som Jeanette Svedberg och JS by Scandinavia betalar 322 kr (vid 1 liter) eller 265 kr för (vid 25 liter) säljer de för hela 19 000 kr.
En liter kräm (som hon köpt som dyrast för 322 kr) säljer hon alltså paketerad för 19 000 kr.
För en produkt som hon och företaget på sin höjd verkar ha satt sin logga på.
Vad är prisökningen på det?
Jag får det till ungefär 6000 %. (Sorry, det hade smugit in en siffra för mkt tidigare)

Om någon vill veta hur det går till – klicka här:

Till och med den lilla randen längst ner är med. 
Allting går att hitta på ”Hera Beauty Wholesales” sida. Allt från produkterna till flaskan och korken som JS by Scandinavia valt till sin produkt.

Jag har sökt Jeanette Svedberg upprepade gånger via mail, dm och kommentarer på Instagram samt sms men hon har valt att inte återkomma.
Hon har även valt att radera de två första inläggen i sitt Instagramflöde, som jag från början hade inbäddade i det här inlägget. 

Eftersom Jeanette valt att inte återkomma till mig så har jag ingen möjlighet att låta henne förklara eller förtydliga innehållet i det här inlägget.
Om det inte stämmer, att det inte alls är så här hennes hudvårdsprodukter är framtagna så önskar jag att hon hade återkommit med information som backar upp det. Istället har jag bara dessa faktabaserade jämförelser att gå på, och i och i avsaknad av Jeanettes kommentar blir det upp till var och en som läser det här, att själv bilda sig en uppfattning om vad det är som pågår.

245 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar såna här inlägg!

   Kan bara instämma. Bra jobbat!

    Tackar för detta sköna inlägg 🙂

   Håller med!! Bra granskat!

   Någon borde köpa in samma produkter som hon säljer och tala om att det är exakt samma som hennes men sälja det med betydligt lägre marginal än hennes OTROLIGT VÄL TILLTAGNA VINST. Att sälja en redan färdig produkt, kalla den sin ”egen” och sen lägga på skamfyllt hög marginal (bara för att man ska tro att det är något exklusivt), är inte bara lurendrejeri utan borde komma med en STOR SKÄMSKUDDE! Entreprenör javisst, men hur långt ska man dra det???!!!

  Bra granskning! Finns oerhört mycket mer tvivelaktigt att hitta när man gräver i personen i fråga. Tänker då främst på följarantalet, vilket gör meningen ”ofrivillig influencer” ännu mer skrattretande.

  Och ps, borde företaget inte heta ”Scandinavia by JS”? Det är som att hon inte förstår vad hela meningen med ”by” är. Hela idén är att man har kollektionens/projektets namn först och sedan by för att markera vem som ligger bakom. Stör mig enormt varje gång!

   Namnet är rappakalja oavsett hur man vänder på orden. Ett typisk svengelskt namn. Antagligen är engelskan inte på topp. Värre är att hon lurar folk. Men det kommer alltid att finnas nasare som vill bli rika. Bra grävt!

   Haha ja det jag stör mig mest på i hela denna soppan är faktiskt namnet ?

   Varför ska vi skandinaver slängas under bussen här som producenter av denna smörja?

   Hahaha stör mig också mest på namnet?! Vadå by scandinavia? JS har skapats av Skandinavien? Nej alltså spelar ingen roll om det var billigt, har man inte ens korrat det man trycker på flaskor köper jag inte produkten. Kom igen.

  Galet pinsamt! Köp inte dyra hudvårdsprodukter! Tror de flesta har samma typ av påslag för relativt verkningslösa fuktkrämer.
  The ordinary och Nivea funkar fint. För att få bort rynkor är det bara botox som funkar.

   Nja, stämmer kanske i vissa fall men inte alla. Skulle snarare råda folk att börja läsa ingredienslistan, lära sig om olika ingredienser och därifrån kunna jämföra innehållet mellan olika märken och produkter. Vad jag märkt har billigare produkter ofta silikoner, mineralolja och liknande högre upp i listan än lite dyrare.

    Fungerar de bättre? Tyckte Svt:s program om hudvård var bra. De som testade märkte ingen skillnad på dyrare och budget, inte heller experterna kunde se ngn skillnad och bröt ner att ingredienserna i de dyrare skulle ha ngn effekt som tillverkaren påstod. Huden behöver fukt. Sen kan man ju reagera på olika ingredienser och vara känslig eller allergisk osv men dyra krämer är inte automatiskt bättre.

     Det enda som verkligen funkar är väl retinol och det efter lång tid. Fungerar iallafall väldigt bra på acne ärr så någon skillnad gör det ju. Men jag säger som du, fukt ? Och annars ska man nog vara ganska försiktig med vad man går på.

      Exakt!

     Brommafrun och hennes kompisar tyckte det programmet var bs. Inte bra för de som kränger dyra krämer mao.

     Bästa för kropp o ansikte är HTH! Ger fukt på riktigt, finns nån råd o rön test på det. Har hållt min hud mjuk hela livet med denna sen en läkare rekommendera den för mina eksem.

      Köpte deras intim wash och tyckte den funka perfekt. Vart hitta du för ansikte?

       Använder bara kroppskrämen original. Och då ska jag tillägga att jag provat det mesta på marknaden men inget ger fukt som denna. Och det är enda poängen med en kräm. I övrigt kör jag botox o hyalift.

        Jaha intressant. Det måste jag köpa då. 🙂

        Du måste skämta? Skulle Botox och ”hyalift” (vad det nu än är???) vara något bra och ”nödvändigt”? Och med bra menar jag bättre än andra krämer förutom HTH då?
        Det bästa måste ju vara att helt strunta i allt vad behandlingar det finns och smörja in ansiktet med kokosolja???!!!
        Botox och hyalift eller vad det nu hette igen?

      Håller med! Älskar HTH! Har testat massa olika body lotions genom åren men återkommer alltid till den. Återfuktar suveränt, går in i huden utan att bli klibbig och kletig (och dessutom billig!). Och nu använder jag inget annat längre, för det finns inget bättre (enligt mig). Inser att detta låter som en reklamtext för HTH, men det är helt ärligt ?

       Hths lotion är outstanding!!

     Nja jag vet inte om det är sant överlag. En del produkter har högre innehåll av aktiva ämnen och testar bättre i kontrollerade testgrupper. Svt är ju inte precis neutrala heller. Islands growth factor serum testade väldigt mycket bättre än billigare liknande serum.

   Det stämmer inte. Det finns annat än botox som får bort rynkor. Jag använder en kräm som har slätat ut hela mitt ansikte och fått bort alla rynkor. Nu kostar den iofs 3000 kr (Sensai), men den trollar bort alla rynkor (det krävdes dock några månaders användning innan resultaten kom). Jag använder även en ögonkräm som har fått bort rynkorna kring ögonen. Det beror väl på att det finns ingredienser i de krämerna som stimulerar på djupet osv. Så visst finns det krämer som fungerar, men då kostar det också.

    Förmodligen var det rynkor/linjer av torrhet och du har nu fått bättre fuktnivå. Det är ju orimligt att tro att kräm på riktigt kan sträcka ut ens hud och släta ut den, eller fylla i sprickorna eller vad man nu tror att en kräm kan göra.

     Det finns produkter som har substanser som tränger djupt ner i hudlagren och jobbar på cellnivå i huden. Flertalet av dessa substanser är kontrollerade, dvs receptbelagda och får inte ingå i hudvårdsprodukter för kommersiellt bruk. Men en del går att utvinna ur växter och syntetisera och får användas. Det finns några varumärken som har egen forskning med egna patent. Dessa produkter är effektivare än de vanliga generiska produkterna som influensers sätter sitt namn på. Har inte själv använt Sensai men ett annat varumärke. När jag tillfälligt använder vanliga generiska produkter märker jag direkt skillnad. Det är inte bara fukt utan även hudens elasticitet och hudton som påverkas.

      Cellnivå är ett så kul ord. Brukar användas av bluffmakare som kränger produkter via pyramidspel likt vitamininstitutet i Schweiz.

       Precis. Jag tror inte heller på den där skiten som de försöker sälja in med avancerade ord.

       Precis? blir alltid oerhört skeptisk när det pratas ”cellnivå” eller ”mätbar rynkreducering” (tex företagen som saluför Collagenpulver och mäter rynkreduceringen?)

        Samma med hårprodukter som ”reparerar” hårstrån. Nej, det går inte. Inte på ”cellnivå” eller ”molekylnkvå”. Det kan se snyggare ut eller bli blankare. Tillfälligt.

         Exakt, ”reparera” ett hårstrå, som är döda celler…Visst, ”klistra el klibba” ihop hårstråt temporärt kan kanske funka som tillfällig fernissa ( men blir ofta ännu värre efteråt, då preparat torkar ut & sliter på hår. ) Om ngt skall repareras för att ett hår skall bli fint så är det isåfall hårsäcken, eller om man vill gå ännu längre, nutritionen till hela kroppen/blodomloppet, eller helt sonika klippa av det slitna.

      ”Cellnivå” ”generiska” ”syntetisera”

      Är ganska säker på att du inte har någon aning om vad du pratar om

       Är rätt säker på att det är många andra märken som gör så också. Tex Löwengrips tror jag är grazettes produkter osv. Finns massa White Label som brandas om. Gäller förövrigt en massa fler saker än hudvård. Rengöringsmedel, kaffe, tvättmedel, osv osv som tillverkas på samma fabrik och hälls upp i olika flaskor och säljs som både lågpris och high end..

      Ja alltså, det faller sig ju ganska naturligt då vi människor byggs upp av celler och redan det yttersta lagret av epidermis består av (keratiniserade) celler. Så cellnivå har du alldeles rätt i. Att en simpel hudkräm från ett kosmetiskt märke som Sensai skulle tränga tillräckligt djupt in i huden stämmer dock inte, och den kommer heller inte påverka cellförnyelsen. Hudkräm kan bidra med faktorer så som t.ex fuktgivande men inte saker som elasticitet och rynkreducering.

      Ta och googla forskare inom kroppens största organ .. huden ! Finns inte en kräm som tar bort rynkor … hur rynkor uppkommer beror på arv och yttre omständigheter ..
      Vore en kräm så effektiv så fick många plastik kirurger och humbug salong stänga igen . Däremot som någon skrev , är det pga torr hy om man tillför fukt så ser huden ” spänstigare ut .

    Tycker inte dock hör hemma här riktigt då verkligt resultat tar tid. Hade den gett effekt på några dagar hade det ju inte fungerat utan bara maskerat. Huden tar ju tid på sig att förnya sig och läka, tänk när man får ett sår. Det läker ju inte på en dag. Finns säkert krämer som fungerar, men vi måste ju kunna medge att 98% av allt på marknaden ändå är bluff ? Annars hade ju alla sprungit runt helt rynkfria.

    Vilken ögonkräm använder du? Har du även namn på den från Sensai? Är genuint nyfiken, älskar att upptäcka ny hudvård haha!

    Jag tycker Exuviances är riktigt bra för återfuktning, bättre än Nivea etc., så är också enig i att pris ibland kan spela roll. Likaså med Murad produkter. ?

    Alltså om du är den Lisa som alltid uttrycker sig ganska korkad som du har gjort förut så tror jag att allt du skriver är bullshit. Man kan inte få bort rynkor med bara kräm. Ska du snart skriva att du också har stoppat att åldras och förbli ung för evigt? Jisses.

     Förstår inte hur folk kan tro att man kan bli av med rynkor… Det kommer att komma vad du än gör, och sluta vara så rädd för rynkor…

      Exakt. Jag är 37 år och har använt mestadels l300 produkter. Det som har hänt är att på vintern så är min hy återfuktad jämfört med min man som aldrig använder krämer, Han blir jätte torr och väldigt känslig för kyla medans jag inte alls får dessa problem tack vare att jag tar hand om min hy.

      Dessutom sitter smink bättre på mig och jag har mindre finnar och mer glow. Men mörka ringar under ögonen, påsar eller rynkor märker jag absolut ingen skillnad på. Och bryr mig ärligt inte. Folk är så besatta och vill ha perfekt hy som de ser på Instagram men tänker aldrig på det, att de flesta av de är unga och använder filter.

    Lisa: Vilken ögonkräm?

    Djupare rynkor beror på muskler inte hudvård. Bara botox kan slappna av de musklerna som drar ihop rynkor.

    Lisa 10.36
    Vilka Sensaikrämer är det?

    Krämen skapar väl svullnad i huden och när du slutar med den är du mer rynkig än nånsin.

   Nja, Nivea är högst oklart (iaf i ansiktet) om man inte vill täppa igen porerna då, men jag håller med om det andra. Ett tips är att titta på ”Hudterapeuten Elvira” på YT, hon känns ärlig, rak o kunnig. Älskar na.
   O Camilla – helvete va grym du är när du gräver, kan du inte bli den nya Sverker snälla, fast en tuffare variant då!

    Q10 står dock visst med bland ingredienserna på båda som du printat? Ubikinon 50 (Koenzym Q10) står det. Eller har jag missat poängen med att du skrev att den borde vara med på ingredienslistan?

   Jag tror det handlar mer om ingredienserna än priset. Min favorit ansiktstvätt kostar 30:- och jag kombinerar den med produkter som kostar all från några hundra till tusen (främst koreanska och japanska märken).

   Jag tror inte du kan bli helt rynkfri från krämer men jag tror att de kan förbättra hudens kvalité. En av de mer enkla sakerna är ju till exempel solskydd. Det billigaste solskyddet för ansiktet är gjort för att skydda mot solen men du kanske inte vårdar (torkar inte ut eller täpper till porerna lika mycket till exempel) huden på samma sätt som dyrare solskydd.

   Älskar dyr hudvård och mår bra av mina ritualer när jag smörjer in mig. Nivea ger inte samma känsla tyvärr ? vissa lägger pengar på lotto och tv-paket, jag lägger dem på dyr hudvård och är nöjd med vare sig vad SVT säger om saken.

    Jag förstår dig och är väl kanske lite sån oxå, mixar billigt & dyrt som funkar för mig. Men det är ju jättestor skillnad att köpa dyr hudvård som testats i erkända lab av utbildade människor, med aktiva ingredienser som man vet har effekten man är ute efter (man testar en gång, är man nöjd med resultatet så köper man igen) än att köpa dyr hudvård ala JS, massproducerat, billigt i inköp med allmängiltigt innehåll, för att säljas dyrt med valfri label. Jag hade aldrig nånsin köpt hennes produkter.

    Det är ju ett gott betyg till varumärket/varumärkena. Hade Nivea jobbat med lyxiga förpackningar och varit 300% dyrare hade väl alla sagt samma sak om dem.

     Haha ja, är det ens lurensrejeri som den här influencerbruden håller på med nr folk VILL att det ska vara dyrt för att få rätt lyxiga känsla? Och jämför det med att slösa pengar på lotto?

     Hon kanske säljer det folk vill ha, en känsla.

     Personligen bryr jag mig noll om förpackning så länge den är lufttät och förseglad vid inköp. Tycker dessutom om Niveas förpackningar och hoppas de aldrig ändrar den, nostalgi och för kroppen är den perfekt imo. Förr hade de ett serum för facet som var superbra, men deras serier utgår ju ofta tyvärr när det gäller ansiktsvård. Köper miljoner ggr hellre Nivea, prisvärt gediget märke, än denna JS hudvård.

    Använde nivea i tonåren för jag bodde i fjällen. Alla använde det. Men jag tror nu att det var då min rosacea utlöstes.

   Jag köper L300 eller Acos produkter till ansiktet, är det jag litar på och tycker funkar ganska bra på mig.

  Lite kul att den allra billigaste krämen Cien med just Q10 går att hitta på Lidl för 50 kr…..
  Tydligen en vinnare då den utkorats som bäst i test jämfört med de dyra krämerna.

   Älskar Cien nattkräm med Q10! Doftar gott, kladdar inte, återfuktar utan att man blir blank. 45 spänn eller vad den nu kostar.

    Det är väl just att den ”doftar gott” som gör att många av oss väljer bort den. Skulle aldrig få för mig att köpa parfymerade produkter för ansiktet. Just därför att det inte tillför något mer än lukt. Och varför skulle man vilja smeta in det i ansiktet?

     För att det luktar gott ?

   Och jag har använt Lidls “Cleansing milk” I många år och den tar bort allt smink. 39 spänn för 250 ml..perfekt!

  Busted! Bra grävt. Fler såna här inlägg tack!

  Jättebra inlägg Camilla! ?

  Kalla mig gärna snobbig, men jag skulle aldrig köpa något som en kändis frontar, varken vin eller hudvård. Jag kollar alltid bakgrund och försöker gå på resultat när det gäller hudvård, kroppens största organ vill jag inte låta nån retuscherande kändis ta hand om..

   Samma här och tycker inte det är ett dugg ”snobbigt”, snarare eftertänksamt & medvetet. Även om man blir smått häpen över de enorma ”marginalerna” (läs ocker) denna kvinna har, så har man (jag) ju förstått för länge sedan att det är ungefär såhär det går till. Tror att många fler liknande scenarion finns att hitta bland alla flunsor som startar ”hudvård”el liknande business.

    Häpen och tycker det är så magstarkt av henne! Bra grävt Camilla, jag tycker såna här avslöjanden är så viktiga.

    Jag kan bli helt mörkrädd inne hos Monas Universum när hon lägger ut sina kläder och ponchos gärna strax efter att hon meddelat nåt nytt skadestånd, och liknande och med marginaler som man häpnar över. Hennes läsare bara ”oh, ah vad fint! Klart jag köper för att hjälpa till”

    Detta kan nog appliceras på Valfri flunsa och ”deras” produkter.

     Jag tror oxå det, blir intressant att följa detta..

   Enda jag köpt som någon tipsat mot betalning om var mot lårskav som Linda-Marie tipsade om. I och för sig gick jag in på Apotea själv och letade så använde ingen länk. Men först läste jag såklart andras omdömen, skulle inte köpa nåt bara för att nån influencer påstår det är bra.
   Den fungerade verkligen, så är nöjd med det köpet.

    Spraya insidan av låren med rexona deospray så slipper du lårskav, fungerar även på fötterna för att slippa skoskav 😀

     Ah, vad smart, tack för tips! Måste genast testa,för får alltid skoskav när jag inte använt vissa skor på ett tag

     Tyvärr går inte det på min eksemhud. Den jag köpte som LM tipsat om har jag inte fått några problem av än. Men tack för tipset, det finns säkert andra som blir hjälpt av det.

   Fascia är det största organet

   Tycker det låter mer vettigt än snobbigt.

  Hon är en bluff!!

  Bra JOBBAT !!! Mer sådant här !!!!

  Cam Cam for the president ??‍♀️??‍♀️

  Bra gräv! Antar att det är samma sorts generiska produkter som vissa hotell köper in och sätter sin logga på.

  Tror folk verkligen att random person (sjuksköterska eller ej) har kunskap och kompetens att ta fram hudvårdsprodukter med olika inriktningar och sen via en fabrik få dessa produkter med sitt unika innehåll producerade?
  Hade så varit fallet så hade priserna varit motiverade, men nej, så är inte fallet.
  Det är väl bara att kolla från vilken tidpunkt hen börjar påstå sig vara hudvårdsexpert till när produkten är klar för marknaden, tror inte det rör sig om år direkt.

   Bianca? Pernilla?

  Jag anar mullvadar i rabatten…

   För att inte tala om gravade hundar. (Den som vet, vet …)

  Superbra jobbat!

  Grymt inlägg!!! Jeanette Svedberg är en pinsam bluff hela hon

  Hon har stängt av kommentarsfunktionen på sitt reklaminlägg på sin sida nu. Undrar varför ?

   Nej om du följer henne så kan du kommentera

   Nej du har rätt! Där kan man inte kommentera ?

  Bloggbevakning när det är som bäst!?

  Köp Niveas Q10 istället för runt en hundring! ??♥️?

  Inte 61000%. Från 322 till 19000 är ca 5900%.

   Stämmer!

   Tack, det hade smugit in en siffra för mycket.

  Bra granskning av Jeanette ) undrar varför hon Inte har ett boka direkt system om hon har 3 kliniker o jobbar galet mycket ? Alla klinker är anslutna till ett boknings system ! Sen alla dessa följare hon gör ett inlägg o strax efter 3500 gilla ?

   Har undrat exakt samma sak!! SÅÅÅ fullbokad och jobbar SÅÅÅ mkt i sina salonger och dessutom ”känd för sina smakfulla behandlingar”. Hur kan hon vara känd för det när hon knappt visar före/efter bilder??
   Och salongen i Gävle finns det ingen info någonstans om var den ska finnas, finns den ens?

    Jag är från Gävle och gick i gymnasiet samtidigt som J.S och har länge undrat när bubblan ska spricka.
    Den så kallade glammiga salongen ligger i en mörk och murrig källarlokal/suterräng i centrala Gävle. Var det inte för att min pappa bor i närheten hade jag inte ens haft en aning om att den existerar.

     Jag visste det! (Alltså i att jag hade det på känn) Sätter ngra spänn på att lagret hålls i garderoben hemma. Ev ”jobbresor” för att lägga produkterna på bord med palmer i bakgrund och ta bilder för marknadsföring att lägga ut på IG dras av på företaget, som i själva verket har dålig omsättning..

     Åh vill du berätta hur hon var i gymnasiet och var salongen ligger? 🙂

      Salongen ligger i en källarlokal på Kyrkogatan. Ser inte mycket ut för världen ?

  Vem köper av henne? Skulle vara köpa av erkända märken typ Babor, som faktiskt för skillnad.

  Vem är mannen som kollar ned på henne på bilden när hon försöker se bossladyesk ut?
  Om han inte arbetar på företaget känns det ju rätt unket med någon som endast står där som ”snygg kille håller en burk”.
  Om han gav henne eller fick en behandling alternativt att hans hud skulle visa på hur bra krämerna är hade det ju varit något annat, men nu är det inte ens en närbild på honom utan en hyllningsbild till henne….

   Hon jobbar verkligen efter den gamla devisen att sex säljer

   Jeanettes gymkompis Alexander Svensk.

   Han går hos henne och får botox och fillers. Så himla fåfäng och snobbig(känner/kände honom)
   Tror han är nåt för att hans rika pappa dött och han ska ärva men hans pappa ville inte veta av honom mer än på slutet.
   Han ser ner på alla som inte har dyra märkesgrejer och tar inte emot presenter som inte är märkesgrejer.
   Han har haft en strulig uppväxt med alkoholiserad mamma.

    Stackarn. Låter ju som om han agerar ut ett föräldrasår givet det som du berättade. Inte bra att vara i den där kretsen han verkar vara i nu. Hoppas att han kan bryta mönstret snart

  Hon är ju en stor bluff hela hon.

   …eller entreprenör- same, same but different 🙂

    Alla entreprenörer är inte bluff.

  Väldigt bra inlägg och väldigt bra granskning!???

  19000/322=59

  5900% påslag är korrekt.

  Bra inlägg!! Första gången jag läste om denna influencer trodde jag det handlade om någon som gjorde parodi på yrket och tyckte det var taskigt (och jätteroligt) Sedan fattade jag att det inte var så ?‍?

   ??

   Haha men faktiskt! Som en karaktär på någon som *har ett eget skönhetsmärke*, superfylld med diverse preparat i ansiktet till och filtrerad till 1000.

  Bra granskning!

  Jättebra gräv, Camilla.

  Är väl inte olagligt dock?

   Det är väl inte olagligt att bajsa i sitt eget handfat heller, men det hade ändå varit intressant att läsa om en infleuencer hade gjort det.

    Sök på smeknamn göteborgs hamn på youtube så hittar du en ”skit i handfatet”, tyvärr inte influencer?

    Borde nästan få räknas som bedrägeri… usch så fult

    Jag kör de gamla godingarna nivea eller något från apoteket ?, billigt och bra! Och inget jävla influens klet

  Roligt att man säljer eget hudvårdsmärke när huden på personen i fråga är helt sönderbränd och allt annat än en önskvärd hälsosam hud.

   Ja och alltså det filtret hon använder?Precis ALLA, oavsett 3 eller 80 bast blir bebisrumpor i facet på bilder. Firma Bluff&Båg.

    Obs! Jag tycker inte det hon gjort är okej (att hon ljugit om produkterna och vilselett kunderna!) men har sett henne i verkligheten och hon är väldigt vältränad och slät/fräsch i hyn även ute på stan (utan instagramfilter) så hon hade faktiskt inte behövt lägga på det där suddet.

   Exakt! Jag kunde inte skrivit det bättre själv!

  ???
  räknas det inte som ocker? hur ser lagen ut kring det?

   Nej, det räknas inte som ocker. Falsk marknadsföring möjligtvis.

  Dessvärre går det inte att förbjuda att idioter köper produkter till överpriser i tron att väldigt dyrt = väldigt mycket bättre.

   Förbud mot för höga marginaler kan man ju iofs visst införa. Finns många som är emot marknadsekonomi. En sak som också ÄR förbjudet idag är falsk marknadsföring. Dvs JS är klandervärd hur man än vrider och vänder.

  I listan med ingredienser från den brittiska sidan är koenzym felstavat (coenyzme). Samma felstavning finns på JS produkt, bara att hon ändrat till koenyzme. Det heter dessutom koenzym på svenska, vilket man kanske borde ha koll på när det är den marknadsförande ingrediensen i produkten. ??‍♀️

  ÄNTLIGEN någon som lyfter fram det här!!
  Vidare är Jeanettes produktbeskrivningar i shoppen katastofala! Hon har helt enkelt bara översatt Hera Beautys engelska beskrivning på produkterna med google translate.
  Tex Det ”plågerifria” serumet:
  ”98% naturlig – plågerifri – vegan lämplig – mycket fuktgivande”
  Eller ”de fruktade bakterierna”:
  ”Tea Tree Leaf Oil ger antibakteriella egenskaper som hjälper till att tackla propionibacterium acne, de fruktade bakterierna som lever i hårsäckarna och orsakar fläckar”??

   ???

   ?

   ?Om hyaluronserumet: ”Vetenskapligt formulerat serum…främjar uppkomsten av ungdomlig komplexitet”

   Vetenskapligt formulerat?
   Uppkomsten av ungdomlig komplexitet?

   Ungdomlig komplexitet låter som ett annat sätt att beskriva en svårförstådd tonåring ???

    En Molimenti-översättning ju! ?

   Hon hade för bråttom till banken att casha in..?

   ?? Fin översättning

    Hahahaaha

  Bra grävt Camilla! Älskar sån här inlägg ??

  Jag undrar vilka fler ”fantastiska” hudvårdsmärken som poppat upp senaste året som går att applicera på den här metoden? Tror det är rätt många..bubblan brister.

   Tror ändå de flesta pallat översätta lite bättre än bara rakt av Google translate. Ändå unikt slött!

  Äntligen ett gräv om Jeanette!! Har tänkt att NÅN borde väl se igenom köpta likes mm? 3500 likes på insta men noll på tex LinkedIn???

  Hahahahaha förlåt men kom inte och klanka ner på Britneys åmande på Instagram. Kolla in Jeanettes bikini-stories hur gärna hon vill dra ner bikinibrallorna….patetisk

   Haha Jeanette tar priset i åmande ?? så pinsam!

  Sånt här gillas, när saker faktiskt är lurendrejeri och det kommer fram ?

  Tittar man på hennes följare så ser man ganska snabbt att majoriteten är köpta fejkkonton. Frivillig influenser, jo men visst. Lägger ut åmande lättklädda bilder/video i parti och minut.

  Hon taggar botox och fillers på sin insta, är hon ssk?

   Yes.

  Ouhhh! Var det han somär tv-profilen på Gröna Lund?

   Det var kanske bara ett nytt snus från Lyft. Eller inte.

  Jag är inte säker på att jag håller med att hon är framgångsrik, sett till omsättningen. 2,7 mkr är endast 225.000 per månad – detta ska täcka tex. lager av produkter, lokalhyra (för två ställen om jag förstått rätt), lön, arbetsgivaravgifter, skatt, el, annonsering osv. Det blir inte mycket pengar kvar till vinst där ?

   Vinstmarginalen är knappt 24 %, det är bra. Hon tar även ut en bra lön i företaget. Så jo, bra vinst sett till omsättningen och bra omsättning sett till att det bara har en anställd.

    Du har rätt. Jag kollade inte upp vinstprocenten, men visst är den bra.

    Det nämns dock på hennes hemsida att hon har 3 kliniker i Stockholm, Göteborg och Gävle och i Gävle utförs botox av leg. läkare, samt att de som sjuksköterskor i flertal, har tystnadsplikt. Det hänger inte helt ihop ?

     Jag har inte kollat upp henne mer än årsredovisningarna, men det kanske kan vara så att de som jobbar på klinikerna också är egna företagare. Att de hyr in sig så som många frisörer och typ nagelfixare gör. Nu gissar jag bara, tycker hon verkar vara uppenbart oseriös så är ändå förvånad över både omsättning och vinst.

      Hon har inga som jobbar för henne på ”klinikerna”. Det är bara hon. Den i GBG är mest lik en klinik och hennes egen, där enbart hon jobbar, men den hon (iaf förut) var i i Stockholm nån dag här och där var bara en stol i ett trångt utrymme bakom ett draperi i typ en frisörsalong som nån annan äger.

      Hennes man har 8 företag och är reggad även i JSbyS och det är inte direkt supersvårt att flytta runt pengar hit och dit mellan bolag så att det ena företaget siffror ser lite bättre ut. Säger inte att det är så, bara att man inte alltid ska lita på bilden en årsrapport ger. Ibland kan det vara god marknadsföring att ge sken av att bolaget har fina siffror – om man är en sån som tycker sånt är viktigt.

  Är det inte lite märkligt stt Bianca så stolt och glatt lägger upp att ”My body works like magic when I do LPG once a week”, så hon kan fortsätta spy och vara kvar i hennes ätstörning trots att hennes kropp skriker med olika biverkningar. Jag tycker det är helt fuckef up, vsrför reagerar inte fler på detta, både familjemedlemmar samt samarbetspartners?? Hur kan exempelvis Aimn anställa Bianca som ambassadör för varmärket, en influencer som aktivt gått ut med i hennes kanaler (vloggar samt poddsf) att hon varit sjuk i bulumi i över 10 år samt att den är aktiv. Samt att hennes agent Vanessa bokar in henne som underklädesmodell för Intissimi där allt fokus är på hennes KROPP. Allt för pengar, allt för pengar..

   Håller med, det är sjukt skevt.

   @Camilla Gervide – Kan du inte höra av dig till Aimn och Intissimi Sverige och fråga hur de tänker samt vad det skickar ut för signaler till unga tjejer och kvinnor när de anställer en influencer med sktiv bullimi att vara ansiktet utåt för deras varumärken? Det skickar ju helt sjuka signaler.

   Ja den familjen som nästintill verkar dela säng (skämt å sido). Men varför gör inte personer runt Bianca mer för att hjälpa? Sluta uppmuntra och applådera din dotter Pernilla, hjälp henne istället. Kanske inte Bianca ska ta på sig allt hon håller på med. Utan ta en paus och försöka må bra. Hon har ju råd.

    Ja, och det eviga tjatet om MAT MAT MAT på allas konton! Stackars B är riktigt sjuk nu och hon måste få hjälp. Det är en del av sjukdomen att hon saknar sjukdomsinsikt och inte vill ha hjälp. Det är hennes anhöriga som måste ta det jobbet och få henne att inse att hon är svårt sjuk. Hon behöver en intervention illa kvickt innan det slutar i tragedi. Antingen är hennes familj/”vänner”/idiotpojkvän så korkade att de inte fattar hur sjuk hon är eller så bryr de sig inte så länge de kan tjäna pengar på henne.

    Jag tror pw får ta mycket skit från Bianca om/när hon bara närmar sig kritik eller oro. Man ser ju hela tiden hur PW försöker navigera runt Bianca så inga tår trampas på.

     Bianca berättade i podden ”Inga beiga morsor” att hennes tandläkare sagt till henne vid hennes senaste besök att hon måste sluta spy då hon förstört hennes tandkött av över 10 år av att spy och fortsätter hon spy kommer hon behöva byta ut hennes tänder. Men inte ens detta får henne att checka in sig på en rehab klinik för ätstörda utan hon kör istället på LPG en gång i veckan då det får hennes body att ”work like magic”.. hmm, tar det då bort bulimin, det blödande magsåret, halsbrännan, den kroniska svullnaden pga att spy så ofta, det förstörda tandköttet m.m? ja, vi alla har olika definitioner av en body som ”works like magic”..

    Kanske det ändå är svårt att bestämma över sin snart 30åriga dotter?

   Håller med, hon klagar på magont osv och nån läkare hon träffar påstår att hon är allergisk mot diverse livsmedel NEJ det är din bulimi som gör att din kropp är förstörd på insidan! Ta tag i den sjukdomen så ska hon se att resten löser sig.

    Hej jag har dålig koll på B så måste fråga hur man vet att hon har bulimi? Har hon berättat om det? Kan man läsa det nånstans?

     Hon pratar bland annat om hennes ätstörning i: wahlgrens värld, hennes sommarprat, många sv hennes vloggar, i hennes podd, i andrs poddar, i tidningar etc. Nu senast pratar hon om den i ”Inga beiga morsor” där hon berättar att hon mått extra dåligt denna vår och då spyr hon mer. Förstår inte varför hon inte tar hennes hälsa seriöst? Ska hon fortsätta spy resten av hennes liv? när hon är gravid? blir mamma? vill hon inte bli frisk och må bra? hon har ekonomin att göra det, take time off och börja ta hand om hennes inre.

  Haha det är bara för komiskt. Också sorgligt. Mer gräv please, det måste finnas mycket av detta slag att gräva fram bland våra härliga influencers.

  Alltså du är så duktig! Vilken total genomskådning! Vilken research, vilket suveränt inlägg. Att följa denna bloggen borde fasiken tillhöra skollagen! Jag är övertygad om att hela befolkningen skulle gynnas av det. Kritiska granskningar, analyser, och fakta. Och ofta en stor dos humor och ironi! Du är ett geni

  Aldrig hört talas om den här människan men hon verkar väääääldigr stolt över sina tuttar i sina vidoes ? det kan man ju så klart vara men hade inte velat följa någon som filmade den i bikini i tid och otid

  Magdalena Graaf verkar missnöjd med sin förra arbetsgivare. IG stories…

   Hon har pratat illa om sin fd arbetsgivare ganska många gånger. Vad har hänt egentligen?
   Fick hon sparken? Varför?

    Jag tror att det var runt hennes sons död som de uppträdde jäkligt dåligt och krävande. Hon har snackat lite om det, att de inte brydde sig om hennes sorg.

     Fast det stämmer inte. Han dog för ganska många år sedan nu. 2014 om jag inte minns fel. Hon jobbade kvar hos dom länge efter det.

    För att hon gjorde massor av samarbeten och reklam utöver sitt programledarjobb. I kontraktet fick man inte det. Utöver det levde hon ett liv som inte är förenligt med Postkodlotteriets värderingar. Säger inte mer men fundera själv

     Aha, alltid varit skeptisk till Postkodlotteriet och hur de prackar på en sina brev jag absolut inte bett om och ”väckelsemötesstämningen” när de delar ut vinster. Berätta gärna, vad är ett liv ”förenligt med Postkodlotteriets värderingar”?

   Tror dom bad henne säga upp sig.

  Mycket intressant och viktigt inlägg, bra jobbat Camilla ?

  Kul även att Hera Beauty (omsätter ca 20 mkr, bra vinst också) drivs av kristna. Hur var det nu med månglarna, rättfärdigheten, vara en god människa? Svedberg verkar helt wacko, får jag säga, trodde hon att hon skullekunna komma undan, haha. Mycket bra gräv, Camilla.

  Till Camilla

  https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/

  Kan man även sökapå personer, finns en del svenskar

  Älskar sånna här inlägg. Du borde enbart fokusera på liknande gräv, så viktigt att belysa sånt här ??

   Faktiskt! Öppet spår + grävinlägg är det bästa!

  Vet inte vem som är mest korkad. Den som säljer eller den som köper.

  Jeanette är pinsam på många olika sätt!

  Känns lite som man borde titta på Pernilla Wahlgrens hudserie…Helt plötsligt lanserade hon en hel serie bara så där

   Funkar det på samma sätt med kosttillskott och div andra produkter som influensers säljer som sina egna?

    Ja, snälla Camcam gör den här granskningen till en serie! Bättre än en sommardeckare

     Ja!!!

   Precis min tanke, ”Krämfabriken” ligger bakom det och har skummat lite, verkar både tillverka egna produkter samt distribuera varor för kunder (uppfattar det som en form av mellanhand) internationellt och då uppstår ju genast frågan om de tillverkar PW’s hudvård eller agerar mellanhand och isf, varifrån köps det in?….Inte läst tillräckligt noga för att vara insatt.

    Har en kompis som jobbar på lab på svenska krämfabriken, produkterna tillverkas där och hon säger att det är bra produkter.

     Ok,menar du att PW’s produkter tillverkas där (i Sverige)? Läste om dem och vad jag förstår tillverkas en del i Sverige, annat importeras och då fungerar de som (vad jag förstår) som en mellanhand för kund som vill sälja en produkt.

   Granska Pernillas hudvårdsprodukter. Vill veta varifrån de kommer

    Svenska Krämfabriken.

    Jaja! Vi vill veta!?

  JS var en helt ny bekantskap för mig tills för .5 timme sedan. Mycket märklig människa och hur hon väljer att få sig att framstå på nätet. Fascinerande! Hon har verkligen en toppenkropp om än märkligt omusklad. Nästan skinnyfat. Fantastiska tuttar, riktigt snyggt jobb där. Men så skumt med han unga killen i en reklamfilm, vad gör han där??

   Skinnyfat va ordet! Tränar så mycket men inte en muskel kan ses… Tuttarna är köpt i Thailand och visst om man gillar bröst som sitter i armhålan är dom väl ok ?

   Du lät trevlig.

  Om man ska sälja hudvårdsprodukter kanske man inte ska använda filter som ger skenet av att någon smetat vaselin över hela linsen?

  Men JS använder inte filter!!??
  Jag skrev en gång och frågade henne om det när hon lagt ut en bild. ”Inget filter” fick jag till svar..?
  Har även varit till henne en gång, var säker på att jag ville gå till henne om jag skulle göra någon behandling. Jag hade fått en bild av henne som genuint duktig, trevlig osv. Men hon var inte alls som den bilden hon vill förmedla av sig själv tyvärr. Möjligen duktig på det hon gör, men även där överpriser tycker jag.

   ??Det är som med Å Ingrosso som enligt sig själv, när hon fått frågor om sina tänder, bara blekt tänderna en endaste gång för ca 20 år sen typ, ändå är de vita som två sockerbitar.. Eftersom jag är insatt i tänder så VET jag att inga tänder håller sig vita i ens 5 år på naturlig väg, måste underhållas konstant, eller så har hon fasader. Fattar liksom inte grejen att blåneka ngt så uppenbart & i perspektiv, ganska harmlöst.

    Med Åsa är det ju lite kul att det hon själv lägger ut på sig, ser ut på ett sätt. Bilder som man ser i någon tidning ser ut på ett helt annat sätt. Jag såg dessutom en bild på Åsa från när Bianca var med i Lets dance, man ser nästan inte att det är samma person. Vad har hänt sen dess?

     Ja du, filter ala bebisrumpa på bilder och sen när verkligheten visas upp irl brukar ha den effekten. Men säkert fillers och annat, syns väldigt tydligt vid närbilder.

   När någon ställer frågan till Jeanette om hon själv använder sig av botox och/eller fillers brukar hon svara:
   ”Jag har testat men jag har så bra gener så jag behöver inte det”
   Samtidigt som hennes panna är stelare än en marmorskiva och när hon ler/kisar så skrynklar hela näsan ihop sig (vanligt när man har mycket botox).

    På riktigt? Påstår hon det? Det är ju helt uppenbart att hon har både bitox och fillers…

    ”Nej jag har inga fillers eller botox”.

    Meanwhile in 2008: https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/gavleborg/tar-fram-guldkornen-i-sangen_1025835.html

     Oj…där såg hon nästan sympatisk ut.

   Var Jeanette för längesen och fixade läpparna. Dom blev helt förstörda så fick gå till en annan som räddade dom.

    Är det sant? Berätta mer! Jag fick huvudvärk i ett halvår efter att hon satt botox i argrynkan mellan mina ögon. Sa dock ingenting till henne och kan ju inte med säkerhet säga att det var hennes fel, men det gjorde satans ont vid sticket, som att hon kom åt nån ögonnerv, och det gick som aldrig över förrän efter bra länge. Men tänker att det alltid finns den risken och var nog inte pga nåt hon gjorde fel.

  Kan jag få anställning hos dig? Nä men sjukt bra gräv, måste vara kul att arbeta med!

  Offerkoftan på om 3, 2, 1…

  Flunsor och kändisars viner , kläder, hudvård… mm går fett bort. Så fejk och tröttsamt.

  Håller med om att JS produkter har en hög prissättning givet innehåll, men det är felaktigt att säga att pålägget är 6000%.
  Följande parameter måste tas i beaktning:
  – Kostnad för fyllning & assembly
  – Kostnad för formulans paketering
  – Kostnad för frakt från leverantör till lager

  Tycker att denna typ av inlägg tappar trovärdighet när förhastade slutsatser dras.

   Åh nej, kanske bara 4500%?

  Sjukt bra jobbat!!

  Undrar hur många av hennes följare som är köpta.. en hel del fakekonton om man går igenom hennes följarlista. Skulle vara intressant och se statistik över hennes konto.

  Snyggt granskat, precis som vanligt! ⭐️⭐️⭐️

  Typ lika komiskt som när Kim K har lanserat en hudvårdserie sen när hon tar en selfie i toan så har någon granskat att hon inte har sina egna produkter där. Utan det är Cerave och apoteksprodukter som varenda Svensson har hemma (bra grejer fö)

  Gärna en granskning av hennes 103000 följare!
  Har hon Sveriges procentuellt mest dopade insta?

  Det vore också rolig om du skulle granska hennes följare, måste vara mer än hälften som är köpta. Hon har gått från några hundra följare till först 10.000 på några dagar, som sen eskalerade till 20.000, och sen 30.000 osv…. Fanns en app som gjorde att man kunde se vart följarna befinner sig och dom flesta var från länder som kanske inte känns som så äkta.

  Tips, följ hennes instakonto om ni orkar med denna självgoda märkliga narcissist?Mycket märklig och fascinerande person. Kolla in hur hon marknadsför sig själv och sitt företag?Man undrar om hon driver med alla?Är riktigt pinsamt?

  Och jeanette har inget boka direkt system!! Mkt märkligt när hon jobbar så mkt ???

  Det har bl a försvunnit en bild på Js Instagram där hon är sig själv, utan filter. Bild på son och mor vid hans student. Undra varför hon raderat den ?!??

   Om jag får spekulera fritt så har Jeanette;
   1: Tagit bort bilderna på sina söner (inte bara studentbilderna) för att ”skydda” dem när hon (äntligen!) blev avslöjad igår.
   2: Hennes söner har bett henne att ta bort bilderna för att de inte vill vara med på hennes insta nu när det stormar kring henne.

   I övrigt:
   Jag hoppas att det här har gett henne ett ordentligt uppvaknande!
   Ska bli spännande att se om hon slutar att ljuga om allting och slutar att överdiva om sin framgång för att nå kändisskap.

  JS är bluff
  Roade mej med att kolla på några av följarna och orkade kanske 25 st . Fakekonton och de jag kollade hade 15 inlägg samtliga.
  Hoppas folk förstår och inte handlar något av denna människa

  Du kanske kan skapa en kategori som heter ”granskning” eller liknande, för oss som älskar dessa typer av inlägg ? snyggt jobbat!

  Såg precis hennes IG och det känns ju som att Only Fans borde vara nära förestående. ”Dra ner halva bokinitrosan och puta lite sexigt…”

  ”Den ofrivillige (HÖGST PATETISKA) influensern”… Som snarare verkar vilja visa upp sig mer än gärna.
  Gärna lättklädd.
  Priset togs väl i höstas när hon på sitt Instagram iförd bikini ”dansar” med en golvmopp som sällskap.?
  Det är PRECIS så en vuxen, medelålders kvinna ska marknadsföra sig själv och sitt seriösa företag tycker jag.
  Lättklädd, förförisk blick och putande mun.
  Vore mycket märkligt om hon inte vinner varje KVINNAS hjärta…?
  För hennes varumärke vänder väl sig främst till kvinnor tänker jag?

   Golvmoppen måste vara årtiondets mest patetiska jag sett?!!

   Inte långt efter golvmoppen kommer alla de porriga inläggen (de flesta på instastorie) där hon i olika vinklar står och smeker sig själv med en spruta.
   https://www.instagram.com/reel/CLpf7CqB7XT/
   Det är så jäkla osmakligt. Vill hon inte framstå sig själv som en seriös estetisk injektionsbehandlare?
   För det här är ju knappast gjort på skoj eller är en rolig parodi.

    Det tog inte ens 5 minuter så var det inlägget borta.
    Det är bråda dagar för Jeanette nu. Snart har hon raderat hela sin instagram?

     Nej, jag har tydligen blivit blockad trots att jag aldrig har skrivit en enda kommentar på hennes insta. ? Men det gör inget, det finns andra vägar att gå.

  Inte ett ord om granskningen men rensning bland kommentarer och begränsning att kommentera. ?

   Hos vem ?

    Jeanette Svedberg.

  Bra inlägg Camilla och så bra granskning. Har tänkt samma tanke om Unik Fastighetsförmedling , minsta granskning och deras luftslott kommer falla

  En kompis jobbar på ett företag som producerar produktlinjer till influencers. Han tog med deras olika kataloger och ba ”det är de här de sitter och pekar i när de ’tar fram’ hudvårddlinjer”. Du väljer olika produkter ur en katalog, du väljer typ/stil på förpackning ur en annan, ngn designar din etikett som sedan klistras på… Jag skulle kunna langa fram $$$ och starta mitt smink/hudvårdsmärke med en gång via dem. Produkterna produceras i olika fabriker runt om i europa.

   Precis och det är samma, ganska menlösa innehåll i dem alla, bara olika labels (som flunsan då valt) Sen sätter de priser som matchar dyr hudvård, där det kanske finns år av forskning bakom, med aktiva ingredienser. Precis samma med viner osv. Om man läser innehållet, så kan man lika gärna köpa en hudkräm på ICA el Lidl. (dvs innehållet är som en vanlig plain hudkräm)Folk betalar högt pris pga kändis el flunsa säljer produkten, inte för innehållet.

  Min rutin: rengöring,fukt,tretinoin,spf.

  Noll rynkor.

  Tack för en bra granskning!

  Så bra granskning. Jag är från Gävle ??‍♀️. I dagens Gefle dagblad ( där hon nyss hade ett ”stort” reportage om hennes låt ) skriver nu om att hennes produkter blivit granskade. ????

  Hon blockade mig direkt när jag undrade varför hon använder så mycket filter.

   För oss som inte kan läsa hela artikeln i Gefle Dagblad, kan du sammanfatta vad som står i den?

    Skulle säga att artikeln är en sammanfattning av den granskning BB har gjort. GD kontaktade JS som hade svarat i ett sms att hon ”absolut inte har några kommentarer gällande granskningen”. GD hänvisar i artikeln flera gånger till bloggen och den granskning som gjorts i detta inlägg.

     Tack!

     Hahah vad proffsigt att absolut inte ha några kommentarer om sitt företag ??

  Hennes vänstra bröst sitter mkt längre ner än det högra 🙂 Måste varit en miss av hennes läkare…

  hennes inlägg på insta för 1 dag sedan, där hon poserar i olika bikinis, är samma som från november 2021 🙂

  Nu är kommentarerna av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.