Copy/paste är populärt

Jag publicerade dubbelt vid 12.00 så jag flyttade detta hit.

Pontus Rasmusson ger Laila Högfeldt en riktig fight i vem som kopierar andra personer mest av alla. 
Härom dagen postade jag ett Instagraminlägg i vilket Laila kopierade ett spontant svar från Lauren Conrad från 2012 – och översatte det ack så fel – men här har vi Pontus Rasmusson som kopierat en sketch, ner till minsta detalj.

Tack för tips, och tack till Eric Sporrong för klipp. 

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skämtet flög ju heller inte riktigt på svenska eftersom de driver med amerikanska disneyserier tycker jag. Jag fattade först inte ens vad han menade med ”Disney serier”… meeeen så är jag väl inte målgruppen heller 😅

   Disneyserierna dubbas ju dock till svenska, de flesta av dem

  Men allt som idioten Rasmusson gör är väl copy paste? Ja minus pedofili och lurendrejeri.

   Pedofili? Detta har jag missat

    Han dejtar bara barn. Folk under 17 år men helst mycket yngre.

  Hur kul kan det vara att bygga en karriär på copy/paste?! Eller är det mamma Rasmusson som styrt allt så att hon själv kan slippa jobba?

  Halva poängen med Tiktok är ju att saker trendar och alla gör samma sak. Sen taggar man den som kom på det först i beskrivningen. Om han har gjort det (jag ser inte riktigt?) så ser jag inget fel med detta.

   Ja men precis, det är ju det som är grejen med TikTok. Sen om man gillar det eller inte är en annan femma.

    Och hela det tänket är så jäkla tråkigt och det märks. Sällan har det kommit så lite ny bra originalmusik som nu. Det mesta är dåliga covers eller illa maskerade plagiat. Är problemet det att alla vill bli rika och berömda men orkar inte jobba för det?

     Det var bättre förr.

     Eller så är den bästa/mesta musiken redan skriven. Börjar bli svårt att vara originell

     Har inte kommit ny bra musik senaste 20 åren tycker jag 😅 hörde någon som hade en spaning om att man gillar ny musik upp tills man är 20-25 år, sen lyssnar man mest bara på det resten av livet. Stämmer ungefär med när jag tycker det har slutat komma bra musik faktiskt.

      Åh snälla kan inte du försöka komma på var du hörde/läste det!? Please!

       Rent spontant skulle jag gissa på att jag hörde det i något avsnitt av eftermiddag i p3 men det är en ren gissning bara. Var ganska länge sedan nu men jag tror att det kan ligga något i det.

   Fast nu är Pontus en youtuber och har byggt sin karriär där och han ger ingen cred

   Spelar ingen roll var han är (YT, TikTok, Insta osv), han copy/pastear överallt.

   Ja, ljud/musik och olika koncept trendar. Men att kopiera en hel sketch ord för ord och och ge noll cred är inte så de allra flesta använder appen. Folk som gör det brukar få kritik då det anses vara talanglöst och tråkigt

   Det här handlar ju inte om en trend.

   Skulle precis skriva det. Tycker inte heller det var kul men man låter så himla gammal när man klagar på copy paste på tik tok. Det är liksom poängen. 😅

  Han verkar ju till och med vara på väg att kopiera Trumps hudfärg…

  Herregud, vill krypa in i mitt skinn över hur dåligt detta är… Kan alla bara sluta exponera denna dåre så kommer (förhoppningsvis) intresset för honom dö ut snart

  Påtal om copypaste. Förstår inte att Johannes Cullberg får fortsätta som han gör. Han kopierar allt och alla!

  Fast så gör ju alla på TikTok, det kommer en trend som jättemånga hakar på.

   Fast Pontus Rasmusson har kopierat alla youtubevideos han gör från en brittisk youtuber. Till och med ”manus” ord för ord

    Tänk att det där är vad han brinner för allra mest.

   Inte riktigt, denna kreatör är mest populär bland Disney-sketcher. Har inte sett någon annan göra samma, ens. Han hittar ju på sina egna (vad jag vet)

  Tänk att det där är det han brinner för allra mest.

  Men snälla. Är väl inte direkt något nytt. Jockiboi och Jonnas hela prankserie va ju in i detalj kopierad från Viral Brothers 🤷‍♀️

  Mammasanningar och han magistern kopierar väl också väldigt mkt?

   Och carin da silva

  Men gud. Aldrig gillat Pontus eller hans kontent, men just med denna video har jag alltid tänkt att ”Denna var ju faktiskt genuint kul, han kanske har talang ändå”.

  Men ne, den var också tydligen kopierad😅😂
  Sök på ”Pontus Rasmusson vs Morgz” på Youtube, så får ni se hur mycket han härmar till minsta detalj.

   Och andr sidan är Morgz anklagad för att kopiera Mr Beast. Verkar vara standard i en typen av videos. Det kan de väl få hålla på med om de vill. Det är det andra, sexualisera barn och lura dem på pengar som är det problematiska IMO.

    Ja jo, att sexualisera barn är ju klart mer problematiskt än att kopiera några videor 😅 Men nu handlade detta om att härma andra.

    Kollar man på Pontus videos (jämförelse med morgz) så kopierar han till punkt och pricka. Samma manus, kameravinklar och musik.
    Ett exempel: https://youtu.be/ILByHNCNwTE

    Förstår inte hur han kan ha klarat sig ur YouTubes system så pass länge 🤷🏽‍♀️ (Tillsammans med hans scams och olämpliga beteende)

  Det enda jag kunde tänka på var att han hade en bok om lassemaja dektektiverna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.