Farväl för alltid, U2!

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Gudars skymning, jag vet inte HUR många gånger jag ilsket stängt av musiken från U2 som min telefon också börjar spela i tid och tid.
Jag gissar att det är en gemensam brydsamhet för oss alla med en iPhone?
Varje gång tänker jag att jag ska göra någonting åt saken, men glömmer det i samma stund som jag kliver ur bilen.
För mig sker det enbart i bilen.
Nu har Isabella Löwengrip inte bara påmint mig om att jag ska göra det, hon har även tagit reda på hur jag ska göra det.
Jag var helt säker på att det inte skulle gå med tanke på U2s nära samarbete med Apple, men tydligen så går det nu.
Äntligen!
Nu kan man alltså radera den som vanligt ur musikbiblioteket (den spelas därifrån och inte från Spotify), men den tanken hade jag givit upp redan på förhand om jag ska vara ärlig.

Tack Isabella! Och förlåt och farväl för alltid, U2!
Jag menar, även om man gillar U2 så vill man väl ändå inte höra den här låten hela tiden?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  U2 ftw! ??

   Jag har en iPhone och har aldrig blivit tvingad att lyssna på u2.. ?

    Inte jag heller:)

    Jag har, sååå störigt

     Jag med! Har alltid undrat vad fan det är för fel för jag har aldrig lyssnat på låten. Får se om jag orkar göra något åt det. ???

    Inte jag heller..?

    Kan det ha något att göra med när man skaffade sitt iphonekonto?
    Om man skaffade det efter det påtvingade utskicket av deras album kanske man slipper?
    Har ej iPhone själv. Nyfiken på hur det kan skilja sig åt

    Jag har. I princip hela tiden. Trodde först det var något fel på mig eller min telefon.
    Nu har jag fått allt förklarat?

    Tack o hej U2!!

    Samma här, är en Ifånälskare och iofs stort U2-fan också men någon koppling mellan dessa två företeelser har jag aldrig tvingats uppleva. Fattar liksom inte, börjar musiken bara spela hur som helst? Måste skratta, jag hade ju direkt trott att jag fått virus på mobilen. Det är inte vad det handlar om? Att mobilen blivit infekterad?

  Åh detta var det bästa jag läst!
  Har tagit bort det direkt. Tack!

  Nu har du tagit bort den en gång. Det värsta är dock att den återkommer, och återkommer och återkommer! Efter varje ny uppdatering har min telefon lagt tillbaka den.

   Jag raderade precis albumet, och ett till. Sen låg fanskapet där igen 30 sekunder senare ?

  Åh. Måste skaffa iPhone.

  Ta bara bort musikbibliotek-appen? Ingen använder väl den ändå?

  Har haft iPhone sen den första kom 2007. Har U2 i mitt bibliotek i Apple Music, men jag har aldrig blivit ”tvingad” att lyssna. Har inte lyssnat på nåt av dem säkert på 10 år. Vad är det ni pratar om???

  Detta har jag också råkat ut för ? Trodde det var min son som råkat köpa deras album i Apple store. Skönt att få klarhet i detta!

  Lyssnar på U2 på min iPhone när jag läser detta ? dock via Spotify och frivilligt, men ändå. Jag har inte varit med om detta, och då har jag haft iPhone hela tiden, men jag använder inte iTunes/apple musik och så. Kanske därför?

  Alltså Oliver Hunts senaste samarbete.. Försöker han få det att se ut som att han tagit med sin dotter till Puerto Rico eller..? Känns lite lågvattenmärke över det hela när man knappt har sin dotter hos sig.. ?

   Känns märkligt att göra ett samarbete och filma lite av produkterna och sen slänga in massa klipp från olika resor som han inte gjort nu.
   Men kanske missuppfattade poängen med att ta med gamla klipp?

    Eller hur? Men han var väl iväg på den resan – men dottern var inte med. Känns ju som att det blir lite extra ”fult” att låtsas som att hon var med och dessutom exponera henne i syfte att tjäna pengar ?

     Resan med surfing, hästar, när han går upp från vattnet, står vid ett vattenfall är från 10 november 2021.

     Resan med dottern är till umeå 4 mars.

     Så inga av klippen har ju något med detta samarbetet att göra. Men parfymen fick honom ju att längta tillbaka till en resa som hände för 10 månader sedan ish, så bra reklam kanske?
     Kan även kalla det lathet kanske. Bara spela in litet snabbt klipp med parfymen och sen lägga in två klipp som redan fanns liksom ?

      Är sjuk så hade inget bättre för mig än att kolla upp, tyckte jag kände igen båda klippen liksom?

  Apple music e ett skämt

  Apple/iTunes hade en julkalender någon jul för väldigt länge sen. En av luckorna var att man fick ladda ner det här albumet gratis. Sen dess har jag inte vetat hur man blivit av med det ? jag antar att det är därför så många har albumet?

   nej, det kom (utan val eller förvarning) med en uppdatering, som de flesta sannolikt lät göras automatiskt över natten.
   Det börjar aldrig spelas i min iPhone, men det ligger på ”min topplista” överst i AppleTV:n. Alltid. Fast jag aldrig lyssnat på det!

  Älskar U2 men har aldrig fattat varför denna låt dyker upp i tid och otid! Så irriterande när jag skall sätta på en ljudbok, så börjar denna låt spela.
  Om jag tar bort den, vilken låt kommer att komma då??
  Menar det kan ju komma något värre 🙂 🙂 🙂

  Raderade hela appen. Använde den ändå aldrig.

   Ännu bättre! Skall jag också göra.

  Aaaah, hahaha..!! Jag som trott att jag råkat fibbla på nåt sätt!! Lyssnar aldrig på U2 annars, ändå kommer den jämt upp…??? Nu ska den väck!!?

  Man har alltid kunnat ringa apple support och så tar de bort den åt en helt, ingen risk att den kommer tillbaka efter det!

  Haha alltid tyckt det är ett så konstigt fenomen när jag kopplar mannens mobil till bilens ljudanläggning. Har tänkt att vad konstigt, han lyssnar ju aldrig annars på U2? 😉

  Men alltså, det har aldrig hänt mig? Har iPhone sen säkert 7 år tillbaka

  Belsabubs kreativa torka är längre gången än det klimatförändringarna orsakat i södra europa under sommaren. I hennes värld just nu är ett sent tunnelbanetåg vid Skanstull lika med ett blogginlägg. Dravel om uttrar, U2, dammsugare och Paulas evigt anonyma fotograferande är inget Belsabub kommer kunna leva på. Inte ens Delicato skickar ett prov på Mazariner som en invit till samarbete. Bättre då att återuppliva podden med Yoga Nose Girl och hoppas på 45 lyssnare. Undrar förövrigt vad som hände med aktievalen och Pärlemos-akademin?

   Kryp tillbaka in under din sten igen, ingen tycker du är rolig.

    Du är heller inte rolig

  Jag är mest förvånad att folk verkar ha ”levt” med detta och inte försökt göra nått åt det. Google is your friend; det var iaf så jag löste detta för kanske 6 år sedan.

   Men ellerhur?!!

  Tack Isabella.
  Så skönt att bli av med oönskad musik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.