70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Numero uno hahahaha

   Fy farao vilken skämskudde

   Oh yeah I’m sexy and I know it! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Har aldrig sett killen, men han är väl modell så inte så konstigt content med snyggbilder tänker jag, eller?

     Snyggbilder är inte så konstigt nej, men det ljudet och den texten på den videosnutten var….ett minst sagt pinsamt val om man säger så.

   Han måste vara på väg till ett möte med Randall Flagg i Las Vegas. Men varför barfota?

    Älskar The Stand referensen

  Ligger hemma sjuk och tänkte hitta nåt roligt på Youtube. Ser direkt att TRE videos av Margareta Grääs släpptes för 16h sen. Tre?!

  Tyckte en video varje dag med kalendrar va mkt (när jag läst här). Men TRE? 😵‍💫

   Dagens i-landsproblem 🙂

    Det kan man ju lugnt säga? Överkonsumtionen är en bidragande orsak till alla våra problem.

   Hon öppnar ju över 100 kalendrar varje år och eftersom kalendersäsongen är rätt kort behöver man ju pumpa ut flera om dagen.

    Kort??? Hon öppnade väl första kalendern redan i slutet av Augusti? Snart kommer de sälja julkalendrar redan i februari.

     Ja det är väl det som är problemet att folk köper sk-t-n, det är inte Margaretas fel utan snarare vårt som köper allt som säljs.

    Tycker ändå det är överdrivet och smått galet 😅

  Någon teknisk människa som har tips på vad det kan bero på när man inte kan se bilderna i dessa inlägg? Utan bara den där lilla döda gubben ni vet.

   Merkurius står i retrograd. Det förklarar det mesta.

  Alltså Peter Pan fy fan vilket trams. Och Hagberg fy fan vilken tönt. Allt känns så jävla tomt på innehåll och hjärndött nu för tiden, måste verkligen sluta surfa runt. Mardrömmen vore om public service lades ner också, så allt vi blev matade med var detta och tv4 typ. Det vore verkligen början på slutet.

   Det märktes på bevakningen av valet också. TV4 = flams och trams och SVT/SR sakligt.

   Förlåt att jag drog upp valet en gång till 😉

    KAN inte låta bli att i tysthet döma människor som tittar på tv4:s nyheter istället för svt.

     Men eller hur!?? Det säger mycket 😄

     Nyhetsmorgon slår godmorgonsoffan alla dagar i veckan!

      Aldrig sett, men lättviktigt trams är väl mer lättsmält när man är morgontrött kanske.

      Jag håller med. Nyhetsmorgon har jag på på morgonen mer som ett sällskap än för att ta in faktiska nyheter. Mysigt att höra någon laga mat i bakgrunden, någon som släpper en ny bok, lite tips för trädgården osv. Mysigt mer än nyheter tycker jag.

  Synd att inte årets influencer blev någon som gör NÅGOT annat än att uppmuntra konsumtion. Så omodern bransch.

   Ja men eller hur? Så ung bransch och redan omodern.

   Det är väl ioförsig typ hela syfter med influencers? Även om någon kan vara influencer på andra plan så räknas väl de oftare som typ aktivister eller ambassadörer. Just termen influencers används väl i huvudsak för de vars jobb går ut på att skapa innehåll i syfte att influera andra till att konsumera. Så går ju inte riktigt att komma runt att årets influencer då alltid kommer bara någon som uppmuntrar konsumtion.

    Man kan uppmuntra till medveten konsumtion, uppmuntra till olika former av återbruk, osv. Man kan konsumera fast smartare. Något som verkligen inte Grääs verkar göra.

     Missförstå mig inte, tycker influencerbranschen är ohållbar och har inte särskilt stor respekt för influencer som yrke överhuvudtaget. Men menar bara att hela branschen och yrket är ju uppbyggt på att få folk att konsumera genom att betala influencers för att influera. Det finns inte i närheten lika stort intresse eller lika mycket pengar i medveten konsumtion, återbruk etc. Det är i det stora hela rätt få företag som sysslar med det och ännu färre som har budget till att jobba med influencers.

     Håller absolut med om att det vore bra om de uppmärksammade de få influencers som sysslar endast med det du skriver om, men om/när det blir grejen att man ska vara inflencer på det viset så tror jag influencerbranschen/yrket i princip dör ut överlag helt ärligt.

      Njae att det är få företag som aktivt jobbar med klimatomställning är helt fel. Många riktigt stora företag jobbar väldigt aktivt och lägger stora pengar på att marknadsföra vad de gör. Men marknadsföring av klimatomställning är helt annorlunda än den marknadsföring som influensers pushar. Och at ställa om för företagen kommer att bli en överlevnadsfråga vilket fler och fler företag börjar fatta.
      Glam influensers som pushar skönhet, fastfashion och resor kommer att försvinna rätt fort. Vi får se hur många som överlever vintern efter gårdagens räntehöjning och vinterns elpriser. Folk kommer helt enkelt inte ha råd att bränna pengar på de produkter som influensers marknadsför.

       Jag skrev inte att det är få företag som aktivt jobbar med klimatomställning, utan att det är inte så många företag som på ett hållbart vis sysslar med sådant som influencers marknadsför – alltså återbruk och en medveten konsumtion. Klart det finns massa företag som på något vis sysslar med klimatomställning, men oftast är det ju som en del av deras operatoner än deras huvudsyfte. Därav använder ju inte dessa influencers för att marknadsföra sig och uppmuntra till hållbar konsumtion på så vis.

        Aha då missuppfattade jag. Ber om ursäkt för det. Nej du har helt rätt influensers delar ut rabattkuponger på smink och fastfashion. Hela den marknaden andas inte mycket miljötänk.

     Dessutom alla influencers Varjedag lägger upp en ny kappa, nya skor. Tröja, klänning, kjol osv. Måste de verkligen shoppa nya plagg varjedag eller varje vecka och måste de skaffa nya stilar så fort det blir en ny säsong.? Är det så svårt att återanvända plagg. De har ju hur mycket kläder som helst. 🤔

      Skillnaden är dock att de lånar/byter/annat, med deras låga inkomst har de inte råd med allt de gör reklam för.

   Vem skulle det vara isf? För de flesta börjar med ngt vettigt och sedan går över till sk-t-n.

  Jag vill bränna upp alla julkalendrar som finns när jag ser på Grääs. Att hon inte spyr på kalendrarna till slut. Hon är absolut duktig och en skön personlighet, men hur hon handlar och slänger är bara helt sjukt.

   Jag håller verkligen med. Sen sitta i rensa-videos och slänga produkt efter produkt efter produkt. ”Den här älskar jag men den tillverkas inte längre så den slängs. Den här älskar jag men jag använder den typ inte så den får slängas!”
   Tro fan att du inte använder den. Du har tre lådor med bara puder!!?

    Jag får inte ihop det här.
    Har inte sett videos utan endast läst här.
    Har för mig att någon skrev att hon skänker också…men hur mycket och varför inte allt som hon inte vill ha?
    Om hon endast använt en ögonskuggepalett i en video borde den ju kunna skänkas. Vad missar jag?

     Hon ska ju även i år öppna ”vuxenkalendrar” 😳

      Åh nej 😳🙈

      Det gjorde hon förra året också, iaf en som jag såg

      Det är väl inget att ha moralpanik över?

       Känns konstigt att blanda smink med sånt mest. Vilken åldersgrupp riktar hon sig till? (Obs äkta fråga)

       Nej det är ingen moralpanik. Bara tänkte på det hon skänker vidare och hur ska hon recensera dom liksom?

        Fast vilken succé att göra små goodiebags av vuxenleksakerna och ha med som gå bort present på glöggmingel.

     Av de videos jag har sett så undrar jag samma. Av allt hon ska ”slänga” så är det ett fåtal produkter hon lägger i geborthögen och det är bara de som är helt oöppnade. Vilket är väldigt få. Eller så kallar hon det för att slänga även om hon skänker det sen, det vet jag inte.

   Hennes personlighet är inte skön enligt mig.

   Mest gapig faktiskt, motsats till skön.

  1) Även om jag tycker att hon bidrar till att göda konsumtionshetsen så tycker jag det är kul att hon fick pris. Hon känns seriös och man märker att hon gillar det hon gör och hon har hittat sin grej. Sen hade det varit kul om influensers som inte enbart manar till konsumtion uppmuntras. Jag kan tänka mig att grotta ner mig i på en blogg om klimatsmarta val eller varför inte en gymnasiebarometer som presenterar vad eleverna verkligen tycker om sin gymnasieskola.
  2) Peter Pan i humortappning – gäsp. Bara affischen med Pernilla som Tingeling skickar rysningar längst ryggraden.
  3) wtf

   Peter Pan och Pernilla W passar ju utmärkt ihop ingen av dem vill ju bli vuxen och båda lever i fantasivärldar. Efter det PW likade i helgen behöver ju ingen mer undra om hon är totalt utraderad i hjärnan 🤯

  Men hur pinsam kan numero ono vara?
  Nummer ett på vad liksom?😳
  Jag skäms ihjäl av hans videos. Den här tog nog ändå priset.
  Egentligen är han väl rätt snygg. Men det försvinner ju pga hur han uppför sig.

   Det skulle nog komma som en stor överraskning för honom men även om han inte varit en sån fjant så är det där tvålfagra utseendet absolut inte för alla, tvärtom.

  😂😂😂

  Ska ni köpa en adventskalender köp Essence DIY julkalender den så prisvärd.

   Skulle aldrig köpa av Essence.

    Varför?

    Varför?

  Köpte bodyshop, den stora till mig och mina barn. Vi längtar!

   Överprisat skräp

  När man tjänar pengar (och vinner pris..) på att öppna kalendrar samt slänga smink..

   Jag blev helt paff när jag såg henne rensa smink. Rensa blush i 45 minuter liksom. Hur många olika puder kan en människa ha?

    Snarare: Hur många puder kan en människa SLÄNGA? 🙁 Jag önskar att hon skänkte bort dem istället. Skulle hon inte bara kunna ge bort till följare för avhämtning? Känns bara så jäkla trist att saker som använt en gång slängs.

     Som jag förstår det så skänker hon bara produkter som är helt oöppnade/oanvända. Så har hon använt dom en gång så slängs dom.

     Sen förstår jag inte heller varför hon måste slänga saker bara för att de inte säljs längre. Det är ett sådant fruktansvärt köp-släng-beteende på den kanalen.

      Helt sjukt borde vara olagligt att slänga så mycket! Miljöförstöring!

       Både miljöförstöring och kapitalförstöring

      Varför behöver man slänga saker som knappt är använda då? Är ju bara att skänka med information om att det är öppnat/använt. Finns såklart gott om personer som vill ha även använda grejer.

       För att det handlar om hygien… Det är inte okej att ge bort saker man haft fingrar eller orena borstar i till okända personer. och har saker varit öppna en länge kan kvaliteten inte garanteras vilket skulle sätta företagen bakom produkterna i dåliga dager.

        Hon om något borde väl ha många nya borstar som hon kan använda? Sedan om personen som får gratis smink är medveten om ursprunget är det väl ok?

         Det är väl okej om man ger det till en kompis eller något men inte till okända.
         Har full förståelse för att hon inte kan administrera utskick eller avhämtning till massa okända personer med. Är väldigt jobbigt att hålla på med den postgången och administrationen och försvinnande få vill ha massa okända personer springande hemma hos sig.

         Tror inte någon smink-influenser gör på annat sätt än Margareta, som hittat ett mer hållbart sätt, hon är knappast ensam i den branschen.
         Tipsa gärna om ni kommer på någon i så fall.

          Man kan börja med att inte konsumera så satans mycket prylar.

  Planeten skriker och behöver en reset, utan oss människor, utan ”influencers”. Ibland tänker jag att det bästa vore om Putte bara tryckte på knappen och gjorde slut på lidandet för vi förtjänar fan inget bättre än det öde som väntar oss. Dumma j-a människor.

  Länge sen man såg PW i något! Det här blir nog succé… om du frågar henne själv 😐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.