48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag blev dumpad ganska nyligen och det har ändå känts ganska okej. Fram till nu – har förmodligen fått covid och är därmed instängd i min lägenhet. Det får mig verkligen att känna mig som världens mest ensamma person. Är så extremt less på att vara singel och förstår inte hur alla andra lyckas hitta partners förutom jag. Det är liksom alltid samma sak: ”Du är världens finaste tjej, men det känns inte helt rätt.” Har dessutom passerat 30 så börjar känna sån stress över att jag vill skaffa familj osv, men det känns som att jag aldrig kommer att lyckas träffa någon.

  Sorry för negativt inlägg men behövde nog bara få det ur mig. Tror att jag behöver lite pepp just nu… håller på att bli galen av att bara vara här hemma själv. Och då är jag ändå en person som brukar trivas bra i mitt eget sällskap.

   Du har iaf haft förhållande låter det som. Jag är också 30 och får höra samma sak. Jävligt frustrerande och senast för ca 2v sen. Och det gör så jävla ont. Jag lovade mig själv att inte gå in så hårt för honom, men vår connection var så fin och han var fin. Engagerade mig så mycket i honom och han i mig. Tills för 2v sen då. Är så trött på detta nu, vill hitta nån som alla andra gör.

   Du ville ha pepp. Förlåt. Kände bara att shit vad skönt att någon känner samma sak.

   Krya på dig iaf!!!

    Åh vad tråkigt att höra 💔 för min del så kände han mycket mer än mig i början, medan jag fick jobba lite på att få känslor. Och sen när jag väl fick känslor så gjorde han slut, så himla surt. Trodde verkligen att han skulle tycka om mig ”tillräckligt”, vilket ingen någonsin tycks göra.

    Trots att det är hemskt att höra att andra känner likadant så är det ju ändå väldigt skönt att höra att man inte är ensam. Så tack för att du delade med dig 💕

     Tipsar så så så mycket om Happy Dating på Instagram ❤️ Hon tar upp just detta ”du är världens finaste men något saknas”. Lycka till och glöm inte bort ert värde!!!❤️

    Samma här välkommen i klubben. Men en dag jag lovar!

   Nu till den väsentliga frågan- vad anser du & ditt ex om valet och regeringsbildningen 😉

    Råkade posta i fel öppet spår 😅

   Ge inte upp, du kommer hitta nån ❤️ Kanske var öppen för att testa dejta nån som är lite utanför ramen av de du annars brukar dejta? Jag är lyckligt gift med en person som jag hade en sommarflirt med som jag verkligen inte tänkte spendera hela livet med. Men nu är vi här 15år senare och lever livets liv 😍

  Jag röstar rött men är skriven hos en privat hälsocentral. Gör det mig till en hycklare?

   Nej det tycker jag absolut inte. Du röstar ju för en samhällsvision men det innebär ju inte att du inte måste anpassa dig efter de förhållanden som råder nu när du fattar beslut om din hälsa.

   Ja

    Motivera?

   Det tycker jag inte att du är 🙂

   Jag gör samma och känner mig definitivt som en hycklare. Endast valt privat VC då den ligger närmst, och är inte nöjd med den, men ändå…

   Kanske… men det är ju ändå så vården är just nu. Man får välja det som passar en.
   Jag har dock inte valt till min närmsta just av den anledningen. Men borde kanske ändå, jag velar

   Nej det tycker jag inte. Jag röstade rött men håller samtidigt inte med om att all privat vård skulle vara dåligt eller att dessa inte ska få göra vinst. Arbetar själv som undersköterska i en kommunal hemtjänst, i kommunen finns även 3 st privata hemtjänstalternativ. Den kommunala hemtjänsten är sämst (stor personalomsättning, extremt låga språkkrav, fyrkantigt etc.). Vi har gått miljoner back i många år men eftersom verksamheten är kommunal så får den ändå fortsätta.

   När en väldigt nära familjemedlem blev sjuk anlitade vi hemtjänst och valde ett av de privata hemtjänstföretagen och vi var mer än nöjda. Skulle faktiskt aldrig i mitt liv välja vår kommunala hemtjänst. Vilken mardröm det hade varit om det bara fanns ett att välja på!

    Fast nja. Jag röstar höger apropås att hyckla men önskar verkligen staten tog över ansvaret för vård, skola omsorg. Att det finns fler alternativ löser inte problemet med dålig kommunal hemtjänst. Skulle röstat vänster om det bara var vården det gällde men nu finns det för många frågor jag inte håller med dem om.

     Fast, att vara höger har aldrig varit synonymt med att tycka att staten inte ska ta hand om vård, skola, omsorg 🙂
     Men jag håller med er båda gällande att det inte är hyckleri att välja den vård som passar bäst.

     Fast vänstern vill inte ha statlig vård. Det är det högern som vill och då främst KD. Statlig vård motsätter dock inte privata aktörer.

   mindre hycklare än att rösta blått på vara skriven på en offentlig vårdcentral 😀

   du sparar ju regionen pengar

   ja

  Ett politiskt inlägg eftersom jag är rasande.

  22-åriga iranskan Mahsa Amini bar slöjan på fel sätt. Därför blev hon i tisdags misshandlad på gatan innan hon fördes bort av moralpolis. Idag bekräftades hon vara död. Dagens Iran = ”The Handmaid’s Tale”.

  https://twitter.com/AlinejadMasih/status/1570770630978719744?s=20&t=ScfDHYpz0JvHyCIWFDwclA

   Tänker på Nyans och deras fundamentalistiska religion. Vila i frid Mahsa Amini. Dom har mördat dig.

   Notera också att det är andra kvinnor som medverkar till den systematiska misshandeln av icke beslöjade kvinnor i Iran.

  Hoho.
  Inte mycket liv här inte…

   De rödgröna ligger väl hemma och gråter och väntar på jordens undergång nu när det blågula blocket fick flest mandat.
   (Om man läser tidigare inlägg så finns det visa rödgröna som likställt detta med jordens undergång ;))

    Du har visst helt missat att inte särskilt många är intresserade av att diskutera politik här på Bloggbevakningen? Kanske inte så konstigt med tanke på nivån härinne vilket du är ett bevis på.

     Har du helt missat de senaste veckans kommentarsfält? det har diskuterats så extremt mycket politik. Och nivån? det jag skrev är ordagrant sånt som folk kommenterat, folk har på riktigt varit rädda och gråtit för att de tror att jorden ska gå under nu när högern vann valet.

    Tvärt om, jag tycker det ska bli lite spännande att se hur Ulf, Johan och Ebba ska klara upp den sk**en dom ställt till med. Riktigt spännande!
    För sanningen är den att alla 3 har backat rejält i valet, det var inte dom väljarna ville se skulle styra Sverige utan Socialdemokraterna eller SD. Så lycka till att reda upp detta, t.o.m experterna som är borgerliga tvekar om Ulf är kapabel att klara detta och tror att Magdalena har mer erfarenhet. Elisabeth Santesson

     Jag tycker också det ska bli spännande, och hoppas de kan samarbeta och göra det bra. Eftersom Sverige har extremt stora problem just nu som måste lösas.

    Tänker att de flesta nu väntar på vad som kommer att hända. Hjälper inte att spekulera eller att prata nedlåtande om andra som inte röstat samma som en själv

     Läs de senaste veckans kommentars fält, den rödgröna sidan har gått extremt hårt åt alla som vågat rösta höger. Med både hat och mobbning.
     Visa på den rödgröna sidan har varit så förstörda att det gråtit, och på riktigt trott att jorden ska gå under nu när högern van. Och tror att över 50% av Sveriges befolkning är rasister och nazister.

     Det har varit kaos den senaste veckan i kommentarsfält, och prata nedlåtande om folk som röstat på andra partier har kommit från den rödgröna sidan, vilket jag tycker är extremt sorgligt. Vi har en demokrati i Sverige och ska respektera att folk röstar annorlunda än en själv, men det verkar många inte förstå.

  Fruktansvärt! Och på tal om Jonas Gardell, han hävdade ju att The Handmaid’s Tale kommer bli verklighet i Sverige om SD får bestämma, undrar vad han har att säga om detta? Men han har väl fullt upp att läsa alla långa hyllningstal och ryggdunkningar på sitt ig…

   Detta skulle vara svar på inlägget med iranskan som blev dödad…

   SD vill ju inte ha något The Handmaid’s Tale xD
   Däremot vet jag inte riktigt vart det där nya partiet Nyans står i den frågan…

    Nej men Gardell menade att de ville det, med sin kvinnosyn… Han har gått rejält vilse i pannkakan den gubben!

     Det här är alltså för 4 år sen, inför förra valet, men han lär väl inte ändrat åsikt?
     https://m.facebook.com/JonasGardell/photos/a.10153119927984693/10156469846829693/?type=3&_se_imp=2ACXgM5ptdOv9tBld

    Eftersom partiet Nyans vill göra det lagligt att predika om död åt homosexuella, så kan vi bara gissa att kvinnor också ligger i farozonen.

  Rösta med hjärtat! Alla dessa Stockholms influencers som har gått ut med de budskapet. Som Amanda Schulman som inte kan förstå Moderaternas valafficher om gängvåldet. ”Det händer väl inte så ofta”. Så
  Skrämmande okunskap. Ann Söderlund som tycker att höga bensinpriser gör väl inget. De är ju faktiskt krig i Ukraina. Vidare – rösta inte blått de har allierat sig med nazisterna. Suck å suck igen

   Håller dock med dem om att man inte skall rösta på ett parti bara för en eller ett par specifika frågor. Tror ju inte att bensinpriset magiskt kommer bli lågt (det har väl ändå ökat världen över även om Sverige kanske är dyrast) om man röstar fem blått.

    Vilka är det som vill ha höga bensinskatter? Inte är det de blåa iaf. Det mesta av bensinpriset är skatter.

     Tack, jag vet. Men tror du att de kommer sänka dem rejält?

    Bränslepriset byggs upp av olika komponenter bla skatt. Men den dyraste komponenten i dieselpriset är biobränslet som vi blandar i för att påverka klimatmålet . Det är för att vi har lag på att blanda ut dieseln med 35-40 procent biobränsle som kostar tre gånger så mycket som dieseln. Så skatten vi har på bränsle är lägst i europa.

   Schulman/Widell. Absolut roliga i sin podd ibland. Men samtidigt så otroligt världsfrånvända. Har slutat lyssna på podden nu. Orkar inte med att de hittar på och ljuger så mycket.

  Johanna med sin kumpan fortsätter sjunga sin mobbarlåt och säger att Ebba har varit ett stående skämt hos dem i flera år. Så uppenbarligen är det mobbing och inte satir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.