Triss i Instagram

Viktor Frisk? Sociala medierexpert? 
Och ändå vet han inte hur marknadsföringslagen för plattformen fungerar? 🤷🏼‍♀️

Angelica Blick visar följarna sina topp 4 secondhandbutiker i Stockholm. 
👍🏻👍🏻👍🏻

Henrik Wahlström har tagit sig an Expressen och deras något ambivalenta inställning till bantningsartiklar.

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sååå fina secondhand butiker på Södermalm. Men varför måste de vara så satans dyra för?

   För att det är fiiiina butiker på Södermalm?

   Ja dom är dyra. Så att göra fynd är inte det lättaste. Så trött på dessa bantningstips som dom vräker över oss. Det räcker nu.

    Är det inte bara att låta bli att läsa?

   Frågan är väl varför du förutsätter att de ska va snorbilliga?
   Att driva en butik, ha personal, betala hyra, städa, ha bra öppettider och ett bra sortiment kostar pengar precis som en vanlig butik. Samma pengar behöver komma in. Och för att nån ska ha insitament att driva en butik behövs en vinst, man driver inte en butik på skoj, man behöver få nått för allt jobb. Tycker sånna som du behöver tänka om. Då kommer fler och fler secondhandbutiker ploppa upp, vanliga butiker kommer ha insitament att ha en avdelning med second hand och vår konsumtion kan på riktigt bli mer hållbar.

    Vem har sagt det ska vara snorbilligt. Lägg inte dina tankar på andra.

    Incitament, nåt, sådana (såna)

    Hört talas om utbud och efterfrågan? Om kunden tycker din produkt är för dyr hittar kunden något som passar den egna plånboken bättre. Som kund skiter jag fullständigt i dina kostnader.

     Tur att du inte är den enda kunden i världen då

      Tur det finns kunder som du som ser det som din uppgift att subventionera butikens verksamhet.

       I don’t subventionera means what you think it means

        Något oklart vad du menar. Mycket klarare är att du aldrig ska bedriva någon form av verksamhet.

  Fattar att det inte är poängen med inlägget men är inte 4 kg på 21 dagar lite lite…? Om jag velat gå ner i vikt hade jag velat ha lite snabbare resultat?

   Ja tack. 21 kg på 4 dagar. Ska skaffa mig en pt 😉

    Haha, exakt 😀

    Gå till My så du får hjälp av ett proffs 😉

     Hon måste ha tagit till sig Victors tips om att leta i arkivet.

   Nja, det är ju nästan 1,5 kg i veckan och det är nog lite i mesta laget för vad som är hälsosamt och/eller hållbart.

   Beror väl på var man startar tänker jag, många har nog bara just en 4 kilo de vill tappa, semesterkilona liksom, iallafall i första taget. Och 21 dagar känns ju väldigt hanterbart, inte för kort men inte för lång tid. Har man väldigt mycket att gå ner kanske man vill satsa på större viktnedgång fortare.

   Man ”brukar säga” att 0.5-1 kg viktminskning i veckan är ganska så realistiskt. Och dessutom mer hållbart än att rasa 5 kilo i veckan. Knasiga dieter som typ ”juicefasta” och annat skräp ger inte hållbar viktminskning. Klart man går ner en massa om man inte äter, men hur länge orkar man ligga på sådant kaloriunderskott? Kommer endast sluta med att man tappar kontrollen och överäter och så går man upp allt igen och kanske mer därtill. Plus att man känner sig misslyckad som inte lyckades hålla sin ”nya” vikt eller hålla sig till dieten. Menar nu inte dig 18.18 specifikt, men tror att det är så det blir för många som önskar sig en quick fix och supersnabb viktminskning. Det är inte realistiskt för de flesta.

    Juicefasta funkade väldigt bra för mig (Men fattar absolut det inte är för alla). Gick tillräckligt fort för att jag skulle kunna hålla motivationen uppe och blev av med bukfett. Däremot hade jag nog haft jättesvårt motivera mig om det tagit lång tid se resultat.

     Får jag fråga vad för juicer du drack och hur länge? Äter man inget? Jag har funderat på detta pga att jag vill bli av med magen men vet inget om juicefasta 😅

      Först drack jag mycket blandade juicer grönt/frukt i (socker) för det hade blivit för jobbigt göra det på bara grönt som start. Sen minskade jag successivt på frukten till det blev enbart grönt. Och drack buljong vid sidan av. För mig funkade det jättebra. Jag drack också ganska ofta, sex/åtta ggr om dagen iaf. Och vatten såklart. Googlade recept och näringsinnehåll och planerade mycket i förväg så jag hela tiden visste vilken nästa juice var.

   Om man vill gå ner i vikt hälsosamt och sedan hålla den, så är 1-2 kilo i veckan lagom. Att gå ner för snabbt är inte heller bra.

   Som många redan påpekat så är inte snabba resultat detsamma som hållbara resultat. En poäng med att ta det långsamt är ju att få in nya vanor, och vanor tar tid att få in. Visst kan du gå ner 2kg genom att fasta i en vecka, men sen då? Du kan ju inte fasta hela livet.

  Men snälla, låt Lill-babs nån gång få vila i frid. Varför ska döttrarna hela tiden prata ut om henne. Hatar när man snackar skit om de döda, som inte kan försvara sig. En frånvarande förälder? Hon var ju ensamstående förälder ett tag och var ju därmed tvungen att jobba. Och enda anledningen till att döttrarna är kända är pga Lill-babs, utan sin mammas kändisskap hade ingen av dom kommit in i branschen.

   De pratar ju väldigt fint om henne- vad skulle hon behöva försvara sig för…? Att hon säkert också kunde vara frånvarande pga sitt jobb är ju verkligen inget som förtar alla tusen saker de sagt som handlar om vilken fantastisk människa och mamma hon var. Jag är ganska övertygad om att lill babs köper döttrarnas beskrivning.

   Det är väl som många andrahands kändisar tack vare föräldrar.

    Hela Wahlgren ingrossoklanen.

     Dom har ju egna talanger att leva på.

   Håller med, döttrarna tjatar verkligen ut deras mamma både i sociala medier och i intervjuer. Ja vi veeeeet att er mamma betydde mycket

    *sin mamma

     Va? Inte sin i detta fall.

      Jo

       Nej verkligen inte. ”Vi vet att sin mamma betydde mycket”, vad är det för svenska?

        Men herregud, det heter inte ”döttrarna tjatar verkligen ut deras mamma”, det heter ”döttrarna tjatar verkligen ut SIN mamma”.

        ”…döttrarna tjatar verkligen ut deras mamma” är fel. ”Döttrarna tjatar verkligen ut sin mamma” är rätt.

     Är ni på riktigt 11 stycken som tror att det heter så?

      Ja, för det gör ju det – ”döttrarna tjatar verkligen ut SIN mamma”!

   Det kan ju inte heller finnas ngt att berätta som inte redan är sagt.

   Dom snackar verkligen inte skit om henne, snarare tvärt om. Men jag kan tycka att dom tjatar på om Lill-babs precis hela tiden.
   Att t.ex. göra reklam för nytt kök i Barbros hus, känns det inte lite billigt?
   Det räcker nu.

  Bra av Henrik. Är det nån som köper sån skit? Att man tror att det är nåt bra och nytt tips i tidningen, och att det skulle fungera. Skulle inte falla mig in betala ett ruttet lingon för såna där skitbilagor.

  Viktor Frisk haha är han sociala medier-expert nu också, han vill ha många fina titlar men det mesta han ska ta över världen med brukar inte bli särskilt stort eller långvarigt väl, det mesta verkar typ floppa som han tar sig för nuförtiden, men mycket pengar har han lyckats tjäna. Och så har han kommit undan vissa saker, haft tur … dessutom så är det väl mest hans assistent som diktar ihop inläggen och sköter planering, strategi osv. Daniel Paris brukar väl också kallas för socialamedier-expert.

   Jag är väl en av de få så minns floppen som var hans sociala medier satsning Moli Streaming: https://influens.se/ny-social-media-plattform-ska-ta-varlden-med-storm-med-viktor-frisk-i-spetsen/

    Datingappen för hundar han lanserade var ju även den en stor succé…

    Utan att egentligen veta nåt om viktor frisk- men och? Utan floppar får du aldrig nån succé heller.

     [Borttagen kommentar]

   Skulle inte han och Pingis skapa ett hudvårdsmärke?

    🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

   Han syns ju på instagram hela tiden, överallt och verkar vara ”kompis” med varenda kotte i Stockholm som nånsin varit B-,C- eller D-kändis. Tjohoo, då kan man räkna med att Frisk dyker upp på deras Instagram. Förstår inte att en människa kan synas överallt hela tiden. Det kanske kvalificerar in en som SoMe-expert i vissas ögon?

  Någon som lyssnar på systrarna Mathilda och Johanna Olssons podd? The Olssons sisters. I den, första avsnittet, säger dem att det kan vara Michaela Forni som spridit rykten om att de är eskorter…de hoppas på att de inte är så dock…det är en podd som är fantastiskt underhållande måste jag säga!!! Haha! Tips!

   Bra click bait ändå (inte ironisk). Den ska jag komma ihåg till nästa gång jag vill lansera något!

   Håller med! Väldigt underhållande och de är väldigt öppna och bjussiga. Tycker att de båda två verkar vara roliga tjejer men har så mycket frågor! Tjänar de några pengar? Varför har de ingen bostad?

  Skulle vilja gå ner några kilo, men det är så
  trist att hålla diet, dessutom för matglad och dålig diciplin. 😅

  Förresten ser Bianca ut att ha gått ner en del i vikt, är det pga fd pojkvännen?

   Håller med om både att vilja gå ner i vikt men saknar disciplin OCH tänkte precis detta om Bianca från IG foton. Ser jättesmal ut nu. Men lider ju av bulimi och ätstörmingar och tvångsmässigt spy så om hon är olyckligt blir det väl/kanske värre…

    Hon ser väldigt tunn ut nu och så detta eviga plutandet med munnen. Hoppas att hon har genuina vänner och inte bara en massa gratisätare som hänger på hennes lyxiga resor.

   I fem år har jag läst kommentarer om att bianca ser ut att ha gått ner i vikt. Det kan ju omöjligt vara sant- hon var inte fet för fem år sen och borde tappat minst 50 kg vid det här laget.

    Du är ju blind om du inte ser hur tunn hon är.

     Och du är jättedålig på logik om du inte fattar att en person som lyckas gå ner i vikt varje dag i fem år måste ha varit ganska tjock för fem år sedan.

      Man kan gå upp och ner!!

       Men det gör hon ju aldrig? Du och folk som du har varje dag i fem år skrivit att hon går ner, tappar i vikt, ser tunnare ut och blablabla, aldrig att hon går upp i vikt. Om hon gjort detta lika ofta och lika länge som ni säger hade hon gått ung 50 kg. Det är alltså bevisligen inte korrekt.

        Skulle säga att du har dålig koll.

        Oj vad du överdriver. Var fan får du 50 kg ifrån?

   En som däremot äter med GLÄDJE är Benjamin. Killen är verkligen besatt av mat! Till och med slickar tallriken! 😅

    Tyckte det såg så ofräscht ut när han slafsa i sig mackan

   Det där fattar inte jag, hon måste ju vara livrädd för att tänderna sabbas? För det gör de väl när man spyr?

    Det är man. Det adderar ännu ett lager av ångest och skam.

    Har du verkligen använt dig av källkritik nu…? Vem är Agnes? Är det sannolikt att hon bor på Bianca Ingrossos toalett…osv.

     Men snälla, Bianca har själv sagt flera gånger att hon lider av bulimi, läs på!

   Varför har du gått upp så mycket i vikt? Tröstäter du?

    😂
    Tror du att du är en psykolog?
    Vänd spegeln in i din mörka själ ist.

  Så trött på Kristin Kaspersson och co.

   Verkligen! Kristin är så präktig och kommer med plattityder, Malin känns girig efter efterspelet med Lillbabs lägenhet.

   Jag med de är Wahlgren 2.0

    Fast med noll charm. Den stod Lill-Babs för. Malin känns bara flummig och girig, och Kristin är fejk-präktig. Man kan ju säga mycket om Wahlgren-klanen men de har ju en viss charm och humor som gjort dem populära.

    Fast det är dom ju inte. W/I har ju talanger. Kan leva på sina talanger.

     Berätta, vad har PW för talang som inte tex. Kaspersen har, om du inte menar exponera sitt liv i TV för pengar?

  Camilla hur kan du tolerera alla inlägg om Biancas vikt. Varför låter du dem stå kvar?

   Har du anmält dom kommentarerna?

    Hur går man tillväga för att anmäla ett inlägg?

     Alltså anmäla en kommentar, menar jag.

     Kommentera med Camillas efternamn som svar på den kommentar du vill anmäla.

      Okej, tack 😊

  Kan vi även diskutera när det blev inne att man ska se bröstvårtor genom tröjan?! Så fort brösten blivit opererade så är dom där rakt i nyllet på en när man skrollar på Instagram! Varför?? och ja jag har avföljt personerna…

   De har ingen BH

   För att bh är det mest obehagliga plagget som finns och bröstvårtorna lever sitt eget liv. Är det verkligen hela världen om de syns genom en tröja? Det gör de ju även med en tunn bh på. Känns väldigt troskantfobi a la 00tal.

    Nej de syns inte om man har en bh. Man kanske kan se konturerna av en bröstvårta men man ser den inte. Bianca går omkring i vita halvgenomskinliga kläder jämt och ständigt så man ser hela bröstvårtan genom tyget. Så pinsamt faktiskt att gå på restaurang och liknande i den typ av klädsel

     Hon tror att det är sexigt.

     Mina syns trots bh, måste ha en bh med söm över kupan för att inte bröstvprtan ska peaka igenom. Kan inte ha t-shirtbhs med släta plagg då blir de två punkter mitt på tröjan. Har inga sillisar. The struggle is real.

      Så du menar att man ser hela din bröstvårta, alltså vilken färg den har? Vi är nog många som har fenomenet att man ser en utbuktning men jag menade alltså att hon har genomskinliga kläder utan bh 😊

     Men lägg ner nu med ditt tjat om Bianca!!

      Hej Bianca! 👋🏼👋🏼👋🏼

      Men det är väl hela poängen att Bianca vill bli tjatad om. Hon gör ju allt, och då menar jag allt för att hela tiden synas och höras. Följer henne inte men hon dyker upp i alla mina flöden utom linkedin. Gah vad … gör jag för att slippa?

    Vad har du för behåar? Det är så mycket skönare med bh än utan. Jag har testat vadderade bh-toppar och det var både oskönt och fult.
    En bra bh sitter bekvämt. Ha inte för smala axelband som skär in. Ha inte för liten kupa så det sitter åt för hårt.

     Jag har provat alla modeller, varit på bhbutik och provat ut storlek. Det är obekvämt. Jag har gett upp. Låt mina bröst leva lite nu.

     Du kanske tycker att det är mer bekvämt men alla tycker inte det. Är det obekvämt så var utan, den fyller ju inget syfte som är livsviktigt direkt.

    Jag kan faktiskt hålla med dig. BH är sjukt obekvämt och den åker av direkt jag kommer hem.Skulle iofs själv aldrig gå ut bland folk med bröstvårtorna så synliga (som ett resultat av de preferenser som var när jag växte upp, antar jag..)men fattar heller inte grejen med att det är så farligt att de syns lite, ännu mindre att det är så farligt om ett par byxor är lite genomskinliga. Finns nån slags överdriven skräck för att saker och ting ev. är genomskinliga, medans tajt och åtsmitande ( vilket eg.avslöjar mer om kroppen, om det nu är det som är så farligt, än ett par fladdriga och ev.genomskinliga byxor) är ok. Inte logiskt imo.

    Det ser billigt ut. På riktigt. Kolla, jag har bröstvårtor liksom.

   Ja det är riktigt asfult visa bröstvårtorna. Såg på LD i prideparaden hade en tunn bh utan stöd som visade bröstvårtorna.
   Varför vill man visa dom?

    Jag tycker helt ärligt att det är snyggt att de syns! Har det gärna själv

    Ja det är fult när man visar för mycket bröst eller bröstvårta. Att ana dem genom en behå är verkligen helt ok men en tydlig bröstcårta genom tunt tyg är lite tacky. För mig så är det samma sak som att ha en riktig kameltå.

   Håller helt med.
   Orkar inte ens kollanpå Biancas insta längre.
   Köp en jävla bh, jag vill inte se era popcorn, ser skabbigt ut.
   Pengar kan verkligen inte köpa klass och nej, jag skiter i kommentarer om att det är naturligt då alla har bröstvårtor.
   Ha pattarna fria på nattklubben då om du tycker det är fint och sexigt.

   Alla har ett könsorgan, för många ärmdet inget sexuellt, men för de sakens skull vill jag inte se konturerna av någons penis i ett par tajta brallor.

    En enklare lösning än att vänta på att folk går och köper en bh är väl att titta borta bara om det stör dig 😊

    Varför är klass så jävlas viktigt?

    Jämför du bröst med könsorgan? Bröst är ju definitivt inget könsorgan och deras funktion har inget med sex att göra även om bröst är väldigt sexualiserade i reklam m.m.

     Fast jo, bröst har med sex att göra.

  Håller helt med om att olika snabba dieter och rubriker på det är skit men att vikt och hälsa inte hänger ihop är ju bara skitsnack det med. Såklart inte den enda parametern som spelar in men ändå en viktig sådan. Sen kanske du skiter i att vara hälsosam eller tänker att du ändå mår bättre inom vissa områden när du är över- eller underviktig.

   Jag undrar vad som är värst för hälsan, fyra kilos övervikt eller viktångest…?

    Viktångest

    4 kilos övervikt eller 4 kg för lite är ju sak samma och kan växla beroende på mens, muskler etc, menar större viktproblem än så, det trodde jag man förstod.
    Att rubriken skriver just 4 kg betyder ju inte att läsaren har just den övervikten.

    Lite som att de i Lyxfällan ska fortsätta att spendera över sina tillgångar så de inte har ångest över att sitta hemma och inte kunna gå ut…

    Man kan göra en livsstilsförbättring utan att ha ångest…

     Oavsett antal kilos övervikt så är inte viktångest varken hälsosamt eller hjälpsamt för en sund viktnedgång. Men det förstod nog du också. Om det nu är hälsan du är mån om vill säga.

      När skrev jag att viktångest var bra? Det är så konstigt att det är antingen fetma eller ätstörning/viktångest som gäller?
      Skit i att vara hälsosam om du vill men försök inte glorifiera kraftig över- eller undervikt som något som inte har med hälsan att göra.

       Vem har glorifierat kraftig över- eller undervikt?

        Alla dessa kroppspositivstkonton med 40 kilos övervikt men så hälsosamma och mår så bra och underviktig har väl glorifierats på catwalken sen 90-talet.

         Då har du inte förstått vad kroppspositiva konton vill, om du tror att det är att hylla övervikt och hävda att det alltid är hälsosamt.

         Sen att de ”mår bra” trots övervikt är väl bara bra, eller?! Igen, psykisk hälsa antar jag att du också månar om.

         Läs på om vilka faktorer man räknar in i begreppet hälsa och återkom sen. Är du mån om att folk ska vara normalviktiga eller att de ska vara hälsosamma?

          Jodå, jag lurkar på kontona och jag tycker nog det glorifieras eller åtminstone bagitalliseras. Fetman kommer med största sannolikhet leda till andra sjukdomar. Många med psykisk ohälsa är också överviktiga och äter som självmedicinering eller de som svälter sig för att de mår dåligt för den delen.
          Saknar mellanläget i undernärd/nedbantad/svält och extrem överviktiga och fetma. Det sunda mellantinget där du äter bra mat och tränar för att orka och må bra.

   Det hänger ihop men är inte synonymer

    Och ej heller direkt proportionerliga mot varandra.

   Du har ju förstått noll av vad Henrik menar.

  Henrik W är lite obehaglig ändå…

   Varför tycker du det? (Genuin fråga)

   Va???!!!???

   Nej! Henrik är bland det finaste vi har!

  Kan någon be Bianca och Anty att sluta prata ”brittiska”. Stäng av!

   Du kanske kan göra det.

   Varför?

   Gör det själv!

   Varför denna engelska hela tiden, så löjligt.

    När man dessutom som Bianca har så dåligt svenskt ordförråd så man svär vartannat ord och inte vet vad vanliga saker heter.

   Bianca säger väll inte mer än några ord, med British accent. När hon talar i längre meningar har hon inte den klangen på uttalet, utan låter snarare som de flesta andra svenskar.

   Anty har mer en amerikansk engelska, inte brittisk.

   De båda bör väll nå en bredare publik än bara svensktalande, troligen därför de också talar engelska?

   Vi fick lära oss brittisk engelska i skolan i alla fall. Varför skulle den vara sämre att använda än the coooool ämericän?

  Har gått ner 12 kilo under våren och fan vilken befrielse det är. Förstår att inte alla med övervikt lider av sina extra kilon, men för mig är det en sådan lättnad mentalt. Är det pga rubriker och ideal under min uppväxt? Hehe. Men att gilla mig själv mer och hur kläderna sitter nu är riktigt skönt.

   Beror väl mycket på hur mycket som är extravikt för varje enskild individ. Och dessutom var och hur den extravikten sitter. Oooch hurdant liv man lever och hur extrakilon eventuellt påverkar en 😊

   Jag själv skulle tex påverkas mer av att ha en så pass stor mage att den är i vägen när jag rör och tränar på mig, medan större lår inte bekommer mig överhuvudtaget!

   Hur lyckades du?

    Jag åt ca 1600 kalorier om dagen och tränade 5-6 gånger i veckan. Tog fem månader men jag tror på en sakta men säker viktnedgång för att det ska hålla i längden 🙂

   Jag gick ner i höstas. Visserligen ”bara” sju kilo, men jag är en kortis så det gjorde stor skillnad. Jag gjorde det inte pga utseende eller annat. Det var enbart för att jag märkte att det hade blivit obehagligt tungt att träna. Jag kände mig jättetung i löpspåret, blev andfådd snabbare och min egen kropp var liksom i vägen. Kände mig inte lika stark och smidig längre.
   Det var väldigt skönt att hitta tillbaka till ”min kropp” igen.

  Hur många har fortsatt följa Alexander Zobel även efter att han och Paow gjort slut? Jag bara fastnade, gillar att få en inblick i Danmarks överklass haha

   Killens tänder! 😭😭😭

    Verkligen. Så himla himla synd. Ett så otroligt onödigt ingrepp som stjälper mer än hjälper.

   Haha jag älskar också inblicken! Som gossip girl fast på riktigt. Känner sån fascination. Riktig överklass liksom, inte massa nyrika influensers. När han flög in med helikopter på hans brorsas födelsedagsfest?? Nä men jag häpnade.

    han är en av mina nya favoriter. Drömmiga familjefester på sommarstället. Alltid en vacker solnedgång.
    Hans nya tjej ser ju ut som en städad variant av Paow också.

     Att Paow sumpade denna guldbiljett asså?!
     Om jag hade varit i hennes skor, i hennes ålder, med hennes ”jobb” och dunkla framtid hade jag sett till att bli på smällen fort som fan med A. Han hade garanterat betalat multum för att hon skulle hålla sig borta. Försörjning för resten av livet-mycket. Men Paow är ju uppenbart riktigt osmart och tror att hon kan fortsätta som hon gör för alltid. Snart är hon gammal.

     Är detta hans nya tjej? Isåfall är hon ju fasiken en kopia av Paow https://www.instagram.com/p/ChAB8nkt1c_/?igshid=NWRhNmQxMjQ=

      Nej det är inte hon. Hon heter josefinnorgaard.

   Jag!!! Jag är övertygad om att han och hans familj lever världens roligaste liv. Alltid stora fester, glada miner, firande, befinner sig i vackra miljöer och ser allmänt lyckade ut. Tycker synd om Paow som nästan fick det livet men failade! Törs man skicka honom ett PM? Han kanske vill ha en ny svensk flickvän….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.