Kaotiskt på Kanye Wests Instagramkonto

Kanye West har kritiserats för att ha haft på sig en tröja med texten ”White Lives Matter” under sin modevisning.
En av de som luftade sitt missnöje efter showen som ägde rum under Paris Fashion Week.
Han var inte den enda som bar tröjan med den kontroversiella frasen utan det gjorde även flera av modellerna på catwalken. Bland annat Selah Marley, dotter till Lauryn Hill och barnbarn till Bob Marley. Även den politiska högerkommentatorn Candace Owen var på plats som gäst iförd tröjan, som hade ett foto av påven Johannes Paulus II på framsidan.

Vogues globala moderedaktör Gabriella Karefa-Johnson kallade Wests beteende för ”oförsvarbart” på sin Instagram och la senare till att: ”Det finns ingen ursäkt, det finns ingen konst i det här”.Kanye West svarade i sin tur med att lägga ut bilder på Karefa-Johnson på sin Instagram där han bland annat hånade hennes klädval, och en av dem som tydligt försvarade henne var modellen Gigi Hadid.
Så här kommenterade hon under en av Kanyes bilder:

När jag var inne på Kanye Wests Instagramkonto igår så upptäckte jag en energisk frenesi bland inlägget.
Det var väldigt många uppdateringar och väldigt mycket CAPS LOCK.
Dock är de flesta av inläggen borta idag, men det varken vara lite hans grej – att damma ut mängder av inlägg, för att sedan raskt radera dem igen.

Här har ni Kanyes konto igår mot hur kontot ser ut idag.

  

Kanye West offentliggjorde 2016 att han har diagnosen bipolär sjukdom, och kallade den då för sin superkraft.
Bipolär sjukdom innebär att du är manisk och deprimerad i olika perioder, vilket kan vara vad vi ser här.
Så här beskriver 1177 sjukdomen:

Att vara manisk betyder att vara överdrivet upprymd och energisk medan depression innebär motsatsen, att all lust, glädje och energi har tagit slut. Att humöret svänger kraftigt mellan två motpoler är det som gett namn åt bipolär sjukdom. Mellan perioderna kan du ofta leva som vanligt, med behandling.

Oftast kommer symtomen på mani och depression var för sig i olika perioder. Du kan även ha maniska och depressiva symtom samtidigt. Det kan hända att du enbart får manier, men det är ovanligt.

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycka vad man vill om det han säger och skriver men det här är ett sorgligt människoöde vi sitter bredvid och betraktar.

   This.

    Haha klarar inte av folk som alltid ska skriva ”detta! ??” och ”this”. Pinsaaaaaamt.

     Jobbigt. Styrkekramar

      *ler*

      Styrkekramar är tamigtusan helt retarderat.

     this

     +1

     Håller med! Sekundärskäms!

   KW är psykiskt störd och inte särskilt smart eller bildad. Bara sorgligt.

    Tror också det är ett IQ-problem. Att han hejade på Trump säger liksom det mesta.

     Finns ju forskning på att vänstermänniskor i USA är de med lägre IQ och mer ofta lider av mental ohälsa.

     I Sverige finns det forskning på att vänstermänniskor ser mer svart och vitt, med färre viktiga områden. De är alltså smalare och ser mindre nyanser. De är mer benägna att följa några få just då aktuella frågor, och högermänniskor visade sig ha dubbelt så många frågor de fann viktiga och mer nyanser. Därför de två grupperna har svårt att finna ett gemensamt språk.

      Gött att droppa forskning. Vore nice med en länk.

       https://www.researchgate.net/publication/313890514_Cognitive_Ability_and_Political_Preferences_in_Denmark

       Den här danska studien visade att människor med åsikter hos konservativ ekonomisk politik samt liberal social politik, hade högre IQ än de med ekonomisk vänsterpolitik.

        Du har misstolkat studien då du verkar sakna förståelse för vad personal liberalism and economic liberalism är.

       Professor Jonathan Haidt har gjort flera liknande studier i USA. De kan man googla och läsa.

      Håller med dej! Detta var mitt i prick?

      Är han vänster menar du?

      Vet du om att Kanye då skulle kategoriseras som höger?

      Hur som helst.. jag förstår vad du menar. För visst blir man förvånad över hur ödmjuk en kan vara och samtidigt tillhöra högern (hehe). Dock är ju de fyrkantiga och svart vita genom sin konservatism (är det ens ett ord haha). ”Det var bättre förr och dit ska vi tillbaka”. Fast det är omöjligt även om det skulle vara sant.

      Jag som befinner mig i mitten kan däremot tycka att vänstern är för nyanserade ibland, alltså så att det blir svart vitt tänk där med. Deras fokus är att klandra samhällsstrukturer och inte på individer för sociala problem, ibland lite väl naivt utan noll ansvar på individ. Kan dock tycka att vänstern är mer nyanserade av just det skälet att de är helt villiga att riva sönder och samman strukturer, institutioner, normer och värderingar med tron att det skulle främja samhälle, individ och minoritetsgrupper. Jag tror lite av båda är bra och är så nyanserad att jag håller mig till mitten. Allt annat känns läskigt ?

     Tror faktiskt att han har högre iq än du?

    Din kommentar beskriver nog mer hur du är. Riktigt begåvade och kreativa människor passar sällan in i den fyrkantiga normativa mallen som du säkert trivs bäst inom.
    Kanye har säkert många problem vilket man inte sällan har när man tvingas köpa gnuernas världsbild och anpassa sig efter den om man är lite annorlunda.
    Det är så uppenbart att Kanye är begåvad på flera sätt… så barnsligt och korkat att försöka förminska honom på det viset.
    Han går en annan väg och
    belyser saker som bör ifrågasättas. Men som vanligt får den som vågar gå emot strömmen skit.
    Samma med Jordan Peterson som ständigt blir missförstådd. Lyssna ,utan förutfattad fördomsfullhet ,på va de säger och försök förstå. Förstår man inte kan man be om hjälp eller vara tyst.

     Utan att förstå Kanyes storhet, vare sig musikaliskt el i övrigt så håller jag med ang. att kreativa människor ofta inte passar in i boxen och blir dömda som konstiga t.o.m intelligensbefriade mm. Så sorgligt vi inte kommit längre, att man kan få gå sin egen väg, och inte följa flocken till punkt & pricka normativt. Så djävla ängsliga är vi inför det som faller utanför ramen med vad som anses som normalt. Diagnoser på i princip alla beteenden är ett tecken i tiden för detta imo.

     Gnuernas världsbild, om det ändå vore så väl. De senaste dagarna har detta kommentarsfältet snarare befolkats av toffeldjurens världsbild. Man undrar lite hur kh, Maja och diverse anonyma resonerar när man avfärdar honom som om han vore en grönsak. Undrar om de vet att han är den i usa högst värderade artisten med ett nw på 2 miljarder dollar. Fascinerande hur en dreglande grönsak kan generera sådana intäkter.
     Håller med dig om JP. Han lirar dock i en annan liga. Kommer aldrig glömma när han gästade skavlan samtidigt med Annie. Det var outhärdligt pinsamt att behöva genomlida den intervjun där kontrasten mellan intelligens och enfald aldrig varit större.

      Nyfiken, vad är det genialiska eller ”stora” folk ser i Jordan Peterson? Jag uppfattar honom som klassiskt konservativ och inget speciellt? Vill gärna förstå hypen runt honom!

   Ditt öde kan vara mer sorgligt då du verkar missförstå en del…gissar att det händer ganska ofta.

   Jag håller med. Han är inte frisk och det är väl fortfarande oklart om han medicinerar eller inte. Ett tag vägrade han ju. Kim skrev väl om det när han ställde upp i valet.

   Ja han har svåra psykiska sjukdomar, ärligt talat är det allt jag kan se.

   Ett sorgligt människoöde? Det som är sorgligt är din kommentar.

  Det han menade med white lives matter och som han också senare skrev, var det lustiga med att ”a black man was declaring the obvious”.

   Jag förstår inte tyvärr. Kan någon förklara mer? Menar han det sarkastiskt att ”vita alltid har det bättre”?

    För att förstå Kanye måste man titta på lite fler videointervjuer där han förklarar sitt tänk, än att bara titta på hans instagram…

    Han har bl.a förklarat att han blev varnad av sina industrikollegor att han riskerade både sitt liv och sin karriär när han supportade Trump i presidentvalet. Det här vänder sig Kanye STARKT emot då han är för fritt val, fritt tänkande och freedom of speach.

    Detta inspirerade honom att fortsatt provocera omvärlden och vara extremt öppen med sina politiska tankar, samtidigt som han menar att den enda han nånsin lyssnar på är Gud och ingen annan.

    White Lives Matter är en fortsatt kamp för Kanye där han vill visa att ingen någonsin ska kunna tysta dig, hur kontroversiella åsikter du än må ha. Han tycker dessutom att Black Lives Matter är en blufforganisation som sätter svarta i en offerposition, Kanye vill inte vara ett offer utan tycker alla är jämlika = vitas liv har också betydelse.

    Att detta provocerar folk tycker Kanye är helt okej eftersom det är hans varumärke att provocera, och att så fort folk blir bekväma så vill han utmana ännu mer. Han ser det som sitt kall att få framför allt yngre generationen att aldrig tystas, våga provocera och gå sin egen väg.

    Han är alltså inte manisk utan han är en form av performance artist som gör såna här utspel för att få omvärldens fokus på sitt budskap. Over and out!

     tack för sammanfattningen

     Nej, han är en psykiskt sjuk person som beter sig illa. Titta bara hur han skriver om sina egna barn på nätet.

     Han är inte frisk.

      Finns dock mååååånga fäder som behandlar sina barn som sk-t utan att vara sjuka. Tyvärr.
      Han är dock helt instabil, förstår inte vad Kim såg i honom. Men sen namnen på barnen ”psalm”… Kanske inte så konstigt ändå

      Den här världen är också sjuk på alla sätt och vis.
      Kanye är troligtvi inte mer sjuk än du eller oss övriga. Men han lever i en annan kontext med en annan personlighet, andra förutsättningar.Hur många håller sig stabila över tid i den extrema situation han lever i.

      I en sjuk värld vill man inte ses som frisk… om man inte är helt lost.

      Har alltid tyckt att begränsade människor med snäv komfortzon som är för rädda eller bekväma att sätta sig in i ett annat sätt att se på verkligheten missar halva livet. Det är en fråga om konformitet och att inte våga sticka ut.

       Amen till det. Denna ängslighet. Detta klappande varandras ryggar som tycker lika, ser likadana ut osv. Snark.

     Otroligt att tom svenskar köper hans maniska beteende. Hans ståndpunkt om black lives matter kommer snarare ifrån det faktum att han är snuskigt rik och aldrig själv fått erfara konsekvenserna av att vara svart i dagens Amerika.
     Män ska inte kunna gömma sig bakom sin egen storhet och komma undan tex den psykiska misshandel han utsatt och utsätter sin exfru för.
     Han är en idiot. Punkt.

      Du kanske ska gräva lite i Black lives matter och vilka grundarna faktiskt är och vad dom sysslar med idag.

      Och detta tjat om han och barnen, men det är såklart fullt normalt och okej för Kim att tjäna miljarder på sina barn genom exponering via deras egna tv-serie.

      För vad vet vi egentligen? Information som media målat upp precis som med alla kändisar och flunsor.

       Det ändrar överhuvudtaget inte det faktum att han är en snorrik man, han har ingen erfarenhet av de negativa konsekvenser som kommer i rasismens spår där idag.
       Hennes barn har en otroligt liten del i deras serie vad jag förstått. Men bra försök till att förminska den misshandel han utsatt henne för.

        Ja kan man tänka sig en svart man med kontroversiella åsikter och som väljer kristendomen istället för islam. Som dessutom har mage att ifrågasätta BLM. Det måste vara för magstarkt för vilken svensk som helst som tycker en massa om amerikansk inrikespolitik. Förmögenheten har han jobbat ihop till själv. Hans pappa var en känd black panther så nog har han sett aktivismens båda sidor. Och helt ärligt BLM är inte en svart organisation för svartas kamp det är en vit mans organisation för att profitera på de svartas kamp.
        Hans mamma är professor i litteratur så han har fått med sig de fördelar som barn till akademiker går. Att du sitter och påstår att han inte har någon erfarenhet av rasism är då dumt så det går faktiskt inte att sätta ord på det.

         ”Väljer kristendomen istället för islam” du låter som en tvättäkta foliehatt. Hur många svarta i USA tror du att det är som är kristna vs muslimer? Det är liksom inget kontroversiellt med att vara kristen i USA om du nu trodde det.
         Nej, Kanye har ingen som helst erfarenhet av hur det är idag att utsättas som svart i USA eftersom han är priviligerad på ett sätt som de flesta svarta inte är där.

          Men det har du då, hur det är att vara utsatt i USA? Foliehatten sitter på din skalle för du har köpt konspirationsteorierna om hur det är att vara svart i usa. Du sitter på dina höga hästar och tycker det du blivit itutad att du ska tycka. Öppna en bok och läs på om amerikanskt historia och inrikespolitik. Om du inte visste det innan då bygger rasism på förenklingar och generaliseringar. Exakt samma beteende dom du själv gör dig skyldig till.

           Det är ju du som sitter och påstår saker som är så långt från sanningen att det är löjligt? Kontroversiellt att vara Kristen i USA? Och du ska läxa upp andra om deras kunskaper? Du har precis som alla andra rasister iq fiskmås.

           Har jag sagt att det är kontroversiellt att vara kristen i usa? Hur står det till med läsförståelsen? Nej det var syftningen på islam som jag agnade med men uppenbarligen misstog jag mig avseende din kapacitet. Den som läxar upp och domderar är du med dina kommentarer om psykisk sjukdom om att som svensk missförstå BLM och annat dravel. Oavsett du är helt okunnig och inte så mycket mer att tillägga.

       Barnen är i princip aldrig med i serien.

      Vara svart i USA? Du vet att afrikaner som migrerar till USA är lika framgångsrika som en t.ex en polsk invandrare där?
      Vet du att svarta blir överrepresenterade i media och film sedan många år. De är mindre än 13% av befolkningen men syns i media och film till 18%.

      Procentuellt så skjuts mer vita av polisen, än svarta.

     Det är ju en ”fin” förklaring för att försvara att man beter sig som en idiot. Folk som medvetet provocerar för att de gillar det är det nåt som inte stämmer med. En normalfungerande person som känner med andra vill inte göra andra upprörda på regelbunden basis. Ja, alla kan bli provokativa när känslorna tar över, men det är inte normalt och det är inte rimligt att tycka om att göra det.

      Normalfungerande personer kan visst tycka om att provocera! Man är inte sjuk för att man gillar att utmana andras tankar och känslor.

      Vilken tur att det inte bara finns människor som är normalfungerande eller normalbegåvade då hade utvecklingen stått still.

      Är det inte just det som t.ex den här bloggen går ut på? Att provocera och låta läsarna skriva provocerande svar?

      Utan konflikt ingen utveckling. Provokation skapar debatt och bidrar till förbättring. Du är typiskt svenskt passivt aggressiv. Gillar att ha en åsikt och fördöma men gissar att när det hettar till då är du väck. I Kina kallas den typen gör tiger head and snake tail.

     Tack för infon

  Att ha bipolär sjukdom är mer komplext än vad du får det att se ut som. Vad är det egentligen du vill ha ut av det här inlägget? Lika vidriga kommentarer som under inlägget om BS?

   Är ju ungarna det är mest synd om iaf.
   Tänk att ha en förälder som är helt gränslös och utspårad … och dessutom religiös. Brr

    ”Dessutom religiös”
    Vet du om att den absoluta majoriteten av alla människor i världen, både föräldrar och de utan barn, är religiösa?

   BS? Vem menas?

    britney spears kanske..

    Inlägget om Britney Spears där kommentarer som ” Ja hon ser ut som de äldre mer trötta hororna i Amsterdam.” får stå kvar. Önskar att bloggägaren kunde tänka längre än näsan räcker med vissa inlägg och ta sitt jävla ansvar som hon kritiserar så många andra för att inte göra.

    Bipolär sjukdom

  Han och brittan…. some crazy shit

  Men mitt hjärta blöder för barn med ”barn” som föräldrar..

   Att ha en kemisk obalans gör inte en person till ett barn.

    Spelar ingen roll vad det är, bägge beter sig som omyndiga. För barnen kvittar det liksom om det heter ”kemisk obalans”.. de vet bara att de har en förälder de ej kan lita på.

    Kayne kallar sig för en ”präst i hushållet” och säger att hemmet är en kyrka….Så obehaglig.

     Jag hoppas verkligen inte att du har någon i din närhet med psykisk ohälsa.

      Men har han det då? Läs långa kommentaren hlgre upp.
      Alla dårar lider inte av diagnoser heller

       Ja han har bipolär sjukdom, du kanske ska kolla upp sånt innan du kallar folk galna.

        Fast han är galen.

      Han har inte psykisk ohälsa utan en superkraft.

   Är du vän till familjerna eller grundar du din åsikt på det du läser på sociala media? Om du inte är vän är din åsikt helt ointressant.

  Det är ju en reklamgrej för Candaces granskande dokumentär om BLM, vilket man också kan tycka olika om. Men granskning i sig är väl okej. Min favorit av allt det som basurnerades ut var hans pappas (fd black panther) reaktion och black panthers deklaration om makt (där bl.a. raden ”white power to white people” ingick).

  Men visst, förlåt, låt oss gå tillbaka till den onyanserade pajkastningen och hobbydiagnostiseringen ?‍♀️

  Har jag drömt eller bytte Kanye namn? Har han i så fall byt tillbaka nu?

   Ye

    Yeah right..
    :p

  JA, VI FATTAR! HAN PUBLICERADE SKITMÅNGA INLÄGG PÅ 24 TIMMAR!!!!!
  OCH ANVÄNDE CAPS LOCK!
  BEHÖVER DU PUBLICERA PRECIS ALLA INLÄGG HAN GJORDE??
  MAN BEHÖVER JU FAN SKROLLA I 5 MINUTER FÖR ATT KOMMA TILL KOMMENTARERNA!

   JAG FATTAR FORTFARANDE INTE RIKTIGT VAD DET HANDLAR OM

    INTE JAG HELLER.

    INTE JAG HELLER!
    KAN NÅGON SAMMANFATTA?!?

     Jag har sammanfattat hans budskap högre upp här.

     Håller med om att Cam inte behöver posta alla inlägg, blir extremt rörigt.. Hänvisa istället bara till @kanyesposts på insta, där finns exakt alla hans radera inlägg sparade för den som är intresserad.

      Haha! Röriga inlägg är väl ändå lite av Camillas paradgren ändå

     I DONT KNOW WHAT WE ARE YELLING ABOUT

      I LOVE JACQUES COUSTEAU!!

       I WASN’T SUPPOSE TO PUT BEEF IN THE TRIFLE!

    NO ONE KNOWS WHAT IT MEANS, ITS PROVOCATIVE

   Eller så kan du klicka på ”xx kommentarer” under rubriken så kommer du till toppen av kommentarerna och slipper scrolla 🙂

   HAHAHAHAHAAA!!

  Någon som har koll på varför han vill ha möte med Bernard Arnault och Tremaine Emory? Har det att gör med Virgil Ablohs bortgång och Louis Vuitton? Hänger inte med i hans print screens, är det en pik mot LVMH?

   Kanye tycker inte Tremaine är en värdig designer och det är i princip det han vill få fram. I många fall tycker Kanye att designers bara får sina höga modepositioner för att de är svarta och woke, och inte särskilt trendskapande eller nytänkande. Han är inte rasist utan tvärtom vill han att alla svarta ska ha exakt samma förutsättningar som vita, utan varken fördelar eller nackdelar pga hudfärg.

    Exakt

    Ja han har fattat att kvotering bara håller fast vid stereotyper.

  Jag fattar ingenting.

  Hänger inte med på vad du vill komma fram till med detta inlägg? Visa att du sparat ner alla inlägg? Att han brukar göra såhär? Att vi ska tycka eller tänka något?

  Berätta gärna så jag vet med vilka glasögon jag ska läsa detta inlägg.

   Brukar saker du tar del av generellt berätta för dig hur du ska tolka det?

    Ja det brukar ju uaf finnas en poäng som tydligt framgår. Brukar det inte göra det i dina kretsar?

  Inget nytt, såhär har han ju hållit på i perioder under en väldigt lång tid

  Att vara bipolär betyder absolut INTE att du gör knepiga kontroversiella saker.

  Hans persona är inte riktigt min kopp te.
  Och alltså inte pga en ev diagnos.

   Agree. Detta är Kanyes personlighet, han hade varit precis likadana med eller utan bipolär diagnos. Bipolär diagnos kan däremot göra att du mår sämre i perioder, men hans sätt att uttrycka sig, tänka, driva kampanj eller sitt företag beror ej på detta.

   Snarare är allt en kulmination av att han levt länge i Hollywood men kommer från fattigdom, varit störst inom branschen länge och är miljardär samt extremt religiösa och fritänkande. Lägg till en traumatisk bortgång av hans mamma och en offentlig strulig skilsmässa med världens kändaste kvinna…

    Är du hans läkare nu också?

    Och lite mani från hans bipolaritet.

     Mani eller hypomani? Typ 1 eller typ 2? Kanske blandade episoder?

    Jag tycker han vill visa att han är mer änn andra. Alltså står över människor. Och det gillar jag inte. Inte ett bra drag hos en människa.

     Han vill visa att ALLA är mer än det världen med dess samhällsstrukturer vill få oss att vara. Grundtanken med ”white lives matter”.
     Han är sååå jävla missförstådd. Hur svårt ska det vara att lyssna och förstå…även för svag-normalbegåvade människor.

     Ja Svensson har alltid haft problem med människor som sticker ut på fel sätt.

   Lol ni är välkomna till en akutpsykiatrisk avdelning…

   Har haft bipolära som sprungit nakna över torget i centrum, men det är väl också bara deras «personlighet»

    Då är de psykotiska. Jobbar du där du säger så vet du det.

     Personen skriver ju med en skämtsam ton ?‍♀️

     Nja. Du behöver inte vara psykotisk för att springa ut naken på ett torg. Kan vara ett maniskt skov
     ( sen är ju såklart inte gränserna knivskarpa)

     Det var som svar till dom som sa att man inte gör knepiga saker när man är bipolär. De har ju uppenbarligen aldrig träffat en manisk person

     Och mani är en typ av psykos

     Jobbar du där du hintar fram att du jobbar så vet du det ??‍♀️

    Du verkar vara expert allt…

   Kanye är en skitstövel. Finns massor med psykiskt störda som inte är skitstövlar som honom.

    Du är en ännu större skitstövel. Jobbigt va?

  Älskar Kanye.

  Gud vad ointressant.

  Men hans musik från 2010 är så jävla bra

  Jaha

  Kanye har varit utspårad sedan han gjorde Taylor Swift-grejen. Han har aldrig kommit på banan igen efter det. Det var hans ”meltdown”. Samma med Britney och paraply-grejen. Hon har aldrig kommit tillbaka efter det. Det var hennes meltdown. Det är Britney och Kanye som är normala. Alla som lyckas behålla förståndet i Hollywood är konstiga.

  Va?

  Istället kan vi väl diskutera Kaos-Katrin som på sin insta har lagt upp när hon promenerar på Gärdet med musik av Kicki Danielsson ? och lyckas med konststycket att se mer självgod ut än Trump i sina glans dagar! ?

  Hon är —————!
  (Fyll i valfritt ord)

   Gillar inte Katrin men förstår inte vad det är för fel med att promenera på Gärdet och att lyssna på Kicki Danielsson?

   Vilken mobbarmentalitet ditt inlägg skriker.

    Skiter jag i, särskilt när det gäller stormobbaren Katrin!

     Då är du inte bättre än henne..

      Jo… Skulle t ex inte ha en fest med hortema.

      Bättre än henne är?

     Varför följer du henne? Gör inte det, och dina problem är lösta.

  Jag är team Ye. You heard me.

  En dåre med för mycket pengar! ?

  Måste ha varit blogghistorians längsta inlägg

  Kanye + Britney = 2 peas in a pot
  Crazy goes crazy

   *pod. Om du ska använda engelska uttryck kan du ju åtminstone göra det rätt.

    Det kanske blev autokorrekt. Jag fattade i alla fall vad hen menade.

  Ye attackerade också igen Kim K om att hon skulle hålla barnen ifrån honom. Khloe K gick ut och bemötte det med att han försökte fösa över fokus på annat än den kritik som riktades mot honom om tröjorna.

  Han, samt Candace, har fullkomligt rätt angående BLM. Över 90 miljoner dollar donerades till BLM – ingen vet var de pengarna har tagit vägen. Inte har de gått till att förbättra för de svarta genom tex förbättra skolor, områden osv.

  Det är och kommer alltid vara ett sätt att sno till sig pengar genom att använda sig av BLM och liknande skit som får folk att klappa sig själva på axeln för att ha stöttat och donerat – utan att ha en aning om var pengarna går och vilka som startar alla dessa insamlingar.

  Och det både han och Candace försöker få fram med T-shirtsen är: när fan blev det FEL att säga att vitas liv också är lika viktigt som alla andra. De provocerar med dessa tröjor men det de försöker säga är:när blev det provocerade att säga att vitas liv betyder något? Vita, svarta, asiater, you name it – är alla lika värda men i dagens samhälle är man till och med rasist genom att säga att vita är lika mycket värda som svarta. Helt sjukt.

  Man snackar så mycket om vita privilegier, som om alla vita har ett perfekt och bra liv medans svarta är det synd om och om man är vit ska man hålla käft för ditt liv är inte värre än en svart mans liv.

  Det har blivit dåligt att vara vit men mycket bra att vara svart.

  DET är det de försöker få fram med allt detta och om man faktiskt tar en sekund och lyssnar på vad de säger så skulle man lära sig något men eftersom de krititiserar tex BLM – då betyder inte deras ord ett skit. Sluta vara instängda i en liten fyrkant och tänk utanför den en gång och lyssna på vad andra människor säger. Man kanske lär sig något.

  Men nej, så fort man säger emot strömmen är man antingen psykiskt sjuk eller rasist.

  Ja kanye har en sjukdom. Men det betyder inte att han inte har rätt i många saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.