Med eller mothåll?

Jag håller inte med Anitha i allt alla gånger, men faktumet att orosanmälningar till socialtjänsten används som ett vapen för att skada – framförallt – offentliga människor är helt galet. 
Att det är vad man tar till i brist på andra sätt att jävlas…

När det här var riktigt aktuellt och jag skrev mycket om det så kontaktade jag de flesta av Sveriges största influencerföräldrar och frågade dem om de blivit orosanmälda någon gång. De allra flesta hade blivit anmälda minst en gång, och vissa uppåt en fem, sex gånger. Anmälningar som varenda gång lagts ner/inte tagits vidare.
Förstår ni resursslöseriet?! Det är ORIMLIGT! (Tack, Kishti Tomita)


Nu pratar inte jag om välgrundade anmälningar gällande barn som man är genuint orolig för, men det fattar ju ni. ?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT men varenda flunsa på IG har spridit info om demonstration idag kl 14 för iranska folket och hur hemskt hijab-mordet är. Hur många flunsor tror ni själva kommer delta? Eller prioriterar de brunch på Riche? ??‍♀️

   0

   Sen är det lite ironiskt att de sprider budskapet om Iran men inte har några problem att åka på semester till Dubai. Hur tror de att kvinnors (icke turister) behandlas där om de inte följer sharialagarna?

   Det var exakt 0

  OT var det bara jag som tyckte att den ljusklädda kvinnan med isblå ögon som kom till nedslagsplatsen för den långe mannen i senaste avsnittet av rings of power påminde sjukt mycket om Lovisa Worge ?

   Obs kanske skulle sagt SPOILER ALERT

  Fy fan att dra paralleller med det som pågår i Iran. Priviligierade jävla människa. Jag hoppas verkligen inte det är bingo och Katrin-härvan hon åsyftar. Riktigt lågt isåfall

   Bra skrivet!

   Klart det är vad hon syftar på. Oerhört patetisk jämförelse

    Alltså… tappar hakan. En kvinna blir tagen utanför en tunnelbanestation och utsätts för så grov misshandel att hon hamnar i koma och dör av skallfrakturer.
    I Anithas jävla proppmätta värld är det alltså att likställa med att bli utsatt för ett mediadrev pga att man själv väljer att ha en fest med temat hallickar och horor under någon tragisk 40årskris och grooma/sprida barnpornografi på sina egna barn på kuppen.
    Urbota dumt, läs en bok människa.

     Fint att hon oroar sig för socialtjänstens prioriteringar ändå. Lovar att vi är duktiga på det ändå.

    Det är den händelsen och bloggbevakning hon syftar på som en av de som ”väktare” med ”socialt konto”.
    Hon är putt för att hon själv drogs med i dramat och istället för att tiga eller pudla så kastar hon sandlådekakor.
    Det är ungefär på den nivån hennes liknelse ligger.

   Bra att så många här såg igenom denna idioti.
   Och liksom, sluta lägga ut dina barn online hela tiden om du vill slippa anmälningar då! Förstår inte varför det är synd om influenserna här??

    Haha exakt. De är mer oroliga för att följarna skapar drev, än vad som faktiskt kommer hända när deras barn blir 14, 15. 16, 17, 18, 19 och förstår vad föräldrarna egentligen utsatt dem för. Winter is coming.

   Hon för alltid resonemang där hennes egen kränkthet lyser igenom, därför går de inte att ta på allvar. Det blir kvasi-intellektuell gymnasieelev av det hela.

    Håller med. Allt denna kvinna producerar i sina kanaler är ordbajseri, ord sammansatta till meningar utan betydelse. Dessutom hennes påhopp på Gen Z. Man undrar om tant Anitha känner sig åldersdiskriminerad? Fräscht av tant Anitha att utse Gen Z till dagens moralpoliser. Moralpoliser finns i alla åldrar. Men det är klart, Gen Z ifrågasätter tant Anithas och hennes gelikars livsval, läs aningslös konsumtion, co2 utsläpp och slit och slängmentalitet. Tant Anitha är det jobbigt att tillhöra dumeliten som ifrågasätts av många, särskilt Gen Z som du lämnar över en planet i kris till?

     Gen Z är mer höger än de tidigare generationerna så nu ska de bestraffas av var och varannan egenkär flunsa.

   Jag är mållös ? Menar hon på fullaste allvar att kommentarsfältet på Bloggbevakning är att jämföra med att få 24 års fängelse för att man visat håret på öppen gata?
   Fattar att det inte är kul att Soc ringer upp en men som jag förstått det läggs de flesta utredningar ner över telefon, när soc-personalen fått läget förkarat för sig. Resursslöseri, ja. Kränkande, absolut. Jämförbart med de martyrer, män och kvinnor, som sätter livet till för att få grundläggande mänskliga rättigheter och lever dagligen övervakade av en religiös milis, NEJ.
   Stay in school, kids (och omge dig med människor ur alla samhällsklasser så du har någon slags verklighetsförankring) ✌️

   Såklart det är. Så fruktansvärt genomskinligt. Använda situationen i Iran för att försvara hennes smutsiga inblandning i horaffären.

  Orosanmälningar kan och ska aldrig låta blir att utredas för att en tjänsteman kan tänka ’äh föräldern är en kändis, det är säkert inget’. Den dagen ’det är något då’.. Det viktigaste vi har i vårt samhälle är barnen, och de ska skyddas. Det är barnen som orosanmäls,inte föräldrarna som sk kändisar får det att låta. Viktigt är att komma ihåg att man kan anmäla vid misstanke att barn får illa, man behöver inte ha fakta och visa på exakta situationer. Vilket är bra.
  Om dessa sk kändisar upplever att deras barn orosanmäls onödan till socialtjänsten, så bör de fundera på om de verkligen ska visa upp allt de och barnen gör på sociala medier. De som flashar sina barn som affärer på sociala medier borde läsa på, tex FNs barnkonvention.

   Fast nej?
   Inlägget handlar ju naturligt vis om när kända personer anmäls helt utan grund och utan genuin oro för barnet!

   Du får nog läsa inlägget igen!

    Om influenserna istället slutar upp med att lägga ut sina barn på nätet, så slipper soc alla dessa extra anmälningar också.
    Problem solved.

     Alltid ett vinnande koncept att skylla på offret (vad man än tycker om att exponera barn på sociala medier). Nej, sluta anmäl fan och hans moster på de mest lösa grunder hela tiden.

    Sluta försvara dessa människor som exponerar sina barn och tjänat pengar på dem. Eller vänta, du är säkert en av dem eftersom det var så känslig punkt…

   Läs om inlägget igen. Att anmäla bara för att djävlas är det värsta man kan göra mot de barn som verkligen behöver hjälp! Detta blir som att ropa vargen kommer 2000 gånger utan belägg för att det den 2001 gången verkligen finns behov! Men då är alla så trött på alla dessa falska anmälningar som svenssons med för lite tid gör stup i kvarten, då kan det barn som verkligen behöver tid och hjälp av soc ramla mellan stolarna!
   Det kan väl vem som helst fatta att även soc har en viss begränsad tid, ekonomi och ork! Om den slösas på att svensson Stina surar till på en influenser och anmäler bara för att djävlas, självklart påverkar det den tid/ekonomi som ska finnas till de som verkligen far illa och som verkligen behöver hjälp!

    Men det är knappast Gen Z som står för majoriteten av de onödiga anmälningarna utan snarare folk i hennes egen ålder. Så sluta pissa på de yngre som vågar ta kamp och sluta använda det fruktansvärda som händer i Iran för att skapa en debatt om hur synd det är om totalt meningslösa influencers som frivilligt exponerar sina oskyldiga barn och sedan gråter ut så fort de blir konsekvenser.
    Hela hennes text utstrålar bara en desperat oro inför sitt eget priviligierade liv. ”Vad skulle hända om de faktiskt handgripligen gjorde skillnad i samhället?” – ja vad skulle hända om du faktiskt handgripligen gjorde skillnad i samhället istället för att ständigt sitta på dina höga hästar och gnälla online? Men nä det är verkligen synd om dig Anitha, lika synd om dig som kvinnorna i Iran. Ber för dig och din priviligierade krets ??

    ”Jag kanske låter verklighetsfrånvänd”

     Men åter igen! Alla anmälningar som bara sker för att djävlas tar tid, energi, resurser och ekonomi för Socialtjänsten. Det är det min kommentar handlar om! Vad personen sen ifråga i inlägget skriver om får hon/han/hen stå för!

      Anitha är knappast sakkunnig i frågan så hennes utläggning handlar om något helt annat. Om att aldrig ifrågasätta en influenser. Om Anitha tagit sig tiden att läsa på bara lite i ämnet så hade Anitha lärt sig att ja antalet anmälningar har ökat och att socialtjänsten förklarar det med att allmänhetens kunskapsnivå har ökat. Men Anitha har en egen liten illaluktande agenda med sitt inlägg.

       Citat från inlägget ” men faktumet att orosanmälningar till socialtjänsten används som ett vapen för att skada – framförallt – offentliga människor är helt galet.
       Att det är vad man tar till i brist på andra sätt att jävlas…” slut citat.

       Det är detta jag svarar på! Sluta släng in vad han/hon/hen har skrivit och vem han/hon/hen är! Det ger jag fullständigt sjutton i! Det är alla anmälningar till socialtjänsten som görs enbart för att djävlas som jag lyfter i mina kommentarer…..har jag varit nog tydlig nu!?

        Orosanmälningar har väl mer eller mindre alltid använts som vapen av vissa människor, mot okända människor också. Nej, det borde de inte göra. Men så länge det går att anmäla anonymt kommer en del utnyttja det för att jävlas med andra. Det går liksom förmodligen inte att få bort. Alternativet skulle vara att ta bort anonyma anmälningar, men det borde vi verkligen inte göra då det fyller en viktig funktion när det används som det ska. Men är en anmälan helt utan grunder märks det rätt snabbt, det kommer förmodligen inte kräva en massa resurser. Därav blir hela grejen som en liten fånig sak att ta upp och kriga mot, i synnerhet när man jämför det med vad som händer i Iran. Alla som är vettiga nog att fatta att man inte orosanmäler för att jävlas behöver inte höra det, de som inte fattar/bryr sig lär inte påverkas av att Anitha skriver om det. Speciellt inte när hon skyller på Gen Z, som förmodligen inte ens är de som sysslar med det.

        Om Anitha vill vara trovärdig bör hon ange exakt hur många anmälningar som görs mot folk som är kända per år i förhållande till totalt antal anmälningar. Men det gör hon inte för hon kan inte. Mängden är så försvinnande liten att den ingår i en kategori som heter övrigt. Men vi har ett problem för anmälningar mot kända profiler som exponerar sina egna barn för att tjäna pengar på dem borde inte läggas ner. Tyvärr sket det för vår lagstiftning behöver uppdateras. Sedan verkar inte en del vuxna och närmast alla influensers inte förstå vad föräldraansvar innebär. Barn har samma rättigheter som vuxna att inte utsättas för onödiga risker. Det är ju bara att titta på vad alla våra influensers gör mot sina barn på sociala media med några väldigt få undantag. Anitha vet inte vad hon pratar om och det är uppenbart att hon talar i egen sak. Vad gäller dig verkar det även vara personligt för dig. Och vad gäller barns trygghet hellre en anmälan i onödan än ingen alls.

         ”Vad gäller dig verkar det även vara personligt för dig. ” Har aldrig och kommer aldrig att få någon orosanmälan i mitt liv, mina barn är vuxna sedan länge. Men absolut att det är personligt på ett annat plan. Har man som jag arbetat inom barnomsorg/skola i snart 40 år och tyvärr sett/upplevt/varit med om barn som far illa på flertal olika sätt, så tacka tusan att det blir personligt!!
         Och självklart ska man anmäla om man misstänker/vet/har sett osv att något barn far illa, det är inte det jag säger! Men alla falska anmälningar, som görs av ondo, ej mot barnen ut mot föräldrarna, bara för att djävlas, det är de som ska bort! Åter igen, tyvärr upprepar jag mig men det får bli så. ALLA anmälningar som görs, som det inte finns grund för, tar tid/ekonomi/energi från de fall som verkligen behöver snabb handläggning, snabb utredning och snabb hjälp.
         Tack för mig.

   Tänker det beror på vem anmälan kommer från också, kommer den från en random person som inte varit i närheten av barns/föräldrarna eller kommer den från någon som kanske är insatt på riktigt i förhållandena

  Vad menar hon med att man röstar på sossarna fast man inte behöver ta del av välfärden själv? Hur tror hon att välfärdssystem och skyddsnät fungerar?

   Precis! Vaddå inte tar del av välfärden? De har aldrig fått nån sjukvård, fött barn, gått i skola, haft barn i skola, haft gamla släktingar på ålderdomshem osv?

   Verkligen. Jag och min sambo har väldigt gott om pengar, men så blev jag ju ändå kroniskt sjuk innan 30 och behöver dyr behandling två dagar i månaden + läkarbesök och specialiserad vård ofta. Är så oerhört tacksam för välfärden som ffa sossarna byggt upp.
   Fysioterapin som jag går i, arbetsterapeuten som ordnade med rullstol och hjälpmedel. Eller hjälpen för att ta mig till sjukvården.

   En sak som slagit mig som nu är sjuk är att INGEN vill fan vara sjuk. Det är jättetråkigt att vara så begränsad. Tror att de allra flesta som är sjukskrivna VILL ha ett vanligt liv (ibland låter det ju som att folk bara fuskar för att de vill vara hemma och leva på låg sjukpenning).
   En normal vardag är ALLT jag drömmer om, men måste ju samtidigt acceptera och hitta en vardag i min situation just nu.

    Lycka till med att hitta ditt nya normala ?, tog mig många år att vara mer glad över det jag kan istället för att sörja det som inte längre går.

     Tack snälla du❤️ Jag har börjat träffa en psykolog nu också. Hoppas att du mår bra idag.❤️

    Jag blev också kroniskt sjuk innan 30, fick reumatoid artrit när jag var 25. Sex år senare är jag så fruktansvärt less. Jag VILL INTE ha detta. Ingen vill. Och hade det inte varit för välfärden hade jag varit luspank eftersom medicinen jag tar bara den kostar många tusenlappar utan det statliga subventionen. Lägg till det alla läkarbesök, kortisonkurer och -injektioner, röntgenundersökningar osv. Så innerligt tacksam för sossarnas samhällsbygge.

  Btw löjligt av Anitha att posta ett sånt här inlägg med begränsade kommentarer.

  Är lite seg i huvudet såhär efter en lång sovmorgon men jämförs orosanmälan med sharialagar och påtvingad slöja?

   Ja, det verkar inte bättre. Anitha har nog inte vaknat själv ens med tanke på hennes förvirrade inlägg.

    Herregud ?

   Uppfattar det som att sharialagar jämförs med Gen Zs moralpoliser. Istället för mord tar våra till med socialtjänsten. Inte för att det gör det bättre..

  Självklart inte ok att okynnesanmäla till soc. Det är nog alla som har något vett över huvud taget överens om.
  I övrigt var det här ett extremt förvirrat inlägg, även för att vara Anitha. Vad har okynnesanmälningar till soc med moralpolisen i Iran att göra? De åker ju bokstavligen runt och misshandlar kvinnor som vägrar slöja. Inte riktigt samma sak som att socanmäla utan grund.
  Dessutom fattar jag ingenting av vad det här skulle ha med generation z att göra. Menar Anitha att det är 10-25- åringar som gör dessa anmälningar? Det får hon gärna visa någon sorts belägg för i så fall. Och att blanda in vänstern blir ju bara ännu konstigare. För det första verkar ungdomar vara mer höger än vuxna, om man ska tro skolvalet och alla undersökningar efter valet. För det andra har alla Iran-manifestationer och demonstrationer som jag hört talas om senaste veckan organiserats av vänsterorganisationer. Om Anitha vill göra en insats kan väl hon ordna en demonstration själv istället för att svamla osammanhängande på Instagram.

   Hon försöker leka journalist bara. Så pinsam.

   När Anitha ska försöka skriva något lite mer djupare och vettigt blir det alltid bara snurrigt och helt obegripligt….

   En gång påpekade jag att det inte gick att förstå vad hon menade – då svarade hon att ”det ÄR svårt att förstå skrivna texter när man är lågbegåvad” ?

    Hon är sjukt dryg den människan, och som vanligt undrar jag…vad är hon KÄND för??? Vad kan hon, varför har hon upplyfts???

  Tycker Anitha ska kliva ner från sina höga hästar. En mer självgod och uppblåst person fåt man leta efter. Tror hon att hon är en skjutjärnsjournalist nu också?! ?
  Nej, fortsätt med ditt flunsaliv bara.

  Vad har sossarna med det hela att göra? Väldigt oklart stycke.

  hon kan ju knappast jämföra riktig officiell fysisk moralpolis med några tyckare på internet i sverige?! dummaste jag läst idag.

  Att få en orosanmälan på sig är förmodligen bland det mest påfrestande som går att uppleva, och då var den ändå befogad i mitt fall (jag har psykiska problem, så den var befogad, och det blev även en utredning). Jag kan inte tänka mig vad det måste innebära att bli orosanmäld helt utan någon anledning, och flera gånger dessutom. Det måste kännas fruktansvärt.

  Socialtjänsten var fantastiska mot mig. De var hårda och bestämda (det är bra att de är det!) men samtidigt var de också väldigt snälla, empatiska, professionella och trevliga. Däremot så fick man ingen hjälp efter att utredningen var klar. De beslutade att det inte behövdes, och därmed så fick man ingen. Man får tydligen bara hjälp om de beslutar att det behövs. Lite märkligt, man borde kunna få ”besluta” det själv. Det gjorde jag dock på egen hand ändå sen, jag lämnade ifrån mig mitt barn frivilligt till pappan.

   <3

   Kanske beror på var man bor? Man kan ju bli erbjuden stöd och familjebehandling men att det är frivilligt.

   Det låter som en otroligt jobbig situation att gå igenom. Jag kände så mycket när jag läste ditt inlägg. Jag hoppas innerligt att allt är bättre nu, att du mår bättre och att du har en bra relation med ditt barn. ❤️

  Soc är förhoppningsvis kompetenta nog att sortera bland orosanmälningar och har erfarenheten att göra bedömningar. Det är väl bra att folk bryr sig, motsatsen vore förskräcklig. -”haha kolla ungen, utkädd till en h*ra, vad kul! Och bilden utlagda på nätet så alla kan se, fan vad häftigt!” Så vill vi väl inte ha det? Så att jämföra Irans moralpoliser med sunda värderingar hos normala människor, nja det rimmar väl inte riktigt. Eller så har jag missuppfattat saken. Influensers, påverkare, är egna upphöjda människor med egna regler, orörbar adel. Inget de visar upp ska kritiseras, någonsin.

  Fast det här var extremt verklighetsfrånvänt, jämför hon på riktigt tortyr och mord i sharia-lagens namn med socialtjänsten som jobbar för SKYDD för barn och ungdomar och STÖD för hela familjen?? Och med att skydda dessa barn som även utsätts för brutala hedersnormer där de riskerar sig liv genom att bryta mot normerna – dvs skydd från en annan form av shariapolis. Så extremt sorgligt. Det sista socialtjänsten behöver är ännu mer missvänt hat.

  En anmälning kan inte ”läggas ner”. Alla anmälningar som inkommer behandlas på precis samma sätt, inom ramen för en sk förhandsbedömning (14 dagar) där ett beslut behöver fattas att antingen inleda eller inte inleda en utredning English 11 kap. 1 SoL. T.o.m anmälningar som en anmälare sen ringer och säger ”sorry, jag har ingen oro längre” kan inte läggas ner. Allt behöver behandlas och sen inleder eller inte inleder man.

   *enligt inte English

  Vad är det här för jävla snömos?? Hur kan man vara så nonchalant att man inte lär sig skriva bättre än såhär när man arbetar med komunikation, det är fan ORIMLIGT! Det är barnen man känner oro för när man anmäler, inte föräldrarna. Det kanske är dags att visa upp lite mindre av sina omyndiga barn på internet om man vill att folk ska ha mindre åsikter?

  IQ fiskmås. Snacka om långsökt resonemang… ”Buhuu kändisar blir CANCELLERADE”…

  Så tröttsamt med gagget om att det anmäls av jävelskap, som om det ligger någon slags ondska i att försöka skydda barn. Ingen normal människa gör sånt, och när det händer är det myndighetens jobb att reda ut det.

  Bättre anmäla en gång för mycket, än att ett barn dör.
  Herregud.

  Hon hyllade ju Bingos och Katrins påhitt och har även försökt försvara det, hon har väl själv även exponerat sina barn mycket??
  Tar inget av det hon skriver till mig. Dåre.

  Så hon svingar mot kvinnomisshandel, Sharialagar, Gen Z, sossarna och socialen i ett och samma inlägg? Fler öppna dörrar hon vill sparka in när hon ändå håller på? Gängkriminalitet kanske? Mobbing? Rasism? Kom igen, några fler floskler kan du få in Anitha!

  Saknar nästan sommaren när den tacky ”överklassen” gömmer sig på Marbella och vi slipper höra deras åsikter då de har fullt upp med att vara självupptagna. Nu är vintern här och de måååste uttrycka en åsikt när de sitter ensamma i sina kalla vindsvåningar utan något content att erbjuda.

   Jag håller så mycket med om det här. En av alla dåliga saker med sociala medier är att alla ” kändisar ” med många följare känner sig tvungna att tycka till om allt som folk i allmänhet pratar om just nu. Oavsett om det är komplicerade frågor som kräver att man tänker till innan man slänger ut ett instagraminlägg. Om det är något ingen behöver mer av är det osammanhängade och dåligt underbyggda analyser från stora tänkare som Anitha och co.

  Så osmakligt jämförelse! Hon skriver att de såklart inte mördar och misshandlar men att ens nämna dem i samma text?! Ja gud, stackars influencers som blir cancelled, helt sjukt. Ska vi inte ha en demonstration för deras rättigheter?

  Ordbajseri likt Dubaieskorten S Bolay häromdagen. Inget jag orkar ta del av denna morgon. ?

  Well, partiet Nyans har ju kommit in i kommunfullmäktige på en del platser i Sverige så sharialagar är ju inte så långt borta i Sverige heller. Hoppas influenserna protesterar mot det också.

   Det vågar dom inte…då skulle det kallas rasism…

    Vilket skulle vara tokigt eftersom muslimer inte är en ras utan en religion men de som skriker rasism vet oftast inte vad ordet innebär.

  Vad i helvete! Är den terrorn som sker i Iran ett skämt för henne? Hon jämför mullaregimen med gen z? Det ær faktiskt det sjukaste jag har sett sen jag såg Ringo och Rambo ropa att de var h*ror från baksätet

  Är en jävla skillnad att socanmäla en förälder som t.ex Mariette som om jag inte missminner mig hade med sin bebis som var nån vecka/månad bara på en spelning hon hade?Hon fick ju anmälan mot sig att hon inte var med sitt barn och anmälaren var ”orolig” att hon inte prioriterade sitt barn eller nått.

  Jämför det med att klä ut ett barn till hora, kalla barnet för hora och ta med barnet på fest med pimps and hoes-tema där alkohol, droger (såklart) och sexuella handlingar utspelar sig. Där är en anmälan till soc helt rimlig, i Mariettes fall, not so much.

  Anitha är en lågbegåvad, obildad kvinna som tror att hennes sätt att utrycka sig betyder något för andra. Hon har alltid haft en attityd som visar på det faktum att hon egentligen är en osäker liten skev flicka som bara vill bli sedd och älskad som alla andra. Hennes stora problem är att hon är svår att älska eftersom hennes inre är förkolnat, hårt och smutsigt. Jag kan rekommendera henne att stiga av sin höga häst, läsa ett par kurser på universitet, kanske ett par böcker också, samt fråga en vuxen vad shariapatriarkatet verkligen betyder.

  Vilket otroligt förvirrat inlägg av Anitha. Hon är så besatt av gen z, y, x, millenials, boomers etc. Alltid med fingret i luften, ängsligt spejandes på trender. Hon har nog gått på lite för många media-event där man försöker ta pulsen på samtiden och tror att hon själv har alla insikter. Att hon på allvar drar paralleller mellan upproret i Iran och hur influencers kritiseras i Sverige är helgalet . Hur priviligerad är man inte som människa om man ens kan jämföra en revolt i en diktatur med ett sociala medier-drev i en demokrati? Jag läste att över 50 människor blivit mördade av polisen i Iran i samband med det här upproret. Anitha kanske tycker att Katrin, Bingo och hon själv har blivit ”socialt mördade” i och med att folk på nätet har åsikter om deras fester?

  Apropå oviktigt vetande osv…
  Vet ni vad Bingo brukade säga till Katrin efter att de haft sex?

  ”Tack för knullet, gullet!”

  ?

  Vad är det hon ordbajsar om egentligen? Att hon ens har mage att ta upp det som händer i Iran som jämförelse. Sluta ge denna uppblåsta människa utrymme.

  Cancelled eller en konsekvens av val man gjort? I alla fall om hon syftar på den omtalade temafesten.

  Play stupid games, win stupid prizes.

   Hahaha, älskar slutklämmen! ?❤️

  Ja herrejösses, vet inte om man skall skratta eller gråta. Inte alla hästar i stallet där och hon svänger sig med begrepp och termer hon inte har ngn som helst intelligent täckning för, nästlar in sig i liknelser, så man nästan undrar om hon har tappat det helt. Hon vill så oerhört gärna höras, synas, vara kreddig och skarp, men allt bara faller platt.

  Blir tokig på hennes resonemang att om man inte använder sig av välfärden (nåväl) så bör man inte rösta rött. Det handlar väl ändå om vad för typ av samhälle i stort man vill ha. Hur mindre privilegierade släktingar och vänner har det, att alla barn oavsett samhällsklass ska ha samma förutsättningar och att segregation likt den i USA ej är att föredra. Ett tryggt land som gynnar ALLA oavsett pengar på banken helt enkelt. Hur kan hon inte förstå?

  I Anithas förvirrade influencerhjärna är det rimligt att låtsas stå upp för Irans kvinnor, försvara horutklädning av barn, anklaga bloggbevakning, tycka synd om K & B som anmälts och ge en känga åt Hanna och Amanda för att de röstade på socialdemokraterna i samma inlägg. Dessutom tror hon att hon kan skriva, det är så otroligt löjeväckande, hon använder ord hon inte ens förstår både i tal och skrift. Cancel Anitha nu! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.