162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är tanbyklaras pojkvän?? Måste veta nuuu och nej har inget liv

   En mörk kille som tränar med ett traktordäck i sin profilbild till Fboy Island Sverige. Deltagare asså, som Klara är programledare för.

   Haha vad lustigt att hon blivit kär i en deltagare i det program där hon är programledare

   Förresten är jag nyfiken på ebbiskatts babydaddy

    Är pappan med i bilden?

     Ja jag tolkar det så. Hon har skrivit på ig att de blivit sambos och la upp bilderna idag där han syns lite

   Jhon Arbodela heter han, 8 år yngre än Klara tror jag.

  Varför måste hon han just Bregott? Finns väl billigare om nu priset var så upprörande.

   Kanske för att det är godast ?

   FInns inget smör som smakar ens i närheten lika gott som Bregott. Blir tvungen köpa mitt för 60 kr, men det är det värt.

    64kr på Coop när jag handlade häromdagen.

     Menar att det är galet. Priserna är ej försvarsbara

      Hade det gått till att kalvarna fick gå med sin mamma hade jag gärna betalat 150:-

      Fast om ni visste hur mkt jobb det är att vara bonde och ta väl hand om kossorna. Dessutom är det förpackning, transport etc etc SÅ det är konstigt att det inte är mycket dyrare. Jag köper gärna smör direkt från bonden och betalar gärna mer. Då vet jag att jag får kvalitéprodukt som jag vet är etisk och välgjort istället för den skiten man köper i butik.

       Fast det går ju ha lägre priser OCH se till att bönderna får vad de förtjänar. Det beror ju helt på skattenivåer och en politisk vilja att hjälpa bönder.

    Bregott är inte smör(men nästan). Riktigt smör smakar godare. De andra är marganriner och det är någonting ingen människa borde vilja stoppa i sin mun.

     Vad är det för fel på margarin?

      Margarin innehåller många gånger Palmolja och endel kemikalier/tillsatser (smak- och färgämnen för att efterlikna smör.)
      Så många väljer bort margarin pga det. Men sedan sitter dem och äter godis och dricka som innehåller skit #dubbelmoral

       Man kanske äter smör varje dag men godis nån gång i månaden ja då äter jag hellre smör än margarin ?

       De kanske tycker att man kan hoppa den onyttigheten men ändå vill dricka dricka o äta godis. Ingen kan göra allt

       Vad menar du med kemikalier? Kemikalier är inte farligt. Allt som existerar på hela planeten består av kemikalier, inklusive vatten. Allt består av kemikalier.

      Margarin är väl ett mjukt fett som gjorts hårt eller nåt, dvs dåligt

     Bregott är INTE margarin, detta är bregottes innehåll
     SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur), rapsolja, vatten, salt, vitamin A och D.

     Margarin är matfett som vanligen baseras på härdad vegetabilisk olja. Konsistensen kan vara antingen fast eller flytande, och oftast tillsätts smak- och färgämnen för att efterlikna smör.

      Vem har sagt att Bregott är margarin då?

       18:55 sa det

        Nej, det gjorde jag inte. Jag svarade ”Sur” 18.03.
        Läs om, läs rätt.

   Äh det är godast kort o gott

    Råkade få sambons mjölkfria Flora på mackan för ett tag sen och fick på riktigt nästan kväljningar när jag åt, trodde först det var nåt fel på brödet haha..

  ?

  Det är väl mer värt att lägga mycket pengar på en märkesväska än på Bregott, det vill man inte gärna köpa för 70 kr så förstår henne. Bra att hon tipsar tycker jag fast själv köper jag mest matvaror på ett och samma ställa pga stamkundsbonusen, och ser till att köpa de dyrare varorna när det är extrapris vilket det är med jämna mellanrum. Hoppas JT vill visa lite mer av nya lägenheten, inredning är kul att se , det är alltid intressant. Älskar när influencers gör housetours.

   Är det? Smöret kan man äta åtminstone?

    Och väskan har du kvar.

     Väldigt god att äta

      ? smakar det så kostar det..vet dock inte om just den rosa håller smaken så länge.?

   Exakt! Folk brukar säga till mig när jag snålar med småting att «du har ju råd med de extra hundra/tusenlapparna, du bor ju i en lyxvilla» – nej tvärtom, jag bor i ett stort dyrt hus för att jag inte använder pengar på onödigheter. Investeringar däremot lägger jag gärna pengar på

    Och jag är tvärtom. ”Stort dyrt hus” låter fruktat avskräckande för mig av många orsaker. Bor gärna enkelt, mindre att sköta osv.Däremot vill jag gärna kunna lägga pengar på saker jag gillar och som har kvalitet, så som bra mat, upplevelser mm, utan att behöva jaga extrapriser.

     Åh håller verkligen med. Är uppväxt med just att mat snålar man inte på. Vi hade inte så bra ställt när jag växte upp men men var alltid kvalitet på maten och sparades inte in på det mina föräldrar ville ha. Mat var en viktig del av livet och är det fortfarande för mig

   Stamkundsbonus är bara en bluff!
   Man handlar i butiker med 10-15% högre priser och får 1-3% ”rabatt”.
   Det är enkel matte att det inte är billigaste alternativet.
   Men det känns bra i magen och det är bara det som räknas.

    Sen är väl tid lite pengar oxå. Bor 10 sek från Hemköp. Skulle såklart kunna dra iväg till Willys men skulle nog vara 30 minuter extra ToR varje gång.

     Det är ju upp till var och en att avgöra hur mycket 30 minuter är värt för var och en.
     Hemköp är ju dock den näst dyraste butiken vi har i sverige. Och slår man ut det på ett år så betalar man nära 15.000kr mer för maten om man köper den på Hemköp jämfört med Willys.
     Generellt är Hemköp 10% dyrare än Willys. Vilket innebär 100kr för en matkasse på 1000kr. För det kan man köpa 5 liter bensin och åka 10 mil med en normalstor bil. En genomsnitthastighet på 50km/h innebär att man kan köra i 2 timmar för de pengarna man sparat in att åka till Willys istället.

      Wow, du är bra på att räkna. Bra att veta, jag trodde Hemköp var billigt.

   Betala rimliga priser till Sveriges animalieproducenter och bönder i kristider så att vi får mat på bordet även om kriget kommer – NEJ.

   Betala fantasisummor för en tygväska med etikett det står Chanel på – JA.

   ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  Jag förstår inte. Det är väl bra att hon tipsar om billigare matvaror??

   Förstår du inte poängen alls? Hon har råd att köpa chanelväskor men klagar ändå på smörpaketet gått upp 15kr

    Är inte TS. Men håller med, DOCK skulle jag själv aldrig köpa Chanel. Men mat måste man ha, och det är ju skitbra med tips på billigare mat ?

    Och om man kan så varsågod och köp en väska. Tycker ändå man får klaga på matpriserna ?

    Bara för att man har råd att betala 5.000 spänn för ett paket smör så är det ändå hål i huvudet att betala så mycket.
    Det spelar väl ingen roll hur mycket man har råd med, det är ändå sjukt ovärt att betala för mycket för något man kan få billigare någon annanstans?

     Väska från H&M 99 kr, väska från Chanel 44000 kr. Bara för att man har råd att betala 44000 spänn för en väska är det ändå hål i huvudet att betala så mycket.

      Du kan ju inte jämföra kinesisk plast tillverkat av barnhänder som går sönder bara man tittar på det med Chanel. Med tanke på att det finns väskor för över 3 miljoner så låter 44 tusen överkomligt.

       Jodå men kanske inte med HM med tanke på greenwashing. Men då jämför jag istället med några snäpp dyrare och bättre kvalitet och medlemmar i samma NGO som Chanel avseende kontroll av arbetsvillkor och arbetsmiljö. Varför betala 44000 spänn när du kan få en Acne tote bag för1400?

        Därför att det är en investering. Tar du hand om din chanel ökar den ofta i värde genom åren. (Har ingen själv dock, skulle aldrig våga använda den?)

         Det beror lite på vad du menar med investering. De flesta brukar förvänta sig en avkastning, dvs att värdet ökar eller någon form av utdelning. Köper man exklusiva väskor av den anledningen kommer man bli väldigt besviken. Men märkesväskor har ett 2a hands värde. Är man pank och behöver kontanter kan man knalla ner med sin Birkin och pantsätta den. Det sägs att man kan räkna med att få låna från 55 000 kr och uppåt. Men det gäller att väskan är i fint skick. Det betyder att den ska helst vara så lite använd som möjligt.

      Min favvoväska genom alla tider kom från hm och höll i 20 år (dragkedjan gav tillslut upp).
      Sen vem som sydde den är ju dock en annan fråga

    Fast hon har all rätt att klaga på det och många har inte lika gott ställt. Så är hur bra som helst att hon tipsar människor om var det är billigare någonstans.

    Jag tycker det visar på stor förståelse. Hon vet att maten blir dyr även om hon personligen har råd med den. Av princip så förstår hon att mat är något alla måste kunna införskaffa dagligen, och hon vänder sig emot priserna därför. Två skilda saker i min värld.

     Haha så insiktsfullt att hon förstår att människor behöver mat.

      Nej prismedvetenhet trots välbärgad. Har du svårt att läsa?

    Håller med A 18.45
    Nästan ingen som reagerar på att JT snobbar med det mesta, mest med sin egen förträfflighet. Hon har haft en stor tur att hamna där hon är idag genom ett (löjligt) tv-program.
    Hon skryter med lägenheter och båtar och tjofaderittan men sen klaga på priset på Bregott. Har hon råd äta ute i tid och otid och laga drösvis med matlådor till hela familjen ( som säkert kan både laga och betala sin egen mat) så är inte JT direkt trovärdig när hon klagar på priset på Bregott. Så mycket annat dyrt som hon äter!
    Människan borde ta steget lite längre och fatta att det finns de som knappt har råd med mat idag.
    Hon har haft tur!
    Jag läser hennes blogg ibland men ofta får jag en dålig smak i munnen av det. Akta er också för att kommentera minsta lilla emot henne för av kommentarerna att döma går hon helt i taket då.
    En lättstött människa utan insikt om andra och ett skryt utan like.
    Alla får tjäna pengar och spendera hur de vill.
    Men klaga inte på priset på Bregott när du har så du klarar dig och mer därtill

     You can take the girl out of Skövde, but you can’t take Skövde out of the girl.

   Jag håller med dig, bra att hon tipsar var det finns billigare matvaror och bättre att köpa äkta märkesväska än fake-kopior, och betydligt värre att köpa pro st itu e rade som ett visst influencer/YT-par gjort och offentligt berättat om. Hur kan man med det… och hur kan man med att berätta det?! Så vidrigt. Konstigt att det inte blivit ett inlägg om det här.

    Och faktiskt lite konstigt att dina svar modereras bort

     Ja märkte det, men nu skev jag inga initialer. De har ju sagt det offentligt med vilja så finns ingen anledning att ta bort det. Ganska anmärkningsvärd grej faktiskt.

    Bättre att berätta och vara ärlig än att göra det i lönndom. Hur många procent av män är det inte som köpt prost?!
    Men nej, det är klart det inte är ok att de köpt pros. Men när var det?

    Ja det är fasen märkligt. Paolo Roberto fick minsann inga pass.

  Töntig jävla människa den där JT.

   Din kommentar talar för att du pratar av egen erfarenhet.

    Är det verkligen det du menar?

  Söt väska men skulle inte betala det priset. Ser inte vad den kostar men vet ju hur dyra dom är. Samma bröd kostar 10 kr mer i annan affär. Priserna har gått Bananas tyvärr.

   Vad har ni märkt det gått upp på mest på?

    Kaffe, smör, ost ja allt har ju gått upp men kaffe är väl det som gått upp mest, och gurka också sägs det, och så smör och Bregott då.

    Priserna som ökat mest är matfett, mejeri och ägg och kaffe.

    Kaffe.

    Kaffet har väl gått upp allra mest.

    Ägg är jättedyrt nu, 15-pack för 60kr ?

     Finns på hemköp för 25 kr.

     Det är inte dyrt, det har varit för billigt innan

      Så vidrig kommentar tycker jag. Helt världsfrånvänd. ??
      ”Det är inte dyrt, det har varit för billigt innan”
      Tror du på riktigt att de som lever med dålig lön, soc osv har råd att köpa varor så som de kostar nu.? Många oroar sig och vet ej hur de ska leva.

     Va? Köpte en platta fär 56:-

     Obs, från frigående utomhus.

     Byt matbutik Anonym74.

    Grädde, kaffe yoghurt

   44.100kr ?

    Inte klokt. För dyrt.

  Nu med de stigande matpriserna så känns det som att folk först nu får upp ögonen för att kolla vad som är på extrapris?? Gör inte alla det annars? Mvh en snål jävel som aldrig köpt smör till fullpris

   Nej jag handlar i den butik jag alltid handlar i och köper det jag vill ha. Nu köper jag vissa grejer när det är kampanj och fryser ner men jag prioriterar att köpa svenskt och det är inte alltid på kampanj ?

   Plus att folk nu insett vad kilopriset är.
   Plötsligt tror de att allt är dyrt utan att ha insett att grönsaker alltid gått upp och ner i pris beroende på säsong mm.

   Nej det gör alla verkligen inte, inte jag tex. Orkar inte och köper det jag vill ha, har ju råd liksom. Jobbar av en anledning ?

  Man kan göra eget bregott enkelt och spara pengar samt att det blir jättegott. Här är ett recept till exempel: https://www.land.se/recept/gor-eget-bregott-mer-smorsmak-for-pengarna/

   Hur blir det där billigare? ”Vanligt” smör är ju lika dyrt, bara lite utdrygat med rapsolja?

   Bra tips, det blir verkligen gott och mycket billigare. Jag vill också tipsa om Valio, de har en bregottvariant för 45 spänn, coop och ica. Och deras smör kostar bara 50 spänn mot arlas 70 (!)
   Man kan fundera över varför finskt smör kostar mindre, trots transporter hit och de har väl också haft lika höga dieselpriser som arla säger är skälet till deras höga priser? Och inflation. Tror svenska handlare och leverantörer fulhöjer – som man konstaterat att bensin/dieselmackarna gjort (kola svd näringsliv idag)

    Valio är väl laktosfritt. Smör kanske inte smakar så annorlunda vad vet jag men stor skillnad på mjölk

     Nej, nej, Valio är inte laktosfritt, de har det också förstås, precis som arla. Gårdsgoda finns i båda varianterna.

     Valio Eila är deras laktosfria varor, och måste medge Valio Eilas mjölkdryck är det närmaste du kommer vanlig mjölk i smak ?

    Förlåt nu låter jag som en smörfantast men gårdsgoda från Valio är inte alls lika gott som Bregott, finns inget som slår det haha.

    Det är billigare i Sverige pga att Finland har ett överskott på smör eftersom de i vanliga fall exporterar mycket till Ryssland. Det gör att de dumpar priset på överkottet för o bli av med det. Vi svenska bönder slåss för vår överlevnad med höjda elpriser, foderpriser, dieselpriser osv. Finskt smör må vara billigare just nu men det bidrar inte till öppna landskap i Sverige eller arbetstillfällen.

  Jösses alltså. Hon letar alltså xtrapriser på Bregott men slänger gärna upp 40 tusen för en väska. Ser ut som en julgran gör hon oxå, noll stil.

   Och tjock-TV glasögonen 😀

   Men Ansi, besätta om din stil. Var handlar du?

    Ursäkt men vad finns det för allmänintresse i att känna till en kommentarskrivares stil? Undersöker du om det finns ett samband mellan kommentarens tonalitet och författarens stil?
    Tycker Toftbyn har noll och ingen smak och beskrivningen julgran är träffande. Men det är bara min åsikt, finns säkert massor som ser henne som sin stilikon.

     Jag är genuint nyfiken på hur de som påstår att andra ”ser ut som julgranar och inte har någon stil” ser ut.

     Då är det väl en legitim fråga. Ansis egen stil måste ju vara förträfflig om hon klankar ner på andra

      Nu blir jag uppriktigt nyfiken. Blir du lika nyfiken vare gång någon i ditt tycke uttrycker en negativ åsikt om en annan person?

   Varför ska man slösa pengar på förbrukningsvaror i onödan bara för att man inte är fattig? Fattar inte din logik eller varför det sticker i ögonen på dig.

    Vad menar du. Smör och handväskor är båda förbrukningsvaror.

  Bregott är smör och rapsolja. Gör egen blandning, mycket godare.

   Varför ska jag göra det?

    För att det är ”mycket godare” enligt Anonym? Men du behöver förstås inte.

   Men orka.

  Är verkligen inget JT-fan, men att hon tipsar sina följare(som förnodligen inte har samma ekonomiska förutsättningar som henne)tycker jag inte är fel.

  Köper oftast valio gårdsgoda på kampanj istället men bregott för samma pris funkar också, och jag förvarar i kylen. Använder just nu paketet som hade bäste före i mars..

  Smör & ägg har oerhört lång hållbarhet, bunkra vid bra pris.

  Innan jag skilde mig handlades alltid Bregott, (med en inkomst nu) köper jag Flora om det inte råkar vara bra pris på Bregott, en prisskillnad på 30:- förpackning då blir valet enkelt. Mår lite halvdåligt inför höstens alla pris höjningar, de veckor jag inte har barnen, äts det mycket havregrynsgröt (tur jag tycker det är gott) för jag vill när dom är med mig inte göra avkall på bra mat.

   Tips. Köp morötter så du får lite vitaminer. Snällt mot dina barn. Hade jag haft barn hade jag nog tänkt liknande.

    Har alltid blåbär i min gröt.. och morötter finns alltid, liksom annat grönt och gott, snålar in på mig absolut, men inte mina barn.

   Därför jag tycker vissa här inne som tjänar 100 000 i månaden och bor i villor (Om det nu ens stämmer) är så empatilösa. Har sett flera kommentarer på att folk tycker på riktigt att varor har varit för dyrt och att priserna är bra nu. Mmm tror de på riktigt att alla har deras inkomst? Egoistiska psykopater.

    Varit för billiga skulle det stå* inte för dyrt. Lol

    Jag tror du missförstår. Det är inte för att folk är empatilösa och tycker det är bra att folk med sämre inkomster inte har råd med maten de vill ha. Det handlar om att det är bra att produkter från djurriket är dyrt, och varor som är omiljövänliga. Närproducerade och veganska råvaror ska premieras.

   Linsgryta på jättebilligt, det äter vi ofta och går att variera i oändlighet. Proteinrikt så det mättar bra. Går att kasta i lite vad som helst.

    Recept please!

  Jag har fattat sen länge att det finns ett stort intresse för dyra märkesvaror.
  Själv förstår jag verkligen inte vad som rättfärdigar det priset för en liten väska som man plats får plats med nåt i.
  Kan nån med ett enormt väskintresse förklara ?
  Eller nån som är i väskbranschen som kan berätta ?
  Detta är verkligen en genuin fråga då det är så främmande för mig….

   * knappt får plats

   Själv är man nöjd med sin michael kors väska för strax över 1000 spänn. ?

    Jag förstår precis hur du menar! ?Min väska har jag haft i evigheter och tror den kostade några hundra ?. Men jag tycker den är asbra !
    Är det känslan av att KUNNA köpa nåt dyrt som ger en ”kick”??
    Tycker de flesta influensers bara har med väskan på nån bild och sen hamnar den i garderoben. Då köper dom nån ny väska som är ”to die for”.

     Fast det handlar ju inte alls om funktionalitet och har aldrig gjort. Det handlar om en fin design, känslan av lyx och status. Har inget med funktionalitet att göra . Anledningen till att man inte förstår är ju för att man inte är insatt eller intresserad av lyx och mode.

     Skulle dock aldrig köpa en sådan väska, för hade skämts så mycket över att synas med den, även om jag är extremt intresserad av mode.

   Jag såg på mangos hemsida idag att deras läder väskor kostar under 1000 kr. Och de flesta av deras väskor är sjukt snygga (enligt mig då :p )
   Köper hellre det än märkes väskor

    Jag håller med dig. Men vad är det som är så speciellt med en opraktiskt märkesväska ??

     Det handlar om status och exklusivitet och i slutändan makt. Många influensers är vanliga tjejer som vuxit upp i mindre städer eller någon medelklassförort. De har klarat sig igenom grundskolan men inte mer. Men de drömmer stort och de har förstått hur man bygger sitt eget varumärke och att deras värde ligger i att folk gillar deras utseende och sätt att vara på. Typen har alltid funnits och tack vare sociala media finns en plattform som gör att de når ut långt utanför sin egen hemstad. Status är viktigt för dessa tjejer och det är också viktigt att visa för andra influensers att man har råd med de statusmarkörer som gruppen har, dvs märkesväskor och skor.

   Om man köper rätt väska och vårdar den ökar de väldigt mycket i pris så vissa kan vara en bra investering. T.ex. jag köpte en klassisk Chanel 2017 för 4480€ senast jag kollade kostade de 8800€ och säkert mer idag. Man gör självklart vad man vill med sina pengar men om man har ekonomin så varför inte köpa dyrare väskor som stiger i pris istället för halv dyra väskor som normalt sjunker i pris ??‍♀️

  Hennes tid är förbi. Jagar bara klick….

  Om ni undrar varför hon alltid har solglasögon, så är det ju såklart för att dölja sina mörka ringar o rynkor under ögonen….om ni granskar hennes närbilder noga, så ser man att hon retuscherat…så kul när andra bloggare o instagrammare, lägger ut bilder på henne, då är det inte retuscherat…

   Undrar varför hon skulle vilja dölja sina rynkor, hon är väl typ 55, inte särskilt konstigt med rynkor då…

    hon är inte fyllda 50 ännu…hon har gjort panda behandling och eye theraphy…öppen med det i sin blogg vilket är positivt…men dåliga retuscheringar…

   Pengar verkar inte vara ett problem för Toftan sen hon träffade täta sambon Janne. Sambon är den med mycket pengar och nyligen har det köpts dyr lägga på Linnegatan. Men planerna i framtiden är att köpa lägga i Karlatornet där kompisen Stordalen även ska ha en lägga. Tror T delvis lever på Jannes pengar.

    Nä dom hyr lägenheten i linné

     De ska tydligen ha lyckats få den via boplats. Vilken tur då

      Kanske har stått i kö i20 år

    Jobbade inte han med att sälja dammsugare? Provade att vara influenser och är nu anställd igen?

     Jo nu säljer han golv tror jag

    Vem sjutton säger lägga?

    Janne har inga pengar!

   Var en bild från kroatien där man verkligen såg hur hon ser ut. Förvånad att hon la upp den. Men hon verkade upptagen med att tycka synd om sig själv

  Hade hellre haft en Bregott ask med axelrem faktiskt.
  Chanelväskan är påfallande lik den rosa väskan som min
  gammelmormor alltid hade sina papiljotter i.

   ?

   Ja! Det var papiljott-väskan den påminde om. Kom inte på varför den kändes så bekant.

  Extrapriser och kort datum-produkter säger jag bara, man sparar så mycket pengar i längden. Alla dessa prishöjningar blir minst sagt en utmaning för oss studenter som hade det skralt redan innan.

  Men hur mycket bregott stoppar folk i sig?! Låter som om vissa inte kommer ha råd med hyran för att de måste köpa bregott varannan dag. En stor förpackning räcker minst en månad för 2 personer…? Ät gröt varannan dag – det är mitt tips.

   Det går minst ett paket var tionde dag för oss, två vuxna två barn

  Ett annat tips är att sälja alla kopiösa mängder med kläder som erhållit från Ellos och annat som köpts men som flyger ut ur garderoben lika fort.

  Om folk på riktigt är så rädda för prisökningarna på maten: hur har ni ens råd med bröd+smör+pålägg? Svindyrt ju. Ät gröt istället. Folk tror att de ”måste ha” och vill ”unna sig”, ja men då är det ni som sitter och får skrapa ihop slantarna i slutet av månaden och det är för att ni valt den där lyxen på tallriken. Finns så mycket billig mat att äta om man verkligen vill.

   Smör och pålägg – lyx?? Tror relativt få har det så illa att de behöver skrapa ihop pengarna pga att de köper normala basvaror ?

   min gamla skalliga chef sa att havregrynsgröt var dåligt för håret

    ?

  Vad hette det vidriga smörgåsmargarinet som fanns förr med en röd ask och gula bokstäver tror jag? Smakade hemskt! ?

   Lätta ?

   Lätt & Lagom!

   Lätt & Lagom.

   Flora?

  Johanna toftby har börjat upprepa sig, tjatar på om sina matlådor och hur hon matar sina vuxna barn. Som om hon gör något unikt? Recepten är alltid detsamma inget nytt. Dessutom är hennes blogg väldigt aggressiv, hon tål noll kritik eller att någon ifrågasätter.

   Ost ost ost summerar väl recepten.

   Näe finns intressantare vill jag påstå

  Jag struntar i om hon köper dyra väskor eller vill spara pengar på Bregott. Det som stör mig är att hon verkligen måste visa upp sina (skryt)dyra inköp på varenda jäkla bild.

  OBSERVERA NU – DETTA ÄR ENLIGT MIG – ENLIGT MIG – det finns alltså ingen forskning på de påståenden jag kommer att komma till här.
  Mina smaklökar är inte undersökta så jag vet inte till 100% om dom är fullt intakta.
  Jag vet heller inte om mitt luktsinne är det, men det känns – FÖR MIG – som vanligt i smaklökar, gom o näsa.
  Mina ögon är inte 100 men har progressiva så jag ser absolut hur smöret ser ut. O nej glasögonen är inte gamla lr så utan helt nya, så dom litar jag på.
  Känseln i händerna är heller inget jag har undersökt men antar att dom är helt intakta, dom känns som dom alltid gjort.
  Minnet, heller inget jag undersökt men det känns bra o det är ingen som har ifrågasatt det så jag antar att det är som vanligt. Alltså bra. Lr iaf ok bra.
  Smörknivarna da, näe använder nog samma som jag alltid gjort, o nej de är inte av plast lr 100% trä så dom blir ofräscha efter några år, nej jag vet, sköter man träsmörknivar rätt så blir dom inte ofräscha o då håller dom i en knapp evighet men jag har alltså inte såna, o varför jag inte har det är för att jag inte tycker om träsmörknivar helt enkelt. O nej jag vet inte varför jag inte tycker om dom, det finns ingen forskning på varför jag valt bort dom, finns ingen anledning mer än att jag inte tycker att dom är sköna lr passar mig rent estetiskt. Istället har jag ENDAST sådana med träskaft o rostfritt stål, ja med delen man brer med asså, den är rostfri. O ja jag smörjer in den delen där träet sitter emellanåt.

  Så var vi – lr var var jag… har jag fått med allt nu, förklaringar på allt? Ja, men då så är jag nog redo att framföra MIN åsikt i ämnet Bregott:
  • Bregott har blivit mjukare i konsistensen och det smakar inte riktigt som det gjorde förr.

  Om jag mår mentalt bra? Ja det tycker jag, finns ingen forskning på min hjärna lr nån annan undersökning som har utförts på den, så det vet man inte men det känns bra. Lr som vanligt. Hur nu vanligt känns…men MITT vanligt. Inte ditt utan mitt nu. Ok?

  Men en sak – det kändes änna bättre förr när fölk inte ifrågasatte allt, då när man fick tycka det man tyckte osv. För på riktigt nu – så sjukt som jag har skrivit här, så hade ALLA behövt skriva (och mycket mer därtill) för att försvara det man tycker o tänker. Trots alla förklaringar man gjort så hade det ändå funnits folk som hade ifrågasatt en satans massa av vad man tycker om ett jävla BREGOTT-paket.

  Det var allt jag hade att säga om den saken.

  Hur mycket smör/margarin brer folk på sina mackor om de känner skillnad på smaken? Den enda funktionen är ett tunt lager för att hålla fast pålägget på mackan, vad gäller smaken kunde det lika gärna vara tapetklister för min del.

   Klart man känner skillnaden… men ja det beror lite på mängd och vilket pålägg man har. Bregott går ju tex utmärkt att använda som enda pålägget på en röstmacka eller knäckebröd.

  Att vara sparsam i vardagen kan göra att man har råd att köpa något speciellt när man väl vill…
  Jag shoppade tex en hel sommarstuga för ganska mycket mer även chanellväska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.