Världens sämst tajmade reklam?

 

Moa Murderess har publicerat en reklamvideo där hon åkt på solsemester med företaget Detur.
Av videons titel att döma – ”Resan gick inte som planerat” – så hae man kunna tro att även Moa drabbats av det kaosartade agerande från Detur som tidningarna rapporterat om, men icke. Moa var helt enkelt sjuk under stora delar av sin resa.

Om. ni missat turerna kring Retur(!) så ser det ut så här när man googlar. 
Jag tror inte utdelade rabattkod är så mycket att ha här om jag ska vara ärlig.

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var nära att boka en resa med dem som
  Skulle vara i Mars, minst sagt glad att det
  Inte blev så ?

  Har foliehatt familjen flyttat ifrån henne nu? Är hon äntligen fri i sitt eget hus? ?

   Flyttat har dom gjort iaf! Synd att flashback-trpden om dom ständigt kapas av massa troll som försvarar S annars hade det säkert funnits mer juice där

  Världens näst sämst tajmade reklam är den som täcker den här sidan när man försöker läsa inläggen.

   Jag laddade ner en adblock-app på mobilen och ser nu varken den eller dom läskiga, otroligt felriktade reklambilderna som är överallt på denna sida!

  Älskar ändå att hon sitter och beskriver Detur som att de kommit på nått revolutionerande med att boka flyg, hotell och transfer tillsammans. Det är ju så all form av charter-resande fungerar, liksom själva definitionen av charter. :p

   ???

   Ja, om man med charter menar en paketresa bestående av en kombination av minst två olika resetjänster som avser samma resa.
   Oftast flyg eller buss och inkvartering i någon form. Resegarantin gäller endast för paketresor alltså inte om man köper flyg och hotell separat.
   Charter i ordets ursprungliga betydelse är att arrangören använder icke reguljärt flyg. Många paketresor idag går dock med reguljärflyg. I gruppresandets barndom var reguljärflyg så dyrt att arrangörerna behövde ordna egna flygplan. Så började t ex Spies och Tjäreborg.

   Ja, det är ju precis det som är smidigt med alla dessa researrangörer!? Men nu kan man ju konstatera att det är bättre att hålla sig till de större bolagen, typ TUI, Ving och Apollo….

  Jag tycker att många samarbeten och reklam som influencdrs gör just nu är verklighetsfrånvända. Mer än vanligt alltså. Ganska mycket ”gör om hemma, köp ny soffgrupp, åk på solsemester” medan vanligt folk typ lär sig sticka egna raggsockor för att slippa frysa ihjäl i vinter.

   Elsa Billgrens lampreklam. Haha när folk sitter i mörker med värmen avstängd.

    Folk borde dock googla lite på vad lampor egentligen drar (och multiplicera det med elpriset) innan man släcker ner hela huset. Särskilt om man inte har förrådet fullt med gamla glödlampor.

   Så illa är det väl inte dom de flesta.

  Redan innan var ju det ett tveksamt företag. Lyssnade på en podd om en pappa som säger sig blivit alienerad från sina tonårssöner. Fick en känsla av att den handlade om fs maken till en känd artist, CP. Han medverkar men vet inte hur han låter.

   Vad heter podden? Låter intressant!

   ?

   Vad pratar du om?

   Helt obegriplig kommentar tyvärr.

  Ujuj

  *Detur

  Hade vi inte kunnat få en sammanfattning på alla turer med familjen foliehatt och moa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.