Janni Delér försvarar sig mot otrohetsrykterna

Efter Jon och Jannis senaste video där de tillsammans berättade om sitt uppbrott så strömmade de negativa kommentarerna och dmsen in till henne.
I dem anklagades hon för att ha varit på tok för glad och uppåt i videon, att det var så synd om Jon som inte alls verkade nöjd med skilsmässan, att hon varit otrogen under hela deras förhållande och att hon ville skiljas för att kunna gå och ut och leva singelliv, samt att hon redan dejtat runt tio nya killar.
I den här videon bemöter hon vissa av dessa påståenden, till en rimlig gräns givetvis. Hon säger att när hon, Jon och deras klippare tittade på videon igen, med mer av de ögon som kritikerna haft så såg hon att hon framstod på ett inte helt sympatiskt vis. Att hon absolut förstår kritiken men att hatet hon fått inte är okej. Hon säger att hon fick äckliga meddelanden om att hon var skräp, borde dö, och att hon är värsta personen i världen.
Därför ville hon göra den här videon för att förklara hur det blev så fel i den förra.

Jag förstår helt och hållet vad ni menar. Men för oss, när man är mitt i det, så reagerade vi inte för det är inte hur verkligheten är. Ingen av oss tänkte på det, men det är för vi också vet allt som skett bakom kamerorna och under en längre tid.
Jag vill berätta att jag förstår vad ni tänkte och skrev, men vad ni inte vet om är att jag under tre veckor innan sa: ”jag är inte redo att filma det här”, ”nej”, ”nej inte nu”. Varför jag pratade så mycket, är dels för att videon inte var till Jons Youtube-kanal utan min, men också för jag bara ville avklara det och publicerad det. Men jag förstår hur det ser ut…
[…]

Ni vet inte vad som hänt de senaste månaderna eller vad jag gått igenom, jag har gått igenom ett helvete.

Hon säger i videon att det som betyder allra mest för henne är hennes barn, och att vara med dem.
Att hon inte ens skickat ett sms till en kille sedan hon och Jon gick skilda vägar.
Vill man dejta en massa killar när man gör slut, så ska man göra det enligt Janni, men att det bara inte är för henne. Alla går vidare på olika vis.
I videon ser man även Jon och Janni skoja med varandra om att han är så kontrollerad, just eftersom han tidigare kallat ”okontrollerbar” av deras följare.
Kanske är det för tidigat att skoja, men paret säger bara att de gör det som fungerar för dem och deras familj?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt otroligt att hon ens måste förklara sig, sluta omydighetsföklara vuxna kvinnor!

  Förstår inte varför vissa personer tar det här så personligt och anklagar Janni för att ha varit otrogen. Följarna känner ju inte personligen.

   Skulle precis skriva liknande. Förstår inte hur folk ens orkar lägga energin på att bry sig 😬 Känns mer som att de människorna vill att det ska komma fram nåt.

   Men man ser att många (även här) tror att allt som lägga upp/inte lägga upp är sanning. ”Den har inte lagt upp bild på hen sen blabla”. ”De följer inte varandra!”, ”De kommenterar aldrig varandras bilder!”, ”De nämner inte varandra”, ”Den ena syns aldrig mer i videos”.

   Och om det nu skulle vara slut, otrohet osv – jaha. De lär ju komma ut med det på ett eller annat sätt, när de är redo.

    Ja 😅 heeelt sjukt att människor skriver som de gör. Heeelt sjukt att man gör en video om hur och varför? Ännu sjukare att man ska förklara sig 😳
    Nej tror det är för att tjäna pengar.
    Två människor kan göra slut. Å det kan kännas fantastisk just för att de båda inte mått bra i förhållandet en längre tid.
    Har inte sett ngn video om något här men det är bara att beklaga människans dumhet ännu en gång.

     Nä nu missförstod du mig 😅 Jag (06.54) menar att följarna håller på så. Hur de J&J själva väljer att gå ut med det är deras grej. Men förstår inte hur följarna orkar lägga så mkt energi på folk de inte ens känner

   Ja verkligen. Som att man tar illa upp över hur andra människor lever sina liv. Herregud, folk separerar. Vissa är glada över det, andra ledsna och vissa har varit otrogna, men sådant är livet. Sitta och skicka hatmeddelanden kring att någon sett för glad ut i en video om sin skilsmässa..Helt sjukt

   För att många följare är unga och dessutom män. Sexismen lever stark, kvinnan är alltid den elaka

  OT men förstår inte varför de är så kända. Har kollat på några av deras videos och de är så tråkiga att kolla på så det är mer intressant att titta på färg som torkar.

  Men, med det sagt så är det helt sjukt att folk tror sig veta en massa saker. De har ingen aning om vad som pågår när kameran är avstängd. Är sjukt att hon måste sitta och försvara sig när de/hon har de nog så jobbigt just nu.

   Jag har följt dem lääänge. 🙂 De levde min drömlivsstil innan de fick barn. Resor, fest osv. Efter att de fick barn slutade jag följa dem, men förstår som sagt varför de har blivit så kända.

    Ah, jag följer typ en person som delar sitt liv (Helen Torsgården) men har följt henne sedan hon startade sin kanal i princip. Följer inga andra kanaler nästan 😂 Men är man en sån som gillar att följa andras liv/vardag så förstår jag vad du menar! 🙂

   I min värld är inte Jon känd från youtube (har aldrig följt honom eller Jani på sociala media) utan har var ju extremt känd inom skidåkning.

   Håller med, ganska tråkiga vloggs och människor. Allt känns så påklistrat, deras personligheter kommer inte fram riktigt…

  Haha Sandra beijers konferens där hon skulle ”jobba järnet”. Mellan alla luncher och fika och bada och se på tv och äta middag och sova så ser jag typ en lucka där hon skulle kunna jobbat, mellan 13-17? 😭😂 låg ribba för att jobba järnet. Influensers 💛💛

   Hon har väl plockat upp mobilen och fotat alla matintag för att kunna publicera = ett idogt arbete.

   Tror dock att hon var en smula ironisk… men det är svårt med ironi på internet eftersom alla inte har förmågan att förstå ironi och därför tar allt som står bokstavligt.

    Jag tror det är du Lisa som inte förstår 😅

     Lisa? Jaja, jag tror fortfarande hon var ironisk och faktum kvarstår, det är svårt med ironi i skriven text.

   Det är alltid en chansning att läsa Sandras blogg. Konferensen är ett exempel på när Sandra är som bäst. Hon lyckades klämma in en dos ironi, en subtil nyans av sarkasm, allmän drift av samtiden hela tiden med glimten i ögat väl medveten om att hon är en av dem som hon driver med.

    Håller med, hon är riktigt bra på det där subtila. Alla förstår det inte och jag önskar de bara skulle sluta gnälla och gå tillbaks till sin lättlästa Min Häst-tidning…

     Men är man duktig på ironi och sarkasm om folk inte förstår att det är ironi och sarkasm?

      Jag tycker det. Subtil ironi och sarkasm är inte till för alla, det är bara till för dem som uppfattar sådant. Det blir lite som en insidergrej mellan henne och dem som förstår. Lite som gömda easter eggs i filmer/serier.

   Men hon driver ju. Hon skriver ju att det var en chans att sova ut innan Björn ska iväg och hon blir ensam med bebisen. Skratta åt dig själv i stället.

    Haha alltså ni små Sandra-fanz är så gulliga

     Det blir pinsamt när man har fel och inte kan erkänna det.. jobbig när man är lite för trög för att förstå ironi som inte är allt för uppenbar

     Fascinerad att man tycker att man gör en skarp iakttagelse när man kommer fram till att hon minsann bara slappar och äter mat på sin konferens. Nähe? Det menar du inte! Sandra som veeeerkligen försökte framhäva hur mycket hon jobbade på sin konferens när hon t ex betade av sista punkten ”stadig förmiddagsvila”. Vilken osis verkligen att det finns skarpa läsare som minsann noterat att hon bara slöat och ätit mat!!!

   Otroligt att man kan ha så dålig läsförståelse att man tolkar hennes inlägg på det sättet😂

  Det är någonting väldigt otäckt med folk som lägger sig i andra människors sexliv. Det är väl ingen som vet vilket upplägg som de hade i som privata relation? De har kanske ett öppet förhållande (vilket är otroligt vanligt). Som kändisar t ex, när folk ser de med någon annan än partnern så tror de automatiskt att den personen är otrogen. Helt sjukt. De har kanske tillåtelse att ha andra partners. Det är väl ingen som vet. Som Adam Levine nu tex blivit ”påkommen” som ”otrogen”. Men det är väl ingen som vet vad han och hans fru har för upplägg sinsemellan? Jättemärkligt.

   Fast Adam Levine har ju gett ett försvarstal och sagt att han inte är otrogen. Så dom är 100% inte i öppet förhållande så som han försöker rädda skin.

    Eller så betyder det att de är i en öppen relation? Han har sagt att han ”inte haft en affär”. Det skulle alltså lika gärna kunna betyda att han haft relation med den andra kvinnan och att det varit ok för hans fru. Dvs inte en affär

     Fast va, ordet affär har väl inget att göra om man upptagen eller om den andra partner är okej med det? Det är ju fortfarande en affär. Otrohetsaffär är ju dock något annat.

  Vad folk håller på…😮‍💨

  Min känsla var att han varit otrogen med tanke på hur färdig hon verkade vara med relationen

   Behöver nödvändigtvis inte vara att någon av dem har varit otrogen överhuvudtaget. Relationer kan ta slut i alla fall du vet.

   Är otrohet verkligen så vanligt att det är folks omedelbara misstanke? Jag tycker snarare att det verkar väldigt slitsamt för relationen att aldrig vara ensamma, flänga runt och bo på massa olika ställen, ha två små barn och aldrig bara kunna hänga med varandra.

    De flesta relationer tar ju slut, tänker jag. Kan bero på vad som helst, måste inte vara något snaskigt eller något särskilt intressant ens.

   Håll dom spekulationerna för dig själv.

   Otrohet hit och dit, herregud! Man kan göra en massa skit både i och utanför ett förhållande och vi kan förlåta våra partners för det. Men så fort det kommer till otrohet, nej då jävlar skall man skiljas!!! 🤣

   Menar att inte att otrohet är nått som är okej, beror på dess karaktär men det är såååå laddat och det är för vissa det som sätter normen för om man skall skiljas eller inte.

    Det beror nog på att det för de flesta av oss är ett enormt svek både (framför allt) emotionellt och fysiskt.
    För mig är det väldigt enkelt: Vill du k***** med någon annan – gör slut med den du är med. Inte jättesvårt att låta bli att klä av sig. Det är inte en grej som ”bara händer”. Ungefär som att snatta i butiken och säga ”det bara hände”.

  Men va? Det är ju han som ryktats varit otrogen och vill göra slut för att ligga runt med unga tjejer.. 🤮

  Det var så knäppa kommentarer under första videon alltså. Jons följare skrev typ ”he’s rich, handsome, he gives her expensive gifts, that’s everything you could dream of, how can she divorce him?”. Ehm tja allt det där är väl nice men personligen känner jag att saker som kommunikationsförmåga, lika värderingar, delat ansvar, respekt, attraktion osv är 10000% viktigare än att ens partner är rich and handsome. Och hur de bitarna har funkat vet vi ingenting om. Det är så sjukt för mig att folk på riktigt verkar tro att de viktigaste beståndsdelarna i en relation är pengar och good looks.

   Så olika man ändå kan se på människor. Jag tycker inte alls att Jon är attraktiv. Inte utseendemässigt och inte på sättet han pratar eller lever. Att han har pengar så det räcker och blir över väger inte upp. Jag blir helt matt av hans videos och allt flängande, och känner bara: Ta en chill pill, odla skägg och gå hugg lite ved, Jon. Jag tror att det skulle göra dig gott.

    Tycker Jon känns väldigt oattraktiv i sin mognad, han är typ 40 men känns som 25. Visst, han har pengar, och han lever väl drömlivet – i mångas ögon fortfarande. Men även nu när han blivit pappa, får intrycket att han inte alls förstår innebörden med ett föräldraskap. Tror det var i nån vlogg, (när det precis hade sålt det där jättestora vita huset med pool) Janni kändes väldigt känslosam för att lämna huset medans Jon inte alls var inkännande med Janni. Utan ville bara ”dra vidare” till nästa ställe typ. Ibland undrar jag hur Jon hade klarat ett vanligt jobb, hämta och lämna barnen på dagis osv.

   Känns ju snarare som man har en skev bild av relationer om man inte kan förstå hur man kan vilja separera med någon som är rik? Att någon har kosing är väl ingen superbra orsak att bli ihop?

  Instämmer i allt. Inte ett dugg attraktiv i mina ögon heller, möjligen när han var yngre och aktiv idrottsman, nu ser han ut lite som en tant och i mina ögon, omanlig, det gäller även livsstilen.

   Är jag knäpp som tycker det är sjukt oattraktivt med män som använder keps? 😅 Liksom I get it om man är ute och i solen och behöver keps för att skydda sig mot strålarna osv men liksom att ha det jämt och ständigt är så osexigt..

    Håller med! Sitter kepsen dessutom bak- och fram, så är attraktionsnivån obefintlig. Spelar ingen roll hur snygg utsidan är eller hur mycket pengar som finns.
    Addrerar man tv-spel som hobby så kräks jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.