149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänker att man har ett eget ansvar. Tröttnar man på influencers eller vänner med ”perfekta familjebilder” osv så får man sålla bort. Å andra sidan – vem vill se kaos? Gråtande barn, arga barn, bråkande föräldrar, stök osv. Jag lägger upp ögonblick, sen behöver det inte vara perfekta ögonblick (i min värld).

   Håller med till 100%, är fan värre att se en influencer som precis ”brutit ihop”
   Och är söndergråten med röd näsa.

   Alla har väl ngn gång grinat i vardagen när det blir för mkt.

    Ja, dessa gråtbilder är pinsamma!

     Varför det?

   Jag tycker att det är befriande varje gång det går en våg av realism genom influenser-flödena. Tyvärr går den över rätt snart. Minns ”instagram vs. reality” som i princip alla hakade på under en kort period.

   Håller med! Trotsiga barn, misslyckade utflykter, bråk, gråt osv får man väl nog av i sin egna familj?

    Personligen vill jag hellre följa personer jag kan relatera till. Jag tycker om vardagslivet, även att följa andras. Att följa personer som skriver typ ”hur får man bort den här fläcken som ungen orsakat på soffan?” är mer givande för mig än någon som visar en bild från typ Marbella eller på en skitliten godisskål med typ 3 godisbilar.

     GodisbiTar skulle det vara men för all del, godisbilar funkar också.

  Älskar när alla flunsor är stolta över att visa upp en bild heeeelt utan smink.

  Och så har de i det minsta gjort microblading och har färgade ögonfransar, gärna lashlift också.

   Precis min tanke.
   Tror de vi tycker det är naturligt eller ska man applådera dem? Wow inget filter?

   Pinsamt

   Till och med håret ligger perfekt i sanden. Men de är nog spontant hon fick till det när hon la sig där. ?

   Och botox o fillers o gud vet vad..
   House of Philia brukar vara såååå ”naturelle” meddelar hon högtidligt till sina läsare. Den damen fixar inte bara sig själv utan hennes bilder är mer tillfixade än man först anar. Självlysande vita ögonvitor, suddat under ögonen mm

   Samt två ton fransförlängning.

    Hon är ju snyggare sådär än va jag någonsin kommer vara fixad. Så sååå bra får hon ju inte mig att känna.

  Men tror hon vi är dumma.
  Ta ett vanligt jäkla kort framifrån, men nej.
  Ligg ner så ansiktet blir mkt smalare, färgade ögonbryn, lösfransar och tofsen liggandes fluffig i sanden.

  Vad vill du nå ut med? Vad skiljer den bilden sig jämfört med andra strandbilder förutom Att du inte poserar i binini eller tar kort på ungarna.
  ”Inget filer och inget smink”, nähä, och??
  Tillrättalagt var tydligen ett måste.

  Hyckleri, tyvärr.
  Hemskt, att visa upp ett ”perfekt familjeliv”, synkat i färger och tillrättalagt så det svänger om det, för att försörja sig och familjen. När nog jobbar jag hellre 8-17, och får ha stökigt, brokiga färger, kaos och kul.

  Är det inte ofta så att den som är mest manisk med att lägga ut ”perfekta” bilder från sina ”perfekta” liv är de som är mest stressade och olyckliga?

  Ett exempel är Elsa Billgren som var med i en tv-serie om sin familj. Alla hennes matbilder som ser så fina ut, är i själva verket tagna i stor stress och alla får vänta i evighet innan de kan börja äta. Tror inte de skapar någon härlig middagsstämning direkt.

   Naturlighet som ord är överskattat. Ögonblicksbilder är sällsynta. Allt är väl arrangerat eftersom det är det som säljer?

    Ofta är arrangerade de mest döda bilderna rent själsligt.

    Saknar verkligen äkta ögonblicksbilder.

     Ladda ner tiktok. Du kanske tror att jag skämtar men det är inte hälften så polerat som instagram. Instagram är boomer-town numera.

   Engla Pettersson i ett nötskal. Aldrig en rynka el minsta veck. Oändligt tillrättalagda poseringar där benen ser som längst ut o midjan/magen döljs alltid på något vis, med arm, väska, vinkel. Något är visst inte HELT perfekt med den delen av kroppen så därför måste det till varje pris döljas. Stackars kvinna.

    Ja det är riktigt sorgligt att kolla på henne.. osäkrare får man leta efter.

    Plutmunnen hon håller på med! Herregud. Nästan så man önskar hon skulle göra fillers i läpparna så hon kan slappna av lite i ansiktet nån gång..

     Hela munnen är ju full med filler. Typisk osäkerhet att hålla på och göra så med ansiktet för att lägga fokus på nåt annat. Hon har ju extremt retuschade bilder.

      Vet inte om hennes läppar är fyllda, tycker de alltid varit fylliga men vad vet jag? Däremot är hennes bilder sjukt retuscherade. Plus en massa löjliga filter. Skulle man ens känna igen henne IRL?
      För många år sen såg jag bilder på henne på en annan blogg och hon var sig inte lik om man säger så.

       Engla klär sig som en tjej i övre tonåren, posar i string, visar magen och bröst, känns mest som tagen ur en herrtidning.

      Osäker på om hon gjort fillers, hon har alltid haft fylliga läppar? Däremot är det ju något hon har komple över för hon ska alltid antingen pluta med munnen eller göra en barnslig pussmun… Såg några bilder barnen och systern lagt upp och gud vad mycket mer avslappnad hon såg ut. Och därmed mycket finare.

       Kolla arkivet 2010 tex. Hade jättefina egna läppar. Nu tar de över hela ansiktet.
       Hela hon skriker osäkerhet med den utmanande stilen och poserandet och retuscherandet. Sorgligt.

  Ha ha! Ska den bilden visa verkligheten? Hon poserar ju som en modell.

  Såååå trött på att folk ska berätta att sociala medier inte är verkligheten. Alla fattar det!! Influensers verkar tro att folk är dumma i huvudet.

   Det är sant. Vanligtvis tar man ju knappt bilder på sig själv.

  Inget smink – har ansiktet och läppar fullt av botox/fillers, stylade bryn och världens buskar till lösögonfransar, säkert brun-utan-sol också.. det är ju inte precis ur-naturligt….

   Exakt. Enda som är naturligt här är väl eg ögonfärgen? Men vem vet, hon kanske har färgade linser också.

   Bisse är inte naturlig, fixar mkt.

    Var det inte den sk sjuksköterskan Vanessa i Malmö som gör botox och fillers på henne?

   Exakt så! Hon ser mer fixad ut ”naturell” än vad jag gör när jag sminkat mig mer än vanligt. Hon skulle nog må bra av en instapaus.

  Stackars, stackars influencers… ? Förlåt, men kan inte tycka synd om dom. Ingen tvingar dom till detta offentliga hittepåjobb. Stäng ner IG, ta ett vanligt jobb och lev det som kallas livet.

  ? – känner jag. Bara lägg ner, Bisse. Lägg ner både ältandet och telefonen.

  Tyckte mest det va knepigt att klaga på 5 veckor semester med barnen!?

   En lyx för många med 5 v semester med barnen ❤️❤️❤️

  Gud så pinsam och så uppenbart att hon bara är ute efter uppmärksamhet ??‍♀️

   Ja Instagrams algoritmer drar fram det värsta hos många influencers.

   Ja nu fick hon ju det också.

  Hon har haft 5 veckors semester med barnen och ligger på en strand i Åhus?!

  Tror de finns många som haft absolut sämre sommar än så.

  Dessa bortskämda influensers!

   Äsch vad ni överdriver jämnt. Hon klagar inte eller säger att de gör synd om henne, hon säger bara att hon vid just det tillfället kände dig trött. Det gör nog även alla duktiga här inne ibland.

  Otroligt pinsamt för henne detta… när hon i nästa sekund lägger ut ett betalt samarbete som hon säkerligen tjänar multum på och när jag kollar hennes flöde är det otroligt mycket reklam och samarbeten… måste ju vara oerhört jobbigt att tjäna så lätta pengar!

  Hon tycker ju bara det är jobbigt när hon själv mår så dåligt. När hon mår bra istället så har hon inget emot att lägga ut perfekta bilder. Men bra ifall hon kommit till insikt vad hon själv bidrar med.

   Så fort hon mår bra igen kommer hon vara tillbaka i influenservärlden och deras stylade liv och bilder. Är bara just nu hon kommit till insikt när hon själv mår dåligt.

  Visst, alla har sina egna problem och Bisse har säkert mått dåligt som hon skrivit att hon gjort. Dock så får hon sätta det hela i perspektiv: hon har pengar, friska barn, haft en lång semester, har råd att köpa den mat hon känner för, bor i ett tryggt land osv osv. Många skulle må bra av att öva på att vara tacksamma för allt de har även om de inte har allt de önskar.

  Om bisse tycker det är jobbigt med perfekta flöden kan hon avfölja eller helt enkelt radera insta.

  Tror det handlar en del om att det blivit svårare för influensers att försöka sig bara på Instagram. De behöver gå över till Tiktok och inte alla pallar det. Kanske är detta ett sätt för Bisse att göra en exit från flunsalivet utan att tappa ansiktet

   Instagram har verkligen förändrats till att bli mer likt tiktok. Är det bara jag som tyckte bättre om Instagram tidigare, innan TikTok blev det nya i reels och även innan alla filter kom.

    Det är inte bara du.

  Varför bryr hon sig så mycket om ”vad alla andra gör”
  Gör din egen grej!! ?

  För att återgå till ämnet (dvs inte hennes utseende). Det ÄR jobbigt att ha semester med barn! Det behövs ätas ideligen (missar en det får en ångra sig bittert) och så måste de sova någon gång där mitt på dagen för att orka vara vakna under middagen. Sen ska en rätta sig efter alla barnlösa människor som kollar argt på en så fort ens barns blodsocker sjunker en aning och gnälligheten kickar in.

  Jag är inte lättpåverkad men ibland när det känns som mest hopplöst, gnälligt och argt så får en upp bilder på ”perfekta stunder.” Då är det lätt att vackla i sin tro på sitt eget föräldraskap.

  Det är så provocerande att läsa i kommentarsfält (typ det om hundar på uteserveringar) om att barn inte hör hemma på caféer eller restauranger ”för jag vill sitta och njuta av min mat i lugn och ro.” Du tror inte att jag som förälder vill det?! Tror du att dina arga blickar och högljudda suckar gör att jag känner mig lugn?!

  Det är väldigt lätt att ha åsikter kring barn och föräldraskap INNAN en får barn. Sen när en står där med sömnbrist och kräks i håret så fattar en att det är inte så jävla lätt.

  Men missförstå mig inte. Barn är helt underbara! Jag har redan börjat glömma alla utbrott och tårar, jag väljer att komma ihåg alla skratt och kramar istället.

   Det är jobbigt att ha barn, inte bara på semestern. Men det var ju, allra oftast, fritt val att skaffa sig ett jobbigt liv med kräk i håret.
   Klart folk kollar och blir störda när någon stör, oavsett storlek på personen. Upp till dig att känna dig uttittad eller inte. Vill du inte störa andra och vil du kunna njuta av mat i lugn och ro? Skaffa inte barn, eller vänta med restaurang till dom är äldre.

   Det är inte synd om föräldrar som behöver umgås med sina barn, för en gångs skull.

    Din bitterhet pyser igenom hela texten.

     Haha va? Nej, hen verkar inte bitter. Bara klarsynt.

      nej bitter faktiskt

       Den enda som verkar bitter är ts.

       Varför och varför skulle hen va det??

        Alltså hen som blev anklagad först. Ser inget bittert i hens inlägg.

   Man kan ju också välja ett liv utan sömnbrist och kräks i håret. Rekommenderas!

    Nu växer ju barnen ifrån det stadiet ganska snart.

     Det var det som klagades på ??‍♀️

    Lite sent att komma på det nu kanske… Men jag är mycket nöjd med mitt val att skaffa barn.

   Ja du, barn behöver äta. Det borde man väl ha koll på innan man skaffar barn. Och nej, barn är verkligen inte underbara. Barn är otroligt jobbiga att ha och göra med.

   Njuta av mat i lugn och ro får man nog räkna bort ett par år när man skaffar barn.

    Vad har ni för erfarenheter av barn egentligen? ?
    Vår dotter har vi alltid kunnat ta med på tex restaurang och det har gått hur bra som helst. Finns barn som inte är sjövilda också.

     Jag tror nog att ens bild av vad som är lugn och ro ändras när man får barn. Jag själv har barn, innan jag fick barn hade jag en helt annan bild av vad som var lugnt, tyst, stilla, ro. Ens referenser flyttas liksom. Och jag förstår att mina vänner utan barn inte tycker att det är lika lugnt som jag tycker att det är när barnen är med. Det är väl vad man är van med.

     Dom behöver ju inte vara sjlvilda bara för att det inte ska vara lugn och ro. Ett glatt barn kan ju också vara högljutt, eller ha tröttnat på att sitta still.

     Min dotter är inte sjövild heller utan har en lungt temperament, men jag slappnar aldrig riktigt av på samma vis vid matbordet som jag gjorde innan barn. Hon behöver bevakning och assistans.

     Men det finns tider i livet för allting. Och ibland skaffar vi barnvakt och äter ifred vilket är mer njutbart när det känns mer exklusivt 🙂

      Klart att man måsta passa sitt barn, men för den skull finns det barn som ändå går att ha i möblerade rum.

     Att det går bra är inte samma sak som att det är lugn och ro. Barn är inte tysta och stilla även när de inte är sjövilda. De är barn, varför låtsas som något annat?!

     Våra 3 också, men så la vi också tid på dom och inte mobilen, Instagram och Facebook. Jag ser hur mina barnbarn är när dom måste konkurrera om uppmärksamheten med föräldrarnas mobiler.
     Man kan välja själv att inte fara runt och överaktivera barnen, dom är nöjdast när man leker med dom.

   Gå inte på restaurang med dina barn då om du vet att det varken blir avkopplande för dig eller övriga gäster?

    Word!!
    Varför utsätta barnen för nått de uppenbarligen inte kan eller orkar.
    Samma sak m alla som drar med småttingar på långflyg.
    Det är inte för ungarnas skull man äter på restaurang eller reser utomlands.

     Måste allt man gör som småbarnsförälder vara för barnens skull menar du?

     nej det är inte bara för barnens skull, och det är väl det som är hela jäkla poängen

    De gillar att gå på restaurang. Jag med. Mina barn är inte sjövilda men låter mer än mig. Sen brukar vi oftast gå och äta mellan 16-17 och då är det oftast bara barnfamiljer som är där samtidigt.

  behövs väl inget filter när pannan är helt ”spänd”, slät, och glansig av all botox. Patetiskt.

   Hur ser man arg ut när pannan är utspänd av all botox? ??

  ”Vems fel är det då?”, snyggt med en känga till hennes följare. Äh, jag är så less på henne nu. Avföljde direkt.

  Ängsligt
  Att behöva jämföra sig med alla andra plast barbies kan nog var krävande….

  Känns i jämförelse väldigt befriande att inte vara en slav under fåfänga eller rättare sagt en sjuk trend av vår tid.

  Folk verkar verkligen lida av att ha semester med sina barn?

   Man kan ju undra hur mycket tid barnen spenderar på förskola/fritids när man lider så av att umgås med sina barn och plötsligt kommer på att det är jobbigt att ha ungar.

   ”Dom ska äta hela tiden”. Det ska dom väl inte bara på semestern, får man anta.

    Inte jag, älskar att vara med mina barn, de är underbara för det allra mesta?

    Det ÄR ju dock rätt lyxigt att barn i Sverige serveras ett lagar mål mat om dagen i både förskolan och grundskolan (samt ofta ett par mellis), istället för att dagligen preparera lunchmatsäck.

     Tycker inte det är lyxigt utan praktiskt och rationellt. Oavsett familj så är det bra för samhället och BNP. De föräldrar som jobbar kan lägga tid på att jobba istället för att laga matsäck, de föräldrar som är sjuka behöver inte lägga energi på matlagning som de kanske försummar pga sjukdom och de barn som har jobbig uppväxt får iaf ett riktigt mål mat per dag och kan smuggla med extra hem.

      14:15
      Njaä på den.

   När man har semester med små barn får man anpassa mycket efter barnen, vilket jag tror många inkl influencers inte inser. Att vara borta hemifrån med små barn är kämpigt, speciellt om man inte har tillgång till andra som kan passa/aktivera barnen. Ofta har man inte barnsäkrat eller tillgång till så mycket leksaker heller och då blir det mer spring och passning. För det enkelt för er istället!

    Jag håller med. Folk reser runt som galna i 5 veckor med småbarn, och sen säger att det är jobbigt. Ja, det blir väl det när rutiner inte går att upprätthålla på samma sätt som hemma. Plus alla nya intryck och aktiviteter varje dag för små barn som mest kanske bara uppskattar rutiner. Man kan ju välja att vara ledig hemma och låta barnen springa ute på gården om man har en villa. Då slipper man styra upp så mycket som förälder. Det räcker med att mata dom regelbundet och sen kan man kanske faktiskt slappa medans ungarna sover lite mitt på dagen. Man sparar pengar och man kanske t.o.m. känner sig utvilad efter semestern.

     Eeeexakt. Fattar inte detta flängande hit och dit, plus alla besök på nöjesfält som tydligen verkar obligatoriskt med småbarn, plus flygresor till charterdestinationer där barnen plaskar i samma pool i sju dagar och sedan hem igen. Herregud, vänta några år, eller prioritera bättre.

   Jag har två barn som inte går på förskola pga vill/behöver inte den avlastningen. Tycker det är intressant att höra om folk som är ”helt slut” efter några veckor med barnen, eftersom jag är med barnen 24/7 året om. Absolut att det är krävande, men det är ju mina barn? Känns som vissa bara vill ha barn om de kan få så mkt avlastning som möjligt

    Barnen är ju på förskolan för att man ska kunna arbeta, inte sitta hemma o pilla i naveln och få avlastning ?

     Ja såklart, hela syftet med barnomsorg är ju att kunna arbeta. Idag är det många som är hemma med sin bebis och samtidigt har sina andra barn på förskolan, om det var det du menade?

  Det är helt hennes egna val att jaga likes

  Varför säger folk ”en” när de pratar om sig själva. ”Missar en det”. Det låter jättemärkligt. Var kommer det ifrån? Är det svenska? Antingen säger man väl ”Jag” eller ”Man”.

   Man tror att man gör en feministisk gärning när man byter ut ”man”mot ”en”. Det gör man inte, och jag tror att de flesta börjat inse att det bara gör språket trögflytande och ibland även svårförståeligt. Vissa lär sig lite långsammare bara.

    Av alla strider man kan ta så känns ordet man väldigt långt ner på listan. Men för vissa är det en hög prio.

    Ibland kan det bero på någon sorts feminism, men det är också dialektalt.

     Vilka dialekter säger så?

      Norrut väl?

       Jag är från Norrbotten och där säger man inte så i alla fall. Men ”norrut” är ju mer än bara Norrbotten. Aldrig hört det där uppe i alla fall.

        Ja såklart, menade inte att generalisera hela Norrland ?

      Uppvuxen i Bohuslän och där har jag hört det en hel del bland den äldre generationen.

      Värmlänningar säger en. 🙂

   I Storbritannien säger de one så jag tycker en är toppen och könsneutralt.

    Då kan vi väl bara översätta allt ordagrant från engelskan?

    Varför skriver du inte med engelsk meningsbyggnad också?

    Man syftar till människa så det är också könsneutralt

  Förstår inte riktigt hennes fråga, vems är felet?
  Det är ingens fel, alla väljer själv vad de lägger upp på sina sociala medier.
  Gillar man inte vad andra lägger upp så avfölj.

  5 veckors semester och dessutom hemifrån! Hur många har råd eller möjlighet till det?
  Personligen är jag lite less på alla de influencers som har barn och gnäller, precis som att uppfostra barn skulle vara lätt. Ska förklara för oss andra att det är ”minsann väldigt krävande” i semestertider.

  Rannsaka dig själv, ta bort det som får dig att må dåligt även om det innebär att välja bort vänner eller följare, att jaga ”likes” på Instagram är inte meningen med livet.

  Hon verkar ha nån slags livskris?!
  Förstår liksom inte riktigt vilken poäng hon försöker få fram?! Hon har ju ett rätt vanligt flöde. Fint men inte extremt. Däremot är hon alltid svinpiffad när hon syns i soc medier och det skulle möjligen kunna diskuteras.

  Men känns som hon stör sig på något specifikt hos några specifika samtidigt som hennes sommar verkar varit tufft(kanske två trotsiga söner och mkt bråk) Men att hon sen pratar generellt om bilden i soc med. Förstår inte vad hon är ute efter. Den bild hon la upp är ju ingen superbild men inte heller är det en ”helt vanlig mamma som ser sliten ut” som hon verkar tro?

  Är det kanske Kenza och gänget som lägger upp semesterbilder i Elle-galan klänningar och larviga videos där alla går runt å ler å pussas, som hon stör sig på???? För det är ju så överdrivet och kan väl inte någon jämföra verkliga livet med? Eller?

  Tidens fel skulle jag säga. Alla drogs till det perfekta och influencers anpassade sig. Nu har folk tröttnat och då får de anpassa sig igen. De måste ju tänka som all annan media, utgå efter vad folk vill ha och inte vad de vill göra. Sen finns det såklart kvar folk som VILL ha det perfekta i sitt flöde, vilket gör att de får leva med att tappa följare. Blir svårt att hitta en balans och göra alla nöjda.

  Hm. Humor när de skriver inget smink och har lösfrallor, botox, tatuerad eyeliner osv. Kanske inte exakt denna som jag inte vet vem det är.

  Ot
  Kaos-Katrin hade en fråga till sina följare. Skulle hon åka direkt från flygplatsen ut och festa på krogen eller åka hem och ta det lugnt.

  Tror hon har en fet livskris.

  Jag håller med Bisse: alla gnäller om att influencers bara visar om lyx och flärd, men man kan faktiskt verkligen ta sig en funderare på varför det är de inföeuncer som visar upp mest lyx som har konton som växer mest? Varför gör vi följare dessa val, fast vi inte ens mår bra av dem själva?

   Mycket märkligt faktiskt, jag blir rätt anti sånt men uppenbarligen gillar andra att följa

  Har sagt/skrivit det förr och säger/skriver det igen – mitt liv fick en mer stressfri vardag sen jag valde att ta bort mitt facebook- och instagramkonto. Jag slipper se ”perfekta bilder” som kunde stressa mig och meningslösa statusuppdateringar om vad ens ”underbara härliga man” gjort. (Särskilt när man bor granne och hör grälen genom trädgården).
  Så jag vet nu inte vad min gamla barndomskompis hund skällde på under promenaden eller hur många glassar min fd lärares barnbarn åt på semestern – och det är bara härligt!

   Man kan ju också ha Instagram men välja själv vad man ser där. Jag ser ingen av dessa typiska influensers i mitt flöde. När jag öppnar Instagram så ser jag mycket matlagning, hantverk, konst, roliga memes,.. man väljer själv sitt flöde.

    Absolut. Men det är vad mina vänner visade. Inte ”influencers”. Jag följde aldrig några ”kändisar”.

     Man kan dock följa folk och välja att dölja deras inlägg om man nu inte vill se men ändå inte avfölja.

     Min poäng är att folk som klagar på vad som finns på Instagram har ju själva valt vad de följer. Finns så mycket mer än falsk yta. Klaga inte på plattformen utan på hur du själv använder den.

    Det hade jag också, men nu känner jag ingen som helst kontroll över mitt instagramflöde! ? jag försöker trycka in mer keramik och målare och kattungar men jag verkar ha stannat upp en gång för mycket på barn som inte vill äta, för nu får jag fan bara barnuppfostran-filmer. Och jag har inte ens barn.

     Klicka på de tre prickarna på ett ointressant inlägg och välj att du inte vill se inlägg som det.

     Jag får ? upp ungar som gör gymnastik-övningar. Så jävla ointressant. Har flera gånger valt ’inte intresserad’ men kommer ibland tillbaka ändå. Men om du trycker på ’Instagram’ uppe i vänstra hörnet så kan du välja att bara se inlägg från dem du följer. Du måste dock göra det varje gång du öppnar appen, annars är ungarna tillbaka ?

  Zzzzzzzzzz

  Det är de som följers fel. Jag tog bort min instagram och det är så lättande. Råder fler till att avskärma sig som mår dåligt av fejkheten…

   Har funderat på det många gånger men mest för att det tar upp så mycket tid av ens vardag.

    Ja det var också en bidragande orsak. Jag verkar dock inte ha några problem att fylla tiden med annat på internet men jag slipper åtminstone den kretsen av ”vänner” man kände för 10 år sedan men fortfarande följde på antisociala medier som postar tillgjorda bilder.

    Det var en process för mig som tog flera år. Ett starkt beroende som jag knarkade hela tiden fick mig bara att må sämre. Du kommer också komma till uppbrottet en dag, det låter som så i alla fall.

     Ps.
     Det är enklare än vad man tror. Skaffa en back-up på din instagram och radera kontot så kanske det känns bättre.
     Ds.

  Noll självinsikt som vanligt ?

  En av få som visar upp verkliga livet är Lisa Jönsson. Hon har inga filter alls längre och posar inte för att se smalare ut som majoriteten gör med sprättben och märkliga vinklar. Älskar hennes konto. En annan är Ellen B men hon är inte så aktiv längre tyvärr (men skönt för henne)

   Det var faktiskt ett trevligt konto med en tjej som verkar ha en sund inställning till sin kropp.

   Precis ett sånt konto jag hade önskar fanns när jag var mitt uppe i småbarnsåren och tyckte att jag var så ”fet och ful”. Önskar att jag hade varit mer snäll mot mig då.

    Ja jag visste inte att hon vunnit Paradise Hotel för ca 5 år sen men hon har lagt ut bilder förut om skillnaden då och nu på hur hon mådde och behandlade sin kropp.
    Önskar verkligen att det fanns fler konton som hennes!

   Hon ser ju supernice ut!

  Som svar på din fråga, folk i HENNES bransch fel.
  Har inget mer att tillägga än så.

  [Raderad]

   Var såg du någon snippa där?

    Det finns vissa personer som spammar kommentarsfältet med negativa kommentarer om sig själva för att få läsare. Ofta skriver de namnet med mellanrum mellan varje bokstav.
    Det där är en av dem.

     Den enda personen som ”spammar” är just du som skrev denna kommentar ovan. Jag har sista året, sedan jag fått reda på att det snackas skit om mig (inte Maria) och tre andra bekanta av just dig följt varenda kommentarstråd. Du uttrycker dig alltid likadant och den enda anledningen till varför du särskriver våra användarnamn på Instagram är att du är blockad att skriva dessa här på bloggbevakning. Jag vet fortfarande inte vem du är, men att konstant skriva så elakt om folk kan ju inte vara friskt någonstans. Vi (som du skriver om) sparar varenda kommentar och den dagen du råkar avslöja dig, kommer vi att gå vidare med att stämma dig för förtal. Jag skojar inte! Mvh ”the” ”ann…” ”iv…” ”mar…” osv.

  Vad gnäller människan för, hon har inte ens ett vanligt jobb utan glassar runt. Hon har väl en pappa till dessa barn som kan steppa upp och ta sitt ansvar. 5 veckors semester med 2 barn, hur jobbigt kan det vara om man inte far jorden runt för content?

   Exakt DÄR har du ju hamnat i fällan, som tror att allt är guld och gröna skogar.

   Allt är inte alltid som det ser ut som. Men härinne verkar många köpa allt med hull och hår. Pengar är inte allt, bara för att man har sambo är det inte allt osv osv

    Vilken fälla har jag hamnat i?
    Jag har uppfostrat 3 barn och vet hur det är att leva med barn, min man var pappa till sina barn och vi la mycket tid på att vara med barnen och njuta av vardagliga saker som naturen och skogen. Vi gjorde även många resor med husvagn där allt funkade bra utan att jag behövde lipa och beklaga mig för sympatier.
    Bisse kan ta ett vanligt 7- 4 jobb så slipper hon lida av sin rikedom och kändisskap.

   Hon har ett vanligt jobb också. Jobbar som mäklare.

  OT men paow har suttit ”häktad” för att hon kom inte in i USA då de misstänkte att hon skulle tjäna pengar som sugarbabe enligt hennes Snapchat. Stört ju ?

  hon får 2/10 sympatipoäng

  Men asså ärligt talat, hon gnäller på perfekta liv och perfekta bilder och flöden. VISSA kanske har ett perfekt liv, eller har det jävligt underbart och perfekt på sin semester och deras bilder är äkta? Jag är barnfri, åker på semester med min partner och har det skitgött och kanske överhuvudtaget inte sitter o fejkar mitt liv på Instagram, utan det visas som det är.
  Ska Bisse sitta och grina och gnälla nu för att hon kommit till insikt att hon är dubbelmoral och visar ett fejkat liv, genom att klaga på hur andra porträtterar sitt? Ja så hennes semester och liv suger nu, hon har dessutom skaffat två barn av fri vilja som hon inte orkar med som förstör hennes semester och perfekta liv. När HON är en av alla dessa influencers som har skapat denna perfekta idealbild? Blir så trött.

  ”Inget filter och inget smink”. Ja du, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ok väljer att skratta ??

  Jag tror det helt enkelt är så att vi dras till det som ser fint och vackert ut. Är det inte så i verkliga livet också. Man dras ju inte till det som är ”fult”.

  Vill ni se något vardagsäkta, spana in Fayme Elmens instakonto ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.