Amanda Schulman släpar sin valp i gruset

Tycker ni att det här är gulligt och skojsigt att göra, för att posta på Instagram?
Lilla valpen… ❤️

Vad tror ni om att kanske gå en valpkurs?
Det går säkert att få på spons, det är jag hyfsat säker på.

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Idiot

   Håller med! Äntligen har personen visat sitt rätt jag. En STOR jävla idiot ?

   Men herregud, vilken överreaktion!! ?
   Chilla! Går ingen som helst nöd på den hunden som istället kommer vara och redan är väldigt bortskämd.

    18:23
    ?

    Fast hur vet du att den hunden har det bra, känner du dem eller?

     Huruvida hunden skulle vara bortskämd, eller ha det bra i övrigt är högst orelevant. Det är som att säga ”det barnet är bortskämt så det går ingen nöd på henne när hennes pappa slår henne ibland”.
     Hundar är ägarens ansvar. En individ som kan jämföras med ett litet barn.
     En valp som är trött och lägger sig, eller lägger sig i trots ska inte släpas i sitt koppel medans man står o skrattar. Antingen bär man hunden, eller med hjälp av pedagogik får man hunden att promenera (beroende på anledning till att den ligger).
     Min hund jag har nu kunde blir akut trött när han var valp. Hade därför alltid (har det än idag) hans väska med mig som han får vila i när han blir så trött. Ansvar!

      Trodde du att de drog hunden hela vägen hem över Östermalm?
      ?
      Herregud!

    …och du är sann djuvän? ….NOT!

    Varför tror du att en hund som är bortskämd, har det bra?

     Googla bortskämd.

    Bortskämd??? Det är väl för f…n ingen merit att ”skämma bort” en hund, lika sjukt som att det vore en merit att ”skämma bort” ett barn. En hund mår bäst av regler för att känna sig trygg!!!

    Att dra sönder halsen på en hund som ligger ner o vägrar gå är ren JÄVLA DJURMISSHANDEL!!!! O f…n inget som har med bortskämdhet att göra!!!

    Inte ens Katrin Zytomierska som är en hård affärskvinna skulle drömma om att göra så med sin hund som Amanda gjort, d….la idiot!!!!

     Lugna ner dig. Du har tappat det helt.

  Fruktansvärt! De ska inte ha hund överhuvudtaget, och bör anmälas till Länsstyrelsen. ?

   Vissa djurmänniskor alltså! Så överkänsliga när det kommer till djur som inte ens far illa, men när de kommer till andra människor som far illa inte bryr sig ett smack. Snacka om hycklare.

    1825
    Man kan bry sig om både djur och människor.

     Det är nog lite svårt för Anonym 18:25 att förstå det då det kräver kapacitet att ha två tankar i huvudet på samma gång ?‍♀️

      Bra försök till härskarteknik. ?

    Hur vet du att det är samma människor?

     Man känner ju igen många på deras sätt att kommentera/skriva efter ett tag här.

   Anmäl då!

  Idioter.

  Finns det nån Schulman som inte är helt dum i huvet?

   Nope

   Det är en fråga om vem man frågar.

   Ninni verkar mkt vettig

  Äsch det var väl inte så farligt. Knappast så att hon släpade hem hunden så hela vägen hem. Hunden kunde ju ställa sig upp om den tyckt att det var obehagligt. /Fd hundägare till en akita, en rhodesian ridgeback och otippat en Shetland sheepdog. ?

   Om valpen är helt utmattad och akuttrött, så där som valpar blir, så kan den ju faktistk inte bara ställa sig upp och följa med.

    Nej men jag antar att hon plockade upp hunden och bar den hem efter denna korta videosnutt. Man behöver ju inte alltid anta det värsta om allt och alla hela tiden. Är så trött på mentaliteten att man ska anmäla hit och dit. Jag kan sätta en 500-lapp på att detta inte är en vanvårdad hund.

     Vanvård eller inte. Man gör inte sådär med en hund.

      Hon drog den försiktigt i 30 sek, sen hjälpte hon den hem så klart. Eller är du helt ??

     Jag antar ingenting efter att ha sett den både åka motorbåt (utan flytväst ofc) och dras i gruset sin första tid i sin nya familj.

   Man har inte hund idag som man hade förr. Utveckligen och förståelsen för hunden går framåt. Tack och lov!

   För Amanda finns dock inget hopp.

    Anonym 12.10.
    Näe, där finns inget hopp.
    Det försvann när hon gifte sig ?

     Är ganska säker på att det inte fanns så stort hopp för henne ens innan hon gifte sig. Det är lite tomt där.

   Men det saknar också helt poäng, annat än att hon tror henne obegripligt många följare ska tycka det är roligt. Hundar är ingen jävla accessoar.

    Ja så trist och aningslöst. Undrar om uppfödaren skulle tycka att detta var roligt att se…

   Jojo är du en enkelspårig besserwisser eller var du med på promenaden? Hur farligt eller ofarligt det var kan knappast du bedöma. Och hur blir din kommentar om att du haft hund tidigare ens relevant. Du kan ju varit hundägaren från helvetet och misskött samtliga av dina hundar.

    Ingen av oss var väl med på promenaden så vem här kan uttala sig om hur det var för hunden?!

     Apropå slå in öppna dörrar…

   Det här inlägget är ett sådant där mean girl inlägg. Någon som inte är ond begår ett misstag, man ser att det är i total oförståelse och att hon bara behöver bli upplyst. Bloggbevakning vet att hundälskarna här är bortom kontroll och utnyttjar det på precis samma sätt som hon anklagar influencers utnyttjar situationer för content.

    ”Hundälskarna här är bortom kontroll?” Det var dramatiskt…

     Precis som ”släpar i gruset”. När hon drar hunden försiktigt.

      ?

      Varför ens dra försiktigt? Om hunden uppenbart inte vill gå varför ska hon dra i den mer än en gång?

       Hon ska naturligtvis varken släpa eller dra hunden. Där är vi helt överens. Men upplägget här är så elakt och contentsökande och sedan anklagas andra för att vara dramatiska och contentsökande.

        Contentsökande är väl ändå fru Schulman som la upp bilden till att börja med.

    Amanda ÄR ond.

     Du behöver hjälp!

     Jamen precis, torterar valpar med kallt uppsåt , filmar och lägger upp. Man hör de elaka barnen skratta åt tortyren…

      Herregud. Du tycker inte att du överdriver en aning nu? ?

    Hur får du det till att hon inte fattar när hon säger i videon att hon förstår att hunden är trött.

  Valpen är alldeles för liten för att förväntas kunna gå i koppel! Gör man så mot en hund som inte orkar/förstår ska man inte ha hund. Punkt.

   Men upplys henne istället då! På ett bra sätt.

  Men usch! Små valpar får ju inte ens gå så långt.
  Är det samma valp som åkte motorbåt under massa kuddar typ sin första vecka i nya familjen? Om ett halvår har dom tröttnat och tycker att det är hundens fel att den är otrygg och har beteendeproblem. Då lämnar dom bort den.

   ”Det är synd om människan” sa Strindberg. Tillika en av hennes mans idoler. Japp ?

   De bar många lösa antaganden på en gång. ???

  Så var drevet igång och hatet flödar på Amandas IG, om än det ena, än det andra.

   Välförtjänt ??

    Tycker inte heller hon gjorde rätt mot hunden men det är så patetiskt med människor som sitter och rättfärdigar hat och drev på sociala medier. Är ni 14 år och gillar att dra igång mobbing mot andra i skolan så att ni själva får känna er lite tuffare. Samma patetiska nivå som tanten Läckberg. Närmare 50 år och älskar när det blir drev mot någon som framfört en kritisk kommentar till henne. Är folk så primitiva och obegåvade idag?

     Det verkar tyvärr inte bättre!! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

     Men varför lägga ut det? Varför inte bara bära valpen ett tag. I stället för att se på det som något att lägga ut.

     Faktiskt föredrar jag drev skapade av obildade, aggressiva mobbarpersonligheter. De är lätta att identifiera och deras budskap är lätt att slå hål på. Tycker mycket mer illa om den manipulerande sorten som har gått i skolan, som använder sakliga argument men är manipulerad för att passa den egna agendan. Dessa skapar mycket mer sofistikerade drev och har dessutom en svans av styrkekramande beundrare som skriker mobbare åt alla som även ifrågasätter milt och sakligt. Dessa människor står för en farlig samhällsutveckling.

     Men vad gjorde du just själv tycker du?

     Nu blandar du väl ändå äpplen och päron.

      ”samma patetiska nivå som tanten Läckberg närmare 50 år..” är väl knappast att föregå med gott exempel när man yttrar sig ang.uppförande på sociala medier” ?

       Ja Malin sket i det blå skåpet när hon drog in tanten Läckberg på 50 år som lägger saker på en patetisk nivå. Men Malin gör nog bara skillnad på folk och folk och sig själv.

     Att släpa en trött valp i gruset, stå och skratta tillsammans med barn åt hunden. Då har man inte riktigt förstått hur man ska ta hand om en valp. Bär valpen om den är trött. Lär dig hur man ska ta hand om din hund. Visa barn hur man visar respekt till djur

   Skit ska skit ha.

    ??? Varsågod!

   Ser inget hat, bara kritik.

    ”Smutsiga människa”, ”jävla fucking äckel”, ”översittare” o s v, o s v….

     Har inte sett dessa men jävla fucking äckel handlade ju inte om hunden i alla fall. Såklart inte okej ändå.

     Att anklaga någon för att vara en översittare är väl knappast hat? Vem tar ens åt sig över att bli kallad för smutsig och äcklig? Är folk verkligen så korkade att de inte fattar att när motståndaren tar till med personangrepp greppas det efter halmstrån.

      Äh! Gav exempel på hatkommentarer från hennes IG. Översittarkommentaren var väldigt kränkande om hur hon är som person. Huruvida man tar åt sig av hatkommentarer eller ej är väl en annan diskussion.

      Jag tycker du är smutsig och äcklig med din kommentar. Man kan verkligen se att du är en psykopat, du borde dö så pinsam din kommentar är. Hade jag sett dig på riktigt hade jag spottat dig i ansiktet…

      Seriöst kändes det där bra eller? Kände du att det verkligen var helt okej? Nä det är aldrig ALDRIG okej. Du får tycka vad du vill men jag är helt säker på att du blev arg/ledsen i början av min kommentar oavsett vad du säger i din kommentar.

       Exakt!! Funderar på om jag, som arbetar med ungdomar, ska säga åt dem att inte vara korkade och ta åt sig när de får kommentarer likt ovan. Eller svara dem att det är välförtjänt eller ”skit ska skit ha” om de nu skulle ha gjort något fel. Nej men mitt arbete mot mobbning och kränkande språk känns som ett riktigt Sisofysarbete när man ser här vad vuxna människor tycker är okej.

        Låter som att du kanske inte ska arbeta med en så viktig grupp i samhället som med barn. Du verkar inte förstå att det handlar om att ge redskap och bygga upp inifrån för att kunna hantera personangrepp.

         Du drog alltså den slutsatsen av min kommentar ovan, där jag raljerar över hur vuxna uttrycker sig i sociala medier?

          Du kunde ha skrivit något genomtänkt men istället reagerar du som om du blivit provocerad. Tyvärr ser jag allt för många exempel på människor som arbetar med utsatta grupper som antingen saknar kunskap eller arbetar med dessa grupper av helt fel anledning.

           Nej, du missförstår helt. Jag tycker bara det är lustigt att du påstår att jag inte är rätt person att arbeta med barn när du inte har den blekaste aning om min utbildning, erfarenhet, yrke eller kompetens i detta. Jag har således ingen som helst anledning att bli provocerad eller försvara mig. Men ytterligare ett bevis på det hårda klimatet som råder i sociala medier och kommentarsfält är det iallafall.

           14.20 – visst blev du provocerad. Du hakade på jojos ogenomtänkta kommentar där hen utgick ifrån hur jag skulle reagera. Du gick igång på exakt samma spår. Du till och med bekräftar det med din inledning genom ordet exakt. Om du läser mitt svar till Jojo längre ner förstår du kanske bättre vad jag är ute efter. Den mentaliteten vi ser på sociala media är inget nytt. Skillnaden nu är att alla har fått en möjlighet att uttrycka vad man vill, när man vill och på vilket sätt man vill med en spridning som inte var tillgänglig för alla tidigare. För att hantera det kan man antingen censurera innehållet eller stärka människor till att inte suga i sig kränkande kommentarer. Vad gäller hat ska det polisanmälas och vi behöver att lagstiftningen kommer ikapp så att det blir olagligt att låta hot stå kvar.
           Ber om ursäkt att jag provocerade dig, och du har helt rätt att jag inte vet ett dugg om dig i din yrkesroll och inte privat heller. Lika lite som jojo vet hur jag reagerar när hen kallar mig psykopat mm. Självklart måste folk lära sig att behärska sig och inte söt ur sig varenda tanke som dyker upp. Men folk måste också få hjälp att bygga upp sitt eget inre. Båda saker är lika viktiga.

           När jag skrev ”exakt” så syftade det till meningen att det aldrig är okej. Verkar som att vi i stort tycker samma sak och jag menar bestämt att man bestämt att man måste reagera och markera mot hat och kränkande kommentarer för jag är inte för censur.

       Detta kan bli en mycket bra diskussion men det kräver att man har förmågan att se förbi sin egen förutfattade mening.
       Det väldigt ärliga svaret är nej. Din inledning till mig berörde mig inte ett dugg. Varför hoppas jag att du undrar? Två anledningar, du har ingen aning om vem jag är. Du känner mig inte och din åsikt om mig är därför ointressant. Den andra anledningen handlar om min egen självinsikt. Jag vet vem jag är, och jag vet hur andra som träffar mig irl reagerar på min person. Jag har aldrig blivit kallad för äcklig, smutsig, psykopat. Ej heller blivit dödshotad eller blivit spottad på. Så din feedback till mig om min person kan jag helt placera på sophögen där den hör hemma.
       Däremot är den typen av kommentarer så meningslösa för de leder inte till något konstruktivt. De är kränkande och sårande och slöseri med tid.

  Som nybliven hundägare kan jag med lätthet säga att hundvärlden, dess ägare alltså, är det sjukaste jag sett. Som folk lägger sig i, helt vansinnigt. Tror ni på allvar att valpar inte kan gå mer än fem minuter?
  Inte får! En hund är en hund.

   Låter som att du som nybliven hundägare behöver samla mer kunskap och kanske kan lära dig något av alla de hemska mer erfarna hundägare som vill lägga sig i. Ödmjuk verkar inte vara ditt mellannamn.

    Är allmänt känt att många hundägare är klart överspända.

   Exakt. Jag älskar hundar men avskyr rabiata hundägare utan distans och självinsikter. Många tar verkligen ut sina dåliga personligheter under täckmanteln av djurvän.

  Skulle inte ha sele på valp, lättare med halsband/halvstryp så de lär sig gå i koppel och inte fara hit och dit. Sen kan man gå över till sele. De flesta valpar koppelvägrar, men man släpar inte en hund. Skulle det vara okej att släpa ett litet barn eller annan levande varelse en kort sträcka i grus för att skapa skojsigt material? Nä, just det.
  Vill valpen inte gå är den trött eller så är du inte en rolig matte/husse att följa. Du behöver göra dig själv roligare än omgivningen för att få valpen att följa. Hon kanske ska gå en valpkurs.

   Valpar kastar sig fram och tillbaka för att dom är just valpar och det är något som kommer att gå över med tiden. Att använda halsband i så ung ålder kan skapa problem med nacke/rygg eftersom att det blir plötsliga kast fram och tillbaka som senare kan övergå i skador. Med sele kan man undvika många skador och samtidigt träna på att gå i koppel med positiva förstärkningar. Bra med valpkurs om det är ett reko ställe.

    Ja, absolut, men jag drar inte i hunden ?Det är lättare att hindra valpen som gärna vill plocka upp småsten, fimpar, snus och tuggummi.
    Sen har jag spårande hundar och då är det svårt att ta bort sicksackandet ur dem överhuvudtaget, men särskilt i sele då de känner sig ”fria” och använder den när de spårar.
    Tänker att en valpkurs kunde lära familjen att ha flytväst på hunden och inte släpa på den. Hoppas de iaf inte tar ut den på jättelånga promenader eller aktiverar den hela dagarna, då kommer de få ett helvete längre fram.

   Valpar ska ha sele. De får problem med nacke och rygg då de hoppar fram och tillbaka.

    Nej, de SKA inget. Enligt vissa är det att föredra, enligt t ex mina uppfödare är halsband det. Så länge man inte drar eller knycker i hunden är det ingen fara med halsband. Skador i nacke har ökat men det beror inte på halsbandet i sig, det beror på att stressade människor använder halsbandet som ”nej” istället för att träna sina valpar i grundläggande kommandon (och tycker att hundar ska promenera i deras snabba takt medan de är världens tråkigaste promenadsällskap). Med halvstryp kan du dock snabbare stoppa en ny, otränad valp från att svälja t ex tuggummi och småsten, och det föredrar jag.
    Vi kan ju enas om att man inte släpar på en valp iaf ?

     Vad är det för skillnad om det är du eller valpen som knycker och rycker?? Även om inte du gör det så uppstår ju ändå samma skada för att valpen inte har lärt sig ännu.
     All modern forskning visar på att det är rekommenderat att använda sele och ska man ha halsband ska man ha så pass brett halsband att den täcker minst två nackkotor för att minimera risken för skador.

      Ja jag vet inte vad jag ska säga – mina valpar har inte ryckt och knyckt. De har sittstrejkat och promenerat långsamt, that’s it. Kanske för att de känt av sitt halsband, kanske för att de är rasen de är ?‍♀️

   F, du måste bott under en sten. Vem rekommenderar ens halsband till valpar?

    Ja du, samtliga uppfödare jag haft att göra med under åren? ? Och inga av mina hundar har någonsin haft problem med nacken. Som sagt, varken halsband eller sele är ju till för att släpa på hunden.

     Fast veterinärer (som ser skadorna halsband orsakar och behandlar dessa hundar) rekommenderar sele på valpar tills hunden är koppel tränad, när hunden kan gå bra i koppel kan man använda vad man vill 🙂

      Jag går dock på uppfödarens rekommendation som har expertis om rasen jag köper. En boxer kanske skulle rycka och studsa och kräva annat men min ras är inte riktigt sån ?

  Stackars hund, Amanda måste tycka att det är jätteskojigt annars hade hon inte lagt ut det.
  Alltså hur dum i huvudet får man vara? ???

  Högst några månader kommer de ha den hunden innan de tröttnar, precis som Sigge som haft 10 hundar typ

   Ger det också några månader bara, enligt poddarna så har ju barnen redan tröttnat och verkar inte gå ut med hunden/ta hand om den som de lovat. Kände direkt när hon la ut bild på att de skaffat hund ”oj nej”, dom känns inte som en familj som ska ha djur, speciellt inte en hund som kräver ganska mycket.

    Nej och förstår inte ens vem som ska ta hand om den när alla jobbar och är i skola, säkerligen hunddagis 24/7

  Det här släpandet av en hundvalp som ligger ner o inte vill gå, men ändå drar Amanda Schulman kopplet från nacken i riktning mot sig själv, ovetande kändisar som i detta fallet bevisar att de inte kan ett skit om hundar, att hunden kan bryta nacken av detta är uppenbart! Att vuxna människor skaffar hund som om den vore en leksak är synnerligen beklämmande! Avskyr djurplågeri och är själv hundägare, gått valpkurser, lydnadskurser, spårning m.m o den teoretiska utbildningen man får är självklart för alla hundägare som är måna om sin hund det allra viktigaste!! Jaa detta borde verkligen anmälas som djurplågeri till länsstyrelsen! Länsstyrelsen hade med största sannolikhet reagerat och fråntagit dem hunden, o så anser alla normala djurägare som älskar sina hundar som en riktig familjemedlem. Avskyr djurplågeri.

   Hunden bryter inte nacke av att man drar i kopplet…
   Länsstyrelsen skulle aldrig omhänderta hunden för att människan drog lite i kopplet ?

   Om du tycker att det borde anmälas så borde du verkligen anmäla.

  Usch!

  Lika dumt är inlägget om att den kissat inne…
  Visste hon inte att valpen måste ut typ hela tiden? Och det är inte hundens fel hon inte plockade bort mattorna.
  Inlägget osar liksom inte direkt ”åh vad kul det var att köpa valp”

   Nej tycker det är jättefånigt att göra en video om det. Ibland uppför hon sig verkligen som en tonåring som aldrig växer upp

  Ogillade henne innan och ogillar henne ännu mer nu.

   Då vet vi.

    Ja jag vill gärna att du antecknar min kommentar så du inte glömmer den

     ?

  Och bredvid står ett barn och fnissar och lär göra likadant med hunden vid tillfälle. Ett av mina största vredesutbrott kom när jag såg en katt släpas efter backen.

  Lite OT men jag önskar fler hade övervägt adoption. Hundhemmen är överfulla, det finns SÅ många djur som människan svikit och som väntar förgäves på sina föralltidhem. Alternativet är att de dödas för att ingen vill ha dem. Världen är så orättvis.

   Jag är allergisk så kan inte adoptera hundar från hundstall om de inte har allergivänliga raser men – när jag har skaffat mig en egen bostad så tänker jag adoptera ändå. Lite klåda klarar jag mig med så länge som jag kan hjälpa en utsatt oskyldig varelse.

    ❤️

   Svårt att få adoptera när man har små barn i hushållet.

   Skulle gärna adoptera en hund, men känner mig osäker på om jag riktigt har kunskap som räcker för att ta hand om en hund med, vad jag förstått ofta är fallet med omhändertagna hundar, trauma i bagaget. Är förvisso uppväxt med hund, men känner ändå stor osäkerhet tyvärr.

   Vi hade den här diskussionen för ett tag sedan. Hundhemmen i Sverige är verkligen inte överfulla och hundarna där kräver ofta dåligt kunniga ägare och specifika boendeformer.
   Att adoptera en hund från utlandet är väldigt problematiskt ur både sjukdomssynpunkt och gällande hundens bakgrund. Det kan också bidra till att andra länder inte behöver ta tag i problemet.
   Jag säger inte att det ena är bättre än det andra, men det där med ”adopt don’t shop” är mer komplicerat än man kan tro.

    dåligt kunniga ägare = väldigt kunniga ägare.

    Så klart. Vettetusan vad mina fingrar sysslar med.

     Fattade det? Och precis, läst just om det du berör och är därför högst tveksam.

   Är inte alltid så lätt att bara adoptera en hund, den måste passa in i din familj och just din familj kanske inte passar den rasen eller individen. Likadant med att adoptera katt

   Beror väl på om man ska ha en valp och vilken ras man ska ha.

   Sluta säg att Hundstallen är överfulla och att fler ska adoptera. HUR många av hundarna som sitter på Hundstallen är lämpliga för förstagångsägare och barnfamiljer?

   Jag förstår såklart tanken i teorin, men det kan göra mer skada än nytta att säga att fler ska adoptera.

    Ja jag skulle tro att de som är tillräckligt kunniga och har en livssituation där adoption är lämpligt redan är insatta och vet att alternativet finns.

   Skulle aldrig adoptera en hund.

   Vi har precis fått hem vår nya familjemedlem som vi köpte privat. Vi tänkte först adoptera men alla ställen har fan ingen skam asså. Adoptera bort typ 10 åriga hundar för närmare 10 tusen. Äckligt ändå.

   Det finns faktiskt inte så extremt många svenska hundar i hundstallen. Och att importera hundar med okänd historia, bakgrund och där man inte kan träffa hunden innan är inte att rekommendera för människor som ska skaffa sin första hund och helt saknar kunskap och erfarenhet sedan tidigare.

   De lätta svenska omplacerings hundarna hittar snabbt nya hem, de är hundarna som kräver med av ägaren och boendet som oftast är svårast att omplacera.

  Tidigare tyckte jag Amanda var så vacker….men sedan när jag följt henne ett tag, såg hennes inre, blandad kompott av ren dumhet, ängslighet och inbilskhet så framstod inte hennes utseende tilldragande längre.

  Synd att någon inte kan släpa denna ”bitch” i grus då hon är trött och utelämnad.

   Själv är du ljuv som en nyponros…

  Är det så man ska göra för att barn ska bli empatiska?

  Äh! Gav exempel på hatkommentarer från hennes IG. Översittarkommentaren var väldigt kränkande om hur hon är som person. Huruvida man tar åt sig av hatkommentarer eller ej är väl en annan diskussion.

   Sluta för helvete att använda ordet kränkande. Det är inte kränkande att få lite hårda ord. Det ska en vuxen människa tåla och kunna hantera. Kränkande är att bli våldtagen t ex.

    Jag hade absolut känt mig kränkt om jag blev kallad för jävla äckel eller eller jävla bitch o s v. Självklart är det inte lika illa som att bli våldtagen! Det finns ju olika grader av kränkande behandling, allt från nedsättande ord till fysiska kränkningar. Man ska väl inte behöva tåla eller svälja sådant bara för att man kan bli utsatt för värre.

     Hon är ju en bitch. Det är sen gammalt.

      Och du är en sur cunt!

  Wow! Klickade in på bloggbevakning för första gången i mitt liv idag. Jag förstår verkligen ingenting. Vad är det här?

  ”Sveriges största blogg med stenkoll på allt vad sociala medier heterm ned över 2 miljoner besökare och 4 miljoner sidvisningar/månad. (enligt Google Analytics) Mer bevakning, mindre skvaller. […]”

  Mår någon bra av det här? Varför bidrar med mer skit på internet?

   Men klicka bara ut dig igen då om du inte gillar det. Vad är problemet? Klicka in – klicka ut. Svårare än så blev det inte.

    Eller hur! Om ändå fler hade vett att bara klicka sig vidare om innehållet inte faller i smaken… ?‍♀️

    Fan vilken ball kommentar. Coola bruden.

     ????

   Om du vill ha en dos positiv energi så är det bäst att du ger dig av härifrån så fort som möjligt. Bloggbevakning är som den kvinnliga motsvarigheten till forumet Flashback där alla spyr galla åt höger och vänster för att höja sig själv och göda sitt ego. Har själv klickat mig in för sista gången, finns bättre saker att fylla sitt liv med än att läsa kommentarer som ett gäng bittra kärringar har skrivit. Hejsvejs!

    Jag håller inte med. Jag har fått vänliga och stöttande svar när jag varit ledsen. Okända kvinnor som stått på min sida när jag delat med mig av saker.

    Skulle inte förvåna mig om du anonym är Amanda i egen hög person. Oavsett, Amanda ska ha djurförbud, så här gör man inte med ett djur. SKÄMS!!!

    Verkar som att du har väldigt mycket erfarenhet av Flashback? så varför går du inte ditt och gnäller istället får blir det 1 mindre surskalle i detta kommentars fält? 🙂

   ”Första gången”, säkert ? Not.

   Ja det här var verkligen inget första gott intryck. Pissigt inlägg om du frågar mig.

  Mår fan illa av att se filmen. Liten trött valp??

  Har svårt för folk med små barn som envisas med att skaffa valp. Hundintresset är sällan på topp, de kommer försvara sin unge oavsett om den hänger den stackars hunden i öronen 24/7 + de har knappt tid att duscha enligt egen utsago så dålig tid att skaffa valp.

   Håller verkligen med. Det finns inget konsekvenstänk. Facebook är fullt av stackars hundar som stressade småbarnfamiljer vill bli av med.

   En hund tar mer tid än bara promenaderna. Kurser, veterinärbesök, aktivering. Gissar att det är långt ner på Amandas priolista

  Fyfan vad ledsen man blir och samtidigt lite lättad att så många reagerar. Är nybliven hundägare till två små pluttar och den ena var väldigt dålig på att gå ute vilket 100% berodde på uppfödaren som endast hade gått ut med henne en gång när vi hämtade henne. Med positiv förstärkning och jag som själv typ fick låtsas vara hund är hon superduktig nu och går som en valp gör. Bara tanken av att dra mina hundar sådär ger mig ångest. Eller att ens klaga på att den kissar inne? Typ det enda man kan förvänta sig av en liten valp ju, att den kommer kissa inne!

   ”jag som själv typ fick låtsas vara hund ”
   Den enda av er 2 som trodde du var en hund var du, valpen var väl medveten om att du inte var en hund 😉

   Jag vet inte exakt vad problemet med din valp var. Men det du skulle gjort var att bära din valp till en lugn plats, sätta ner valpen, sitta ner bredvid valpen och utstråla lugn och trygghet, så valpen lär sig att de inte är farligt att vara utomhus, och även om valpen inte vågar göra sina behov ute i början är det ingen fara, det tar tid. Det är traumatiskt för en valp att lämna tiken och syskonen och flytta till en främmande människa.

   Boka in dig på valpkurs, allmänlydnads kurs, och liknande, så får du verktyg i hur du ska tänka runt valpen när problem uppstår 🙂

  Tycker hennes inlägg om Moderaterna var hemskt. Äckligt att sitta på Östermalm med sina privilegier och basunera ut hur de rödgröna är det enda alternativet. Wake up!

   Nej, det är inte äckligt. Det står var och en fritt att tycka vad man vill och rösta på vad man vill eftersom vi lever i en demokrati. Det gäller oavsett ”privilegier”.

   Hur är det äckligt att känna med sämre bemedlade bara för att man är rik själv? Är man en bättre person om man röstar för att få roffa åt sig mer?

   Eftersom hon betalar mer skatt än många andra så får hon också tycka och tänka.

  Är det inte ganska enkelt,hunden dras i halsen,så den släpar kroppen! Då betyder det någonting,trött,ont,törstig m.m. Inte faan drar man väl en lite valp så där! Tycker inte den här personen passar med levande djur. Eva

   Hunden dras inte i halsen, den har en sele, draget hamnar bakom frambenen, i ”armhålorna”. Det är inget farligt om det händer 1 gång. Men sker det upprepade gånger kan det leda till smärta i muskler, leder, osv. Och i det långa loppet kan det skada leder och annat som växer väldigt mycket på små växande valpar.

  Folk! Jag tycker inte man gör så med en liten valp, hund eller något djur för den delen. Vem är så korkad? Folk tydligen!!! Suck!!!

  Valpen tar ingen fysisk skada av att dras i en sele på grus 1 gång i några sekunder.
  Däremot om man gör detta flera ggr/regelbundet kan det leda till tillfällig smärta i muskler, leder, osv i ”armhålan” där trycket hamnar. Det kan även i det långa loppet skada den växande kroppen om det sker ofta.

  Det stora problemet med videon är ju att det är olämpligt. Valpen lägger sig ner av en orsak, och då får man ta reda på orsaken.
  Att släppa valpen löser ingenting. Och stå och skratta åt valpen medans man släpar den är ganska sjukt beteende.

  Så fort jag såg hennes inlägg så visste jag att det skulle tas upp här!

   Såklart! Allt som skapar hatdrev ska upp här!

  Min hund älskade att ”gå” hundpromenad på rygg. ?‍♀️ Jättekul att han ibland la sig på rygg på övergångsstället så att jag fick bärga honom därifrån. Men nej, inte drog jag väl honom från vägen utan fick bära/putta honom ur vägen. Jättekul med publik och allt många gånger. ???

  Ett riktigt original var han (den lille jäkeln) men en 30-kilos hund drar man inte från vägen även om man kan. ? En valp som lägger sig har antagligen gått FÖR mycket. Bär hem den så den får vila istället.

  Man kan ju se på valpens kroppspråk att den inte mår bra av att hon släpar den så där i gruset. Om man inte förstår hundens kroppsspråk kanske man inte ska ha en hund. om man sen också står och skrattar åt den med barn närvarande så visar man dessutom inte barnen att man ska ha empati för djur. Märkligt beteende.

  Tycker mer synd om kaninen som Lojsanwallin skrev om hade rymt i fredags. De hittar den men går inte att fånga så de ger upp. Dagen efter drar hon och killen iväg och festar på annan ort.

  Tamkaniner klarar sig inte ute i naturen och kommer mest troligen dö om ingen får tag på den. Fint att man inte bryr sig om sina djur…

  Så jävla idiotiskt korkat så det finns inte nog med ord. Har man inte mer tålamod än såhär när man har köpt sig en liten valp, då är man banne mig ingen människa som ska ha hund.
  Dessutom är jag helt övertygad om att hon tyckte det var en rolig grej, ja men jag tar och släpar min valp i gruset och filmar. Blir ett toppenbra Insta inlägg. Fy fan

  Tycker att filmen är gullig. Inte som att hon skadar hunden. Valpen har tom sele.

  Äger själv en bullterrier som lägger/sig sätter sig i tid och otid. Jag har dragit han som i filmen, men oftast i gräs. Nu är han 8 år så händer ytterst sällan (bär han alltid i stället).

  Och jag är en sån hundmänniska som älskar i hjäl min hund. Han har täcke på vintern, får tårta när han fyller år (med ljus) och självklart julklappar. Finns inget jag inte gör för honom.

  Haha min valp lägger sig ibland sådär o vägrar att fortsätta gå, men verkar som att han mer vill testa gränser bär jag honom då vill han ner o fortsätta gå/springa själv. ?

  Är man gift med Alex Schulman så sätter det sina spår. Stackars hund och stackars deras barn.

  Ytterligare ett bevis på att den här kvinnan inte är helt normal i huvudet, förstår inte hur hon har blivit en ”influencer”

  Det här är otroligt löjligt att folk reagerar på! Det är uppenbart att folk älskar att gå på dessa ”offentliga” personer bara för att. Dem beteer sig som om hunden är ett naket djur och har ont av gruset. Den är fullt påpälsad om nu folk är blinda och om den tyckte det var obehagligt skulle den resa sig upp på momangen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.