Triss i Instagram

Mr Big? Var inte han så där halv-charmig i majoriteten av serien? Vill man inte hellre ha en Aidan? ?

Glowsallad? What the actual fuck?

Nivå på humor? MAX!

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Borttappade tröjan-skämtet får du gärna förklara.

  Varför Mr Big? ? Den unga killen känns väl så långt från Mr Big man kan komma?

   Hela grejen med Mr.Big precis som i serien är ju att man inte ska veta vad han heter. Hanna vill inte avslöja namnet. Ingen preferenser till att han är som den karaktären utan Hanna använder väl mest det som ett smeknamn, likt de gjorde i hela SATC innan man fick veta att han hette John.

  Var inte han otrogen mot Hanna?

   Är väl inget vi har med att göra. Upp till henne om hon vill förlåta och ge en andra chans.

    Absolut men jag undrade mest om det är samma kille som hon nyligen gjorde slut med.

     Varför frågade du inte bara det då??Tolkade din kommentar som att det var fel av henne att vara tillsammans med honom igen.
     Men ja, det är samma kille.

      Kanske för att hon har involverat sina följare o gråtit ut över det i sina sociala medier, så kan man väl få fråga om det är samma kille?

   Jag lyssnade på hans version av det hela (ursäktar inte ”otroheten”) men fick en helt annan bild av situationen. Han förklarade kort sammanfattat att de träffades men var inte riktigt exklusiva eftersom varken Hanna eller han bekräftade sina känslor PLUS att hon schasade iväg honom varje gång hennes föräldrar skulle komma, han fick absolut inte träffa dem och hon var iväg på resor konstant, Mexico 2 v, Paris, Mexico igen osv osv så de lärde aldrig lära känna varann på riktigt och han kände väl inte att det skulle bli något mer än så eftersom hon drog iväg hela tiden och varför ska han sitta hemma och vänta på henne och vara låst om de inte sagt att de var tillsammans plus att hon inte ville introducera honom till familjen, dock var väl det tidigt men ändå. Typiskt sneaky link som träffar mer än en tjej samtidigt eftersom de inte var i ett förhållande. Tråkig sits för båda bara. Personligen hade inte jag velat sitta hemma och vänta på en kille som drar iväg på resor och är allt annat än hemma och träffar mig 90% av tiden men kanske bara jag??

    (Glömde skriva att han berättade detta i deras poddavsnitt med Buster när Mr Big gästar)

    Men hade han inte fått nyckel till hennes lägenhet? Det visar väl ändå att hon är seriös tänker jag?

  Finns det någon som har mr Big som dröm-man? Aldrig hört någon ha ett crush på honom. Men smeknamnet har ju etsat sig fast!

   Varför skriver folk ”ett crush”? Ska det inte vara ”en crush”?

    Säger folk så? Jag kan inte svara på det, jag brukar också säga en crush… Försökte hitta ett annat ord först eftersom jag var osäker på stavningen :p Och så blev väl ”ett” kvar bara.

   man vill ju ha en steve!! så bra man jämfört med aidan & big. bortsett från otroheten men vad gjorde inte miranda mot honom sen!

    Harry är ju den bästa killen ❤️❤️

     Harry har alltid varit min favoritman i SATC!

  Mr big är ett as, men Aidan var ju possessiv och svartsjuk. Carrie var ju ändå värst.

  Sean hade passat bättre då han var en yngre pojkvän till Carrie. Men dem var väl småbarn när sex and the city gick. Mr big kanske syftar på något annat?!

  Vilken är hon ihop med, den lille pojken eller Eric?

   Fattar inte heller.. ?

    ”Så här har ni oss + Eric Saade”. Hur kan ni inte förstå? Hade hon varit tillsammans med Eric hade hon väl inte skrivit som hon gjorde.

  En annan som aldrig visar sin respektive på instagram är Annicas kille Elias.

   Måste han det? Han är ju med i hennes flöden så big deal.

    Du är alltid lika trevlig och positiv du

   Varför skulle han vilja bli uppvisad på Annicas Instagram?

  Har inte sett filmen men varför Mr Big? Anspelar på en stor k*k eller…? Lite fånigt att kalla sin partner för nåt sånt. Lite skryt, typ. Kallar man sin kvinna för Ms Big och anspelar på stora tuttar, stor ända – eller …?

   Nej:
   ”The nickname ”Big” refers to his status as a ”major tycoon, major dreamboat, and majorly out of [Carrie’s] league, according to the show’s dialogue.”

   Smeknamnet kom till i de inledande böckerna som sedan blev en serie och först därefter blev filmer.

   Såhär förklarar författaren namnvalet:

   “He was one of those New York guys with a big personality—you just notice him as soon as he walks in the room,” and “I called him Mr. Big because he was like a big man on campus,” Bushnell said.”

    Vilket har ytterst lite med denna pojke att göra.

     Men det anspelar väl inte på att de har något gemensamt som personer utan på att han är hennes ”the one” som Mr Big var för Carrie.

   Oj Valentina….det var vad du hade i huvudet.

  Han kan inte vara en dag över 18

   Eller hur? Det känns märkligt att se bilder på en sådan ung persons privatliv.

  Haha härligt att man kan vara så olika, jag älskar mr Big!!! Tycker han är fine as hell!
  Och att Aidan är en kontrollerande tönt.

   Gillar också Big ?

   Aidan och Carrie var aldrig rätt för varandra, kolla bara på hur hon betedde sig när de var förlovade + att hon var otrogen och behandlade honom som skit även efter efter att han förlät henne.
   Big är inte perfekt men deras kärlek känns så äkta. Och han mognar väldigt mycket mot slutet och älskar verkligen Carrie ❤️

    Ja, älskar och mr big. Handlar om äktheten, att ha kemi, ha roligt. Älskar det ?

  det är en scoutknop

  Vem mäter någon typ av salladsblad i dl? Och hur kan något innehållandes lök och vitlök någonsin anses som fräscht/glowigt?!

   Antar att hon menar ”blandar salladen” och inte ”mixar salladen”

   Fattar ingenting. Så sjukt basic sallad. Gurka, rödlök och majs liksom. Det finns ju betydligt mer näringstäta grönsaker att använda sig av om man vill ha något som boostar. Gissar att hon själv inte har en aning om vad saker och ting innehåller och videon känns som en kopia på tusen andra ”OMG-bästa-salladen-videos”.

  Att man får dassig och grå hud av en kost som består av bara makaroner och korv är väl ingenting som är nytt? Huden blir mycket fräschare om man äter sina 500g frukt och grönt om dagen.

  Och innan någon flippar, man får självklart inte dassig hud om man äter makaroner och korv ibland, men äter man aldrig grönsaker så får man faktisk trist hud. Det syns vad man stoppar i sig.

   Vad är detta för nonsens?? ? aldrig hört!
   Och äter aldrig varken frukt eller grönt och får ofta beröm för min fina hy, den är allt annat än grå och dassig ?

    Det är iof basic fysik, men du kan absolut vara undantaget som bekräftar regeln. 🙂

     Nej det handlar också om gener, arv. Min mamma hade fantastisk hy och samma gäller mig. Har sällan finnar eller andra besvär. Är inte alls 500 g grönt/frukt om dagen. Folk är så jävla okunniga om det mesta nu för tiden men ska ändå envisas med att framställa sig som kunniga.

     Basic fysik?

  Usch ja, hatar Mr. Big. Dryg och svinig. Inte ens snygg. Men folk verkar tycka han är drömmig och beskriver sina killar som ”deras Mr.Big” ??‍♀️

  Ändå ganska konstigt att kalla en 18-åring ish för Mr Big. Raka motsatsen ju

  Mr Big är sjukt sexistisk och otrevlig i verkligheten

  Neej inte Aiden med sina tyghalsband och tumringar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.