Ett riktigt jäkla egoinlägg

Fan, vad härligt ändå! Lady Dahmer postar ett ”egoinlägg” med nästan 100 st bilder på sig själv. Och det är liksom olika bilder, och inte bara exakt likadana, perfekta bilder i motljus – i tonerna av vitt och beige –  utan levande bilder!

Sånt är härligt. 
Influencing handlar mycket om ”ego” och det finns olika typer av ego, och det här är mer min typ av ego.
90 + bilder med eget soundtrack!
???

Ska man göra det, så ska man göra det ordentligt! 
BAAAAM, liksom! ?

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon strålar

  Jag älskar Lady Dahmer. Det är någonting med henne som inte går att sätta fingret på som är fantastiskt. Dessutom tycker jag att hon är skitsnygg.

   Håller med. Vill inte tycka om henne då jag själv inte är feminist och tycker heller inte om att glorifiera onyttig livsstil…men älskar henne.

    På vad sätt glorifierar hon onyttig livsstil?

    varför är du inte feminist?

    Hur kan man inte vara feminist om man är kvinna? Vilket jag förutsätter att du är. Så lika löner, levnadsvillkor, synsätt på kvinnor kontra män osv är inget du vill ha?

   Har aldrig riktigt förstått det där. Alla hennes fans och typ Kakans fans tycker att de är de snyggaste som finns och jag ser det verkligen inte. Hela tiden så mycket om hur snygga de är, värre än hos de stora och faktisk snygga influencerna.

    Du har aldrig förstått det där med att folk har olika smak och preferenser?

    Nä o jag ser inte hur Kenza eller Bianca är snygga. Tycker LD o Kakan är snyggare än de flesta influencers. LD har verkligen ett otroligt vackert ansikte. Men det är bara min smak! Tur vi alla tycker olika.

     Tänker mig mer klassiskt naturliga snygga. Inte fillers, filter och poserande. Vackra drag, symmetri, inga dubbelhakor, fina kindben…

      Och de många av kändisar med fina kindben har gjort ”buccal fat removal”

    Tycker dem är vackra eftersom de har naturlig och ”moderlig” utstrålning ?

     Har Kakan moderlig utstrålning? Mer åt Kommandoran-feeling tycker jag… ?

      Nja men utseendet är väldigt moderligt!

    Tycker att de allra flesta ”snygga influencers” har samma generiska Instagram-utseende från topp till tå och det är så tråkigt att klockorna stannar.

  Det hon gör är att visa upp sig från tidigare så man ska se skillnaden mot hennes nya, smala utseendefixerade jag. Lite genomskinligt…

   Har hon gått ner i vikt eller är det bara att hon förminskat tuttarna?

   Oavsett så verkar hon må väldigt bra, och det är så befriande med någon som ser ut som en vanlig person.

    Minskat i vikt, opererat brösten, börja ha klänning och färgglada kläder, smink, nagellack etc…

     Härligt att höra att hon verkar må bättre ?

     Äta adhd/medicin

   Vet du vad, det är nog inte alls det hon gör. Allt med Lady D signalerar att hon alltid tyckt att hon är störst, bäst och vackrast. Därför jag älskar henne trots att vi inte alltid har samma åsikter om allt. Och hon verkar ha gett samma självkänsla vidare till sina barn, helt fantastiskt. De har nog sluppit se en mamma på diet, en mamma som står och kritiserar sig själv i spegeln och en mamma som fokuserar på ytaytayta.
   Om hon tycker om sin lite mindre kropp – super! Det får hon så gärna göra för hon klagade aldrig på den när den var större.

   Hon har ju allt visat upp sig själv, oavsett hur hon sett ut.

    Alltid*

  Herregud

  Fan vad snygg hon är.

   Såg henne på ett event i vintras och jag kunde typ inte sluta stirra! Hon har nåt som gör att man SER henne. Och ja väldigt snygg är hon också.

    Jag såg henne på bussen för nåt år sedan och tyckte att hon såg ut som en liten boll. Väldigt liten, typ 155 cm och boll-formad. Och så långt långt hår som föll ned över axlarna. Blev förvånad då hon verkar så kraftfull och liksom pompös i sina sociala medier. Men i verkligheten såg hon ut som en liten vänlig rund kvinna.

     Snällt…

     Samma här. Man ser även skillnaden mot hennes egna bilder och hennes vänners bilder på henne. Hon väljer bilder lika noga som alla andra influencers.

    Narcissister brukar ha den effekten. I början. Sen lär man känna personen och får en hand full med jobb att parera deras skit. Om man inte hinner dra därifrån i tid.

  Jag tror att hon insåg att hon inte alltid kommer att vara ung och gjorde en helförändring och vill ha kul och leva livet och få uppmärksamhet från män (som vi alla älskar att få, och inget fel med det). Hon är bara 45 och har många attraktiva år kvar på marknaden! (Hon var dock snygg även innan, men ännu snyggare nu)

   Nej hon har åldrats nu, det syns inte på alla bilder men i video.

  Hon är väl lika mycket narcissist som alla de som använder filter och putar och plutar tänker jag. När man ständigt behöver visa omgivningen hur mycket man gillar sig själv och har så inihelvitte många bilder på sig själv sparade är ju något galet eller…
  Men det kanske är mig det är fel på som har typ tre selfies bland mina 1000 sparade bilder på telefonen. De andra bilderna är på mina djur ,vilda djur,vackra platser och solnedgångar.

   Haha, lite samma här. Jag började ta kort på mig själv för att dokumentera hur min hy läkte när jag använder en viss medicinerande kräm. Känner mig skitdum varje gång och det vore väldigt pinsamt om någon skulle se att jag har selfies i telefonen. Oklart varför, men det känns så…antijante.

   Så är det kanske. Men jag tycker det är upplyftande med influencers som inte väger 45 kg o är sönderopererade. Det är härligt med variation i flödet.

   Skillnaden för mig är att hon dyrkar sin naturliga kropp, utan filter, fillers och fix. En frisk fläkt som behövs i vårt klimat. Det är genom att hylla sig själv som man är, som man på riktigt får en bra självkänsla och självförtroende. Då kommer man inte stirra sig blind på en valk, rynkor eller annat som kommer med åldern utan bara älska varje cm av sig själv oavsett vad.
   Hon har alltid, oavsett storlek, klätt sig som hon vill och inte bett om ursäkt. Önskar att min dotter kommer att ha tjejer som Lady D som förebild.

   Ok. Du vinner.

  Blir lite nyfiken på hur ni ser ut som tycker hon är sååååååå snygg ?

   Jag tycker hon är SÅ snygg och ni hittar ju mig högst upp på den här sidan.
   Vad gör du för analys av det? ??

   Blir lite nyfiken på din personlighet som skriver en sådan kommentar? ?

    Men det är ju något sjukligt bland hennes och Kakans följare – det är som att Kakan och Dahmer är nya ännu snyggare Birgitte Bardot och Audrey Hepburn ? Fattar ingenting.

     Tycker du Bianca Ingrossos följare är lika blinda eller är det mer ok att tycka att hon är skitsnygg? Fattar ingenting.

      Ja, de är också blinda. Jag tänker mig mer naturligt klassiskt snygga. Jag ser Kakan och Lady D som ytterst alldagliga. Lite fulare än godtycklig Svensson när Svenssonyrvaket fixar tvätten i mjukisbyxor typ.

       Kan du ge några exempel på de naturliga klassiska snygga?

        Exempelvis svenska Johanna Herrstedt och Ängie (såg dock att hon fixat läpparna nu men hon var fin innan med). Får man välja utländska tycker jag ex @valeriiakaraman @kattyukanhova och @lira__karina på ig ser helt fantastiska ut. Finns massa helt okända också. Tycker mig se klassiskt snygga människor lite här och var.

         Är du seriös? Vet inte vilka de andra är men det finns ju knappt en enda oredigerad bild på Johanna Herrstedt. Mer fake människa får man fasen leta hårt och länge efter.

          Tycker hon ser jättesnygg ut på mingelbilder också. @Andreavictoria https://instagram.com/andreaviktoria?igshid=YmMyMTA2M2Y= är också fräsch och fin. Är det så konstigt att man inte tycker nån med dubbelhakor, halvrisig hud, gammal är snygg.

          Johanna är snygg IRL också.

          https://sverigesradio.se/artikel/6418668

        hallbarasara på instagram/ Sara Olsson. Så snygg. Kan inte sluta titta.

   En glad person som utstrålar självsäkerhet, charm och lugn är i mångas ögon väldigt attraktivt. Det är ju inga konstigheter. Sen har man ju så klart personlig smak kring vad man tycker är snyggt, tilldragande eller sexigt.

   Man behöver ju inte vara en taskmört för att man tycker olika.

   Jag är lång, blond och storlek 40 i en timglasformad kropp. Jag tycker Lady D är supersnygg – snyggare än varenda nerbantad, fillersfylld 25-åring på instagram med 40 filter på varje bild och taskig självkänsla. Lady D utstrålar självkänsla, självförtroende och styrka (förutom ytliga element som tjockt, mörkt hår, mjuka kurvor, otroliga ögon och en härlig pussmun).

    Preach!!!!!!!!

    Varför berättar du om ditt eget utseende?

     ”Blir lite nyfiken på hur ni ser ut…”

     För att det var frågan? ?

   Hon är garanterat snyggare än dig så fattar att du är bitter

    Fattar inte att en vuxen person som du behöver kommentera något sådant? Förstår inte problemet hos folk.

    Och Camilla Gervide… du låter det ligga kvar??

     Du har problem med denna kommentar men inte kommentaren den här personen svarade på?

    Absolut att man vill ha en nedbantad hängmage över fiffi som LD har ?. Lår som ser otränade ut och för smala för överkroppens form. Tror inte hon är så mycket snyggare än de flesta här. Hon ser väl ut som en vanlig 45 taggare som ej tagit hand om sig i ca 20 år men nu fått nått ryck och ytpolerar med ny frilla och lite glansig hudkräm så det ska se ut som glow, oops glömde pattoperationen. Snart hittar hon på en ursäkt varför hängmagen skaver och hon måste göra magop. Hon har en hudåkomma kring ögonen, milier (heter det). Ser för täskigt ut. Så Nej jag tror inte så många kvinnor i samma ålder som LD är avundsjuka på hennes utseende.

     Jag kan se lika bra ut på selfies, men i verkligheten är en annan historia, precis som LD som lägger upp många selfies, men som inte så många av följarna ser i verkligheten. Vi 45+ kan fortfarande strama upp oss på bild men i verkliga livet syns slapp hud och rynkor.

      Jag har aldrig varit så fixerad vid mitt utseende. Varken fått från eller till,mer eller mindre uppmärksamhet än andra kvinnor. Jag har aldrig fattat grejen med att vara oavnligt snygg. Det har inget värde i sig och betalar inga räkningar, vinner inga tävlingar eller gör en till bättre människa för det. De flesta kvinnor är vackra som dom är tycker jag och jag ser ingen poäng med att åma sig som LD ofta gör (tror inte direkt att hon bara tar en bild och lägger upp, det handlar nog om sessioner för att få den bästa selfien, och att hon sparar bilderna i en mapp med bara bilder på sig själv?, shit vad KONSTIGT beteende).

      De flesta normala människor blir attraherade av andra grejer än att man är snygg när man är över 30 år och i ännu högre grad över 40 år osv. Bortkastad tid att stå och spegla sig och kasta bort pengar på skönhetsoperationer (ja jag tror att LD opererade pattarna av kosmetiska skäl mer än hälsoskäl).

   Förlåt men varför blir du nyfiken på det? Vad vill du ens ha sagt med din kommentar ?

    Tja, säger väl lite om vad man har för referen kanske

  Så avundsjuk på hennes hår, så fint självfall och ser friskt och starkt ut

   Antagligen inte färgat eller slitet av styling.

   Kommer ihåg Bellas fina hår förr och sedan när hon var i sin maniska period, då hennes hår blev tunt, sönderblekt och frizzigt av all överstyling.

  Kunde skriva fritt i öppet spår igår utan problem och nu idag fastnar alla mina kommentarer? Har jag skrivit något olämpligt utan att veta om det eller vad händer? ?

   Nä, jag har inte förändrat någonting. 🙁

  Vem vill se bilder på henne? Kollar då hellre på bilder av mig själv! ?

   Gör det! Passa på att vältra dig i hur jävla snygg du är, ur varje tänkbar vinkel ❤️

  Hon är så snygg och har utstrålning som ett helt kärnkraftverk!
  Go Lady D! ❤️

   Övertänd menar du?

  Jag tror inte ens jag har 90 bilder på mig själv, men så är det ju inte mitt jobb att dokumentera allt heller.
  Jag tycker att det är fint med människor som tycker om sig själva, för jag gör verkligen inte det. Avundsvärd färdighet.

  Natashja har DET helt enkelt, och har alltid haft oavsett form/storlek för tillfället.

   Är det bara jag som tycker att LD ser otroligt slitsam och gammal ut efter viktnedgången? Tidigare såg hon piggare och gladare ut. Numera ser hon väldigt sliten och gammal ut? Skulle säga 50+

    ”Slitsam” blev ju riktigt roligt 😀

  Jag tycker att hon är för mycket, gränslös. Ungefär som Stina Wolter.
  Deras kroppsuppvisningar är för mycket.
  -Ja, vi fattar att ni är runda och trivs i det, men tryck inte upp de i halsen på oss andra.
  Lika tröttsamt är det med typ Bianca som fokuserar på sin kropp hela tiden.

   Det är bara att sluta följa om man är så känslig för olika typer av kroppar.

    Jag följer inte.

     Men då är det ju inget problem?

   Vad ska hon göra menar du? Dölja sin kropp på varje bild och bara ha med ansiktet? Kan förstå din tanke kring när man verkligen bara filmar sin kropp och åmar sig, det kan bli lite too much, men detta är ju bara helt vanliga bilder

    Kolla hennes insta. De är tuttar och mage all over the place.

    Tycker det är sjukt narcissistiskt att fylla sitt instaflöde med selfies, oavsett om det är ansiktet eller helkropp. SW är osunt besatt av sin kropp.

     Nej det är hon inte. Hennes selfies behövs som motvikt. Och du kan ju alltid låta bli att titta.

      Haha en person som motvikt mot alla andra. Jo det förstår jag att SW gillar. Hon är för mycket, och ja jag slutade följa henne för många år sedan. I bland dyker hennes nakendanser upp som förslag, då trycker jag raskt bort galenskapen. Gränslös människa.

       SW har tappat känslan för vad som är rimligt. Sitt eget konto får hon ju bestämma över, även om jag personligen tror hon är i akut behov av en paus från internet. Men när hon är i andras kommentarsfält och härjar och ska styra, då förstår man att hon inte alls mår bra.

   Ska man klanka ner på någon kan man väl åtminstone stava personens efternamn rätt!

  Fint att se en normal person vacker precis som hon är utan en massa botox, fillers och skit.

  Jag är bara genuint nyfiken på hur hon har gått ner i vikt? Det skulle vara väldigt intressant att få veta.

  Mvh – En som kämpar med sin övervikt och pendlar i vikt och aldrig lyckats behålla viktnedgången. Har hon inte pratat en del om hur omöjligt det är?
  Hon ger mig iallafall hopp om att det faktiskt är möjligt!

   Det bästa man kan göra när man ska gå ner i vikt är att låta det ta tid! Att hetsbanta för snabba resultat är dömt att misslyckas.

   Hon anväder dock botox. Hur hon har gjort? Ätit mer grönsaker, mindre portioner och börjat träna flera gånger i veckan. Det gamla vanliga, helt enketl.

    Kost är 90% av viktnedgång. Lägg om din kost så går du ner i vikt.

    Varför botox?

    Jag hoppas att hon lyckas hålla i viktnedgången. Jag ska försöka få in mer motion i vardagen.

     Kosten är viktigast. Motion är bra för att kroppen ska må bra men har mycket lite med viktnedgång att göra.

    Vad har du för belägg att LD använder botox? Eller du kanske bara gissar?

     Hon har erkänt ingrepp tidigare men vet ej om det var specifikt botox. Det var under ett inlägg med något självrättfärdigande svammel om det problematiska i att berätta om förskönande ingrepp (men såklart inget moraliskt klandervärt i att faktiskt göra dessa enligt henne). Kontentan var väl att LD och liknande feminister ska få göra vilka ingrepp de vill samtidigt som de kritiserar det breda användandet av dessa.

     Hyckleri som vanligt.

      Haha nej hon har aldrig erkänt ingrepp?! Hon har opererat brösten. Inget mer.

     Alltså, hon säger ju nu på sin Instagram att hon inte har botox men jag tycker mig minnas att hon erkände att hon hade använt botox för några år sedan, kanske runt 2017? Är jag den enda, har jag drömt det eller? Aja, tycker i alla fall att det är bra att hon inte gör det nu.

      Nej återigen, hon har aldrig använt botox. Jag har följt henne sen hennes mellersta föddes.

       Jag med? Det var ett jävla ramaskri kring det, kan inte vara den enda som minns det? Men hon kanske drev och folk gick på det, fan vet jag.

        Microneedling var det. Hon slutade lägga upp om sina behandlingar efter det, pga upprördheten.

      Det va dermapen eller motsvarande hudvårdsbehandling det gällde . Hon blev röd i ansiktet och visade det. Det blir man inte av botox.

   Man äter mindre. Inte svårare än så.

   Tidigare satt hon ju bara hemma och drack alkohol och åt mat med sina kompisar (iaf så man uppfattade utifrån det hon la upp på Instagram stories). Sedan fick väl hennes bästis graviditetsdiabetes och var tvungen att börja äta nyttigare och hon hade väl ingen att äta och dricka med hela dagarna. Och så började hon träna karate och började vara aktiv. Så om man börjar röra sig och äta mindre så är det väl inte så konstigt att man går med i vikt, speciellt när man är så pass överviktig. Så tror inte hennes mål har varit att gå ned i vikt utan det bara är en naturlig följd av ändrade livsvanor.

    Bästa sättet att ändra livsstil helt enkelt så kommer viktnedgången av sig själv.

    Tack för svar!

  I like!
  Ja hon ser BRA ut.
  Vaddå insinuerar 10:52 att vi som tycker LD är snygg måste vara en hög ”fula” stackare eller? Ha ha ok.

  Ett helt inlägg med kommentarer om utseende. Sjukt, var det inte så vi inte skulle bedöma och prata om just kvinnors utseende?

   När man är tjock och snygg funkar det bättre! Åh är så trött på den här typen av feminism. Kan inte identifiera mig över huvud taget i den där patetiska dubbelmoralen.

   SLAYYYYY

   Nej hela samhället är i förfall.

    ?

  Tycker LD är så otroligt vacker och snygg. Tycker Fayme är riktigt snygg också. Skönt och befriande med filterlösa konton.

  Ni som anser henne vacker? Är det för att hon är gränslös ni anser henne vacker eller vad är det ? Hennes ansiktsdrag? Kan inte förstå så motivera gärna!

   Du skriver ju själv att du inte kan förstå så du är väl helt enkelt för dum och trångsynt?

   Utstrålningen. Att hon ser ut som hon ser ut – ibland fixad, oftast ofixad. Att hon verkar älska sig själv och postar ”fula” bilder på sig själv där hon inte kritiserar sig själv. Hon älskar sina valkar och sina hängtuttar, allt det där som samhället talar om för oss att avsky och förändra. Och hon bär upp det med sån stolthet, framhäver det, skriver inte ner det. Självförtroende ÄR sexigt, och då självförtroende som känns så här äkta och inte hittats på fillerskliniken och kommer fejda i takt med materialet man sprutat i kinderna. Hon känns som en kvinna som äter patriarkatet till frukost, hon är intelligent och står för sina åsikter.
   Och så har hon rent fysiska attribut jag tycker är vackra – kurvor, tjockt, mörkt hår, vackra ögon, vackra läppar. Men i grunden är det att hon dyrkar sig själv och inte anpassar sig.

    Det är bullshit att hon skulle vara ”nöjd” med sin övervikt och älska sin kropp med valkar.
    Jag känner inte en enda människa med övervikt som inte har provat det mesta i dietväg och som förmodligen skulle kunna hugga av sitt vänstra lillfinger om det garanterat skulle göra dem normalviktiga.
    Att spela tuff och lägga upp bilder osminkad och ur osmickrande vinklar el bilder där man spexar till det lite och hänger strumpbyxor på pattarna säger inget om hur man egentligen mår ,mest vittnar det om att man klamrar sig fast vid ett halmstrå och försöker hålla näsan över ytan för att inte drunkna i ångesthavet.

     Kanske skulle de du känner som är överviktiga börja hylla sin kropp precis som Lady D, och så skulle de inse vilken vacker kropp de har oavsett hur den ser ut? Och att kroppen inte finns till för att vara ett knullobjekt utan att ha roligt med.
     Tycker din kommentar säger mycket om hur du ser på övervikt och överviktiga.
     Sen kan man fråga sig hur ångestfria och lyckliga alla smala influencers är trots sin smala kropp? 25-åringar med ätstörningar, fillers, botox, silikon osv -och massa, massa ångest trots att de passar in i samhällets mall. Så oändligt mycket bättre att börja acceptera kroppen man har och bearbeta sina tankespöken istället för att skuldsätta sig för att spruta in skit i kroppen och trots det fortsätta må piss.

      Det handlar i grunden inte om att vara snygg el vacker utan om att må bra. Är du hyfsat normalviktig har du eventuellt ett ångestspöke mindre att slåss mot. Jag påstår inte att skönhet och normalvikt automatiskt genererar att man mår bra psykiskt på alla plan. Vi är alla unika och olika men övervikt är något mer än bara yta och olikhet,det är på många sätt ett fysiskt handikapp.

   – glansigt, långt och tjockt hår
   – fina läppar (naturliga!), bra tänder och superfint leende
   – vackra ögon
   – fin hy

  Hade det varit lika härligt och positivt uppfattat om hon var smal och vältränad?

  Så jävla snygg! Hon utstrålar så mkt power. Tror jag ska börja följa henne efter detta ?

   Såna här kommentarer måste ju vara skrivna av henne själv eller av hennes syrra 🙂

    Nej?

  Varför detta krypande för vissa influencers men inte för andra?

  Hon känns väldigt irrelevant när hon ska berätta för alla hur det ligger till med samhället i stort, patriarkatet och barnuppfostran och kön och gud vet allt, och så vet man att hon inte gick ut med fullständiga betyg från grundskolan ens. Klart du kan sitta hemma med din exmans pengar på banken och berätta om patriarkatet för oss som är ute i samhället varje dag och faktiskt gör nytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.