Packa lätt á Bianca Ingrosso

Jag vet att det är en del av Biancas jobb, att visa upp bilder på kläder och accessoarer och inspirera sina följare. 
Det enda jag inspireras av här är att packa och resa lätt. ?

Kanske inte lika lätt som ”Berra” i Sällskapsresan, men ändå lätt.
Kanske bara 10 väskor… ?

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon måste konsumera så otroligt mycket kläder. Vad jag har sett brukar hon använda ett sorts plagg hela tiden och skaffar då plagget i alla färger som finns. Använder det skitmycket en period och ändrar sen till något nytt. T ex bikinisarna på filmen, är de inte alla i samma model fast i olika färger?

      Hon får ju också enorma mängder kläder.

        Det går att tacka nej/inte ta emot det.

          Inte om man ständigt behöver fylla ett inre tomrum. Då tackar man ja till det mesta.

      Var väl hon sa någon gång att hon köper nya kläder istället för att tvätta? Hon har sagt någon gång också att hon tröttnar på kläder efter en användning.

      Hon är ju grav shopoholic, inte bara kläder som konsumeras, hon köper ju ny soffa, säng, mattor, porslin mm i parti & minut, verkar inte kunna komma hem utan att ha handlat ngt, ett sätt att döva känslor är mitt stalltips.

        Precis som hennes mamma gjorde när hon var hjärtekrossad och olycklig.

          Fast Bianca har väl konsumerat lika mycket när hon varit ihop med och lycklig med Philipe så det tror jag inte spelar in här, har inget med det att göra.

            Du har inte så bra koll på psykologi va?

            Mår man någonsin bra i en relation man vet kan ta slut när som helst?

              Fan vad sorgligt ändå. ? Tycker uppriktigt synd. Hoppas så innerligt att hon hittar en stabil och mogen man, som unnar henne alla framgångar och inte får henne att tveka på sig själv konstant.

                Jag hoppas innerligt att Philipp träffar någon som han kan leva ett lyckligt och normalt liv med.
                Tycker du att Bianca är stabil och mogen?

          Och gör väl nu med?

            Pernilla alltså, köper köper och köper.

              och Christina Schollin…

      Jag gillar det konceptet!? När jag hittar ett plagg som jag gillar så vill jag också ha det i alla färger som det går att få det i! ?

    Hon ber ju om att få sörja ifred. Sluta fråga om det då.

    Trots 13 väskor lyckades hon inte hitta en matchande väska till gårdagens klänning som var beige/orange/brun, utan matchade den med en svart väska?? Hon har ju både orange och beige väskor med sig. Fattar inte alls vad poängen med alla dessa väskor är då.

      …hon kanske ville ha en svart och tyckte det va snyggast? Vilken grej att hänga upp sig på ?

        Svart med brunt är inte snyggt.

          Är det en allmän sanning eller något du tycker?

            Det är allmän vedertagen fakta.

              Nä, så var det för 20 år sedan. Nu är det klassikt att ha ihop.

                Nej ?

          Det får du gärna tycka, men många tycker nog det matchar.

      Men klänningen var ruskigt snygg! Någon som vet var man kan köpa den?

        Hon skrev att den var från en liten butik på Ibiza ?

    Jag är sån som packar småsaker som ”jag kanske behöver”. Sånt jag inte använt hemma på 12 år blir av någon anledning livsviktigt att få med på resan. Tror att jag är duktig som tar med allt i småpaket/burkar/flaskor men slutar med att jag använder 5%.
    Brukar också tro att jag magiskt kommer att byta klädstil, gå ned i vikt och orka sminka/fixa håret bara för att jag är utomlands…packar därför helt konstiga grejer.

      Samma här, tar alltid med mig för mycket och massor konstiga saker. Är faktiskt väldigt svårt att packa på ett bra sätt.

      Ha,ha, igenkänning. Fast numer reser jag lätt, 1 veckas badsemester och jag klarar mig med kabinväska, efter att ha blivit av med bagaget ngra ggr har jag insett hur lite man eg behöver på en slapp badsemester och hur skönt det är att resa lätt (plus bonusen att ha mkt mindre att packa upp/tvätta vid hemkomst!) Dock är necessären alltid fylld med massor av ”bra att ha grejer” slutar dock alltid med att jag enbart använder en bråkdel.

        Tycker också att det är grymt svårt att packa lätt necessär! Blir alltid supertungt. ?

      Samma här!! Rotar runt i sommarklädes-lådan och river upp ett par jeansshorts från 2012, får en bild i huvudet om hur svalt cool jag kommer se ut i dem på stranden, slutar såklart med att de inte används. 5 min innan avfärd brukar det också tryckas ner några ”ifall att” toppar som dagen innan sorterats bort.

        Det är som att en människa går på planet och en helt annan människa landar. Två människor med olika personligheter, klädstil, utseende och beteende.
        Slutar med att man har samma kläder som man reste i och svär att aldrig packa extra plagg. Sen när man ska packa väska och få i all sk!!t man packat med sig hemifrån + allt man handlat på plats då förbannar man sig själv högt framför fläkten, svettig och stressig.

          Haha…hög igenkänning!

      Tips från en pro-resare och packare, haha,

      – Skapa en lista på anteckningar som kan bockas av. Enbart det mest nödvändiga ska stå med. Absolut nödvändigaste, dvs saker du inte kan resa med (pass, plånbok, linsvätska, medicin osv.) ska alltid stå överst! Sista sak innan du lämnar hemmet = du kollar listan.

      – Köp små reseförpackningar till dina produkter. Finns billiga ”burkar” på NORMAL. Häll över dina hudvårdsprodukter, hårvård etc. i dessa.

      – Använd organiseringspåsar! Finns billigt på SHEIN. Packa allt i varsin bag, etc: bikinis, underkläder, klänningar etc. var för sig. Organiseringspåsar brukar även ha ”laundry bags” som jag personligen älskar.

      – Necessären ska gärna vara stor. Innehållet är sådant du alltid använder hemma, t.ex. linser, tandkräm, tandborste, pincett, rakare inklusive exempelvis sololja, aftersun och solkräm (beroende på resemål).

      – Det är INTE hela världen om du missar något som inte stod överst på din lista. Landet du är i har troligtvis affärer, likaså har nästan alla flygplatser.

        Sorry halvsover medans jag skriver ?

        1. Menar anteckningar på iPhone.
        2. Necessären är inte samma sak som sminkväska. Jag reser med två olika.
        3. Menar givetvis att allt som inte är absolut nödvändigt för resan (pass/telefon exempelvis) oftast går att köpa i landet du semestrar i. ?

        Vårt hushåll består av två lättstressade och virriga vuxna med adhd. Det blir aldrig bra när vi packar, haha.
        Jag är jättemedveten om mina svårigheter och får jättemycket ångest över att jag ska glömma något, så överpackar alltid. 12 par trosor för en tredagarsresa är ju rimligt? Tänk om det blir kallt? Eller jättevarmt? Tänk om jag vill byta om fyra gånger på en förmiddag?

        Min man tar en näve grejer från garderoben och trycker ner i en tygkasse. Sen glömmer han kassen hemma i hallen.

        Tur att vi mest är hemma 😛

          Lät väldigt kul iaf!

    Undrar hur stämningen är hos Phillipe. Inte en enda shout out från Wahlgren-Ingrossos sida under restaurangöppnandet av Posto igår. Iskallt när det är som kallast

      Kanske inte så konstigt eftersom ingen av dem varit där. Det kommer säkert när de är tillbaka i stan och fått en chans att testa restaurangen.

      Har han öppnat en till restaurang?

      Tror ni ens dom är ihop Bianca borde iaf skrivit att han ska öppna en ny restaurang ?

        tror dom har en paus 😉

          Ja. Det är jag rätt säker på. Hoppas det är sista pausen innan det för gott slutar, hon förtjänar en ordentlig och stabil man.

            Som tar hand om henne eftersom hon inte klarar av så mycket, menar du? Hur lätt tror du det är att leva med Bianca?

            Han förtjänar en tjej som är ordentlig och stabil

    Ja jag tror att hon skulle må mycket bättre av att träffa en stabil mogen kille och bilda familj. Mitt hjärta blöder lite när jag ser henne hålla vännens bebis. På något sätt så tycker jag så synd om Bianca och vill ge henne en stor kram .Det är inte karriär,pengar och socialamedier som gör människan lycklig. Hennes uppväxt var inte rolig och de här aborterna hon har gjort har nog satt sina spår.

      Tror detsamma. Dessutom skulle hon bli mindre självcentrerad med barn och det kanske även skulle göra hennes ätstörningar mindre. ??‍♀️

        Hon behöver lösa upp sina egna problem innan hon skaffar barn. Det slutar aldrig väl annars.

          Ja, det är nog mycket klokt.

          Håller inte med. Har liknande upplevelser som Bianca och när jag fick barn läkte det och livet fick en viktigare mening och jag släppte det som varit.

        Barn är inte ens räddning eller lösning på problem, jättekonstigt skrivet.

          Nej inte lösning på ett problem, däremot ger det livet mening och ett verkligt innehåll och massor av kärlek. VEM mår inte bättre av det?

            Fast nej, inte nödvändigtvis. Barn är också ansvar för ett liv som läggs på en. Man bör aldrig skaffa barn i tanken att de ska ge ens eget liv mening. Alla är inte lämpade att bli föräldrar.

            Oj, inte för alla. Och finns annat som gör det. Det är en dum idé att skaffa barn för att uppnå såna saker om ens liv är kaos, man bör va stabil först.
            Alla mår verkligen inte bra av att skaffa barn heller..

            Barnet som försummas när föräldern inte förmår ta hand om det på grund av sin psykiska ohälsa

            ”Däremot ger det livet mening och ett verkligt innehåll och massor av kärlek”

            Herregud – INTE FÖR ALLA. Livet har mening och ”verkligt innehåll” utan barn.
            Otippat att någon från barnsekten skulle komma med denna slitna klyscha

              ”barnsekten”? ?
              Så du tror inte att livet förändras när man får barn och att man upplever kärlek.

                Går att uppleva kärlek även på andra sätt, tråkigt för dig om du inte gjort det

                Jo, det är ju precis det. Många med barn beter sig som att de är med i en sekt, och ska hela tiden oombedda tala om för folk utan barn att de minsann inte vet vad meningen med livet eller kärlek är förrän de har skaffat baaaaaaarn. Gärna med en nedlåtande och överlägsen ton.

                Är det så svårt att acceptera att livet utan barn också har mening och kärlek?

      Att ni ens diskuterar en annan människas mående och att skaffa barn?! ?

        Är det verkligen jätte konstigt tycker du? Hon lägger själv ut allt om sitt mående, det är tydligt för en blind att hon längtar efter barn.

          Fast hon har ju gjort flera aborter, det hade hon väl inte gjort i så fall. Tror ingen behöver tycka synd om Bianca för om hon ville haft barn så hade hon haft det då hon haft flera chanser, och hon har haft en bra uppväxt jämfört med många trots skilsmässa och rubriker. Alltså folk som tycker synd om Bianca, snälla sluta!

            Hon vill ha barn men hon vill ha barn i EN FAMILJ. Det är väl inte motsägelsefullt?

            Och kan inte du och andra sluta hävda olika grader av ”vem det är synd om”. Hur någon tar skada av t.ex. föräldrars skilsmässa kan INTE någon annan gradera eller avgöra. I denna familj har det funnits mycket dysfunktionella ting, t.ex. destruktiva relationer, förälder som mått oerhört dåligt, en avvikande och frånvarande förälder, ännu en separation, ätstörning, psykisk ohälsa, etc, etc. Vem är du att avgöra vem som har rätt att må dåligt?

            Och jag som skriver denna kommentar är en person som i allra högsta grad är ett så kallat maskrosbarn. Många tycker nog ”mer synd om” mig. Jag gör inte skillnad på människor och deras lidande och känslor.

              Jag tycker nog snarare att folk ska ge fan i att spekulera överhuvudtaget kring en människa som ingen här känner. Det är bara så jättekonstigt att göra.

                Då är nog inte Bloggbevakning forumet för dig! ?

            Hon har gjort abort för att hennes tönt till tidigare pojkvän, Philippe, inte velat ha barn med henne.

            Verkar som att han varken vill ha boende, äktenskap, familj eller något alls med henne. Hoppas hon släpper honom för gott nu och hittar en stabil och mogen partner.

              Det visar väl att han är väldigt klok?

              Han har väl ändå varit öppen med att inte vilja ha barn på ett tag så hon får väl skylla sig själv som inte lämnar då? Sluta skyll på honom och tyck synd om henne, hon kan enkelt göra slut och leta efter någon med samma livsmål

            Man kanske inte vill tvinga någon som inte vill bli pappa att bli pappa

              Då borde han ha skyddat sig istället för att tvinga sin flickvän sedan många år tillbaka att gå igenom ännu en abort mot hennes vilja.

                Ingen kan tvinga nån till det. De kanske använde skydd men det hände ändå, vem vet?

          Ja det tycker jag verkligen.

        Mmmh rätt sjuk ändå!

          Helt sjuka kommentarer här. ”Hon som har allt borde vara lycklig”. Och att ens tänka tanken att diskutera nån annans mående?! Ähhhhh sjukt.

      Jag tycker också synd om Bianca. Hon har nästan allt som en människa kan önska sig och ändå verkar hon vara så olycklig och desperat efter uppmärksamhet och bekräftelse. Jag hoppas verkligen att hon vaknar upp en dag och inser att lycka och själslig harmoni kommer inifrån, inte från att konsumera materiella ting och att ständigt jaga efter mer, större och bättre.

        Tyvärr verkar hon utvecklas åt fel håll. Bara mer och mer materiellt. Man blir inte lyckligare för att man har 60 dyra väskor. Hoppas att hon förstår det snart för sin egen skull.

          Känner lite så jag med. Dessutom känns hon mer överlägsen och dryg numera. Gamla Bianca hade en helt annan utstrålning, nu verkar allt handla om att se så porrig ut som möjligt. Trist.

            Ja! Den här ”sexiga” looken är mest tragisk och osympatisk tycker jag. Henne vän Lovisa ser dessutom mer och mer ut som den iskalla snödrottningen i Narnia. ? ❄️

              Lovisa får jag så sjukt obehagliga vibbar av.

                Ja, hon är läskig!

            Om ryktena om P’s otrohet stämmer, så förstår jag tyvärr att hon nu försöker utstråla ”sexy”. Trots att det verkligen inte behövs, hon är vacker som hon är.

              Tror inte han varit otrogen utan Bianca hade väl gjort slut i ett bråk, hon verkar dumpa med jämna mellanrum när det blir tjafs, sen blir det bra igen. Han var väl med någon annan i ett uppehåll tror jag.

                Han har varit det

              Exakt min tanke!

            Hon är inte likeable.
            Att bara visa en kaxig yta och inte ha det minsta lilla ödmjukhet, är inget bra koncept.

      det jag undrar över är hur Bianca skulle klara av att ta hand om barn. Jag verkligen menar ta hand om? Hon lagar inte mat. Hon kan inte ta hand om sina hundar. Hon kan inte tvätta…. Att sitta och mysa med en bebis i famnen det kan alla som gillar barn.

        Så säger ingen om män som ska bli pappor… klart som f*n att man kan vara världens bästa mamma även om man inte kan laga mat och tvätta.

        Om det är ditt största trauma från barndomen så får man ändå anse att det är en rätt lycklig barndom.

    Just det! Stämmer det så har de säkert en paus, eller så är han dumpad för gott.

      Det är ju hon som blir dumpad. Fattar inte att hon förlåter honom.

        Ja, han har verkligen behandlat henne dåligt, och ändå tar hon honom tillbaka så fort det passar honom igen.

          Tyvärr har nog Bianca tagit emotionell skada från sina föräldrars äktenskap.

            Man kan inte skylla hela hennes kaosliv på föräldrarnas skilsmässa,

              Skilsmässan var nog inte det värsta, utan något av det bättre. Att växa upp i en destruktivt familj med kaos och misshandel brukar skada mer.

    Var kass på att packa, fick barn och blev då grym på att packa när det bara är till mig. När vi ska någonstans hela familjen är det dock kaos! Så mycket grejer som ska med när man har barn.

    Har inte flugit med barn ännu men har en känsla av att det kommer bli övervikt när vi ska göra det.

    OT Hoppas verkligen att allt gått bra för Gabjoss, så tyst inne hos henne senaste dagarna att man börjar undra…

      Varför hänger folk upp sig på Gabriella Joss? Hennes ”tillstånd” är extremt vanligt. Det görs tusentals koniseringar varje år där man plockar bort förstadier till cancer. Hälften av mina vänner har gjort det och även jag, i journalerna står det ”cancer in situ”, det heter så men det är inte nödvändigtvis cancer i sig, väldigt sällan faktiskt. Och det tas bort hur enkelt som helst.
      Tror hon gillar att förstora allting lite, det ingår ju hos hypokondriker vilket hon själv sagt att hon är.
      Obs! Självklart KAN det ha visat sig vara faktisk invasiv cancer som måste behandlas men sett till statistiken tror jag inte att någon här behöver oroa sig. Dessutom skrev ju någon att hennes snubbe har varit aktiv på stories och det är man ju knappast om något allvarligt har visat sig.

        Är nog allvarligt om det måste opereras bort när man har ett foster i magen och risken för missfall är stor.
        Bara för att du och dina vänner har varit med om något gäller det inte för andra automatiskt. Lite empati borde göra dig gott.

          På vilket sätt saknas empati i sammanhanget? Vad ska empatin riktas mot menar du? Kanske bra att lära dig skilja på saker och känslor.
          Det är inte alls automatiskt allvarligt bara för att ddt måste opereras bort under en pågående graviditet. Det är knappast bara ”jag och mina vänner” som står som referens här. Är man påläst nog så vet man att koniseringar är extremt vanligt vilket jag även nämnde tidigare.

            ?

    Blir äcklad av allt överflöd! Usch.

    En vecka ska hon väl stanna iaf hennes kompisar. En helt annan stil på hus hon hyrt i år jämfört med det förra året, fast hon fick nog låna det stora huset förra året mot att det visades upp tror jag. Detta verkar också fint och lyxigt, och så använde hon vipen på Arlanda också innan de flög dit.

      All lyx blir ju vardag till slut och så är man lika missnöjd som vanligt igen! ?
      Trots alla prylar. Eller som Bella som är på lyxsemester i Italien, men kunde lika väl ha drunknat där i grottan.

        Ja all lyx blir ju vardag och trist till slut, inte så speciellt när man kan unna sig precis vad som helst som Bianca kan.
        Jaså är Bella på lyxsemester, tyckte jag läste på hennes blogg att de bor i lägenhet där men visst bara att vara på Capri som är så vackert kanske räknas som lyx. En del kallar varenda resa som Bella gör för lyxresa tycker jag haha och allt hon gör är lyx enligt vissa. Ja saker kan hända oavsett om man åker på lyxresa eller tågluffar, gäller att vara försiktig och förnuftig.

      Är det inte kompisen som hyr det här huset? Med man och barn, och Bianca hänger på?

        Nej, tvärtom. Melina tackade Bianca på stories för att hon var så generös.

      Att Bianca använder VIP-service förstår jag verkligen. Skulle väl aldrig få vara i fred annars?

    Asså dashas stories där hennes unge plus någon annan unge springer runt och leker kurragömma i adoores butik?! Hur kan man som förälder acceptera det? Nu vill jag inte handla kläder i den butiken mer när jag ser att snoriga små händer är överallt och pillar.

      Höll med dig tills du fick det att låta som att barn alltid är täckta i snor, bajs och gyttja. De brukar ha äckliga bakterier, javisst, men de är ju inte täckta av synbar smuts. Normala föräldrar torkar av händerna när de bajsat, snorat, ätit och lekt.

      Ehm alltså va? De såg rätt rena ut, men du vill inte handla i affären mer för att två barn en gång lekt kurragömma där. Är nog värre med alla som provat kläderna med smink och svett som kladdar av sig..

    Reste en del i tjänsten ett tag (pre-pandemi) och blev expert på att packa i väska för kabin för att slippa checka in väska och vänta vid bagage-drop etc. Tänker man till kring outfits, t ex att använda samma byxor ett par dagar, max ett par skor i väskan, ingen hårtork/plattång etc så funkar det super. Väldigt skönt att slippa oroa sig för att väskan kommer bort.

      Vad nöjd man är när man fått till den perfekta packningen som inte behövs checkas in!

      Kläder för en jobbresa är det enkla. Mitt problem är jättenecessären full av vätskor och krämer. Orkar inte plocka upp halva väskans innehåll på bandet i de små plastpåsararna vid säkerhetskontrollen.

        Jag brukar spara på mig parfymprover och prover på ansiktscreme som jag tar med istället för mina vanliga förpackningar. Sparar plats och det bästa är att man inte behöver visa dem i säkerhetskontrollen. Foundation och deo tar jag min vanliga. Tandkräm finns i miniformat på apotek bl a.

        Häller över i småburkar. Har förberett och packat dessa i en 1-literspåse hemma. Har påsen i min handväska så är den lättillgänglig att lägga upp på bandet i säkerhetskontrollen (man brukar ju få ha med sig en kabinväska + en mindre väska ombord). Reser sedan många år tillbaka bara handbagage och det är så himla skönt. Som längst varit borta i 2 v och fått plats med allt jag behövt i min kabinväska. Krävs lite planering men lätt värt det!

    Vet vi om det är spons eller egen shoppingrunda marcello och Emilia gjort idag. De nämner babyproffsen barkaby flera gånger även gjort i tidigare inlägg och idag fixa dom ny vagn inför utlandsresan, samt massa annat smått o gött. Om det är spons (ej angivet)

      När jag ser Marcellos namn kan jag inte låta bli att tänka på hans stackars tänder som han slipat ner till gaddar för att sätta in fula fasader. ?

      De hade ju redan fixat saker till förra gången de skulle resa när den blev inställd.
      Klart det är spons.

    Det Bianca allra mest vill ha just nu är pengar och karriär. Hon har sagt i många år att hon vill ha barn men ändå gjort minst två aborter. Hon säger att hon vill ha barn men det är inte tillräckligt mycket så att hon verkligen skulle göra det just nu, var ju inte längesen hon senaste gjorde abort och då var hon i förhållande dessutom. Hon vill nog inte förstöra sin fina figur i nuläget, det räcker nog att låna och gosa med kompisens två barn stundvis i dagsläget. Det jag tänker är ganska tragiskt om det är slut med Philippe är att bo ensam på 300 kvadratmeter.

      Tror visst att hon jättegärna vill ha barn, men hon vill även, som de skilsmässobarn hon är, ha en familj och hennes så kallade ”pojkvän” var emot graviditeterna. Tragiskt att hon slösat bort så många år på honom.

        Hon vill väl ha barn, men hon vill nog hellre ha både Philippe och en smal kropp. Ibland får man välja och hon har valt så som det är nu.

          Är du hennes förtrogne eller sitter du bara och fabulerar på?

      Hon har väl sagt att hon gjort 5 aborter?

        Vad är det för fel på preventivmedel?

        Oj har det gått inflation i hur många aborter hon gjort. Nyss var det 2 kanske 3.

    Bella är lustig ändå.
    Efter sin hemska upplevelse igår där hon kunde ha förolyckats, fortsätter hon med sitt ytliga liv. Nu är det test av 4 nya solglasögon. Hur många har hon sedan tidigare? 200?

      Men det är ju ett samarbete, och det kanske hon fotade innan den obehagliga händelsen. Influencers får ju en viss dag då de ska lägga upp sitt samarbete, kan ha varit tidsinställt också men oavsett så har hon nog klarat av att fota det idag om de nu gjort det idag trots mardrömmen igår. Är väl inte särskilt lustigt men många solglasögon har hon nog, som många har.

      Haha men va, får man inte gå vidare i livet? ? Ska hon sitta och älta i all evighet? Är väl mer sunt att fortsätta leva på.

        I all evighet?!?
        Är typ 12 timmar sedan.

      Säg bara att du inte gillar Bella istället för att linda in det sådär ?

    Jag kan packa hur lite som helst och det är ändå oanvända plagg i resväskan, fattar inte hur det kan komma sig Hahaha

    MH?

      M i m i . H

    För att hon skrev på instagram att hon inte vill prata om det i sina kanaler. Så jag (med flera kanske) anmäler era kommentarer och ber att tas bort, med respekt för Mimi. Så sluta nu kommentera om det.

      Men förlåt men varför ska vi då få diskutera någonting alls här? Bianca blir arg när Camilla tar upp saker om henne varför får hon ändå diskuteras?

        Der bestämmer ju inte jag. Men om nån sörjer och ber om att inte prata om det så respekterar man det.

      Menar du att någon inte skulle sörja en förälders bortgång, för att man av anledningar inte KAN ha kontakt med den föräldern? Eller vad ville du ha sagt av din kommentar?

      Det bestämmer ju inte jag. Men om nån sörjer och ber om att inte prata om det så respekterar man det. Jag har anmält hela tråden ang Bianca med, sen om C väljer att låta det stå kvar bestämmer inte jag.

      Behöver ju inte fortsätta spekulera. Fy fan va folk är nosiga, så jävla vidrigt. Människor sörjer och ber om respekt. Och ni sitter och skriver sånt här?? Skäms!

      Men sluta spekulera bara!

    På tal om Bianca, är det någon som vet hur man får samma videokvalité på instagram stories som hon har? Den är verkligen knivskarp! Sett rätt många influensers ha den typen av kvalité senaste tiden (tex Antonija m.m.).

      De som har sina privatkonton som ”Business”- konton har bättre bildskärpa och fler möjligheter för förbättringar av kvalitén. Tror man behöver ha över ett visst antal följare.

    Tror hon klarar sig utmärkt och hon är ingen liten skör blomma. Däremot har hon en knepig personlighet och verkar alltid missnöjd över något eller är förbannad.

      Fast jag tycker att hon verkar vara väldigt klen när det gäller vissa psykiska saker men vad vet jag

        Ja, alla har väl något som skaver.
        Tror att hon inte är så lätt att leva med. Kanske därför Philippe inte friat eller skaffat barn med henne.

      Om du med skör blomma menar ett hysteriskt våp så må det stämma. Men hon är inte stabil. Så länge hon inte tar tag i sin situation leker hon med elden.

    Paulina ”Paow” Danielssons snapchat story som hon la ut inatt fick jag magknip av. Stackarn måste säkert må dåligt av hur hon blev bemött 🙁

      Säkert, men USA har koll och det finns säkert en hel del sanning i det de misstänker. Paow har aldrig någonsin haft ett jobb och gör inga samarbeten som influencer. De senaste åren har hennes inkomst troligen endast bestått av att sälja nakenbilder på OF. Mycket möjligt att hon också får pengar av män för att umgås med dem. Helt rätt av USA att inte släppa in människor som reser dit av den anledningen. Golddigger är liksom inget yrke.

        100%. Prostitution är olagligt i USA och de vill inte ha in brottslingar i landet.

    Hennes mamma har dött.

      Tack! Det räcker liksom att skriva det

        Nöjd nu din hyena!

        Du har inte med det att göra!

    Hon ser inte naturlig ut på en enda bild hon lägger upp.

    (Har de en barnvakt med på resan? Hur kan alla tre vuxna gå ut på kvällarna)

    Ni som säger att hon måste träffa en ny och dumpa Philippe – ni har så fel! Bianca måste jobba på sig själv, på sin självkänsla och lära sig att älska sig själv. När hon har gjort det, då kanske hon är mogen att träffa en ny kille. Tjejen måste bearbeta allt hon har gått igenom, om det nu är barndomen eller det som har hänt på senare är.

    Allt detta om en person du inte känner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.