Att tigga spons och sen försöka bortförklaga privvet

Ja, jag förkortar ”privilegiet” till ”privvet” i rubriken.


Bildkälla: Saskia Cort Instastory

Influencern Saskia Cort tigger boendespons på Instagram, eftersom hon inte löst den delen av sin Way Out West-resa, och publicerar sedan ett svamligt inlägg om att hon skäms över detta mm…

Bildkälla: Saskia Cort Instastory

Som att hon vill separera sig själv från alla andra sponstiggande flunsor – trots att hon är av exakt samma skrot och korn.

Tror ni hon kommer ha koll marknadsföringslagen?
Jag väntar med spänning. ?

Tack för tips! 

182 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Orkar inte ??‍♀️

      Inte jag heller?
      Jag har aldrig hört talas om den här ”influencern”.
      Under vilken sandhög blev hon det?

    Pinsamt!

      Riktigt pinsamt asså. Gud va många influensers som verkar vara riktigttttt osmarta. Sen har väl just S typ trippla diagnoser i personligheten (obs inget förtal hon har skrivit det själv), men vettitusan om det går att skylla på här.

        Men alltså, gick in på hennes insta och det finns ett inlägg från den 7:e januari där hon har tagit massa bilder inne på ett badhus, i omklädningsrummet och duschen. Det syns inga andra på bilderna, men tycker fortfarande det är så ohyfsat? Simmar själv där och det är lappar överallt om fotoförbud och fortfarande så tar man massa bilder??

    Räcker det att ha 15k följare för att få ett pm av ett hotell som fixar rum åt en? Trodde man behövde vara större för att företag skulle slänga gratis grejer på folk.

      Ett hotellrum kostar ju inte massor och en mindre influencer kanske känns mer trovärd och faktiskt anstränger sig mer att verkligen göra reklam för stället om den är väldigt tacksam? Och såklart rätt målgrupp för följarna.

        Räknas man ens som influencer om man har 15k följare? Majoriteten av följarna är väl i så fall knappast ”fans” som inspireras av personen utan typ bekanta i umgängeskretsen. Både jag och de flesta i min omgivning har ca 5k följare och vi är absolut inte kända. Även om det är en tredjedel av 15k är det inte jättelångt ifrån, och har otroligt svårt att se att någon skulle vara villig att ge någon av oss något gratis pga mängden följare haha… Tycker ändå gränsen för influencer går någonstans runt 50-70k

          Lite nyfiken, men vad är det för slags konton ni har? Vad lägger ni ut för bilder?

          Öhm… femtusen, då känner man en massa folk 😉

          Jag har 85

            Och har ändå fått konstiga förfrågningar om gratisgrejer på ig

          Hur stort tror du Sverige är? 15k är en hygglig mängd följare om majoriteten är från SE och definitivt inte ”närmsta bekantskapskretsen” för de flesta. Många företag vill gärna jobba med mindre influencers eftersom deras följare tenderar att vara mer trogna. Och glöm inte att även ”bekanta” i umgängeskretsen också influeras av influencern (precis som man gärna frågar en vän var hon köpt sin tröja, ber om råd inom ett område vännen kan väl, boende/restaurangtips etc). Så även om nu 15k skulle råka vara ”närmsta bekantskapskretsen” så kan det mycket väl vara guld värt att nå ut där.

          En influencer med 70k följare kan ta bra betalt och chansen att hen publicerar något som hen fått gratis är relativt liten, varför det kan vara väl värt att satsa på mindre profiler.

          Hon tigger ju saker hela tiden. Tyckte hon var charmig förut men hon har verkligen blivit genomgående osympatisk och vill bara roffa åt sig utan att stöta sig med något. Riktigt intetsägande människa.

      Vet en tjej som har ca 14 000 följare och hon får fan spons på ALLT, främst grejer till sina ungar och familjeupplevelser. Kalas, resor till Kolmården, nöjesfält och liknande, kläder, cyklar, biobesök, leksaker, you name it.

        Ja och jag vet mindre poddare med kanske 6-8000 följare som också får det, Kolmården, resor, olika pressutskick.
        Reklammarkerar sällan också ?

        Är sånt alltid 100 % spons då, eller är det mindre värda samarbeten typ ”20 % rabatt” osv?

      Det är ju inte antal följare som räknas nuförtiden har jag förstått det. Det är ju hur engagerade följarna är också.
      Jag vet många mindre konton som får väldigt mkt engagemang till skillnad mot folk med tex inredningskonton 12k får 10 likes.

        Precis! Jag har typ 4000 följare men väldigt låg engagemang av olika anledningar – spretigt konto med ingen direkt inriktning, har intr ansträngt mig etc. Men känner en tjej som har 3000 följare men får asmycket likes, folk frågar var hon köpt saker etc. De finns alltså ett förtroende där och det är det företag vill se. Hon får gratisprylar!

    Vad hände med hennes hund btw? Minns att hon hade en liten greyhound som jag tror blev omplacerad pga att den var så rädd och senare en pudel som bara slutade dyka upp på hennes insta?

      Undrar också vad som hänt med Sessan

      Hon sa att pudeln har flyttat till ett annat hem pga den ej trivdes bra i stan.

        men fy, litar inte på människor som tröttnar på sina husdjur

          Men… om det är bättre för hunden att flytta?

      Åh, ja vart försvann den? Så märkligt.

        Skönt för hunden att slippa henne…

      Jag vet inte från hur många konton jag har blivit blockad från när jag ifrågasatt detta!! Hon tar bort kommenterar och blockar så fort hon läst. Helt otroligt att inte ens kunna svara på en enkel fråga? Hon är otroligt problematisk.
      Greyhounden var för nervös kommer jag ihåg hon skrev och hennes pudel lämnade hon bort för den inte ville bo i stan (hon svarade en följare). Lite märkligt dock då hon hade hunden i över tre år och inser det först då? tror det handlade mer om att hunden var närhetsökande och det inte passande in i hennes livsstil när hon flyttade till Stockholm. Tycker så synd om hundarna :/

      Det finns flera hundar begravna kring denna person! Både bildligt och uppenbarligen bokstavligt. Hoppas någon startar flashbacktråd. Lite Anna Book-vibes angående både narcissismen och lögnerna, om än lite skickligare än Anna på att dölja dock haha. Sprickorna i fasaden kommer nog med åren.

    Hellre såhär än ”oj vad barnen växt måste ha ny garderob tänk att x har storlek 140 redan,” eller ”min tvättmaskin har gått sönder, ge mig era tips!”. Uppenbarligen ville någon sponsra och hon ville ha rum så win win, dessutom kunde hon ju också tänka sig att byta lägenhet så inget snyft att hon inte kan åka om hon inte får schysst hotell.

      Förstår inte heller problemet, jag har lätt försökt få så mycket gratisgrejer som möjligt om jag hade kunnat. Eller ska man artigt tacka nej och betala fast man inte behöver, please. Ingen i det här kommentarsfältet hade gjort det.

    ?

    Har A*sh* tappat det nu, tro? ??

      Men sluta ta upp henne ????

      Berätta för oss som inte följer henne.

      Vad händer hos henne?
      Hon har gått från 25,1k till 24,9k följare, blockar hon massa människor eller avföljer folk henne? Vad har hänt? Så nyfiken! ?

        Vet inte, men hon har härjat i tre dagar nu att hon ska lägga ner instagram men det ”fungerar inte” så så länge har hon en frågestund där hon verkar ha tappat det fullständigt. Ska polisanmäla och greja. ?

          Men oj.. kan inte vara bra för bebisen att stressa upp sig så.
          Men varför har följarna minskat så mycket?

            Kan ju vara pga att allt som kommer upp är länkar hon vill att alla ska klicka på… Dag ut och dag in, för det är hennes jobb att lägga ut adlinks.. Har sett nu 3dje frågestunden där nån frågar vad hennes favorit pyjamas är, den häär ”länk”

          Vem är den här aisha ni pratar om i varje inlägg? Vad är hennes Instagram?

            Aishaummharun

          Och innan dessa dagar skrev hon i flera dagar att hon skulle ta en paus och ”vi ses om några dagar” men hon fortsatte lägga upp konstant. Snacka om beroende av mobil ?

            Förlorar ju klick då vettu ?

              Hon ska polisanmäla alla som har kommenterat om henne. H J Ä L P ! 😉

                Polisen har inte ens resurser nog att utreda den värsta sortens brott. Ska tjejen på allvar polisanmäla att människor diskuterar henne i ett kommentarsfält? Jösses!

                  ”Offer”-privilegiet vettu.

    Tycker det här är så dåligt, blir irriterad på riktigt. Många (bland annat jag) har fixat hotell i tid, allt har varit jätte dyrt för jag antar hotellen passar på höja priserna när det är en stor konsert på Ullevi + way out west, hade typ ångest när jag betala för jag vet att ett sånt hotellrum inte alls är värt det priset men skitsamma, blir så dåligt bara när det står allt är fullt men tydligen finns det lediga rum? Eller vart kommer helt plötsligt detta lediga gratis rum ifrån?

      Men hur kan man låta en sån sak ta ens energi? Var tacksam för att du hittat någonstans att bo och njut av att du ska göra något kul!

        Vem har sagt att jag inte ska njuta? Jag kan njuta av denna resa även fast jag tycker detta är så sjukt. Jag bara lämna en kommentar med min åsikt om detta som inlägget handlar om.

      Någon som avbokat?

        Lägligt

          Ptja, det är ju inte jätteovanligt trots allt.

      Livet är inte rättvist.

      Håller med. Det rummet hade kunnat gå till min kompis som nu fått sälja sin biljett för att hon inte har råd att åka. Ensamstående, sjukskriven pga psykisk ohälsa och då också sjukt dålig ekonomi pga f-kassan strular. Kanske hon kan tigga på instagram? Eller är det pinsamt om man är fattig men ok om man egentligen hade kunnat betala för det?

        Fast är man så fattig som din kompis så är way out west väl det sista man kan lägga pengar på? Tycker inte alls synd om henne som fått sälja sin biljett. Har själv urdåligt med pengar och häpnar alltid över folk som lever över sina tillgångar så. Att gå på svindyr festival är väl för fan ingen rättighet och har man inte råd ska man inte göra det. Sucks men sånt är livet.

        Vad trodde hon, att hotellen skulle vara billigare under wow eller vad? Boende får man ju räkna med i kalkylen när man åker på sådana event. Om man nu inte har en vän att bo hos. Så trött på offerkoftan.

        Sjukt dålig ekonomi men köper ändå biljett till wow, lite knepig prioritering. Din kompis borde väl ändå förstått att ett boende kan vara bra, och var man ute i tid så fanns det.

        Betala för din kompis istället?

        Det här är inte välgörenhet, det är marknadsföring.

      Företag/varumärken/mediehus som vill aktivera sig och synas under festivalen bokar upp rum för att kunna skicka dit anställda/samarbetspartners och profiler som på olika sätt kommer att jobba med/för varumärket eller på andra sätt generera synlighet. Tycker inte att det är ett konstigare sätt att marknadsföra sig än att köpa annonser, konstig sak att störa sig på.

        Jaha det är du som avgör vad man får störa sig på? Då vet vi.

          Varför får inte Anna tycka lika väl som någon annan?

        Tycker inte heller det är något att bli upprörd över, de skänker ju liksom inte bort rum som välgörenhet utan som för dem någorlunda billig marknadsföring. Det är inte gratis.

      Det är rum som varit bokade för influencers eller pr och någon blev inställd alltså hade dem ett ledigt rum

    Enorm skämskudde här nu!!

    Verkar ju skön…?‍?

    Tkr tkr tkr…

    Jag söker en lägenhet i Mosebacke i Stockholm, gärna en 3:a men en stor 2:a går också bra. Jag kan kan bidra med massor av +++ på mina social medier dig dig, bästa hyresvärd! Svara till @HELTJAVLAVARLDSFRANVAND02

      Hej, välkommen att ta min, tre med ett sovrum utan fönster men resten är helfint, lite shabbychic fast inte jotex utan dyrare, såklart. Dm:a!

        Suck.

      Jag söker en gratis bostadsrätt i Lund. jag lovar att tagga företaget i alla mina storys och inlägg, så att alla mina 37 följare vet var de ska vända sig när de vankas bostadsköp!
      Hit me up!

        Det kommer ska du se! Hejar på dig!!!

        ???

    Tror ni Bianca har fått hotellrum också?
    Hon når ju ut till väldigt många om hon fått rum och lägger upp bilder och taggar hotellet tänker jag. Vilket är bra reklam antar jag.

      Jag skulle inte bli det minsta förvånad om något hotell avbokat några ”vanlisar” för att Bianca och hennes entourage ska få plats istället.

        Hoppas verkligen inte det har hänt, stackars människorna som var ute i tid och usch på världen om saker faktiskt funkar så ?

          Hon fick väl för många förslag att hon hänvisade tom till en annan person att ta hand om allt?

        Bianca borde skämmas över hur hon tigger, hon är ju för fasen mångmiljonär! Riktigt äckligt är det. ? Boka i tid och betala som alla andra! Eller köp ett hus för veckan. Tigg inte gratisrum och kör ut hederliga människor. Mycket vill ha mer. Usch.

      Antar att hon blev kontaktad av minst 10 hotell. Antingen för att de på riktigt har lediga rum när någon *viktig* vill ha ett rum, eller för att de kickar ut någon stackare som bokat via en extern bokningssida. Det brukar väl stå i det finstilta att hotellen inte garanterar något rum och därför är det säkrare, om än ofta dyrare, att boka rum direkt via hotellet.

      Gratis(?) reklam av Bianca är värt mer än att hotellet går miste om 2000 kr samtidigt som man kanske får en arg recension på tripadvisor/google.

        Bianca bor knappast i något hotellrum som kostar 2000 kr…

      Inte bra reklam! Blir lätt irriterad när min dotter med kompis inte kan hitta boende ngn stans men det finns tydligen rum för vissa…
      Detta får mig att välja andra kedjor alt hotell vid nästa besök eller tjänsteresa.

        Företag verkar tjäna på allt, även om det är någon storm för en influencer har gjort något dumt så slutar företag inte att ha samarbeten osv. Så antar att dom inte förlorar något på att några känner som du. Men så otroligt orättvist för folk som inte får tag på hotell men influencer kan välja och vraka.

        Jag håller med dig dock. Företag som tvättar åt influencer tex, aldrig tänkt att det finns, smart och smidigt att dom hämtar en matta, täcken osv. En tjänst jag skulle kunna tänka mig att använda någon gång, dock inte företaget som sponsrar och har samarbeten med influencers utan något annat som gör samma grej?

          Hoppas att det finns en ”tipping point” för när samarbeten blir kontraproduktivt. Vad hände DW? Tycker stronger och ideal borde vara i samma liga…

    Saskia är en av de mest gränslösa vi har på Instagram. En gång la hon en lång tiggar -story på ett torp för 300.000 tusen och sitt mobilnummer ”Swisha valfritt till så jag kan köpa mitt drömboende på Österlen <3” och ett ”om jag inte kan köpa stugan får ni va med och rösta vad jag ska göra med pengarna ist<3”…

    Liknande taktlösa stories lägger hon upp hela tiden, men sen har hon ju en narcissist diagnos som hon själv gått ut med.

      Fast varför swishar man??

        Haha ja det är ju faktiskt en väldigt bra fråga. Swisha mig på 072 XXX XXX XX så kan jag köpa mig något riktigt fint! Kul med pengar, tack tack.

      Snälla, säg att du skämtar?
      Finns det människor som faktiskt swishar? Alltså herregud..

        Narcissister är extremt skickliga på att manipulera snälla och empatiska människor. Det är just därför de är så farliga, de säger och gör vad som helst för att få det det vill ha och har inga moraliska skrupler eller samvete. Så de som swishar pengar är förmodligen inte dumma i huvudet, men utsatta för manipulation över tid.

          Detta!!! Exakt.

      Hehe så tänkte jag när jag var fem år gammal och obehindrad av sociala och moraliska aspekter, om jag tigger en krona av alla i Sverige så blir jag miljonär!

        Haha så tänkte jag senast häromdagen ? Inte hela Sverige då men tillräckligt många så jag fick ihop till det jag behövde ?

      Guuuud kommer ihåg detta! Så jävla sjukt. Förstår inte hur hon har så många följare som backar upp henne. Jag har så många printscreens på vad hon lagt upp de senaste två åren där hon är helt gränslös.
      Låt inte glömma när hon sa hon inte kunde betala hyran och aldrig hade pengar men köpte märkesväskor, shoppade för över 25k på en månads (detta gjorde hon flera månader i rad)
      Eller när hon mitt i det värsta i pandemin sa att det inte var alls var farligt utan man blir bara lite förkyld i värsta fall (denna story tog hon bort snabbt som fan efter folk sa till)
      Tur jag har printscreens på så mycket 🙂
      Eller är det någon som kommer ihåg när hon och hennes ex bashade på folk som var bi? Nu är hon ju själv bi.
      Varje gång jag skrivit eller ifrågasatt hennes ekonomi eller hund blir jag blockad eller så tas kommentaren bort direkt. Men är det ”coola personer” (enligt henne) så kan hon svara lite vagt på det.
      Eller är det någon som kommer ihåg när hon skulle starta företag och hon ville att alla andra skulle göra saker åt henne i utbyte mot mot hennes keramik för hon inte hade energi att lära sig själv…

        Vad ska du med alla printscreens till?

        Hon verkar gränslös och smaklös, men det ingår väl när man är narcissist. Hur fick hon följare? På grund av sin smaklöshet?

        Ja det här med den ekonomiska biten är sannerligen intressant. När hon flyttade till Sthlm skrev hon ju om att hon levde på lånade pengar. Om jag minns rätt så hade hon tagit ett större lån än hon behövde när hon köpte sin lägenhet för många, många år sedan – och dessa överblivna lånepengar skulle hon nu leva på som en typ av investering i sin influencer-karriär. Utöver influenceriet och sporadiska, egeninitierade konstuppdrag har hon vad jag förstår ingen inkomst – och livsstilen ser ut att kosta mycket mer än en micro-influencer kan dra in på ett samarbete här och ett samarbete där. När jag räknade snittar hon inte ens ETT(!!) samarbeten i månaden det senaste halvåret, OMÖJLIGT att försörja sig på det! Det skulle i princip inte ens vara möjligt om du levde på existensminimum. Så min fundering har en period varit: kan man verkligen kalla sig influencer till yrket om det inte är betalda samarbeten man försörjer sig på? Kan man verkligen, som hon så ofta gör, skriva om sin ”arbetsdag” om man lägger 100% av sin arbetstid på instagram men på ett halvår inte ens har sex samarbeten? Och vad kommer hända när de lånade pengarna tar slut, om karriären inte satt igång? DET väntar jag med spänning på! Saskias förmåga att prata om sig själv samt bete sig som om hon vore en nationell superkändis fastän hon enbart är en microfleuncer med 15 k följare är… beundransvärd.
        Ett sista tillägg: det här med TRANSPARENSEN som hon berömmer sig själv för.. känns inte så transparent att få det att se ut som att hennes fåtal samarbeten kan bekosta den livsstil hon lever, och att det är att eftersträva. Det skapar en illusion som är allt annat än sanningsenlig.

        När hon frågade sina följare om någon ville klippa hennes videos gratis om de nu också önskade att hon skulle starta en youtube-kanal haha

    Lite sorgligt att ha 15k följare men inte en enda vän att bo hos i Sveriges näst största stad.

      Haha alla kanske inte skaffar vänner baserat på var de bor? ?

      Otroligt konstig jämförelse ?

      Varför skulle man ha vänner i alla större städer?

      Haha! Jag har inga vänner som bor i Stockholm. Eller Umeå. Eller New York. Majoriteten av mina vänner bor, konstigt nog, i samma stad som jag. Galet, jag vet!

    Jag väntar med spänning på att hennes mustasch ska gro och bli ännu mer lik en viss diktator.

    Saskia… tror nog jag tycker hon har Sveriges fulaste klädstil. Definitionen av att inte ha *stil* eller känsla för kläder. Det ser bara… helt off ut.

      Snällt

      Som att det bara måste sägas

      Var tvungen att gå in och kolla och det där är väl visst en stil. Typ jobbarhoskommunenpå80talet+kulturtant-chic. Betydligt roligare än alla gröna cut-out-klänningar och fyrkantiga skor

        Håller helt med! Hon har iaf en egen stil.

      Uppfriskande med någon som har egen stil och inte är en typisk fillerskopia.

        Egen stil? Kanske inte fullt lika vanlig som fillers-tjejerna men var å varannan ser ju ut sådär med ring i näsan, konstiga glasögon och udda kläder utan passform. Det där är stilen ”ååå jag är så unik och speciell”, ungefär som södermalms-hipsterna tror om sig själva. Folk ser fan inte ut nu förtiden!

          Glömde håret! Alltid i en icke klädsam frisyr med diverse olika neonfärger! Ser många med denna ”stil” varje dag. Ouhff!

          Mm precis den västerländska unikstilen, som aldrig är unik. Lite som Sossefrillan.

            Vad är en ”sossefrilla”?

    Själv fick man avboka hela skiten när det inte gick att få tag på (rimligt) rum ? less!

    Jag tycker inte hennes inlägg i sig är fel, däremot undrar jag hur sjutton någon orkar följa henne när hon skriver så otroligt illa..

      Man tittar på bilderna?

      Det är ett influencerkrav

        Haha! Spot on!!

    Vad betyder bortförklaga som du skriver i rubriken?

      Du får nog steppa upp lite om du vill leverera en ”burn”.

        ?????

    Hon tigger jämt grejer på instagram. T.ex. ellegalan som hon nämner själv, när hon tjatade om att bli inbjuden, om hon fick komma på efterfesten osv osv

      Det var så fruktansvärt pinsamt

        Det var inte alls pinsamt, det var jättekul!

    Men snälla människa…

    Vad krävs egentligen för att en influencer ska bli ”anställd”/få ett jobb? Det har jag funderat på så otroligt många gånger. Det brukar ju ändå krävas en del för att få en anställning, att kunna tala och skriva hyfsat god svenska brukar väl t ex vara ett krav. Men när det kommer till influencers verkar företagen inte ha dessa krav. Vilket känns märkligt.

      De krävs att personen har engagerade följare som kollar och läser vad dem lägger ut. Du behöver inte va proffs på svenska. Hon har otroligt högt engagemang

    Haha slappna av alla, det är vad det är? Tycker Saskia är urmysig att följa! Hon känns lite som att hon wallraffar som influencer. Typ vår hemliga kompis ”på insidan” som gör roliga tjejgrejer vi andra önskar vi kunde pyssla med hela dagarna. ?

      ”… vi andra önskar”. Vad i hela? Vilka ”vi” önskar att vi hade den här tjejens liv? Tjejkompis eller inte, varför skulle ”vi” önska hennes dränerande liv?

      Haha manipulerad much? ”Vår hemliga kompis på insidan”, skickligt av S att få dig att tro det. Nästan stört skickligt

    För mig kommer Wow alltid vara World of Warcraft ?

      Samma här!!! ?

      Tack, trodde det bara var jag som direkt tänkte att det var ett world of warcraft-convent på gång ?

    Jag tyckte inte det var nåt fel med det alls. Förstår inte varför det är upprörande? Hon skriver ju rakt ut att nåt företag kanske vill göra nån grej med henne där och då fixa rum. Vad är problemet? Hon är helt transparent ju?
    Och att nån som inte är i den branschen blir sur för att hen inte får gratisboende – det är ju bara märkligt?
    Bli influenser då om du vill ha de fördelarna det jobbet har?

      Jag håller helt med dig.

      Hallå Saskia, är det du?
      Det är väl inte riktigt transparensen som är problemet här dock. Du kan ju inte göra klandervärda saker och sen försvara dig med att jag var ju transparent!!!! Jaha?

        Har ingen stark åsikt åt någont håll utan testar mest en tanke här – Men vad är det egentligen som gör det här klandervärt? Det är ju så hennes branch fungerar, de får saker och/eller pengar i utbyte mot reklam. Så i praktiken så är det väl inte konstigare att fråga öppet om den typen av samarbete, än vad det är för mig att fråga öppet om någon vill att jag ska jobba hos dem i utbyte mot pengar – Eftersom det är så min branch fungerar då, arbete mot pengar. Jag fattar såklart, och kan hålla med om, att det skaver och känns orättvist att de FÅR så mycket, men vill ändå väga in aspekten att det här ju faktiskt är deras branch och att hon förhåller sig till den, öppet och transparent..

    Jag har också läst det. Ser hennes instagram i ett helt annat ljus sen dess.
    Vore intressant att veta hur mycket narcissism korrelerar med influenceryrket.

    Min lägga…?

      Är det inte hennes egentligen eller?

    Influencers som tycker det är en stor grej av dem att vakna före 06. Och lägger upp det på story. Prova vakna 04.30…

      Folk som vaknar 04:30 och gör en kommentar av det. Prova vakna 03:00.

        Hahaha exakt. Alltid detta tävlande i vem som har det värst. Jag har inget speciellt jag gör om dagarna men går ändå upp typ 4-4.30 för jag vill. Men inte fan skulle jag ”tävla” mot ngn som går upp typ 5 och kasta 4.30 i ansiktet på dom. Vem i hela friden bryr sig

          Suck. Det är absolut ingen tävling. Jag kanske borde formulerat mig annorlunda, men jag fattar inte varför influencers gör en grej av sånt vi vanlisar gör varje dag. Att infinna sig på jobbet 08.00, eller 06.30, är knappast något värt att instagramma. Det kallas livet.

            För många ja men inte alla. ALLA jobbar inte 8-5. Låt dom bara, orka ens bli en gnutta irriterad över det ?

              Haha jag har totalt flexibla arbetstider. Har inte ställt väckarklockan på evigheter. Brukar komma till kontoret runt 9-10. Det är den största fördelen med jobbet jag har nu. Ändå ska många kollegor kommentera vem som kommer ”sent”, tävla om vem som är där först osv. Som om det gör dom mer effektiva. Om de slutade stå vid kaffemaskinen och dividera om vem som var tidigast på jobbet och jobbade i stället.

                Åh vad jag synar dig. Du glider in på kontoret nio eller tio och har absolut inte ställt ditt alarm ”på evigheter”. Ändå vet du hur dina kollegor beter sig och vad de snackar om under fikat. Japp, givetvis. Du är coola tjejen med koll. ?

                  Haha mitt kontor är alldeles vid fikarummet. Vet inget om anonym men det är fullt möjligt att höra vad kollegor pratar om trots att man själv sitter på kontoret och arbetar. Öppet kontorslandskap? Gemensam lunch? Är ju omöjligt att undvika kollegors gnäll och tjat.

          Haha!! På mitt jobb är det konstant tävling vem som sover minst, går upp tidigast etc. Man ba, VEM bryr sig??

            Och lägg till -på mitt jobb – vem som stressar mest, hinner träna minst, och vem som säger ”jaha… du kan gå hem nudu…. tänk den som kunde göra det” oftast. Men eftersom jag är en sån som vaknar före 5 av mig själv, tränar mellan 5-6 och då kan vara på jobbet 7, ja då kan jag lätt gå hem vid 16.

    Hon är min favoritflunsa!! En av få som faktiskt är genuin.

      Grym ironi, på gränsen mot sarkasm ?

      ”Få som är genuin”? Tillåt mig småle. Vet du vad narcissistisk personlighetsstörning är? Inte ens 1% av befolkningen har detta. Men det har hon!

    Detta är ju inget nytt med henne! Avföljde henne Länge sen pga av detta! Riktigt räligt beteende, hur kan inte fler genomskåda!?! Usch!!!

    Guuuuuud vad folk är bittra här. Snälla rara jag ser inte felet i det öht. Mest avis för att jag inte e så privvad! Men unnar henne det.

    Surpupporna i det här kommentarsfältet borde lägga energi på viktigare saker.

    Hon jobbar iallafall lite för det som är gratis och skäms även över sitt tiggeri.
    Värre då med bortskämda större influensers som har blivit små nippertipper och kräver specialbehandling, annars blir det riktikgt sura diva-miner.
    Som Bianca som for ut mot en restaurang när de inte kunde göra en specialbeställning av äggröra. ? ? ? ?

      Snacka om överdriv ang Bianca ? Det va tv. Just saying.

    Tyckte Saskias stories om killar äter och tänker var superkul. Och även hennes tankar om barn. Aldrig hört talas om henne innan men blev på väldigt bra humör nu.

      Samma här? den enda som det skrivs om här som jag har börjat följa efter ett inlägg

      Ja, aldrig hört om men blev också på bra humör av fem minuter på hennes insta.

    Hon verkar ju bara härlig.

      Superhärlig verkligen! Speciellt när hon hon klagar på att inte kunna betala hyran men kan shoppa för 25k, tigger pengar från sina följare för att köpa en stuga på landet, kallar ett svart barn för snygg, tycker inte Corona gör något förutom en förkylning och uppmanar följare att festa mitt under pandemin, hatar på bisexuella (sen blir hon själv det) lämnat bort två hundar under en period på tre år (den sista hunden vet knappt någon vart den är då hon blockar alla som frågar något) , vägrar svara när folk sa ifrån när hon hade hunden utan koppel (koppeltvång i stan) taffsar på män utan samtycke (när hon skulle köpa en sak från blocket från en snubbe) så absolut! Superhärlig tjej ?

        Har också frågat om hundarna ett par gånger, men fick aldrig nåt svar tror jag. Lite skumt ja. Hoppas hundarna har det bra nu i alla fall. Minns typ inte det andra du nämner dock. När och hur har hon hatat på folk som är bi? och när ska hon ha tafsat på någon utan samtycke? @Mai

          Jag med! Detta var när hon var tillsammans med sitt ex Ebba, så kanske 3-4 år sedan?
          Och det andra var nog för ett par veckor sedan när hon skulle köpa något från blocket och man ser tydligt hur hon kladdar på honom och det är bara rakt igenom jobbigt att se på. Vet inte om storyn togs bort sen.
          Hon har raderat mycket genom de senaste två åren då hennes ”influencerkarriär” tog fart. Många gånger togs storys och inlägg bort efter några minuter eller timmar då någon hade reagerat och hon hunnit blocka personerna. Otroligt problematisk person, förstår verkligen inte hur man inte kan se det tyvärr :/

    Eftersom padel är helt ute – när ska folk och flunsor upptäcka pickleball? Minns var ni läste det först

    Också pinsamt att använda ”lägga” och ”privvet”

      Varför är lägga pinsamt? Vanlig förkortning/slang.

        Lägga, glajjor, fjärran och brallor är pinsamt.

          Fjärrka skulle det vara.

        Är det? Fruktansvärt fånigt ord. Samma med balle för balkong.

        Nej det är bara en viss typ av människor som säger så. Därför blir det pinsamt.

    Trodde botten var nådd häromkvällen när Hannah G, vars inlägg och ton jag egentligen gillar riktigt mycket, plötsligt blev sugen på havskräftor och undrade om det fanns nån i närheten som kunde ordna detta till henne och väninnan.
    Så tråkig inställning till oss följare och som jag trott att hon var helt emot! Tji fick jag.

      Så många som tror att Hanna G är en timid liten ängel. Attan så fel ni har.

    blää. då kan alla med vanliga arbeten etc få gratis med ironi. nej du som infu ska betala som alla andra.

    Hur är det ens möjligt att människor kan bli inspirerade av den här tjejen? Fick bara ångest när jag gick in på hennes Instagram. Hade aldrig velat ha mitt hotell (äger faktiskt ett) ihopkopplat med henne. Det hade mer skrämt bort våra gäster än givit oss gäster.

    Kan man inte vara mer förutseende om man ska iväg på ett större evenemang?
    Nej för fasen. Tigga och grina till sig det är influensernas melodi. Gärna i sista minuten.

    1. Att vara influencer är eget val.
    2 Alla kan försöka bli, om man vill, men det är inte säkert att just du lyckas.
    3 Att följa en influencer är eget val.
    4 Att tro på allt en influencer skriver/lägger upp/visar är eget val.
    5 Om någon ( hotell, butik osv ) väljer att ge bort någonting/tjänst osv till en influencer är det deras eget val.
    6 Om någon (influencer/privatperson mm ) tigger spons är det deras eget val. Du som privatperson har samma rätt som vem som helst att fråga, men det är inte säkert att du får det.

    Man tänker inte på att fixa boende i samband med att man köper biljetter till något, eller iaf tänker att man måste vara ute i god tid för att få ett rum? För såna där konserter och festivaler går det ju åt så snabbt.

    Jag minns att när nyheten kom ut att Springsteen ska komma till Göteborg nästa år, då gick jag genast in och bokade hotellrum för de datumen. Och vet ni? De hade REDAN börjat ta slut, INNAN biljetterna ens släppts. Helt sjukt! Men så är verkligheten, man får tänka lite…

      Ja. Tyvärr behöver man typ ha insiderinfo för att kunna boka innan nyheten släpps. Vi gjorde tabben att inte boka hotell samma dag som datumen släpptes och får bo utanför GBG, men vi har iallafall ett boende.

    Den är personen är problematisk på så många plan. Man vet inte ens var man ska börja, hon har varit gränslös under väldigt lång tid. Bland annat har hon tjatat till sig swish från sina följare för att hon vill köpa en lite stuga. Under tiden hon var sjukskriven klagade hon på att hon inte hade några pengar, samtidigt som hon publicerade under tre veckors tid olika klädesplagg/väskor hon köpt, det blev minst sammanlagt för 20000 kronor. Under tiden hon var sjukskriven sålde hon bland annat vaser hon själv gjort, de kostade upp mot 1500 kronor. Hon sålde slut och måste ha dragit in hur mycket pengar som helst, då samtidigt som hon gick på sjukpenning. Skattefusk much?

    Hon har varit tillsammans med en tjej och kallat sig själv för lesbisk, men även på sin story postat nedvärderande kommentarer om bisexuella. När hon flyttade till Stockholm skrev hon sen helt plötsligt att hon kysst en kille och nog skulle definiera sig som bisexuell istället. Helt glömt bort allt hat mot bisexuella?

      När hon skrev en ute/innelista och att det skulle bli ute att vara lesbisk?? Man ba okej :)))

    Den här personen verkar osedvanligt korkad till och med för att vara influenser…vilket inte säger lite.

    Som allt annat så kommer dessa flunsor att gå ut på datum. Inget varar för evigt och nu börjar det yrket att kännas utvattnat och väldigt ”igår”. De sista resterna blir dessa mindre kända som inte insett att de kanske skulle se till att få sig både utbildning och ett mer traditionellt jobb. Alla dessa följare kommer att växa upp och få andra intressen så bara vänt och se?

    Inget inlägg om sexualbrottslingen (dömd) vars influenser-flickvän gått ut i en video om att hon fortsatt tänker stanna med denne? (Han sitter i fängelse). #1 på trending, flera andra influensers har lyft videon. Väldigt problematisk.

    Låt oss inte glömma att hon absolut inte lärt sig reklamidentifiera inlägg. När jag ifrågasatte blev jag blockad direkt (det gör hon med alla) och det fortsätter bara 🙂
    Det är så genomskinligt att allt handlar om pengar för henne tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.