Fler bilder och filmer från helgens horfest

Några fler inlägg i ämnet som jag postat på Instagram:

Vill ni att jag samlar saker i ett inlägg om det dykter upp mer, eller posta i enskilda inlägg?
Ni bestämmer.

Jag blev även tipsad om den här vettiga människan på Tiktok. 
Tack för det!

 

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan du inte starta ett ”öppet spår” om det här varje morgon, där du samlat allt som kommit in dagen innan tills det blir inaktuellt?

   Lägg upp det som kommer upp allteftersom, som nu
   Det är det bästa.
   Sen tror jag att jag skall skriva till Gekås i Ullared och försöka få dem ta avstånd till PW efter hennes applådklappande på KZ horbilder.
   Skriver nog nån insändare nånstans också att vi ser inte PW som nån bra reklampelare för det stora gula varuhuset längre

    Kommer inte att hända. PW är alldeles för lukrativ för Gekås för att de skulle ta avstånd. Inte en chans.

     DET är ett mysterium i sig, att folk köper skiten. Kan bara inte förstå det, nånstans.

   Jag undrar om Barre och Johanna Aybar var där?

   Jag SKÄMS över jstangenbergs bild och över kändisarnas hejarop.

   Skäms Wahlgren och Clemence!!!

   Hoppas att Katrins mamma inte var där.

   Puma ska vi inte tala om. Varför vill de ens umgås med henne? Slickar och porrar sig hela tiden. Skulle låsa dörren om hon stod på trappan.

    Katrins mamma var där. Även syrran som livnär sig på följande ”Advokat Monika Zytomierska- arbetar främst som ombud och medlare inom familjemål samt som offentlig försvarar, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn”. Trevligt!

     Precis. Specialist inom socialrätt. På riktigt?

   Låt aldrig detta bli inaktuellt!! Dessa ”människor” förtjänar att skämmas i evighet!

  Usch vilka stolpskott. Den där Puma är ju allt annat än rumsren.
  Är de i en hyrd lokal bör de ju sanera hela stället efter de där människorna varit där.

   Alltså dessa filmer. Bortsett från barnperspektivet i det hela nu, det är alltså vuxna människor som njuter av att klä ut sig till prostituerade, bete sig som porrskådisar (jag vet att Puma är en, menar övriga) och glorifiera hela det trasiga sammanhanget med droger och hallickar. På riktigt?! De lajvar hela spektaklet som att de lever livets liv. Att därtill dra in barnen och ens ha mage att köra något dravel om könsroller och att barnen ville klä sig som tjejer. Nä fy fan så lågt. Dessa personer har sjunkit så lågt nu. Detta är inte ok någonstans. Tjejen på TikTok däremot är klok som en bok. Jag skulle önska ett bemötande av hennes syn på det hela av Bingo och Katrin. Hur bankar man vett i människor som de?

    Håller mig dig till 100 procent.

    Dessa människor kan väl gå på sexklubb istället där alla närvarande deltar frivilligt och ingen får betalt/tvingas/är nerdrogad. Att glorifiera prostitution och droger är så jävla c-klass-beteende. Vem med iq över 60 tycker detta är kul?

    Spyr på hela detta vidriga arrangemang.

     (Fattar alltså att de som är på festen inte är dittvingade, menar att till sexklubb kan man gå utan att behöva maskera det med ett unket tema.)

   Ja fy Puma är vidrig. Syns verkligen hur porrbranschen drog ner henne i fördärvet.

    Puma har valt porrbranchen frivilligt, sett ett tv program om henne där hon säger att hon berättat för sin far att hon vill jobba i porrbranchen, faderns hade då sagt, om du vill göra det så se till att göra det bra.

    Hon har själv sökt sig till den branchen.

     Hon har dock också sagt att när hon väl sökte sig till porren så var hon egentligen ”för gammal” och fick besked om att ”du är välkommen om du gör sånt som de unga fräscha tjejerna vägrar”. Därav att hon sysslar med jäkligt grova grejer jämfört med mainstream-porren. Även om hon valde det själv (?) så finns det något sorgligt över den historien också…

      Jag respekterar ändå henne då hon föreläser om hur farlig porren är och vill jobba med ungdomar för att de ska få rätt bild av sex och inte fastna i porren.
      Det är ju ändå att ta ansvar för sina val, även om jag tycker valen är sorgliga.

      Hon är extrem men det finns en väldigt fin och klok kvinna bakom allt det där lajjandet.

       Varför är hon ens en del av porren då om hon föreläser om hur farlig den är? Hyckleri kallas det.

        Enligt ditt resonemang kan en fd heroinist inte föreläsa om drogens dragningskraft och förödande konsekvenser?

         Skillnaden Anette är STOR.
         Puma är fortfarande inne i det. En rövslickande porrstjärna i nutid är inte trovärdig som föreläsare

          Så om man ”fortfarande är inne i det” så kan man inte prata på ett trovärdigt sätt om alla de fallgropar och faror som finns i den branschen? Hur resonerar du nu, är det hon som har tolkningsföreträde av det här jobbet eller är det du? Egentligen är det ännu mer trovärdigt att prata om allt det negativa trots att någon fortfarande är ” inne i det”.

       För att det är det enda hon kan men hon har pluggat vid sidan av för att kunna utbilda.
       Kalla det vad du vill men att hon iallafall har andra ambitioner och inte försöker försköna branschen är väl bättre än tvärtom.

        Det enda hon kan? Var det dummaste jag har hört.

       Fast va? Respekterar du Porrtanten? Hur?
       Varför?
       För att hon föreläser?
       Fattar du inte att hon skriver böcker, föreläser osv för att både få synas o tjäna (extra) pengar? Hade hon menat ett skit av det hon yrar om o som du tror på så hade hon satt ner foten när barnen kom utklädda till mini-Pumor med cigaretter i högsta hugg. Hon bryr sig inte ett skit om barn o ungdomar det är rätt tydligt! Sluta glorifiera den slitna porr-tanten.

        Jag har inte glorifierat henne. Lugna ner dig.

         Svårt att diskutera när folk bygger halmgubbar och saknar läsförståelse. Jag förstår vad du menar och kan hålla med dig faktiskt.

          Tror inte du vet vad strawman arguing är. Hela diskussionen om Puma är simplifierad och tagen ur kontext och sytråden ställer helt relevanta följdfrågor.
          Jag förstår vart PantaMigIgen är på väg men tyvärr argumenten håller inte.

       Dubbelmoral?

      Från den porren jag har sett så gör unga kvinnor precis allt och mer därtill.

    Vidrig?
    Det tycker jag är lika vidrigt att skriva, som festens tema. Inte ett dugg bättre.

     Ja hon är vidrig. Ger man sig in i en bransch som är vidrig så blir man vidrig.

  White trash !

   Kz är inte vit dock.

    Man kan va WT ändå. Det har inget med hudfärg att göra…

    Ok jag nappar vad är hon då?

    Jo det är hon väl? Föräldrarna är från Polen…

     De är judiska dock. Judar identifierar sig som semiter, inte vita.

      Semiter? Hennes föräldrar är polacker. Den ena jude den andra katolik. Religion är religion och ras är ras. Men du har så fel. Majoriteten av judar identifierar sig som vita.

       Jag talar inte raser utan folkslag. Judar identifierar sig som semiter oavsett om de är religiösa eller inte. Det är ju därför det kallas antisemitism. På grund av diskriminering emot deras folk.

        Nej de identifierar sig inte som semiter. Folkslaget som uppstod runt 3000 BC dominerade sin region i mellanöstern. Gruppen flyttade på sig och spred sig över Europa och blandades upp med andra folkslag.

         Judendom är en etnoreligion, man måste inte vara troende för att vara jude utan det är även en etnicitet.

          Jag vet det men etnicitet följer av att du är bosatt i din egen region där folket hålls samman. Judarna utvandrade och bosatte sig över hela Europa då de förföljdes och dessutom levde i diaspora under så lång tid. Folket har blandats upp av olika folkgrupper och till och med språket Jiddisch vittnar om detta då det är ett språk med grund i tyskan.

           Absolut och språket skapades för att hebreiskan ansågs vara för heligt för att pratas i normala sammanhang. Var flera gånger som de judar blev förföljda och templet föll osv så vet inte om utvandrade är en bra beskrivning men aja kan väl köra på det. Jag är själv judinna med judiska föräldrar och är uppvuxen i en annan kultur än mina majoritets svenska kompisar men ändå såpass integrerad att jag kan önska folk god jul. Jag anser mig själv vara etnisk judinna, min nationalitet är svensk absolut men är inte samma sak som etnicitet. Första judarna fick bosätta sig på Marstrand på 1700 talet och vissa från de familjerna finns kvar i Sverige än idag.

           Alla judiska människor jag känner som är etniska judar ,identifierar sig etniskt som jude och semit. Aldrig någonsin mött någon som kallar sig ”vit” i bemärkelsen europee, trots blandning. De är ofta stolta över sin judisk-etniska bakgrund.

        Tror du verkligen att katrin identifierar sig som semit?

      Semiter har INGET med hudfärg att göra.
      Man kan inte välja om man är vit eller inte, det är en hudfärg man föds med. Det är bara fakta. Precis som ens hårfärg, är man blond så är man blond, fakta. Har man bruna ögon så har men det. Det är liksom inget man kan välja.

  Först massa onödiga inlägg om valet och nu denna fest… ? Så tråkigt att behöva läsa samma dret om och om igen….

  Ja de hade en fest som inte var speciellt bra på alla sett och vis, media och alla vet det.. Släpp de nu ….

   Jag skulle säga att 95 procent av läsarna i kommentarsfälten angående denna härdsmälta till fest uppskattar uppdateringarna. Du kan alltid låta bli att läsa här i några dagar och återkomma när det är uppdateringar som faller bättre i smaken?

    95% var nog att ta i ända från tårna. Vad baserar du den siffran på?

     Fast det är ju så, är ju många fler som diskuterar detta i kommentera än vad det är som klagar på ämnet.

     Antalet kommentarer och engagemanget i kommentarsfältet kanske? ?

     Haha, vill du att jag ska göra någon matematisk uträkning för att säkerställa mitt påstående och göra det falsifierbart? Nej, det är självklart en siffra dragen ur tunna luften. Men om du går in och läser kommentarerna så är det många som är engagerade, det är ett ämne som sprids som en löpeld i sociala medier och allmänintresset är fortfarande ganska högt. Du får gärna komma med ett motbud i procentenhetsfrågan 😉

    Håller med. Detta är något vi måste prata om. Är så tacksam över att Camilla varit drivande i detta. Det handlar inte om att man gottar sig i skvallret. Denna Maria sätter ord på mina tankar till 100%. Sedan detta uppdagades har jag haft en klump i magen. Det är problematiskt på så många sätt och det borde ha blivit större och pratats mer om än vad det gör. Det här är ingen liten bagatell och en liten fest. De inblandade måste få känna av konsekvenser.

     Jag håller HELT med. Det här är någon form av uppvaknande som snart MÅSTE komma för alla influencers. Man har inte frisedel bara för att man är känd. Det man har däremot är ett ansvar – ett som inte tas på allvar och som nu behöver ifrågasättas och omvärderas.

     Ja, för barnens skull…Lär ju inte bli bättre att leva med de här gränslösa människorna (Falke är ju fortfarande väldigt liten) så kanske någon i deras närhet (Bingos äldre dotter?) till slut fattar.
     För föräldrarna kommer inte ändra på sig om inte något rejält sker. Kolla bara Katrins video, totalt obrydd.. skiter fullständigt i sina barn.

      Och att typ ingen av kändisarna i kommentarsfälten ens reagerade över att det skulle vara opassande. Eller så gjrode de det men var för ängsliga att bli utestängda om de inte hejade på. Vet inte vilket som vore värre.

     Nu har jag tuggat i mig alla klippen. Är mållös. Hur i helvete är Katrin, Julia och Bingo funtade. På riktigt? Och är hjärndöd en smittsam åkomma för jag undrar hur gästerna tänkte när de stannade kvar på festen och ännu värre lät sig fotas? Varför lägger man ens upp bilder på sig själv när man står och pissar? Hur kände Daniel sig när han fick frågan om varför han hade med sig hästen och han tafatt mumlade något om att det var hans tolkning av temat. OMG. ÅÅÅÅÅHMAAAAAAJGAAAAAAAAAAADH!
     Vem kommer på tanken att slicka gästerna på rumpan? Vem tycker det är coolt med rekvisita som piller och lines inramade med sedelbuntar? Vilken vuxen flicka kommer på idéen att jucka mot sin pappas ben och vilken pappa ser helt oberörd ut av att hans dotter juckar mot hans ben. Det finns något mycket stört under den yta.
     Vad är det för aningslösa följare som glatt likear och skickar hjärtemojisar och annat och tackar för festen?
     Jag förblir mållös. ÅÅÅÅÅHMAAAAAAJGAAAAAAAAAAADH!
     Vill bara tillägga är inte prydd men kanske lite allergisk mot dålig smak och wt beteende.

   Håller med. Inget intresse av valet eller horfester.

    Kan youtube plocka bort Pontus Rasmusson tycker jag Instagram kan ta ner Katrin Zytomierskas konto efter hennes fruktansvärda inlägg.

     Skillnaden är väl att Rasmusson publicerat tveksamma videos under flera år, videos som dessutom aldrig tagits bort. Katrin har gjort ett sådant inlägg på stories.

      Då kan hennes konto stängas ner tillfälligt. Hennes story var oförlåtlig.

       Men överdriv lagom. Det är inte HON som publicerade de här bilderna som var värst. Till och med dem var ganska harmlösa jämfört med de bilder man kan hitta på deep web

        Och allt som inte är värre än det är okej? Två fel gör inte ett rätt som det så fint heter.

         Nej. Men det var långt ifrån oförlåtligt!

          Det håller jag inte med om. De där bilderna på barnen finns på internet för evigt. Och i vems händer? Fy fan, sådant ska föräldrar SKYDDA sina barn från.

   ”massa onödiga inlägg om valet och nu denna fest”? Vad vill du ha för inlägg tro? Tex. om vad Moa sa när X gjorde slut och sen ringde sin mamma och hon berättade att deras hund hade en vagel i ögat, eller?

   Vad tycker du känns viktigare att granska just nu? Annat än att typ halva influencerskaran har gått på horfest med barn?

   Det är just den inställningen, släpp det, gå vidare som är så farlig. Katrin och Bingo gick för långt. Först groomar de sina barn, sen tar de med barnen på sexfesten, lägger ut hela spektaklet på sociala media som sedan likeas av den sk influensereliten.
   Nu får det vara bra. Nu räcker det. Det är dags för helt vanliga människor att ta ställning och säga ifrån till all dumhet som några få människor gör sig skyldiga till.
   Om du tycker att grooming och trafficking är en obehaglig eller ointressant fråga som inte rör dig så kanske du ska söka dig till ett forum för likasinnade så kan ni diskutera annat.

   Hörrö Lombax, poppa lite popcorn o hantera det bara.

  Fram tills vi ser att folk de fakto avföljer bör detta sägas igen & igen. Så himla tragiskt att de inte tickar nedåt på deras konton. Drev kan verkligen skrämma mig. I detta fall är det på sin plats. Helt sjukt att folk följer & i och med det står bakom. Det hade varit så enkelt att avfölja.

   Du tror att målgruppen för deras följare hänger här inne?
   Det är inte HÄR det bör sägas om och om igen. Gå in i deras kommentarsfält och spamma istället. Det här är helt fel plattform för att få till någon förändring.

    Är väl här om någonstans, på en blogg som handlar om just sociala medier/influencers, som den målgruppen hänger. Men visst bör man såklart skriva det där också men man lär nog bli blockerad ?

     Nej, det är INTE här som de som ser upp till Bingo, Katrin och company hänger. Det kan jag garantera dig.
     Om man vill göra skillnad och verkligen har en sån där stor klump i magen man påstår sig ha, skvallra då inte ut i tomma intet.
     Kontakta tidningar och seriösa medier. Skicka ut ett massmail till svt, TV4, aftonbladet, expressen, DN, SvD osv osv. Så att DE skriver om det. Så att DE kan lyfta problematiken i det. Det är liksom där resurserna finns för att bjuda in experter och professionella som kan förklara problematiken på bästa sändningstid.

      Både expressen och SvD har nämnt deras porrparty. Sedan handlar det faktiskt mindre om att upplysa deras fans. Det är helt döfött att ta den diskussionen. Jag har käftat någon gång med någon tok här på bloggen och det är inte värt energin det tar.
      Det är jättebra att detta debatteras här på bloggen. Det som är bra med sociala media är att det är en plattform för vanliga människor att nå ut som grupp om ämnen som är viktiga. Jag tycker det Camilla gör är väldigt bra. Hon använder sin plattform till att ge alla upprörda röster en samlad kanal. Att en och en orosanmäla eller tipsa tidningar leder ingenstans. Att som grupp ryta ifrån det ger uppmärksamhet.

    Jo, blev kluven. Att dra igång algoritmen genom att skriva på deras insta så de får fler följare och inlägget går viralt hos dem känns sådär. Det är ju lite så det ser ut i skrivande stund eftersom statistiken inte direkt tickar neråt på deras konton.

    Frågan är ju relevant. Var skriver man för att nå rätt syfte?

     Point taken så svarar mig själv. Skrev till Nyhetsmorgon. Detta behöver komma upp på bordet. Hela influensertemat behöver diskuteras. Dels att vi vanliga dödliga följer och påverkas men även denna brutala jakt på uppmärksamhet från deras sida. Någonstans behövs en moralkompass i samhället. Hos alla. Vi lever i symbios och påverkas av varandra.

     Ganska pinsamt att Sverige som nation inte hanterat detta bättre så det går så här långt i kändissverige. Att ingen reagerar och nu radioskugga. När prostituerade och barn hamnar i skottgluggen i jakten på uppmärksamhet och likes. Då är det något rejält galet.

     Väldigt bra att det kom upp här ?.

    Som har ju stängt ner kommentarsfälten

   Håller med i allt. Drev är alltid fruktansvärt obehagligt, speciellt när de uppstår mot enskild person och den fullkomligt halshuggs medialt. Här är det ju frågan om en grupp och såpass allvarligt med barn involverade, så tycker faktiskt inte detta är ngt ”släpp och gå vidare” utan tycker som du det är befogat och bör granskas och pratas om. Det aktualiserar även frågan att det är följare som många gånger möjliggör ett ekonomiskt bra liv för dessa människor och att de har ett moraliskt ansvar, då deras plattform når ut. Som följare kan man göra sitt genom att avfölja, markera att det här är så fel det bara kan bli.

    Man måste skilja på åsikt kontra handling och beteende. Att hänga ut folk pga åsikt är oacceptabelt. Men Bingo och Katrin groomar sina barn och glorifierar sexindustrin. Det är vad som behöver diskuteras.

  Var det bara kändisar och influencers där? Hon har ju många vanliga vänner, har man ju sett på hennes kanaler och andra fester, men de verkar inte ha varit där. Och den andre pappan till hennes barn verkar inte ha varit där heller. Alla ”vanliga” människor verkar ha tackat nej. Enbart influencers/exhibitionister verkar ha tackat ja.

   Stämmer inte. Alex (andra pappan) syntes på Julias story, och Katrins syster som är advokat var där, tror många ickeinfluencers var där men de har inte postat på instagram…

    En advokat på en sån fest? Bye bye titel, vill vi ha såna advokater? Hoppas adv Messi fångar upp detta !

     En advokat sitter inte i ett förtroendeuppdrag och behöver avgå på grund av något olämpligt som hänt på fritiden.
     De flesta kan faktiskt göra skillnad på vad som händer på sin egna tid och vad som händer i det professionella yrkeslivet.

      Men en advokat kan uteslutas från Advokatsamfundet vid olämpligt uppförande!

       Det ska väl ändå till att man gjort något olagligt för att det ska räknas som så pass olämpligt uppförande att man blir utesluten!
       Att bara gå på en fest med ett för vissa omoraliskt tema är INTE olagligt!

        ”Att bara gå på en fest med ett för vissa omoraliskt tema är INTE olagligt!” Det må vara hänt, men att gå på en fest med tvivelaktigt tema där groomade barn visas upp är olagligt. Eller är den lagen onödig för det vet ju alla att det bara handlar om att låta barn utforska sin könsidentitet…
        Jag skulle aldrig anlita Katrins syster. Hon må vara hur välmeriterad som hest men skulle fundera på om omdömeslöshet och dumhet är ett familjedrag.

        Att klä ut barn till horor och fota och filma det är mer än bara omoraliskt. I de här klädsel så är det närmre olagligt än omoraliskt.

         Men det är väl inte Katrins syster som klätt ut sina barn till prostituerade. Vi vet ju faktiskt inte vad hon säger om saker.4

          Systern kan absolut inte känt till den delen om att barnen klär ut sig till prostituerade. Låt oss hoppas att det var så.

       Vi har en domare i HD som åkt dit för sexköp.

        Säker på att han inte bara kladda lite

  Det sämsta med sociala medier är dess förmåga att samla så många stolpskott på samma ställe.

   Tyvärr så finns ju idioterna med eller utan sociala medier. I vissa fall kanske det är bra att idiotin visas upp så att någon kan reagera, för barnens skull.

  Är inte hon Maria Helen Torsgårdens bästis?

   Men skämtar du? Var hittade du henne?

    i tiktoken i inlägget?

   Ja visst är de.

   Japp det är Maria Berg Helen torsgårdens kompis ? kloka Maria

  Om vi ska hylla dom som hyllas kan.
  Kolla in Jenny Freéds story, hon tar ett tydligt avstånd från festen och är väldigt (enligt mig) klok i sitt resonemang.

  Hejja Jenny!

   Vettig tjej (och skön dialekt)!

  Ida W har alltid känts så vettig….. riktigt tråkigt

   Jaaa och att både hon och hennes man sedan kommenterar Katrins senaste bild som hon lagt upp efter festen med massa hjärtemojis och eldflammlr. Som att det inte vore klokt att fundera över att ta avstånd från Katrin, det är väll inte så att dom och Katrin är bästa vänner annars.
   Nu är dock Idas kommentar borttagen så kanske hon insåg hur dumt det var. Tills hon blev genomskådad dvs

    Ja, såg också att pärlan kommenterade hennes senaste bild. Detta får inte bara självdö. Influenserträsket skulle må bra av att muddras så att det värsta bottenslammet sugs upp.

     Såg att HM Home säljer Wargs produkter. Så bojkott även där tänker jag. Undrar just om HM, som har policy & arbetar emot detta globalt skulle reagera.

      Nu är ju i och för sig HM ögontjänare men ju längre denna diskussion fortgår ju mer fokus blir det på samhället att faktiskt lagstifta så att barnen får en starkare ställning. Vi behöver en lagstiftning som hindrar föräldrar från att exponera sina egna barn på sociala medier på öppna konton. Sedan hoppas jag att polisen öppnar en förundersökning avseende grooming av barnen och att det även leder till åtal. Det är bra att testa lagen och det är en liten annan knorr när aningslösa föräldrar utsätter sina egna barn.

   Ehm Pärleros … han är ju inte skarp nånstans. Var inte de två antivaxxare också?

    Han kanske kan intervjua en riktig prostituerad i sin podd om framgång. Så får han se om det är lika glamoröst som de på festen verkar tro.

   Nej, håller inte med. Att hon är riktigt falsk bevisas bara nu. Hon gör inget för att sticka ut eller trampa någon på tårna och tar avstånd bara för att hon måste men endast på ett sådant sätt att hon bara kan vinna godhetspoäng. Falskhet gör mig riktigt ANTI.

  Jag inser mer och mer hur tacksam jag är över mina föräldrar.

   Grattis!
   Mina var mycket mer pissigare än det där

  Undrar vad Michael Nyqvist vars porträtt finns på väggen bakom strippstången hade tyckt om det här. Vilken skymf! ?

   Ja, verkligen!
   Tror Filmhuset på Gärdet nu har haft krismöten efter att deras lokaler skändats.

    Svårt att förstå att filmhuset hyr ut sina lokaler till en fest med pimp-hoes-tema.

     Temat kanske inte framgick när lokalen hyrdes. Obs, försvarar absolut inte festen men kan den ha hyrts för ”45årsfest” bara. (Eller vad hon nu fyllde..)

     Det är ju absolut inte säkert att de var medvetna om temat. Lokalen var säkert bara bokad för födelsedagsfest.

  Men herregud. Vilken misär.

   Håller med den här tjejen på tiktok fullt ut. Jobbar också inom behandling, den världen de romantiserar och ”gör rolig” är allt annat utom rolig. Den kan vara otroligt hotfull, otrolig farlig och den är dessutom otroligt skamlig för dom som lever i det.

   Få människor väljer att bli exploaterade. Försköna aldrig det.

   Och att de inte heller tänker på att barnen som en direkt konsekvens av föräldrarnas agerande, fotograferande och tillåtande ton kring att de är där kan resultera i att de blir exploaterade på internet är för mig helt bisarrt. Otroligt bristande föräldraförmåga för dom båda under den där festen.

  Läste nåt på FB om att Bingo alltså lägger upp stories nu där han smeker på sina halvnakna sovande barn, är de här människorna på riktigt..

  Och alla som tror att Katrin bryr sig… nä hon är inte som ”vi”. Hon struntar i hur detta (och allt annat hon visar upp) påverkar barnen. För hon älskar sig själv mest och att vara i rampljuset.
  Glöm inte alla hemskheter hon sagt tidigare om folks kroppar, människan saknar samvete. Psykopat eller narcci, välj själva…
  Jag hoppas barnen iaf har någon i skolan som håller lite koll.

   Jag har också sett det o reagerade med avsmak, ser så kladdigt o onormalt ut, men det går så klart ut på att byta fokus från att klä ut sina barn till horor till att desperat försöka få folk att tycka ”Wow vilken fantastisk fin pappa Bingo är” men de där smetiga kladdiga smekningarna ser bara äckligt ut.

   Man blir chockad över Pernilla Wahlgrens hejarop på Katrins insta vid hallick o horfesten. Små barn utklädda o sminkade som prostituerade horor, o även flertal C-influencers hejarop.

   Man undrar ju hur många smygpeddos det var på den festen som njöt av två barn utklädda till horor. Samtliga skulle lämnat tillställningen istället.

    Han hade tydligen filmat ett barn i kalsongerna också, verkligen extra stört i nuläget. Han har verkligen ärtor for brains…

  Kommer ni ihåg typ 2010 när Katrin ville starta eskortservice?? Just saying…

  https://nyheter24.se/noje/kandisar/645805-vill-radda-ensamma-rika-startar-eskortservice

   Hon har verkligen ingen självrespekt den människan.

  Det som är så pinsamt, utöver alla grova fel och dåliga ursäkter, det är att det är så typiskt Katrin att ha ett sånt här tema. Hon älskar sin hårdbantade kropp och vill visa upp den till varje pris. Istället för att ha ett mer smakfullt tema med kanske en åtsmitande aftonklänning där man ändå kan se att hon är smal (för det är väl det hon vill visa upp antar jag), så måste det liksom gå ut på att visa så mkt hud som möjligt.

  Och visst, jag tycker absolut att varje vuxen människa ska få visa upp hur mkt hud de vill och vara stolt över sin kropp, men när det blir för uppenbart ”seeee på mig och säg HOT DAMN pretty please!” då blir det bara pinsamt.

  Dessutom, skulle de klätt sig som prostituerade gör idag så är det där så långt ifrån verkligheten om de inte utgår ifrån USAs bunnyranchbordeller.
  Vi hade fester i början av nittiotalet som anspelade på sex, i massor! Men trots att vi bara var tonåringar, hade draghjälp av en swingerklubb (ägaren hjälpte oss med idéer och attiraljer) och stora festlokaler, så var temat aldrig horor, torskar, hallickar eller något nedvärderande. Det var aldrig naket eller obscent men ändå svinkul. Så märkligt att vi som inte ens var färdigväxta förstod vart gränsen gick men här har vi sveriges D-elit som sörplar i sig varenda festinbjudan de får utan att tänka till en extra gång innan de tackar ja.

  SÅ.JÄVLA.DESPERAT!

   Hade de bara kallat det striptease-fest så hade ju folk inte reagerat lika hårt på fest-temat. Dock tror och hoppas jag att folk fortfarande reagerat lika kraftigt på barnens klädsel

    Eller lack och läder tema, bryr mig absolut noll om hur vuxna väljer att klä sig men att glorifiera horor och hallickar är vedervärdigt och de borde verkligen skämmas!

    Eller 50 shades of grey- fest. Och inga barn. Ingen pappa och ingen Puma. Då hade det ju varit ok.

  Brukar gilla din sida men är det inte tragiskt att människor lägger så mycket tid på detta, speciellt att hata över andra människors val. Gillar inte Katrin som person, vi skulle aldrig klicka. Våra åsikter går isär i mycket men hon förtjänar att få leva sitt liv om hon vill. Allt detta hat, att människor lägger sådan energi på vilket tema hon har haft som en fest. Börja sprida hat pga en sådan sak. Det är tragiskt om något, att så många gör en grej av detta. Det märks att människor har för mycket fritid och det som gör mest ont att vi inte inser hur skört livet är. istället lägger vi den dyrbara tiden vi har på hata, störa oss på andra människor liv när vi borde lägga den på oss själva. Skapa vårt egna drömliv. Jag gillar att läsa din blogg, skvaller kommer även en person som har döden flåsande i nacken gilla. Din blogg är spännande, givande men ibland blir det sådant hatdrev. Vill bara säga det, njut av livet. det är en fest hon valde att ha, skit i hennes val. Låt henne få leva som hon vill!

   Men borde inte detsamma gälla för dig då?
   För att använda ditt eget resonemang…
   Det här är en blogg jag väljer att ha, skit i mina val. Låt mig få leva som jag vill!

   Eller?

    Du frågade för ett tag sedan om du någonsin svarat på konstruktiv kritik i form av ”passar det inte, börja läs en annan blogg”.

     Jag ironiserade kring personens eget resonemang och vände det tillbaka mot hen. Man får gärna tycka annorlunda än jag och fortfarande läsa den här bloggen. 🙂

      Att svara på konstruktiv kritik med ironi är ju kanske inte det bästa.
      Du kunde ha valt att svara moget, sakligt och professionellt, som flera andra nedan valde att göra. Men du valde annorlunda och valde att gå en annan väg. En väg där det faktiskt på allvar låter som ”passar det inte kan du dra”. Den väg du alltid brukar ta.

   ”Hata över andra människors val..”

   Ja, när de valen går ut över barn så ska folk absolut reagera. Sätt dig ner en stund och fundera över om du skulle vilja att dina barn kläddes i de där kläderna, deltog på en fest där folk beter sig som på filmerna och framför allt – fotas/filmas i dessa kläder och läggs ut på internet. Känns det väldigt olämpligt? Alla måste reagera när barn drabbas. Du kallar det för att ”hata”, jag ser snarare folk som reagerar. Och det är bra!

   Du måste ha missat vad hela det här dramat handlar om.

   Det handlar inte bara om att ett festtema är olämpligt i vissas ögon men ok i andras ögon.
   Det är mycket större än så.
   Jag tänker inte ”hata på dig” men jag önskar att du utbildar dig i ämnet. Du kan tex läsa på Simon Häggströms instagram och hans inlägg om detta, intedinhora har även ett inlägg om detta på instagram. Vill du ha fler exempel så säg till. Du kan få tips på filmer om hur FBI jobbar världen över där de räddar barn undan sexslaveriet och det är filmer som får dig att kräkas rakt ut.

   Livet ÄR skört och för en del tar livet slut för tidigt eller förvandlas till en mardröm pga prostitution, barn tvingas posera på bild i sexuella poser för att sedan säljas till vuxna som utnyttjar dom sexuellt, människor säljs som sexslavar över hela världen, en del av dom har aldrig ens registrerats som födda utan har fötts rakt in i en värld som har för avsikt att sälja kroppen tills den inte längre går att använda.
   Vi sitter inte och hatar för att vi har för mycket tid, vi sitter och lyfter ämnet och sprider det för att vi inte vill normalisera trafficking, pedofili, sålda våldtäkter mm.
   Vi vill inte att barn används i sociala medier utklädda till h*ror i lack och läderkläder och får bilder på sig själva spridda runt hela jorden för att andra vuxna vill ha något att runka till.

   Du behöver utbilda dig istället för att sitta här och peka finger åt fel håll utan att inse att du missat hela poängen.

   Titta på hur krig har startats. Syrien är ett exempel. När barn kommer in i ekvationen blir det en helt ny nivå.

   I just detta fall är det så mycket som är besvärande i tillägg. Att man anspelar på de som inte kan försvara sig, barn & prostituerade. Om man inte reagerar på signalvärdet här när ska man? Vad krävs för att folk ska sätta stopp för galenskaperna? Ska detta bli nya normaltemat på fester? In med kidsen så lär vi dem hur en riktig fest ska gå till samtidigt som man juckar mot pappsen.

   Den där filmen med Puma – den när hon daskar till. Den bränner i mina ögon. Så äckligt att just tjejer på en fest ska förminskas och sexualiserat på detta sätt. Varför inte en man som daskar till en man och slickar mellan benen? Är inte det kul? Varför inte Katrins pappa och Bingo? Det hade väl varit lajbans?

   Det är verkligen på tiden att detta fenomen diskuteras i alla kanaler. Förväntar mig absolut att söndagens morgontv har ett längre inslag om detta.

   Läser mellan raderna du kanske själv har det tufft, ledsen om så är fallet och nej, drev är sällan av godo, men det verkar som du missat den biten att det är barn med i bilden, bilder på barn som får pedofiler att spara och sprida. Gå in på Dumpen och läs, dessa pedofiler finns tyvärr överallt. Vad är vi för vuxna om vi inte reagerar när barn är eller kan bli utsatta för detta? Var och en får ha vilka teman de vill på sina fester, men skona och skydda för guds skull barnen. Finns människor som lägger ner oerhört mkt jobb för att just skydda barnen, blir som en spottloska i ansiktet när de då inser att människor gladeligen lägger ut sådana här bilder på sina barn, dessutom med glada tillrop från diverse folk med stora plattformar, kan du inte se det fullständigt omdömeslösa i det hela?

   Min första tanke är att du är känslig och kanske har bagage med dig från barndomen. Men då funderar jag över varför du tar de vuxnas parti och inte barnens parti? En annan tanke som dyker upp är att du kanske inte ser trafficking och grooming av barn som problematiskt och därför inte förstår det olämpliga i att ha ett porrtema där en 9 och en 12 är med på del av festen utklädda till fnask, något de själva är helt införstådde med eftersom de sitter och skriker att de är horor.
   Sedan undrar jag hur du definierar hat? Är hat i din ordbok synonymt med kritik, och kan du skilja på åsikt och handling? Kritik är inte hat, även om det säkert finns många som känner så när de får utstå kritik. Åsikt handlar om vad du tycker. Även om jag personligen anser att man måste få kunna kritisera andras åsikter så är det en balansgång för all kritik är inte ok. När det kommer till att kritisera en fullbordad handling är det något helt annat. När det dessutom är en handling som glorifierar något som gör världen otrygg och direkt farlig för många kvinnor är det fråga om ignorans.
   Slutligen undrar jag varför du försvarar en kvinna som själv är snabb att kritisera andra. Alla människor som Katrin har kritiserat för de i hennes tycke är tjocka. Eller senaste gången hon var i marknadsdomstolen när hon profiterade på folks rädsla när hon marknadsförde sin fiskolja under pandemin. Katrin är en oskön person. Tycker du verkligen att hon är värd din omtanke?

   Förtjänar och förtjänar.. Klart hon får leva som hon vill och önskar. Så länge hon inte skadar någon annan. Här skadar hon sina egna BARN. Common sense.

   Hahaha du ser inte skillnad på hat och reagera på något sjukt olämpligt??
   Tycker du att Paolo fick utstå hat också??

   Vi pratar om vuxna människor och deras brist på omdöme.

  Företag som har samarbeten med henne borde avsluta det omgående! Hit em’ where it hurts!

  Förutom barnens högst olämpliga kostymer kan jag tyvärr, tyvärr inte glömma Katrin utklädd till hora jucka mot sin fars ben.

  Fy fan! ?

   ÄR DET HENNES PAPPA!? ???

    Har barnen alls någon vettig vuxen i den närmsta närheten som kan reagera eller har alla i familjen glatt hejat på när pojkarna traskade in som horor på festen?

     Det är väl det som är det värsta att barnen inte hade någon vettig vuxen som kunde säga ifrån och skydda dem.

      Jag tänker också att det är så viktigt för barn att se vuxna som reagerar när något är fel. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag menar, men att se andra reagera när man blir utsatt lär en också mycket om ens värde. Om ingen reagerar så är det normalt.

       Fattar precis vad du menar och instämmer till fullo!

    Japp! Hennes pappa.
    Fräsch familj! ?

   Finns denna film sparad någonstans?

    Som svar på ovan alltså, när katrin jyckar mot sin pappa. Inte sett den.

     Tror den fanns hos Julia och länkad till Katrin. Men säkert raderad nu.

      Den är med i det här inlägget, första bilden – videon på sista sidan.

       Men fy fan. Hade missat filmerna.
       Huuuuur kan de som deltog i ”festen” ställa upp på det här? Jättekul tema? Är ni helt världsfrånvända?

     Den finns i det här inlägget, posten längst upp om du swiperar längst till höger

   Det va fan helt sjukt ??

   Det finns så många nivåer av osmakligt med den här festen.

   Sen läste man en kommentar häromdagen att Katrin och Bingo i grunden är bra föräldrar. Jodå.. Verkligen bra föräldrar. Bra föredömen. De gör verkligen allt rätt ??

  Vem är kvinnan på bilden med texten another day at work?

   En utav stripporna.

  Vart finns Sean Banan i detta som uppträdde med barnen klädda i porrkläder? Hur kan han tycka det var en bra idé?

   Ja verkligen? Varför får inte han kritik?

   Hur var texten till låten egentligen? Jag tyckte mig höra att de sjöng något om ”nya killar hela tiden” typ… Känns helt galet att BARNEN sjunger detta för sin MAMMA!

   Nej nej, jag tror att de hade skrivit om en låt av Sean! Inte att han var på plats

    Han var på plats.

  Man hoppas ju att de företag som samarbetat med B,K & J tänker ett varv till om huruvida de vill bli förknippade med den här typen av beteende. Och att alla som följer dem, avföljer för det är ju först då som det eventuellt kan ”kännas”, i alla fall för Katrin som väl är immun mot det mesta. Inga följare, inga samarbeten = inga pengar.

  Är det Samir Badran på festen?

   Nej, det kan jag inte tänka mig.

   Det är Bobby du menar, tror jag.

  Vilken dekadens

   Det är när gräddan i ett samhälle lever i total dekadens som vanligt folk brukar börja vända dem ryggen och skiften sker.

    Ja fast detta är inte gräddan. Det är ett gäng b-kändisar. Men jag håller med. Finns många paralleller med Marie Antoinettes hov. Det var både dekadent och ett himla slöseri på pengar. Se hur det gick för det gänget. De blev bokstavligt talat av med huvudet.

  Är det en bricka man ser med ”knark, tabletter och pengar”? Vilken härligt festlig dekoration, kul! ??

  Att glorifiera brickor med droger (riktiga eller inte – spelar ingen roll ) , Prostitutions tema och barn utklädda till vad de uttryckte det Horor … Jag hoppas verkligen att Ica och alla andra handlare gör samma och slutar sälja Clean Eating som de gjorde med Paolo Roberto’s varumärke när han köpte en prostituerad. Jag hoppas verkligen att de inte vill ha ett varumärke där varumärkets ansikte visar vad hon står ang prostitution och droger.

  OT
  Men vad tusan! Ibland känns det som hela världen brinner.
  Insta #flickanironneby

  Men herregud, bläddrar bland bilderna, blir chockad, så osmakligt, Puma slickar röv! O på en bricka ligger sedlar pulver tabletter, så att det ska se ut som narkotika! Hur kan man göra reklam för narkotika!!!!
  O Ida Warg i horstövlar o porrklädsel o veckan innan en tillställning mot trafficking, det bevisar att hon är fullständigt blåst!
  O sedan Katrin juckande mot sin pappas ben?! Så fruktansvärt omdömeslöst, man får ju incestassociationer av att se henne göra så på sin pappa, spyr.
  Stackars barn med sådana föräldrar med sådan omogenhet o dåligt omdöme, fattar de inte att barnens kompisars föräldrar ser på detta? Tror de på riktigt att andra föräldrar ska tycka detta är häftigt?

  Är övertygad om att om nätet inte funnits, så hade samtliga dessa människor varit utblottade o arbetslösa! De kallas ”kändisar”? Samtliga i detta träsket har inte gjort sig kända för akademisk karriär eller stora namn på annat sätt, än vandrande billiga reklampelare. De tror att de är riktiga A-kändisar men de är av lägsta skicket, men det fattar de inte. De inbillar sig att de kan göra precis vad de vill utan att ha ett uns av konsekvenstänk.

  Har inte Katrin o Bingo även vänner som i sin tur umgås med kungafamiljen? Kända skådespelerskor?

  De som det är mest synd om i denna skandalen är barnen.

   Ja fy fan vad jag mår illa för barnens skull. ?? De förstår ju inte bättre och litar blint på sin älskade pappa. Nu kablas de ut i hela världen. Deras pappa satte dom i den här sitsen. Även efter den första chocken lagt sig så kan jag bara inte begripa vad karln tänkte!?!

  Ett annat perspektiv som Sandra berörde i sin text är ju hur barnens kvinno- och människosyn blir med såna föräldrar. De arrangerar en gränslös tillställning som antyder att prostitution är ett glammigt eget val, de ser kvinnor som sexualiserade objekt och de använder sina kroppar som kommersiella medel. Tänker att det är en jävla uppförsbacke att inte bli en gränslös grabb som tar sig friheter i förhållande till kvinnor ifall det är den synen som präntas in i skallen på en sen spädbarnsålder.

   Hej Sandra.

    Eh, nej.

     Hahah HEJA!

   Hade varit enklare att kalla en spade för en spade. Katrin och Bingo groomar sina barn och glorifierar sexhandel. Att som Sandra tråckla in sig i kvasiintellektuellt ordbajseri gör bara att man tappar folk på vägen.

  Ot Jag tycker det är suspekt att Elsa Billgren dedikerar hela inlägg till Ett hem, flera ggr per år. Får julklappar av företaget som också visas upp i bloggen, men aldrig någonsin nämner att det är ett samarbete?

  Hela temat valdes utifrån Katrins sjuka åldersnoja och likaledes sjuka behov av att få visa att hon är snygg och sexig och ungdomlig.

   Men Bingo inkluderade sina barn i temat. Det är verkligen det värsta i hela denna soppan.

    Katrin poserade glatt med barnen på bild också så hon verkade inte tycka att det var det minsta olämpligt.

   Exakt!

  Julia Franzen borde sätta sig ner med dessa pojkar och verkligen be om ursäkt från hjärtat. Och sen berätta att hon som vuxen gick över alla vettiga gränser.

  Julia om du läser här, gör iaf det.

   Ja! Snälla Julia, gör det. ? Det skulle hedra henne oerhört.

    Det är synd om de två bröderna, ingen vill bli bortgjord så som de blev och att deras föräldrar beter sig som idioter. Deras pappas flickvän Julia måste be pojkarna om ursäkt en miljon gånger minst.

  Folk på den där festen och inte minst Ida är sådana ja-sägare. That’s all I can say.

   Hon kommer ju från lilla Åmål och tyckte säkert det var jättestort att bli bjuden på fest med Stockholms B-kändisar.

  Tänk om alla som har sett Katrins och hennes vänners inlägg avföljer dom på sociala medier och slutar köpa deras produkter då kanske dom förstår hur fel det här blev. Jag brukar inte vara mycket för ”cancel culture” men i det här fallet tycker jag det är berättigat. Själv har jag slutat följa alla som jag sett på den här festen och kommer ALDRIG köpa några fler Ida Warg produkter, har aldrig köpt Katrins produkter då jag tycker hon är så äcklig.

   Det bästa som sagts i denna tråd. Jag gör som du!

   Redan för flera år sen började min aversion mot Katrin. När hennes produkter dyker upp i mitt sökande efter till exempel snacks från Apotea så sprids någon form av avsmak.

   Bingo symboliserar de ”fula gubbar” mamma varnade för när jag var barn. Och Julia är en mix av all möjlig skit. Stackars ungar som har så många äckliga vuxna i sitt liv.

  Riktigt sorgligt alltihop. De verkar ha två riktigt fina pojkar utifrån vad man ser i Katrins många instastorys, så trist att de nu hamnar i kläm. Just det där att de blir filmade som content hela tiden är något som är smågalet i sig. Kameran ska upp hela tiden, i alla vardagens situationer. Jätteofta upplever jag killarna vara besvärade, de kanske inte vill få kameran upptryckt i ansiktet när de kommer springande från fotbollsplanen, eller i någon annan konstig situation där de inte ens kan lämna sitt samtycke.

   Instämmer 100%. Bra sagt.

  Bojkotta & avfölj Bobby Os produkter & de som hjälper honom med reklam, så som tex Martin Melin… HM Home säljer Wargs produkter både avfölj & bojkotta… listan kan göras låååång.

   Ja, det är minst lika illa med våra ”kändisar” som bara skrattade med och tyckte det var jättekul att driva med samhällets mest utsatta. Kan du ge en kommentar, Magdalena Graaf?
   Bra att Patrik Sjöberg skrivit om det på 242.

  Kommer aldrig förstå hur Daniel Paris och Katrin kan vara nära vänner? ?

   Inte så konstigt. De är beroende av varandra i den där fiskdammen.

    Ankdamm menar jag ju. Ha ha.

     Torskdamm *host*

   Tror inte Daniel alltid är så reko som han vill verka på sociala medier. Det är väl ingen, förvisso. Men ja, tror också som ovanstående här att b-kändisar behöver varandra.

   MEN att han är utbildad socionom. Inte för att alla socionomer är toppen såklart, men en borde ju känna till hur problematiskt detta temat var. Och allra helst, hur otroligt bristande omsorg om barnen detta var.

    Tycker han verkar riktigt patetiskt. Se mig men klagar du på det jag gör så hatar du mig som person.

    Jag måste göra nåt fint för grannarna, jag delar ut rosor. Men vi måste filma det för det är inte fint om det inte visas.

  Vet man någon som fick inbjudan men tackade nej pga osmakligt tema?

  Temat och utklädande av barnen och uttrycken är ju helt tappade och borde ge konsekvenser i både affärer och privatliv men att företag bör sluta sammarbeta med ex Katrin pga att en gäst på festen slickar nån i röven är ju lite konstigt då just det inte är hennes ansvar.

  Julias förklaring var ju även om den var bortförklarande å idiotisk iallafall ångerfull snarare än Katrins o Bingos som inte alls förstår o dessutom nu kör på precis som vanligt.

  MEDS är inte helt hundra på att samarbeta med henne längre, fick mejl om det idag.
  Tror att hon kommer att förlora stora ÅF efter detta. Hur tänkte hon? Att skapa uppmärksamhet är ju en grej men att bli förknippad med trafficking, utnyttjande av barn, prostitution och kvinnohandel är ju helt sinnessjukt. Oavsett att de har tagit ner bilder och filmer där barnen är med så finns de sparade av många…. Trist om Katrins bolag går åt helvete pga detta …. eller inte alls trist, hon är fan inte klok ? Intressant att Pernilla Wahlgren och Magda Graaf hejar på

  Katrins syrras som livnär sig på följande ”Advokat Monika Zytomierska- arbetar främst som ombud och medlare inom familjemål samt som offentlig försvarar, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn”, var också på festen. Trevligt!

   Så länge som Katrin syster inte är influencer så borde hon hållas utanför det här.
   Hon var på sin systers födelsedagsfest. Inget annat och inget fel med det.
   Sluta häxjakten på de oskyldiga och rikta ilskan dit den hör hemma!

  Väntar med spänning på nästa tema.
  ”Våldtäktsmän och offer” kanske?

   Nej ”killar och tjejer”

  Hade varit intressant med kommentarer från de kändisar som kommenterade positivt på den där festen. Pernilla Wahlgren et al.

   Men lägg ner. Om man bara tittade på den första bilden så såg det ut som en rätt rolig fest.

    Vi tycker alla olika. Skulle också vilja veta hur PW Maggan mfl tänkte när de kommenterade.

     Förmodligen tänkte det inte mer än ”Åh, de är på fest!” Och så skrev de en kort kommentar och dubbelklickade på bilden för att det kommer instinktivt på alla bilder i flödet och så skrollade de vidare.

    Det tyckte de säkert, de som var där. Blir inte mindre unket tema eller mindre problematiskt att dra in barn i hela den skitstormen.

  Är det Laila Bagge på bilden?

  Och Katrin fortsätter posera i sin sjal till tonerna pretty woman, filmen om ”horan” som får sin prins. En liten provokativ tanke i allt hon gör.
  Men Bingo och Julia blev nog lite skakis. Framförallt Julia. Nu är det kärlek till familjen som gäller för att alla ska glömma deras bilfärd där man lär barnen hur hiror ska se ut.
  Ska nog skicka en fråga till postkodlotteriet hur de ser på Daniel Paris deltagande på festen.

   Alltså alla ni med NOLL LIV . Lägg ner, ni sitter hemma och ska minsann skapa häx jakter på alla kändisar nu. Låt människor lära sig Av sina misstag och gå vidare. Har du inget viktigt att lägga din tid på? Ett liv? Ett barn? En fritid?

   Det var inte så smart att klä ut barnen, absolut inte. Men ni som fokuserar på att anmäla, och ”tycker synd om barnen ”.. hur jävla illa far dom? Ärligt talat…det finns så många barn som behöver hjälp i den här världen.. som behöver DITT engagemang…. lägg det på dessa barn..hjälp til istället!

   Ni vill bara smutskasta dessa kändisar..ni skiter uppenbarligen om barnen egentligen . Ni gör detta för erat ego.

   Gud. Patetiskt

    Barn kan fara illa på olika sätt. Det är långt ifrån svartvitt och vad hjälper det att jämföra barns situationer? Som sagt så kan barn fara illa på väldigt olika sätt och hur kan du ens komma på tanken att jämföra? Ska du dra den med barnen i Afrika också? Katrin och Bingos barn verkar ha det bra på många sätt MEN har samtidigt föräldrar som är otroligt gränsöverskridande och det är inte ett sund föräldraskap. Ta bara det faktum att barnen blir fotograferade och filmade jämt och ständigt och att det läggs ut i sociala medier. Barnen kan fråga: Varför filmar du? och ändå slutar föräldrarna inte filma. Tro inte för en sekund att barn (generellt) har förmåga att sätta ner foten mer än så. Barn vill bekräfta sina föräldrar i vått och torrt. Och när det kommer till festen. Hur många föräldrar tror du skulle komma på tanken att klä sina barn till prostituerade? Och hur många skulle ta med sina barn till en fest där det sups? Har du sett bilder och klipp från festen? Det är strippstänger, låtsaskokain på bordet, på bordet ligger det låtsaskontanter som är tänkt att ge till de ”prostituerade”. Det är så förbannat tragiskt att det inte är sant. Förutom det som är nämnt ovan finns det en hel del annat Bingo och Katrin gjort som inte är ett bra föräldraskap.

    En tanke bara….
    kanske KZ & BR barn behöver hjälp ( Inte minst de själva) att tänka är inte så svårt, det gör vi alla varje dag men att tänka rätt det är utmaning för vissa….eller?
    Det beror från vilken sida tittar man på, men är man KLOK så det hela är bara för jävligt. PUNKT SLUT.

    Och då säger du som har ett LIV och skriver här och uppfostrar alla andra…..

   1. Att hon lödde ut dem

   2. Hon filmade dem som horor i bilen

   3. HON läÄGGeR UT DET PÅ SOCIALA MEDIER

   Vilken IQ?

  Katrin blev också skakis. Senast igår postade hon en story på en skoltext där den yngste sonen skrivit att Katrin var hans idol.

  En tanke som slog mig .. Dom säger att barnen kom och gick hem kl 2030 med barnvakten … efter sin framförda sång med Sean banan.. men barnen måste väl ändå sett alla ”partydekorationer ” med brickor fyllda med droger ( har svårt att tro att någon började dekorera efter att dom gått) eller stripporna som gick runt … och alla halv berusade som förfestat i extremt utmanade kläder / knappt kläder. Jag kan tänka mig att de flesta redan var på plats just för att barnen skulle uppträda för sin mamma och Bingo och Katrin vill såklart inte att någon ska missa den grejen utan det ska fotas och delas av så många som möjligt … Så barnen omringas av ”droger” ( undra vem som förklarade vad det låg på brickorna för dom) , vem vet hur sångtexten var som de sjöng , strippor , porrstjärnor och berusade vuxna människor i extremt utmanade kläder. Fatta klumpen i magen på dom små killarna – hur mamma , pappa och bonus mamma har tjatat på dom hur kuuuuuul det är att dom ska klä ut sig till horor ( deras ord ) och att det är så häftigt etc etc .. tror nog att ingen av deras söner vågar säga att dom inte vill utan dom vill göra dom vuxna glada . Men klumpen i magen på kvällen i sängen att behöva gå till skolan och kanske få höra av kompisar eller andra att man var utklädd till hora kan inte va kul. Idag har barn tillgång till sociala medier- så det sprids ganska snabbt till andra skolor etc . Bilderna lär redan finns på konton där unga personer pratar om dom. Att riskera att sina egna barn möjligen kan bli retade eller mobbade av kompisar , lagkompisar eller okända barn i egen ålder för att man som B kändis har ett sånt starkt behov av att synas och få likes är tragiskt ! Att man har ett ansvar som förälder att skydda dem så mycket det går har helt fallit mellan stolarna här på så många plan .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.