Denise Desmond om vad barn tar efter

Bildkälla: Denise Desmond Instastory // redigering av Bloggbevakning

Barn har väl imiterat andra människor i alla tider? 
Hur många med mig började inte göra v-tecken i tid och otid – med eller utan pussmun – pga Spice Girls, för att bara nämna ett exempel? ✌🏻✌🏻💋💋
Det finns antaligen bara fler bilder eller videos att imitera och fler platser att visa upp bilder och videos på det?

Bildkälla

Hur tänker ni i frågan?

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att få puta eller inte puta läpparna som barn är knappast det största problemet vi har när det kommer till att uppfostra barn.

  Om man säger så…

   Nej, men vad det handlar är hur tidigt man vill att ens barn ska bli så medvetna om sitt utseende/sin uppenbarelse på en viss nivå.

   Att imitiera andra barn och vuxna hör till utvecklingen, likaså att testa gränser och skrika när de inte får som de vill när energin tryter.

   MEN som förälder hade jag inte tyckt det var gullig om mitt lilla barn poserade eller gjorde pussmunnar, det säger ju mer om mig som vuxen än om barnet.

   Hur viktigt är det för mig som vuxen kvinna att posera eller sitta med röven i spegeln med trumpen mun och sälja träningsthigts, allt för att sex säljer?
   Är det den bilden man vill lära ut till sitt barn?

   Vart drar man gränsen?
   Vem drar gränser osvvosv.

   Frågan kan diskuteras i all oändlighet.

    Nej alltså jag håller med… Jag känner bara att största problemet i den familjen och vad barnet kan snappa upp är värre än Denise som putar med läpparna eller inte.

  De blir troligtvis inte sämre medmänniskor för det men det kan ju vara trevligt för barnen att inte bli så självmedvetna så tidigt. Kidsen idag är ju översexualiserade redan på högstadiet.

   Fast så var det på min tid i högstadiet också och det är över 15år sedan. Korta tröjor, korta kjolar, det skulle synas att man hade stringtrosor på sig osv

    Och för att inte glömma att bhn med extrem push up

    Gud ja! Gick i högstadiet tidigt 2000 – då va det exakt det som va ”modet” då.

    Såhär var det på mellanstadiet bland de ”coola” tjejerna där jag kommer från.

    Det var ju inte bättre förr… Barn behöver inte sexuliseras alls. Varken då eller nu. Barn borde inte vilja ha supervadderade bhar, string, smink, minimala kläder osv för att passa in i vårt sjuka samhälle där kvinnor ska vara sexuella och vara, ber om ursäkt för trist ord men, fuckable.

     Precis. Jag var typ 11-12 när jag frågade min mamma om jag fick köpa stringtrosor eftersom mina kompisar använde det. Min mamma sa nej, men köpte ändå ett par i smyg. Det är sorgligt men detta problem är tyvärr inget nytt 😔

      Hade en tjejkompis i högstadiet som gömde stringtrosor, vadderad bh och smink hemma hos oss kompisar. Hon kom på morgonen innan skolan och gjorde sig iordning 😬 Sjukt att tänka tillbaka på. Man kände ju sig sååååå vuxen redan som 12 åring men man är ju bara ett litet barn.

      Jag använde min systers i smyg.

     Va visst bättre förr. Innan mobilkameror och internet.

      Nej. Inte sista 30 åren iallafall. Det finns bara inte på kort och film online.

     Håller helt med dig!

    Ja verkligen. Minns allt tjat om stringtrosor resan på mellanstadiet. Sen på högstadiet fick man alltid höra tjat om att man hade ”mammatrosor” om man hade annat än string. Var ju garanterat inte våra mammor vi tog efter i alla fall :p

     Exakt.. En annan sak jag tänkt på är Carolina Gynning och hennes snack om att man ska vara stolt över sina kurvor och sin kropp, och även förösker föra vidare det tankesättet på sina döttrar. Blir ju lite fel signaler då när flickorna går in på sin mammas instagram och möts av massor av redigerade bilder på hennes kropp? Och så otroligt dåligt redigerat dessutom.

     Två exempel:
     1. Armen på andra bilden? Wtf https://www.instagram.com/p/ChF6X_aMp8L/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

     2. Benen? https://www.instagram.com/p/ChJ0MCIsrUT/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

      Jag ser ingen redigering i inläggen som du har länkat.

       Men städa hemma whitetrash

      Nu är jag absolut inget proffs på detta med redigering, men jag ser det verkligen inte. Vill du snälla förklara igen vart hon redigerat? Vill så gärna förstå detta med redigering🙈

   Haha, mellanstadiet skulle jag snarare säga. I högstadiet var det väl redan way back rätt normalt med string, börja gå på fest och dricka och ragga på killar.

    Beror nog på generation. I min generation började de ”kraven” på högstadiet. Men min skola var iofs väldigt uppdelad, mellanstadiet hade sin skolgård tillsammans med lågstadiet så det påverkade kanske. Var fortfarande mycket lek och tävlande om vem som hade hippaste nya leksakerna (Passande till åldern, tex kickbike, bärbar cd spelare osv.).

     Beror nog inte på generation, men kanske kan variera lite beroende på var man bodde och vilken typ av skola man gick på. Men detta har varit ett problem alldeles för länge.

  Jag tror att hon kanske inte riktigt vet vad ”integritet” betyder…

  TW

  Men asså hur bra svar ger inte Linn Ahlborg ang otrohet? Och sinnesjukt att man, som följare, ens väljer att fråga henne om det! 😡

   Tycker hon är väldigt klok överlag.

   Sen att följare håller på som de gör, de tror ju uppenbarligen att de har rätt att få veta allt. Liksom är det så svårt att låta folk ha sitt liv ifred.

   Vilket svar gav hon?

   Verkligen. Tycker också det är så sjukt att man kan sitta där och kräva ett uttalande om något man inte har något med att göra. Snacka om entitled..

   Älskar Linn. Så klok, mogen och äkta. Tänk om fler vore som henne 🙏🏼

    fler aka influensers 🥲

  Det är inte putandet i sig… Utan det är varför man gör det och gärna i samband med ett peace-tecken.

  Jag jobbar i förskolan och blir helt förskräckt av hur dessa flickor tittar på sig själva i spegeln, drar in magen och fixar håret konstant.
  De är inte främlingar för varken Snapchat eller en kamera. Jag vill inte dokumentera längre för så fort de ser kameran posear de.

  Jag tycker det är så sorgligt för medan flickorna tänker på sitt utseende så leker pojkarna.

  Självklart pratar jag med barnen konstant och jobbar aktivt med att flickorna ska utforska annat än sitt utseende.

  Senast idag, skriker ett av barnen och pekar på en ”tjock” docka och säger att det är äckligt och fult att vara tjock.

  Usch alltså. Jag var inte riktigt inne i detta med genus och hur pojkar och flickor delas in i olika kategorier redan från start men nu börjar jag ändra mig lite.

   Håller med, har helt ändrat mig. Tack och lov att förskolorna är mer medvetna idag och jobbar förebyggande
   ”Stopp min kropp” mm är fasen det bästa…

   Det är ju tyvärr inget nytt heller. Jag var 5 år när min pappa träffade en ny sambo, minns att jag tänkte ”hur kan nån bli kär i nån som är tjock” och jag är 31 idag så det var ett tag sedan.

   Jobbar också i förskolan och jag känner igen lite i det du skriver, kan dock tycka att vissa fokuserar på fel saker när det gäller utseende. Tex så tyckte mina kollegor ett tag att det var fel att vissa tjejer hade fina klänningar på sig, men dessa tjejer var även såna som alltid gick hem helt leriga och smutsiga pga lek och det var helt okej. Att de ville vara ”fina” ibland med typ tyllklänning hämmade inte deras lek, men det var det mycket snack om i arbetslaget. Samtidigt som man gjorde (vad jag tycker) mycket större fel på andra sätt gällande normkritik.

    Håller med.
    Ibland fokuserar folk på klänning och byxor mer än annat. Genus är så mycket mer än det.

    Jag förstår såklart att det inte är något nytt, däremot är jag mer varse om det nu och ser det SÅ tydligt.

    Jag blir galen när jag ser flickornas lek tas över av pojkarna till exempel, det är inget jag tänkt på innan. Att killar bara tar över.
    Älskar också stopp min kropp och ryser av glädje varje gång något barn säger NEJ!
    Sagt till många VH som prompt ska få barnen att krama fröken hejdå…

   Så sorgligt. Jag kommer så väl ihåg första gången jag insåg att jag var större än de andra, det var i korridoren i ettan. Och en tjej pekade på min mage som gick lite utåt (en helt vanlig barnmage har jag insett i efterhand) och på sin egen som var suuupersmal och så sa hon att det inte var fint att vara tjock. Innan dess kan jag inte komma ihåg att jag någonsin reflekterat i de banorna

   Exakt och var kommer det ifrån? Många vill skylla på sociala medier, men hur diskuterar man mellan varandra? Det ska tränas, man vill gå ner osv osv osv. Det som nämns över middagsbordet där barnen är med, det som kommenteras hemma och diskuteras med vänner om förändringar, i shoppinggallerior osv – DÄR läggs grunden för utseendehets. Även om man pratar ”på skämt” om hur man ser svullen ut i bikinin eller hur jag MÅSTE färga håret för jag ser ut som en mopp i skallen – det är där det börjar.

    En pekade ett barn på min kollegas mage och sa att den är stor. Min kollega svarade, ja, jag har ju fött barn så den är inte lika fin och platt som Karins.

    Älskar min kollega och hon var nog inte medveten om vad hon sa… Men när man tänker efter, hur klok var den kommentaren?

     Hon hade ju kunnat skippa ”fin”, men ja alla kan vara större och mindre oavsett om man fött barn ju

     Exakt!! Även om hon kanske menade det lite skämtsamt så tror jag att det är DET som är det största problemet. Jobbar också i förskolan, och har hört alla möjligs kommentarer. Allt från prickar i ansiktet (finnar) till mage som är stor eller ben som sticks (två dagars stubb 😂). Jag brukar svara att det är så jag ser ut och jag är fin, alla är fina som dom är. Och det köper barnen. Men om man ska ”ursäkta” sig så blir det plötsligt att det är fult.

     Och där vet jag många vänner som (oavsett storlek) pratar om just vikten på ett lättsamt sätt, men det tar ju barnen efter. Och står mamma/pappa/vårdnadshavare/vårdnadshavares kompisar och pratar om vikt eller smink/utseende/hår/”fula naglar” osv så hör barnen.

     Jag tror att det är det farligaste. Hur pratar vi om mat? Hur pratar vi om fika/snacks? Ja du förstår nog hur jag menar haha

      Glömde: ..om man ska ursäkta sig och JÄMFÖRA, det är farligt. Tex som kollegan som jämförde sig med dig. Även för vuxna. I ett annat hörn kanske Stina sitter och är ännu större och känner att då är hon värre för att hon är större. Läser ofta härinne om vuxna som mår dåligt av att se influencers (eller vänner) som är pinnsmala med stora bröst (fejk eller ej) och jämför med sin kropp och mår dåligt. Och om vi vuxna känner så, så borde vi förstå att vi har ett stort ansvar över att tänka oss för vad vi säger och hur. Sen kan ju alltid en groda hoppa 😅

       Absolut. Jag har själv uttryckt mig dumt ibland men försöker alltid att vara självreflekterande.

       Det är så så så viktigt att vi vuxna tänker en och annan gång innan vi pratar inför barn.
       Jag önskar alla människor kärlek och en självkänsla som heter duga.

       Jag tror att just kärlek och självkänsla är räddningen och boven till dumma uttryck.

      Ja allt prat om mat inför barnen gör mig tokig. Min svärmor ska alltid kommentera ”oj du var visst lite sugen på tårta” ”oj så där mycket pizza kan jag aldrig äta”. Tröttsamt.

       Fast man behöver ju inte ta allt så allvarligt heller.

        Man behöver inte säga nåt heller.

        Handlar ju inte om det, handlar om vad det planterar för frön hos både vuxna och barn. Mååååånga lider av ätstört beteende. Det är väl ändå det sista vi vill ge barnen? Men när vuxna kommenterar sånt till vuxna sp hör barnen och de snappar upp allt.

        Som ”kossan” under skrev – man behöver inte kommentera nåns matval överhuvudtaget.

         Fnös högt åt ”som ”kossan” skrev”, haha!

       Tröttsamt för vuxna, och man får tänka på vad det ger för signaler till barnet. Man borde bara svara ”JA! Sååå sugen! Mums!”

   Detta ☝🏼

   Vill dock lägga till att min 7 åriga bonusson började kommentera om tjocka dockor, att hans lillasyster var tjock (2 år gammal) , att jag var tjock etc, började fråga om viss mat var nyttig/onyttig. Så det är inte bara flickor, även om jag helt är med på att flickor definitivt påverkas och uttrycker det mer.

    Min brorson är 9 och pratar jättemycket om sin kropp och hur den ser ut :/

     Det är så himla sorgligt att barn i så ung ålder redan reflekterar över sina kroppar.

      Det gör de ju för att de hört det nånstans. Behöver inte vara föräldrarna, men som nån skrev ovan om ”ska du verkligen ta en pizzabit till?” – den lilla räcker.

  Låt barn vara barn.

  Tycker det känns mest WT att posa med sitt barn faktiskt ”kolla in min mini-me”

   Du har inte barn va?

    Två.

    Menar du att det är något vanligt förekommande? För jag har då aldrig stött på det. Har själv tre barn och eftersträvar att de ska vara egna, tänkande och kännande individer. Inget annat.

   För mig som bor i USA så känns det ”Latina”. Mycket unga latinska mammor där jag bor som klär upp sina barn likt sig själva och visar upp på SoMe.

    Om du bor i ett område med mycket latinos/latinas så är det inte så konstigt om DU uppfattar att det är mest dessa människor som gör så. Själv bor jag i ett område med mycket svenskar, och du exponeras jag för dessa enar och upplever att det är dom som gör så mest.

   Är det WT att fota sig med sitt barn och lägga upp på Instagram nu?
   Noterat 😄

    Läsförståelse.

   Förlåt men varför? Varför ska man inte kunna få fota sig själv med sitt barn utan att bli förnedrad och bli kallad WT? 😳

    Hen menar såklart att posa och hålla på. Liksom en annan grej med ett fint avslappnat foto på mor med barn där barnet får vara barn och mamman är mammig.

    Det där med att posa med sina uppstyrda barn kom nog med Kardashians och deras likar.

  Alltså Dashas senaste story? Att folk är lata idag för att de inte stannar kvar och jobbar över några timmar per dag. Hon blir bara mer och mer världsfrånvänd.

   Fattar jag det rätt att hon jämför arbetstagare som borde ”ge det lilla extra” mot sin arbetsgivare (gratis) med att hon ”ger det lilla extra” mot sina samarbetspartners, alltså hennes kunder? Det är ju inte samma sak ens lite

    Håller med dig! Blev också förvånad över det svaret. Ganska stor skillnad på andra yrken och influenceryrket.
    Så udda jämförelse!

   Hon säger den ena märkliga saken efter den andra nu för tiden. Hon visade en tiktok där hon sa att hon kommer ”cutta sig själv” och drog kniven över handleden . Osmakligt kan jag tycka, Men hon och andra tycker kanske bara jag är lättkränkt.

  Bianca putar med munnen på nästan varje bild nuförtiden.
  Gör inte att man ser särskilt smart ut, utan mer som att man vill vara gullig, 3-år igen eller få fina kindben på bild? 👄🤪

   Kindben 100% därför, måste vara så!😂 följer en tjej som gör så, suger in allt hon kan inför varje selfie och putmun.

   Men lägg av! Vilken fruktansvärt vidrig kommentar! Hoppas din mamma kan hjälpa dig att vakna och mogna så att du faktiskt förstår vad det är du skriver.

   Håller med Anonym. Är ju ganska rimligt att tänka igenom vad man egentligen postar på internet.

   Men nu får ni för fan ta o ge er!!! Folk är ju fan inte kloka!

   Undrar om det inte blir tråkigt att kolla tillbaka på bilderna om några år och allt är putade läppar eller blink med ögat

   Ja din mamma skulle tänkt efter innan, hon lyckades ju inte så bra med att uppfostra dig! 🤪

   Nej, mer att man själv tycker att man är gullig. Och det är så obehagligt. Bianca undrar varför så många hatar på henne. Jag tycker hon kan börja med att kolla sina bilder. Inte lätt att gilla den uppblåsta bruden tycker jag.

    Då har man riktigt stora problem om man hatar någon pga bilder på IG. 😅

  Min 3,5 åring gör peacetecken och putar med munnen på varenda bild.
  Jag är skyldig till det första men absolut inte putandet, vet verkligen inte var ifrån det kommer 😅
  Posar också så fort kameran kommer upp.
  Har inga sociala medier så det kommer inte ifrån mig.

   Okej………

   Okiiii……

  En lite OT men det försvinner ju snart. Det Dasha säger om hur man avancerar??? Jobba 2-3 obetalda timmar varje dag? Och när ngn kritiserade det så är man ”lat”. Hon kan inte sitta och ge ungdomar sådana råd, livsfarligt. Det är inte lathet att inte jobba övertid varje dag det är SÅ DET SKA VARA.
  Inte ofta jag ens reflekterar över vad influencers säger men detta var bara too much.

   Det är inte heller så man ”avancerar” eller får bättre lön.

    Nej exakt. Det är så man blir utbränd och deprimerad 🤡

   Men gud vilken inställning….. Hur kan man inte förstå att det finns skillnad att anstränga sig lite extra som egenföretagare och att jobba gratis för en arbetsgivare?

   Hon jobbar säkert inte är ens 40 h veckor själv. Varför ens ta karriärråd från en influencer?

  OT Antonija Mandir gör i sin senate video reklam för Ohairo biotintillskott. En gummie innehåller 10 000 mcg och hon rekommenderar två per dag, alltså en dygnsdos om 20 000 mcg. Livsmedelsverket konstaterar att det betydligt lägre 40 mcg/dag är tillräckligt och att biotin dels finns i det mesta vi äter men även bildas av våra tarmbakterier. Som att kasta pengarna i sjön med andra ord, får man missleda konsumenterna så enormt?

   Företaget staterar även ”säkerställ snabbare hårtillväxt”, vilket jag inte tror är ett tillåtet hälsopåstående för biotin. Hela reklamen och produkten känns otroligt oseriös. https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/claims/register/public/?event=search

    Det gör ju i princip varenda flunsa som kränger biotin-gummies. Åsa Ingrosso, Pernilla W, exonspoiler.se. Rent bullshit. Och ovanpå det är både Åsa och Pernilla sponsrade med hairtalk. Motsägelsefullt much? Skämmes!

   Fast jag fick mer hälsosamt hår efter en biotinkur trots att jag låg inom normalvärdet innan. Även min hy blev finare? I Japan ligger normalvärdena lite högre än i Europa så jag tror nog man KAN få effekter men jag skulle absolut inte köra en hög dos innan blodtest.

    Biotin är en vattenlöslig vitamin, eventuellt överskott kissar man därför ut. Nu finns inget DRI för biotin utan 40 mcg är en tillräcklig mängd. Det finns alltså inga exakta definierade värden, vad jag menar är att 20 000 mcg kontra 40 mcg är en enorm skillnad och att man kissar ut den stora majoriteten utan att det tillför något.

     Blir dyrt kiss

  Jag tänker att jag är glad att jag inte är uppväxt med en fjortismamma.

  Själv håller jag på att få panik över att Bianca Ingrosso ALDRIG kan vara så pass trygg i sig själv att hon kan filma sig UTAN att göra pussmun och blinka med ena ögat. Hon gör det tamigfan i varenda jäkla klipp som en tvångstanke. Så patetiskt. Så osäker i sitt utseende. Men det värsta är att andra influensers börjat ta efter och göra samma sak 😂😂
  Och ursäkta, pussmunnar? Är inte det väldigt mycket 2004?! Trodde inte vuxna människor gjorde sånt?

   Tänkt på det också, det driver mig till vansinne. *pussmun**blink**pussmun**blink*. Vaaaaaarenda story.

    Varför kollar ni dåååå? 😅😂

    Att håna någon som man tror inte känner sig trygg i sig själv och kalla personen patetisk är ju inte bättre direkt 🤷🏼‍♀️ Inte konstigt att människor blir osäkra när folk uttrycker sig som dig.

   Katrin Z gör det också hela tiden,kisar ,grimaserar och gör pussmun. Ser sjukt larvigt ut ungefär som om de bjuder ut sig som fnask.

    Stackarn, hon kämpar vidare i sin ålderskris… 😴😴😴😴😴😴😴

    Men alltså, vad är det för jävla ord du använder?!

     Det är sharia som gäller nu.

   Pussmunnar? Tycker med det ser ut som svullna anus, hur nu såna ser ut😆
   Ok jamen fantasin skenade lite där🥴

   Har bara sett ett par stenhårda bröstvårtor som står rakt ut i kamerahöjd på Biancas senaste stories. Kombinerat med see-through klänning/top. Har missat plutmun

   Kenza har ju vart duktig på att göra pussmunnen och peacetecknet i åratal

   Fast va? Är det patetiskt att må dåligt över hur man ser ut? Kan förstå att det känns sorgligt, men att håna någon som uppenbarligen inte mår bra över något 😳😳

   Hon förlänger benen gör armar o midja smalare på prick varje bild.

   Nu e det ju inte bara Bianca som gör ”pussmun” o blinkar med ögat. Det gör ju var o varannan människa. Det patetiska är väl att du får panik över det och tror att hon är osäker o otrygg i sig själv. Om du nu får panik så behöver du väl inte titta. Ingen som tvingar dig hoppas jag.

  Hon kommer nog ändra mening den dagen barnet blir gammalt nog och börjar lägga upp bilder med putläppar och rövposer som 13-åring.

   Gör nog inget då B själv tycker det är extremt kul o CRAAAAAZY att vara sexig o göra så craaaazy saker som bara hon o väninnorna kan.

   Fast hon påstod väl inte att hon tyckte att barn skulle lägga ut den typen av bilder från första början ens. Så är väl inte konstigt eller märkligt alls att hon inte vill att sin 13åring ska göra det 🤦🏻‍♀️

  En som vill se sexig och porrig ut på majoriteten av bilderna hon lägger ut skulle inte jag lyssna på en åsikt ifrån iaf, man får hoppas hennes barn inte hittar sin mammas sociala medier när hon blir större. Jag hade skämts ihjäl om min mamma exponerade sig så

  Men hjälp vilken skillnad det är på bilden på Spicegirls och dagens influencers/ skönhetsideal.
  De är snygga, unga tjejer men de är inte fulla med fillers och botox och läppar fullspäckade med vet-ej-vad som gör att de blir alldeles abnormt stora.
  Det är så tragiskt att unga fräscha tjejer känner sig behöva gå igenom alla ingrepp för att ”duga

   Ja vilken skillnad i skönhetsideal! Alla försöker se ut som ett instagramfilter idag.

   Tjejerna i spice girls hade problem med ätstörningar och har i efterhand pratat om det många gånger. Anorexi, bulimi och annat. De är fina, men hade trenderna varit som nu och inte som på 90talet hade de nog tyvärr också varit i fällan med operationer, botox osv. Eller ja, det är de ju. Victoria har förstorat (sen förminskat) brösten tex, Emma har öppet sagt att botox inte är främmande, Geri använder botox, Mel C använder botox och pratar öppet om att operationer inte är främmande. Mel B är väl den enda som inte, öppet, pratat positivt om det utan förespråkar träning för att förvandla sin kropp.

    De har ju en lite annan målgrupp nu i o m att de är runt 50, inte ovanligt att använda botox efter 35.
    Vad beträffar Mel B så skaffade hon rejäla bröstimplantat tidigt, när Spice girls fortfarande var hyfsat aktuella.

  Jag tänker på uttrycket ”Barn gör som man gör, inte som man säger”
  Jag jobbar med ungdomar dagligen och det är så tydligt att föräldrars bete’ende och attityd förs vidare till barnen.
  Barnen kommer medvetet eller omedvetet snappa upp ”selfimorsornas” värderingar och det kommer att påverka deras framtid. Precis som värderingar gällande människors värde, attityd till pengar, mobbing, rasism, kroppsuppfattning, självförtroende mm.
  Nu menar jag inte att hon i inlägget är en dålig mamma då jag inte har en susning om vem människan är.
  Det som kan ses som oskyldigt eller en ironisk kommentar tror jag formar barn mer än man tror.

  OT , men Linn Ahlborgs story ang hennes ex-pojkväns otroget var klok och sansad. Hon har ägt hela situationen.

   Vad skrev hon?

  OT men vad är planen för antal inlägg på bloggen Cami? Är det tre inlägg per dag i fortsättningen?

   Det märker du väl 🤷🏼‍♀️

  OT-
  Någon som såg Gabjoss senaste samarbete på story? Blev helt chockad över hur mycket hon fyllt läpparna! Ser ju ut som en helt annan person.

   Ja, den överläppen alltså! Och den rörde sig ingenting när hon pratade, bara satt där som en prinskorv.

    Snarare sjukt att höra en sån grej när man är gravid. Har självt gjort lite fillers och de har alltid varit noga med att man absolut inte får vara gravid.

     Göra*

    Prinskorv? Nä, tjockkorv!

   Såg också men reagerade mer på att hennes ögon såg så ledsna ut. 😔

    Hon kanske börjat inse att det inte var en jättebra idé att gifta sig med en arbetslös gold digger?

  Är det bara jag som tycker hon skulle städa upp I sitt hem istf att posa? Det skulle lära ungen större skills för livet än att pluta och puta framför spegeln.

   Tycker det är många influenser som har det riktigt stökigt och sunkigt i bakgrunden.

    Ja det är lite komiskt att lägga ner timmar på en perfekt makeup, en perfekt outfit och sen stå framför spegeln och filma och fota sig själv resten av dagen. Och inte ens orka städa upp ren skit som ligger överallt. Men det är klart. Det finns nog helt enkelt inte tid kvar till sånt där.

   Finns en tjej som lägger upp massa posiga bilder där hon fixat hår smink och kläder i Säker Stil-gruppen på Facebook, men bakgrunden (hennes sovrum) ser rent utav äckligt ut.

  Riktigt beklagligt är det. Barn ska få vara barn, inte små vuxna. Jag kollade förresten på Sanne Josefssons vlogg. Där satt lilla dottern med smink på golvet. Hon blev tillsagd av mamman att inte sminka sig på golvet, Först trodde jag att hon förbjöd flickan att leka med smink, men nej, problemet var att det kunde bli fläckar på golvet! Inget konstigt alls då att en tvååring över huvud taget försöker sminka sig?? Indoktrineringen börjar sorgligt tidigt numera. Varför inte förbjuda henne att sminka sig och uppmuntra hennes inre kvaliteter istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.