Temat ”hallick och hor-festen” fortsätter

Jag lovar att inte bli lika långrandig som vissa tycker att jag är vad gäller inlägg med politik och val-innehåll, men jag är inte riktigt redo att släppa Katrin Zytomierskas ”pimps & hoes-fest” som hon hade i helgen.
Du kan läsa HÄR och HÄR om du inte hängt med.

Det fortsätter nämligen engagera, och bland annat har Julia Franzén – ”Vi är hooooror” – publicerat någonting som kan liknas vid en ursäkt.

Den ser ut så här:

Sen har Sara Bolay tyckt och tänkt en hel del, ändå bortifrån Dubai och det lät så här:

  

Slutligen har Sandra Beijer skrivit ett inlägg på sin blogg där hon tar upp festen.
Hennes teori är att gästerna tyckte att temat var mer lämpligt eftersom det var på engelska. ”Pimp and hoes” låter mycket bättre än den svenska översättningen ”hallickar och horor” och därför kunde man lite skoja bort det.

Svenskar är verkligen dåliga på engelska, är vad jag tänker. Dåliga på engelska – samtidigt som vi fortfarande tycker det är så otroligt coolt med engelska. För det är antagligen varför detta rakt upp och ner får existera. Pimps and hoes låter fortfarande glammigt, utländskt i svenska öron. Amerikanskt. Att bjuda in på fest med temat hallickar och prostituerade hade nog fler tyckt var lite märkligt.
Jag är ledsen att behöva säga det och jag skickar en varm tanke till alla som var där, men bara så ni vet. Det är samma sak. // Sandra Beijer

Så här skriver hon om Ida Warg, och faktumet att hon var på en välgörenhetsgala mot just trafficking och människohandel, bara veckan före den här festen:

Jag läser på Bloggbevakning att Ida Warg var på en gala mot trafficking bara veckan innan. Hon var på en gala mot trafficking och helgen efter klär hon ut sig till hora. Det är så dumt att jag förstår att de inte tänker efter.
Trots att det är flera steg i processen: man får en inbjudan, man läser om temat, man köper kläder till temat, man klär ut sig, man går dit, man poserar på bilder. Trots alla dessa steg har man inte tänkt en enda gång att man klätt ut sig till de kvinnorna man nyss var på en gala om. Kanske lärde man sig på galan att dessa kvinnor hålls fångna in i trånga rum med bara lås på utsidan, att de oftast inte kan ett ord svenska och våldtas av sina hallickar mellan kunderna. // Sandra Beijer

206 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hjälp så hjärndött!

   Ja, och att gömma sig bakom ”jag tänkte inte på…” eller ”jag visste inte att…” ”vi ser världen på olika sätt” funkar tyvärr inte i sådana här sammanhang. Väx upp. Ta något jävla ansvar någon endaste gång och kanske framför allt, tänk efter FÖRE nästa gång.

    ”Kampen mot pedofiler, sexualisering av barn och prostitution är otroligt viktigt” – men det tyckte du inte innan idag???

    Så uppenbart att hon har klippt och klistrat från andras förlåt-inlägg, meningarna betyder ju ingenting.

     Blir vansinnig på att Julia, Katrin och Bingo slätar över det hela och påstår att killarna klädde ut sig till tjejer. Nej inte tjejer, utan specifikt HOROR. Eller likställer de tjej med hora? Nej, STÅ för det ni gjort och sagt istället för att nu i efterhand kalla det för tjej. Ni skrek ju för fan HOROR med barnen i bilen, så STÅ FÖR DET.

      Detta!!!!!

      Nej, de skrev inte ens ”tjejer” utan ”flickor”. Flickor som har såna kläder är traffickingoffer. Vidrigt.

   Ja, kanske skulle den där Sara ta sitt egna råd och se omtanken som ligger bakom kritiken.

   Sara Bolay ringde inga klockor någonstans hos mig. Så googlade henne och döm om min förvåning hittar jag en 30 åring bakom namnet. Förväntade mig en 15-16 som nyss börjat nian. Blev först lite förvånad och sedan beklämd.

   Kunde inte temat vara ”horor och torskar” istället? Paolo Roberto som DJ.

   Hjälp så hjärndött skriver någon.
   När ska resten av de hjärndöda ta avstånd från sina positiva kommentarer och påpekanden undrar jag, Magdalena Graaf, Pernilla Wahlgren m fl.
   Vissa skulle ta och dra öronen åt sig och skämmas! På riktigt

  Julia erkänner ju iaf att de gjort fel, det ser jag ingen annan som gjort.

  Hon Sara vet jag inte vem det är och orkar absolut inte läsa igenom den där harangen av text. Men varför använder hon en kissande hund som bakgrund, så otroligt distraherande ?

   Hon hävdar att de lånat hennes kläder. Som om. De dokumenterade att de gick in och köpte de där outfitsen samma dag. Det är riktigt små kläder och underkläder som de ar tvungna att köpa för att barnen(!!) skulle kunna ha dem på sig. De är ytterst medvetna om vad de gjorde när de gjorde det. Vad har de för kvinnosyn i det där hushållet??

    Att hon skriver ”de klädde ut sig till tjejer” fast det var ju inte enbart det de var, det de var gapar ju Julia i bilen. Vidrigt. Hoppas alla avföljer Julia. Alltid lätt att be om ursäkt och säga att man ska lära sig bla bla men alltså… Bara avfölj henne!

    Är det ordet avfölj eller Julia som moddas? Testing.

    Löjligt, de klädde ut sig till tjejer skriver hon men de var ju inte bara tjejer och det berättar ju Julia för killarna samtidigt som hon filmar. Avskyvärt, att ens säga det ordet till barn. Hoppas alla bara av följer henne!

    Om de nu lånat hennes kläder så undrar man varför hon har den typen av kläder i barnstorlekar i sin garderob.

   Nja bättre kan hon nog! Posade framför barn och det skanderades om h…or. Är hon inte typ 30 bast?

    Hon är väl 32 men fjantig är hon minst sagt.

     Tror hon har ganska låg iq tbh

   Vet inte om att erkänna att man gjort fel är lindrande här direkt…
   Jag tror Julia är ”hjärnan” bakom därav storyn där hon erkänner. Sönerna har ju likadana kläder som henne. Hon har förmodligen fått otroligt mycket skäll av Katrin för att hon tog det längst.
   Hon är ju uppenbarligen såpass bakom flötet att hon inte borde vara nära barn, och hon och bingo planerar att de ska ha tvillingar på distans Sverige-Marabella inom ett år. Bra det kommer gå.

    Oavsett hur drivande Julia var (och jag har ingen vidare bra bild av henne överhuvudtaget) så är det ju trots allt Katrin och Bingo som har ansvaret då de är föräldrar. Det bär ansvaret att skydda sina barn, inklusive att skydda de från personer som driver på märkliga grejer. Tycker absolut Julia också förtjänar att få skit för det här, men i mitt tycke rätt irrelevant vem som drev på det då Bingo och Katrin uppenbarligen visste vad som hände och lät det hända – och uppmuntrade det och delade det online.

     Jag tycker vi diskuterar olika saker men tack, nu har jag läst ditt inlägg på två ställen.

      Jag såg inte ens att det var samma person (du) som postat båda kommentarerna jag svarade på.

      Att vi diskuterar olika saker tycker jag nog inte. Jag syftade bara på att det spelar ju egentligen ingen roll – för Bingos och Katrins skuldfråga – huruvida Julia var hjärnan bakom det. I slutändan har det yttersta ansvaret att skydda sina barn och de gjorde inte det helt enkelt.

      Sen angående din andra kommentar så kan du ju inte på riktigt tro att Katrin inte visste något? Hon visste temat, som hon hade satt, hon visste att barnen skulle komma dit (person nedanför som skriver att B och K i podden diskuterade om barnens kläder var fixade till hennes fest) och hon visste garanterat vad som försegick när de publicerade bilder på barnen och lät barnen vara på festen klädda som de var.

    Hur kan man planera att man ska ha tvillingar? va

     Rik + ivf. Hollywood-kändisar har ju en mycket hög ratio av tvillingar- av vardera könet! – av den anledningen.

   Hon säger att kläderna lånades från henne, kläderna va i barnens storlek och hon är typ 185 cm så hur går de ihop?? Katrin frågade dessutom bingo i podden förut om han fixat barnens kläder för hennes fest och han sa ja jag ska köpa och fixa

    De lånade från henne samt köpte från Buttericks

     Buttericks har inte det temat, så kläderna är väl köpta i en sexbutik.

      De syftar väl på perukerna… vilket är de enda i deras outfit som är rimlig. Hade de haft vanliga kläder på sig och peruker hade det varit helt rimligt.

     Vad lånades av henne? Hur kan de ha hennes storlek på sig när allt satt som om de vore deras storlek, ja hon är smal men väldigt lång.

    Då stämmer inte det i J’s ursäkt att K inget visste om barnens klädsel.

   Jo, fast Julia skriver att de klädde ut sig till tjejer och ja, det gjorde de ju men det var till horor och det är väl en viss skillnad.

    Ja temat var ju Pimps and Hoes inte Pimp and Girls. Lite opassande tema om man ska ha med barnen tycker jag.

  Sara Bolay missar det allra viktigaste här, det handlar verkligen inte om att sprida hat i det här fallet, det handlar om att vuxna FAKTISKT har ett ansvar gentemot sina barn. Ett ansvar som inte togs i detta fall. Ett så grovt misstag i föräldraskapet så att det till och med blev olagligt det man utsatte sina älskade barn för (sexuell posering – kan rendera fängelse i två år). DET har vi andra mer normalt fungerande vuxna människor reagerat på.

   Ja all kritik är inte hat! Jag är glad att många reagerat på hur fel detta är!

   Julias s k ursäkt är tyvärr ingen tröst i den enorma skada hon varit delaktig i att skapa. Bilder och filmer på pojkarna är redan ute i orätta händer. Över hela världen. Det finns inga ursäkter som kan reparera detta. Hade detta korkade misstag skett inom stängda dörrar, utan att ha dokumenterats och vräkts ut offentligt på nätet på dessa jubelidioters stora konton, så hade det faktiskt varit en helt annan sak. Fortfarande fruktansvärt olämpligt tilltag som förälder givetvis, men inte olagligt och förhoppningsvis inte till lika stort men för pojkarna. Ska vi inte på allvar diskutera just frågan om exponering av barn på nätet en gång för alla. Tror ni denna näsbränna får en sådan som Bingo att tänka till? Vad krävs för att influensers och andra puckade vuxna ska förstå?

    Håller helt med dig. Deras självupptagenhet och okunskap är skrämmande. Ser inte ut som någon av dem får med sig av varken det ena eller andra som diskuteras och debatteras. En sorglig samling som gör allt för att klösa sig fast i ramplyset, till och med på bekostnad av sina barn. Katrin och Bingos ”ursäkter” är inte skrivna av dem själva, de har helt missat att redigera där de båda nämns i 3’e person.

    Ja men kan vi också passa på att diskutera dubbelmoralen hos vissa som kritiserar detta? T.ex. Sandra Beijer, som lägger ut nakenbilder på sin son. Knappast okej det heller.

   Ja det är ju väldigt jobbigt att man ska behöva tänka efter och vara så försiktig hela tiden så man inte ouuups råkar köpa sexiga stay ups och klä ut sitt lilla barn till en prostituerad. Väldigt ansträngande del av föräldraskapet faktiskt, vi är många som kämpar hårt.

    Hora har sedan länge varit ett skällsord i skolorna och språkbruket hos barn har blivit allt grövre. Till de flesta föräldrars och lärares stora förtret. Vad gör dessa två föräldrar för att bidra till debatten? Jo men visst serru så att, vi vrålar hora, klär ut våra barn till horor, hetsar dem och gör allt vi kan för att trycka in sneda värderingar och uppfattningar om prostituerade hos våra små killar. Hurra för horan! Den lyckligaste människan av dem alla. Det är helt normalt. Allt är normalt. Alla andra är puckon och troll som bara vill oss illa.

   Känns lite klassiskt för en del influenser att så fort de får kritik så är det hat för dem, vilket det inte är, det är viss skillnad på kritik och hat.

   Det här är jävligt allvarligt det K och B gjort nu, det inga ursäkter till detta det är fullständigt oacceptabelt. Dom behöver verkligen hjälp i sitt föräldraskap

    Jag håller med. Tror inte de ser det själva nämligen. Då kan hjälp av psykolog eller terapi hjälpa.

   Flunsors försvar är aldrig att det kan vara befogad kritik. Utan det är alltid att just de får utstå hat från PK-moralisterna.

  Sandra Beijers briljanta text måste du ju ta med också! https://sandrabeijer.elle.se/om-feminism/vecka-38-om-katrin-zytomierskas-45-arsfest/

   Har du läst hela inlägget?

    Kan du någon gång svara utan att låta snäsig?

     Det är ju en tolkningsfråga. Inte givet att man ska läsa det som snäsigt

      Då kan man ju svara att det tas upp näst sist i inlägget, eller hur?

       Fast nu svarade hon såhär. En aning överkänsligt att reagera såhär hårt på det ?

     Sara kan ju inte skriva eller prata för 5 öre.

     Herregud så känsligt. Hon svarar ju bara?

     Läs med andra ögon.

   Nu behöver vi inte ens diskutera den här urbota korkade festens tema och alla övertramp och vidrigheter K och B gjort till ”festligt, coolt och roligt”, där hoppas och tror jag att alla är överens!
   Men Sandra B känner sig nog en aning bitter eller bortglömd? Inte minst efter Elles bloggspektakel i Kph. Jag kanske inbillar mig bara.

    Tror inte hon hade en önskan överhuvudtaget om att bli inbjuden på Katrins fest. Till skillnad från Elle-bloggarna som åkte till Köpenhamn så är inte precis Katrin ens i närheten av hennes umgänge. Tror hon genuint tycker de är korkade bara, dels för att hon själv tycker det är osmakligt, men sen tror jag också hon tycker de är korkade från ett professionellt perspektiv. Tror Sandra blir rätt less på influencers som hycklar, beter sig såhär och agerar felaktigt vad gäller reklammärkning och samarbeten, då det bidrar rätt betydande till att influencer inte tas på allvar som yrke.

    I Köpenhamn var det väl hennes kompisar / kollegor, inte Katrin och co? Helt annan grej.

    Nä, uppfattar inte inlägget så alls. Tror hon på riktigt tycker att det var osedvanligt korkat. Tycker det är uppfriskande när någon i den lilla influencer-/kändisfiskdammen vågar kritisera någon annan i samma damm. I vanliga fall är det ju bara ryggdunkande och ”you do you” (urk) kommentarer oavsett vilka dumheter som hittas på. Man måste svälja mycket skit för att hålla sig väl med alla.

   Inte direkt briljant i mitt tycke ?

   Nä usch. Tjejerna där frossar att slå ner. Tycker heller inte det är ok men tycker detta går till överdrift. Sandra visste det skulle bli mycket kommentarer.

  Samtiden… så mörk världen är och så korkade människor det finns.
  Hoppas sov sänder föräldrarna på kors i hur man tar hand om barn och hur man ge vänliga och vettiga värderingar.

  Jag är glad att så många har regerat på detta och att fler får upp ögonen för hur fel det är!

  Bolay… hur många ord kan man behöva…suck orkar inte ens med denna nivå

  Önskar mest att dessa barn kan få slippa en kamera uppkörda i fejjan varje dag, att Bingo slutar vara som ett stort barn och att de slutar supa med ungarna bredvid.. Katrin kan ta sin åldersnoja nånstans och börja bete som över 18.

  Stackars barn 🙁 alla som stöttar och likear borde skämmas ögonen ur sig…

   Har ingen aning om vem hon är och tänker absolut inte lägga min tid på att läsa igenom en tom influencers inlägg och åsikter. Däremot tycker jag, att alla de som faktiskt har läst igenom borde få en eloge!

    Hur vet du att hon är tom om du inte ens vet vem det är? ?

     Jag vet vem hon är (har sett henne i flera säsonger av Ex on the beach) och kan intyga att hon är tom. Anledningen till att hon försvarar temat är ganska lätt att gissa sig till. Hon har bott i Dubai i flera år…

      Precis min tanke, det är nog ingen slump att vissa försvarar hela grejen för de ser inget konstigt i utstyrslarna och temat… Sorgligt på många sätt är det!

    Tänkte samma sak. Vem f-n orkar läsa detta svammel?!

  Delvis ja samtidigt som hon i ett klipp frågat pojkarna vad de föreställer, de svarar horor varpå hon svara: Ja, det är det ni är. Hon skriver ingenting om det! Hennes ursäkt lämnade med andra ord mycket att önska.

  Sandras inlägg är jättebra!

  Och pluspoäng till Julia som ber om ursäkt. Det tror jag inte Katrin kommer göra… Alla kan fela men att förstå att att man gjort fel och vilja göra bättre ifrån sig är stort.

   Pluspoäng till Julia? Nja. Hennes ”ursäkt” är ju ett skämt. ”Jag har nu med mer kunskap förstått innebörden”. ”Jag lovar att jag ska fortsätta utbilda mig mer om det och lära mig av detta”. Haha VA?!

    Ja hennes ursäkt är lika mycket värd som fortkörarens bortförklaring att ”jag visste inte att det var 110 på motorvägen, jag trodde det var fri fart”. Du kan inte blunda för vissa saker. Lagen är liksom lika för alla och därtill vet normalt fungerande människor att man inte klär ut barn till horor, hetsar dem att kalla sig för horor och därefter filmar och fotar dem i sexuellt utmanande vuxenkläder och lägger ut på nätet.

    Det är nog bara Julia själv som vet om ursäkten är genuin eller inte. Jag väljer att tro henne men tiden får väl utvisa om hon faktiskt har tänkt om eller inte.

     Det är nog ingen som tror att ursäkten inte är genuin. Det vi vänder oss emot är bortförklaringarna. De är så korkade så klockorna stannar. En sådan här situation ska aldrig behöva uppstå från första början. Nu ber hon om ursäkt. Fint. Men det hjälper liksom inte. Sådana här människor får inte inbilla sig att det räcker med att be om ursäkt och sedan köra på i samma fartblindhet igen. Vad utsätter familjen barnen för nästa gång? Moralkompassen är ur led. Fullständigt åt helvete ur led.

   Ja fast är Sandras inlägg verkligen bra? Hon slår in en öppen dörr och skyller Bingos, Katrins och Julias fadäs på att de är dåliga på engelska?

    När det dessutom lades ut en film där barnen själva kallar sig horor (inte engelska)

    Sandra raljerar om att pimps and hoes låter glammigare än hallickar och horor. Att det engelska begreppet kanske inte väcker lika mycket eftertanke som om det varit på svenska. Texten är ironisk i det avseende inte ursäktande.

     Skylla på och ursäktande har olika betydelse i svenska språket och för en infödd även helt olika konnotation. Hon raljerar över att i svenska öron låter pimps and hoes coolt och glammigt och att man på grund av att man inte kan språket inte förstår dess egentliga innebörd. Men Sandra förstår språket och kan därför ta på sig uppgiften att ömsom läxa upp, och som Oscar Magnusson på TV4, förklara så att en femåring begriper. Det finns inget ironiskt i texten. Det är synd att Beijer inte kan avhålla sig från att i mening efter mening mästra för det finns två meningar där hon sätter huvudet på spiken; ”För att genom att klä ut ditt barn till en kvinna som säljer sex normaliserar du en kvinna som säljer sex. När du drar upp nätstrumporna på ditt barn, knyter dens högklackade skor och stryker läppstift över dens mun färdas du långt långt bort från det samtal du kanske en dag ska ha med ditt barn om hur kvinnor och barn används som handelsvaror, som slavar, över hela världen, i stan där du bor.”
     Det hade räckt för helt ärligt vem bryr sig om en lång harang om att det är korkade svenskar som inte förstår innebörden av pimps and hoes.

      Det är klart att Sandra vet att Karin och CO förstår vad pimps and hoes översätts till. Hon menar ju inte att någon är dålig på engelska egentligen utan att man att språket kan ge en distans när det inte är ens modersmål. Och det är inte ens en viktig del av texten eller budskapet, det är bara ett sätt att inleda.

       Ja det är en inledning där hon bestämmer sig för att dumförklara inte bara Katrin, Bingo, Julia mfl utan även alla läsare. Om svenskar inte vore så ”dazzled” av engelska uttryck hade man fattat det olämpliga i att ha ett hor och hallick party. Det är vad Sandra säger.
       Och det är synd för det finns bra poänger i texten men allt detta går förlorat i arrogans.

        Då dumförklar hon ju sig själv också isåfall iom att hon inkluderar sig själv när hon skriver ”vi”.

        Eller så behöver man inte tolka allt bokstavligt, utan kan läsa en text och förstå vad för poäng som först fram och resonemanget utan att behöva ta illa upp personligen. Jag har studerat och jobbat tolv år i USA och andra länder med engelska som arbetspråk. Så känner mig väldigt bekväm med mina engelskakunskaper. Trots det förstår jag 100% vad Sandra syftar på och kan utan problem inkludera mig själv i detta ”vi svenskar” utan att ta illa upp personligen angående mina engelskakunskaper eller att jag eller någon annan svensk är automatiskt korkad för det. Det är helt naturligt att man inte kopplar till det engelska språket på samma sätt som på svenska, oavsett hur duktig man är engelska rent grammatiskt och möjlighet att konversera på engelska. Är det inte ens modersmål så är man lite dålig på det helt enklet och lite distanserad från det. Men korkad blir man först när man fortfarande inte stannar upp och tänker över vad man gör och vad för uttryck man använder utan istället slår till med t.ex. en fest på temat pimps and hoes.

         Hon inkluderar sig själv i att även hon fortfarande tycker engelska är coolt men engelska det är verkligen något svenskar är dåliga på. Jag läser vad hon skriver. Tydligen har jag trampat på några ömma tår. Jag tycker Sandra har en tråkig tonalitet som tyvärr dominerar i övrigt stundtals välskrivna och tänkvärda blogginlägg. Svårare än så är det inte.

          Hon skrev genomgående att pimp betyder torsk i inlägget innan någon påpekade det och hon ändrade. Så förstår inte varför hon ska klaga på andras engelska.

      Jag tolkar det inte som att Sandra direkt ger sig på deras språkkunskaper faktiskt, utan jag tänker att hon påpekar något bredare och större än så. De berörda personerna rör sig i en Sthlm-media, B-kändisfylld, glammig värld där man inte behöver reflektera särskilt mycket över sitt språk. Man kan veva ner bilrutan på nya Teslan och rappa med till en hiphop-låt där N-ordet förekommer 100 ggr utan att behöva fundera på lämpligheten. Och precis likadant kan man oberört fixa en pimps and hoes-fest för den enda ”hoe” man vet om är Puma Swede som påstår sig älska sitt jobb. Att de tänker ”pimps and hoes låter döcoolt!” och sedan bara kör på med ett osmakligt arrangemang visar att de är otroligt världsfrånvända, och ett sätt att symboliskt ta upp detta till ytan är att som Sandra påpeka att de inte tänkt djupare än att ”pimps and hoes låter coooooolt!”. När Sandra skriver som bäst (vilket jag tycker hon gör i denna text) så har hon inget behov av att skriva läsaren på näsan, utan den större betydelsen ligger och puttrar på djupet. Alla förstår inte det, men då får det vara så, jag njuter i alla fall av hennes text som jag tycker är både välskriven och betydelsefull i detta sammanhang. Hon är även modig som kritiserar personer hon riskerar att stöta ihop med i kändis-Sthlm.

       Hon kastade hela svenska folket under den bussen dock.

        Men snälla, snacka om att tolka att verkligen bokstavligt och bli superkränkt för det dessutom. Tycker du på allvar att hela svenska folket blev kastade under bussen för att Sandra ett par gånger i en text skrev ”svenskar” (som hon dessutom inkluderade sig själv i) är dåliga på engelska?

         Du verkar själv lätt kränkt å Sandras vägnar?

          Inte ett dugg, tror Sandra har noll problem med att sköta kritik på egen hand. Tycker däremot det är löjligt och lite oroväckande hur alltfler verkar tappa/sakna förmågan att läsa en text utan att tolka precis allt i den bokstavligt.

           Jag är inte samma anonym som du svarade men vill nog vända på det och påstå samma sak till dig. Och hur tänker du att en text ska tolkas om inte bokstavligen vad som står i den. Det är inte bibeln du läser eller en Picasso du betraktar utan ett blogginlägg av en halvmedioker halvkänd skribent.

        Men lol. Spänn av.

       Det är möjligt att hennes intention inte är att kritisera förståelsen av engelskt språkbruk men det är vad hon gör i sin text. Det verkar även som att Sandras beundrare läser in det outtalade i hennes texter, för alla invigda vet vad det är Sandra egentligen menar.
       Jag är oinvigd. Har läst en av hennes böcker, läst några av hennes blogginlägg på Elle. Boken var inget för mig. Saknas både språklig elegans, intelligens och framförallt handling. Men det är bara en åsikt, min åsikt. Hennes bloggar i Elle andas överlägsenhet. Många av dem har en poäng men man måste hugga sig igenom plattityder och floskler, allt till Sandras lite nedlåtande mästrande ton. Jag är ingen beundrare, tycker inte att hon är modig, för hon tar inte en diskussion med någon som har verklig makt.
       Hon har absolut bra poänger i texten, jag håller med. Om Sandra bara hade modererat sin tonalitet lite hade det kunnat blivit en riktigt bra text.

     Men tyckte folk det lät glammigt?! Det är inte min upplevelse. Jag förstod faktiskt inte alls varför Sandra drog den slutsatsen. Kanske för 15 år sedan var det så, knappast idag.

      Men ja precis! Pimps and hoes låter väl inte glammigt?! Eller på något sett lite coolare än hallikar och horor. Oavsett hur fascinerad en är av USA och hur coolt en skulle tycka allt va, så väl pimps eller hoes något som ens på engelska låter härligt. Alla filmer jag har sett från USA med pimps and hoes medverkande har varit rätt o-glammiga

       Det är inte att de bokastvligen låter glammiga, men sammanhangen de används i är i större utsträckning oftare glammigare än de sammanhang hora och hallick används i. Pimp framförallt används ju ofta i positiv bemärkelse. Massvis med låtar på engelska där både hoe och pimp används i en positiv bemärkelse,i synnerhet inom rap. Uttryck där man avänder dessa ord utan att det är särskilt fult eller negativt (”hoes over bros”) eller där tjejer refererar till sina tjejkompisar som ”my hoe/s”. ”Pimp” blev ju liksom till och med ett positivt verb i bemärkelse att förbättra/bygga på något, som att ”I pimped my car/phone/whatever”, eller t.ex. i programmet ”Pimp My Ride”.

       Det mesta av detta går förstås att hitta mer omring 00-talet och 10-talet, inte lika populärt idag skulle jag säga. Men det är ändå ord som i mycket större utsträckning använts i positiva/glamoriserade bemärkelser än vad hora och hallick har gjorts. Även om de också använts i mindre positiva bemärkelser. Även om man fullt förstår vad pimp och hoe faktiskt innebär, så låter det ju fortfarande inte lika hårt och allvarligt som hallick och hora gör. Tror Sandra har helt rätt i att hade temat på festen faktiskt vart horor och hallickar istället hade det inte gått lika obemärkt förbi för de som deltog i eller hejade på festen. För det är svårare att inte haja till på det på svenska tror jag.

    Men alltså hon pratar inte om att deras engelska är dålig på den nivån. Men att vi svenskar, och ja hon inkluderar sig själv i detta vi, tenderar att glamorisera engelska uttryck och liksom kopplar inte riktigt alltid vad något på engelska faktiskt betyder för att det _låter_ coolt/roligt/spännande på just engelska. Och det kan ha och göra med att man inte riktigt behärskar språket, är dålig på det. För man kopplar inte på samma sätt, det blir liksom något annat av det.

     Exakt. Precis som hon påpekar så hade inte en ”horor och hallickar” fest låtit riktigt lika glammigt. Fast det kan ju också vara som Sandra säger, Bingo och Katrin kanske är för prostitution. Det är i min värld väldigt underligt att deras barn vet (?) vad horor är, men det kanske är en yrkesgrupp som vilken som helst i deras värld.

    Nej det gör hon inte. Läs ordentligt och skumma inte bara så förstår du kanske hur snygg hennes kritik är.

     Hon har två välformulerade meningar som sätter fingret på problemet. Resten är Sandra Beijers inneboende behov av att visa på hur mycket bättre hon är. Stackars dumma svenskar som inte förstår att pimps and hoes är hallickar och prostituerade. Men det är ju klart svenskar är så dåliga på engelska och blir så impade av allt som uttalas på engelska. Men Sandra hon fnysskrattar där med kaffet i handen över svenskarnas begeistring av engelska uttryck och hur de i sin okunskap inte förstår ordens betydelse. Men det minsann gör Sandra för hon kan engelska och hon har bott i New York.

      Vad du fantiserar ihop.

       B nu måste du lära dig att alla kommer inte att tycka som du och att det är en riktigt dålig idé att avfärda alla som inte tycker som du med att de fantiserar.

      Låter som om du stör dig på Sandra och inte texten i sig.

       Stör mig inte på Sandra som person. Känner henne inte så finns inte så mycket att störa sig på. Nej det jag tycker är tråkigt är att hon förstör sina egna poänger genom att inte kunna lägga band på något märkligt behov av att mästra andra.

      Ja faktiskt lite så. Tror Sandra är bitter efter valet? Inlägget var nästan tramsigt med sina upprepningar.

      Kul då att hon själv trodde pimp betyder torsk.

    Hur är det med läsförståelsen?

    Sen håller jag inte med om att hon slår in en öppen dörr riktigt. Ja, för de flesta av oss härinne som kommenterar och säkert de flesta av Sandras följare så är det mer eller mindre en självklarthet att det var riktigt osmakligt med temat i sig och ännu värre att de blandade in barnen i det som de gjorde. Men denna typ av öppen, direkt och rätt hård men saklig kritik från en influencer till andra influencers är inte särskilt vanlig skulle jag säga. Just den biten är inte att slå in en öppen dörr. De flesta influencers håller sig ifrån att kommentera på andras mindre bra handlingar för att inte riskera stöta sig med någon. Tycker det är riktigt bra faktiskt.

    haha nej, hennes inlägg är inte bra

     Sandra är lite passé numera.

    Du får nog ta och läsa om Sandras inlägg. Det är uppenbart att du inte förstått hennes text.

     Är du själv riktigt säker på att du förstått? Nu handlar det inte bara om ordval utan även tonalitet.

      TONALITETEN igen ja, den verkar mkt viktig.

      När vi ändå är inne på ämnet; hur skiljer du på ordval och tonalitet i en text?

    Alltid fullt med folk här som inte klarar av att tolka en text annat än helt bokstavligt.

     Alltså detta. Så tröttsamt.

     Det var en dålig text. Analysen var svag och kritiken spreds för brett. Ingen tycker längre ”hoe” är glammigt utom de som under stor kritik arrade detta evenemang.

      I min umgeängeskrets är det definitivt så att ingen tycker ”hoe” är något glammigt direkt och en sådanhär fest hade ingen fått för sig att ha idag. Men utöver festarrangören här var det ju uppenbarligen många andra som inte såg något problem med det, som alla som kommenterade glattoch gillade de inlägg som las upp initialt från festen. Det i sig betyder väl ändå att det inte är så att ”ingen” längre tycker såhär.

      Sen är inte grejen väl riktigt att man bokstavligen tycker ordet ”hoe” är glammigt. Utan att vi svenskar, helt naturligt, inte riktigt direkt gör kopplingen till vad olika saker på engelska faktiskt innebär. Det är inget konstigt, det blir så när det inte är ens modersmål. Även om jag inte tycker ”hoe” är glammigt, så slår det mig inte likadant som ”hora” gör. För ”hoe” här du mer i andra sammanhang som är mer glamoriserade (låtar, rapkultur framförallt, skämtsamma uttryck som ”bros over hoes”/”hoes over bros”, som att referera till sina vänner som ”my hoes”). Det gör du inte mer hora i samma utsträckning, det slår hårdare och används i mindre glamorösa sammanhang. Det bidrar också till att man kanske gör en annan koppling till ”hoe” än till hora. Samma med pimp vs. hallick. Jag tror att ”pimps an hoes” därför kunde gå obemärkt förbi för Pernilla Wahlgren och de andra som hejade på, jämfört med om det hade stått ”hallickar och horor”. Även om de inte bokstavligen tycker ”hoe” är glammigt.

       Att Pernilla, Ida Warg mfl hejade på är ett utslag av group think och inget annat.

        Grupptänkande står dock inte i motsats till vad jag skrev eller vad Sandra hypotiserar om: att hade stått ”hallickar och horor” istället för ”pimps and hoes”, så är det mer troligt att fler hade reagerat av de som inte reagerade nu. Det kanske hade gjort att de lättare kunnat se problematiken i det. Såpass att de iallfall hade haft vett nog att inte delta eller heja på, om än inte att kritisera det.

         Då kunde hon ha isolerat kritiken till kändisar i regionen. För det verkar vara där man inte förstår nått.

          Fast, dels så var ju kritiken mot just dem som hade/deltog i festen, inte överlag.

          Sen är det dock inte isolerat till kändisar i Stockholmsregionen. Det finns gott om folk av liknande slag med bristande förmåga att tänka till, jag vet att i min hemstad (ca. 25-30k i Dalarna) var det en av min systers bekanta som hade en sådanhär slags temafest när någon fyllde år (i 35-45 års åldern). Tror knappast dem eller Katrin och co. är det enda i hela Sverige.

          Men igen, kritiken var ju mot just de som var delaktiga, inte mot folk generellt.

           Och ja, jag vet att jag använde dem fel.

         Group think handlar inte om semantik, så Pernilla & Co hade agerat på exakt samma sätt om temat varit hor- och hallickparty. Att svensken inte förstår skillnaden mellan hoe och hora på grund av brister i språkkunskap och hoe låter glammigare än hora är bara tramsigt,

          Har du nyss läst psykologi 101 eller haha? Får alltid den känslan när folk envisas med att bestämt säga att någons beteende beror på ett visst psykologist fenomen.

          Nej, det klart det inte handlar om semantik. Men om något blir tillräckligt obekvämt så kan folk frångå gruppen när de inte hade gjort det under mindre obekväma omständigheter. För en del skulle det kunna vara så att det blir tillräckligt obekvämt om de måste ta ”hora och hallick” i mun istället för ”pimps and hoes”.

          Men tror inte vi kommer längre än här, vi håller inte med varandra helt enkelt. Ha de bra, lycka till med psykologistudierna 😉

           Haha, du har rätt, jag har läst en del psykologi och lite annat men det var länge sedan. Nej kunskapen kommer av många år av praktisk tillämpning och viljan att förstå människors drivkrafter. Har sett många exempel på group think och även jobbat med ledningsgrupper och försökt bryta just group think.
           Det där med att det blir för obekvämt i en group think situation är helt underordnat. Faktiskt är det mer vanligt än ovanligt att gruppen är obekväm med beslutet. Vid flera av de mer klassiska exemplen såsom invasionen av grisbukten, Pearl Harbor och 9/11 visar det tvärtom att det fanns varningssignaler, gruppen visste att det var fel, ändå ville man inte bryta mot det man trodde var gruppens konsensus. Kan verkligen rekommendera att läsa på om detta och även polarisering och inne och utegrupper. Mer aktuellt än någonsin. Och väldigt intressant.

       Men jag upplevde inte alls situationen så? De flesta vanlisar reagerade negativt på det engelska temat? Så visst kan det vara så med soliga språk som du beskriver, men tycker verkligen inte det gällde i det här fallet. Därför blir ju hela analysen sned och med den arroganta tonen hon skrev i så blir det ännu värre.

        Men Sandra kritiserar ju ingen som själv kritiserade festens tema. Hon kritiserar ju de som deltog eller hejade på. Och jag tror helt enkelt hon har en poäng i att hade temat hetat hallickar och horor hade flera av dem inte kunnat stå för det, de hade reagerat på det.

        Även fast vi var många som reagerade nu också när det kallades för just ”pimps and hoes”, så gjorde ju en hel del inte det. Just att de ändå är några slags kändisar gör det ännu märkligare kan jag tycka, de om några borde ju vara medvetna om att hur de agerar kommer ses och dömas på ett helt annat sätt än oss ”vanlisar”. Då kan man ju fråga sig varför de inte reagerade. Ja, grupptänk kan absolut ha vart en bidragande faktor. Att temat uttrycktes på engelska kan nog också ha vart det tror jag, just av de anledningar jag pratade om ovan. Jag har faktiskt svårt att se att många av dem skulle ha betett sig likadant hade det stått ”hallickar och horor” istället.

         Nja, de svenska termerna användes ju också på de klipp jag sett från festen. Tycker du försöker passa in vad som hände till Sandras tes nu. Det blir omvänt. Tycker fortfarande Sandra skohornar sig in på ett hett ämne med en feltagning av situationen och von oben.

          Ja, att Julia, Katrin och Bingo är särskilt oförmögna att tänka till så till den grad att de använder även ”hora” i sammanhanget och ser fortfarande inga problem med det, det säger jag inte emot överhuvudtaget. Inte heller påstår jag att alla som deltog skulle reagerat om det stått hora istället. Men jag tror att som sagt att fler hade reagerat om det hade stått hora och hallickar istället.

           Eftersom så många reagerade, förutom kändisklicken där, så är problemet snarare något som har med deras tondövhet och privilegium att göra. Inte svenskarnas dåliga engelska, eller fascination för detsamma. Sandra Beijer lägger för mycket krut på en tes som inte håller just i detta fallet.

           16.11 – kan inte hålla med dig mer. Influensers har passerat lomhördhet de är numera helt stendöva. Det som gör det lite extra pikant är att de kritiseras av en lika stendöv kollega, aka Sandra Beijer.

  Det låter ju inte alls som att familjen har förstått, men att hon försöker göra någon form av räddning. Sedan är det ju lite tragiskt att det är just hon som ska försöka släta över istället för de två som verkligen är ansvariga, nämligen barnens föräldrar.

  Det är ju helt pucko att dra med sina barn på den typen av tillställning, men samtidigt förstår jag inte allas behov av att påpeka det heller. De här barnen får helt enkelt en väldigt märklig uppväxt, men frågan är hur mycket de lider av det? Och vad kan samhället egentligen göra åt att vissa barn får dras med helt omdömeslösa föräldrar?

  Tänker så på dom stackars små killarna som mött sina klasskompisar här på morgonen! Ush att dom där föräldrarna inte inser vad dom utsätter sina barn för! Många som skriver att samtiden är korkad o dum! Ja det är den – men det har den nog alltid varit! Grejen är bara att med sociala medier så SER vi dumheterna! På pluskontot kanske att folk lär sig! Jag vet inte! Ledsamt hursom!

  Enligt paret försvarar de kläderna med att man kan köpa de på Buttericks. Ja, bara för att ”man kan” så betyder det inte att det är lämpligt eller att man bör. Som förälder kan man säkert få tag i vapen men inte fan sätter man de i händerna på ett barn bara för att det är möjligt?

   Man kan ju köpa stringtrosor och bh på typ Lindex också. Det betyder ju inte att man ska gå runt så på stan, eller klä ut sina barn i det ändå.

  Om jag vore Julia skulle jag dra långt, långt ifrån den här kaosfamiljen och inte se tillbaka. Hon kommer ju behöva agera förälder åt dem allihop, inte bara barnen. Hur står hon ut?

   Hon har nog inte rent mjöl i påsen heller. Henens medverkade i Bachelorette var ju ett pr-trick säkerligen arrangerat av Bingo, och hela deras liv kretsar kring att flamsa omkring. De lär aldrig växa upp och Julia passar in i den smeten.

    Är inte ens säker på att Julia och Bingo har en relation, det känns mer som en mediagrej. Win-win då Julia får bo gratis i Marbella och Bingo ser ut att ha en ung flickvän. Dessutom verkar vänskapen mellan alla i familjen väldigt krystad numer. Och mest en uppvisning för att tjäna pengar, dela varandras stories och hypa olika saker. Utöver detta utnyttjas barnen maximalt som content. Detta med festen var väl bottennapp på ny nivå men inte första skandalen. Det har varit fyllekörning, moppe utan hjälp, bakfyllekaos och gud vet vad…

   För att hon är likadan?

   Men… detta var ju Julias idé? Katrin visste ju ingenting om barnen, även om hon visserligen satte temat.

    Kopierar vad jag skrev ovan. Oavsett hur drivande Julia var (och jag har ingen vidare bra bild av henne överhuvudtaget) så är det ju trots allt Katrin och Bingo som har ansvaret då de är föräldrar. Det bär ansvaret att skydda sina barn, inklusive att skydda de från personer som driver på märkliga grejer. Tycker absolut Julia också förtjänar att få skit för det här, men i mitt tycke rätt irrelevant vem som drev på det då Bingo och Katrin uppenbarligen visste vad som hände och lät det hända – och uppmuntrade det och delade det online.

     Skulle nog ändå säga att alla vuxna, oavsett relation till barnen, har ett ansvar att inte aktivt klä på barn sexkläder.

      Det håller jag med om, Julia förtjänar helt och hållet att få skit slängt på sig för det här. Menar bara att som förälder har man det yttersta ansvaret så det fungerar inte att skylla på att det var någon annans idé eller någon annan som var drivande. Att påstå att Katrin inte visste om barnen köper jag liksom inte.

    I vilket fall så skulle Bingo sagt ifrån.

   Haha är det ett skämt att hon målas upp som den ”normala” och förståndiga av dessa? ?

   Det var ju hon som lade ut det värsta??

  Pimps, inte pumps. Står Pumps på två ställen i inlägget. Ba så du vet

  Pimps and hoes, inte pump som du skrivit två gånger. Lam ursäkt från Julia också men det måste göras. Än en gång klädde dom ut sig till tjejer skriver hon, men det var ju inte bara det de klädde ut sig till och det gapar ju Julia i bilen, hon gapar att de är h**or, bara att säga det ordet till barn – Nej. Hoppas alla bara avföljer Julia! Märkligare människa får man leta efter, hybris much. Avfölj!

  Jag tror såhär. I deras kretsar (bland vackra, rika och berömda) så är det nog ganska så vanligt att vara ”lyx-prostituerad” (åka till Dubai osv). Och därför så är det nog ingen stor grej i deras kretsar, så som det blir för andra. Jag tror att de gör skillnad på ”lyx-prostituerade” och ”hemsk prostitution”. De menade nog inte att göra sig lustiga på den hemska prostitutionen, utan jag tror att de försökte göra sig lustiga på ”Dubai-prostitutionen”, om man förstår vad jag menar. Lika illa oavsett såklart när barn blir drabbade, men så tror jag.

   I just deras krets till och med.

   Men hur jävla liten är ens världsbild när man ser på allt runtomkring sig genom de egna referenserna? Det är knappast neurovetenskap att förstå att det verkligen inte är en hit att vara lyxprostituerad heller. Snacka om att göra Pretty Woman av något som är långt mer komplicerat än så. Och ja, det är extra olyckligt p.g.a. barnen som är med samt helt absurt att vuxna människor inte kan tänka längre.

   Fast Dubai-prostitutionen ser ju inte alls ut sådär? Det där är ju själva nidbilden av amerikanska ”street hookers”

   Näe, det där är en klen ursäkt.

  Jag hade haft sån fruktansvärd ångest och ont i magen om jag var dessa pojkars föräldrar, vart är dessa bilder??? Vem har sparat?? Vad gör man till bilderna?? Det är så fruktansvärt obehagligt och skrämmande.

   Vad menar du? Det är ju barnens föräldrar som klätt ut dom, dom tycker inte att det är ett problem

    Precis som hon skrev: hon hade känt så OM hon vore föräldrarna, men naturligtvis kan man väl utgå från att situationen aldrig hade uppkommit om så vore fallet.

   Barnens föräldrar har nog inte ont i magen,eftersom det var jus tföräldrarna som ordndade festen, klädde ut barnen och nu vägrar inse att de gjort fel.

  Hur kan man ens komma på ett sådan tema för en fest? Barn med eller inte? Låter ju helt absurt att man vill fokusera på sånt. det säger nog en del om den personen som bjudit och även de som utan tveksamheter ”klädde ut sig” och gick på festen. Alla ursäkter i efterhand blir ganska platta.

   Alla någonsin har väl bara anordnat en sånhär fest för att ”åhååå måste ha ett tema där jag kan va sexxiiiig” och kommer aldrig nånsin ta åt sig kritik utan bara tycka att vi andra är tråkiga och skitnödiga ??

   Som inbjuden hade man tackat NEJ direkt….

   Temat till festen är så unket, världsfrånvänt och obegåvat så man häpnar. Finns det verkligen ingen som helst respekt och lyhördhet i den familjen. Allt går bara ut på att synas, höras och provocera. Hade hon fyllt 15 så hade man kunnat förstå att det hade med omognad att göra. En trebarnsmamma på 45 år i det upplysta samhället 2022 däremot. Fräscht. Jävlig fräscht.

  Sen alla de kändisar (och vanlisar givetvis)som verkar sitta med telefonen limmad mot näven och bara måste ge likes precis överallt hos andra kändisar och vara ”på” och med där det händer för att synas, som postat glada tillrop, blir som att säga ”Hi,Hi, gud vad kul att ni klätt ut er och era barn till horor”. Ärthjärnor hela bunten.

  Antar att samtliga som medverkade på festen samt kommenterar positivt om festen inte hade något emot att Paolo Roberto köpte sex ?

  Maggan graaf med sin ’raffiga” bild inför festen… Nobrain

   Jo men gemensamt för flera av dessa personer är ju att de beter sig omoget, gränslöst och agerar först och tänker sen. Graaf är inget undantag. Vi som reagerar anses PK, bajsnödiga, töntar, troll – you name it. Det är en sak när det bara drabbar dem själva. Vuxna människor ansvarar för sig själva. Men här visar gränslösheten helt andra nivåer. Jag undrar bara om man någonsin kommer att nå fram till dessa omogna puckon? Det rinner av dem som vatten på en gås. Tragiskt!

   Hade varit intressant att läsa vad kompisen Monas universum tycker om det här.

  Sara Bolays text ?. Har aldrig varit med om ”ordbajseri” på den nivån. Känner mig helt utmattad efter att ha försökt läsa hennes inlägg.

   Ändå imponerad av att du orkade läsa hela! Jag läste kanske en mening i varje skärmklipp och tyckte det räckte för att ta slut på min energi.

    Som jag skrev ”…..efter ha försökt läsa…”
    Med andra ord så gav jag upp ?.

   Haha ja!! Så mycket ord som skulle kunna förenklas till en mening.

  Julias ursäkt är bara ett försök att rädda sitt anseende och klara sig ur situationen. Visst, hon kanske menar det men hon har samtidigt visat alla hur tappad hon är. Inte för att jag har haft mycket till övers för någon av dem tidigare, men de är ju verkligen helt tappade hela högen.

  Jag tycker problemet är större än barnens klädsel, hur kommer det sig att ingen reagerade på temat när man fick inbjudan (förutom Daniel Paris som valde Horse före Hoes och kom med en käpphäst).
  1. jag får en porrig inbjudan till en tema fest
  2. i början av festen kommer barnen utklädda till prostituerade, skriker själva att de är horor och uppträder med barn idolen Sean Banan (har han också tappat det? han har iallafall inte lagt upp varken stories eller bilder) samt kramas och poserar med de andra festdeltagarna (undrar om det finns en bild där hon slickar någon av gossarna över kinden?)
  3.ok, det är inhyrda strippor son Puma kan slicka och leka med
  4.Oj! Nu juckar och gnider sig Katrin mot sin pappas lår (incestanspelning)
  -Jag kanske borde vårda mitt varumärke och försynt lämna festen innan mina följare får se en bild på mig här?

  Att klä ut sig till den glada horan år 2022 är ungefär lika modernt som år 2015 klä ut sig till indian på en cowboyfest…

   *hon = Puma Sweden

    Såg en instastory där denna Puma slickade en annan tjejs rövskåra på festen?

   Daniels häst är väl ingen ursäkt? Han jobbar med ett företag som samlar in pengar till Talita bland annat. Han är ansiktet utåt för företaget i fråga (Postkodlotteriet). Han borde tänka ett steg längre.

    Daniel Paris är utbildad socionom, så han borde ha kunskap om utsatta människor och inse att det temat på en fest är sjukt och sagt det det på allvar till sin kompis Kz.

   När ens pappa är före detta utvikningsfotograf och mamma är bästis med en porrstjärna så är nog referensramarna för just de här barnen annorlunda.. de har vuxit upp utan tabu kring sex och kroppar öht, och de hade inte klätt ut sig som de gjorde om de inte själva tyckte det var kul. De är exakt lika obrydda som sina föräldrar. Med det sagt var det dumt att det fotades och lades ut på sociala medier, men hade de INTE gjort det hade jag inte tyckt det vore nån stor grej. De hade kunnat strunta i att posta på barnen så hade ingen brytt sig.

  Jag tror de förstått hur fel allt blev, jag försvara de inte, men lite nyfiken på hur en/ett ursäkt/förlåt skulle formulerats för att folk ska acceptera den?
  I min värld har de bett om både ursäkt och förlåt. Skadan är skedd de kan inte göra det ogjort. Och jag vill tro att de lärt sig något av det.

   Håller förvisso inte med om att det gjort riktiga ursäkter då det kräver att man tar ansvar för vad man gjort och inte t.ex. försöker förminska det hela med säga att barnen faktiskt var utklädda till tjejer…

   Men bortom det, så kan jag hålla med om att det finns en poäng i att folk måste få begå misstag och be om ursäkt och gå vidare. Dock i just deras fall så kan jag däremot tycka att när det finns en historia och ett mönster av att man begår misstag på misstag på misstag och forsätter försöka slinka undan med halvhjärtade ursäkter eller inga ursäkter alls, så är det en annan sak. Inte precis första gången vare sig Katrin eller Bingo agerar tvivelaktigt i jakt på bekräftelse och/eller uppmärksamhet.

    Jo men vem har rätt att döma om en ursäkt är riktigt?
    Handlingarna som kommer efter är det som visar om de var uppriktiga eller inte…. Sen kan jag hålla med om att det finns historik, men nu är det inte den som är på tapeten utan händelsen i lördags.

     Det är väl för var och en att döma om en ursäkt är tillräcklig för att man ska acceptera den, iom att det inte finns någon direkt standard för det. Personligen tycker jag inte det är en riktig ursäkt om man fortfarande försöker bagatellisera det man ber om ursäkt för än att ta fullt ansvar för det.

     Nej, det är inte det som är på tapeten nu nej. Men det är relevant för frågan om huruvida en ursäkt ska accepteras och om man glömmer och gå vidare. Ju fler misstag någon begått och ju allvarligare dessa misstag är, desto mindre villighet hos andra att acceptera en ursäkt och gå vidare.

  hela kullen är en farlig kombination av låg iq, showmanship och karaktärsbrist…

   Tack för att du inte skrev diagnoser.

  DN har plockat upp festen och lämpligheten i en artikel nu.

  Barn förstår inte att säja nej och de vuxna säjer att det blir en glad överraskning för mamma. Och det är sjukt att klä ut sina barn till hoes oavsett om det inte läggs ut.

  For sure NÅN måste väl polisanmält dem för barnpornografibrott av något slag?

  Men lol på riktigt. Ursäkter och skylla ifrån sig de kan dem verkligen och tror alla andra är helt dumma i huvudet. Finns inte ord för detta. Antingen är de riktigt dumma sågspån eller så är det skrallt i kassan/kändisskapet och de behöver ett rejält pådrag på sig själva. Vad hade de förväntat sig? Det är så fruktansvärt osmakligt men tyvärr det är inte vi som sitter och dricker skumpa i Verbier utan de är dom oavsett vad de gör. Bästa vi kan göra är att avfölja.

  Lejon Media Gruppen (produktionsbyrå) är taggade i Bingos bilder på Instagram (i alla fall screenshot i Aftonbladets artikel)? Är det dem som styrt upp festen, eller varför är de taggade? Känns i så fall ännu sjukare att det har varit professionella möten där man suttit och planerat det här temat etc.

   Det är ju ett av Bingos företag.

  Jag tror fortfarande Ebba Von Sydow kom undan med blotta förskräckelsen ??? Hon vaknade garanterat upp mer lättad än någonsin förut att hon dumpade den extremt kortlivade vänskapen i god tid ??? Hon hade svimmat av förfäran redan vid inbjudan! En oerhört kul bild att se framför sig hahahaha och chocken i hennes ansikte om hon mot förmodan hade dykt upp på festen. Hon hade behövt gå i terapi resten av livet!!! Sveriges mest präktiga och överspända person och ehm…. ”liberala” Katrin Z går bara inte ihop ?

  Å herregud, undra hur gammal Sara Bolay´s baby kommer att vara innan hon klär den som en hora, jag menar det är väl inte nåt problem med det. Eller hur Sara?
  Sen jobbar ju både hon o Julia som ”eskorter” i bl a Dubai så dom är ju vana vid den där typen av otroligt osmakliga kläder. Det är ju som en vanlig dag för dom, sen att det handlade om barn som bär dom spelar roll…

   Bolays baby på svenska, inte Bolay’s baby.

  Pimps and Hoes var namnet/temat på en klubbnatt som hände ca en gång i månaden (om jag minns rätt) på en klubb i nån stad i Orange County södra Kalifornien. Började på club Rubber.
  Festen spred sig sen till Las Vegas och dom (killarna bakom club Rubber och Pimps and Hoes) hade den där ca en gång om året om jag minns rätt. Det här hände för många år sedan… hur vet jag det här? Jag bodde i Long Beach och sen Vegas och såg klubben/festen reklameras på flyers och i OC Weekly & Las Vegas Weekly.
  Ingen lyfte på ögonbrynen (ja ingen som klubbade alltså), självklart var klubben/festen 21 + och barn var inte närvarande men alla som gick klädde sig efter temat mer eller mindre. Det var typ som en Halloween fest med Pimps and Hoes tema fast inte på Halloween.
  Jag gick aldrig för jag tyckte det var töntigt tema och själv gick jag på raves i södra Kalifornien då man hade på sig bekväma kläder att dansa i men Pimps and Hoes festerna/klubben var ganska så populära under ett tag.
  Gissar att det är därifrån Katrin och/eller Bingo har snappat upp temat till hennes fest.
  Kan även tillägga att ”allas” älskling Snoop faktist var en pimp ett tag, tänk på det nästa gång du nynnar med till Gin and Juice och känner dig lite cool. Men ingen bryr sig egentligen……
  Den RIKTIGA Pimps and Hoes kallas för Players Ball.
  Så…..nu ska jag försöka sova igen.

  Sandra Beijers text känns som de krönikor man skrev i högstadiet. Upprepningar, övertydligt, dramatisk avslutning. Det känns inte som att hon bryr sig om festen utan bara vill leka krönikör

   Mm jag fick exakt samma känsla.

  Haha alltså Bolays text – det är så stor skillnad på när utbildade och outbildade skriver. Inget djup alls i texten.

  Förväntar mig NOLL av Katrin Z. Det blir ingen ursäkt från henne, den sk ursäkten mynnar ut i ett slags ”åkej rå, förlåt för att vi klädde ut pojkarna i tjejkläder, om ni nu blir så upprörda över det!” Låter som en typis 8-åring som blir tvingad att be om ursäkt.

  Det där är INTE tjejkläder, det hade inte varit mer lämpligt om man hade klätt ut en 9-årig och 12-årig tjej som horor. Faktum är att det är utklädda till just HOROR. Sluta säg tjejkläder. Det är en fest där alla klätt ut sig till hallickar och prostituerade – stå för det och er unkna människosyn and just be done with it!

  Senaste bilden på daniel paris på postkodlotteriets instagram är från januari. Det är bild på både kicken och Sandra i flödet. Har daniel fått kicken från postkodlotteriet på grund av detta?

   Man kan ju allt hoppas med tanke på vilket stolpskott han är tillsammans med alla andra festdeltagare….

  Så mycket var det för den ursäkten. Ida Warg (och Pärleros) har redan gjort hjärtan på Katrins senaste inlägg men vem är förvånad? Klart att de så snabbt som möjligt måste visa att de står bakom henne!

   Där sjönk de rejält. Pärleros har legat högt på min lista. Länge. Ida har jag känt mig kluven inför. Vet inte men det är något som inte lirar. Pärleros trodde jag man visste var man hade. Att han stödjer Katrin blir grekiska. Speciellt med tanke på hur han förde sig för inte länge sedan när han intervjuade en person som typ blivit våldtagen och utsatt hela sitt liv. Fattar 0. Vilka är dessa 2? Hoppa röda mattan nästa gång. Bäst så.

    Skrämmande att detta säger alltså rent krasst att de gillar barn som kläs ut till prostituerade.

    Helt jävla otroligt. Jag får ju magsår….

  Nej jag kan inte hålla mig, jag måste också skriva att de (extended familj, Julia inkluderad) är vidriga mot sina barn. Fy fan för att klä ut sina barn till horor och sen publicera det på internet. Äckliga sjuka människor.

  Statistik Instagram Social Blade senaste 30 dagarna:

  Ida Warg -1170
  Katrin +9780
  Bingo +38190
  Magdalena -450
  Pernilla W +2280

  Alltså? Vad är det för fel på människor? Så ska detta tolkas som hela baletten är en kul grej? Vad har vi lärt oss? Inte ett smack vad det verkar…

  De lånade Julia Franzens kläder?
  Från hennes Barbies eller?
  Det är ju inte alls någon storleksskillnad på henne och barnen ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  Nästa steg för denna märkliga föräldratrio kanske kan vara att lägga ut deras barn på typ OnlyFans, känns inte som steget är långt borta med tanke på deras gränslöshet ??‍♀️

  Dessa kläder är köpta enbart till barnen och det är vuxna som medvetet planerat barnens outfits. Såg en bild på barnen via en länk på Flashback i tråden om Bingo Rimer fy fan säger jag bara. Den bilden kan föräldrarna åka dit för då barnen verkligen sexualiseras på bilden vilket är olagligt och straffbart samt kan ge fängelse. Bilden är tagen av Bingobongo själv och därmed innehar B barnpornografiskt material på sina egna minderåriga barn ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.