Ingenstans ringde det en klocka?

Om jag förstår det hela rätt så stod Alexander Pärleros i begrepp att spela in en podd med en person han kallar för ”Sveriges svar på Lilja Forever”,en våldtagen kvinna som tvingats till prostitution, samtidigt som hans fru Ida Warg åkt till Sverige för att bland annat gå på Katrin Zytomierskas ”hallick och horfest”?
Och ingen av dem reagerade på temat?

Hur är det möjligt att vara så HÄR aningslösa?
Det är ju nästan beundransvärt.

Tack för tips!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänker att dom har spelat in detta i efterhand för att få fina ord och hyllningar?

   Säkert.

   Sveriges svar på ”Lilja forever”? Lilja forever utspelas ju i Sverige..

    ja men det var inte en svensk tjej

    Alltså. ”Sveriges svar på”? Det uttrycket används ju för att hylla någon som efterliknar en beundransvärd person. T.ex. ”Sveriges svar på Beyonce”.

    Vi behöver liksom inte ”svara” med ett svenskt trafficking-offer för att Rumänien har ett känt fall. Fattar ni hur jag menar? Han uttrycker sig så jävla skumt, som att han inte kan svenska.

  Den där mannen är ju bara läskig. När han invjuade mamman, vars föräldrar hade ihjäl hennes barn, satt han och prarade om förlåtelse och drog nån parallell till en polare.. Så osmaklig!
  Tror inte han kan känna för andra utan det är bara me me me…

   Verkligen. Jag har lyssnat ett avsnitt av honom där han hela tiden bröt den intervjuade med frågor och lät inte denna prata till punkt samt hoppade för snabbt till det nästa ämnet utan följdfrågor. (Den intervjuade sa nåt intressant som man hade kunnat följa upp).

    Ja han vill bara synas å höras… Kan inget heller och går därför aldrig på djupet.
    Fattar inte vilka som tycker hans program är givande. Nån här?

     Dom i kommentarerna ovanför dig antagligen. Eftersom de fortsätter lyssna. Klagomål till trots.

     Jag tycker han e fenomenal. Ni vill bara ha nån hackkyckling att ge er in På. Lägg av

      Då har du väldigt lågt ställda krav på en intervjuare.

      Gillar du Malou också?

      Fenomenal ??? Vem som helst gör bättre intervjuer för sin c-uppsats än han gör för sitt program.

      T – fenomenal? DET var ett imponerande ord på den mannen!
      Nej – mycket kan man säga om honom men fenomenal är inte ett epitet jag håller med om!
      Vill du utveckla vad det är som skulle göra honom till ett fenomen?
      Det kan omöjligt vara hans kunskaper i svenska språket och givetvis inte heller i det engelska. Inte hans intervjuteknik, knappast hans fingertoppskänsla…
      Så vad gör honom till fenomenal?
      Upplys omvärlden!

   Alexander och influensers generellt handlar det om att skapa content som vilket 9 till 5 jobb som helt. De vet att det som skapar trafik är att spela på folks känslor. Samtidigt är de helt distanserade själva för det är ju bara ett jobb. Alexander varken ser eller förstår det problematiska i att Ida gick på katrins temafest. Alexander har passerat sitt bäst före datum frågan är när han inser det själv.

  Efterkonstruktioner! Och Bingos förklaring/ursäkt att han inte hade kunskap.
  FÖRLÅT MIG, men vilken VUXEN människa behöver höra något är ordet PIMP & HO för att förstå att det är något negativt att köpa sex? Att en ”ho” säljer sin kropp 99% gör det mot sin vilja.
  Så jävla dålig förklaring/ursäkt från en vuxen man att jag skäms å hans vägnar.
  Och pinsamt att de först försökte ha det till ”genustänk” att deras barn var utklädda med flickkläder.
  NÄÄÄ ni klädde dom som prostituerade och de och ”styvmorsan” satt ju och sa ordet hora i bilen. De sa inte ”vi är utklädda till flickor”.
  Nästa tema vad blir det? Pedofil och offer eller Våldtäcksman och offer? De kan ju alltid låtsas att de har Okunskap.
  Tror de att vi är IQ-befriade?

   Som om Bingo som varit kompis Hugh Heffner inte skulle veta vad pimp & HO är?

   Bingo har blivit rik på att utnyttja unga tjejer, fotografera dem i utsatta och utlämnande positioner när de varit i en ålder där de kanske sökt bekräftelse och tillhörighet. Vidrigt att han inte ser sin egen del i en bransch som gränsar mot prostitution. Säger inte att det är samma sak men minns ingen bilderna han tog som såldes dyrt till tidningarna på 90-talet? Han var Sveriges största sk ”flickfotograf” och tjänade stora pengar på dessa tjejer som var betydligt yngre och snyggare än honom själv. Tycker han borde ha insikt i sin del i detta och borde få stå till svars för det mer. Vilka av dessa tjejer ångrar sig idag när bilderna finns kvar i tidningar och på nätet? Säkert en del.

    Han är en porrfotograf helt enkelt. Även om han själv vill försköna sin egen roll.

     Det var så märkligt i det avsnittet av relationspodden där han fick en fråga om hur han såg på alla våldtäktsanklagelser som riktats mot Hugh Heffner och han bara berättade om massa ”roliga” historier och hur sjuka hans fester var utan att vara kritisk över huvudtaget

      Nu ljög du. Eller minns väldigt selektivt. Inser igen vad ”farligt” det är att läsa kommentarer och bara blint tro på dem. Jag tror att långt ifrån alla upplevde hans reflektioner och minnen på samma sätt som du. Vidare hoppas jag verkligen att det var det sista avsnittet som du lyssnade på. Om du på riktigt upplevde honom som du skriver ovan hoppas jag att du inte fortsatte att lyssna på hans pod. Att du inte fortsätter att ge honom pengar och utrymme. Men något säger mig att du både fortsatt lyssna på podden och besöker hans instagram-sida hyfsat regelbundet.

    Precis, Bingo är ett svin som blivit rik på att utnyttja unga tjejer. Han har fått dem att sälja sin sexualitet och nakna kroppar till allmän beskådan i porrtidningar. Det är inte jättelångt från vad en pimp gör. Klart han tyckte pimps and hoes var roligt.

     Exaaaakt. Fattar inte varför folk blir förvånade? Barnen var lite nytt pga annat kön men annars är det helt i linje med bingo som bingo alltid varit och Katrin har alltid velat vara lika cool som han.

    För att inte tala om hans wannabe Jacob Eriksson som startade boxbollen så alla influencers ska köra. Dom två utnyttjar så mycket unga tjejer. Den där Jacob ser så mycket upp till Bingo. Ska vi verkligen behöva en till sån.

     Nu vill jag veta mer

   Han skrev ju något om att han skulle lära sin följare, känns som det är han som borde lära sig något med tanke på temat på festen.

   Fundering; Har han (Bingo) gjort en handling som han för alltid ska straffas för enligt dig? Eller vad kan/borde han göra i nuläget enligt dig? Tänker att det är så lätt att sitta och peka med fingret på alla fel någon gör. Vad hade varit rätt, i nuläget, enligt dig?

    Inte ”sofie”
    Men, tror Inte jag sett någon uttrycka att han ska ”straffas för alltid” Men han kommer nog få omfamna konsekvenserna ett tag.

    I nuläget finns det inte så mycket mer han kan göra. Festen går inte att göra ogjord, hans första uttalande likaså. Det andra uttalandet var mer eftertänksamt, men folket har tydligen högre krav.
    Ingen kan svara på vad han ska göra för att ställa saker och ting till rätta… Tiden får utvisa hur långdragen den här historien lär bli…

    Ett råd till dig, detta är Bingos problem, låt inte detta sluka sin tid och energi.
    Vad är det man säger, ”Fighting other peoples battles leads to failure”

  Tycker personligen inte att Alex är en bra intervjuare, men jag ska lyssna och försöka lära mig mer om hur människo- och sexhandel fungerar och påverkar de drabbade offren. Jag förstår att den här bloggen mycket bygger på att skapa drev, poängtera hur FEL FEL FEL influencers gör och sedan ska vi hetsa varandra i kommentarsfältet – MEN, Alex ska väl inte behöva stå till svars för något som hans fru har gjort?

   Nä, tycker faktiskt inte jag heller. Han kan ju inte hjälpa att han gift sig med en människa som inte kan tänka (eller som kan stå för sin skit för den delen)

   Sant så sant helt hennes eget fel.

   svara du ”undrar” ?
   För skrev inget om Ida Wargs man i det.
   Skrev om annat jag kom att tänka på vad gäller festen.
   Och nej en annan person kan inte stå till svars för vad den andre gör, men helt ärligt, om min man hade varit på välgörenhet veckan innan angående trafficking och veckan efter ska gå på en fest med det temat så hade iallafall jag som hans fru sagt till på skarpen och bett min man att avstå.
   Men vi kan skylla våldtagna kvinnor på att det är deras eget fel som drack för mycket, var ute ensam på en väg hem?????? Där har ju en väldäcksman tydligen inget eget ansvar..

    Tycker att du har flera vettiga poänger men också att du ”flummar” iväg något. Vore mer givande att hålla en diskussion när man håller sig till ämnet liksom.

    Personen skrev en egen kommentar, ett svar till camcams inlägg, inte dig ”undrar”

   Det här var det klokaste jag har läst på länge på denna blogg.

   Håller verkligen med om att Alexander inte ska behöva stå till svars för hans fru gjort, trodde vi passerat kollektiva straff år 2022

   Han kommenterade dock bilden Katrin la upp direkt efter festen när hon försökte låtsas som ingenting. Med typ ❤️?. Inte värsta grejen kanske, men jag reagerade på det iaf ??‍♀️

    Låt oss jaga ikapp alla som kommenterade en bild.

     Yiippiiee, vad kul ?

   Om det är kunskap vad gäller trafficking du är ute efter är det inte bättre att söka kunskap från en sakkunnig såsom Simon Häggström?
   Klart att Alex inte är ansvarig för sin frus handlingar. Kvinnor blev myndiga i Sverige 1921 i samband med att de fick rösträtt. Däremot kan det vara klokt att fundera på om det finns moraliska aspekter att ta hänsyn till när man väljer att tjäna pengar på ett ämne som trafficking. Alex poddar inte ideellt utan det handlar om att skapa content. Att hans fru då är lite aningslös när det kommer till trafficking gör att man undrar om det även i Alexanders fall enbart handlar om pengar?
   Sedan undrar jag vad det är för skillnad mellan bloggbevakning, valfri influenser och ex Aftonbladet? De lever på att skapa trafik. Vad som är drev ligger i betraktarens ögon.

    Kan tycka att det ändå är relevant vad partnern gör när båda är offentliga personer och arbetar/tjänar pengar på det.

    Men visst, det är ju såklart upp till dem i slutändan, vill man framstå som seriösa med det man driver eller som några som hakar på allt som känns kul/inne/betalar bra för stunden?

     Håller helt med och vad jag försökte få fram. ?

   Följ gärna Simon Häggström på Instagram och/eller läs hans böcker är ett tips till alla som vill lära sig mer om denna fruktansvärda människohandel.

   Du kan lyssna på avsnitt 117 av podden Allt du velat veta. Betydligt bättre intervjuare än Alex

  Något som förföljer mig sedan vääldigt många år, jag mår ff illa o är ff arg över. Det är en dokumentär ( Buy Bye Beauty ) med Pål Hollender och hans flickvän Jessika Gedin. En dokumentär om prostitution. Pål har sex med den prostituerade i en soffa medans flickvännen filmar.De har precis suttit och pratat med henne och allt om hur hemskt det är osv. Hans försvar var något i stil med att han måste uppleva för att förstå och provisera. NÄÄÄÄ du lille vän det var nog inte första gången och du gjorde det för att du gick igång på det. Din flickvän måste ha gått igång på det med eller så ör hon helt jävla samvetslös hon med. Varje gång jag ser henne flimra förbi på någon kanal där hon är programledare så kokar jag av ilska.
  Jävla svin. Förstår inte att de inte blev anmälda.

   Det var ju inte på riktigt.

    Tror du har missförstått någonting. Det var helt på riktigt. Det som framkommit inte var på riktigt är att det inte var slumpmässigt utvalda prostituerade som de mötte på gatan. Utan att de var utvalda prostituerade som fick kontrakt för att göra det här. Alla sexscener etc är helt på riktigt och med prostituerade

    jo, det har han ju sagt och ”erkännt” flera ggr. Han letade efter prostituerade som gick med på att ha sex o bli filmad. han skulle själv ha sex med henne för att de som såg dokumentären skulle ta in den på ett annat sätt sa han. Man får ju hoppas att hann inte gör dokumentärer om pedofiler eller ngt, för ska han förgripa sig på barnen då?

   Det var dock Hollenders exfru (eller flickvän) och inte Jessika Gedin som filmade i den där vidriga dokumentären (dock ändå konstigt att hon kan vilja vara gift med honom om hon sett skiten).

    han blev ihop med sin nuvarande Jessikka G -00
    DOKUMENTÄREN GJORDES -01
    Hon som filmade vid soffan när han våldtog den prostituerade är i så fall en kopia av Jessika G.

   Någon som vet var man kan hitta dokumentären?

   Instämmer, kan fortfarande tänka på att han/de gjorde det övergreppet efter intervjun. Äcklad.

   Jag tror hans poäng var att framkalla detta äckel och visa att det är snubbar som han som köper sex. Att inte låta tittaren komma undan den äckliga verkligheten på nåt sätt. Cyniskt, absolut, men inte helt utan poänger.

   Tänk, här har du kokat av ilska när du sett Jessika Gedin på tv – till ingen nytta!

    hon är i så fall en kopia av Jessika G
    de blev ihop -00 och dokumentären gjordes -01

    Tänk att du la energi på att svara just mig 🙂

  Fast det är ju Ida som gick på festen och inte Alex, så tycker inte han ska bli anklagad för någonting han inte var inblandad i.

   Men han visste väl vad för fest det var. Helt blåst är han väl inte….eller Jo det är han nog.

    Ja men skulle han förhindrat sin fru att gå? ? nej vi har passerat kollektiva straff

     Varför inte? hade inte du försökt förhindra någon som gör något Oetiskt?

     Jag undrar också. Varför skulle man inte kunna prata med sin partner och försöker avråda denne att göra något så otroligt dumt? Skulle snarare säga att man brister stort i relationen om man inte säger ifrån.

      Men va?! Hur vet ni vilka samtal de haft hemma? Hennes agerande är fortfarande hennes ansvar. Om min sambo skulle bete sig som en idiot så är det han som får ta konsekvenserna för det. Vi är egna personer.

       Jag håller helt med dig. Det jag dock inte kan låta bli att fundera över är om Alexander är lika aningslös som frugan och att val av ämne enbart är en konsekvens av att han tror sig tjäna mest pengar på att intervjua en fd prostituerad. Kalla mig cynisk.

        Ja det är ju en annan fråga. Har aldrig lyssnat på något han gjort men litar ändå inte på honom ?

         Du har inte missat mycket. Har gjort några tappra försök och blivit antingen stressad eller irriterad.

     Ja jag hade sagt till min man, men vill han inte lyssna så kan jag inte tvinga honom. Och nej, att gå på en osmaklig fest är inte tillräckligt för mig att hota med separation

   Medhjälp typ…
   pratar de inte med varandra? Berättade hon inte vad hon skulle etc???

    Och då tänker du att han ska göra vaddå…? Tvinga henne stanna hemma eller lägga upp en text där han offentligt tar avstånd från sin fru…?

   Håller ändå med. Det är som att man skulle straffa paolo robertos dåvarande flickvän för de han gjorde.

    Jag tänker mest att Ida och Pärleros pratar, delar saker och diskuterar kring scheman och teman på eventuella festinbjudningar.

     Att diskutera och kanske inte vara överens är en sak, men så länge han inte hejar på så kan han inte hållas skyldig

     Okej okej men nu vill vi faktiskt ha namn och bild och telefonnummer till din sambo. Det där inlägget du skrev nån gång i augusti var faktiskt BEDRÖVLIGT illa och nu vill jag på riktigt veta hur han kunde tillåta dig skriva nåt så knasigt utan att åtminstone hota med separation offentligt…

      Spot on. Vart fasiken leder den här diskussionen egentligen? Nu ska vi ge oss på anhöriga till folk som var på en fest.

    men hon var väl Omedveten om vad Paolo gjorde, knappast inget som han berättade, det är stor skillnad

  Vadå Sveriges svar? Hela den filmen utspelas ju till stor del i just Sverige..

   Lilja var väl från Ryssland, tror det var det hon menade

    Litauen.

  Orkar inte med Faymes ”bikta er”-stories. Hennes följare hittar på vadsomhelst numera för att vara med, och hon lägger upp eländet. Även om 95% är påhitt, vem orkar läsa om sån misär. Det som inte är misär är sexfantasier och sånt är så sjukt ointressant.
  Fattar inte att hon gör om det när det blir samma dumma skit varje gång.

   Ja det är ganska tydligt att mycket är påhittat av folk.

   Scrollade inte igenom alla men hälften ungefär. Var inte så många som var extrema tyckte jag. Och man får komma ihåg att det här var vadå.. 30 stycken av 80 000 följare. Några hade varit otrogna, en annan tyckte att kompisens barn inte var söta, onanerade i hemlighet för mannen, planerade att lämna sin man, låtsas vara sjuk för att få vila upp sig, osv. Kanske har jag hög tröskel men av de jag såg så var väl 2-3 mer extrema, typ ha trekant med två bröder. Eller så kom de grövre i slutet där jag inte läste.

    Alltså hon gör ju det där rätt ofta och det är alltid samma grejer.

     Men av alla som läser den här bloggen så verkar ju många liknande fenomen finnas om man ser på öppet spår. Någon är kär i kollegan, någon är trött på sin man, någon ogillar sina bonusbarn, en annan vill ligga med sin kompis. Samma samma och inte betyder det att alla bloggens läsare ogillar sina bonusbarn eller är sugen på kollegan. Några enstaka och samma saker som kommer upp oftast. Ser helt ärligt inte det konstiga. Vore mer överraskad om folk erkände barnamord och sexuella äventyr med aliens osv. Att en eller två av 80 000 har gjort något knasigt sexuellt är väl inte helt orimligt. Men jag kan ha helt fel referensramar.

      I Faymes bikter brukar det alltid vara någon som har mord och mördare i familjen.

       Är väl inte så konstigt att någon/några av 80k följare har en mördare eller ett mord i sin familj!? Ganska säker på att några som läser den här bloggen också har det.

  Vill du läsa mer så rekommenderar jag på instagram: prostituerade_less och prostitutionens_verklighet

   Det här var ett svar till Linus som hamnade fel….

  Efter att ha varit på en föreläsning med honom tänker jag att de ringer ingen klocka för det finns ingen klocka överhuvudtaget.

   Föreläsning? Vad handlade den om?

    Ja du, det framkom inte riktigt 😉 Det skulle vara en inspirationsföreläsning på en konferens men det var mest en plåga att uthärda.

     Ok ?

     Ja kan tänka mig att det var plågsamt. Har aldrig lyssnat på honom men väl på Isabella Löwengrip under hennes storhetstid. Plågsamt var ordet.

   Ja, det är fantastiskt att denna typ av personer anses vara något att se upp till. Jag förstår att han tjänade pengar när han var säljare, en bra säljare behöver ju inte vara smart. Men att han sedan lyckas med en podd, där han oftast inte ens orkar lyssna ordentligt på gästerna säger något om vår tid och vilka vi ser upp till. Yta, utseende och pengar = någon att se upp till

    Njae fast Pärlan är på dekis. När han var nyetablerad med sin framgångspodden var han kung. Hade kollegor, samtliga män, höjde honom till skyarna som vår tids geni. Nu är han inte lika mycket i ropet längre och det märks.

     Är han inte? Alltså är han inte lika populär längre?!
     Gud hör bön – det är det enda jag har att säga om den kommentaren!
     Tack! ??

  ”Sveriges svar på”?? Tror han att Lilja 4-ever inte utspelar sig i Sverige?

   Men hon var väl inte svensk?

    Men hon var ett traffickingoffer i Sverige. Är hans intervjuperson en svensk medborgare som blivit trafficking-offer i ett annat land då? För det är enda sättet det kan vara ”svar på”.

    Hon hette Danguole Rasalaite och kom från Kaunas i nuvarande Litauen till Malmö, hoppade till slut från en viadukt ute vid gamla Sydsvenskan-huset när hon kände att hon inte orkade mer och dog några dagar senare av sina skador.
    Lyssna gärna på P3-dokumentären om ni inte har gjort detta, ”Verklighetens Lilja 4-ever”.

     Hon var 16 år gammal när hon dog.

      Stackars flicka ?

     Åh så ledsamt. Det är bland den värsta filmen jag har sett. Satt och hulkade vid toaletten sen för jag mådde både fysiskt och psykiskt illa.

     Fy fan i helvete vilka hemska öden som drabbar en del. Stackars tjej ?

  Du vet att en kvinna inte längre automatiskt har sin man som förmyndare va? Det är inte medeltid! Eller ansvarar din man för beslut som du själv tar?

   Nja det var faktiskt bara för 100 år sedan som kvinnor fick bli myndiga och fatta egna beslut.

   Haha med den logiken så är alltså bloggarens sambo ansvarig för alla inlägg hon publicerar..

  är det bra jag som känner rysningar ?

   Hoppas det. För vårt lands skull.

  Läste inne på Dumpen i helgen. Tidigare deltagare i Robinson är ett vidrigt äckel. Jag tyckte att han var lite kul på tv, men nu…… Fy fan!

  Borkafjäll

  Han är nog bara korkad tror jag. Både han och hans fru verkar osedvanligt ointelligenta.

   Till skillnad från alla skarpa knivar i det här kommentarsfältet.

  När min man gör dumma saker är jag inte ansvarig och vad han gör på fritiden ska inte gå ut över mitt jobb. Vi är inte samma person.

  Tycker att det borde gälla även influencers och deras dumheter.

   nä självklart inte
   men du pratar kanske med din man, eller du bara drar på fest utan att säga ngt?
   klär dig som en hora o han undrar inte varför?
   ingen dialog?
   inte vet jag vad de pratat om men en vild gissning är att han visste men faktiskt inte brydde sig…

  Herregud så dålig svenska!

   Syftningsfelet ? Framgångspodden är Sveriges svar på Lilja 4-ever ?

    Ja tog en skärmdump på den. Användbar i undervisningen.

  Dum och dummare. Och till alla som tycker att Pärlan inte har ansvar för vad frugan gör, nej det är klart han inte har, men de pratar väl med varandra? Och de var på den där galan som samlade pengar för arbete mot trafficking, tillsammans. Hade ju varit snällt att tala om för Ida att det ev. kan se illa ut att ena dagen springa på välgörenhet mot trafficking och nästa dag gå på party med hor och hallickstema. Om man har en hjärna alltså.

   Fortfarande hennes eget ansvar.

  Vila i frid, Danguolé.
  Alla de män som behandlade henne som de gjorde… Man har säkert passerat ett par av dem på stan här i Malmö. Den här världen är för grym ibland.

  Klart att han inte är ansvarig för vad hans fru gör. Men hans trovärdighet i detta dalar ju något i och med hennes hycklande. Fel av mig att känna så? Ja, kanske, men så tycker jag ändå.

  Att Alexander inte är den skarpaste kniven i lådan vet de flesta. Människan klarar ju inte av att intervjua utan det är hans gäster som får styra samtalen. Skämdes när jag lyssnade på avsnittet där han pratar med Lasse Åberg och höll på att skämmas öronen av mig då det hörs hur obekväm Lasse är. Nej, Alex borde lära sig av Nemo Heden. Gillar inte Nemo speciellt mycket, men att få till ett bra snack med sina gäster kan han minsann.

  Vad har gabriella joss possler gjort med sitt ansikte?! Kolla hennes story..

   Sminkat sig med fel nyans på bronzern och fyllt läpparna, ser det ut som.

   ?

   Men hon e ju gravid… ?

  Måste vi alla sponsra dåliga influensers genom att följa dom, lika och köpa deras produkter.
  Sluta lyssna på hans dåliga podd. Gästerna är bra men dom kan prata någon annanstans där den som håller i intervjun är professionell.
  Skulle paret Warg/Pärleros ens yttra sig om miljön skulle jag bli mörkrädd. Jag menar alla ”kändisar” köper hus i spanien nu och flyger fram och tillbaka som det inte fanns en morgondag.

  Jag håller honom dock ansvarig för den där texten med alla stavfel. Cynikern i mig tänker att det är flera ”fördelar” med detta: han får content och pengar, några av de inbillade brownie poängen kanske hjälper Ida på nåt sätt (att de alltså resonerar så) för det känns inte som om tajmingen är en total slump. Men det baserar jag enbart på magkänsla ska sägas.

  Jag orkar inte lyssna på en podd där poddaren inte ens orkar stava rätt i reklamen…

   Men så skönt att vi kan välja att låta bli då.

  I senaste poddavsnittet av ”nej men ärligt” pratar dom om Bingo och Katrins fest och Tully säger då:

  ”Det handlar inte om att man sexualiserar barn, det är inte det som är den grova problematiken här. Det är hela prostitutionsbranschen, och det tänkte dom såklart inte på”.

  Va? Att man sexualiserade barnen och att dessa bilder sprids till pedofiler världen över är väl problematiskt?

   Verkligen. Att så många vill vinkla bort det faktum att barn inte ska utsättas för sånt här. Svika barnen för att synas överallt och tjäna pengar.

  Men. Sluta nu. Lägg all energi på att faktiskt göra något istället för att mjölka ur varenda liten droppe.

   Jag är rätt intresserad av hans ställningstagande i frågan. Han stöttade ju trots allt Katrin indirekt på Instagram och de var ju få som hoppade på det tåget. Han kanske har en bra förklaring men för mig blir tystnaden svår att hantera. Jag menar var står han? Just nu spretar signalerna och jag har därmed svårt att ta honom på allvar.

    Men allvarligt talat. Om du på riktigt vill engagera dig så gör det. Gör något i frågan som är viktig för dig. Engagera dig. Jag gör det. Och jag kan inte med ord beskriva hur otroligt frustrerande det är att se folk vars energi och fokus ligger på vilket ställningstagande Alexander Pärleros har till Katrin Zytomierskas 45-årsfest, och hävda att det är viktigt för er för att ni bryr er om människor som är drabbade. Igen; Bryr du dig – Engagera dig. På annat sätt än via Bloggbevaknings kommentarsfält. Nu räcker det. På riktigt.

     Och vet du. Man kan engagera sig på riktigt OCH undra hur fan Alexander tänkte här.

  Tycker Pärleros gör ett bra jobb med sin podd. Brukar ofta lyssna och han sköter det ganska bra så sluta haka upp er på vad han sagt eller gjort.

   Du måste vara lika pantad som honom

   Berätta gärna mer om hur du tänker här! Vad exakt är det som är bra?
   Hans intervjuteknik?
   Förmågan att ställa bra följdfrågor?
   Intresset i den han intervjuar?
   Vad?
   Gans kunskaper i svenska språket, kanske?
   Och kom inte dragande med att han har olika diagnoser eller jadajada…
   DET spelar noll roll!
   I mina ögon är han dålig på sitt yrke, har ingen utbildning och verkligen noll koll på hur man gör!
   Han har haft tur!
   Det är allt!
   Tur…
   Och tur har en tendens att ta slut.
   Och har man då ingen kunskap att luta sig mot lär det bli svårt. Detta kommer att visa sig!
   Nu är hans nya affärsidé att köpa, renovera och sälja dyra och lyxiga fastigheter i Spanien!
   Tja – den siste idioten är ju inte född så då länge det finns en marknad kommer skogarna att tjäna pengar. Men mig veterligt har han ingen utbildning inom detta heller!
   Suck – nej… Han är noll och ingenting!

  Det går utför för svenska språket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.