The evolution of a fejkat antal likes

Givetvis använder jag drottningen av ”fake på Instagram” – Jeanette Svedberg – för att visa hur det kan se ut. 
här såg det ut förra gången, och så här ser det ut nu, på hennes senaste inlägg. Trodde hon inte att det skulle märkas, bara för att hon väntade lite längre med att shoppa 3000 likes till sitt senaste inlägg?

Bilderna går i kronologisk ordning från det att de laddades upp:

Som genom ett trollslag så fick hennes inlägg EXAKT 3000 följare.

Sanningen är alltså den att hon fått sex(!) nya likes sedan bliderna här ovan togs. 6 likes. Inte 3 006 likes. 
It’s like magic!
Jag tog den sista bilden kl 09.41 i dag.

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mer förvånad att så många människor följer ålande Molly Rustas. Är det verkligen över 200.000 personer som vill se henne kråma runt?

   Lol håller med. Så hög cringe-faktor på henne.

    Agree?

    Det är köpta följare. Hon får typ runt 2000 likes på sina bilder. Många av hennes följare är väl också äckliga gubbar eller små pojkar som använder hennes konto till runkmaterial.

     Bara tanken av att nån random äckelgubbe skulle bli kåt på bilder av en själv gör mig så illa till mods. Alla är ju olika, men själv hade jag typ fått panik om främlingar fick tag på utmanande bilder på mig själv och skulle runka till det. Nej fy.

      Håller fullständigt med, kollar man på de män som kommenterar bilder så är det oftast äldre lite äckliga gubbar??

   Hon är i alla fall bättre runkmaterial än tanten ovan.

   Hon vill gärna visa upp sin kropp efter graviditeten iaf (:

   Ser ut som hon har blöja på alla bikinibilder.

   Herregud. Trodde du överdrev så jag gick in och kollade. Vad är dealen med thumbnails in-zoomade på hennes skrev eller magra revben och att hon sen i reelen kråmar runt i jakt på en burk Fanta? Det här är så fruktansvärt märkligt.

    Och varför går hon på tå??? Ser ju jättemärkligt och stelt ut.

    Jag tänkte samma, att nu måste väl folk överdriva? Men gick in och tittade… Oj. Instämmer i ordet MÄRKLIGT. Och lite konstigt att det blivit rumsrent? Förr var det ändå lite skamligt att köpa Slitz och liknande tidningar, men idag finns en hel uppsjö unga kvinnor som imiterar den tidens ”modellande” på nätet…

     Vet inte om dom fattar att dom viker ut sig eller skiter i det för pengarna skull. Lika tacky på IG som i Playboy eller Slitz oavsett.

   Lika med Hanna Schönberg (stavning?) När hon bakade i underkläder igår. Så sorgliga liv dom lever. Patetiska rent ut sagt.

    Ohh, vad töntigt det var ?

    Jag tänker hur pinsamt det skulle vara att be pojkvännen fota när man åmar sig och leker sexig för sina följare, speciellt vid ”vardagssituationer”.

     Finns en hel kategori på YouTube som kallas ”braless cooking”.
     Jag kikar ibland för att få tips på middagsmat 🙂

      HAHAHA! ?

    Kollade också nu och ja det ser ut som hämtat från typ Slitz eller nån mjukporrfilm. Vem är målgruppen egentligen?

   Hahahahah när hon går runt på tå och dricker läsk i bikini för att se längre och smalare ut. Nej snälla nån.

   Förlåt om jag låter elak men det som är så sorgligt med dessa tjejer vars liv går ut på att åma sig framför kameran är att de ser oerhört ointelligenta ut. Finns det inget vettigt dessa tjejer kan göra med sitt liv och karriär än att åma sig? Asså hur kan deras liv inte kännas så tomt? Fan vad tomt det skulle kännas om jag går upp varje dag för att visa hur smal man är och det är typ det enda du gör… Ryser av tanken.

    Liksom har de inte mål och ambitioner i livet? Klättra och utvecklas? Vad är deras mål med livet? Puta med läpparna och åma sig? Jag förstår verkligen inte ?

     Antagligen att få fler följare, bättre samarbeten och göra så lite jobb som möjligt för så lite effort som möjligt.

     Avföljde precis Molly Rustas ? Började följa henne då vi båda var gravida samtidigt, trodde hennes persona och influenserstil skulle bli mer ”förstagångsmamma” (precis som jag), men icke!

    De tjänar hundratals miljoner på detta så jag förstår att kvinnor säljer ut sig på det här sättet. Senast jag kollade drog en ganska attraktiv kvinna in 30 miljoner om dagen på ett nystartat konto på onlyfans.
    Miljon donationer genom instagram och tiktok är heller inte ovanligt.

    Många av dessa unga kvinnor har en donationslänk som den enda texten i sin bio.

    De kvinnor som har möjligheten exploaterar nog gärna detta. Det är vansinnigt mycket pengar.

  Herregud, det här är så pinsamt så att jag inte har ord. En vuxen kvinna köper ”likes” när hon åmar sig i bikini.
  Vad komma härnäst månntro?
  Jag skäms å hennes vägnar…???????

  Ps kan inte du Cami ta reda på vad dessa 3.000 likes kostar. Är det värt det i slutändan? Pliiiizzzzeee gräv mera!!! Ds

   3000 likes kostar cirka 900 kr fick jag veta när jag gjorde ett otroligt gräv på tre sek genom att googla ”köpa likes” och sedan lägga produkten i min lilla virtuella varukorg på sidan jag GOOGLADE fram på tre sek.

   https://boostamig.se/produkt/instagram-likes/

    Herregud tänk då att hon har köpt likes till alla sina inlägg?‍♀️. Undrar hur mycket det kostar att köpa 80000 följare för jag tror allvarligt talat att hon har tops 20000 riktiga följar

    Så du googlade enbart för att på ett spydigt sätt påpeka att det går att googla! ?? who hurt u man

     Sekundärkränkt?

     Jag googlade för att ngn frågade vad det kostade istället för att googla själv. Är i en period där jag är trött på inkompetenta människor som inte kan använda hjärnan då det har varit ett ohyggligt flöde av sådana lately. Nobody hurt me bby!!! <3

      Är det ett och samma pris alltid eller finns det olika sidor där man kanske får mängdrabatt. Måste väl vara ens ”följare” som gillar för att det ska bli lite trovärdigt?

    Nej finns mycket billigare.

  JS kunder måste vara helt korkade. Kommer man undan med detta? ??‍♀️ Dubbelfusk. Tydligen lönar det sig men jag tycker det borde spridas mer!

  PS kolla in S Wollters insta där hon visar sig med filter. Det säger något om att de flesta på insta etc inte alls ser ut som de gör där egentligen. Bra jobbat, Stina!

   Fast kunderna kanske tycker hon gör ett bra jobb, ingen aning om hon är dintig på det hon gör.
   Och så är de andra ”följare”.

   Hade jag hittat en frisör eller ngt som jag gillar så hade jag skitit i om denne köpte följare på instagram. Hade troligen inte ens följt personen påmsociala medier heller.

    Hon snålare ju med botox på kinderna för att ”piffa lagom” eller vad de är för uttryck som hon myntat som ”andra” nu härmar!

     Det finns ingen estetisk behandlare som härmar Jeanettes ”piffa med stil”. Det är något de redan gör och har gjort under lång tid.
     Jeanette har däremot gång på gång påstått i flera år att ”hon är den enda i hela Sverige som kan piffa lagom och med stil”.
     Hon säger så för att folk ska tro på att hon är känd för sina behandlingsmetoder. Hon sprider falsk marknadsföring om sig själv precis som hon gjort med hudvårdsprodukterna och alla ”möten” med olika företag runtom i världen…osv.
     Dessutom så är hon inte särskilt duktig på det hon gör och mycket går på rutin.
     Medan hennes branschkollegor går på föreläsningar och fortutbildningar mm så sitter Jeanette hellre på instagram och ålar sig i bikini.
     Det finns inte heller några omdömen att läsa om Jeanettes ”kliniker” och behandlingar på nätet. Det finns knappt några kontaktuppgifter. Det säger en hel del.

   Stina samlar som vanligt pluspoäng på redan självklara saker. Filter förändrar ens utseende. No shit.

    Eller hur? Känns bara som ett annat sätt att synas.

  Det är liksom lite skojigt på något sätt, att alla som hade tusen låtsaskompisar på 80-talet kan ha det nu också – digitala sådana!

  Jag känner inte till denna kvinna så var tvungen att kolla in hennes konto. Hon har 102 000 st följare. Så trots att hon köpt 3000 likes så är det ju väldigt lite i förhållande till hur många som följer henne.
  Har hon köpt följare också?

   Japp.

   Nä alltså det beror väl lite på engagemang från följarna. Jag har typ 700 följare, vad jag vet åtminstone riktiga människor, men får typ 30 likes nuförtiden då jag lägger upp ett annat innehåll än vad dom ursprungligen följde mig för ? men procentuellt blir det väl ungefär samma som för henne, om jag räknar rätt.

    Eller nähepp jag räknade som en idiot bara

   Ja hon har köpt större delen av sina följare. Förra sommaren så drog det iväg med 1000 tals följare och sedan står det still hur länge som helst. Tänk dig att hennes riktiga gillamarkeringar till en bild är ca 200 st

   Det är rätt bra och procentuellt sett är det var flertalet stora Svenska influensers med större delen av sina följare i Sverige och norden ligger.

  Men varför köper man jämna antal likes då? Köp typ 2731 istället så syns det inte lika tydligt åtminstone. Ska man ljuga kan man väl i alla fall ljuga smart(are).

   Men det är nog det som är problemet, hon är inte så smart som hon tror. Eller snarare så tror hon folket är dumma och lättlurade

   Och sprida ut det på flera inköp 113+52+132 osv… Eller det kanske inte går att göra så i likeshoppen.

  Hua så pinsamt ?

  Jag jobbade med en känd profils företag (några år sedan). Han ville att vi skulle köpa följare till Instagram då han påstod att alla kändisar gör det. Hade varit kul om du Camilla kunde göra ett ännu djupare gräv kring detta. Hur vanligt är det bland kändisar och större influencers? Både deras personliga profiler och deras företag (om de är separata).

   Det stämmer alla influensers har både köpta följare och köpta likes. Gör man maten förstår man att så är fallet.

    Alltså nej. Jag har +40k följare och har vare sig köpta likes eller följare. Däremot har mina likes per bild gått ner från ca 650 till hälften (för jag postar fortfarande bilder och inte reels).

    Men kanske är det så att för att få många nya följare måste man först ha stor följarskara. Jag minns att Negin Mirsalehi fick kritik för att hon följde massa konton som då följde henne tillbaka – varpå hon avföljde dem. Idag finns botar som gör det men instagram har begränsat antalet man kan följa per timme för att förhindra detta.

     Nu tänkte jag i och för sig på större influensers, på +100. De som har över 1 miljon följare och vänder sig främst till den Svenska marknaden har svårt att få ihop så många följare i Sverige. Då gäller det att locka till sig alla flickor/kvinnor i åldersgruppen 15-29. Fortfarande är det orealistiskt att tro att man skulle lyckas med 50%. Då pratar vi istället hälften av flickorna/kvinnorna i åldersgruppen 15-44. Rätt orealistiskt.

  är väl till sponsföretagens nackdel främst så ser inget problem. sponsföretagen ska gå under

  Alla dessa spamkonton, botar eller vad man kallar det, som kommenterar på instagram och youtube. Har det något med köpta följare att göra? Eller var kommer dom ifrån? För vissa har ju massa sånt, medan andra inte har något.

  Vissa på youtube tex har jättemycket såna kommentarer, antingen ”18+ bla bla” eller att en kommentar från en riktig människa har blivit kopierad och dessa konton lägger det.
  Samma på instagram med alla dessa som är att man ska skicka dm, gå in på någon hemsida, vill ha sex och allt som står.

  Trög fråga kanske ?

   Jag är inte jättekunnig när det kommer till detta, men som jag har sett det på Youtube så kommer spambotarna från kanaler som försöker locka till sig nya prenumeranter. Oklart hur dock för det är just mest väldigt störigt med dessa kommentarer.

   Tittade på en känd svensk influensers IG konto och läste igenom svaren som hen fick. Just det du skriver reagerade jag på. På en och samma post fanns 2 kommentarer, från 2 olika konton något som såg ut som ett only fans light konto. De var en verklig person bakom som bara la uppbilder i kinky underkläder i utmanande poser. Den andra var i den andra ringhörnan två olika konton som skrev hur någon obskyr sekt ändrat deras liv. Sedan fanns några helmysko konton som verkade vara botar rätt igenom med bara ett gäng smileys.

   På instagram händer det alla möjliga personer. Jag har ett konto med ca 1000 följare och får sådana kommentarer från botar. Dock raderar jag dem jättesnabbt och det kanske inte de riktiga ”stora” har tid/lust med.

   En gång har jag råkat ut för att en bluffare lagt upp en kopia av min feed, alltså stulit mina bilder, skapat ett konto med snarlikt användarnamn, köpt följare, och sedan försökt sälja grejer via DM med hopp om att de som följer mig ska tro att JAG kontaktar dem på det viset. Helt ärligt ganska obehagligt!

    Precis det är ju det som slutligen blir nackdelen med alla dessa fejkkonton att man kan bli lurad. Dessutom är det så tråkigt att allt är så fejk. Det är bara vi som har instagramkonton som kan protestera mot den här träden snarare än normalisera det.

    Är delägare i ett halvstort konsultföretag och på vår kontakt@ adress får vi plötsligt en massa förfrågningar många man rodnar över att läsa.

  OT men Forni tycker alltså att man ska beställa en kebab för 220 sek? ?

   Vad exakt är problemet med det? Om man har råd.

    Att hon har råd nu är ju ingen garanti för att hon kommer att ha råd i framtiden. Kanske kan vara bra att lägga en del pengar på en pensionsförsäkring när samarbeten är slut för att silicon och fillers hittat nya platser på kroppen och annonsörerna vill ha något nytt, ungt och fräscht.

     Är inte Fornis gravidapp hennes pensionsförsäkring?

      Det om nått är en affär med hög risk. Hon ska få pengar att växa i minst 30 år. Så länge kommer inga influenserprodukter överleva.

     Du har alltså så stor insikt i hennes ekonomi att du vet att hon dels inte pensionsförsäkring och att det är en kebab för 220 kr som är det hon ska spara in på?

      Första meningen var en öppen fundering. Blev du förvirrad av att meningen slutade med punkt istället för med frågetecken? Andra meningen handlar om vad folk i allmänhet gör om man inte har ett jobb med kollektivavtal för då slipper man tänka på pension. Var läste du in några som helst insikter eller är du mest grälsjuk eller uttråkad? Det skulle förklara en del om det då inte är läsförståelsen som haltar förstås? Vilket verkar vara ett utbrett problem hos många.

     Ska man aldrig få unna sig? Och vad vet du om vilka försäkringar hon redan har. Jag unnade mig också och beställde hem mat för 200kr häromdagen, och jag är bara en vanlig person (med pensionsförsäkring) ??‍♀️

      Oj var jag verkligen så provocerande?

     När får man sluta spara in på kebaben? Och börja använda pengarna? Hon kan ju sälja sitt företag för hundratals miljoner och pensionera sig idag, ditt argument är absurt.

      Vilket företag tänker du på då? Den nystartade babyappen där hon är sen på bollen eller tänker du på städfirman som omsätter 4 mille? 100 tals miljoner? Det är inte absurt det är bara korkat att tro det.

    Att hon har råd är väl knappast problemet. Om du läser vad folk skriver så verkar majoriteten tycka att det är fejk och att det är att luras.

     Är det fejk att beställa och tipsa om en kebabtallrik? ?

   jag brukar köpa ”lyxkebab” ibland, dönerkebab med pommes etc. Med en dricka går det på drygt 200 spänn. Absolut inget jag köper ofta, men vid löning kan man få unna sig en tycker jag. Hon har nog råd att köpa lyxkebab tre gånger om dagen?

   Jaha?

   Lätt. Vill magen ha kebab får kebaben kosta vad den vill.

  Patetiskt, ännu värre är väl hudvården hon enl BB köper in snorbilligt och sätter sin label på. Marknadsför och tar betalt för produkterna som om de vore hudvårdens créme de la créme. Denna människa lurar sig fram i livet, förmodligen på alla sätt hon kan komma på.

  Ja jag vet att de flesta köper.. Marcello och Emilia köper alltid följare/ hur kan han ha så många följare?? Han är sämst…

   Han har väl skärpt till sig ordentligt, längesen man hörde om honom på ett negativt sätt här.

    Han är kass influencer och jag fattar inte hur han kan ha så många följare och inte göra nåt..

  Antar att det är moms inräknat när man shoppar lajks? Lr?

  Körde inte Instagram en rejäl rensning för typ 4 år sen då det togs bort fake följare och like osv ? Vet att många flunsor stod lite med byxorna nere få.

   Ja skulle de göra det nu finns många som kommer att uppleva just det. Brallorna vit fotknölarna.

  Vad finns kvar bakom allt ljug och fejk? Vem är hon utan alla fantastiska hittepå framgångar?

   Ellerhur, exakt så som du uttrycker?? vad finns kvar och vart är allt påväg när det blir mer och mer fejk samt skrämmande att endel tycker att det är normalt för att många gör så. Det är väl det som är förjävligt att det är så. Det är sjukt tråkigt.

  En genuint ärlig och förtroendeingivande entreprenör?

   Typ så eller inte…

  Nu är inlägget borttaget!?

   Wonder woman of the year jobbar hårt ?

    Wonder woman ska den ofrivilliga influencern ? Fy satan så patetisk, jag skäms in i märgen å hennes botoxade vägnar.

     (Aka, inte ska)

  En mamma som jag känner köper följare, gör hon vill verkligen bli influencer. Hon har nästan 10 000 följare nu men får endast runt 40 likes på hennes bilder ?

   För*

  Har en i min närhet som driver ett instakonto som hon haft igång i ca 2 år där hon har närmare 90k följare. Det är ett väldigt nichat konto (poesi) där hon skriver på engelska. Hon har dock nästan enbart muslimska/indiska följare. Jag tror att hon köper följare/likes/kommentarer men vågar inte fråga något eller trampa henne på tårna.

  Jessicas wahlgrens dansvideo för någon dag sen, en blandning mellan Åsa ingrosso, Bianca och antonia Mandir? ?

  Granska Mirka Norrströms följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.