166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Katrins försvar på insta; barnen klädde ut sig till ”tjejer”. Jaha så det var inte hor-r alltså??

  Ni som inte tycker det här är så farligt, ni fattar inte att de här bilderna redan finns hos pedofiler? Kolla in t.ex. sidan Dumpen då, peddos älskar barn i såna här outfits och tar tacksamt emot det här..

  Sen spelar ni ingen roll att ni inte tycker det är ”så farligt, det var ju tema”. Barn har RÄTT till kroppsligt skydd, speciellt av sina föräldrar. De är INTE Katrins och Bingos ägodelar. (tror INTE ni vill hitta såna här bilder ens i era föräldrars gamla fotoalbum heller..).

  Detta verkar redan vara polisanmält, som sig säkert bör då bilderna på barnen borde gå under övergreppsmaterial.

   Dom groomade sina egna barn och delade på medier. Helt ofattbart.

    Sen försöker hon nu vända det till att det är kritikernas fel som ser nåt sexuellt i det (no shit), medan barnen minsann bara sminkade sig…

     Hon är så fuckad nu!
     Försöker få det till ett jämställdhetsperspektiv?!?
     Jag saknar ord.

     Haha… nej vad är det sexuella i att klä ut sig till en hora, på en fest med teamet hallickar och horor. De kanske inte vet vad en hora gör = säjer sex. Kan det bli mer sexualiserat än så? ”Flickor”… när barnen har exakt likadana outfits som Bingo och Julia, och själva säger att de är horor samt blir kallade horor av Julia. Det är ju inte ens rimligt att försöka förklara det så här? Makes no sense.

     Alltså vad i helvete skriver människan? ”Att vissa av er kopplar två små pojkar utklädda till flickor till något sexuellt får stå för er”. DE VAR JU UTKLÄDDA TILL HOROR, SJÄLVA DEFINITIONEN AV HORA ÄR JU SEXUELL herregud måste gå och andas i en pappåse.

     Stackars stackars barn

      Är verkligen inte förvånad över att hon försöker få det till att det är något fel på alla oss 99% som reagerar på att detta är fel. Ok hennes vänner verkade alla falla in i masspsykosen och tycker detta är jättekul men nej, det ÄR sexualiserat per definition liksom.

      Jag tror faktiskt att både Bingo och Katrin är oroliga nu.

       Det jag tänker i den här röran är att det så uppenbarligen finns två olika synsätt på det hela. Det är inte liksom en enskild individ som föreslagit detta och ordnat outfits till sina barn, utan det har gått genom: mamma, pappa, bonusmamma, äldre syskon, morföräldrar, kusiner, föräldrars vänner samt fått hejarop av en stor del av kändissverige. Det är alltså MÅNGA vuxna som tyckte det här var en rolig idé. Barnen hade ju också uppenbarligen kul. Därför tycker jag inte det är superlätt för oss utomstående att totalt döma ut Katrin och bingo, eftersom att så otroligt många såg det hela som problemfritt. Det kanske helt enkelt finns väldigt många människor som tycker maskerad, oavsett tema, är roligt och okej så länge det är under trygga och familjära former. Vi kanske måste lära oss förstå andras perspektiv INNAN vi dömer deras uppsåt, utan att för den sakens skull tycka att det är rätt. De menade inget illa, det tror jag man kan fastslå i alla fall.

        Hur presenterar för ett barn att det ska klä ut sig till en h–ra?

         *man

         Tror bestämt att den äldre pojken förstår. Deras svar på kritiken visar väl att ingen av föräldrarna är de skarpaste knivarna i lådan. Att man dessutom lägger ut på sociala medier tillgängligt för såna som inte bör ha tillgång till såna bilder. Trots att de säger att de tagit bort bilderna så cirkulerar de med största sannolikhet runt. En gång på nätet alltid på nätet.

        Mitt senaste mantra är att folk måste få ha sin åsikt och vara som du säger mer toleranta för att inte skapa onödiga motsättningar. Här är dock undantaget som bekräftar regeln. Hur i h-vete kan man köra en fest på detta tema, vända spegeln mot andra och hävda ok? Kändissverige reflekterar 0.

        Nä, man tar avstånd. Det finns bara en väg här och det är 0 tolerans. Det finns många i denna soppa och de är medskyldiga hela bunten. Alla som inte tagit / eller nu tar avstånd.

        Personligen kan jag inte begripa temat. Det visar helt klart vilka värderingar man har och hur man ser på kvinnor, deras kroppar etc. Det spelar ingen roll om temat och festen är privat, det är fortfarande ett tema som är helt obegripligt år 2022 . Det enda syftet med temat, tror jag, var att Katrin ville visa sin sexighet, att hon fortfarande som 45 åring är het. Helt sjukt! Hela temat är så idiotiskt.
        Sen att Ida Warg som öppet är emot trafficking var med på festen är ju fruktansvärt. Och alla kändisar som hurrar och applåder är bara så vridet. Tydligen är det så häftigt och roligt att leka hora.

        Trygga och familjära former? Då kanske inte bilder på ”sexigt klädda” barn skulle ha kablats ut på www. Känns inte så tryggt tycker jag. Men de kanske tycker att det är tryggt och familjärt att inte veta vad för dåre som får tag på dessa bilder för sitt eget nöje.

        Kan hålla med dig om det handlar om en privat fest, men inte en dör det lägga ut bilder på dessa barn till allmän beskådning!!!

        Anno – Trygga och familjära former? Har du tittat på bilderna från festen? Ser faktiskt ut som de hyrt en porrklubb. Men vet inte hur du har det hemma hos dig.

        Nja ibland kanske vi måste inse att alla som dragits in i detta och hejat på liksom tänkt fel de också och att det faktiskt är bra att utomstående reagerar. Kan nog vara lätt att dras in i det när de här *coola* personerna är igång. Nej tror inte heller att de gjorde detta för att vara elaka mot barnen på något sätt, eller att de tänkte att bilderna skulle användas på fel sätt. Men om resten av världen också hejar på så blir det ju helt fel.

       Inte en chans, psykopater funkar inte så.

        Håller med, Katrin har aldrig brytt sig förr. Dock kanske inte så kul med alla anmälningar som trillat in och man undrar ju lite hur disskussionen med barnen går där hemma ikväll; ”Om någon säger nåt i skolan så kan det vara så att vissa människor är ilskna över att ni var tjejer i helgen…”

    Fullständigt tappad människa. Saknar ord.

   Det är verkligen det värsta. Tänk att de bilderna är publicerade och kan spridas fritt nu till högst olämpliga ställen. Så äckligt.

    Jag kan bara inte fatta vad de tänkte. Nä här behövs en utredning över deras föräldraskap. De behöver ju uppenbarligen en kurator som kan guida dom i föräldraskap.

     B & K behöver verkligen få sig en tankeställate, och några vita månader på det… sen alla som tog detta i försvar, även här, wtf ? =/
     När barnem inser hur deras bilder kan användas eller befinna sig…. eller det är ju just det man aldrig kan veta.

      Ja, och den fulla insikten om att de som skulle skydda dem mot sådant, deras föräldrar, låg bakom det. Jag menar..

   Bingo har lagt upp samma text nu…

    Då förtjänar han att bli anmäld.

   Som att nån hade brytt sig om dom klädde ut sig till tjejer? Hon fattar fortfarande inte att det är helt sjukt att klä ut sina barn till horor? Tappade människa.

    Ja det var en lam deflektion av henne. Någonstans förstår hon nog att hon tog det för långt denna gång. Hon behöver hjälp för sitt uppmärksamhetsbehov nu. När barnen används för detta ändamålet så har det gått alldeles för långt.

   Skrek inte Bingo i bilen för barnet filmades typ : vi är horor?!

    Julia satt och filmade sig själv i framsätet i underkläder medan hon vinklade kameran till baksätet där sönerna satt i väldigt korta kjolar och de alla sa i kör” vi är horooor”. Jag tappade hakan.
    Kan tänka mig att Julia har fått smaka på Katrins vrede idag. Allt de la upp från gårdagen var vidrigt men Julia tog det längst. Fy fan.

     Ja, det var det klippet jag tänkte på. Helt galet om du frågar mig!

   Hahaha människan försöker alltså få det till att det är VI som sexualiserar deras barn och inte dom. Nä men jag ger upp. God natt. Hej då.

   Jag anmälde men Instagram brydde sig inte som vanligt.

    Har de hunnit reagera? Och får man alltid svar på ngt man anmäler?!

     Ja jag fick bara tillbaka: din anmälan bryter inte mot våra communityregler. Det är dock inget ovanligt när det kommer till både Facebook och Instagram – de är extremt strikta med naket innehåll men de tar inte bort djurplågeri eller barnmisshandel.

      Ah… jag vet inte om jag fått svar förut på anmälningar. Då har det mest varit på konton som utger sig för att vara någon annan eller som är spam-konton

      Deras regler är så fucked up. Det kan finnas alla möjliga lättklädda och andra sjuka bilder på exempelvis Instagram, men när jag la upp en bild på mig själv som liten där jag sitter i bikini i min morfars famn och han har bar överkropp, då tog det bort på direkten men hänvisning till att det bryter mot deras regler om pornografi och nakenhet. Det var ett inlägg, NEJ en händelse som handlade om att jag saknade min döda morfar.
      Samma sak i somras när jag la upp en bild om en teater jag var på, där affischen visade huvudrollsinnehavaren lite halvnaken tror jag, kommer inte ens ihåg för det var inget jag reagerade på. På tre sek så var mitt inlägg borttaget.

   Hur puckad är Pernilla Wahlgren på en skala? Gav glada tillrop på insta till bilderna på barnen!
   Skulle det även vara okej om hennes egna barnbarn när de kommer, har liknande outfit?

    Ibland tror jag inte influensers ens kollar när de kommenterar varandras inlägg faktiskt. De väljer en kommentar för dagen: ”???”, ”Dör för dig!”, ”finaste!” O.s.v och sen kör de copy paste bara. Så detta kan ju bli en läxa att lära för samtliga som gillar det inlägget.

     Var exakt så ”föreläsaren” för P*rrfribarndom ursäkta sig med eftersom hon också kommenterat bilderna med massa emojis och hjärtan?

     Försökte lyfta detta med henne men fick bara momshaming och att det var synd om mina barn som hade en mamma som kände så mycket hat mot en annan människa tillbaka från henne.

     Så pinsam människa ?

      Vänta, va? Så den här personen gillade dessa inlägg men är en föreläsare för P*rrfri barndom? Nu har jag sett allt…

      Gå hem samtiden, du är full. Så jävla full.

       Porrfri barndom är en ideell organisation som två morsor kokat ihop. De jobbar inte utifrån någon evidensbaserad forskning utan allt bygger på vad de själva tycker vilket visar sig vara helt galet. De förespråkar porrfilter och fick för ett år sedan 8 miljoner från allmänna arvsfonden för att bygga upp en plattform för att informera föräldrar om detta. Dessa två morsor borde granskas och även arvsfonden som då lättvindigt lägger pengar på två personer som inte är kunniga i ämnet.

      Hon har fått kicken nu! Kolla ritlucassis insta

      Holy hell… Vem är den personen?

       Kolla på bloggbevaknings insta så finns det ett inlägg med dennes namn!

       Dock har de avslutat samarbetet med personen nu påstår dem, men följer fortfarande både Ida och Daniel som var med på festen. Så så fräsch är den organisationen!

       I övrigt har föreläsaren låst sin insta/tagit bort den verkar det som. Jobbigt att inte kunna stå för sina åsikter :))))

   Tyckte inte Katrin att Fortnite var det värsta som kunde hända hennes barn för bara något år sen? ? Nu är dom gamla nog att kläs upp till horor. Varför fick inte Falke också vara med på festen? Är det för att han är ett barn? Nej JUST det. Barn var ju välkomna!

   Barnen sa ju själva i videon tagen i bilen att de var utklädda till horor. Så fruktansvärt att se.

   Det är ett sjukt opassande tema även om barnen inte hade varit där. Vilken normalbegåvad människa tycker att pimps and hoes är ett acceptabelt (och roligt!) tema 2022?? Man klär inte ut sig till en marginaliserad oerhört utsatt grupp vars liv är ett enda stort lidande. Det kanske var lite coolt för 20 år sen, om man var 17-18 år och det enda man visste om prostituerade var Pretty Woman.

  Ida Warg har tagit ner sitt inlägg nu, tröttnade väl på att radera kritiska kommentarer

   Det har även Daniel Paris.

    Undra vad han tycker om detta egentligen. Han som hyllar Katrin i allt

    Så komiskt att Daniel Paris liksom ”gick vidare” från Paow och deras vänskap pga hon var för icke-PK och dålig för hans image… så blir han Katrins nya bästis istället ? Vet inte vem som är mest provocerande av de två ärligt talat!

   Hon verkar normal, not!

   Haha vilken tönt. Stå för ditt skit, människa.

  Man vill ju bara vara kompis med Blake och Ryan. Och Taylor. Känns som ett varmt och välkomnande hushåll. Endast baserat på…typ ingenting egentligen.

   Verkligen! Jag älskar dem alla tre. Verkar ovanligt genuina och sköna för sin business!❤️

   Håller med Blake & Ryan, finaste och vad det verkar, mest jordnära paret i Hollywood, så himla gulliga och sköna med humorn och självdistansen intakt. Däremot kom jag på mig själv med att tänka, men va, kompis med Taylor Swift som verkar så konstig, men vad vet jag, kanske är hon oxå lika härlig och bara jag som är påverkad av den mediala bilden.

    Kristen Bell och dax ligger där uppe i topp för mig också!

   Blake och Ryan absolut! Bästa Hollywood-paret <3 men Taylor Swift verkar vara så himla dramatisk haha, och byter ju bästa vän på löpande band. Hade inte orkat med hennes drama. Dock är All Too Well den bästa låten jag vet.

    Och jag tycker inte Taylor verkar dramatisk alls, konstigt ändå hur olika man uppfattar personer. Visst hon har haft ett par kända pojkvänner, och hon har skrivit en del låtar om dom men hur många manliga artister har inte det? Och hennes nuvarande kille (som ju även han är känd) har hon ju varit ihop med i flera år. Nej efter att ha sett dokumentären om henne tycker jag hon verkar som vem som helst.

     Vilken dokumentär är det du menar?
     (Jag tycker Taylor verkar genuint underbar!)

      Gissar på Miss Americana på Netflix 🙂

  Katrins ursäkt/förklaring… ??‍♀️

  Men barnen sa ju själva att dom var Ho**r inte flickor, hur ska hon bortförklara det?

   Det är inte barnen som bestämmer det är föräldrarna.
   Att låta barn delta på en vuxenfest utklädda till horor – ja menar herregud, vem gör så och visar upp för hundratusentals följare/tittare…alla pedofilers dröm. Yaak, va äckligt!

    Usch ja! Tänk att veta att ens barn numera mest förmodligen används som ”material” för pedofiler? Och de har inte en chans att stoppa att bilderna sprids heller?

     ”När jag var nio så klädde pappa ut mig till hora och la ut” ?

   Tror ni allt detta hade blivit lika stort om barnen i filmen istället sagt ”vi är hoes”? Det tror inte jag nämligen. Det är vi som reagerar så otroligt kraftigt på ordet h*ror när det i själva verket kanske låter likadant i ett barns öron som när det sjungs om hoes i alla populära låtar de hör på TikTok. De här barnen har troligen inga referensramar till ordet h*ra och förstår inte hur illa det kan låta i vuxnas öron… De vet nog ingen ens att ordet är förknippat med sexköp utan snarare med vågat klädda tjejer med mycket smink.

    Jag såg att folk här på BB reagerade innan de såg videon. De reagerade direkt på temat och barnens medverkan. Så , svar ja

    Jag tror ändå de flesta tolvåringar har någorlunda koll på vad en hota är för något. Nioåringen kan du nog ha rätt om.

     Hora

    Nu pratar vi Katrin och Bingos barn som vuxit upp med alkohol, fylleslag och översexualiserade vuxna. Du har nog tyvärr helt rätt att dessa barn inte har några referenser till vad som är en harmonisk tillvaro. Vi får hoppas att barnen inte börjar distansera sig, vilket inte skulle vara konstigt. Vet inte hur jag känt om jag vuxit upp under de omständigheterna. Rätt säker dock att det inte hade varit glad och trygg.

    Det är ju inte barnen som kritiseras, det spelar ju ingen roll vad de har för referensramar eller tror att de säger. I videon är det Julia och Bingo som uppmuntrar till att de ska kalla sig för just h*ror. Det är deras omdöme som ifrågasätts.

   När ena sonen säger ”vi är” och andra avslutar tyst med att säga ”h*ror” känns det som att de skäms, framförallt sonen som säger det sistnämnda.. Och att Julia då ska säga ”h*ror” högt, för att förtydliga att de är utklädda till det.
   Får en känsla av att de inte velat klä ut sig, men att Julia och Bingo sagt ”jo kom igen det blir kul”.. Kräks!! Stackars barn.

  Blake och Ryan ❤️
  Verkar vara två vettiga och roliga människor!

  Katrin är sååå läskig. Har hon tagit för mycket kola? Finns det någon annan som vill ligga så mycket med sig själv som Katrin?

  Blake Lively är så vacker. Perfektion.

   Viktigt att ha med sig att hon gjort ingrepp dock. Många kändisar betalar stora summor för att se ut som de gör.

    Fast hon är ju grundvacker. Hon har alltid varit oerhört vacker på ett unikt sätt. Det ansiktet är inte som alla andra.

     Nja har du sett henne som riktigt ung innan alla ingrepp? Hon ser ut som vem som helst…

      Det är precis det hon inte gör. Hon har ett unikt utseende.

    Vad har hon gjort för ingrepp? Hon var ju sjukt vacker redan i gossip girl

     Sin näsa vet jag.

     Hon opererade näsan innan Gossip girl, samt fixat tänderna. Resten är naturligt. Hon är fin!

     Näsan, ögonlockslyft, öronen och tänderna.

      Tänderna fixar alla amerikaner dock. Liksom standard för alla som inte är rent ut fattiga.

  Gör Bingo och Julia alltid sin instagram privat så fort det blir lite kritik och stormigt?

  Storyn där Katrin dansar och gnider sig mot en mans ben gjorde mig så obekväm när jag såg den igår. Sen idag läste jag på FB att det var tydligen hennes pappa.. Vad är det för fel på dom? Eller det är normalt att göra så kanske?

   Nä, de är gränslösa. Har de diagnoser, någon som vet?

    Narcissism

     Har de gått ut med att de har något sådant?

     En narcissist kan erkänna om dom har fel, en psykopat har alltid rätt o framför allt har dom just den där äckliga grandiosa bilden av sig själv som föräldrarna här. Och ikke att förglömma hen som tjänar pengar på just temat ifråga.

      Låter som att du inte haft med en narcissist att göra. De erkänner absolutn inte att de gjort fel – Gör de det är det är det för egen vinning, för att man utvärderat att man i situationen vinner mer på att pudla. De tycker inte att de gör fel, de tycker att alla andra är under dem och små, oviktiga människor. Den grandiosa självbilden är också ett narc-symptom.

      (Obs finns förstås olika nivåer av narcissism och dessutom folk som har narcissistiska drag i olika utsträckning utan att vara narcissister)

    ”Har de diagnoser?” – nja det tycker inte jag spelar in här.
    Det här är en kombination av personlighet, impulskontroll, alkohol, IQ, uppfostran och personliga värderingar. Bingo, Katrin och Julia skulle behöva läsa en bok eller två. Sluta leva (och exponera sina barn) på instagram-stories. Gå till en leg. psykolog.
    Allt är inte en diagnos, och idag tycker jag vi alldeles för lättvindigt patologiserar olikheter.

     Nä, jag tror inte allt är en diagnos. Därför jag frågade om det fanns en sådan? Det var inget påstående.

    Båda har ADHD, men tycker kanske inte det är synonymt med det här beteendet.

   Klart att det inte är normalt att utklädd till hora jucka mot sin pappas ben!?
   Det är vidrigt helt enkelt.

   Både Katrin, Bingo och Julia är helt pantade.

   Det gör Katrin oxå… det svänger vem av dem som har öppet konto eller ej. Skall det göras reklam ser de få till att kontot ej är privat.
   Att göra privat är ju ett sätt att försöka göra så att de får fler följare

   Mannen var väl dessutom hennes pappa? Så hon klär ut sina barn till horor (eller tycker att det är en bra och rolig idé i alla fall) och är själv utklädd till hora och juckar mot sin pappas ben… Det är sjukt på så många nivåer.

  Hur menar du med motsatsen. Filmen Shallow med henne är så bra. Dom verkar så lyckliga. ❤

   Kanske att de tänker på sina barns integritet, till skillnad från BinKat?

   Det står ju under bilden vad Camilla menar.

  Kul att Katrin nu inte ens vågar erkänna att barnen skulle va fnask. Alla anmälningar kanske bidrog till det, alltid nåt…

  Vad blir nästa tema när barnen ska ha barnkalas? ?

   Heroin chic?

    De bjuder nog in Pontus Rasmusson som lekfarbror ??

     ??

  Det finns inget fegare än folk som skriver pinsamt dåliga bortförklarande ”ursäkter” när de gjort fel och sedan stänger av kommentarerna/gör kontot privat.
  Katrins försvarstal är helt platt. Vadå gillar att klä ut sig till tjejer och leka med könsroller? Vad är ”tjejer”? Folk i nätstrumpbyxor och klackar?

  Och ahh, det finns pimp & hoes-kläder på Buttericks! Det är ju ett klart bevis på att prostitution inte är ett samhällsproblem så då är det inte lönt att försöka belysa det problemet något mer. Konstigt ändå att det var många som för ett par år sedan lyfte debatten och stod upp för att det var fel att måla black face och klä ut sig till amerikansk ursprungsbefolkning när det fanns kläder och smink för det på Buttericks! De kämpade ju helt i onödan så att säga.

  Butterick’s har inget pimps and hoes-tema. Så katten kanske inte skulle dra in dem i sitt försvarstal.

   Hoppas de anmäler henne haha. #liar

    Förtal! ?

  Katrins ursäkt! ??‍♀️
  Hennes två hjärnceller har kämpat hårt att få till det och det bästa hon kunde komma på var att Bingo gillar att klä ut sig som kvinna. Vem bryr sig ens om det, han kan klä sig som tjej alla dagar i veckan.
  Problemet är att de minderåriga barnen är sexistiskt utklädda till horor och utlagda på nätet för all framtid. Den yngsta är bara 9 år!!

   Ja verkligen bland den dummaste ursäkt jag läst! Även de flesta människor inte ser barn som sexobjekt, oavsett klädsel, så måste man tänka ett steg längre som förälder och speciellt i dagens samhälle med internet och den spridning såna här bilder får. Jag kräks nästan när jag tänker på var dessa bilder är nu?

   Det finns ju liksom en orsak till varför barn inte springer nakna på stranden lika mycket idag som förr. Det är ju inte för att föräldrar är mer pryda utan för att man tänker ett steg längre och vet att det vimlar av mobiltelefoner på stranden och det sista man vill för sitt barn är väl att nakenbilder ska hamna på internet hos fula gubbar även om man själv tycker att nakenhet hos små barn fullt naturligt?

  Och vilken tuffing som försvarar dem i kommentarsfältet! Gå inte på deras yta, Bingo, Katrin och Julia är så mycket ängsligare än vad de (i mångas ögon) ger sken av. Det finns många osunda bakgrunder till varför de beter sig som de gör och folk som gillar känner väl igen sig i dem.

  Lite som Nellies mammas försvar när hon tog bilder på dottern som 7-8 åring med tröja och bhband nerhasat över axeln och försökte se sexig ut för bilder till bloggen och mammans klädbutik. När läsarna häpnade ich skrev kritiskt om dessa bilder så kontrade mamman med hur perversa tankar de som uppfattade det så måste ha om en liten oskyldig flicka som bara tyckte om att posera som sina 15 år äldre idoler som åkte på barturneer.

   Så sjukt, som att föräldrar bara finns där för att ställa mat på bordet och sånt, inte skydda dem och hjälpa dem att fatta vettiga beslut.

  Älskar de riktiga kändisarna (katrin z är ingen kändis i den bemärkelsen, riktig white trash) som lämnat sina barn utanför till 100%. Även om det borde vara en självklarhet så är det imponerande.
  Blake Lively är ett föredöme. Finns många fler som aldrig visar sina barn, bl a Kristin Cavallari.

   Man får ju ge Isabella Löwengrip de med, hon visar inte sina barn Heller

    Jo visst, men räknar absolut inte henne som nån kändis heller ?

    Hon skriver lite mycket om dem ändå tycker jag, ibland har det märkts att hon skrivit saker för att provocera fram reaktioner hos läsarna vilket jag inte gillar. Men annars håller jag med, man skulle ju aldrig känna igen ett av hennes barn ute på stan eller om man gick förbi deras skola. Bra gjort av henne!

  Fy det gör ont i hela mig att se barn utnyttjas på detta sätt. Fyfan.

  Margareta Grääs har köpt godis för 400kr enligt instastory måste ju vara enorma mängder? Minst en halv kalender?

   Låt folk köpa godis? Hon ska väl äta upp det, eller spara, eller ha fest?

   Kan ju vara dyrt godis… som alla de som köper ”amerikansk godis” för en massa pengar.

    Var väl sockerbiten som köpte en läskburk från usa och fick tulla in den för hundratals kronor. Minns att han skrattade åt sig själv i efterhand när han räknade ihop hur dyr läsken blev.

   Godis för 400kr är enorma mängder? ?

    Inte om man köper handgjorda chokladpraliner! ?

    Jag äter lätt upp godis för 400kr på en vecka , mvh godisgrisen

   Om det är från Hemmakväll förstår jag, de är svindyra! Är typ omöjligt att handla för under 100kr där..

   hon kanske tänkte investera i något ätbart innan inflationen äter upp pengarna

   roligt va?

  Detta är definitionen av en misslyckad pudel….

   Ja, det är svårt att komma på en sämre.

  ”Stackars” Bingo har också vart med och rattat på ursäkten. Inte lätt att vara korkad.

  Minns GW’s bråk med Bingo, när Bingo försökte kränga en tavla med GW på.
  GE blev topptunnor rasande och stämde Bingo via sin advokat.
  Dessutom ville GW inte på något sätt förknippas med porrfotografen Bingo.

  Så rätt han hade, GW!!

   Låter mer som han skrivit den. Som den är formulerad så verkar det ju inte vara Katrin som skrivit den

    De har väl slagit sina små kloka huvuden ihop? ?

     Japp, han skriver i en kommentar att de har skrivit den ihop… bakisångest much?

      Kan tänka mig deras söndagsångest idag! ?
      Upp som en sol osv….

       De är nog gruvligt besvikna att inte kunna lägga upp allt från festen nu och rida på den vågen. Och att andra kändisar backar ellrr raderar.
       Så pinsamt, hade de varit normala – grov bakisångest. Men då hade heller det här aldrig skett…

        Antagligen.
        Ser en förvirrad bakis Julia framför mig med rufsigt hår och som absolut inte fattar någonting.
        Typ, -Men vadå! Får man inte ha lite kul eller? Jäkla moralpoliser…..

         Haha spot on.

  https://www.expressen.se/noje/katrin-zytomierska-far-kritik-efter-temafest/

  Bingo säger att de tog ner bilderna när de kom på att de kunde hamna i orätta händer… lite sent för det nu va ??‍♀️

   En miljö som vanliga Svensson-familjer inte förstår…säger puckot. Att sexualisera barn är alltså något kändisar gör menar han? Ok då vet vi.

    Haha men självklart drar han det kortet också, alla vi andra tråkiga personer som bara inte FATTAR, det måste vara oss det är fel på.

  Undrar om Paolo fick vara lekfarbror på festen? ?

  Hoppas att deras influencer resa slutar nu!

  De verkar vara väldigt inne på att de själv är så ”härligt o-pk” och att alla som inte beter sig som dem är tråkiga typer. Tycker det är uppenbart att de la ut bild och story på barnen klädda som horor för att provocera och reta upp oss ”vanliga tråkiga Svenssons”.

  Man behöver inte vara präktig och tråkig för att man är förälder men man behöver ha ett gott omdöme för att vara en bra och trygg förälder. Att uppträda berusad framför barnen, klä ut dem på ett sexuellt sätt och sprida bilder på det, filma dem mot deras vilja och lägga ut osv osv är inte att visa på ett gott omdöme. Fattar inte varför de måste blanda in sina barn i sina försök att provocera om vanliga tråkiga människor. Det blir mest bara sorgligt.

  Blir typ lite deppig ibland för att jag vill vara som henne. Vacker, härlig, klok och glad. Klart hennes perfekta kille vill vara med henne.
  Jag är ett vrak i jämnförelse. Men kanske är det lättare innan är rik och berömd?

   Om man* inte ’innan’

   Vilket skämt.

   Haha ja fyfan. Utåt sett har hon allt jag hill ha ? men jag unnar henne det, hon verkar toppen!

  Nu har även Ida beklagat sig på IG. Hon visste minsann om temat men åkte ändå. ”Åh en hor-fest, så festligt”
  Men aja, så Katrin visste inte om barnens utstyrsel, så då är det ju ändå Bingo med sambo vi ska hänvisa allt skit till. Äckliga människor.

   Katrin verkade ju inte så upprörd över barnens klädsel på de videosnuttar som legat ute. En vettig mamma hade frågat vad i helvete pappan klätt ungarna i, skickat hem dom på en gång och sett till att varenda jäkla foto på barnen raderats.

    Ett vettig förälder bjuder heller inte in barn till en fest med det temat. Eller ja, ställer inte till en fest på det temat.

    Hur många här hade gått på en fest med det temat?! Inte jag iaf (har iofs väldigt svårt att se att någon av mina kompisar skulle välja detta)

  De hade absolut inte varit något problem om grabbarna klätt ut sig till tjejer, problematiken ligger i att de var utklädda till horor. De var så sexualiserade av sina vårdnadshavare och kan ha utsatts för en pedofils lustar över nätet.
  Den ursäkten Katrin la ut var bullshit, som att de är andra som bara ser problemet och att det är andra som sexualiserar barnen.
  En vettig människa hade för det första aldrig haft en fest me det temat, bara där finns ett rejält stort problem och att skriva att sådana kläder ändå finns att köpa på buttricks gör de fan inte okej.
  Sen att ta in sina barn i ett sådant tema är ännu mer sjukt, hur kan man vara så blind att man inte fattar att det är ett problem.
  Fan, kan vi införa körkort på barn eller!?

   Men varför avföljer inte folk? De klickar på ❤. Fattar man inte budskapet bakom att trycka ❤?

  Förutom barnen så kan jag inte få bort Ks juckande mot sin pappas ben ur näthinnan…

   ?

   Jag har inte ens sett det och kan inte sluta förfäras ?

   Ja, de var så jäkla äckligt!
   Vad håller Katrin på med? Är hon hög?

  Mår så illa av att se detta. Allvarligt, hur kan man vilja göra såhär mot sina barn? Hur kan detta ha genomförts utan att någon vuxen kände att det vred sig i magen? Jag kan inte förstå hur man som förälder, som vill skydda sina barn från allt, istället utsätter dem på det här sjuka sättet. Ursäkten att ”barnen hade kul” gör det hela värre då de uppenbarligen inte förstår problematiken alls. Fruktansvärt, sluta ge dessa idioter fortsatt utrymme i media.

  https://vm.tiktok.com/ZMFJ7sPqX/

  AMEN ?? älskar den här killens tiktok, så tydlig och välformulerad!

  Någon mer än jag som har tänkt på att vänskapen mellan präktighetens drottning Ebba Von Sydow och Katrin dog snabbare än man hann blinka ??? De tränade ju ihop ett tag, sprang på Djurgården, lunchade etc. Sen dog det snabbt. Vilket jag hade väntat på sen den konstiga ”vänskapen” ens hade börjat ? Kan ni ens se Ebba framför er på den här festen???? Hon hade svimmat redan när inbjudan kom ??? Hon är ju ansiktet utåt för ”överspänd” och präktig i Sverige! Jag tror att hon väldigt snabbt kom fram till att hon inte vill vara vän med en sån som Katrin och att hon inte heller kan vara det p ga sitt varumärke.

  I en film ser man hur bingo står bakom djn och juckar fram och tillbaka med särade ben. Framför sig verkar han har sin dotter??
  Alltså skulle dött om det var min pappa.

   Bingo verkade rejält drogad på en del bilder.

  https://www.expressen.se/noje/katrin-zytomierska-far-kritik-efter-temafest/

  ”Även den ideella föreningen Talita, som arbetar för att hjälpa kvinnor ut ur sexhandel, har kritiserat festen och skriver att den är ett hån mot kvinnor och flickor som lever i prostitutionens värld i Sverige.
  ”De lyckliga hororna finns nämligen bara på kändisfester!”

  Nån som absolut inte har sitt ansvar i den här soppan förutom barnens föräldrar är Daniel Paris. Den fegisen sitter bara och raderar alla kommentarer som handlar om ämnet.

  Förstår inte hur man kan vara så dum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.