Isabella och Sheila startar upp sin podd igen

m

Imorgon händer en rolig sak, Sheila och jag ska spela in vår podd! Vi kör igen efter 1 års uppehåll. Det känns otroligt kul. Om det är något speciellt som ni vill att vi ska ta upp så skriv :- ) // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip och hennes kompis Sheila hade tidigare podden ”Isabella söker Sheila” som släpptes i 45 eller 46 avsnitt.
Temat var vänskap och den röda tråden i mångt och mycket var Isabellas dåliga mående, och när podden lades ner så skedde det med orden:

Just det. Sheila och jag gick ut idag och berättade att vi sänder sista avsnittet av Isabella Söker Sheila på söndag. Vi har sänt i ett års tid och när vi startade podden mådde jag väldigt dåligt. Därav döpte vi podden till att jag söker Sheila, hennes kloka råd och svar. Men nu ett år senare så mår jag bra. Våra samtal fortsätter men tyvärr inte från en studio. Kanske kommer vi tillbaka längre fram i nytt format :- ) // Isabella Löwengrip

Jag antar att det nya formatet är här, men vad det är återstår att se.
Var det någon av er som brukade lyssna på Isabella och Sheilas podd?
Kommer ni gamla lyssnare återvända och är det någon ny lyssnare som kanske ska hoppa på det Löwengripska poddtåget så här till hösten?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lyssnade inte förut och kommer inte göra det framöver.

  Helt ointressant. Sheila och Isabella,vilka är de?

   Men visst vad sant att du inte vet vem Isabella Löwengrip är. Förlåt men Jisses så fjantig den kommentaren är. Du lyssnar säkert.

  Samma här. Lyssnar mycket på poddar med något slags faktainnehåll. Är också kräsen med poddarnas röster, så det här är inget för mig.

   Håller med. Lyssnar på poddar varje dag men just denna går helt bort. Förstår inte vad som är intressant?

   Men du är på bloggbevakning?

    Lyssnar man på poddar här?

    Exakt vad har Bloggbevakning med poddlyssnandet att göra? ?

  Vad ska de prata om??

  Tråkigare får man leta efter.

   Leverera massa lögner såklart, allt är som vanligt med andra ord.

    Allt är som vanligt med dig Sofia. Jösses alltså.

     Men sluta med ditt översitteri. Är det inte mig som du försöker sätta på plats så är det någon annan. Du måste lära dig att alla har rätt till sin åsikt, även när den inte är inlindad i svensk gullig bomull.

      Då får väl du också köpa att inte alla håller med dig. Eller ska alla stryka dig medhårs?

      Va!? Sofia brukar ju gasta om att allt är lögner, samma tugg så allt är som vanligt med henne. Någon Lisa vet jag inte att jag försökt sätta på plats, inget minne av det, kanske någon annan anonym för det finns många anonyma här. Märkligt att du blev så sekundärkränkt, att det var så känsligt. Alla har rätt till sin åsikt säger du och det ska väl gälla åt andra hållet också då, eller?

     Nope.

     Vad gäller dig dock, är allt som vanligt. Kvar i lögnernas värld, där genuint, lojalitet, äkta och på riktigt inte existerar.

      Jo det är ju som vanligt med dig här Sofia. Eh va är jag i lögnernas värld, hur då och vad vet du om det? Nej då jag lever i verklighet i den sanna världen. Vad är det du menar är lögner nu, vad är inte på riktigt och äkta menar du? Du verkar hitta på din egen sanning och tror saker som inte alltid stämmer. Hoppas Isabella pratar i podden om såna som du Sofia, som skriver strunt och tror sig veta saker men inte har en susning.

       ?Släng dig i väggen. Lögnare av rang. Du vet inte vad äkta och på riktigt är. Du lever helt klart i en fejkad värld, där lögner dominerar. Den sanna världen vet du inte ens hur den ser ut och är.

   Finns väl mycket att prata om, för alla. Hoppas de inte pratar massa sk-t om andra kända som många poddare gör och inte massa porrsnack fast det tror jag inte, de brukade prata mer om sig själva och ge kloka råd. Tyckte deras podd var ganska intressant och mysig, behagliga röster tycker jag att de har att lyssna till. Så ja jag kommer lyssna.

  Intresseklubben antecknar.

   Ja så bra att Isabella poddar också för dom som inte kan få nog av att skvallra om henne och skriva nedsättande om henne. Vissa verkar ju följa varje steg hon tar och analysera varje ord hon säger… Så får ni höra lite mer skvaller och får veta saker i podden. Spännande. Måste vara som julafton för somliga idag.

  Jag har bara följt Blondinis för att hon är så jävla fucked. Man har typ bara väntat på att allt ska balla ur än mer. Och det gjorde det ju. Men numera är hon ju så extremt ”vanlig”, samtidigt som hon har noll koll på saker och är helt verklighetsfrånvänd så hennes blogg är supertråkig. Kan inte se att podden kommer kunna leverera nytt material heller. Blir nog samma tråkiga tjat som sista halvan av podden sist var.

   Är hon både vanlig och verklighetsfrånvänd på samma gång? Hmm går det ihop menar du Jessi? Du läser hennes blogg iaf då och lyssnade på podden 😉

  Förlåt men kan bli prata om att Johanna Bladh varit såååå ”bebisen kommer när den är redo, ska föda utan smärtlindring, litar på kroppen yadaya” till att nu verkar helt desperat att få ut henne 1 dag efter BF?

   Är la ganska vanligt? Är ju lätt att vara positiv i fjärde eller femte månaden när det inte är så tungt, men sen när man är i slutet är man ju bara trött på det och vill få ut barnetoavsertt hur positiv man var innan. Låter helt normalt enligt mig.

   Kan vi prata om alla dessa ”förlåt men kan vi prata om…”? Gärna de som följs av något helt normalt och vanligt som man vill förstora upp till något jättekonstigt bara för att man inte gillar personen i fråga. Eller för att man helt enkelt själv inte fattar.

   Finns väl inte så mycket att säga om det. Låter rätt så normalt tycker jag.

   100% vanligt och normalt. En timme innan bebisen är ute vill man ju gärna bara försvinna också. Och få alla droger som finns och skita i ”naturligt”. Är nog bra att känna så inför förlossningen för då står man ut med det mesta BARA UNGEN KOMMER UUUUT.

   Kolla upp Ilmrud som föder tolfte eller trettonde barnet vilken sekund som helst

   Hahahahaha!!! Förlåt men LOL. Vad är det för grej, typ som att man ska take pride i att föda utan smärtlindring? Är man bättre än andra föderskor då? Tänk som kvinnor krigat för bättre förlossningsvård o sen kommer en massa nu o ba ”nej tack vill föda hemma utan smärtlindring den natuuuuuuuuurliga vägen”. Ookaaajjj

    Man kan väl få vara stolt över att ha gjort det utan smärtlindring likväl som att ha gjort det med. Det handlar ju om personliga preferenser och personligen tycker jag att det är häftigt med de som väljer att genomföra en förlossning utan smärtlindring. Det finns många anledningar till den preferensen (tex att man vill få en bättre förståelse för hur kvinnor har fött barn i alla tider, eller att man vill vara mer närvarande etc, sen är det ju inte säkert att det blir så ändå). Jag själv hade smärtlindring just för att det fanns tillgängligt, men fasen vad häftigt att ha orkat gå igenom det utan meds. Tycker du inte att det finns en alldeles speciell styrka i det? Människan i sig är ju inte mer eller mindre bra för det, precis som att någon som kan springa ett marathon inte är bättre eller sämre än någon annan, men det är ju fortfarande lite coolt (tycker iaf jag). Och alla har inte förutsättningar osv osv precis som med maranthon liknelsen, och du har ju fortfarande tagit dig 4,2 mil i sträcka om du tar bilen ? finns ingen mening från min sida att vara nedvärderande alls så jag hoppas ingen tar det så, men varför kan man inte få ha en önskan om att föda ”naturligt” och tycka att det är häftigt?

  Jag lyssnade tidigare och blev glad att se att podden kommer tillbaka. Gillar vanligtvis inte att lyssna på poddar där två ”kändisar” bara snicksnackar men både Isabella och sheila är väldigt öppna personer som kan diskutera abstrakta saker så jag tycker att de är intressanta även om ämnet vänskap i sig inte är så intressant för just mig 🙂 en rolig nyhet såhär på söndagskvällen. Hoppas att alla har haft en fin helg 🙂

   Håller med dig S! Kul att de kommer tillbaka. Tycker podden var intressant och mysig att lyssna på. På cirka 1.5 år har det hänt en del också till skillnad från när vissa har avskedspodd och sen är tillbaka några veckor senare igen.

  Nej tack

  Jag lyssnade. Tycker att Isabella kommer fram på ett annat sätt i podden än när hon skriver. Det var oftast trevliga avsnitt så jag blev förvånad när de slutade. Ska absolut lyssna nu och se vad jag tycker innan jag uttalar mig.

   Håller med, Isabella gör sig bra i podd, tv och radio, det är i sådana kanaler hon ska vara. Inget fel på blogg men Isabella är en talare och har utstrålning, hon går genom rutan. Hon är väldigt bra som föreläsare, hon är alltid intressant att lyssna på.

    Det kan jag tänka mig att du tycker.

     Men vilken hater du är Sofia!

   Håller med! En av de bättre poddarna som finns/ funnits – ser fram emot söndagens avsnitt.

  Jag lyssnade och jag gillade den! Förutom att mot slutet tyckte jag de pratade för fort…! Smattrande fort. Annars var det en feelgood-podd som jag gärna lyssnar till igen.

   Du vet att man kan dra ner/öka hastigheten i de flesta podd-appar va? ?

  Trevlig nyhet! Jag har lyssnat och kommer lyssna igen. Spännande. Troligtvis blir det ett nytt poddnamn nu då fast Isabella söker Sheila är ett fyndigt poddnamn. Skulle gärna se dem i vlogg-format alltså vloggar på youtube, poddvloggar dvs podd i vloggformat då kunde de t.ex. visa kläder och yogarörelser etc. Föredrar poddar som inte är så långa, hellre 20 minuter än en timme långa.

  Åh ja! Jag lyssnade, älskade att ha igång den när jag pusslade. Så mysigt vardagsprat liksom, inget fancy eller så. Jag gillade den och kommer lyssna igen ?

  Kommer att lyssna på första avsnittet. Om de lagt av med ovanan att avbryta varandra och pratar om intressanta ämnen kommer jag fortsätta lyssna.

   Du kan ju tipsa henne om ämnen du vill att de pratar om. Kör!

  De behöver julklappspengar och kom på att 4000 ldevila lyssnare ger mer än att sälja 45 jultidningar. Dum dummare blir ännu dummare.

   Är det därför Calle Schulman poddar nu då, för att få in julklappspengar och slippa sälja jultidningar? 😉 Låter väl snarare ganska smart än dumt att podda om man vill tjäna julklappspengar… men du kanske pratar om dig själv Gripis, att du blir ännu dummare.

  De behöver julklappspengar och kom på att 4000 debila lyssnare ger mer än att sälja 45 jultidningar. Dum dummare blir ännu dummare.

   Försök inte. Ingen kan skriva och uttrycka sig som Herr Griploov. Lägg ner bara.

  Kan inte tänka mig en tråkigare podd. Aldrig att jag skulle lägga tid på den lyssningen

  Bella är hon aktuell?
  Nej, nej, tråkigare tant får man leta efter.

   Ja, med ljus ock lykta och ingen kommer man finna.

    Hur många kommenterar ska du lägga här? Vi fattar.

     ?Ja, knappast lika många som du i alla fall. Över 40 är dina. Så att…

  Kvalar absolut in som en av de tråkigaste och mest meningslösa poddarna jag lyssnat på.

   Tvärtom tyckte jag

  Har aldrig lyssnat, kommer inte heller lyssna.

  Gillade podden så kommer lyssna igen.

  Inte hört ett enda avsnitt och det lär inte bli något heller.
  Jag har tröttnat på poddar…trodde inte det kunde ske, jag som följer ett 70-tal och lyssnar från arbetsdagens början till att den slutar. Men nu är jag jättetrött på poddar☹️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.